✅چرا زمان زود میگذرد؟!
✍️آیا دقت نمودهاید چقدر زمان سریع میگذرد؛ طوری که متوجه نمیشویم کی روزمان شب شد کی یک ماه و سال گذشت؟! به روایت زیر توجه کنید.
💚امام علی علیه السلام میفرمایند: در آخرالزمان برکت از سال و ماه و روز و هفته و ساعت برداشته میشود هر سالی به قدر یک ماه و هر ماه به قدر یک هفته و هر هفته به اندازه یک روز و هر روز به قدر یک ساعت میگذرد و در آن زمان سختیها بسیار شده و عمر آنها کوتاه میگردد.
📚کنزالعمال، ج14، ص244
🌹اللهـم عجـل لولیک الفـرج🤲
با ذکر صلوات🌹
ابوالفضل ایزدی:
🌹چند خصوصیت در شهید قدوسی وجود داشت، یکی این بود که وی مردی صریح و صادق و صاف بود و نسبت به آن چه احساس وظیفه میکرد، به شدت پیگیر و علاقهمند بود. یک روحانیِ با صفای خالصی بود.
🌹 خصوصیت دوم پرکاری و پشتکار داشتن ایشان بود. هم پر کار بود و خسته نمیشد، هم پشتکار داشت و این طور نبود که یک کاری را رها کند ودنبال کار دیگری برود.
🌹از خصوصیات دیگر ایشان این بود که مردی مثبت و خوش بین بود. حالتهای منفی گرایی و منفی سرایی که در خیلیها وجود دارد، در ایشان نبود.
🌹نگذارید چهره شهید گرانقدری مثل شهید قدوسی در زیر غبار فراموشیها پنهان بماند. متاسفانه من میبینم که از شهید قدوسی یاد زیادی نمیشود. البته عکس و نام ایشان هست، ولی آن مقدار که لازم است حضور ایشان تامین بشود من نیافتم.
✍شهید قدوسی به روایت امام خامنه ای
شهید آیتالله قدوسی🌷شادی روح همه شهدا صلوات
.
خبرنگار جای خود؛ سازمان CIA
کلّی مستخدم دانه درشت دارد
♦️عباس عبدی (از محکومان پرونده فروش اطلاعات به بیگانگان در دهه هشتاد)، با تجاهل نوشته است: "این که فکر کنیم #الهه_محمدی پس از سالها کار حرفهای موفق، رفته دوره ببینه که با ارزش خبری آشنا بشود و بعد برود سقز گزارش خبری بدهد، مثل این است که دکترای ریاضی را ببریم تا جدول ضرب یاد بگیره".
🔹چند خبرنگار دون پایه که جای خود دارند. سازمان سیا، نویسندگان، اساتید دانشگاه، پژوهشگران و هنرمندان شهیر بسیاری را در آمریکا و اروپا به استخدام خود درآورد تا به عنوان افسر ناتوی فرهنگی، نقشه تسخیر فرهنگی کشور ها را به اجرا بگذارند.
♦️اسامی و کارکرد برخی از این اسخدام شدگان، در کتاب مستند پژوهشگر انگلیسی، فرانسیس ساندرس، با عنوان "جنگ سرد فرهنگی: سازمان سیا در عرصه فرهنگ و هنر" و در سال ۱۹۹۹ منتشر شد.
🔹بر اساس پژوهش خانم ساندرس، "کورد مه یر " رئیس بخش عملیات بینالمللی سیا و همکار وی " آرتور شلزینگر"، حرکتی را آغاز کردند که به ایجاد شبکه فرهنگی گسترده در سراسر جهان انجامید. بودجه این عملیات در سال ۱۹۵۰، ۳۴ میلیون دلار در سال بود.
♦️سیا در سال ۱۹۵۰ با گردآوردن ۱۰۰ نویسنده مشهور از کشورهای مختلف، كنگره آزادی فرهنگی را در برلین دایر كرد. همچنین، شبكه مطبوعاتي جهانشمولي ايجاد كرد كه از ايالات متحده تا لندن، اوگاندا، خاورميانه و امريكاي لاتين گسترش داشت و کمکهای مالی مستقیم و غیرمستقیم دریافت میکردند.
🔹تعدادی از دانشگاههای مشهور آمریكا، مانند كلمبیا، استانفورد، نیویورك و هاروارد، زیر نفوذ سازمان سیا هستند. از جمله کسانی که به خدمت گرفته شدند، كارل پوپر، توماس كوهن، آیزایا برلین، والت ویتمن روستو، ايروينگ کريستول، دانیل بل، ریمون آرون، هانا آرنت، آرتور شلزينگر و سیدنی هوك هستند که در حوزه های مختلف دانشگاهی به عنوان نظریه پرداز معرفی شده اند.
♦️ارنست همینگوی و آنتوان سنت دو اگزوپری دو نویسنده معروف هم، از ماموران و کارشناسان سرویس اطلاعاتی OSS بودند. فیلم مزرعه حیوانات "جرج اورول " با سرمایه سیا تهیه شد.
🔹سیا در سال ۱۹۵۰، با اختصاص ۱۰ میلیون دلار، رادیوی اروپای آزاد را تأسیس کرد که رادیو فردا ادامه آن است. سازمان سیا در دوران جنگ سرد، فقط یک هزار عنوان کتاب را تحت عنوان نام بنگاههای فرهنگی و انتشاراتی، در آمریکا منتشر کرده است.
♦️آقای عبدی همچنین خبر دارد که سردبیر فعلی شبکه بدنام سعودی اینترنشنال در لندن، دو دهه قبل، در ایران و در پوشش معاون وزیر ارشاد دولت اصلاحات فعالیت می کرد. ده ها خبرنگار فراری طیف مدعی اصلاح طلبی هم، به اسخدام رادیو فردا، بی بی سی، صدای آمریکا، منوتو و سعودی اینترنشنال درآمده اند.
🔹در جریان فتنه انگیزی اخیر، برخی از خبرنگاران بازداشتی، مطالب آمیخته با دروغ را، به جای ارائه به نشریات خود، در اختیار شبکه های بیگانه قرار می دادند و برای آنها خوراک جنگ روانی تهیه می کردند. سند وطن فروشی، روشن تر از این؟!
چهل روز مماشات، کافی است
[۱]. برخی افراد مدام تکرار میکنند چرا میگویید دشمن؟ دشمن کجا بود؟ اگر ما با دشمن کاری نداشته باشیم، آنها را با ما چه کار؟ برای اینها، تاریخ پدرانمان را به گواه میگیریم، آن روز که جنگ تحمیلی را شروع کردند، آن روز که فتنهسازی کردند، آن روز که نفوذ درست کردند، آن روز که مسئله را حجاب جار زدند و خود به حجاب هتک حرمت کردند، آن روز که زن و مرد ما را کشتند و به گردن خودِ ما انداختند، آن روز و هم امروز که عوامل تروریستی را به جان مردم انداختند، آیا در همه اینها دست دشمن به چشمتان نمیآید؟ باز هم میگویید کو؟ کجا؟
[۲]. دشمنیِ دشمن حرفی نیست که یکبار و دوبار بتوان آن را انکار کرد این قصهی درازی است که «یکی بود یکی نبود»ش آنوقت شروع شد که ایران بود و مقتدر نبود، مظلوم بود و قوی نبود اما به یک «یاعلی» دست به زانو شد و جان گرفت و تمامقد در مقابل همهی استکبار قامت راست کرد. آنوقت بود دشمنیها، خیانتها، خباثتها و نفوذیها سرازیرش شد، چرا؟ چون این ملّت مثل کوه ایستاد تا بر سر آرمانهای اسلامیاش بماند و اینک چون قویتر و قدرتمندتر و استوارتر شده است، دشمن گیج است، منگ است، دیوانه شده به هر فکر پوسیدهی رذیلتبار چنگ میزند تا تکهای از جان ایران را بِکَند.
[۳]. دشمن تلاش میکند تا عزم ملّی ما را به هم بریزد، ما را به هم بیاعتماد کند و حرفِ ناحقّ خود را حقّ جار بزند. در یک کلام، او، میخواهد ذهنیّات مردم را خراب کند، او امکانات قوی و زیرساختهای ایران را رصد میکند، میبیند که ایران قوی است، میبیند که از این روزنه، ورودیای ندارد، پس چاره را در دروغپردازی، شایعهپراکنی و تهمت به نظام و مسئولین میداند تا ذهنیّات را پر کند از خرابی، بنابراین، چالش امروز ما با دشمن آسان نیست، اما ثابت کردیم «مرد قوی و مقتدر این میدانها، ما هستیم».
[۴]. و اما، چند درخواست؛ بدانیم و بخواهیم: بزرگمردانِ شجاعِ امنیت، ما از وقتی چشم باز کردیم، امنیت دیدیم و آرامش، و این جز با رشادت شما و شهادتِ شهدا فراهم نمیشد، اینک که چند صباحی همهی ایادی کفر، این گوهر نایابِ ما را نشانه گرفتهاند، به شما میگوییم مماشات با این قماش کافی است، یک روز مماشات از روی رافت، دو روز مماشات برای هدایت، ... چهل روز مماشات دیگر بس است، لطفا «مقتدرانه» پاسخشان را بگویید.
ای آنانی که هنوز دشمنیِ دشمن را باور ندارید و میگویید «کار نظام است»، «اینها همه مردمند»، لحظهای تامل کنید، ببینید آیا شما که مردمید، در کیف و کوله خود اسلحه حمل میکنید؟ آن هموطن که طاقت زخم برادر را نداشت، فکر ترور در سر میپروراند؟ چشمانتان را باز کنید، گوشهایتان را تیز کنید، جبهه را تشخیص دهید که اگر از این خواب بیدار نشوید، با لگد همین دشمن خواهید پرید. مرز خود را با دشمن روشن کنید.
و اما شما مردم نجیب و مظلوم و همیشه مقتدر ایران، محکمتر از دیروز در کنار هم بایستید و دستها را به هم بفشارید، مبادا وسوسهی دشمن در صفوف یکپارچهی شما اختلال بیندازد. یقین بدانید دشمن مایوس است و ناامید، این را خود بیان میکند، اما از تلاش دست نمیکشد، پس بایستید و آمادگی و اقتدار خود را حفظ کنید، چراکه حقّ است سخن باریتعالی که فرمود:
«وَلْیَنْصُرَنَّ الله مَنْ یَنْصُرُهُ اِنَّ اللهَ لَقَویٌّ عَزیزٌ»(سوره حج؛ آیه ۴۰)
و خداوند کسانی را که او را یاری کنند(و از آیینش دفاع کنند) یاری میکند. خداوند قوی و شکستناپذیر است.
15.83M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
با نوای کاروان
بار بندید همرهان....
🕊نشر به مناسب شهادت عزیزانمان در #شاهچراغ
#ایران_قوی🇮🇷
#لبیک_یا_خامنه_ای🇮🇷
اهمیت حفظ آبرو و حیثیت از دیدگاه آموزههای دینی:قسمت هفتم 🔽🔽
جهادتبیین:
3- مسخره کردن:
چنانکه گفته شد، مسخره کردن مؤمن، موجب هتك آبروى وى میشود. لذا از این رفتار نهی شده است.
(حجرات، آیه 11) امام جعفرصادق(ع) میفرماید: هركس داستاني نقل كند و قصدش ظاهر ساختن بديها و ريختن آبروي مؤمني باشد و بخواهد او را از چشم مردم بيندازد، خداوند متعال ولايت خود را از او برميدارد و ولايت شيطان را جايگزين آن ميکند.
(ثواب و عقابالاعمال، ص ۵۴۷)
4- اشاعه فحشاء: افشاگری نسبت به کار زشت دیگران موجب هتک حرمتها میشود؛
لذا از هر گونه اشاعه فحشا با بیان آن منع شده است؛ زیرا هم حرمتها را میشکند و هم شخصیت افراد را نابود میسازد.
(نور، آیه 19) در حقیقت علاقه به شيوع فحشا، تأكيد بر نهى از اشاعه آن است. تهديد سخت افراد ياد شده،
چه بسا به اين سبب باشد كه اشاعه فحشا در باره مؤمنان، باعث آبروريزى آنان مىشود.
5- تهمت:
متّهم كردن ديگران، باعث هتك آبرو عرض آنان میشود و شخص گناهی آشكار را به دوش میکشد و باید خود را آماده مجازات الهی کند.
(نساء، آیه 112) خداوند در آیه 58 سوره احزاب مقصود از «يؤذون المؤمنين»
به قرينه «فقد احتملوا بهتاناً»، تهمت زدن و نسبت ناروا به آنان است.
6-بدگمانی: اظهار سوءظن، عامل ريخته شدن آبروى مؤمن است.
از همین رو اسلام بدگمانی و اظهار سوء ظن را حرام دانسته است؛ زیرا به صرف بدگمانی نمیتوان آن را اظهار و آشکار کرد؛
چون موجب میشود تا این بدگمانی مسیر درست قضاوت و رفتار را به انحراف بکشاند.
(حجرات، آیه 12) البته باید توجه داشت که نهى از سوءظن به اعتبار اظهار و ترتيب اثر بر آن است، نه مجرد بدگمانى در قلب،
زيرا اظهار سوءظن، حيثيّت مؤمن را خدشهدار مىكند و از همین رو در قرآن از آن نهی شده است.
(الميزان، ذيل آيه)
7- عیبگویی:
بازگويى عيب ديگران حرام و مايه آبروريزى آنان میشود.
(توبه، آیه 79؛ قلم، آیات 11 و 16) خداوند در آیه 11 سوره حجرات نیز از لمز نسبت به دیگران نهی کرده است.
«لمز» در لغت به معناى عیبجویی و به دنبال عيب كسى رفتن است. (مفردات الفاظ قرآن کریم، راغب؛ ذیل واژه)
همچنین خدا در آیه 1 سوره همزه از هر گونه همز بازداشته است. «همز» در لغت به معناى غيبت كردن
(مفردات الفاظ قرآن کریم، راغب، ذیل واژه) و «همزه» به كسى گفته مىشود كه بسيار مرتكب غيبت شود. (الكشّاف، زمخشری، ذيل آيه)
و مقصود از آن، شكستن حريم ديگران و ريختن آبروى آنان است.
8- غیبت: چنانکه گفته شد غيبت، از عوامل هتك آبروی دیگران است لذا در اسلام و قرآن از آن نهی شده است.
(حجرات، آیه 12) پيامبر گرامي اسلام میفرماید: در شب معراج برقومي گذر كردم كه با ناخنهاي خود صورتهايشان را ميخراشيدند.
از جبرائيل حال آنها را جويا شدم، گفت:
اينان كساني هستند كه غيبت مردم را ميكردند و حيثيت و آبروی آنها را لكّهدار ميساختند.
(مستدرك، ج ۹، ص ۱۱۹)
9- قذف: قذف به معنای بهتان زدن به دیگران و نسبت دادن زنا و زنازادگی به افراد است
که در قرآن از آن به شدت نهی شده است؛ زیرا قذف موجب آبروريزى زنان پاكدامن میشود و شخصیت آنان را لکهدار میکند.
(نور، آیات 4 و 5) البته قذف از جمله گناهانی است که شخص قاذف در همین دنیا باید به کیفر برسد
و مجازات شرعی و حدود آن باید در باره وی به اجرا در آید. اینکه در قرآن دستور حدّ براى تهمتزننده به زن پاكدامن داده شده،
بیان این معنا است که با قذف آبروی اشخاص ریخته میشود و شخص قاذف باید نسبت به این بیآبرویی پاسخگو باشد و مجازات شود.
خداوند همچنین در آیاتی دیگر از قرآن مجازات برخی از هتک حرمتها و آبروریزی را مجازاتهای دنیوی و اخروی و همچنین لعن الهی دانسته است.
(نور، آیات 19و 23؛ همزه، آیات 1 و 4)
اهمیت حفظ آبرو و حیثیت از دیدگاه آموزههای دینی:قسمت هشتم
جهادتبیین: 🔽🔽🔽🔽
راههای صیانت از آبروی خود و دیگران
چنانکه گفته شد،
هر انسانی در جامعه از شخصیتی برخوردار است که باید از آن صیانت کند. همچنین آبرویی که قطره قطره جمع میشود را نباید به سادگی از دست داد و نباید اجازه بدهیم دیگران متعرض آن شوند
یا خودمان متعرض آبروی دیگری شده و شخصیت او را در جامعه خوار و خفیف سازیم. همانطور که گفته شده است
عرض و آبرو در اسلام همانند خون و مال از ارزش برخوردار است و باید از آن صیانت شود.
هر کسی موظف است کاری نکند که موجب خواری و آبروریزی شود؛ در حقیقت خود شخص باید آبروی خویش را در اصل حفظ کند و کاری نکند که آبرویش برود و بریزد. باید حرمت امامزاده را خود متولی نگه دارد؛ چنانکه اميرالمؤمنين(ع) میفرماید:
لاتَفَعَلْ ما يَشينُ العِرضَ والاِسم؛
هيچوقت به كاري اقدام مكن كه باعث بدنامي و لطمه زدن به حيثيت تو ميشود.
(فهرست غررالحکم، ص ۲۴۲)
همچنین آن حضرت در اینباره میفرماید:
لاتَجَعَلْ عِرضَكَ غَرَضاً لِنِبالِ القَولِ؛
آبرو و اعتبار خودت را آماج تيرهاي حرف مردم قرار مده. (نهجالبلاغه، نامة ۶۹)
در حقیقت آبرو و حيثيّت تو در دست خود تو است و نباید کاری کنی که مورد حمله قرار گیرد و بیآبرو شوی.
باید توجه داشت که آبروی ریخته شده
غیرقابل جمع است و کسی که آبرویش بریزد دیگر نمیتواند به حالت اول وشخصیت نخستین خویش بازگردد.
امام صادق(ع) میفرماید:
اذا رَقَّ العِرضُ اُستُصعِبَ جَمْعُه؛
وقتي آبرو ريخت و بيارزش شد، ديگر جمعآوري و جبران آن دشوار خواهد بود!
(اعلامالدين، ص ۳۰۳)
شایعه سازان مخاطب شدید ترین تهدیدها در قرآن ؛
خداوند در این آیه و آیات بعد از آن سه گروه را به شدیدترین وجه ممکن تهدید مجازات مرگ می کند.
آن هم به گونه ای که در هیچ کجا امنیت نداشته باشند و هر جا که دیده شوند، توسط مسلمانان بازداشت و به قتل خواهند.
این سه گروه منافقان، بیمار دلان و هم چنین شایعه سازانی هستند که در آزار رسانی خود به جامعه مداومت داشته باشند و خباثت هایشان از حد بگذرد.
این تهدید جدی و خشن که علامت خشم خدای سبحان از این افراد است، نشانه عظمت تأثیر منفی و مخربی است که این گروه ها در جامعه اسلامی می گذرند و در واقع آن چنان که از واژه "مرجفون"
(منظور شایعه سازان است) بر می آید در پیکره جامعه لرزه می اندازند.
به طور کلی شایعه سازی به دلیل تأثیر عمیق و سریعش روی مردم و بدبین کردن آن ها به حکومت،
یک روش کارامد در براندازی است . به کارگیری این روش توسط منافقان اختصاص به زمان ندارد.
حتی زمان حکومت شخصیت با عظمت و فاقد عیب و نقصی چون پیامبر هم وجود داشته و خطری جدی برای حکومت اسلامی محسوب می شده است . چون این مسئله تعلق به زمانی خاص ندارد، روش برخورد تعیین شده توسط خداوند هم برای همه زمان ها معتبر است،
بنابراین خداوند تأکید می فرماید که این نوع برخورد با آن ها سنت الهی است .
🔷 آیه روز :
(احزاب / آیه 60)
اگر منافقان و بیماردلان و آنها كه اخبار دروغ و شایعات بى اساس در مدینه پخش مى كنند دست از كار خود بر ندارند،
تو را بر ضد آنان مى شورانیم،
سپس جز مدت كوتاهى نمى توانند در كنار تو در این شهر
❇️مجازات جرم مزاحمت تلفنی🔽
🔷 جرم مزاحمت تلفنی، جرمی است که در آن، یک فرد با اشغال کردن تلفن فرد دیگری، به آزار و اذیت آن فرد پرداخته و موجب سلب آسایش وی می گردد. در پاسخ به این سوال که حکم مزاحم تلفن چیست؟
باید گفت مجازات جرم مزاحمت تلفنی، علاوه بر اعمال مقررات شرکت مخابرات ، حبس از یک ماه تا شش ماه است .
⬜️⬜️⬜️⬜️⬜️
❇️مجازات جرم نشر اکاذیب🔽🔽
🔷بر طبق قانون، هر کسی که به قصد ضرر رساندن به اشخاص و با سو نیت، از طریق هر وسیله ای، اعم از نامه ، گزارش و غیره ، عملی را به دروغ به شخصی نسبت دهد و بیان یا اظهار کند ، این عمل جرم نشر اکاذیب شناخته شده و برای آن، مجازات حبس تأدیبی از دو ماه تا دو سال و یا شلاق تا 74 ضربه ، تعیین شده است. جرم نشر اکاذیب از دسته جرایم قابل گذشتی است که با شکایت شاکی یا متضرر از جرم، رسیدگی به آن آغاز می شود، یعنی شکایت شاکی، شرط ابتدایی برای رسیدگی و تعقیب دعوی می باشد.
برای رفع فتنه ها با ذکر صلواتی بر محمد وآل محمد برای دیگران ارسال کنید