┄✦۞✦✺﷽✺✦۞✦┄
#احادیث_حسینی
✨امام رضا علیهالسلام فرمودند:
اگر دوست داری بدون گناه به ملاقات خدا بروی در دنیا به زیارت امام حسین(ع) برو.
◾️ اگر محرم و صفر نبود
🏴 امام خمینی(رحمهالله):
🏴«محرم و صفر است که اسلام را نگه داشته است.» (صحیفه امام، جلد15، صفحه330 )
تاریخپژوه ملیگرای منصفی هم گفته است «اگر محرم و صفر نبود، این ایران عزیزتر از جان ما هم نبود.»
✅آنها که فقط برای وطن جنگیدند، بسیار از دست دادند و کم آزاد کردند، اما این عشق به امام حسین(علیه السلام) و معرفت به سبک عباس بن علی بود که رزمنده ایرانی را به میدان فرستاد و یک وجب خاک ایران را از دست نداد.
🔰 مسئلهی بیماری کرونا مسئلهی فوری و فوتی کشور است
🔻 رهبر انقلاب صبح امروز در پیام تلویزیونی درباره وضعیت بیماری کرونا: چند نکتهی لازم دربارهی طغیان بیماری همهگیر کرونا لازم بود عرض بکنم به مسئولین و به مردم عزیزمان.
بیماری وحشی طغیان کرده، نه فقط در ایران، بلکه در همهی جهان تقریباً یک دوران طغیانی را دارد میگذراند.
وقتی که بیماری، ویروس، دشمن شکل جدیدی پیدا میکند، آرایش دفاعی ما و شیوهی کار ما هم بایستی تغییر پیدا کند. او با شیوهی جدیدی وارد میشود، ما هم بایستی شیوهنامه و روشهای جدید و مستحکم و مواضع محکم را باید اتخاذ کنیم برای مقابلهی با این بیماری که امروز یک خطر عمده است و مسئلهی بیماری کرونا امروز به نظر من مسئلهی اول کشور است، مسئلهی فوری و فوتی کشور است که بایستی دنبال بشود.
#بسته_خبری
🔰 سر یک هفته، همه مسئولین با تصمیم قاطع، هر چه که میتوانند انجام بدهند
🔻 رهبر انقلاب صبح امروز در پیام تلویزیونی درباره وضعیت بیماری کرونا: ابتلائات و تلفات بسیار دردناک است حقیقتاً؛ به زبان آسان است لکن در واقع وقتی نگاه کنید، در یک روز بیش از پانصد خانواده داغدار بشوند، این چیز کمی است؟ این چیز کوچکی است؟ یا دهها هزار نفر در یک روز ابتلا پیدا کنند.
اینهایی که بیمار میشوند، مبتلا میشوند، برای دارو، برای درمان، برای آزمایش، برای مشکلات گوناگون چه سختیهایی را متحمل میشوند. اینها را واقعاً انسان دل هر مسلمانی، دل هر هممیهنی حقیقتاً میسوزد، آتش میگیرد به این وضع وقتی که نگاه میکند، بنابراین وظایفی داریم.
رئیسجمهور محترم چند روز قبل از این یک ضربالاجل یک هفتهای را معیّن کردند که این بسیار کار خوبی بود، برای اینکه همهی مسئولین اهمیت موضوع را درک کنند و فکر لازم و پیشنهاد لازم را برای تصمیمگیری و اقدام بیاورند و من حالا اینجا عرض میکنم، همهی مسئولین در رأس این ضربالاجل، سر این یک هفته حتماً با تصمیم قاطع اقدام خودشان را، هر اقدامی که گرفتند، هر چه که فکر کردند مصلحت است و میتوانند انجام بدهند، اقدام را انجام بدهند و با دقت جوانب قضیه را بسنجند و هر کاری که لازم هست انجام بدهند.
#بسته_خبری
🔰 نگرانی بزرگ، خستگی مجموعههای درمانی است
از صمیم قلب از کادر درمان تشکر میکنم
🔻 رهبر انقلاب صبح امروز در پیام تلویزیونی درباره وضعیت بیماری کرونا: طرف دیگر قضیه هم مسئلهی خستگی شدید مجموعههای درمانی است؛ این هم یک نگرانی بزرگی است حقیقتاً. در این هوای گرم تابستان، در این بیمارستانها، شب و روز مواجه بودن با این مشکلات حقیقتاً یک مسئلهی مهمّی است، فشارهای جسمی و روحی بر اینها وارد میشود و واقعاً دارند مجموعههای درمانی، پزشک، پرستار و امثال اینها دارند جهاد میکنند. بنده حقیقتاً باید از صمیم قلب از اینها تشکر کنم که تشکر ما البته اهمیتی ندارد، عمده تشکر خدای متعال است که شاکرٌ علیم است و زحمات اینها را میبیند.
#بسته_خبری
🔰 مسئولان برای تولیدداخلی و واردات واکسن کرونا تلاش مضاعف کنند
👈🏻 هر جور ممکن است به همه مردم واکسن برسانید
🔻 رهبر انقلاب صبح امروز در پیام تلویزیونی درباره وضعیت بیماری کرونا: خوشبختانه در داخل تولید واکسن انجام گرفت و تولید داخلی به نحوی موجب شد که واردات خارجی هم آسانتر بشود، همین طور که مسئولین این را بر زبان آوردند و گفتند، یعنی مسئلهی واردات این جوری بود که دولت، وزارت بهداشت مبالغی واکسن از بعضی جاها خریده بود، بعضی کشورها و از این کواکس و غیره و حتی بهای واکسنها را هم پرداخته بود، بدعهدی کردند ندادند. بعد از آنی که ما واکسن خودمان وارد بازار شد و آمد و مردم شروع کردند به استفاده کردن، این بهتر شد، یعنی راه واردات باز شد. به هر حال هم برای واردات، هم برای تولید داخلی باید تلاش مضاعف بشود و بتوانند واکسن را هر جور که ممکن است برای همهی مردم برسانند، میلیونها واکسن بایستی در اختیار قرار بگیرد.
#بسته_خبری
🔰 مجالس عزای حسینی مایه برکت و رحمت است، نگذارید وسیله شیوع کرونا شود
🔻 رهبر انقلاب صبح امروز در پیام تلویزیونی درباره وضعیت بیماری کرونا: مجالس عزای حسینی و عاشورا مایهی برکت و رحمت الهی است. مایه توجه برکات الهی به کشور و ملّت است. ما به این مجالس احتیاج داریم، باید باشد این مجالس منتها با کمال دقت و شدّت بایستی مراعات این شیوهنامهها بشود.
واقعاً هم مسئولینی که مجالس را ترتیب میدهند، هم آقایان منبریها و وعّاظ یا مداحانی که مجلس را اداره میکنند، هم آحاد مردمی که در این مجالس شرکت میکنند بایستی ملاحظه کنند، با دقت شیوهنامهها رعایت بشود، فاصلهها رعایت بشود.
نگذارند که این مجالس خدای نکرده وسیلهی شیوع بشود تا مخالفین، دشمنان بتوانند این مجالس را طعن کنند، بگویند مجالس حسینی موجب شیوع شد، این را نباید بگذارید یک چنین اتفاقی بیفتد. رعایت بشود در این مجالس، به دقت بایستی رعایت بشود.
#بسته_خبری
نگرانند شهرداری احیا شود
🔹در نقد تصمیم شورای شهر تهران برای معرفی دکتر زاکانی به عنوان شهردار، به "آیین نامه اجرایی دولت" استناد شدکه می گوید شهرداران شهرهای بالای یک میلیون جمعیت باید دارای مدرک کارشناسی در برخی رشته های "مهندسی، علوم تجربی، یا علوم انسانی" و "دارای 9 سال سابقۀ مدیریت ارشد" باشند.
♦️اولا "مدیر و مدبر بودن"، جزو شرایط نامزدی انتخابات ریاست جمهوری است و صلاحیت آقای زاکانی برای ریاست جمهوری که مسئولیتی به مراتب بالاتر می باشد، تایید شده است.
🔹ثانیا او در کنار تخصص پزشکی و عضویت در هيئت علمي دانشگاه علوم پزشکي تهران، سه دوره نماینده مجلس بوده و مسئولیت دبيرخانه مبارزه با مفاسد اقتصادي را در مجالس هفتم و هشتم بر عهده داشته است؛
♦️هم مردم تهران و قم، را برای سه دوره نمایندگی کرده و مشکلات پایتخت را می شناسد، و هم تجربه مبارزه پیگیر با مفاسد اقتصادی را -که شهرداری یکی از گلوگاه های آن است- در کارنامه خود دارد.
🔹او همچنین از بانیان تحقيق و تفحص از نظام آموزش عالي کشور، آزمون دستياري و قوه و قضائيه بوده و ضمنا با نظر نمایندگان، کمیسیون مهم رسیدگی به برجام در مجلس نهم را اداره کرده است.
♦️ثالثا شهرداری، آن هم شهرداری پایتخت، منحصرا یک مسئولیت فنی و عمرانی نیست. شهردار، مسئولیت های مهم فرهنگی و اجتماعی و سیاسی را هم بر عهده دارد؛ نمونه کوچک تر ریاست جمهوری در مقیاس یک شهر.
🔹رئیس جمهور هم متخصص یک یا دو رشته بیشتر نیست و حال آن که طیفی از مدیریت های تخصصی اقتصادی، سیاسی، فرهنگی و عمرانی، زیر نظر او فعالیت می کنند.
♦️همان گونه که رئیس جمهور لازم نیست مثلا متخصص نیرو و نفت و انرژی و مهندسی و پزشکی یا جامع همه این تخصص ها باشد، به طریق اولی و در مقیاسی به مراتب کوچک تر، دلیلی ندارد شهردار متخصص چند رشته خاص باشد؛
🔹از این جهت، آئین نامه دولت روحانی، حصر و انحصاری غیر قانونی وضع کرده است. ضمن این که، با عنایت به احراز صلاحیت آقای زاکانی برای یک سمت ملی اجرایی در تراز ریاست جمهوری، به طریق اولی صلاحیت شهرداری پایتخت را دارد.
♦️اما بحث مهم تر، علت فضا سازی مدعیان اصلاح طلبی است. آنها کارنامه مردودی در مدیریت شورای شهر و شهرداری تهران دارند: از یقه بگیری منجر به انحلال شورای شهر اول توسط وزارت کشور و دولت اصلاحات؛
🔹 تا گماشتن سه شهردار در سه سال اخیر؛ که فارغ از مشکلات شخصی دو تن از این سه نفر، خاطره ای جز گرفتاری شهر در برف، دوچرخه سواری فانتزی شهردار و "سه شنبه های بدون خودرو" بر جا نگذاشته اند.
♦️یادمان نرفته که محسن هاشمی رئیس شورا چند بار گفت "در این دوره حتی یک کیلومتر مترو در تهران ساخته نشد" و "طرح دوچرخه سواری (بی دود)، طرحی شکست خورده و نمایشی بود"،
🔹هاشمی همچنین گفته بود «قالیباف در بحث BRT جسارت داشت و اتوبوس ها را وارد کرد. حناچی بیش از اندازه میترسد... با وجود اینکه 6- 7 سال از دولت روحانی گذشته، در این مدت یک اتوبوس هم تزریق نشده است".
♦️جالب این که وزارت اطلاعات با شهردار شدن حناچی مخالف کرده بود. به گفته محسن هاشمی "وقتی وزیر کشور نتوانست حکم حناچی را امضا کند و با وزیر اطلاعات به اختلاف برخوردند، روحانی مستقیما ورود پیدا کرد و مسئله خاتمه یافت". اما روحانی مدتی بعد با شهردار چپ افتاد و دستور داد او را به جلسات دولت راه ندهند؛ چون با طبقات اضافی ساختمانی که نهاد ریاست جمهوری در جماران در حال احداث بود، مخالفت کرده بود.
🔹اکنون که آقای رئیسی رئیس جمهور، وعده داده شهردار پایتخت به جلسات دولت برگردد و دولت از نزدیک با مشکلات مردم آشنا شود، متولیان سوء مدیریت چند سال اخیر می کوشند اذهان مردم را منحرف کنند؛ درد اصلی آنها این است که منطق "شهرداری برای خدمتگزاری" احیا شود و مردم، کارکردها را مقایسه کنند.
💢لزوم حفظ نه گفتن به ظالمین
امام خمینی(ره):
#امام_حسین با عده کم همه چیزش را فدای اسلام کرد، مقابل یک امپراطوری بزرگ ایستاد و (نه) گفت هر روز باید در هر جا این (نه) محفوظ بماند و این مجالسی که هست، مجالسی است که دنبال همین است که این (نه) را محفوظ بدارد. بچه ها و جوان های ما خیال نکنند که مسأله، مسأله ملت گریه است، این را دیگران القاء کردند به شماها که بگوئید ملت گریه. آنها از همین گریه ها می ترسند برای اینکه گریه ای است که گریه بر مظلوم است، فریاد مقابل ظالم است.
#امام_خمینی
صحیفه نور جلد 10 صفحه 32
↙️ محاکمه روحانی، مطالبه عمومی
«حسن روحانی» ۸ سال پیش در چنین ایامی، پا به عرصه ریاست جمهوری گذاشت. او با وعدههای رنگارنگ مردم را متوجَّه خود کرده بود. در مهمترین شعار قرار بود هم چرخ صنعت کشور بچرخد، هم چرخ انرژی هسته ای. از انرژی هسته ای، قلب سیمان گرفته نصیب ملت شد. از صنعت، چرخش بی مهار دلار و گرانی. عزَّتی که قرار بود نصیب پاسپورتها شود، قسمت مرغها شد. آنقدر عزیز شدند که در صفهای طولانی میبایست، دیدار آن یار را به نظاره نشست. مَسکنی که قرار بود مهر افروز باشد، مزخرف خوانده شد.
لبخندها برای اجنبی شد و حواله جهنم نصیب منتقدان! شعارهای بسیار بافته شد که هیچ کدام به ثمر ننشست. دلاری که قرار بود با آمدن رقیب سر از ۵۰۰۰ تومان سربرآورد، بر قله ۳۰.۰۰۰ هزار تومان نشست. در دوران روحانی مردم آنقدر مَحرم قلمداد شدند که خبر گرانی بنزین را زودتر از رئیس جمهور مُطلع میشدند!
در این میانه، دلسوزان و منتقدان، نصیحتهای فراوان نمودند که جز تبسُّم گزنده چیزی عائد ملَّت نشد. جالب اینجاست آنوقت که سر کار نبودند، خود را مشکل گشای تمام گرهها قلمداد میکردند و آنروز که اسب شان در گل مشکلات گیر افتاد، سخن از تدارکاتچی بودن و کمبود مسؤولیتها میزند، و آنروز که رفتند، گفتند «می خواستیم امَّا نگذاشتند».
دولت غرب گرا امروز رفته است، اما هیچگاه از خلاف گوییها، وعدههای تحقَّق نشده، و گرانی و تورم بی سابقه، عذر خواهی نکردند. اگر طلب بخششی هم که کردند، با منت و فرار از مسئولیت پذیری و چیزی شبیه کلیشه بود.
اینک زمزمهی «محاکمه روحانی» از سوی مردم به گوش میرسد. طبق فرمایش حضرت امیر المومنین علیه السلام: «سعادت نصیب ملتی که نتواند بدون لکنت با حاکمان خود سخن بگوید، نمیشود». اگر در ۸ سال مسئولیت دولت روحانی، مصلحت حفظ منافع ملِّی و حفظ یکپارچگی اقتضای عدم محاکمه را داشت. اینک مردم میتوانند بدنبال حقوق از دست رفته خود باشند. میتوانند، دلار ۴۲۰۰ تومانی که به اسم حفظ بازار به کام دلَّالان زالو صفت رفت را مطالبه کنند. هنگامه آن است که از فشار اقتصادی، گرانی مسکن، بیکاری، تورمهای افسار گسیخته، صفهای طویل مرغ و ... شکواییه دهند. بغض فرو خفته ملت که مانند استخوانی در گلو و خاری در چشم بود، باید بیرون بیاید. باید آنها که به مردم ظلم کردند، در محکمه عدل پاسخگوی رفتار و ترک فعلهای خود باشند.
بانیان وضع موجود نشان دادند، اگر رها شوند حتما با تغییرآرایش و جنگهای رسانهای و بندبازیهای سیاسی، بار دیگر به قدرت باز خواهند گشت؛ و خسارتهای فراوان دیگر را متحمّل کشور خواهند کرد. باید محکمهای برای «بانیان وضع موجود» تدارک دید.
محاکمهای که میتواند:
۱- حقایق بسیار از خیانتهای وارد شده بر ملت را بازگو کند.
۲- اعتماد از دست رفته مردم به نظام را باز گرداند.
۳-تفکَّر جریان متکبِّر و بی مسئولیَّتی را که ۸ سال از نان تا نام مردم را به گروگان گرفته بود، بیشتر رسوا کند.
۴- جلوی کارشکنیهای جریان غرب گرا در آینده را بگیرد.
۵- عمق فاجعه اعتماد به غرب و دشمنان ملت و خساراتهای وارده به مردم را عیان کند.
۶- یوم الحساب خائنان و کوته آستینان شود.
۷- عبرتی تاریخی شود برای تمام مسئولینی حال و آینده.
۸- معلوم کند اشکال از مسئولین خائن است نه انقلاب پاک اسلامی مردم ایران.
آیا قرار بر این است که، کسانی هزینه های سنگینی بر کشور متحمَّل کنند و در انتها با لبخندهای گزنده کشور را به حال خود رها کنند؟ عبرتی که مقام معظم رهبری مدَّ ظلُّه العالی فرمودند، چگونه قرار است محقَّق شود؟
فرموده خداوند متعال این است که «انَّا من المجرمین منتقمون» (سوره مبارکه سجده، آیه ۲۲) و مردم منتظر این انتقام هستند.
#پرونده_ویژه
#بازگشت_از_نیمه_راه(82)
✡️ بدنبال حذف جامعه مدرسین
✴️ باند سید مهدی هاشمی همواره بدنبال ضربه زدن به جامعه مدرسین حوزه علمیه قم بود و در مقطعی درصدد از بین بردن جامعه مدرسین نیز بر آمد.
✴️ آنها ابتدا می خواستند از طریق رابطه خوب آیت الله منتظری با آیت الله خامنه ای به این اقدام دست بزنند اما با مخالف شدید آیت الله خامنه ای مواجه می شوند.
✴️ آیتالله خامنهای در این باره میگویند: «من از اولی که با این جماعت برخورد کردم، نقاط منفی در آنها دیدم. اینها ... همه نگاههایشان نسبت به امام و نسبت به مسائل اساسی انقلاب، نگاههای بدبینانه بود... ما به اینها خوشبین نبودیم. بعد هم همان اول کار به جان جامعه مدرسین افتادند و علیه جامعه مدرسین فعالیت میکردند».
✴️ ایشان در ادامه بیان میکنند: «یک روز در قم دو نفر از اطرافیان آقای منتظری به من گفتند جامعه مدرسین را باید از بین برد و آن کسی هم که در مقابل اینها باشد، باید یک آدم مثلاً جاافتاده مسنی باشد و برای همین هم بایستی فلانی را – یک عالمی را اسم آوردند – بزرگش کنیم تا او بتواند به جان جامعه مدرسین بیفتد. من به آنها گفتم خب اول بدانیم که چرا باید جامعه مدرسین را از بین برد تا بعد ... اینها از حرف من تعجب کردند… بعد که دیدند من حتی در اصل نابود کردن جامعه مدرسین – چیز به این واضحی [از نظر آنها] – حرف دارم، فهمیدند که نه، من خودی نیستم».
ادامه دارد...
منبع: خاطرات رهبر معظم انقلاب اسلامی- سایت تاریخ ایرانی
🌱شهید لطفی در زندگیش بعد از مشورت، تصمیمهای زیاد و مهمی گرفت ولی همواره سه معیار توی تصمیم گیریهایش تاثیرگذار بود :
🔹اول اینکه راهی را انتخاب میکرد که به شهدا نزدیکتر بود،
🔹دوم اینکه انتخابش همیشه گمنامی و سکوت بود به حدی که نزدیکترین آدمها هم از تلاشهایش چیزی نمیدانستند و
🔹سوم اینکه جایی را برای خدمت انتخاب میکرد که به رویارویی با دشمن نزدیکتر باشد
🔺و نتیجه این تصمیمگیریها این شد که در نزدیکترین جا به مرزهای اسرائیل شهید شود در حالی که بسیاری از نزدیکانش ایشان را بسیجی میدانستند...
#شهید_راه_نابودی_اسرائیل
#شهید_محمدمهدی_لطفی_نیاسر🌷
🔴 بازسازی کنفرانس ۱۹۴۳ تهران، توسط #سفیر_روسیه لوان ژاگریان و #سفیر_انگلیس سیمون شرکلیف درابتدای دولت #رئیسی باید با قاطعانه پاسخ داده شود. کوتاه آمدن به نام مصلحت عواقب بدتری خواهد داشت! گذشت آن روزهایی که سران آمریکا وانگلیس وشوروی بدون هماهنگی حکومت ایران در تهران اجلاس میگرفتند!
🔹اگر در همین ابتدای دولت پاسخ قاطع نگیرند فردا جریتر میشوند!
🔸این شیطنت را سفیر روس انجام داده و منتشر کرده. صدبار گفتیم نباید بخاطر شراکت و همراهی با روسیه در برخی مسائل، دیگر مرزبندی نداشته باشیم! روسیه غلط میکنه سفیرش را مواخذه نمیکنه! نکرد ما باید مواخذه کنیم. اخراج این دو کمترین کار است.
امیدوارم دولت ایران پاسخ قاطعانهای بدهد.
🇮🇷💐
💐
✅ یک خبر، یک تحلیل(۲۴)
💢 موضوع: منطق تماس ایران با طالبان
🍃🌻🍃
🔻یکی از سرفصلهای مهم رسانههای فارسیزبان و بیگانه در خصوص تحولات داخلی افغانستان که بعضاً به افکار عمومی داخل نیز رسوخ کرده، تمرکز روی این موضوع است که جمهوری اسلامی ایران ضمن حمایت از طالبان و با یکسان پنداری آن با گروههای تکفیری و تروریستی مانند داعش، القاعده و غیره، در حال تطهیر سوابق و پیشینه این گروه است.
🌀 گزاره تحلیلی:
1⃣ سیاست جمهوری اسلامی ایران در قبال تحولات داخلی افغانستان، منطقی و با در نظر گرفتن تمام ملاحظات سیاسی، امنیتی و غیره است. تهران بهعنوان صادقترین بازیگر تحولات افغانستان، خواستار برقراری امنیت و ثبات در این کشور است و برای نیل به این منظور، تعامل و تماس با تمام گروههای داخلی ازجمله دولت مرکزی و طالبان را در دستور کار قرار داده است؛ تشکیل یک دولت وفاق ملی و با مشارکت گروههای مختلف سیاسی در افغانستان، گزینه مطلوب و مورد حمایت تهران است.
2⃣ جمهوری اسلامی ایران همسو با «منافع و امنیت ملی» خود و همچنین ایجاد امنیت و ثبات در افغانستان، تنها به برقراری «تماس» با طالبان که با هماهنگی و اطلاع دولت مرکزی افغانستان است، بسنده کرده است. تهران در عین بیاعتمادی به طالبان، نه دنبال ائتلاف و پیمان با این گروه است و نه جنگ و درگیری با آن. جمهوری اسلامی بیش از ۹۰۰ کیلومتر مرز مشترک با افغانستان دارد که هماینک تمام آن در اختیار طالبان است. لذا نمیتواند و نباید نسبت به آنچه در افغانستان میگذرد، بیتفاوت باشد.
3⃣ اینکه برخی جمهوری اسلامی را متهم به مشروعیت بخشی به طالبان میکنند، آدرس غلط دادن است و از منطق درستی برخوردار نیست. ریشههای قبحزدایی از طالبان و مشروعیتبخشی به آن را نه در تهران، بلکه باید در گفتگوهای این گروه با آمریکا در دوحه جستجو کرد؛ درواقع این آمریکاییها بودند که در وهله اول به طالبان یک مشروعیت نیمبند دادند و با آن پشت یک میز به گفتگو نشستند.
💠 نکته پایانی:
🔺 همجواری ایران با کشور افغانستان با ۹۰۰ کیلومتر مرز مشترک که همواره مصدر قاچاق مواد مخدر، قاچاق انسان و مهمتر از همه مشکلات امنیتی بوده است، ایران را وادار میکند که در یک پکیج کامل به مسئله افغانستان بنگرد تا امنیت ملی خود را در سختترین شرایط، حفظ نماید
🇮🇷💐
💐
🌀 #یادداشت_کوتاه
💠 موضوع: دولت انقلابی، عاشورا و سبک زندگی
❌ قسمت پنجم
🍃🌻🍃
🔻 عاشورا فرصتی است تا سبک زندگی اسلامی در جامعه توسعه یابد. این مهم مستلزم فرهنگ سازی است و دولت اسلامی باید در این رابطه اهتمام جدی ورزد. سبک زندگی مجموعه ای از ارزش ها، شیوههای رفتار، حالت و سلیقه در هر چیزی را در بر می گیرد و می تواند به علایق، نظرات، رفتارها و جهت گیریهای رفتاری یک فرد، گروه اشاره نماید.
🔹 اقدام دولت در تراز انقلاب در بحث توسعه "سبک زندگی" اسلامی در واقع مقابله با ترویج سبک زندگی غربی است. در بیانیه گام دوم انقلاب میخوانیم ؛ "ترویج سبک زندگی غربی در ایران، زیانهای جبران ناپذیر اخلاقی، اقتصادی و دینی و سیاسی به کشور و ملت ما زده است". لذا باید در این عرصه با ترویج و توسعه سبک زندگی غربی مقابله هوشمندانه کرد و از طرفی دیگر سبک زندگی ایرانی اسلامی را توسعه و گسترش داد.
🔺 دولت در تراز انقلاب رسالت مهمی در حفظ و صیانت از ارزشهای الهی و نمادهای دینی برعهده دارد که عبارتند از:
1⃣ حفظ فرهنگ و شعائر دینی و ملی در جامعه اسلامی.
2⃣ مقابله با شیوه سبک زندگی غربی.
3⃣ صیانت و حفاظت از نهاد خانواده به عنوان بنیاد اصلی جامعه.
4⃣ تامین حقوق زنان در تمام جهات با رعایت موازین اسلامی.
5⃣ تقویت هویت ملی جوانان متناسب با آرمانهای انقلاب اسلامی.
🇮🇷💐
💐
🔰 محوریابی پیام تلویزیونی صبح امروز رهبر معظم انقلاب درباره وضعیت بیماری کرونا
🍃🌻🍃
🔻 مسئله کرونا، مسئله اول و فوری کشور است.
🔹 بیماری وحشی طغیان کرده، نه فقط در ایران، بلکه در همهی جهان تقریباً یک دوران طغیانی دارد.
🔸اتخاذ شیوهنامه و روشهای جدید و مستحکم و مواضع محکم برای مقابلهی با این بیماری
🔹 اشاره به ضرب العجل رئیس جمهور و اینکه سر یک هفته، همه مسئولین با تصمیم قاطع، هر چه که میتوانند انجام بدهند.
🔸 نگرانی ایشان از خستگی مجموعههای درمانی و تشکر از کادر درمان
🔹فعالیت همه دستگاهها برای رایگان شدن آزمایش کرونا
🔸 مسئولان برای تولید داخلی و واردات واکسن کرونا تلاش مضاعف کنند
🔹 استفاده از تمام ظرفیت ها برای واکسینه کردن مردم
🔸 نیروهای مسلح به مانند قبل با همه توان برای کمک به مردم وارد میدان شوند.
🔹 اشاره به تولید واکسن داخلی که باعث آسان تر شدن واردات واکسن خارجی شد
🔺اشاره به اخلال در شبکه توزیع دارو و برخورد با مسببان