⛔️ خیانت دولت
💢 وزارت کشور پس از شمارش 90 درصد آراء، مشارکت مردم را 28 میلیون و 600 هزار نفر اعلام و آقای رئیسی را با 17 میلیون و 800 هزار رای به عنوان رئیس جمهور منتخب معرفی می کند. سپس بعد از ساعاتی طولانی، در کمال تعجب آمار نهائی ، 28 میلیون و 933 هزار رأی اعلام می شود.
💢 سوالی که در اینجا مطرح می شود این است که آیا 10 درصد کل آراء فقط300 هزار رأی شده است؟ این در حالی است که 10 درصد کل آراء نزدیک 3 میلیون رأی می شود.
💢 وزیر کشور در توجیه این اتفاق می گوید که منظور این بوده که 90 درصد صندوق ها شمرده شده است. باز هم در اینجا سوالی دیگر پیش می آید اصولا صندوق های بزرگ و با آراء بالا، دیرتر شمرده می شود که 10 درصد این گونه صندوق ها شاید آمارش حتی از 10 درصد کل آراء بالاتر برود، آن وقت چگونه است که میزان رأی جمع آوری شده در 10 درصد کل صندوق ها فقط 300 هزار رأی می شود؟
💢 نکته جالب تر این است که وقتی مجموع آراء اعلام شده فعلی را بر آراء نامزدها و آراء باطله تقسیم می کنیم 440 هزار و 158 رأی نیز معلوم نیست چه سرنوشتی پیدا کرده است!
💢 از آنجائی که هدف اصلی دولت این است مشارکت را کمتر از 50 درصد و آراء آقای رئیسی را کمتر از 20 میلیون اعلام نماید از مسئولان مربوطه تقاضا می شود به این مسأله مهم ورود کرده و با اقدامات عمدی و خیانت گونه دولت به شدت برخورد نماید.
چرا ملت پیروز شد؟
🔻شکست کمپین تحریم انتخابات و تاثیر آن بر شکست کمپین فشار حداکثری
🔹«ریچارد نفیو» معمار و پیش از آن مشاور تحریمهای نسل جدید آمریکا علیه ایران که غالباً از سال ۲۰۱۰ به این سو علیه مردم ایران اعمال شد در کتاب «هنر تحریمها» (The Art of Sanctions) اصطلاحات و بندهای بسیار مهمی راجع به استراتژی آمریکا در تحریمها، هدف آنها و سازوکار تاثیر و همچنین روند اعمال تحریمها علیه ایران دارد.
🔹اما تصور میکنم توجه به یک فرمول کلیدی در راهبرد تحریمها برای دولتهای مختلف آمریکا علیه مردم ایران بسیار ضروری است.
🔹نفیو ابایی ندارد از آنکه بیپرده و بدون ملاحظه بگوید تحریمها برای اعمال درد (Pain) به مردم ایران است. او میگوید کارکرد تحریمها اعمال درد فیزیکی ( Physical Pain) است اما این اعمال درد فینفسه هدف نیست، بلکه مقصود نهایی یک تغییر روانی (Psychological) و معنوی در جامعه هدف است. منظور از این تغییر هم چیز پیچیدهای نیست: تسلیم و تن دادن به خواستهای طرف تحریمکننده.
🔹از ساعات پایانی رایگیری انتخابات ۱۴۰۰ که حضور چشمگیر مردم پای صندوقهای رای به چشم دیده شد و ۲۹ خرداد که آمارها به صورت رسمی توسط دولت آقای روحانی اعلام شد، بسیاری گفتند که پیروز بزرگ این انتخابات همه مردم ایران بودند. چه آنها که آمدند و حتی آنها که به هر دلیلی از جمله نارضایتی از وضعیت اقتصادی و مدیریتهای اجرایی در کشور یا شرایط کرونایی و یا نداشتن کاندیدای مناسبشان نیامدند.
🔹 شاید برخی این تعبیر پیروزی مردم را از روی تعارف به کار ببرند، اگرچه بسیاری هم به آن اعتقاد قلبی دارند. به هر حال دلایل مختلفی میتوان اقامه کرد که چرا پیروز بزرگ این انتخابات همه مردم بودند؛ اما از میان این استدلالهای گوناگون، فکر میکنم یک دلیل که به مقدمه این متن مرتبط است، بسیار قابل توجه باشد.
🔹به نظر نگارنده، این دلیل بسیار مهم، وارد آمدن یک ضربه بسیار موثر به کمپین فشار حداکثری از طریق تحریمها و تهدیدهاست. اساساً همانطور که نفیو هم تصریح کرده، هدف از اعمال تحریمهای حداکثری، تبدیل و ترجمهی نهایی آن به یک تصمیم معنوی از سوی مردم بود.
🔹آمریکاییها بسیار انتظار داشتند که پس از گذشت ۱۰ سال از بزرگترین تحریمها، در مردم ایران یک نشانی بزرگ از چنین تغییر معنوی و تسلیم اساسی ببینند؛ در واقع کمپین تحریم انتخابات که سردمداران آن در فشار حداکثری علیه مردم ایران هم نقش داشتند قرار بود به نوعی مکمل کمپین تحریمهای اقتصادی و فشار حداکثری باشد.
🔹مهم اینجاست که اگر چنین نشانهای مشاهده میشد، حتماً پایان تحریمها نبود، بلکه بر اساس آنچه از تجربه راهبردهای آمریکاییها سراغ داریم، این تحریمها میتوانست بسیار تشدید و تا حصول تسلیم نهایی مردم ایران تداوم یابد.
🔹اما حضور چشمگیر مردم در این انتخابات علیرغم همه نارضایتیها از جنسهای مختلف، حتماً میتواند در تغییر محاسبات طرف آمریکایی موثر باشد. و به اعتقاد نگارنده، شکلدهی به این محاسبه و تعمیق و تثبیت آن در آینده نزدیک که به عملکرد و کارآمدی دولت آقای رئیسی نیز بسیار مربوط است، میتواند به شکست جدی و بزرگ پروژه تحریم کمک کند.
🤗🔶️بدلایل زیر این انتخابات از با کیفیت ترین انتخابات از اول انقلاب تا کنون بوده:
1️⃣ مشارکت در اوج تحریم ها و ناکارآمدی ها و ناامیدی ها و کرونا و اختلالات روز رای گیری
2️⃣ رای دادن بدون هیجان و احساسات کاذب. (برخلاف سه انتخاب قبلی مردم)
3️⃣ قومگرایی در رای مردم تاثیری نداشت. (لرها و بختیاری ها به رضایی و ترکها به همتی و مهر علیزاده توجه خاصی نکردند)
4️⃣ قهرمانبازی در مناظرات در رای مردم تاثیر نداشت. (برخلاف سه دوره پیش که برنده مناظره رای می آورد.)
5️⃣ توهین و تخریب و تهمت رقبا اثر عکس داشت (توهین های مهر علیزاده و همتی و اثر منفی بر رای شان)
6️⃣ سلبریتی ها در رای مردم نقشی نداشتند.
7️⃣ کارنامه، نقش اول در انتخاب مردم داشت (عملکرد رئیسی در قوه قضائیه)
8️⃣ مردم به شخص گمنام و ناشناخته رای ندادند. (بر خلاف خاتمی و احمدی نژاد و روحانی که قبل از انتخاب تا حد زیادی گمنام بودند)
9️⃣ تخریب های بی امان در فضای مجازی نقشی در انتخاب مردم نداشت (رشد سواد رسانه ای مردم)
0️⃣1️⃣ جواب منفی بی سابقه مردم به غربگرایان که آرایشان از آرای باطله هم کمتر بود.
1️⃣1️⃣ بی اعتنایی مردم به امثال احمدی نژاد ها... که از درون و غیر مستقیم انتخابات را تحریم کردند.
🔺خلاصه اینکه این انتخابات به منزله یک پوست اندازی کامل برای نظام و تولدی دوباره است و این انتخابات بسیاری از اشراف و لیبرال ها و غربگرایان و ورشکستگان سیاسی داخلی و طلبکاران و مدعیان را برای همیشه از صحنه حذف کرد.
#سلام_بر_ابراهیم
#سلام_به_آینده
#رئیسی