دعـای فــرج💕
🌸بسم الله الرحمن الرحيم🌸
اِلهي عَظُمَ الْبَلااءُ ، وَبَرِحَ الْخَفاءُ ، وَانْكَشَفَ الْغِطاءُ ، وَانْقَطَعَ الرَّجاءُ وَضاقَتِ الاْرْضُ ، وَمُنِعَتِ السَّماءُ واَنْتَ الْمُسْتَعانُ ، وَاِلَيْكَ الْمُشْتَكى ، وَعَلَيْكَ الْمُعَوَّلُ فِي الشِّدَّةِ والرَّخاءِ اَللّـهُمَّ صَلِّ عَلى مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد ، اُولِي الاْمْرِ الَّذينَ فَرَضْتَ عَلَيْنا طاعَتَهُمْ ، وَعَرَّفْتَنا بِذلِكَ مَنْزِلَتَهُم فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلاً قَريباً كَلَمْحِ الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ يا مُحَمَّدُ يا عَلِيُّ يا عَلِيُّ يا مُحَمَّدُ اِكْفِياني فَاِنَّكُما كافِيانِ ، وَانْصُراني فَاِنَّكُما ناصِرانِ يا مَوْلانا يا صاحِبَ الزَّمانِ الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ ، اَدْرِكْني اَدْرِكْني اَدْرِكْني ، السّاعَةَ السّاعَةَ السّاعَةَ ، الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَل ؛ يا اَرْحَمَ الرّاحِمينَ ، بِحَقِّ مُحَمَّد وَآلِهِ الطّاهِرينَ
دعــای سلامتی امـام زمــان💕
اَللّـهُمَّ كُنْ لِوَلِيِّكَ الْحُجَّةِ بْنِ الْحَسَنِ صَلَواتُكَ عَلَيْهِ وَعَلى آبائِه في هذِهِ السَّاعَةِ وَفي كُلِّ ساعَة وَلِيّاً وَحافِظاً وَقائِداً وَناصِراً وَدَليلاً وَعَيْنا حَتّى تُسْكِنَهُ اَرْضَكَ طَوْعاً وَتُمَتِّعَهُ فیها طویلا
🌸اللهم عجل لولیک الفرج🌸
این عماریون
بسمه تعالی
دوشنبه۸اردیبهشت ۹۹
یا قاضی الحاجات
پوزش به دلیل اینکه امروز فعالیتهای مجازی را به دلیل پیش امدمشکلی دیر شروع کردیم
🌹خوشا به حال کسانی که ماه #رمضان را درک می کنند!
♦️ قَالَ النَّبِیُّ صلّی الله علیه و آله: مَا مِنْ لَيْلَةٍ إِلَّا وَ مَلَكُ الْمَوْتِ يُنَادِي: يَا أَهْلَ الْقُبُورِ، لِمَنْ تَغْبِطُونَ الْيَوْمَ وَ قَدْ عَايَنْتُمْ هَوْلَ الْمُطَّلِعِ؟ فَيَقُولُ الْمَوْتَى: إِنَّمَا نَغْبِطُ الْمُؤْمِنِينَ فِي مَسَاجِدِهِمْ، لِأَنَّهُمْ يُصَلُّونَ وَ لَا نُصَلِّي، وَ يُؤْتُونَ الزَّكَاةَ وَ لَا نُزَكِّي، وَ يَصُومُونَ شَهْرَ رَمَضَانَ وَ لَا نَصُومُ، وَ يَتَصَدَّقُونَ بِمَا فَضَلَ عَنْ عِيَالِهِمْ وَ نَحْنُ لَا نَتَصَدَّق.
♦️ رسول خدا صلّی الله علیه و آله فرمود: شبى نيست مگر آن که فرشته مرگ این گونه مردگان را ندا می کند: ای ساکنین قبرستان، شما ترس مرگ (یا ترس ورود به قبر) را شهود کردید، هم اکنون به چه کسی غبطه می خورید؟
♦️ پس مردگان چنین می گویند: ما به افراد مؤمن در محلّ عبادتشان غبطه می خوریم، زيرا ايشان نماز می خوانند و ما نمی توانیم نماز بخوانیم، آن ها زكات می دهند و ما نمی توانیم زکات بدهیم، آن ها در ماه رمضان روزه می گيرند و ما نمی توانیم روزه بگيريم، آن ها از زيادى مالشان صدقه می دهند و ما نمی توانیم صدقه دهیم.
📚 إرشاد القلوب، ج1
این عماریون
💥💥💥💥💥💥💥💥
محصولات_تراریخته_سلاحی_یهودی_علی_ملتها
#آیا_میدانید 👇🏻
✅ کشت و مصرف عمومی محصولات دستکاریشده ژنتیکی در اغلب کشورهای اروپایی به جز مزارع خاص و قرنطینه تحقیقاتی ممنوع است و با انواع با واردات این محصولات برخورد میشود⁉️
#آیا_میدانید 👇🏻
✅ احتیاط در مصرف این محصولات در روسیه تا آنجاست که تنها دو ده هزارم درصد از سبد غذایی مردم این کشور را تشکیل میدهد و در سرزمینهای اشغالی فلسطین، صهیونیستها حتی اجازه کشت محصولات تراریخته در مزارع تحقیقاتی را به علت مخاطرات زیست محیطی ماندگار صادر نمیکنند ⁉️
#آیا_میدانید 👇🏻
✅ کشور سوئیس اعلام کرده است به دلیل نبود اطمینان از سلامت این محصولات، قوانین سختگیرانهی خود را برای سومین بار، پنج سال دیگر تا سال ۲۰۲۱ اجرا میکند ⁉️
🚫👉 @GMO_NO👈🚫
دولت چه کرده است؟!
این روزها شیوع ویروس کرونا علاوه بر سلامتی مردم، بخش اقتصاد و معیشت آنان را نیز هدف قرار داده است. طبیعی است که در چنین شرایطی انتظار عمومی از مدیران و مسئولان، به خصوص از دولت بهعنوان قوه اجرایی کشور افزایش یابد. سؤال این است که دولت در پاسخ به این مطالبات عمومی چه اقداماتی انجام داده است؟
گزارههای خبری: 1ـ دستور رئیسجمهوری به وزیر بهداشت مبنی بر تشکیل ستاد ملی مبارزه با کرونا در 4 اسفند ماه سال اخیر اولین اقدام دولتی در روزهای اولیه شیوع این ویروس منحوس بود که برای مدیریت دوران کرونایی انجام گرفت. این ستاد مسئولیت و اختیار تام اعمال محدودیتهای اجتماعی و ترافیکی، اعلام تعطیلیها در کشور، تهیه پروتکلهای بهداشتی محیطهای کسبوکار و بازگشایی اماکن اقتصادی، بازارها و... را بر عهده دارد و تاکنون با مدیریت منسجم خود توانسته است هم آمار صعودی کرونا در کشور را متوقف کند و آن را به شیب ملایم کاهش مبتلایان در کشور برساند و هم با بازگشایی هوشمند مراکز تجاری از اثرات منفی اقتصادی بر سفره بازاریان و کسبه بکاهد. 2ـ تصمیم به موقع امهال سه ماهه تسهیلات قرضالحسنه عموم مردم و اقساط وامهای کسبوکارهای زیاندیده از کرونا دیگر تصمیم دولت در ستاد مبارزه با کرونا در نیمههای اسفند ماه بود که به نوبه خود تأثیر ملموسی در کاهش آسیبهای اقتصادی جامعه داشته است. 3ـ تصویب و پرداخت وام قرضالحسنه یک تا دو میلیون تومانی به سرپرستان خانوار و آسیبدیدگان از کرونا از دیگر تصمیمات اقتصادی دولت در دوران کرونایی است.
نکته تحلیلی: هرچند در دوره کرونایی انتظارات عمومی از دولت بیش از اقداماتی است که تاکنون انجام گرفته است؛ لکن باید به این نکته اذعان داشت که دولت با همه خدماتی که میتواند و باید برای شهروندان ارائه دهد و دستگیر آنان در این روزها باشد، خود بهعنوان سرپرست خانواده بزرگ ایرانی متضرر از اوضاع کرونایی است؛ دولت با کاهش بیسابقه قیمت نفت و به صفر رسیدن درآمدهای خود از این بخش مواجه است. مراودات تجاری ایران همچون سایر کشورهای جهان، به دلیل شیوع کرونا با اختلال مواجه شده و مرزهای صادراتی فعالیت سابق را ندارند و این در درازمدت موجب کاهش درآمدهای ارزی کشور میشود. افزایش هزینههای کرونایی دولت در بخشهای بهداشتی، درمانی، خدمات شهری، امور بانکی و... ازجمله مسائل دیگر است. واقعیت این است که هم مردم و هم دولت متضرر شرایط کرونایی شدهاند و برای برونرفت از آن همت همگانی دولت و مردم ضرورت دارد.
این عماریون
بترسیم بهتر است یا بترسانیم
هبر معظم انقلاب در پایان اولین جلسه قرآنی ماه مبارک رمضان توصیههای حکیمانهای را برای مردم و مسئولان بیان فرمودند، ایشان در فرازی از سخنانشان به نهراسیدن و ایستادگی در مقابل دشمن تأکید کردند و از قول قرآن کریم فرمودند: «آمدند گفتند علیه شما دارند توطئه میکنند، بترسید. [مسلمانان را] میترساندند. قرآن میفرماید که نه خیر، از آنها نترسید، از من بترسید؛ خدای متعال را عبادت بکنید، اعتماد به خدا بکنید، در مقابل دشمن محکم بایستید و میتوانید دشمن را به عقب برانید.» اهمیت این جمله حکایت از آن دارد که عزت و ذلت جامعه اسلامی در پرتوی مصونیت و ایستادگی در مقابل دشمنان است.
گزارههای تحلیلی: دشمن برای ایجاد ترس در میان مردم کشورمان از ابزارها و روشهای گوناگونی بهره میگیرد: ۱ـ افراد و نیروهای سستعنصر در جامعه اسلامی همواره مترجم تهدیدات دشمن بودهاند و با ترجیح منافع خود بر منافع ملی و اسلامی همواره در بزرگ کردن دشمن نقش بارزی بر عهده دارند؛ ازاینرو است که امام باقر(ع) میفرمایند: با چهار شخص معاشرت و دوستی نکن: احمق، بخیل، ترسو و دروغگو. در این طیف نیروهایی وجود دارند که سرانجام همراهی با آنان نتیجهای جز شکست به همراه ندارد و در ظاهر خود را خیرخواه ملت معرفی میکنند، اما با ایجاد فضای رعب و وحشت در جامعه زندگی آنها را تهدید میکنند. ۲ـ یکی دیگر از ابزارهای ایجاد رعب و ترس در جامعه اسلامی رسانهها هستند که البته امروز به سبب گستردگی فضای مجازی نقش این رسانهها بیشتر از گذشته است. این رسانهها در سالهای گذشته بارها مردم کشورمان را از تهدیدات آمریکا علیه کشورمان ترساندهاند و با آمدن ناوهای آنها به گونهای تبلیغ کردهاند که گویا راهی برای زنده ماندن در ایران نمانده است و در هنگام رفتنشان هم سکوت کردهاند.
نکته راهبردی: بیشک جامعهای امکان حیات و رشد و بالندگی را خواهد داشت که سر پیش دشمن خم نکند و روحیه شجاعت و استقامت در آن جاری باشد. امروز سپاه پاسداران سردمدار شجاعت، ایستادگی و مقاومت در مقابل دشمنان است و با همین ایده است که سپاه در همه عرصهها فعالانه و شجاعانه وارد میشود و با کارهای خود دشمنان را به انفعال وادار میکند. اقدام شجاعانه سپاه در پرتاب ماهواره، موجب نمایان شدن بخش دیگری از توانمندیهای نظامی کشور و هراس بیشتر در دل دشمنان شد و همین است معنی ترهبون به عدو الله و عدوکم. رهبر معظم انقلاب در این زمینه هم میفرمایند: «بایست حضور شما، وضعیت شما، حرکت شما جوری باشد که دشمن را دچار رعب کند.
این عماریون
🔻رهبر انقلاب: برای آنکه تهدید تمام شود، باید #قوی شد
🔺روحانی: اگر در برابر ابرقدرتها و کرونا با نشاط بایستید، در میره!!!!!!!
پ.ن: تجربه ی مقابله با کرونا نشان داد اگرچه حفظ روحیه و نشاط لازم است ولی کافی نیست، رمز موفقیت در مبارزه بالا بردن قدرت سیستم دفاعی بدن است، نه تقدیم کردن آن به ویروس.
این عماریون
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چطوری برایان؟!
برایان هوک،نماینده ویژه آمریکا در امور ایران در اظهاراتی مضحک در 17 خرداد سال گذشته ادعا کرد که دستاوردهای موشکی و نظامی ایران فتوشاپه!
چند روز بعد گلوبال هاک با پدافند ایرانی سرنگون شد
18دیماه پایگاه عین الاسد با موشکهای ایرانی شخم زده شد
و اردیبهشت 99 موشک ایرانی ماهواره ایرانی رو در مدار425 کیلومتری قرار داد.
چطوری برایان؟! راستی خیلی وقته ازت خبری نیست؟زنده هستی اصلا؟
این عماریون
ا📖💬📖
ا💬📖
ا📖
✨با روی سیاه به تو مهمان آمد
💫با بار گناه به تو مهمان آمد
✨تو غرق عنایت و کرامت اما
💫از بهر نگاه به تو مهمان آمد
✨شرمنده و شرمسار از اعمالش
💫با گریه و آه به تو مهمان آمد
✨هستی مجیر عالمین یا ستار
💫از بهر پناه به تو مهمان آمد
✨صد بار اگر توبه شکسته حالا
💫با رؤیت ماه به تو مهمان آمد
✨سر شکسته ام تو انیس مائی
💫هستی توگواه به تو مهمان آمد
✨این راه پر از پیچ و خم اما من
💫گشته سر براه به تو مهمان آمد
✨جز درگه تو نیست بر من جایی
💫بر من سر پناه به تو مهمان
این عماریون
🔴🔴 جناب آشنا جامعه زنده است اما سلامت نیست / تکانهای بدن محتظر نامش سیلی زدن به حکومت نیست
✍حسام الدین آشنا، مشاور رئیس جمهور و رئیس مرکز تحقیقات استراتژیک ریاست جمهوری در مصاحبهای مفصل با روزنامه ایران (که بخش های مهم هم کم ندارد) جامعه ایران را یک جامعه زنده توصیف می کند. جامعه ای که به وقایع پیرامون پاسخ می دهد.
🔸او در پاسخ به این سئوال که «چرا دولتی که معتقد و مدعی رابطه با ملت است، در مسأله بنزین چنین ناگهانی و بدون گفتوگو با مردم تصمیم گرفت؟» می گوید: «فرض کنیم دولت کلاً اشتباه کرده است، فکر میکنید آیا امروز کسی در دولت، دیگر میتواند تصمیم ناگهانی بگیرد؟ میگویم اتفاقی که افتاد، این است که جامعه به حکومت سیلی میزند. جامعه قهر میکند، تشویق میکند، جامعه زنده است و دارد عکسالعمل نشان میدهد. جایی که شهیدی مانند سپهبد سلیمانی دارید، جامعه قدردانی میکند، وقتی جایی پنهان کاری میشود، جامعه قهر میکند. وقتی جامعه احساس میکند بنزین با او هماهنگ نشده، عکسالعمل تندی نشان میدهد، وقتی احساس میکند ممکن است منتخبان مطلوبش را پیدا نکرده، با صندوق قهر میکند. این جامعه ساکت و خاموش نیست. به باور من، این حرف مهمی است.»
🔸اگر معنای حرف آقای آشنا را زنده در مقابل مرده در نظر بگیریم کلامشان کاملا درست است. به این معنا که جامعه ایران هنوز به مرحله ای نرسیده که شب بخوابد و مانند رئیس جمهورش صبح جمعه متوجه شود بنزین سه برابر شده و با آرامش و راحتی خیال باک ماشین را پر کند و از پمپ بنزین خارج شود. بله این جامعه زنده است اما سئوال این است که زندگی می کند؟
🔸جامعه زنده است اما سلامت است؟ این استدلال به مانند این است که بیماری که نای حرکت ندارد را به خاطر واکنش هایی که در مقابل درد نشان می دهد در وضعیت مطلوب در نظر بگیریم. بله آن بیمار زنده است و به درد واکنش نشان می دهد. درست به مانند جامعه ایران که به هر دردی واکنش نشان می دهد. اما جامعه سلامت نیست. پویا نیست. تنها در صورت وارد شدن یک درد است که واکنش نشان می دهد.
🔸از سوی دیگر آقای آشنا میگوید «جامعه به حکومت سیلی می زند» من متوجه نمیشوم که شهادت تعدادی از هموطنانمان را که هنوز وزارت کشور مطلوب آقایان آمار آن را هم منتشر نکرده است، چگونه سیلی جامعه به حکومت تعبیر شده است؟ در آن ماجرا چه کسی سیلی زد و چه کسی سیلی خورد؟
🔸جامعه با فشاری که به آن وارد میشود تکانی از درد به خود می دهد و به جای پاسخگویی به مطالباتش، در برخورد با اعتراض سطح خشونت بالا میرود. معنای این اتفاق سیلی زدن جامعه به حاکمیت نیست؟ اگر منظور آشنا این است که جامعه با این حرکت ها به حاکمیت نشان میدهد که هنوز زنده است و نمرده، بله حرفشان درست است.
🔸 جامعه ایران هنوز نفس آخر را نکشیده است اما جامعه سالم و پویایی نیست. آنچه قابل افتخار است داشتن جامعه ای سالم و پویاست. والا اینکه جامعه زنده است جای هیچ منت ندارد.
این عماریون
ظریف خطاب به آمریکا: شکست خوردید، به رؤیاپردازی خاتمه دهید
📲ظریف در توئیتر نوشت:
🔹دو سال پیش، پامپئو و رئیسش اعلام کردند مشارکت آمریکا در برجام را متوقف میکنند، با این امید که فشار حداکثری آنها ایران را به زانو درخواهد آورد.
🔹بعد از شکست تحقیرآمیز این سیاست، او (پامپئو) میخواهد دوباره به مشارکت در برجام بازگردد.
🔹به رؤیاپردازی خاتمه دهید، ملت ایران همیشه خود برای سرنوشتش تصمیم میگیرد.
🗞روزنامه نیویورکتایمز نوشته بود: پامپئو در حال تدوین یک استدلال حقوقی مبنی بر این است که واشنگتن همچنان یکی از مشارکتکنندگان برجام است تا بتواند با افزایش فشارها در شورای امنیت، تحریمهای تسلیحاتی ایران را تمدید کند.
این عماریون
📍درگیری های پشت صحنه نشانه چیست؟
اظهارات حسام الدین #آشنا مبنی بر وجود اختلافات بسیار در پشت صحنه نظام مدیریتی کشور علیرغم حفظ ظاهر مسئولان، در رسانه های داخلی بازتاب پیدا کرده است.
🔹مشاور رسانه ای روحانی در مصاحبه با روزنامه ایران اظهار داشت که یک نوع تعارف و رودربایستی در میان مسئولان و نهادهای حاکمیتی وجود دارد که اجازه نمیدهد مسائل کاملاً مشخص و دقیق بیان شود.
در ظاهر همه حفظ ظاهر میکنند، اما در پشت صحنه، اختلافات زیادی وجود دارد.
🔸وی همچنین با اشاره به روابط ایران و آمریکا اظهار داشت که امروز دیگر مسئله ما رابطه ما با آمریکا نیست، بلکه مسئله مدیریت رفتار واشنگتن است تا آسیب کمتری متوجه ایران شود.
🔻در مورد این سخنان دو نکته وجود دارد:
اولا: نظامهای سیاسی که با شیوه دموکراسی اداره می شوند در مجموعه خود دارای اختلاف نظر و اختلاف سلیقه هستند، تنها در نظامهای دیکتاتوری و پادشاهی اختلاف و تفاوت نظر وجود ندارد.
ثانیا: اختلاف نظرها تا وقتی که پشت صحنه است آسیبی به کشور نمی زند بلکه تنها یک نفوذی می تواند آنها را بر روی صحنه بیاورد و در هر نظام سیاسی با چنین فردی که این کار را انجام بدهد با اشد مجازات برخورد می کند.این هم از مظلومیت انقلاب اسلامی است که افرادی در حکومت وجود دارند که هم حقوق می گیرند و هم نقش اپوزیسیون و نفوذی را بازی می کنند.
ثالثا: اگر در داخل کسی به آمریکا کد ندهد نیازی به مدیریت رفتار آمریکا وجود ندارد،جمهوری اسلامی برای مقابله با آمریکا باید رفتار نفوذی ها را مدیریت کند و در این صورت است که امریکا مدیریت می شود.
ابن عماریون