🔰مقام معظم رهبری؛
⚡️یکی از توطئههای دشمن، قرار دادن آدمهای نامعتقد به آرمانهای اسلامی، در صفوف مسئولان مدیریتی کشور است؛«#نفوذ»
اما....
۱)اشغال این پست های مدیریتی برای کسی که آرمانهای نظام را بر طبق مبانی #امام_خمینی ره و قانون اساسی،قبول ندارند، شرعا حرام است.
۲)یک شهروند عادی میتواند نسبت به مسائل اساسی نظام،یا وحدت #دین و #سیاست،یا مبانی #قانون_اساسی و الزام به تبعیت از دین و شریعت،عقیده ای متفاوت داشته باشد؛ولی یک مسئول در سطوح بالا نمیتواند غیر اینها را معتقد باشد چرا که #مسئول_عامل است و اعتقاد انسانها در عمل و گفتار آنها اثر دارد.
این عماریون
9.38M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
اگر دولتها فقط مجری سیاستها هستند پس چرا اصلاح طلبان برای کاندیداتوری در انتخابات صف کشیده اند؟ این همه عطش فقط برای اجرای سیاستهای نظام طبیعی است؟
♦️سعید محمد: آقای رئیسی هنوز تصمیمی بر حضور در انتخابات نگرفتند/اگر شرایط تغییر کند به نفع فرد اصلح کنار میکشم
نامزد سیزدهمین انتخابات ریاست جمهوری در نشست خبری:
🔹تا امروز با هیچکس صحبت ائتلافی نکردم.از شورای وحدت تشکر میکنم که من را دعوت کردند.معتقدم مردم باید بپسندند، نه افراد.به دنبال انشقاق جبهه انقلاب نیستم.
🔹دولت آینده باید یک دولت ولایی و انقلابی باشد.در هر دو جریان اصولگرا و اصلاح طلب افراد انقلابی و ولایی را میشناسم.اگر شرایط تغییر کند به نفع فرد اصلح کنار میکشم.
🔹در گفتمان سیاسی به خودم نزدیک هستم و از نظام سلطه دور هستم.سعی میکنم به مردم نزدیک باشم و بین مردم حرکت کنم.
🔹براساس آخرین صحبت ها، آقای رئیسی هنوز تصمیمی بر حضور در انتخابات نگرفتند؛ اگر شرایط جدید رقم خورد در آن زمان تصمیم گیری خواهد شد.
#سعید محمد: حقوقم 12 میلیون تومان است/در برابر من سنگ اندازی زیاد شد اما من کارم را با مردم پیش می برم/ طعنه سنگین به آخوندی/
🔹سعید محمد در کنفرانس خبری خود و در پاسخ به سئوالی در حوزه مسکن از خبرنگاران خواست پی گیر بی دولتی و کم کاری در حوزه مسکن باشند؛ البته اگر میکروفنشان را پرت نکنند که در واقع طعنه وی به عباس آخوندی و برخورد خاصش با یک خبرنگار در زمان وزارتش بود.
🔹تا پایان دولت سیزدهم نیاز به 5میلیون 700 هزار مسکن خواهیم داشت که برنامه داریم با کمک شهرداریها در حاشیه شهرها زمین رایگان و نیز انشعابات و امکانات رایگان ارایه بدهیم و با خارج کردن مسکن از کالای سرمایهای شرایط را برای خانه دار شدن مردم فراهم کنم.
🔹نهاد سپاه برای من مقدس است و نمیخواهم حرفهایم غباری روی این نهاد مقدس باشد. ولی نهایتا من کارم را با مردم پیش خواهم برد. بالاخره در برابر من سنگ اندازیهای زیادی شد. حتی درباره تیتر تخلف برای بنده، گفتند که سفارش شده بود این تیتر استفاده شود. در حالیکه من اعلام می کنم بعد از سی سال کار اقتصادی اگر کسی ذره ای تخلف از بنده سراغ دارد، آزاد است در رسانه ها اعلام کند.
🔹از بدو ورودم جوانترها به عنوان مصداق و گزینه دولت جوان سراغ ما آمدند. از توان این نیروها نباید غافل شد. مردم ما این سابقه را دارند که اگر احساس کنند کسی گزینهشان است، ایثار میکنند و ما هم داشتیم افرادی که از خودشان هزینه کردند. البته اسپانسرهایی هم آمدند اما به دلیل انتظارات فردایشان، سمت هیچکدام نرفتیم.
🔹 مبلغ دریافتی من از سپاه، با کارمندی سپاه و نیز عضویت در هیات علمی دانشگاه امام حسین(ع) 12 میلیون تومان است که ماموریتی اگر باشد روی آن اضافه میشود که البته عدد زیادی نیست.
🔴چرایی ضرورت نامزد شدن رئیسی در انتخابات ریاست جمهوری
♦️در دوره قبل که آیت الله رئیسی برای دوازدهمین انتخابات ریاست جمهوری، نامزد شدند عده ای دائما القا میکردند که آمدن ایشان به ریاست جمهوری، اولا بی حرمتی وی به حکم انتسابش از سوی رهبری برای تولیت آستان قدس میباشد در ثانی با این کار خود را از تولیت بهترین کانون ارزشی خلع کرده و در نتیجه از خیر کثیری خود را محروم نموده است. جواب این موضوع را با صحبتی از سردار دلها میدهیم که ترجمانی از مبانی فکری امامین انقلاب در باب نظام اسلامی میباشد.
🌹«امروز قرارگاه حسین بن علی، ایران است. بدانید جمهوری اسلامی حرم است و این حرم اگر ماند، دیگر حرمها میمانند. اگر دشمن، این حرم را از بین برد، حرمی باقی نمیماند، نه حرم ابراهیمی و نه حرم محمّدی(ص).»
♦️لذا از آنجایی که گستره پست ریاست جمهوری نسبت به سایر جایگاه های مسئولیتی بی نظیر است، میتوان گفت که ادای تکلیف در این پست خطیر به مراتب از خدمت ایشان در آستان قدس بالاتر بوده چرا که نظام اسلامی یگانه حرم اهل البیت(ع) در این دنیای ظلمانی است و آستان قدس در حقیقت گستره نظام اسلامی است نه صرفا منطقه خاص جغرافیایی در خطه ای از مشهد مقدس! و با عملکرد صائبانه در این منصب بسیار حساس، در حقیقت بزرگترین آرمان اهل البیت(ع) که همان احیای حاکمیت اهل غدیر است به منصه ظهور رسیده و احقاق حق و ابطال باطل در حد وسیعی میتواند رقم خورده و به اذن الهی جهان را آماده نیل به وادی ظهور و درک ولایت عظمای مهدوی نماید.
♦️باز در دوره جدید این القائات باطل برای کاندیداتوری آیت الله رئیسی در فضای سیاسی کشور شکل گرفته که البته بعضا بخاطر بغض های سیاسی و منفعت های حزبی میباشد.
♦️برای جواب این مغلطه ها نیز بخشی از فرمایشات اخیر مقام_معظم_رهبری را آورده تا به گستره بی نظیر اختیارات ریاست جمهوری بهتر پی ببریم:
«عمده نزدیک به همه مدیریتهای کشور که هزاران مدیریت است اینها در اختیار رئیس قوه مجریه است و مستقیم زیر نظر ریاست جمهوری است و همه بودجه مصوب کشور در اختیار رئیس جمهور است. میزان قدرت و مدیریتهای دستگاهها و #قوای دیگر دربرابر قدرت دولت کمی بیشتر از #صفر است و #باقی_دست_ دولت است.»
♦️از طرفی خوب است مستحضر باشیم که طبق آمارهای اعلامی، قوه مجریه کانون اصلی شکلگیری پروندههای قضایی میباشد و بخش اعظمی از پرونده ها با فرایندهای غلط دولت و یا مدیریتهای ضعیف و خائنانه و یا رانت های حزبی و زد و بند های دولتی گره خورده است. لذا آیت الله رئیسی در جایگاه ریاست جمهوری با دستی بازتر از قوه قضائیه میتواند ریشه این اژدهای هفتسر فساد را که امروز به اصل نظام آسیب میزند نابود کند. لذا حضور ایشان در عرصه ریاست جمهوری، درواقع تداوم مستحکمتر خط عدالتخواهی ایشان در قوه قضاییه در ابعادی اثرگذارتر و وسیعتر خواهد بود. به عبارت دیگر، ایشان در قوه قضائیه بیشتر میتواند با معلول های فساد برخورد داشته باشد ولی در صورت قرار گرفتن در پست خطیر ریاست جمهوری ایشان میتواند رویه مبارزه با مفاسد را بصورت علّی و ساختاری ادامه داده و به نوعی نگذارد آب از سرچشمه آلوده شود.در جواب آن افرادی هم که آمدن ایشان را منوط به اذن رهبری میکنند باید گفت اولا اذن رهبری قرار نیست به صورت علنی داده شود و از طرفی ولایت بارها اعلام کرده است که فرمان جهاد را صادر کرده و از آنجایی که پست ریاست جمهوری میتواند بزرگترین جبهه جهادی برای اهل حق باشد، القای ضرورت اذن گرفتن یک نوع فرافکنی است. پس آمدن آقای رئیسی به صحنه انتخابات با وجود داشتن صلاحیت حداکثری نسبت به سایر رقبای انتخاباتی، برای ایشان یک تکلیف الهی است که چه بسا میشود گفت این تکلیف برای وی متعیّن نیز شده است و برای ادای این تکلیف باید تمام همت خود را مبذول نماید که این مسئولیت را نه میشود به دیگران بخشید و نه میتوان از آن صرف نظر نمود!
🔴 حسین مرعشی: امکان همکاری اصلاحطلبان با لاریجانی وجود ندارد
🔸سخنگوی حزب کارگزاران: در بین اصولگرایان تیپهایی مثل آقایان ناطق نوری، باهنر و پورمحمدی طرفدار آقای لاریجانی هستند ولی تا امروز در شورای وحدت نتوانستهاند آقای لاریجانی را به عنوان کاندیدا جای بیندازند ولی در جبهه اصلاحات هیچ امکانی برای همکاری با آقای لاریجانی وجود ندارد.
🔹مسئله آقای روحانی با آقای لاریجانی متفاوت بود. آقای روحانی در هیچ یک از مقاطع سیاسی گذشته درگیری با اصلاح طلبان و جناح چپ نداشتند.
🔹در مجلس پنجم ایشان نائب رئیس بود که مورد حمایت ما بودند؛ در دوره آقای هاشمی و خاتمی هم دبیر شورای عالی امنیت بودند و مذاکرات سعدآباد را ایشان هدایت کردند و از این بابت یک سابقه همکاری وسیعی بین آقای روحانی و اصلاح
طلبان وجود داشت.
🔸ولی آقای لاریجانی خصوصا در صداوسیما که بودند در فضای سال ۷۶ خیلی با اصلاح طلبان درگیر بودند و از این بابت زمینهای برای همکاری مشترک آقای لاریجانی و اصلاح طلبان وجود ندارد.
♦️میزان زکات فطریه از سوی مراجع تقلید اعلام شد
🔹آیتالله مکارم شیرازی: فطریه هر نفر بر مبنای قوت غالب گندم، مبلغ ۲۰ هزار تومان و بر مبنای قوت غالب برنج، مبلغ ۷۰ هزار تومان اعلام شده است.
🔹آیتالله نوری همدانی: فطریه هر نفر به حساب گندم تقریباً ۲۰ هزار تومان و به حساب برنج ۷۵ هزار تومان است.
🔹آیتالله علوی گرگانی: مبلغ فطریه براساس قوت غالب گندم هر نفر حداقل ۲۰ هزار تومان و بر اساس قوت غالب برنج، متوسط ۱۰۰ هزار تومان است.
🔹آیتالله صافیگلپایگانی: مؤمنان مبلغ معادل یک صاع (سه کیلوگرم) گندم یا برنج را بهعنوان قوت غالب جهت زکات فطره بپردازند.
🔹آیتالله وحید خراسانی: فطریه هر نفر به حساب گندم تقریبا ۲۰ هزار تومان و به حساب برنج ۷۵ هزار تومان است.
🔹آیتاللهسیستانی: مبلغ فطریه بدل از آرد ۲۱ هزار تومان و برای فطریه بدل از برنج ایرانی ۱۰۰ هزار تومان و فطریه بدل از برنج غیر ایرانی، ۷۵ هزار تومان تعیین شده است.
🌹 کسانی که دعایشان مستجاب است
♦️عَنِ النَّبِيِّ صَلَّي اللهُ عَلَيْهِ وَ آلِه قالَ: أرْبَعَةٌ لا تُرَدُّ لَهُمْ دَعْوَةٌ وَ يُفْتَحُ لَهُمْ أبْوابُ السَّماءِ وَ يَصِيرُ إلي الْعَرْشِ: دُعاءُ الْوالِدِ لِوَلَدِهِ وَ الْمَظْلُومِ عَلي مَنْ ظَلَمَهُ، وَ الْمُعْتَمِرِ حَتّي يَرْجِعَ وَ الصَّائِمِ حتّي يَفْطُرَ.
♦️چهار كس هستند كه دعاي آنان رد نمي شود و ابواب (رحمت) آسمان در برابر دعاي آنان گشوده و تا به عرش الهي راه مي يابد:
دعاي پدر درباره فرزند،
دعاي مظلوم عليه ظالم،
دعاي زوّار خانه خدا تا باز گردد،
و دعاي شخص روزه دار تا افطار كند.
📚 مرآة العقول، ج 12، ص173
قحطی هراسی؛ بهانه فرار از مسئولیت
🔹آقای روحانی دیروز گفت «نگذاشتیم حوادث (قحطی) سالهای ۱۲۹۶ تا ۱۲۹۸ تکرار شود. دشمنان، تحریم را علیه ایران اعمال کردند که کشور دچار قحطی شود، اما ما اجازه ندادیم قحطی ایجاد شود».
🔹وقتی میخواستند هیجان بیافرینند و رای بیزحمت پارو کنند، وعده میدادند «چنان رونقی به اقتصاد بدهیم و آن چنان مردم را از درآمد سرشار کنیم که نیازی به پول یارانه نداشته باشند». اما حالا که بعد از هشت سال، باید دولت را با کلی تپه آباد تحویل دهند، میگویند نگذاشتیم قحطی دوره احمدشاه قاجار تکرار شود. عجب اعتماد به نفسی!
🔹قرار بود چه بلایی سر مملکت بیاورند که نیاوردند؟
🔻چوب حراج به بیتالمال نزدند و صدها کارخانه را به تعطیلی نکشاندند، که زدند و کشاندند. سی میلیارد دلار ذخائر ارزی را به حلقوم رانتخواران نریختند، که ریختند.
🔻کشور را گرفتار واردات گندم و گوشت و مرغ و... نکردند، که کردند. رکوردهای تورم و رکود و ضریب جینی (شکاف طبقاتی) و نقدینگی ویرانگر را نشکستند، که شکستند.
🔻درآمد سرانه ثابت ملی را از بالای 6 میلیون تومان در سال 92، به زیر 5 میلیون کاهش ندادند، که دادند. قیمت مسکن را با سوء مدیریت و ترک فعل، هفت برابر نکردند، که کردند. موجب نارضایتی مردم و فراهم شدن مقدمات فتنههایی مانند ماجرای بنزین و بورس نشدند، که شدند.
🔻با دیپلماسی انفعالی، امنیت و اقتدار کشور را در کام خطر نبردند و دشمن را برای خرابکاری و ترور گستاخ نکردند، که کردند. انصافا کدام دشمن درمانده، میتوانست یک صدم این آسیبها را به «ایران قدرتمند» بزند؟
🔹واقعا کدام یک از این اتفاقات -که اندکی از بسیار است- به تحریم و مذاکره ربط دارد:
❗️دپو شدن 4 میلیون تن کالای اساسی در گمرکات و بنادر.
❗️حذف کارت سوخت و ثابت نگه داشتن قیمت بنزین به مدت چهار سال که موجب قاچاق 144 هزار میلیارد تومانی شد، و سپس، 300 درصد گران کردن ناگهانی بنزین.
❗️اصرار بر تحمیل رکود به بخش مسکن به مدت حداقل پنج سال؛ در حالی که اهتمام به این بخش میتوانست ضمن مهار نقدینگی، چرخ صنایع و اصناف بسیاری را بچرخاند.
❗️کوتاهی در اصلاح نظام بانکی تورمساز؛ سوءمدیریت در حوزه نقدینگی و هفت برابر کردن آن.
❗️رشد حبابی بورس بر خلاف واقعیتهای اقتصادی و سپس سقوط سرسامآور آن.
❗️کوتاهی در مقابل اقتصاد زیرزمینی چند صد هزار میلیاردی و فرار مالیاتی 30 هزار میلیارد تومانی.
❗️حذف سامانههای شفافیتساز و ضد قاچاق مثل «ایران کد و شبنم».
❗️فساد دهها هزار میلیارد تومانی در واگذاری برخی شرکتها و کارخانهها.
❗️دهها هزار میلیارد تومان اختلاس و فساد در برخی بانکها، صندوق ذخیره فرهنگیان، شرکت سرمایهگذاری پتروشیمی و...
❗️بیسر و سامانی شرکت های دولتی که 75 درصد کل بودجه را به خود اختصاص دادهاند.
❗️انحراف 68 درصدی از احکام بودجه و اجرا نکردن 18 درصد دیگر (گزارش تفریغ بودجه).
❗️احتکار صدها هزار تن میوه و برنج و روغن.
❗️حیف و میل 60 تن طلا (سکه) و 18 میلیارد دلار ارز به قیمت دولتی، بدون تضمین واردات کالاها.
❗️طرح ادعای «از پیک کرونا عبور کردهایم»، خلاف نظر کارشناسان، و تحمیل خسارت 150 هزار میلیارد تومانی به اصناف در یک ماه .