این حرف شوخی با دشمنی است که مدام لگد میزند یا سخنی جدی است؟
اگر جدی است، باید تمام بازنشستههای وزارت نفت به دنبال شغل دوم باشند، اما چنین نیست.
هدف از سیاهنمایی آینده جمهوریاسلامی و ترساندن قشر ضعیف جامعه چیست؟
چند نفر از هیئتدولت از پیروزی مقاومت در موشکباران تلآویو حمایت کرده و ابراز خوشحالی کردند؟ چرا؟🤔
مفهومی که از کلام وزیر نفت برداشت میشود: جمهوریاسلامی آنقدر در مدیریت کشور ضعیف عمل کرده که وزیر نفتاش بی نهایت بدبخت و فلکزده است که بازنشستگی برایش معنا ندارد تا چه رسد به مردم عادی که کلاهشان پسِ معرکهست! و بايد فکری به حال آینده خود کنند!
یعنی وزیرنفت همه راهها را رفته ولی در بنبست جمهوریاسلامی گیر افتاده و چارهای ندارد جز اینکه تا لحظه احتضار، مفلوکانه امورات بگذراند!
قضاوت با شما:
هر وقت یک مدیرِ بانک دولتی یا خصوصی را در شهرستانهای کوچک پیدا کردیم که فقیر باشد، آنوقت باور میکنیم که وزیرنفت مملکت مفلوک باشد!
مراقب تَکرارِ دولت سوم روحانی باشیم تا تورم افسارگسیخته، حقوقهای نجومی، سیاهنماییهای ناجوانمردانه، وزرایِ فقیرِ چندتابعیتی و.. تَکرار نشوند!
#نمک
🌱 یکی از راه های
برطرف کردن زائده های گوشتی
روی پوست
که گاهی نیاز به عمل دارند
ماساژ دادن مرتب
محل با نمک دریا می باشد
#کبد
⚠️ دو کار که باعث آسیب جدی
به کبد می شود↯↯
❶⇦ طولانی شدن اجابت مزاج
❷⇦ رعایت نکردن
آداب آب خوردن
مثلا:
بین غذا آب خوردن
یا بعد از غذای چرب آب خوردن
#گوجه فرنگی
🍅 خاصیت گوجه فرنگی
🔸سلامت قلب
🔹تنظیم قند خون
🔸ضدپیری
🔹تقویت مو
🔸سلامت استخوانها
🔹تمیز کردن پوست
🔸ضدسرطان
🔹تقویت بینایی
🔸ضدالتهاب
🔹ضدلخته شدن خون
🔺 نوشیدنی های قندی خطر به ابتلا به سرطان را افزایش می دهند
🔸طی چند دهه اخیر مصرف نوشیدنی های قندی ( از قبیل نوشیدنی های شیرین شده با شکر و آبمیوه های 100 درصد طبیعی ) و نوشیدنی های شیرین شده مصنوعی ( رژیمی ) در سراسر جهان افزایش یافته است و این امر با خطر چاقی مفرط همراه است که به نوبه خود به عنوان یک عامل خطر جدی برای بسیاری از سرطان ها به حساب می آید.
🔸نتایج نشان میدهند که 100 میلی لیتر افزایش مصرف نوشیدنی های قندی در روز با 18 درصد افزایش خطر کلی سرطان و 22 درصد افزایش خطر سرطان پستان همراه بود.
▪️علی لاریجانی در برزخ
🔻کمپین انتخاباتی علی لاریجانی با یک نطق،دو توییت و یک ویدیو کوتاه از ثبت نام
تاکنون سه استراتژی را دنبال کرده است.اول اینکه تلاش می کند بگوید شرایط کشور دشوار است و او فردی عاقل با برنامه و مصمم است که می تواند اوضاع را بهتر کند(فرض اول درست اما دومی لزوما نه ) دوم سعی کرده با ادبیاتی مثل نه به پادگان و نه به چکش با تیپ هایی مثل رئیسی و نظامی ها مرزبندی کند و سوم با ادبیات نه به کلید با دولت روحانی فاصله گذاری کند.
پیش بردن استراتژی اول کار سختی است،لاریجانی دیکته نانوشته نیست او دوازده سال متوالی رئیس مجلس بوده است و بخش مهمی از نظم موجود در سیستم اجرایی است،در همه روند ها و سیاستگذاری های اخیر حضور داشته است،در تصمیم فاجعه بنزینی نقش مهمی داشته،در خوشبینانه ترین حالت تماشاچی دلار جهانگیری بوده است و....با این شرایط او می تواند در ذهن مردم نسخه شفابخش باشد؟
🔻جلو بردن استراتژی دوم از اولی هم سخت تر است،سرتیپ لاریجانی با سابقه سالها نظامی گری و حضور در مصادر امنیتی به راحتی نمی تواند با فضای نظامی غیریت سازی کند،از سوی دیگر علی لاریجانی حداقل ده سال در فضای چکش برای خودش حریم امن ساخته بود آن هم چکشی که حتی با مفاسدی مثل طبری همزیستی مسالمت آمیز داشته لذا مرزبندی با آن چه او چکش می خواند هم غیر ممکن است.
🔻اما سخت ترین کار برای لاریجانی مرزبندی با دولت و کلید است،علی لاریجانی شش سال شریک درجه اول و هم پیمان استراتژیک دولت روحانی بوده است،در همه این سالها هیچ نقد موثری به دولت نداشته،غیر از برجام و بنزین و ارز جهانگیری،مجلس لاریجانی در این سالها خانه امن وزرای ناکارآمد دولت روحانی بوده است نمونه اش عباس آخوندی که سه بار با اطمینان خاطر از مجلس رای اعتماد گرفت.
🔻لاریجانی نه می خواهد با روحانی باشد نه می تواند از او جدا شود، این شرایط بینابینی و برزخی بیشتر از آنکه برای او فرصت ساز باشد تهدید درست کرده.
🔻لاریجانی در این سی روز کار سختی دارد،اما ناامید هم نیست دو نقطه جدی برای سرمایه گذاری دارد،اول اینکه اصلاح طلبان در شرایطی مجبور شوند از او حمایت کنند و دوم خطاها و پاس گل های منتقدان دولت روحانی،کارهایی مثل نگه داشتن موضوع انتخابات در فضای سیاست خارجی و گاف های فرهنگی و اجتماعی ...
🟢 رهبر_معظم_انقلاب:
#بصیرت یعنی چه؟🔻
▪️یعنی شناخت زمان
▫️شناخت نیاز
▪️شناخت اولویّت
▫️شناخت دشمن
▪️شناخت دوست
▫️شناخت وسیلهای که در مقابل دشمن باید به کار برد
این شناختها؛ #بصیرت است.
🔺همیشه با یک سلاح نمیشود مبارزه کرد.
در همهی میدانها با یک سلاح نمیشود رفت.
کدام سلاح را به کار بیندازیم؟
دشمن کجا است؟
🔘 اینهایی که #بصیرت ندارند مثل کسانیاند که در تاریکی شب، در مه غلیظ، در غبار میخواهند مخالفی را، دشمنی را بزنند؛ خب نمیداند دشمن کجا است؛ یکی از اوّلین شرایط جنگهای نظامی، اطّلاعات است؛ بروید اطّلاع کسب کنید و ببینید دشمن کجا است. اگر بدون اطّلاع رفتید، شما ممکن است جایی را بزنید که دوست آنجا است؛ کسی را بزنید که با شما دشمن نیست و به دشمن کمک کنید؛ گاهی اینجوری میشود. اگر بصیرت نبود، میشود این؛ که فرمود: العالِمُ بِزَمانِهِ لا تَهجُمُ عَلَیهِ اللَّوابِس؛ شبهات و نادانیها و نفهمیها به کسی که عالم به زمان خود است، هجوم نمیآورند؛ میفهمد چهکار باید بکند. اگر این نبود، مشکل بهوجود خواهد آمد، حتّی اگر آن احساس مسئولیّت هم باشد.
۱۳۹۳/۹/۶
┄┅═══✼✼═══┅┄
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰 اظهارات انتخاباتی مشابه روحانی و لاریجانی!
🔹️ لاریجانی (سال ۱۴۰۰): حوزه اقتصاد، نه پادگان است و نه دادگاه که با تشر و دستور اداره شود!
🔹️ روحانی (سال ۹۲): من سرهنگ نیستم، حقوقدان هستم و هیچوقت پادگانی فکر و عمل نکردم!
☕️در نوشيدنى گرم صبحانه، مقدارى #دارچين بريزيد تا بتوانيد قدرت حافظه، عملكرد مغز و تمركزتان را افزايش دهيد و هم راهی جهت #چربیسوزی داشته باشید.
🔴 *هشدار بسیار مهم* !
چهار دهه شراکت علی لاریجانی با رحمانی فضلی (وزیرکشور دولت روحانی) 👇
دهه۷۰
لاریجانی: رییس صدا و سیما
رحمانی فضلی: معاون رییس صدا و سیما
دهه ۸۰
لاریجانی : دبير شورای عالی امنیت ملی
رحمانی فضلی : معاون او
دهه ۹۰
لاریجانی: رییس مجلس
رحمانی: رییس دیوان محاسبات مجلس
و باز دهه ۹۰
لاریجانی: رییس مجلس
رحمانی فضلی: وزیر کشور (*سهمیه ی لاریجانی در دولت روحانی* )
۱۴۰۰
لاریجانی: کاندیدای انتخابات
رحمانی: رییس ستاد انتخابات كشور
*درنتیجه* 👇
۱. ستاد انتخابات کشور ممكن است تبدیل به ستاد انتخابات لاریجانی شود.
۲. امکانات ، ظرفیت ها ، ارتباطات و اطلاعات امنیتی و انتخاباتی وزارت کشور که از طریق استانداران و فرمانداران، در کل مملکت گسترده است
*ممكن است* در خدمت ستاد آقای لاریجانی قرار گیرد.
۳- به استانداران ، فرمانداران و بخشداران و در یک کلام بدنه ی اجرایی کشور ، این پیام واضح و حساس منتقل می شود که دوام و بقای آنها در مناصب فعلی، به تداوم حضور رحمانی فضلی در دولت بعدی وابسته است .
لذا *ممكن است*
از هیچ تلاشی برای جلب آرای استان ها و شهرستان ها برای لاریجانی دریغ نكنند .
۴- لاریجانی به عنوان کاندیدای مورد حمایت دولت ، مسلح به شبکه جمع آوری رای در کشور میشود.
✅ نتیجه مهم :
از دخالت استانداران ، فرمانداران ، بخشداران تا شهرداران و دهیاران کشور در موضوع انتخابات "غافل نباشیم".
بدنه اجرایی دولتِ روحانی در سراسر کشور ، به دلایلی که ذکر شد ، از انگیزه بالایی برای دفاع از علی لاریجانی برخوردار است .
*لذا لازم است *
قوه قضائیه ، شورای نگهبان و نهادهای اطلاعاتی و نظارتی به هوش باشند.
والسلام علي من اتبع الهدي
⁉️گزینه مطلوب احمدینژاد در انتخابات ۱۴۰۰ چیست؟
🔹اگر شگفتانهای در تایید صلاحیتها نداشته باشیم قطبهای اصلی صحنه نهایی انتخابات سید ابراهیم رئیسی، علی لاریجانی و اسحاق جهانگیری خواهند بود. شما جای احمدینژاد باشید در این آرایش چه انتخابی میکنید؟
🔹اگر ابراهیم رئیسی پیروز شود دو مشکل برای احمدینژاد به وجود میآید.
اول اینکه در دولت چهار یا هشت ساله رئیسی پایگاه رای اصلی احمدینژاد که او سالهاست به پشتوانه آنها سیاست ورزی میکند یعنی بدنه مستضعف جامعه که خاطراتی مانند یارانه و مسکن مهر و...را از احمدینژاد دارند احتمالا تبدیل به سمپات رئیسی خواهند شد.
دوم: احمدینژاد یکی از مزیت های مهم خود در سیاست را در نابلدی اصولگرایان تعریف کرده بود، آنها بدون او هیچ گاه نتوانستهاند در انتخاباتهای بزرگ اصلاحطلبان و طیف هاشمی را ببرند. با پیروزی احتمالی رئیسی این مزیت هم از او سلب خواهد شد.
🔹حالت بدتر برای احمدی نژاد پیروزی لاریجانی است. احمدینژاد حداقل از سال ۸۹ و ۹۰ تلاش میکند از خاندان لاریجانی چیزی شبیه هاشمی در افکار عمومی بسازد و خود را قطب مقابل آنها تعریف کند، برد احتمالی لاریجانی شکست بزرگ او خواهد بود و این یعنی اگر انتخابات به دو قطبی رئیسی، لاریجانی تبدیل شود یکی از بازندههای اصلی احمدینژاد است.
🔹در وضعیت فعلی حالت مطلوب برای محمود احمدینژاد حداقلی شدن مشارکت در وهله اول و بعد پیروزی نزدیکترین گزینه به دولت روحانی و اصلاحطلبان است.
🔹این دوره از انتخابات به مثابه پایان احمدی نژاد است،زیرا وی با رفتارهای آنارشیستی در حال دور شدن از معیارهای انقلاب اسلامی و مردم حامی نظام نیز هست.او فکر می کند که در رد صلاحیت هم منافعی اما در واقع او با این سخنان و موضع گیری ها در حال نشان دادن عمق تفکرات انحرافی خود است
شبهه.pdf
417.7K
🇮🇷🌸
🍀
💠 #پاسخ به یک شبهه
✅ موضوع: اعدامهای سال ۱۳۶۷ حکم حضرت امام (ره) بود یا رئیسی؟‼️
📍 *چرا رئیسی بت شکن در طی 30 سال خدمتش بت فساد را نشکاند❗*
🔻بسیاری از شبهات ناشی از کمبود اطلاعات است. مثلا شاید این شبهه را شنیده باشید که جناب آقای رئیسی که ده سال مسئول سازمان بازرسی کل کشور، و ده سال معاون اول قوه ی قضائیه بوده ، چرا تا به الآن جلوی فساد را نگرفته است؟؟
🔹در همان ابتدا بگوییم که وظایف معاون اول قوه ی قضائیه یک سری وظایف اجرایی است مانند: تصویب ایجاد شعبه های دادسرا و دادگاه، ریاست جلسات کمیسیون نقل و انتقال قاضی ها، بررسی فرآیند تامین و توزیع اعتبارات مصوّب قوه قضاییه و وظایف دیگر.
✔️اما در مورد ریاست سازمان بازرسی کل کشور باید مقداری بیشتر سخن بگوییم؛
🔹اگر به اصل 174 قانون اساسی رجوع کنید می بینید که از جمله وظایف قوه ی قضائیه نظارت بر اجرای صحیح قوانین در دستگاه های اداری است. سازمان بازرسی کل کشور هم به همین خاطر ایجاد شد.
🔹اگر وظایف این سازمان را بدانید، مسأله تا حدی حل می شود. بر اساس قانون تشکیل سازمان بازرسی که تصویب شده ی سال 1360 بوده، مهمترین وظایف این سازمان عبارتند از:
1️⃣بازرسی مداوم کلیه وزارتخانه ها، ادارات ، نیروهای نظامی و انتظامی، موسسات وشرکت های دولتی ، شهرداری ها و بسیاری از نهاد های دیگر.
2️⃣انجام بازرسی های فوق العاده به دستور مقام معظم رهبری یا رئیس قوه قضاییه و یا به درخواست رئیس جمهور یا وزیر یا برخی اشخاص دیگر که در قانون ذکر شده است.
3️⃣اعلام تخلفات و نارسائی هایی که توسط بازرسی مشخص شده به برخی مسئولین مشخص در قانون
🔻یعنی در خصوص وزارتخانه و نهادهای انقلابی به «رئیس جمهور»،
🔻در خصوص مؤسسات و شرکت های دولتی به «وزیر وزارتخانه ذیربط»،
🔻در خصوص شهرداری ها به«رئیس قوه قضاییه»،
🔻 و در خصوص موسسات غیر دولتی کمک بگیر از دولت به «وزارت امور اقتصادی و دارایی».
⚠️اما یک نکته ی مهم این است که این سازمان پس از انجام تحقیق ، صرفاً گزارش آن را به مقامات ذیربط ارسال می کند ولی خود وارد تصمیم گیری نمی شود.!⚠️
🔻پس با آنچه بیان شد مشخص می شود که جناب آقای رئیسی طی سالهای 73 تا 83 که رئیس سازمان بازرسی کل کشور بوده است، بنا بر وظایفی که برای این سازمان بیان شد، وظیفه ی تشخیص مشکلات اداری و گزارش نتایج بازرسی ها را دارا بوده حال باید از کسانی مانند رئیس جمهوران وقت(رؤسای دولت سازندگی و دولت اصلاحات) سؤال پرسید که در قبال گزارش ها چه کردند.! یا از وزاری وقت یا اشخاص دیگری که ذکر کردیم.چون گفتیم که طبق قانون این سازمان فقط باید گزارش بدهد و خود به تصمیم گیری نمی پردازد.
🚷مثلاً در زمان ریاست ایشان، مأمور بازرسی، راهی بازرسی از وزارت بهداشت می شود که او را راه نمی دهند و وقتی با اصرار بازرس مواجه می شوند حراست را صدا می زنند تا در نهایت او را با کتک کاری بیرون می کنند. فردای آن روز آقای رئیسی وزیر وقت را احضار می کند و وزیر ضمن معذرت خواهی قول می دهد که طی یک بخش نامه به زیرمجموعه ی خود، به آنها دستور دهد که از این به بعد اجازه ی بازرسی از این وزارت را به مأموران سازمان بازرسی بدهند.
👈دقت کاری آیت الله رئیسی به جایی می رسد که در طی 3 سال پی در پی، نمایشگاه «آسیب» را برگزار می کند که در آن دستگاه های اداری و وزارت خانه ها کاملاً اسکن شده بود و تعداد مدیرانی که از آن دیدن کردند در هر سال بیش از 1500 نفر بود. محمدرضا عارف (معاون اول وقت رئیسجمهور) و علیاکبر ناطقنوری (رئیس دفتر بازرسی رهبری) در آن زمان تنها دو نفر از کسانی بودند که در مورد این نمایشگاه دستخط های قابل توجهی نوشته اند. برخی از مدیران می گفتند ما تا به اکنون خیال می کردیم سازمان بازرسی کل کشور زهر دولت است، اما اکنون فهمیدیم که پادزهر دولت است ‼️
✔️همچنین پروندههای فساد 123 میلیاردی در بانک صادرات (فاضل خداد و مرتضی رفیقدوست)، کرباسچی، و شهرام جزایری از خبرسازترین پروندههایی بود که سازمان بازرسی در دوره ریاست رئیسی، تخلفاتشان را کشف نمود. امّا معمولاً سازمان بازرسی پرونده هایش محرمانه است و اجازه ی انتشار ندارد. از همین رو اکنون هم دست آقای رئیسی در این باره بسته است و نمی تواند در جواب شبهه افکن ها بگوید که من به فلان پرونده ها رسیدگی کرده ام.
🔅از آنچه گذشت مشخص شد که آقای رئیسی نه تنها در مسئله ی فساد کوتاهی نکرده بلکه تا آنجا که وظایف قانونی اش به وی اجازه میداده، به اعتراف خود اصلاح طلبان و اصولگرایان، ایشان سنگ تمام گذاشته اند. اما چون بسیاری از مردم از این وظایف حقوقی و قضایی خبر ندارند، برخی با اینکه خود را حقوقدان می دانند از آن سوء استفاده می کنند.
📌این تنها یک نمونه از اتهاماتی بود که تیم روحانیجانی به رئیسی زده است.
*جواب شبهه اعدام های سال ۶۷ توسط رئیسی*
🔴از زمانی که اسم آیت الله رئیسی به عنوان کاندیدای ریاست جمهوری، که با استقبال توده های گوناگون مردم روبرو شده است مطرح شد، عده ای که از به خطر افتادن نان و نام و میز خود می ترسند، حامی منافقین شدند و مدام از اعدام های دهه۶۰ سخن می گویند.
🔹خوش باورانی هم که از این ماجرا اطلاع کافی ندارند، قضاوت های ناجوانمردانه از اعدام منافقین در دهه ۶۰ می کنند. حال تصمیم گرفتم، سوالاتی را مطرح کنم که افکار عمومی جامعه قضاوت کند:
✳️و اما سوالات:
۱_ آیا می دانید که منافقین در دهه اول انقلاب ۱۷۰۰۰ نفر را ترور و ۱۷هزار خانواده را داغدار کردند؟
۲_ اگر منافقین یکی از عزیزان شما (پدر، مادر، خواهر، برادر، فرزند) را به صورت ناجوانمردانه ترور بکند، حاضر هستید او را ببخشید و با اعدام این حیوانات مخالفت کنید؟
۳_ چرا در این اعدام ها فقط اسم آیت الله رئیسی مطرح شد و اسمی از سران اصلاح طلب همانند موسوی خویینی (دادستان کشور در سال ۶۷) مرحوم موسوی اردبیلی (رئیس شورای عالی قضایی کشور در سال ۶۷)، موسوی بجنوردی (عضو شورای عالی قضایی در سال ۶۷ و پدرخانم سیدحسن خمینی) علی فلاحیان (جانشین وزیر اطلاعات در سال ۶۷) محمداسماعیل شوشتری (رئیس سازمان زندان ها در سال ۶۷) و… مطرح نمی باشد؟
(با این توضیح که این آقایان در سال ۶۷ در تصمیم گیری های قضایی، بانفوذتر از آقای رئیسی بودند)
۴_ آیا از منافقینی که شهیدان رجایی، باهنر، بهشتی، طالقانی، دستغیب، مدنی، صیادشیرازی و…. را مظلومانه و به طور فجیع به شهادت رساندند، نباید اعدام و مجازات شوند؟
۵_ آیا می دانید سیدمهدی هاشمی (برادر داماد آیت الله منتظری) اعتراف به عضویت در گروهکمنافقین و قتلهای مختلف من جمله قتل دختر ۴ ساله، نموده است)
۶_ آیا می دانید رادیو آمریکا لقب گربه نره به آیت الله منتظری داده بود و از زمانیکه مرحوم منتظری با انقلاب زاویه پیدا کرد، دیگر از این لقب استفاده نکرد؟
۷_ آیا می دانید عبدالله نوری (وزیر خاتمی و از سران اصلاح طلب) در سال ۶۶ بیت آیت الله منتظری را خانه فتنه می دانست و اعتقاد داشت باید این خانه ویران شود؟
۸_ آیا می دانید مرحوم هاشمی رفسنجانی در کتاب خاطرات خود تعداد اعدام شدگان در سال ۶۷ را کمتر از هزار نفر می داند؟
۹_ آیا می دانید در ۵ الی ۷ مرداد سال ۶۷ در حمله منافقین به کرمانشاه ، ۳۰۴ نفر از جوانان ایران شهید شدند؟
۱۰_ چرا دشمنان مردم ایران از تندروی های برخی افراد در دهه ۶۰ سخنی به میان نمی آورند؟
۱۱_ آیا می دانید حسن روحانی خواستار برگزاری مراسم اعدام ها در نماز جمعه در مقابل دیدگان مردم بود و دستورالعمل حجاب اجباری در ادارات را تنظیم و ارسال کرد؟
۱۲_ آیا می دانید اکبر گنجی از سران اصلاح طلبان به دلیل اینکه پونز در پیشانی دختران بدحجاب فرو می کرد، به اکبر پونز ملقب شده بود؟
۱۳_آیا می دانید سیدمحمدخاتمی (وزیر ارشاد و رئیس جمهور سابق) در اواخر دهه۶۰ شهیدآوینی را به دلیل یک انتشار عکس جوان رپ بوسنیایی با سربند الله اکبر در مجله سوره، مجازات و توبیخ کرد؟
۱۴_آیا می دانید قدرت علیخانی (از فعالان اصلاح طلب و از روسای کمیته)، به دلیل پخش روزنامه رسالت توسط برخی شهدا من جمله شهید کریم اصغری، تهمت منافق می زد و جوانان حزب اللهی را، شکنجه و زندانی و حتی به خانواده آنان هم رحم نمی کرد؟
🔴کلام آخر:
از اینگونه سوالات تا بخواهید در سینه ما موجود می باشد.
🔸اما حقیقت آن است که منافقین داخلی و خارجی من جمله بی بی سی (شبکه مورد حمایت ملکه انگلیس) از حضور آیت الله رئیسی در قامت کاندیداتوری ریاست جمهوری، وحشت زده شده اند و از ایشان یک چهره غضبناک و آدم خوار ترسیم می کنند، اما مردم ایران هوشیار و اهل تحقیق هستند. می دانیم و بدانید که هیچگاه بیگانه، از پیشرفت ملت ایران راضی نخواهد شد.
🔻والسلام
این عماریون
🔴 سه کار مهمی که نیروهای عزیز انقلابی از الان تا انتخابات باید انجام دهند
🔹ثبت نام ها تمام شد و الحمدلله عزیزان خوب انقلابی ای به خواست هوادارن فهیم و نظام دوست خود لبیک گفتند و در انتخابات ثبت نام فرمودند ، آنها وظیفه ثبت نامی که من و شما از آنها خواستیم را انجام دادند، حالا ما هم باید به وظایف خود عمل کنیم.
اما چه وظایفی❓
1️⃣ با تمام قدرت و توان ، دفاع از اصل انقلاب و عمل به فرمایش رهبری در ایجاد امید به مردم برای حضور پرشور در انتخابات که طبق حرف صریح رهبری، اولویت اول را دارد که متاسفانه این روزها ما بیشتر درگیر دفاع از افراد مورد نظر خود بودیم تا عمل به این وظیفه!!!
2️⃣ دفاع علمی و مستند و به دور از حاشیه و احساسات از کاندیدای مورد نظر خودمان ، البته با در نظر گرفتن احترام به دیگر کاندیداهای انقلابی
3️⃣ به هیچ عنوان به هیچ عنوان نگوئیم که چون کاندیدای انقلابی ما خوب است ، پس دیگر کاندیداها باید به نفع او کنار بکشند.
🔹این جمله، تحریک کننده ترین جمله ممکن می تواند باشد و باعث درگیری و بحث های بیهوده بین نیروهای عزیز انقلابی می شود.سال 92 از این بحث ها زیاد داشتیم و اثر منفی اش هم دیده شد!!!
🔸 چه کار به کار دیگران داریم؟
از عقیده خود و کاندیدای مورد حمایت خود دفاع کنیم، خود این کاندیداهای انقلابی ثبت نام کننده الحمدلله اینقدر با کمالات هستند که بفهمند چه کنند و احتمال زیاد برخی از آنها هم برای مناظره و افشای فسادهای برخی رقیب ها آمده اند تا آن رقیب ها نتوانند با مظلوم نمایی رای جمع کنند، و احتمالا این عزیزان انقلابی بعد مناظره به نفع دیگران کنار می روند .
🔹بحث کردن روی اینکه فلانی باید کنار برود و ... نه تنها بیهوده است، بلکه باعث تنش بین نیروهای خودی می شود .
حواسمان هم باشد که این ترفندی مهم از سوی رقیب است که تا می تواند به دنبال انجام آن خواهد بود . پس به دام آنها گرفتار نشویم.
🔸اولویت را فراموش نکنیم، اولویت طبق فرمایش رهبری، دعوت از مردم برای حضور پرشور و تبیین نتایج آن است، انقلاب را برای مردم تبیین کنیم تا حضور بیشتر شود، آن وقت قطعا خودشان به کاندیدایی انقلابی رای خواهند داد.
💢 در روزهایی که همه جا صحبت از خدمات دوازده ساله لاریجانی هست،
بر آن شدیم تا گوشه ای از اقدامات غلط علی لاریجانی در این ۱۲ سال را بازخوانی کنیم.
🔻اکثر مواردی که مورد بررسی قرار گرفته اند،
یا واکنش مستقیم رهبری را در پی داشته
و یا اقدامی بر خلاف صریح فرمایشات رهبری بوده.
1⃣ سکوت در فتنه 88
🔻عدم موضع گیری شفاف تا روز 9 دی!!
🌐گزارش خبرگزاری دانشجو https://snn.ir/fa/news/166139/
📌رهبری: گاهی سکوت کردن، کنار کشیدن، حرف نزدن، خودش کمک به فتنه است. در فتنه همه بایستی روشنگری کنند؛ همه بایستی بصیرت داشته باشند.1388/7/2
2⃣ یکشنبه ی سیاه مجلس
🔻فشارهای روانی شدید به دولت احمدینژاد از طریق استیضاح وزیر و درگیری لفظی با او که واکنش بد احمدینژاد را هم در پی داشت
📌رهبری: قضیهای در مجلس پیش آمد؛ قضیهی بدی بود...این استیضاحی که در مجلس انجام گرفت، غلط بود. خب، استیضاح باید یک فایدهای داشته باشد! چند ماه به پایان کار دولت، استیضاح یک وزیر، آن هم باز با یک علت و دلیلی که مربوط به خود آن وزیر نیست، چه معنی دارد؟ چرا؟ 1391/11/28
3⃣ از دلار 1000 تومانی تا 18000 تومانی
🔻از زمان شروع ریاست لاریجانی بر مجلس تا پایان ریاست او، نرخ دلار افزایش 1800درصدی داشته!!
📌رهبری: قوای مجریه و مقننه باید راههای فساد را ببندند، اگر در همین قضایای ارز و سکه، نظارت و دقت و پیگیری لازم انجام می گرفت، راههای فساد مسدود می شد.1397/5/22
4⃣ تصویب برجام در 20 دقیقه
🔻به رای گذاشتن جزئیات برجام و تصویب آن در 20 دقیقه علی رغم 200 اصلاحیه توسط نمایندگان که بررسی نشد!
📌رهبری: مشکلات فعلی در توافق هسته ای بخاطر عجله در زودتر به سرانجام رساندن توافق است.1395/7/9
5⃣ خارج کردن طرح اعاده اموال نامشروع مسئولان از دستور کار مجلس
🔻او بعنوان رئیس مجلس به خوبی میتواند بررسی طرح هایی را که میخواهد به تعویق بیندازد!
📌رهبری: مسئولان باید موضوع حقوق های نامشروع را به طور جدی پیگیری کنند...مسئله عزل و برکناری و بازگرداندن اموال به بیتالمال باید در دستور کار مسئولان باشد. 1395/4/16
6⃣ لابی گری و تلاش گسترده برای تصویب FATF و CFT
🔻گزارش رجانیوز http://www.rajanews.com/news/294114
📌رهبری: بعضی از این معاهدات بینالمللی موادّ مفیدی دارند.خیلی خوب، اشکالی ندارد.مجلس مستقلّاً خودش قانون بگذراند.فرض کنیم [موضوع] مبارزهی با تروریسم یا با پولشویی است...هیچ لزومی ندارد که ما برویم چیزهایی را که نمیدانیم تَه آن چیست یا حتّی میدانیم که مشکلاتی هم دارد، بهخاطر آن جهاتِ مثبت و جنبههای مثبت، قبول بکنیم.1397/3/30
7⃣ عدم تشکیل جلسه شورای عالی انقلاب فرهنگی
🔻با غیبت روحانی، نایب رییس(لاریجانی) باید جلسات را تشکیل میداد که علی رغم دستور رهبری به لاریجانی، تا ۵ ماه جلسات مهم ترین بخش فرهنگی کشور تعطیل بود!
🌐به روایت حمید رسایی https://www.mojnews.com/fa/tiny/news-278867
8⃣ سانسور گزارشات کمیته بررسی برجام!!
🌐به روایت دکتر زاکانی http://www.jahannews.com/video/645162/
9⃣ لابی گری سنگین برای رای آوردن زنگنه علی رغم فساد گسترده در کرسنت
🌐به روایت دکتر زاکانی
https://akharinkhabar.ir/politics/5898891
0⃣1⃣ لابی گری برای بدست گرفتن ریاست مجلس از طریق دادن وعده ریاست کمیسیون قبل از تشکیل مجلس!!
🌐به روایت دکتر زاکانی https://shoaresal.ir/fa/news/168838/
1⃣1⃣ تلاش برای عدم استیضاح آخوندی در هیئت رئیسه مجلس
🌐گزارش جهان نیوز
http://www.jahannews.com/news/647510
💢 جمعبندی:
درباره تمام مشکلات و نقدهایی که به دولت وارد است از قبیل قاچاق، قیمت خودرو، نرخ ارز و طلا، حقوق های نجومی، اقتصاد مقاومتی و ... تنها مجلس است که وظیفه دارد از طریق سوال، استیضاح و عزل با این موارد مقابله کند!
آقای روحانی بابت تمام اقداماتی که انجام داد
و آقای لاریجانی بابت تمام اقداماتی انجام نداد باید پاسخگو باشد!
مشاور وزیر بهداشت داوطلب واکسن برکت
🔹«علیرضا وهابزاده» مشاور دکتر نمکی در صفحه شخصی خود در شبکه های اجتماعی اعلام کرد داوطلب فاز سوم کارآزمایی واکسن «کووایران برکت» شده است.
🔹فاز سوم کار آزمایی بالینی واکسن «کووایران برکت» از اردیبهشتماه آغاز شده و داوطلبان فاز نهایی مطالعات بالینی این واکسن در رده سنی ۱۸ تا ۷۵ سال و در ۶ شهر تهران، کرج، مشهد، شیراز، اصفهان و بوشهر در حال دریافت واکسن و شرکت در این مرحله هستند.
🔹همچنین تولید انبوه واکسن «کوو ایران برکت» هفته گذشته به ثمر رسید و تا پایان خرداد بیش از ۴ میلیون دز از این واکسن تولید خواهد شد.