🔸«نمیشود» و «نمیتوانیم» در قاموس و فرهنگ دولت سیزدهم وجود ندارد
رئیس دفتر رئیسجمهوری:
▫️دیدگاه دولت سیزدهم این است که ما ملت «ما می توانیم» هستیم و «نمی شود» و «امکان ندارد» و «نمیتوانیم» در قاموس و فرهنگ دولت سیزدهم وجود ندارد.
درمانگاه طب سنتی
قلب با این خوردنیها مثل ساعت کار میکند
🔆بادام ها
🔆مارچوبه
🔆لوبیا
🔆بلوبری
🔆کلم بروکلی
🔆شکلات
🔆سبزیجات
🔆ماهی سالمون
🔴5 غذای به ظاهر سالمی که هیچوقت نباید بخورید 🔴
1⃣آب میوه صنعتی
2⃣پروتئین سویا
3⃣پاپکورن
4⃣مارگارین
5⃣سوسیس و کالباس و همبرگر
🍂↯↯
🔟 ماده غذایی عضله ساز💪
1️⃣ گوشت بدون چربی
2️⃣ مرغ بدون پوست
3️⃣ تخم مرغ
4️⃣ انواع ماهی
5️⃣ جو دوسر
6️⃣ غلات سبوس دار
7️⃣ لبنیات کم چرب
8️⃣ انواع آجیل
9️⃣ چربیهای سالم
🔟 میوهها و سبزیجات
🍂↯↯
قرص هارو از زندگیتون حذف کنید.
🌶 فلفل قرمز جای شربت دیفن هیدرامین
🍂 دمنوش دارچین جای قرص استامینوفن
🌱 دمنوش آویشن جای قرص
.
♻️ منتقدان من یا جاهلند یا ارزش جواب دادن ندارند!
🔰 حمید رسایی: بنده از ابتدا در موضوع شهرداری آقای زاکانی، حساسیت خاصی نداشتم تا اینکه گفتگوی نایب رییس شورای شهر با برنامه تهران ۲۰ شبکه تهران را دیدم. با شنیدن توجیه آقای سروری، از آنجا که این کار را از نظر شکلی نادرست میدانستم، به این تصمیم اعضای شورای شهر انتقاد کردم.
اما امروز وقتی متن گفتگوی آقای زاکانی با اعضای بسیج دانشجویی دانشگاههای تهران را خواندم، نگرانیام بیش از اشکال شکلی به موضوع شد. غیر از هزینه کردن از رهبری انقلاب و موارد دیگر، در همان ابتدای گفتگو، آقای زاکانی میگوید:
"تقریباً هفت گروه در این ایام منتقد انتخاب بنده به عنوان شهرداری هستند. یک گروه معاندین هستند که همیشه علیه انقلاب حرف میزنند و فقط خودشان را خسته میکنند. یک گروه، جریان سیاسی مخالف ماست و اساسش بر این است که نگذارد یک فکر انقلابی در کشور شکل بگیرد و بنده هیچ موقع پاسخ آنان را نخواهم داد و تجربه هشت ساله اخیر جلوی ما عیان است و اتفاقاً آنان باید پاسخ دهند. گروه سومی هستند که نفع شخصی آنان به خطر افتاده است و میدانند که دیگر نمیتوانند به راحتی هر کاری کنند. گروه چهارمی نیز هستند که شاید نیت خیری داشته باشند، اما نگاه قبیلهگری سیاسی نسبت به آینده دارند و حس رقابت درون جریانی دارند و بنده به اینها نیز پاسخ نخواهم داد. یک گروه پنجمی نیز هستند که سیستم و هاضمه فکری آنان به نحوی است که هر دیتا و اطلاعاتی را میگیرند، بد تحلیل میکنند و اینها نیز به کنار خواهند رفت. گروه دیگری نیز هستند که چون میبینند، همه دارند کسی را میزنند، آنها نیز همین کار را به صورت احساسی انجام میدهند. گروه آخری نیز هستند که اطلاعات غلطی دارند و شما دانشجویان بسیجی نیز جزء همین گروه هستید و الان با صحبتهای شما نیز به یقین رسیدم که اطلاعات شما غلط است و لذا وظیفه دارم پاسخگوی شما باشم..."
این ادبیات یعنی منتقدان من یا ارزش جواب دادن ندارند یا (مثل شما دانشجویان) جاهل و در اشتباه هستند! با این فرمان، از این پس هر کس از عملکرد آقای زاکانی در شهرداری تهران هم انتقاد کند نیز پاسخش همین است: منتقدان یا ارزش جواب دادن ندارند یا جاهلند!
به تعبیر علی علیه السلام: آلَةُ الرِّئاسَةِ سِعَةُ الصَّدرِ؛ سعه صدر، ابزار ریاست است. برادر عزیز! کمی آرامتر، شما در مقام یک مسئول و کسی که در معرض نقد جامعه و نخبگان هستید، نباید با این ادبیات با منتقدین خود مواجه شوید و نسبت به نقدهای آنها جاخالی دهید. و الا مردم احساس میکنند روح حسن روحانی که منتقدان خود را بیشناسنامه، بیسواد، تندرو، افراطی و ... میدانست و آنها را به جهنم حواله میداد، در شما حلول کرده است!
امروز در زمان بررسی استعفای آقای زاکانی در صحن علنی مجلس، یکی از نمایندگان مخالف (محمد وحیدی) در نوع مواجه دوستان و علاقمندان ایشان با مخالفین نکته عجیبتری گفت: "برخی نمایندگان به من میگویند مخالفت با رفتن آقای زاکانی از مجلس، کاری غیر انقلابی است! الان دایره انقلاب با این موضوع تعیین میشود؟ این چه نگاهی است برای تغییر رأی افراد استفاده میکنید؟"
تا دیروز هر کس به مدیریت آقای قالیباف در شهرداری انتقاد میکرد، از نگاه برخی رسانهها و همین دوستان به عنوان عنصر غیرانقلابی و تضعیف نیروهای انقلاب و ... معرفی میشد، و اما امروز در زمان انتخاب شهردار جدید تهران، وقتی تعدادی از نمایندگان شورای شهر جدید به آقای مازیار حسینی (گزینه مورد حمایت آقای قالیباف) رأی دادند، همین افراد و رسانهها اعضای شورای شهر تهران را به دو دسته تقسیم کردند: کسانی که به شهردار انقلابی رای دادهاند و کسانی که به کاندیدای مورد حمایت قالیباف رأی دادند! یعنی حامیان قالیباف در کنار حامیان آقای زاکانی که جملگی در زمان انتخابات در یک لیست به عنوان لیست انقلاب معرفی میشدند و هر لیستی در کنار آنها محکوم به بایکوت و تکفیر بود، حالا چون نظرشان شهردار شدن دیگری بوده، شدند غیرانقلابی!
هر چند جناب زاکانی، ما را از جمله یکی از این هفت گروه میداند اما به شخصه برای ایشان در مدیریت شهرداری تهران آرزوی موفقیت میکنم و امیدوارم در خدمترسانی به مردم و مبارزه با فساد به نتایج خوبی برسند و البته امیدوارم در این ادبیات و نوع مواجه با منتقدانشان (حتی اگر نیّت سویی داشته باشند) تجدید نظر کنند والا باید نگران بود که به تعبیر علی علیه السلام "سعه صدر، ابزار ریاست است"
🔴استخفاف حق ولایت برخی حوزویان
◻️مکتب عاشورا به عالمان دینی میآموزد در جامعه وظایفی دارند که کوتاهی از آنها عواقب شومی به دنبال خواهد داشت. به همین دلیل امام حسین علیه السلام در منا خطبه میخواند و از آنها شکوهها میکند.
◾️آن حضرت در بخشی از خطبه منایش خطاب به علما میفرمایند« ثُمَّ أَنْتُمْ أَيُّهَا الْعِصَابَةُ بِالْعِلْمِ مَشْهُورَةٌ... فَاسْتَخْفَفْتُمْ بِحَقِّ الْأَئِمَّهِ» سپس شما ای گروه نیرومندی که به دانش معروفید... نسبت به حق امامان خودتان کوتاهی کردید.
◻️این فراز که نشان دهندۀ بیتوجهی عالمان دینی به امام جامعه در صدر اسلام است؛ امروزه نیز باید مورد توجه ویژه فضلای حوزوی به ویژه ریش سفیدان حوزه قرار گیرد.
◾️این که امام راحل میفرمایند: « قضیه ولایت فقیه یک چیزی نیست که مجلس خبرگان ایجاد کرده باشد. ولایت فقیه یک چیزی است که خدای تبارک و تعالی درست کرده است. همان ولایت رسول الله هست»(۳۰؛۷؛۱۳۵۸)
◻️متاسفانه امروزه برخی از درون حوزههای علمیه علیه ولایت فقیه و نظام اسلامی تریبون داری کرده و با در پیش گرفتن محافظهکاری و مصلحت اندیشیهای نابجا، به استخفاف حق ولایت میپردازند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 عاقبت اتکا به آمریکا ...
🔹 مردم کابل که سعی دارند به هر شکل ممکن از دست طالبان بگریزند هنگام خروج کارمندان و نظامیان آمریکایی از فرودگاه این شهر سعی داشتند به هواپیما چسبیده و با آن خارج شوند .
🔹 آمریکا ۲۰ سال پیش با وعده سرکوب طالبان و آوردن رفاه و آسایش به افغانستان حمله کرد و بعد از ۲۰ سال بدون توجه به این که چه بلایی بر سر این مردم خواهد آمد این کشور را ترک کرد .
#افغانستان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 بیان زیبای شهید مطهری درباره نحوه تأثیرشایعات [فضای مجازی] و وظیفهی ما در مواجهه با شایعات
🔴 چرا میگوئیم #نه_به_خطیب؟
🔹رسالت اصلی #وزارت_اطلاعات در کنار دیدهبانی امنیتی، کشف شبکه های درهم تنیده فساد است؛ شناسایی گلوگاههای فساد اقتصادی، قاچاق و رانت و تخلفات سازمان یافته و #تروریسم_اقتصادی مفسدان داخلی است! اما متاسفانه این وزارت هنوز در فضای دهه۶۰ مانده!
🔸امروز تروریسم اقتصادی در وزارتخانهها و بانک مرکزی و نهادها و دستگاهها علیه ملت بسیار فعال است. فساد و شبکههای قاچاق، اقتصاد کشور را فلج کرده. اگر وزارت اطلاعات ما طی دوسه دهه اخیر به وظایف اصلی خود عمل میکرد وضعیت اقتصاد کشور این نبود!
🔹ضعفهای ساختاری این وزارتخانه و ناکارآمدی آن مشهود است. معضل دیگر این وزارتخانه فعالیتهای اقتصادی غیرشفاف و مبهم است که از دهه ۷۰ با نظر هاشمی رفسنجانی و بدست فلاحیان وزیر وقت اطلاعات نهادینه شده و بعضاً تعارض منافع ایجاد کرده و روابط آلودهای را بوجود آورده است.
🔸برای برخی جریانات فاسد سیاسی و اقتصادی در دو سه دهه اخیر، حیاط خلوتی ایجاد شده! تقریباً میتوان در اکثر پروندههای فساد اقتصادی کشور، ردپایی از برخی مدیران آلوده امنیتی را مشاهده کرد! مدیرانی که با رانتهای اطلاعاتی و نفوذ امنیتی خود زمینه فساد را فراهم کردهاند.
🔹اگر دولت جدید بنای مبارزه با فساد را دارد باید بداند مرحله اول پاکسازی و طهارت وزارت اطلاعات است. لذا باید از فردی در راس وزارت اطلاعات استفاده کند که کارنامه روشن و مشخصی در حوزه مبارزه با فساد دارد. برخی برای توجیه میگویند وزیر هیچ کاره است! استدلال مضحکی است! چرا هیچ کاره است؟ چرا میگوئید وزیر هیچ کاره است؟ بله وزیر بیخاصیت و بیعرضهای چون فرد #نقاش هیچ کاره است و جاده صافکن برخی جریانات امنیتی آلوده است! اتفاقاً اگر فرد امتحان پس دادهی کارآمد و پاکدست و فسادستیزی در راس این وزارتخانه قرار بگیرد میتواند ساختار و اولویتها و لایهها را اصلاح کند!
🔸حالا با همین شاخصهها، جناب #سیداسماعیل_خطیب را بررسی و ارزیابی کنید. آیا جناب خطیب قادر است این وزارتخانه را متحول کند و پای کار اقتصاد کشور بیاورد؟ در حالیکه عملکرد ۷،۸ ساله او را در مرکز حفاظت و اطلاعات قوه قضائیه در دوران صادق آملی لاریجانی روشن است! یا در سالهای مدیرکلی اطلاعات قم!
🔹یک پرونده مبارزه با فساد را نام ببرید که جناب #خطیب پیگیر شناسایی و برخورد با عوامل آن بوده! در حالیکه در دوران چندساله حضور وی در مرکز حفاظت قوه، بحران اقتصادی به اوج رسید، قاچاق کالا ۵ برابر شد، میانگین رقم فساد از چندصد میلیارد به چندهزار میلیارد تومن رسید!
🔸خطیب حتی با جریان سوتزن و افشاگر مفاسد و مطالبهگران سر ناسازگاری داشت. کسی در دوران مدیریت او اجازه نقد آملی لاریجانی را نداشت، اجازه نقد قوه قضائیه را نداشت، جرات نقد سیاست و عملکرد دستگاه قضا و قضات را نداشت. در این دوران بدترین سالها برای منتقدین دستگاه قضا بود!
🔹خطیب عملکرد مناسبی نیز در حوزه نظارت داخلی قوه قضا ندارد. نظارت بر دادگستریها و دادستانهای سراسر کشور، قضات و همه عوامل دستگاه قضا ۷،۸ سال بعهده این فرد بود. اما طی ۷،۸ سال، روز به روز نارضایتی از عملکرد دستگاه قضا و شبکه های فاسدی چون #طبری به اوج خود رسید!
🔸به نظر حقیر، جناب آقای #رئیسی اگر حقیقتاً بنای ریشه کن کردن فساد اقتصادی و رانت و قاچاق را دارد مهمترین راه، اصلاح ساختار وزارت اطلاعات و کنار زدن افراد ناسالم از گلوگاههای این وزارتخانه بسیار مهم است. آقای رئیسی بداند این مهم با خطیب انجام شدنی نیست و نخواهد بود!