ويروس ويرانگر❗️
⏺ قرار گرفتن آمريكا در صدر فهرست كشورهاي جهان از نظر شمار مبتلايان به ويروس مرگبار كوئيد ١٩ و ناتواني آشكار دولت ترامپ در مواجهه با اين اپيدمي رو به گسترش در جهان و بويژه در آمريكا و بالأخص شهر نيويورك كه تحولات آن مستمرا در كانون توجهات جهاني قرار دارد و همچنين شمار فزاينده قربانيان كرونا كه روز گذشته منجر به گريستن ترامپ شد، موقعيت ابرقدرتي اين كشور از جنبه هاي گوناگون و از همه مهمتر، برتري مطلق علمي و فن آوري و پزشكي و درماني آن را با چالشي جدي و تلخ براي سردمداران آمريكا و حتي مردم اين كشور مواجه ساخته است.
◀️ در واقع دولت آمريكا بيش از آنكه نگران آثار مرگبار ويروس كرونا بر شهروندانش باشد، بايد اين واقعيت دردناك را بپذيرد كه ويروس كوئيد ١٩ بي اعتبار سازي نظام تك قطبي و فروپاشي ابرقدرتي ايالات متحده آمريكا را نشانه رفته استويروس کرونا، شوک سنگینی به نظم ظالمانه حاكم بر جهان وارد کرده و همه بنیانهای آن را فرو ريخته است.
◀️ سيطره و يكه تازي آيالات متحده آمريكا در عرصه بين المللي و ادعاي دولت اين كشور در سكان داري نظام تك قطبي حاكم بر جهان، بيش از هرچيز متاثر از هيمنه و أبهتي بوده است كه بسياري از كشورهاي جهان بويژه آنهايي كه در مدار نظام سرمايه داري قرار دارند، بر آن گردن نهاده و رفتار خود را با اراده و خواست آمريكا همساز و همسو كرده بودند
◀️ بيشترين تلاش سردمداران آمريكا در طول ٧٥ سال پس از بمباران اتمي دو شهر ژاپني هيروشيما و ناكازاكي، مراقبت مستمر از خدشه دار نشدن هيمنه و ابهت ابرقدتي اين كشور به عنوان پيروز مطلق جنگ جهاني بوده است.
◀️ به اين ترتيب مي توان گفت كه تمامي مداخلات نظامي ارتش آمريكا در نقاط مختلف جهان بر همين امر استوار بوده است.
◀️ اينك يك ويروس كشنده كه منشاء پيدايش و انتشار آن در سطح جهان هنوز در هاله اي از ابهام قرار دارد و البته انگشت اتهام نيز بيش از همه، به سوي دولت ترامپ و آزمايشگاه هاي بيولوژيك اين كشور نشانه رفته است، هيمنه و أبهت ايالات متحده آمريكا را فروريخته و ناتواني و ناكارامدي اين ابرقدرت پر مدعاي جهان را در مواجهه با اين ويروس نمايان ساخته است.
◀️ تاريخ آكنده از حوادث و تجربه هاي تكرار شونده و صد البته حكيمانه و همراه با پند و آندرز براي بشريت است. خداوند قهار، نمرود ستمگر و جبار را كه تصور مي كرد هيچ قدرتي برتر از او وجود ندارد با مامور كردن يك پشه از پاي درآورد. تاريخ نويسان معاصر به زودي خواهند نوشت كه يك ويروس، طومار ابرقدرتي دولت مستكبر آمريكا و يكه تاز عرصه بين المللي را در هم پيچيد!
◀️ تحركات گسترده ارتش آمريكا در عراق و منطقه خاورميانه را مي توان آخرين تلاش در جهت احياي هيمنه و أبهت فروريخته اين كشور به ظاهر ابرقدرت جهان تلقي كرد.
◀️ اشتباه بزرگ دولت آمريكا آن است كه تصور كند اكنون فصل ميوه چيني در منطقه خاورميانه است، غافل از آنكه ويروس كوئيد ١٩ ماموريت خود را در نقاط مختلف جهان و بويژه در آمريكا، تازه شروع كرده است، مأموريتي كه حامل درس عبرت و پند و اندرزهاي فراوان براي نسل هاي امروز و فرداي كره خاكيست !
این عماریون
⭕️یک راه حل و چالش انقلابی برای بحران کرونا
🔘بررسی آمار کرونائی در کشور بعد از تعطیلات مرسوم نوروزی نشان می دهد متاسفانه همچنان روزانه با بیش از ۲۵۰۰ نفر مبتلای جدید و حدود ۱۵۰ نفر فوتی قطعی روبرو هستیم.
☄قطعا آمار واقعی بیشتر از این اعداد است ، زیرا این اعداد صرفا بر مبنای تست های استاندارد و انجام شده به دست می آید.
☄هرچند تولید و تهیه کیت تست ، عدم مراجعه کمتر مردم به بیمارستان ها (بعد از آن نگرانی های اولیه که با کوچکترین علائم حتی سرماخوردگی ساده ، مردم با نگرانی به بیمارستان ها مراجعه می کردند و از همین طریق حتی مبتلا می شدند.) اکنون نرخ مبتلایان تقریبا ثابت مانده است یا بقول وزیر بهداشت ، در مرحله مدیریت بیماری هستیم و نه کنترل آن، باید زندگی عادی را همراه با این ویروس هم آغاز کنیم.
☄اما چگونه می توان در این شرایط کسب و کارهای عادی را آغاز کرد؟
☄تجربه سیزده بدر و رعایت جدی مردم ، نشان می دهد بستر مناسبی برای اجرای یک پویش مردمی وجود دارد.
☄اگر می گوئیم در خانه بمانیم ، توجه داریم که این کار بیشترین صدمه اش را به ضعیف ترین قشر شهری می زند. اقشاری که با دستفروشی ، روزمزدی ، کارگری در مراکز خدمات شهری و ... زندگی خود را می گذراندند .
☄دولت نیز با کمبود منابع و بودجه روبروست و در شرایط عادی حتی در تامین همان یارانه جزئی ثابت ۴۵ هزارتومانی هم مشکل داشت و با گرانی سه برابری بنزین هم نتوانست بسته کمک معیشتی به همه نیازمندان برساند.
با کاهش مصرف بنزین ، حتی درآمدهای دولت از این ماخذ هم کم شده است و ممکن است تعادل قبلی را هم نداشته باشد.
💥پس چاره چیست؟ تا کشف دارو و واکسن ویروس هم بنظر می رسد باید در کنار این ویروس زندگی کنیم.
🌀پیشنهاد من اولا ایجاد سریع بانک اطلاعاتی جامع از وضعیت درآمد و اشتغال همه مردم و بخصوص اقشاری که در هیچ آماری نمی آیند(نه در لیست مددجویان امداد ، نه در لیست بیمه تامین اجتماعی، نه در هیچ لیست و بانک اطلاعاتی ...) است
🌀اینکار می تواند به سرعت مانند طرح سرشماری انجام شود و نوعی آی دی کارت سلامت ، دارائی و درآمد تهیه شود یا در کارت های ملی هوشمند فعال شود.
🌀ثانیا، دولت با کاهش درصدی از حقوق مدیران ارشد ، اعم از سازمان ها و نهادهای دولتی و عمومی ، از مدیران شرکت های دولتی یا وابسته به دولت که از بودجه عمومی هم استفاده نمی کنند (و اتفاقا بخش قابل توجهی هم هستند) بودجه لازم برای کمک معیشتی کرونائی اقشار مستضعف را فراهم نماید.
🌀این موضوع را می توان بصورت یک پویش انقلابی و عمومی و یک ضرورت اجتماعی مطرح و اجرای آن را درخواست نمود.
🌀با وجود ستاد سران سه قوه، امکان تصویب موقت و سریع چنین موضوعی وجود دارد و از یک حمایت عمومی برخوردار بوده و با مخالفت بخشی از مدیران ارشد فقط روبرو خواهد بود که می توان با ایجاد یک مکانیزم شفافیت از فشار این قشر از مخالفان کم کرد.
☄این کار در کنار قوانین مصوب قبلی از جمله برنامه ششم توسعه ، و ایجاد سامانه حقوق و مزایای دولتمردان و مدیران کاملا عملیاتی است و در صورت تبدیل به یک پویش اجتماعی می توان آن را عملیاتی کرد.
این عماریون
✅ ده خطا در #دهه_اول انقلاب
🗓خردادماه۱۳۹۷
۱-انقلاب ما در زمانی پیروز شد که اندیشههای سوسیالیستی مقبول انقلابیون جهان بود و دموکراسی و حقوق بشر منسوب به غرب و سرمایهداری و بورژوازی میشد.
۲-تروریزم کور و گسترده فرقه رجوی همراه با جنگ تحمیلی از عوامل تاثیرگذار حرکت به سوی تکصدایی بودند.
۳-به رای گذاشتن قانون اساسی یکی از بدیعترین حرکتهای انقلاب بود. متاسفانه بزرگترین خطا گنجاندن ولایت فقیه در قانون اساسی بود.
۴-من با فرض درستی نظریه ولایت فقیه با گنجاندن آن در قانون اساسی مخالفم زیرا مسیر انقلاب را از جمهوریت به سمت سیستمی یک نفره، مادامالعمر و با اختیارات گسترده، بدون پاسخگویی هدایت کرد.
۵-چه نهادی قرار است بر ولی فقیه نظارت کند؟مجلس خبرگان. حال صلاحیت نمایندگان آن مجلس را چهکسی تعیین میکند؟ فقهای شوراینگهبان که همگی منصوب ولیفقیه هستند.
۶-قلع و قمع شورای نگهبان در انتخابات مجلس خبرگان در انتخابات دیگر دیده نمیشود. تقریبا ۸۵٪ کرسیهای خبرگان رهبری قبل از انتخابات مشخص میشوند.
۷-همین مجلس خبرگان پالایش و تصفیهشده نیز اجازه سوال کردن از نهادهای زیر نظر رهبری را ندارد.
۸-مجلس شورای اسلامی نیز از حق تصویب قانون یا انجام تحقیق و تفحص درباره نهادهای زیر نظر رهبری بدون اجازه ایشان محروم شده است.
۹-مطبوعات و احزاب از ترس توقیف و انحلال جرات نقد عملکرد رهبر را ندارند و صداوسیما نیز وظیفهای جز مجیزگویی از رهبر رسالتی برای خود نمیبیند.
۱۰-جایگاه رهبری بهقدری تضعیفشده که وقتی اعلام کوچ از تلگرام کرد، اتفاق ویژهای در این شبکه اجتماعی رخ نداد.
۱۱-حکومتیکردن صداوسیما از خطاهای بزرگ نسل انقلاب بود.
۱۲-بزرگترین دلیل اقبال به رسانههای فارسی زبان خارجی، ناکارآمدی و تکصدایی رسانه به اصطلاح ملی است.
۱۳-تداوم اشغال سفارت امریکا دیگر خطای ما بود که یک اقدام اعتراضی چند ساعته ۴۴۴ روز ادامه یافت و آثار بسیار نامطلوبی بجاگذاشت.
۱۴-با اشغال سفارت امریکا، گفتمان رهبری از "همه با هم" به "همه علیه امریکا" تغییر پیدا کرد، یعنی انقلاب از شعار اثباتی و جذبی خود به شعاری سلبی و حذفی استحاله یافت.
۱۵-نباید از ظرفیت قانونی تحمیل نخستوزیر به بنیصدر استفاده میکردیم و باید به گزینه مرضیالطرفینی رضایت میدادیم. در آن صورت شاید خرداد ۶۰ رخ نمیداد و سرنوشت کشور جور دیگری رقم میخورد.
۱۶-ادامه جنگ بعد از فتح خرمشهر اشتباهی بسیار بزرگ و فرصتسوزی گستردهای بود. اگر جنگ در سال۶۱ پایان مییافت شاید فرصت مییافتیم به تکثر آرا و دموکراسی توافقی برسیم.
۱۷-اعدامهای سال۶۷ که بدون هیچگونه توجیه قانونی صورت گرفت یکی از بزرگترین خطاها بود. درست است که با یک سازمان تروریستی رودررو بودیم اما زندانیان محاکمه شده بودند.
۱۸-به نظر من حکم یک سازمان سیاسی که رسما به دشمن در حال جنگ با کشور میپیوندد و علنا برای او جاسوسی میکند و همسوی با او سربازان میهن را خاک و خون میکشد، با حکم یک سازمان تروریستی اما مستقل از بیگانه که برای دستیابی به آرمانهایش نبرد مسلحانه میکند، متفاوت است.
۱۹-در تجدید نظر قانون اساسی مرتکب اشتباه شدیم و اختیارات بیشتری را به رهبر بعدی دادیم که نباید میدادیم.
این عماریون