🔴 این نوع جهاد تبیین، فسادش بیش از اصلاح کردنش است❗️
🔹در چند ماه گذشته، برخی افراد به نام #جهاد_تبیین، در حال دادن آدرس های غلط در زمینه های حجاب به کاربران فضای مجازی بودند. متأسفانه این آدرس غلط دادن فقط در موضوع حجاب هم نبوده است.
🔹به طور کلی جهاد تبیین همانگونه که از نامش برمی آید، یک نوع جهاد است. یعنی باید #سختی کشید؛ #مطالعه و #تحقیق کرد؛ #تأمل کرد؛ به #مبانی دینی و اصول انقلاب اشراف داشت و #متقن قدم برداشت.
👈 اگر اینگونه نباشد، جهاد تبیین من در آوردی، خودش دوباره به یک جهاد تبیین نیاز دارد و کار را سخت تر خواهد کرد. ضمن اینکه مفاسد آن هم گریبانگیر مردم و جامعه خواهد شد.
🔹ما این را به وضوح در ماجرای حجاب در چند ماه گذشته دیدیم. عده ای که به مردم و مسئولین، آدرس های تساهل و تسامح با ولنگاران را دادند و جلوی برخورد قاطع ایستادند، موجب شدند که وضعیت حجاب روز به روز بدتر شود و ما امروز هزینه های بیشتری برای مقابله با هنجارشکنان بپردازیم.
🔹رسول خدا (ص) فرمودند: «مَنْ عَمِلَ عَلَى غَيْرِ عِلْمٍ كَانَ مَا يُفْسِدُ أَكْثَرَ مِمَّا يُصْلِحُ » (کافی، ج1، ص44)؛ یعنی کسی که نادانسته عمل کند، فسادی که به بار می آورد بیش از اصلاح کردن است.
🔴 برخورد با دانه درشت ها از این منظر اهمیت دارد
🔰در مقابله با مفاسد #اقتصادی همواره مبارزه با دانه درشت ها باید اولویت داشته باشد. در مورد مفاسد #فرهنگی و اخلاقی مانند #بی_حجابی و #بد_حجابی نیز همواره باید مقابله با دانه درشت ها ( مخصوصاً سلبریتی ها) اولویت داشته باشد.
👈 البته مقابله با هنجارشکنان در هر سطحی باید با قوت ادامه داشته باشد، اما باید توجه داشته باشیم که مقابله با دانه درشت ها، بُعد #تبلیغی بسیار خوبی دارد و بخشی از هنجارشکنان کوچک با مشاهده برخورد با دانه درشت ها، #عقب_نشینی می کنند.
◀️ در صورت عدم برخورد و یا مسامحه با دانه درشت ها، عده ای از هنجارشکنان کف خیابان هم گمان می کنند که حکومت محکم پای اجرای قانون نایستاده و به همین دلیل به هنجارشکنی ادامه خواهند داد و ما، هم وقت و هم هزینه بیشتری برای مقابله با آنها باید بپردازیم. ضمن اینکه پیام #تبعیض در برخورد هم به جامعه مخابره می شود.
🔴 گزینش و ارزیابی دائمی معلمان برای جلوگیری از تربیت هنجارشکن
🔻در فتنه اخیر و به طور کلی در سال های گذشته مشاهده کرده ایم که برخی از معلمان موجب ایجاد انحراف #فکری و #عملی در دانش آموزان شدند. زیرا خودشان دارای تفکرات مسموم و رفتارهای هنجارشکن بوده اند.
🔻از طرفی، مقام معظم رهبری اخیراً فرمودند:
" کاری که معلّم بر عهده گرفته ــ معلّم متعهّد ــ به نظر من مهمترین کار در کشور است؛ یعنی تربیت و تعلیم نونهالان کشور، یعنی ساختن آیندهی کشور. معلّم در واقع معمار آیندهی کشور است. امروز شما دارید فردای کشور را میسازید. اگر بتوانید انسان آگاه، عالم، اهل فکر کردن، متفکّر، اهل منطق، باایمان، بااراده، متشرّع، پایبند به اخلاق اسلامی، پایبند به تعهّدات ملّی تربیت کنید، بزرگترین خدمت به کشور انجام گرفته؛ یعنی واقعاً هیچ خدمت دیگری قابل مقایسهی با این نیست. "
🔻همچنین ایشان در مورد گزینش معلمان نیز فرمودند:
" شایستگیهای حرفهای معلّم و شایستگیهای عمومی معلّم هم در طول خدمت بایستی رصد بشود؛ یعنی صرفاً [رصدِ] اوّلِ کار اهمّیّت ندارد؛ #اوّلِ کار اهمّیّت دارد، لکن #ادامه هم اهمّیّت دارد. و راهش این است که ضوابط گزینش کمرنگ نشود؛ خب یک مقداری سختیهایی دارد، گزینشهای در چهارچوب ضوابط یک مقدار سخت است، [امّا] نگذارند این سختی موجب بشود که این ضوابط کمرنگ بشود. "
⏪ بنابراین، از موضوعات ضروری که باید آموزش و پرورش نست به آن همیشه دغدغه داشته باشد، گزینش معلمان متعهد و با تقواست. این گزینش و ارزیابی باید به صورت مستمر و پس از استخدام هم صورت بگیرد.
زیرا چه بسا برخی افراد پس از مدتی از مسیر قبلی خود برگردند و یا حتی در گزینش آنها خطایی صورت گیرد.
🇮🇷
📝 مصداق زیست_مهربانانه مردم چیست؟
🍃🌹🍃
🔻سخن رهبرمعظم انقلاب در خطبه عید فطر که «مردم با عقاید و سلایق مختلف در کنار هم زندگی و با هم کار و مهربانی کنند» آیا ناظر به «همزیستی و مهربانی باحجاب و بیحجاب درکنار هم» است؟
🔹دیدگاه رهبر معظم انقلاب درباره #حجاب مشخص است: «حجاب واجب شرعی و بیحجابی حرام شرعی و حرام سیاسی است»، اما اگر بخشی از جامعه به سمت بیحجابی رفت، آیا باید وحدت مردم و زیست مهربانانه آنان در کنار یکدیگر شکسته شود و به هرجومرج و بههمریختگی جامعه بینجامد؟!
🔸وظیفه مسلمانان درباره بیحجابی از سوی امام خامنهای مشخص شده است: «تذکر لسانی بدهید و بگذرید». وظایف حکومت هم دیگر برعهده مردم نیست و حکومت خود میداند که باید چه کند. اینجاست که اگر مردم بخواهند بر سر مسأله حجاب با یکدیگر درگیر شوند یا زیست مهربانانه را کنار بگذارند، همانچیزی اتفاق میافتد که رهبر انقلاب آن را «انتظار دشمن» مینامند. نهیازمنکر بهعنوان وظیفه شرعی مردم، مراتب و ظرایفی دارد و با هدف جلب قلوب مسلمانان به شریعت و حکم خداست و بهمعنای شکستن وحدت نیست.
🔺با همه فرضها، وحدت مردم با عقاید و سلایق متفاوت یک «واجب عقلی» است. اگر حکومت بخواهد مسائل و احکام دینی را پیاده کند، معلوم است که در شرایط وحدت جامعه امکان آن فراهم است، نه در شرایط فقدان وحدت و چنددستگی.
🇮🇷
#یادداشت_کوتاه | یک سفر دو نگاه
🍃🌹🍃
🔻سفر رئیس محترم جمهوری اسلامی ایران به سوریه پس از ۱۲ سال نگاه دوست و دشمن را به خود جلب کرد. استقبال گرم دولت و مردم سوریه و حضور آزادانه و با آرامش رئیس جمهور در دمشق، زینبیه، مسجد اموی و دیدار با تجار و نخبگان، امنیت سوریه را به جهانیان نشان داد. نتیجه بخشی هم افزایی دیپلماسی و میدان در این سفر کاملا مشهود بود.
🔹این سفر برای طرفداران جبهه مقاومت مایه شعف و برای غربگرایان و مخالفان دولت سیزدهم، مایه غیض و دلتنگی شد. "إِن تَمْسَسْكُمْ حَسَنَةٌ تَسُؤْهُمْ وَإِن تُصِبْكُمْ سَيِّئَةٌ يَفْرَحُوا بِهَا وَإِن تَصْبِرُوا وَتَتَّقُوا لَا يَضُرُّكُمْ كَيْدُهُمْ شَيْئًا إِنَّ اللَّهَ بِمَا يَعْمَلُونَ مُحِيطٌ ﺍﮔﺮ ﺑﻪ ﺷﻤﺎ ﺧﻴﺮ ﻭ ﺧﻮﺷﻲ [ ﻭ ﭘﻴﺮﻭﺯﻱ ﻭ ﻏﻨﻴﻤﺖ ] ﺭﺳﺪ، ﺁﻧﺎﻥ ﺭﺍ ﺑﺪﺣﺎﻝ [ ﻭ ﺩﻟﺘﻨﮓ ] ﻣﻰﻛﻨﺪ، ﻭ ﺍﮔﺮ ﺑﺪﻱ ﻭ ﻧﺎﺧﻮﺷﻲ [ ﻭ ﺣﺎﺩﺛﻪ ﺗﻠﺨﻲ ] ﺭﺳﺪ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺁﻥ ﺧﻮﺷﺤﺎﻝ ﻣﻰ ﺷﻮﻧﺪ؛ ﻭ ﺍﮔﺮ ﺷﻜﻴﺒﺎﻳﻲ ﻭﺭﺯﻳﺪ ﻭ ﭘﺮﻫﻴﺰﻛﺎﺭﻱ ﻛﻨﻴﺪ، ﻧﻴﺮﻧﮕﺸﺎﻥ ﻫﻴﭻ ﺯﻳﺎﻧﻲ ﺑﻪ ﺷﻤﺎ ﻧﻤﻰ ﺭﺳﺎﻧﺪ؛ ﻣﺴﻠﻤﺎً ﺧﺪﺍ ﺑﻪ ﺁﻧﭽﻪ ﺍﻧﺠﺎم ﻣﻰ ﺩﻫﻨﺪ، ﺍﺣﺎﻃﻪ ﺩﺍﺭﺩ.( آل عمران،١٢٠)
🔺جبهه مقاومت در این سفر وعده نصرت الهی و پیروزی را دیدند. غربگرایان نیز به خاطر محقق نشدن پیش بینی هايشان از همان لحظه اول اعلام سفر، به دنبال به حاشیه کشاندن این مسافرت بودند. این گروه در این مسیر به جای پرداختن به ثمرات مهم این دیدار، روی لبخند، حرکت دست، جملات رئیس جمهور، احوال پرسی ایشان با زنان زوم کردند تا شاید خودشان این سفر را تحت الشعاع قرار داده و این سفر را بی ارزش جلوه دهند. و عقده های خودشان را تسکین دهند.
🇮🇷
📝 #جهاد_تبیین در محضر استاد
🍃🌹🍃
🔻حسن این نوع مواجهه با مسائل و مباحث با رویکرد جهاد تبیین را می توان اینگونه برشمرد.
1⃣ بیان نقاط قوت و دستاوردها با هدف امید آفرینی در مقابله با سیاست های خصمانه دشمنان مبنی بر سیاهنمایی و بی ارزش نشان دادن دستاوردها و القای یاس و ناامیدی.
🔸نکته: موضوعاتی که امروز به عنوان نقاط قوت و دستاوردها محسوب میشوند روزی به عنوان نقطه ضعف و چالش بودند و با کار و تلاش جهادی و برنامه ریزی تبدیل به نقاط قوت و فرصت شدند که در این زمینه نمونه های زیادی را می توان در بخشهایی چون صنایع دفاعی، زیرساخت ها، صنعت نفت و .... نام برد.
2⃣ بیان عیوب و ضعفها و علنی کردن آنها (قبل از آن که بد خواهان با نیات سوء و تخریب به آن بپردازند) و ارائه راهکار برای حل آنها و اینکه این عیوب و مشکلات قابل برطرف شدن هستند و مسائل لاینحلی نیستند در مقابل سیاست نظام سلطه که از کاه، کوه می سازد و تلاش دارد که به جامعه القا کند که این عیوب و مشکلات لاینحل هستند و نهایتاً از دل آنها القای ناکارآمدی نظام را به افکار عمومی جامعه تزریق کند.
3⃣ توجه دادن مسئولین و متولیان امر به این عیوب و ضعف ها و برنامه ریزی کوتاه مدت، میان مدت، و بلندمدت برای برطرف کردن آنها
4⃣ توجه دادن افکار عمومی، رسانه ها و فعالین و مطالبه گران بخشهای مختلف به این عیوب و پیگیری آنها از مسئولین امر برای برطرف کردن آنها تا حصول نتیجه.
🔺همه این موارد سبب میشود که مخاطب یا شنونده ارتباط موثری را با گوینده یا تبیین گر برقرار ساخته و در ذهن او تبیین گر شخصیتی است که واقف است به معایب و مشکلاتی که عموم جامعه با آن دست به گریبان هستند و از جنس همین مردم هست.این رویکرد سبب میشود، در امر جهاد تبیین نه دچار تفریط و سیاه نمایی از وضع موجود شویم و نه افراط و مبالغه که هیچ گره و مشکلی نیست و اینکه این مشکلات با کار و تلاش جهادی و برنامه ریزی قابل حل هستند.
🇮🇷
📝 اگر بهعقب برگردیم و حکومتهای مختلف ایران رو بررسی کنیم، متوجه میشیم این دشمنی حتی وقتی #آخوندها سر کار نبودن هم وجود داشته
🍃🌹🍃
🔻میگی نه؟؟ بیاین چند نمونه تاریخی رو بررسی کنیم:
1⃣ برمیگردیم ۷۰ سال پیش: وقتی دکتر #مصدق میخواست #نفت ایران رو از چنگ خارجیها دربیاره آمریکاییها سرنگونش کردن، دکتر مصدق روحانی و #آخوند بود؟ نه 🤷♂
2⃣ بیاین بریم به ۸۰ سال پیش: روزی که « انگلیسیها و روسها » در جریان #جنگ_جهانی به ایران حمله کردن و هزار مصیبت سر ملت ما آوردن، #رضاخان حکومت میکرد.
اون زمان هم یه #آیتالله سرکار نبود!
3⃣ نظرتونه بریم به ۸۵ سال پیش؟؟ وقتی آمریکاییها خاک #تخت_جمشید رو زیر و رو کردن و بیش از سی هزار قطعه عتیقهی باستانی مون رو بهراحتی آبخوردن به کشورشون بردن.
🔸اون روز هم #رضاخان حکومت میکرد، نه یه #عالم_دینی.
4⃣ با ماشین زمان بریم به ۱۰۰ سال پیش: اون روزی که انگلیسیها #قحطی_بزرگ رو در ایران راه انداختن و حدود 9 میلیون ایرانی رو به سینهی قبرستون فرستادن. اون روزها از تلخترین روزهای تاریخ مردم مظلوم ایرانه که به #هلوکاست_ایران هم معروفه اتفاقا یه فیلم هم به اسم « یتیم خانه ایران» درموردش ساخته شده
🔹اون موقع #احمدشاه از سلسلۀ قاجار بر ایران حکومت میکرد. احمدشاه که #روحانی نبود، بود؟ 🤷♂
5⃣ بریم عقب تر؟ ۱۶۰ سال پیش چطوره؟
🔸بریم ببینیم اون موقع چه خبر بوده: انگلیسیها «پاکستان و افغانستان» رو از ایران جدا کردن. مملکت رو #ناصرالدینشاه قاجار اداره میکرد. اون زمان هم #آخوندها سر کار نبودن🤷♂
🔺 اگر بخوایم همینطور عقب بریم، باز هم حوادث زیادی هست که نشون میده نوع حکومت ایران مهم نیست، اونها هروقت و هر طور بتونن به ما ضربه بزنن، میزنن 😏
✅ ما درگیر یک جنگ چند هزار ساله ایم
🇮🇷
🖼 خلاصه اعترافات مارک میلی رییس ستاد ارتش امریکا درباره جنگ اوکراین در مصاحبه با فارین افرز
🍃🌹🍃
1⃣ امریکا مستقیما در حال سازماندهی و تجهیز تیپهای رزمی اوکراین است.
2⃣ نیروهای اوکراین ممکن است کاملا شکست بخورند و امسال قطعا موفقیتی نخواهند داشت.
3⃣ امریکا بسیار نگران است جنگ اوکراین باعث ائتلاف نظامی روسیه و چین شود
8.77M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🇮🇷
🎥 لیبرال ها اشتباه کردن، ما چرا بگیم؟
❄️🌹❄️
🔻فرانسه اومده برهنگی رو قانونی کرده، حجاب رو ممنوع!
🔸تو به عنوان لیبرال حق نداری #حجاب رو ممنوع کنی!
🔺ولی ما به عنوان مسلمان وظیفه داریم حجاب رو واجب کنیم، ما که نگفتیم لیبرالیم!