فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴امروز مجلس شورای اسلامی موضوع حقوق بازنشستگان را بررسی خواهد کرد
♦️جزئیات موضوعات مورد بررسی در مجلس شورای اسلامی از زبان خبرنگار صدا وسیما :سن بازنشستگی به ۳۵ سال افزایش پیدا کرد،برای مردها ۶۲ سال و برای خانم ها ۵۵ سال سن بازنشستگی در نظر گرفته شد .
♦️البته برای افرادی که درسالهای پایانی بازنشستگی هستند این موضوع تعلق نمی گیرد.
🇮🇷
🔴جنگ جهانی سوم و ماجرای «گردان حرمله» (یادداشت روز کیهان)
https://eitaa.com/joinchat/2102525986Cbab1324731
۱- «خاک آمریکا، بامداد امروز از مرزهای جنوبی، هدف حملات زمینی و موشکی قرار گرفت». تعجب کردید؟ چنین خبری اگر برای شما غافلگیرکننده و دور از انتظار است، از نگاه برخی تحلیلگران در آمریکا، یک احتمال جدی محسوب میشود. آمریکا، چند دولت اروپایی و رژیم صهیونیستی، پس از جنگ جهانی دوم، برای ۵۰ سال عادت کرده بودند کنار گود بنشینند، جنگ و جنایت راه بیندازند، و نابودی دیگران را تماشا کنند. حالا اما نظم پیشین دگرگون شده، تا جایی که پریروز، نشریه تخصصی «فارین پالیسی» در آمریکا، احتمال حمله از مرزهای مکزیک را جدی دانست:
«آمریکا ممکن است در جنگ جهانی قریبالوقوع از چند جبهه، شکست بخورد. اگر چین تصمیم حمله به تایوان بگیرد، میتواند به سرعت به جنگ در سه جبهه تبدیل شود. تعبیر «مخمصه» شاید مخاطبان را نگران کند. اما همچنان که روسیه برای جنگ طولانی در اوکراین آماده میشود و جبهه جدیدی در منطقه شام (غزه) باز شده، وسوسه چین برای حمله به تایوان رو به افزایش است. ارتش ما برای چند جنگ همزمان طراحی نشده. برخلاف آمریکا که باید در هر سه جبهه قوی باشد، چین، روسیه و ایران، فقط باید در منطقه خود بجنگند. دشمنان آمریکا توانایی تشویق یا مدیریت اجرای حملاتی به سبک حماس را در خاک آمریکا دارند، و چنین حملهای احتمالا با توجه به وضعیت مرزهای جنوبی، آسانتر است. این، وحشتناک است. جنگ جهانی، دیگر صرفا یک احتمال نظری نیست و اگر قریبالوقوع نباشد، احتمالش جدی است. باید از همین حالا وضعیت خود را سامان دهیم».
۲- چند روز قبل هم، استفن والت سردبیر فارین پالیسی تاکید کرده بود: «جهان بعد از جنگ غزه، جهان قبلی نخواهد بود. قبل از حمله غافلگیرانه حماس، آمریکا و متحدانش در حال جنگ نیابتی برای تضعیف روسیه بودند؛ اما خوب پیش نرفت و توازن نظامی به نفع روسیه چرخید. آمریکا همچنین در حال تدارک جنگ اقتصادی علیه چین بود تا از ابرقدرت شدن بازدارد. دولت بایدن سعی داشت عربستان را از نزدیکی به چین منصرف کند، اما معلوم نبود به نتیجه مطلوب میرسد. منتقدان همچنین هشدار میدادند نادیده گرفتن فلسطین و اقدامات خشن فزاینده اسرائیل، خطر انفجار را در پی دارد؛ تا اینکه ۷ اکتبر فرا رسید. معنی تراژدی مداوم برای دیپلماسی آمریکا چیست؟ جنگ غزه، چوب لای چرخ تلاش برای عادیسازی روابط عربستان و اسرائیل گذاشت و با برنامه تمرکز بر شرق آسیا به جای خاورمیانه، تعارض دارد. این، برای تایوان خبر خوبی نیست. همچنین، یک فاجعه برای جنگ فرسایشی شده اوکراین است. آمریکا قادر به تامین مهمات اوکراین نبوده و مجبور شده آن را از انبارها در کره جنوبی و اسرائیل تامین کند. اسرائیل هم سلاح میخواهد. جنگ غزه تا مدتها وبال گردن آمریکا خواهد شد. دستگاه دیپلماسی، این حمله را پیشبینی نکرد و پاسخش هم کمکی نکرده. اگر این شکست با نتیجه ناخوشایند در اوکراین همراه شود، دیگر کشورها نه فقط اعتبار، بلکه فهم آمریکا از مسائل را هم زیر سؤال خواهند برد».
۳- معادله ۷۰ ساله، چنان دگرگون شده که لیبراسیون و رویترز مینویسند: «آمریکا مراقب است به جنگی تازه، از جمله با ایران سُر نخورد». پایگاههای آمریکا در منطقه، از ۷ اکتبر دستکم ۶۱ بار هدف حمله قرار گرفتهاند. آمریکا منطبق بر واقعیتهای میدانی ترجیح میدهد جبهه و درد سر جدیدی فعال نشود. موقعیت همیشگی جنگ، جا به جا شده. اگر در جنگ تحمیلی، خرمشهر، مظلومانه در حال دفاع بود، یا فقط بیروت و دمشق و فلسطین، آماج جنگ بودند، امروز اعماق جبهه غرب، میدان جنگ شده و ممکن است گستردهتر هم بشود. این تغییر موازنه شگرف، نتیجه یک یا دو رویداد نقطهای نیست، بلکه روندی است که پس از انقلاب اسلامی، در اثر رواج منطق مقاومت، بسط پیدا کرده است. و گرنه، کاخ سفید باید تا به حال بر مبنای پروژه «قرن جدید آمریکایی»، چین و روسیه و دیگر رقبا را تسلیم کرده بود.
۴- کشور سوریه، ۱۲ سال قبل گرفتار جنگ شد؛ اما ماجرا محدود به سوریه نبود. آمریکا و متحدانش در سالهای ۱۳۸۹- ۱۳۹۰، دو پروژه همزمان، یعنی «تحمیل جنگ نیابتی به سوریه و عراق»، و «اِعمال تحریمهای فلجکننده» را برای قیچی کردن ایران به اجرا گذاشتند. فتنه سال ۱۳۸۸، آنها را امیدوار کرده بود. تحریم و تحمیل جنگ، نقشه بینقصی به نظر میآمد. دو سال بعد، طیف غربگرا روی کار آمد. ترکیب «فشار/ انفعال»، اگر درست پیش رفته بود، میتوانست
https://eitaa.com/joinchat/2102525986Cbab1324731
🇮🇷 از جدیدترین پهپاد پهنپیکر ایرانی چه میدانید؟
https://eitaa.com/joinchat/2102525986Cbab1324731
14.96M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📍لحظاتی از بازدید امام خامنه ای عزیز از نمایشگاه دستاورد های نیروی هوافضا
⭕️اما و اگرهای نامه مکرون خطاب به مردم فرانسه
🔹امانوئل مکرون رییس جمهور فرانسه در نامهای خطاب به مردم فرانسه که روز شنبه در رسانههای این کشور منتشر شد، آنچه را «ظهور غیر قابل تحمل یهودیستیزی افسارگسیخته» خوانده، محکوم کرد.
🔸مکرون در این نامه با تاکید بر اینکه مقابله با یهودیستیزی هیچگاه نباید به عامل اختلاف تبدیل شود گفته؛ فرانسهای که مردمش به دلیل دین و مذهبشان در آن بترسند فرانسه نیست!
▫️در خصوص این نامه چند نکته مهم وجود دارد:
1️⃣آنچه از سوی مردم در فرانسه و بلکه در دنیا به سبب توحش و جنایات ضدبشری دولت جعلی، غاصب و تروریستی اسرائیل در حال وقوع است، دفاع از مظلومیت ملت فلسطین و مقابله با «صهیونیسم» است نه آنچه مکرون به دروغ «یهودیستیزی» میخواند.
2️⃣فرانسه برخلاف ادعای دموکراسی و آزادی بیان و مذهب، مهد اسلامستیزی دولتی و ساختاری در غرب است که نمونه بارز آن را میتوان در محرومیت دانشآموزان و دانشجویان محجبه از تحصیل مشاهده کرد.
🔹با این تفاسیر؛ مکرون باید پیش از جوسازیهای نخنما برای مظلومنمایی فرقه ضدبشری صهیونیسم، به این سوال پاسخ روشن دهد که آیا از نظر او «اسلام» دین نیست و مسلمانان فرانسه اگر بابت دین و مذهبشان بترسند به «فرانسه» لطمهای وارد نمیشود؟
🔸البته هنوز معلوم نیست رئیس جمهوری که حیثیت فرانسه را در طول دوران حکومتش به پادویی امثال ترامپ، بایدن و نتانیاهو فروخته تحت فشار چنین مواضع مضحکی میگیرد یا واقعا سقف درک و فهم او از تحولات بینالمللی در همین حد است!؟
⭕️رکوردشکنی صادرات نفت ایران به چین
🔹رویترز گزارش داد که میزان واردات نفت خام چین به دلیل افزایش تولید نفت ایران به رغم تحریمها و تهدیدهای آمریکا، رکورد جدیدی را ثبت کرد.
🔸بر اساس آمارهای ردیابی کشتیها از ورتکس، چین به عنوان بزرگترین واردکننده نفت خام و همچنین مشتری بزرگ نفت ایران در ۱۰ ماهه نخست سال ۲۰۲۳ بهطور میانگین ۱/۰۵ میلیون بشکه در روز از ایران نفت وارد کرده است. این میزان ۶۰ درصد بالاتر از اوج واردات چین در قبل از تحریمها در سال ۲۰۱۷ است.
🔹میزان تولید نفت ایران به ۳/۱۷ میلیون بشکه در روز رسیده است که بیشترین میزان از سال ۲۰۱۸ تاکنون است.
🔸آمارهای ورتکس نشان میدهد؛ میزان واردات نفت چین در ماه اکتبر از ایران، به ۱/۴۵ میلیون بشکه در روز رسیده که بیشترین واردات ماهانه تاکنون است.
🔹بر اساس اعلام تاجران چینی؛ اکثر ۴۰ پالایشگاه مستقل چینی معروف به «تی پات» نفت خام ایران را پالایش و فرآوری میکنند. این پالایشگاهها تقریبا مبادلات مالی خود را بدون دلار انجام میدهند.
⭕️شش راهکار قرآنی برای مقابله با جنگ شناختی ترکیبی در سورهی حجرات
1️⃣از رهبری جامعه پیشی نگیرید. (حجرات آیه1)
2️⃣صدای خود را بالاتر از صدای رهبری قرار ندهید. (حجرات آیه 2)
3️⃣اگر فاسقی برای شما خبری آورد در مقام تحقیق و تبیین برآیید، بهراحتی قبول نکنید.(حجرات آیه 6)
4️⃣اگر نزاعی بین مؤمنین رخ داد آتش بیار معرکه نباشید بین آنها صلح و آشتی برقرار کنید. (حجرات آیه 10)
5️⃣مبادا گروهی از شما گروهی دیگر را مسخره کنند.(حجرات آیه 11)
6️⃣از بسیار گمانها دوریکنید، زیرا برخی گمانها گناه است. در کار یکدیگر تجسس نکنید. غیبت یکدیگر را هم نکنید.(حجرات آیه 12)
https://eitaa.com/joinchat/2102525986Cbab1324731
⭕️کسری بودجه دهساله چطور ترمیم شد!؟
🔹در دههی 1390 هم در سمت درآمدها، دولت با مشکل مواجه بود و هم در سمت مخارج؛ به عبارت دیگر کسری بودجه داشتیم و دخل و خرج دولت به هم نمیخورد. این وضعیت آثار سوء خود را در رشد فزایندهی نقدینگی و همچنین تورم بالا نشان داد. اقدامات دولت سیزدهم در اصلاح این وضعیت از طریق اصلاح ساختار بودجه و مهار رشد نقدینگی -هم از این طریق و هم از طریق تشدید نظارت بانک مرکزی بر بانکها- نشان داد حل مشکلات در دههی 1390 -خصوصاً نیمهی دوم آن- منوط به رفع تحریمها نبود.