eitaa logo
این عماریون
380 دنبال‌کننده
234.3هزار عکس
63.4هزار ویدیو
1.4هزار فایل
کانال تحلیلی درباب مسائل سیاسی واجتماعی https://eitaa.com/joinchat/2102525986Cbab1324731
مشاهده در ایتا
دانلود
🍃🌹🇮🇷🌹🍃 مجموعه حقوق ضد بشر | در دیدگاه رهبری 🍃🌹ـــــــــــــــــــــــ
📊 🗓 ۱۲ تیر ۱۳۶۷ 🏴 سالروز سقوط هواپیمای مسافربری ایران توسط ناو آمریکایی 🇮🇷
🇮🇷 🖼 | پشت پرده
مجموعه فصلنامه جنایات آمریکا علیه ایران
🇮🇷 📝خبر: زلنسکی، هزینه دفاع از کشورش را ۵ میلیارد دلار در ماه تخمین زده است. دبیرکل ناتو دیروز گفت که اوکراین می‌تواند کماکان بر روی حمایت تا زمانی که این جنگ ادامه یابد، حساب کند. 🍃🌹🍃 ✅ : در هشت سال جنگ بین‌المللی علیه ایران به فرماندهی صدام، هزینه ماهانه دفاع از ایران چه قدر بود؟! در این هشت سال، تمام سرمایه‌های مادی و معنوی ایران صرف دفاع از کشور شد! 🔹 فقط یک قلم از سرمایه های معنوی ایران که از دست رفت، بیش از ۲۰۰ هزار نفر از بهترین جوانان ایرانی بود که در این جنگ از ایران گرفته شد که اگر صدها سال دیگر هم بگذرد، جبران نخواهد شد، سرمایه های مادی که ... 🔸 در این هشت سال، ایرانی ها حتی برای دفاع از خودشان و تامین سلاح و مهمات و اقلام دفاعی مانند سیم خاردار، دسترسی آزاد و آسان به بازارهای جهانی را نداشتند و از بازار سیاه، با چند برابر قیمت تامین میکردند و در مقابل کشورهای اروپایی و عربی، آمریکا و شوروی، برای کمک به متجاوز( صدام) از هم سبقت می گرفتند. 🔺 جالب اینجاست که تمامی کشورهایی که در هشت سال جنگ علیه ایران، در مقابل مردم ایران بودن، هم اکنون پشت سرِ زلنسکی صف کشیده اند و برای کمک به او از هم سبقت میگیرند اما با این حال، هر روز شهری از شهرهای اوکراین سقوط می کند، اما مردم ایران با دستان بسته از تحریم، هشت سال در مقابل یک دنیا مقاومت می کنند و حتی یک وجب از خاکشان را به دشمنان نمی دهند و این بیش از چهل سال است که در مقابل تهدیدها و تحریمها و ترورها ادامه دارد.
چند موضوع در مورد نرخ سوخت؛ برخی از بی ثباتی قیمت در کشور صحبت میکنند؛ در ورودی پمپ بنزین ها در آمریکا و اروپا قیمت سوخت لحظه ای هست همانند نرخ دلار در کشور ما، هیچ نظارتی هم بر قیمتها در پمپ بنزین ها نیست، یعنی هر پمپ بنزین بصورت دلخواه نرخ تعیین میکند! عده ای میگویند آنجا درامدها بالاست و این مبالغ برای مردم آن کشورها پولی نیست، خیر‌، اصلا اینطور نیست؛ تقریبا تمام جهان با مشکلات اقتصادی مواجه شده اند، عدم استفاده از خودرو شخصی، اعتصاب و اعتراضات گسترده در امریکا و اروپا برای بنزین ودیگر حاملهای انرژی و اذعان مردم به عدم توانایی پرداخت هزینه‌های سنگین سوخت، تلاش کشورها برای خرید سوخت و همچنین سخنرانی های مکرر رئوسای جمهور آمریکا و دیگر کشورهای اروپایی راجع به بنزین و حامل‌های انرژی ، گواه وجود مشکلات عظیم در این زمینه است.
✅🌸✅کارشناس مسائل بین‌الملل: همه‌ سناریوهای دلالان مذاکره مردود شد/ تهدیدات نظامی امروز به عنوان لقلقه زبان استفاده می شود 🔻سیدمصطفی خوش‌چشم، کارشناس مسائل بین‌الملل در گفت‌وگو با «فرهیختگان»: اگر قرار است آمریکا دوباره به توافق برگردد باید به‌دلیل خدشه‌ای که با بی‌مسئولیتی به اعتبار خودش وارد کرده است، طرفین حاضر در برجام به‌ویژه ایران را مطمئن کند که در آینده دست به بی‌قانونی و بی‌مسئولیتی نخواهد زد. لازم به ‌ذکر است که تیم ایرانی همواره تنها طرفی بوده است که با ابتکار عمل‌های جدید خود باعث شده که مذاکرات ‌پیش برود، اما طرف آمریکایی به‌جای تعامل و گفت‌وگو فاز اول مذاکره در اتاق را تمام کرد تا با جنگی هیبریدی و ترکیبی، همراه با ایجاد فشارهای گوناگون در زمینه‌های مختلفی چون حوزه رسانه و پروپاگاندا، جنگ ادراکی و شناختی، جنگ سایبری، استفاده از اسرائیل برای خرابکاری و ترور، باز اعمال تحریم‌ها، دستور به توقیف محموله نفتی ایران در سواحل یونان، جنگ ارزی و صدور قطعنامه شورای حکام به‌منزله فشار سیاسی_ دیپلماتیک سعی کرد به‌عنوان فاز دوم کار از همه‌ ابزار استفاده کند تا ایران را به عقب ببرد، بیانیه سه کشور تروئیکای اروپایی و همین‌طور مواضعی که این کشورها در شورای امنیت گرفتند در همین راستا تفسیر می‌شود. طرف آمریکایی هیچ‌گاه قبل از اینکه از همه ابزارهایش استفاده کند راضی به توافق نمی‌شود؛ چراکه آمریکایی‌ها سعی می‌کنند از همه‌ وسایل و ابزار موجود استفاده کنند تا امتیاز بیشتری ذیل توافق بگیرند، بعد از یک ماه فشار همه‌جانبه که با اقدامات متقابل ایران روبه‌رو شد، آمریکایی فهمیدند ایران از مواضع خود عقب‌نشینی نمی‌کند، آنها در جریان حضور بورل در تهران سعی کردند عزم ایران برای اقدام متقابل را تضعیف کنند و از همه مهم‌تر آمریکایی‌ها سعی کردند نتیجه یک ماه فشار ترکیبی را در مذاکرات نقد کنند. تهدیدات نظامی اگر 10 سال پیش، به‌عنوان یک گزینه درنظر گرفته میشد امروز به‌عنوان یک لقلقه زبان استفاده می‌شود که نشان می‌دهد طرف‌های غربی نسبت به ابرقدرت بودن اعتیاد دارند و متوجه نیستند چه حد به سمت افول رفتند و اصلا قابلیت چنین گزینه‌هایی را حتی در کلام ندارند. ایران گزینه‌های بسیاری روی میز دارد که به توافق با غرب بستگی ندارد. بهبود تجارت خارجی در چهارچوب سیاست همسایگی و همچنین سیاست نگاه به شرق، تقریبا بدون وابستگی به توافق به غرب، قابل انجام هست. علی‌الخصوص که این روزها آمریکایی‌ها و اروپایی‌ها با جنگ اوکراین باعث طلاق روسیه از غرب شدند، با افزایش تهدیدات کلامی نسبت به چین، در چهارچوب تنش‌های تنگه تایوان، هرروز چین و روسیه را بیشتر به‌سمت ایران سوق می‌دهند، بنابراین ایران کارهای نکرده و ظرفیت‌های بسیاری دارد که چه با توافق و چه بدون توافق می‌تواند از آنها استفاده کند تا وضعیت روابط و تجارت خارجی خودش را به‌مراتب بهتر از گذشته کند.