eitaa logo
این عماریون
372 دنبال‌کننده
238.7هزار عکس
64.7هزار ویدیو
1.4هزار فایل
کانال تحلیلی درباب مسائل سیاسی واجتماعی https://eitaa.com/joinchat/2102525986Cbab1324731
مشاهده در ایتا
دانلود
*🗓30 تیر 1331؛ سالگرد قیام مردم ایران به رهبری آیت الله کاشانی بر علیه استبداد شاه و انگلیس*🚩
عسل اسطوخودوس رفع مشکالت خواب،افزایش تمرکز،آرام بخش,رفع استرس واضطراب،کاهش درد،درمان سرماخوردگی،بهبود روماتیسم وآرتروز،رفع مشکالت گوارشی وسرگیجه وبیماری های مجاری ادرار،مقوی معده،بهبود آسم
🔶🔹اسطوخدوس 🔹داروی گیاهی ضد اضطراب 🔹و ضد ترس بر مبنای طب سنتی 📍 تاثیر اسطخودوس در کاهش اضطراب 📝 تحقیقات جدید نشان می دهد که ترکیب معطر موجود در گیاه لوندر یا می تواند از طریق بینی وارد جریان خون ریوی شده و با انتقال برخی پیام ها به مغز، سبب کاهش شود. 📝پی نوشت: در طب اسلامی ایرانی اسطوخودوس جز ثابت و اصل درمانهای و اضطراب بوده است
پودرسیر(400 گرم) سیر به خاطر عطر و طعم منحصر به فردی که دارد، طرفداران زیادی در بین مردم سراسر دنیا دارد از پودر سیر در تهیه انواع غذا می‌توان استفاده کرد. ترکیبات: آسیاب حبه‌های سیر خشک شده. فواید: پودر سیر خواص بسیاری دارد. این گیاه دارای کالری کم و غنی از ویتامین C، ویتامین B6 و منگنز است. ترکیبات فعال در سیر می‌تواند فشار خون را کاهش دهد. سیر سطح کلسترول را بهبود می‌بخشد که ممکن است ریسک بیماری‌های قلبی را کاهش دهد. سیر به آسانی می‌تواند به غذای روزمره شما اضافه شود و طعم کاملا لذیذی به غذا بدهد. نحوه مصرف: با کمی تفت دادن به همراه روغن و ادویه‌های دیگر، بوی خوش آیندی به غذا می‌دهد. نحوه نگهداری: پودر سیر باید در ظرف‌های محفوظ از هوا در محلی خنک و تاریک نگهداری شود.
پرک سیر(250گرم) سیر پرک خشک شده جایگزین مناسب سیر تازه است و تمام خواص آن را همراه دارد. استفاده از آن در غذا مشابه نمونه تازه آن است و برای پخت انواع غذا می‌توان از آن بهره برد. فواید: سیر سرشار از خواص و ویتامین‌هایی نظیر آهن، کلسیم، پروتئین، فیبر و مقدار کمی سدیم و آلیسین است که در طب سنتی هم استفاده از آن در سبد غذایی توصیه شده است. نحوه مصرف: برای تهیه سیر به صورت پودر شده می‌توانید سیر پرک تکسو را با آسیاب پودر کرده و به  غذا اضافه کنید.پرک سیر پس از تفت دادن در کمی روغن، عطر و بوی همان سیر تازه را دارد و طعم ملایم‌تری نسبت به نوع تازه آن دارد. 
🔶🔹سیر خوری 🔹در فصل بهار و تابستان 🔹آری یا خیر 🔶🔹ایا درفصل بهار وگرم شدن ایا خوردن سیررا توصیه میکنید 🔶🔹پاسخ اگر تنگی تنفس و درد پشت کتف و کرفتگی عروق قلب داری روزی به اندازه فقط یک پرک فقط یک پرک را به اندازه عدس خردکن و با دولیوان آب یا آب پرتقال برای ۱۴ روز والا درتغذیه ابگوشت و خورشت ها و کوکوها بصورت موردی بهره ببرید خرید سیرهم توصیه به سیر همدان هست ۲- قلب و روش رفع گرفتگی عروق قلب با ترکیب سیر و لیمو بر مبنای طب سنتی 🔹“باز کردن عروق قلب با عصاره سیر و لیمو بدون جراحی” توصیه ابوعلی سینا به تازگی در دانشگاه پزشکی آرلانگن آلمان نیز تحقیق اثبات شده است. و مصرف آن را توصیه نموده است. 🔶🔹طرز تهیه این معجون گیاهی سیربا آب لیموی تازه طبیعی: 🔹سی حبه سیر را پوست بگیرید و هفت عدد لیمو شیرازی (لیمو ترش کوچک) تازه را که تخم آن را گرفته آید. ولی پوست آن را نکنید و با پوست به همراه سی حبه سیر باهم در مخلوط کن میکس کرده و به مرور یک لیتر اب (۴ لیوان بزرگ) به ان در میکسر اضافه کنید تا کاملا در آب مخلوط و مایع شوند. سپس مخلوط را در قابلمه ای ریخته و روی شعله ملایم تا ۴۸درجه برسانید. تا به جوش بیاید، به محض اولین جوش زدن دیگر کافیست و شعله را خاموش نمایید. 🔹سپس اجازه دهید محلول سرد شود، و پس از آن نیم کیلو آب جعفری به آن اضافه کرده و آنرا از توری یا صافی رد نمایید و آب محلول به دست آمده را که شبیه آبلیمو شده را در ظرف شیشه ای ریخته و ان را در یخچال نگهداری کنید. 🔹هر روز قبل یا بعد از غذای اصلی یک استکان به مدت بیست روز میل نمایید. بعد از بیست روز یک هفته وقفه بیندازید و بعد از آن بیست روز دیگر مصرف را مانند قبل تکرار کنید. تمام رگ های گرفته سراسر بدن بخصوص قلب باز میشود و چربی درون رگ ها هم میسوزد. 🔹این درمان برای تمام افراد حتی کسانی که مشکل حادی ندارند و برای شادابی بدن نیز توصیه میشود. کسانی که طبق تشخیص پزشک به عمل جراحی نیاز دارند بهتر است قبل از اقدام به عمل یک بار این شیوه را عملی کنند.شاید پس از آن نیازی به عمل نداشته باشند. ❗️نکته: برای سهولت در پوست کندن سیرها قبل از آن حدود بیست دقیقه در کاسه آب غوطه ور سازید. 🔹نگران بوی بد سیر نباشید چون بعد از مصرف محلول بوی زیادی احساس نمی گردد، برای زدودن طعم مصرف محلول در دهان ، می توانید پس از آن یک لیوان آب بنوشید. اگر خواستید این درمان را دوباره انجام بدهید باید پس از گذشت یک سال اقدام نمایید
در خصوص خواص و مزاج زردآلو در طب سنتی آمده است که : مزاج آن سرد و تر است. خشک کرده آن ( برگه زردآلو) بهتر از تازه آن است و عوارض کمتری دارد. این میوه‌ در حالت رسیده، آبدار و شیرین، غذای کاملی محسوب می‌شود و می‌تواند به تنهایی بجای وعده ناهار مصرف شود و مواد مورد نیاز بدن را تأمین کند. به تأمین رطوبت بدن کمک می‌کند و از غلبه حرارت بر بدن در تابستان جلوگیری می‌کند. مانع از یبوست مزاج می‌شود (در افراد مسن، کودکان و کسانی که معده ضعیف دارند، بهتر است خشک شده آن (برگه زردآلو) مصرف شود). در صورتی که به خوبی هضم شود، بازکننده انسدادها و برطرف کننده بدبویی دهان است. آشامیدن آب پخته آن مانع جوشش خون و صفرا، تسکین دهنده تشنگی و مسهل صفرا است. در رفع آروغ و بوی بددهان و التهاب معده مؤثر است. برای کسانی که لاغر خشکیده و نحیف هستند، سودمند است. کسانی که نفخ و رفلاکس شدید معده دارند، بهتر است بجای زردآلوی تازه از برگه خشک آن استفاده کنند