🔰مسعود پزشکیان رئیسجمهوری اسلامی ایران در اولین حکم خود پس از تنفیذ ریاست جمهوری توسط رهبر معظم انقلاب و شروع رسمی دولت چهاردهم، محمدرضا عارف که پیشتر نیز در دولت هشتم سابقه معاونت اولی رئیسجمهور را در کارنامه خود داشت به عنوان معاون اول دولت چهاردهم منصوب شد.
این انتصاب به سرعت درگیری و دعوایی جدید را میان سهمخواهان مدعی اصلاحات برانگیخت و سیلی از حملات در درون طیف مدعی اصلاحات شروع شد.
در پشت صحنه این دعوا، بیشتر از اینکه دغدغه کارآمدی یا توانایی عارف در مقام معاون اولی دولت مورد سؤال و نگرانی آنان باشد، سهم خواهیهای بیپایان نمود و جلوه دارد.
در این میان برخی همچون شکوریراد و زیدآبادی از انتصاب عارف استقبال کرده و برخی دیگر نیز لب به انتقاد گشودند.
در همین زمینه شکوریراد عنوان داشت: من فکر میکنم دکتر عارف میتواند کمکی که دکتر پزشکیان از طرف معاون اول برای اداره دولت نیاز دارد را برآورده کند و تجربیات ارزشمندش را در اختیار دولت او بگذارد. سن ایشان هم آنقدر زیاد نیست که مانع انجام وظایف معاون اولی باشد.
زیدآبادی نیز در همین راستا و با استقبال از انتصاب عارف در پیامی نوشت: بر خلاف تصور رایج در بین بسیاری از اصلاحطلبان، به نظر من آقای عارف از همۀ گزینههای ممکن برای تصدی معاون اولی، مناسبتر است!
وی افزود: واقعیت این است که آقای عارف، معمولاً در موضعگیریهای کلامی آدمی محافظهکار و محتاط و دست به عصا بوده که دلایل مخصوص به خود را داشته است، اما به لحاظ کارنامۀ اجرائی چه در پست ریاست دانشگاه تهران، چه وزارت پست و تلگراف و تلفن و چه مقام معاون اولی دولت خاتمی، کارنامۀ خوبی از خود به جا گذاشته و چهرهای زحمتکش و علمی و کم سر و صدا و بدون حاشیه به شمار میرود. از این جهت، کاملاً گزینۀ مناسبی برای معاون اولی دولتی با ماهیت و رویکرد دولت پزشکیان است. در این میان، گاف فرزندش هم قابل گذشت است!
زیدآبادی همچنین عنوان داشت: لاریجانی در نقش معاون اولی با پزشکیان به اصطکاک میرسید، آذری جهرمی زیادی جوان است و ظریف هم زودرنج است، برای همین عارف گزینهای مناسبتر است.
در مقابل مصطفی فقیهی صاحب امتیاز وبگاه انتخاب با انتقاد تند از طیب نیا و انتقاد ضمنی از انتصاب عارف عنوان داشت: طیبنیا از بن دندان تابع منفعت و مصلحت فردی است و منافع ملی ارزش چندانی نزد او ندارد که هم دولت دوم روحانی را به خاطر احتمال خروج ترامپ از برجام تنها گذاشت و حالا هم همان رویه را با پزشکیان تکرار کرد.
وی افزود: بدتر آن که او تا همین پریشب جای مدعی نخست «معاون اولی را اشغال کرده بود و و با عدم انصراف»، اجازه طرح گزینه جدی دیگری را نمیداد. آخر کاری هم یک باره یاد بیماری قدیمیاش افتاد و جا خالی داد تا یک باره گزینههای دائمی و زاپاس معاون اولی به صدر بیایند.
صدرا محقق از فعالین طیف مدعی اصلاحات نیز با انتقاد از انتصاب عارف عنوان داشت: انتخاب عارف برای معاون اولی پزشکیان حقیقتاً مأیوسکننده بود. نماد عینی مسئولان همیشه بیدستاورد و بیمایه که حتی معلوم نیست به پشتوانه چه ویژگیای چهره سیاسی شده جز دوست و همشهری بودن با خاتمی سابقهاش هم لبریز است از بیعملی و سکوت و شکست.
محمد طاهری سردبیر هفتهنامه تجارت فردا با انتقاد از انتخاب محمدرضا عارف به عنوان معاون اول رئیسجمهور در توئیتی خطاب به عارف نوشت: بزرگترین خدمت به مردم بازنشستگی شماست.
یکی از فعالین رسانهای طیف مدعی اصلاحات نیز با انتقاد از انتصاب عارف و سن بالای وی در پیامی نوشت: از نوگرایی میگفتید کو کجاست؟ نوگرایی در کابینه را کجا باید ببینیم؟ اسامی که همه تکراریاند بعضا خیلی تکراری و اکثرا با کارنامههایی که نتیجه عملکردشان در وضعیت جامعه زندگی مردم و اوضاع توسعه کشور مشخص است. دوباره نقطه سرخط؛ سهراب درست میگفت در مورد سیاستمداران و درخت.
یکی دیگر از خبرنگاران و فعالین رسانهای این طیف در پیامی در فضای مجازی نوشت: پزشکیان با انتخاب عارف نشان داد نه تنها توجهی به منتقدان و معترضان ندارد بلکه حتی نظر آنهائی که به او رای دادند هم چندان مهم نیست. منفعلترین چهره سیاسی این سالها که در بحرانها و اتفاقات مهم کشور سکوت کرده بود، حالا معاون اول شد!
فرد دیگری در طیف مدعی اصلاحات نیز با انتقاد از عارف عنوان داشت: تنها نکته مثبتی که در عارف میبینم یزدی بودنش هست.
🚨خط استعمار و پهلوی
پیشنهاد کارشناسان اصلاحطلب به پزشکیان: اگر می خواهید با اصلاحات اقتصادی به مردم فشار بیاورید،فیلترینگ را بردارید و آزادیهای اجتماعی را بیشتر کنیدتا جامعه تحملش بالا برود
روزنامه دنیای اقتصاد نوشت:
🔹اگر دولت بتواند در ماههای آتی از فشارهای اجتماعی در زمینه فیلترینگ بکاهد و تا حدی آزادیهای اجتماعی بیشتری را میسر کند، شاید این سیاست تا حد زیادی بتواند از التهابهای موجود بکاهد و ظرفیت پذیرش هزینه کوتاهمدت اصلاحات اقتصادی را فراهم سازد.
🔹در غیر این صورت و با مفروض دانستن محدودیتهای سیاسی و اجتماعی موجود، هیچ سیاستگذاری حاضر نیست ریسک اصلاحات عمیق اقتصادی را بپذیرد. حتی اگر به فرض چنین اصلاحاتی به انجام برسد و با واکنشهای شدید اجتماعی روبهرو شود، هیچکس آماده دفاع از یک سیاست شکستخورده نیست.
پ ن :
برگه برنده اصلاح طلبان، ترویج فحشا و ولنگاری است. چرا که تا وقتی غیرت و حیا باشد مطالبه گری از سوی مردم وجود دارد. چیزی که بقای این مفسدان فی الارض را به فنا میدهد!
لذا اول مردم را با منجلاب اینستاگرام و تلگرام سرگرم کرده تا سبک زندگی و اعتقادات را تغییر دهند آنگاه هرکاری (بخوانید هر غلطی) را که دوست داشته باشند انجام میدهند از ارضای شهوات قدرت تا ایجاد طبقه اشراف به نفع خود و همپیاله های خود!
👌یقینا طیف قالیباف با به محاق بردن طرح صیانت از فضای مجازی و لایحه عفاف و حجاب، بیشترین خدمت را به اصلاح طلبان برای استمرار حیات کثیف و ظلمانی خود داشته اند. و طبق روایات هر کسی به بقای طاغوت رضا دهد از اهل طاغوت محسوب میشود چه برسد بخواهد هم افزایی با طاغوتیان کند.
♨️توسل دائمی و همیشگی به #امام_زمان ارواحنا فداه
🔸یکی از دستورات مهم زمینه ارتباط با حضرت ولی عصر ارواحنا فداه این است که توسل به حضرت همیشگی و دائمی باشد.
🔸در همه ابعاد زندگی برای تحصیل، برای تحصیل معارف، درباره مسایل اجتماعی، انفرادی، اقتصادی، سیاسی، و در همه ابعاد باید انسان «یابن الحسن» را فراموش نکند، چون کسی که الان مسئولیت عالم وجود را دارد، حضرت بقیه الله روحی له الفداء است.
🔸این وجود مقدس بر همه چیز آگاه و به اذن خدا بر همه کارها توانا هستند. لذا سزوار است انسان در هر مشکلی «یابن الحسن» را فراموش نکند . همچنین باید در هر موقعیت مناسبی، تبلیغی از حضرت بشود.
🖋آیت الله ناصری دولت آبادی
#علما
🇮🇷🇮🇷🇮🇷
•┈••✾•🌿🌺🌿•✾•••┈
🌹 امام مهدی (عج):
ملعون و نفرینشده است، کسی که نماز صبح را عمداً تاخیر بیندازد تا موقعی که ستارگان ناپدید شوند.
📙 الغیبه (طوسی)، الغیبه للحجه، ص۱۹۹
#روایت
🇮🇷🇮🇷🇮🇷
•┈••✾•🌿🌺🌿•✾•••┈•
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅ دام بلاگر نماهای شیطانصفت برای دختران جوان به بهانه مدلینگ!
🔹دستگیری دو بلاگرنمای شیطانصفت که در پوشش صفحاتی تحت عنوان مدلینگ، بیش از ۳۰۰ دختر جوان را اغفال کرده بودند، پرده از ابعاد تکاندهنده این ماجرا برداشت.
ابوالقاسم خود را جاروکش سپاه معرفی می کرد
شهید ابوالقاسم اسماعیل زاده وقتی فرمانده گردان امام صادق(ع) لشکر ۵۵ ویژه شهدای خراسان بود، خود را یک رزمنده عادی و جاروکش سپاه معرفی میکرد.
ابوالقاسم در دوازدهم تیرماه ۱۳۴۱ در شهرستان گناباد بهدنیا آمد.
با شروع انقلاب اسلامی جزو پیشتازان تمام راهپیماییها بود.
بعد از اتمام تحصیل و اخذ مدرک دیپلم
وارد سپاه پاسداران گناباد شد.
در ۱۸ سالگی و دو روز بعد از آغاز جنگ
به منطقه رفت و در تمام دوران جنگ
در جبهه حضور مؤثری داشت.
در ابتدای جنگ مدتی مسئول گروهانِ
گردان نصرالله لشکر ۵ نصر بود و بعد به
فرماندهی گردانامامصادق(ع) برگزیده شد.
اصلاً اهل تظاهر نبود، تا زمانِ شهادت
کسی نمیدانست که او چه کاره است و هر وقت از او میپرسیدند که چهکاره است؟
در جواب می گفت: "من جاروکش سپاهم و در جبهه یک رزمنده عادی هستم"
وقتی ایران قطعنامه ۵۹۸ را قبول کرد
خیلی ناراحت بود و میگفت: "جنگ تمام شد و به آرزویمان نرسیدیم"
اما سرانجام مزد زندگی مجاهدانهاش را در تاریخ ۱۳۶۷/۵/۶ در عملیات مرصاد گرفت و به آرزوی دیرینهاش یعنی"شهادت" رسید و در بهشت شهدای گناباد به خاک سپرده شد.
شهید ابوالقاسم اسماعیلزاده
شادی روحش صلوات🌹