🔰 گزارش صدای آمریکا از سختترین زمستان پیش روی اوکراین
🔸تلویزیون آمریکا در گزارشی به نقل از مقامات سازمان ملل نوشته است، به دلیل نابودی بخش بسیار زیادی از زیرساختهای انرژی اوکراین، این کشور در آستانه «سختترین زمستان» خود است.
🔸«صدای آمریکا» در گزارشی در همین زمینه نوشته است: اوکراین در آستانه ورود به سومین و سختترین زمستان خود از زمان آغاز جنگ، قرار دارد.
🔸به گفته یکی از مقامات ارشد سازمان ملل، «حملات سیستماتیک» روسیه بخش اعظم زیرساختهای انرژی این کشور را تخریب یا نابود کرده است. ماتیاس اشماله، هماهنگکننده مقیم و امور بشردوستانه سازمان ملل در اوکراین، روز جمعه در ژنو به خبرنگاران گفت: «به من اطلاع داده شده که تاکنون ۶۵درصد از ظرفیت تولید انرژی داخلی اوکراین نابود شده است.»
🔸رویترز هم به نقل از وی نوشته است: «ضعف زیرساختهای انرژی اوکراین به دلیل جنگ مشکلات بیشتری در زمستان امسال نصیب مردم این کشور خواهد کرد و احتمالاً موج پناهندگی افزایش مییابد.» نشریه پولیتیکو هم در مطلبی به نقل از مقامات اوکراین و آمریکا گزارش داده است که زمستان امسال برای بیشتر مردم اوکراین سخت خواهد بود و بیشتر آنها در خاموشی به سر خواهند برد. آن طور که ایرنا به نقل از رویترز نوشته است، مقامات اوکراین میگویند حملات هوائی روسیه باعث شده است که اوکراین بیشتر به زیرساختهای هستهای متکی باشد ولی در حال حاضر، کارشناسان جیرهبندی انرژی را پیشبینی میکنند که مردم را در بیشتر ساعات روز بدون برق میگذارد
🔰 ولایتی: روی کار آمدن ترامپ تاثیری در روابط ایران با چین ندارد
مشاور مقام معظم رهبری در دیدار سفیر چین در ایران:
🔸روی کار آمدن ترامپ تاثیری بر سیاست خارجی ایران و به ویژه روابط با چین نخواهد داشت.
🔸ایران و چین روابط طولانی، فرهنگی و تاریخی نزدیک و صمیمانه دارند.
🔸بیتردید توسعه روابط ایران، چین و روسیه اثرات ماندگار و مهمی خواهد داشت.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❤️ امام على عليه السلام :
📿 با اكثريت [ دين دار ] جامعه همراه شويد ؛ زيرا دست خدا با جماعت است.
📿 و از پراكندگى بپرهيزيد كه جدا شده از مردم ، طعمه شيطان است
⚡️همچنان كه گوسفند جدا شده از رمه ، طعمه گرگ است.
📚 نهج البلاغه خطبه۱۲۷
#نهج_البلاغه
📍لطفا برای مطالعه این متن ۳ دقیقه وقت هزینه کنید .
🔴 حدود ٢١۱ سال پیش در زمان فتحعلی شاه قاجار به موجب قرارداد ننگین گلستان در سال ١١٩٢ شمسی (۱۸۱۳ میلادی) کشورهای فعلی : «قفقاز ، ارمنستان ، گرجستان ، داغستان ، چچن و اینگوش و سواحل ارزشمند دریای کاسپین» به مساحت حدود ٢٣٠ هزار کیلومتر مربع از ایران جدا شده و به روسیه تزاری تقدیم گردید.
2️⃣ حدود ١٩۶ سال پیش و باز هم در زمان فتحعلیشاه قاجار به موجب قرارداد ننگین ترکمنچای درسال ١٢٠٧ شمسی (۱۸۲۸ میلادی) ، منطقه «ایروان ، نخجوان و بخشهایی از تالش و آذربایجان» و در مجموع حدود ۳۰ هزار کیلومتر مربع دیگر از ایران جدا شد و باز هم به امپراتوری روسیه تقدیم شد !
3️⃣ حدود ١۶۸ سال پیش در زمان ناصرالدین شاه قاجار به موجب معاهده ننگین پاریس در سال ١٢٣۵ شمسی (۱۸۵۶ میلادی) مناطق : «هرات و افغانستان و بلوچستان و مکران» به مساحت ٩٧۵/۲۲۵ کیلومتر مربع با فشار انگلیس از ایران جدا شد !
4️⃣ حدود ١۵۳ سال پیش و باز هم در زمان ناصرالدین شاه قاجار به موجب قرارداد ننگین حکمیت «گلد اسمیت» در سال ١٢۵٠ شمسی (۱٨٧١ میلادی) ، و باز هم تحت فشار انگلیس مناطقی از : «پاکستان و سیستان» به مساحت ٣۵٠/٠٠٠ کیلومتر مربع از ایران جدا شد !
5️⃣ حدود ١۴۳ سال پیش باز هم در زمان ناصرالدین شاه قاجار به موجب «پیمان آخال» در سال ١٢۶٠ شمسی (۱۸۸١ میلادی) کشورهای فعلی : «ترکمنستان ، ازبکستان ، تاجیکستان، قرقیزستان و قزاقستان» به مساحت ١/٢٢۶/۵٠٠ کیلومترمربع از ایران جدا شده و باز هم به امپراتوری روسیه تقدیم شد !
6️⃣ حدود ١٠۵ سال پیش در سال ١٢٩٨ شمسی (١٩١٩ میلادی) در زمان احمد شاه قاجار و دولت وثوقالدوله براساس پیمان منطقهای مستشاران انگلیس ، جزایر نفت خیز خلیج فارس از جمله کشورهای فعلی : «امارات ، قطر ، عمان و چند جزیره بسیار ارزشمند دیگر» به مساحت ۴٠۵/٢٨٧ کیلومتر مربع رسماً از ایران جدا شد !
7️⃣ حدود ٨۷ سال پیش در سال ۱۳۱۶ شمسی (۱۹۳۷ میلادی) در زمان رضا شاه پهلوی با امضای پیمان ننگین سعدآباد با کشورهای همسایه (عراق ، ترکیه و افغانستان) بخشهای عظیمی از ایران با دسیسه انگلیس جدا شد ؛ از جمله : «ارتفاعات سوقالجیشی آرارات» به ترکیه ؛ بخش عظیمی از «اروندرود» و اداره کامل آن را به عراق ؛ و «دشت وسیع نااُمید» به مساحت ۳ هزار کیلومتر به افغانستان بخشیده شد !
8️⃣ حدود ۷۰ سال پیش در سال ١٣٣٣ شمسی (١٩۵۴ میلادی) در زمان محمد رضا شاه پهلوی ، بندر استراتژیک «فیروزه» در شرق دریای خزر از ایران جدا و به شوروی واگذار گردید !
9️⃣ و باز هم در زمان محمدرضا شاه در سال ١٣۵٠ شمسی (١٩٧١ میلادی) با فشار انگلیس ، مجمع الجزایر بحرین به مساحت بیش از ٧٠٠ کیلومتر مربع با انبوهی از مخازن نفت و گاز از ایران جدا شد !
👈 و با کمال تأسف باید این حقیقت تلخ را بدانیم که این مقدار تجزیه و جدایی بیش از ٣ میلیون و ۵٠٠ هزار کیلومتر مربع از خاک ایران به واسطه سستی و سستی پادشاهان در کل تاریخ جهان بیسابقه است و ایران امروز با مساحت ١/۶۴٨/١٩۵ کیلومتر مربع کمتر از یک سوم مساحت ایران بزرگ دویست سال قبل را دارد !
👊 در دوران اخیر ایران پس از هشت سال دفاع مقدس ، یک سانتیمتر از خاک کشور عزیزمان را هم از دست ندادیم ...
🇮🇷 پاینده ایران عزیز... زنده و جاودانه باد
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❇️◾️ فیلمی که می بینید مربوط به مراسم ترحیم همسر حاج حسن خلج است. این مراسم که در اردیبهشت ماه سال ۱۳۹۰ در مهدیه تهران برگزار شد یکی از ماندگارترین جلسات روضه سال های اخیر است.
👈 در میانه این مراسم حاج سعید حدادیان با دعوت از حاج حسن خلج از وی خواست دقایقی برای حضار روضه بخواند.
🔸حاج حسن خلج با حضور در کنار منبر یکی از به یادماندنی ترین روضه هایش را خواند که هنوز پس از سال ها در خاطر خیلیها مانده است.
◾️به مناسبت #ایام_فاطمیه دقایقی از این مراسم رو بشنویم.
📣دلتان شکست، التماس دعا برای اسلام و مسلمین جهان
توسط گروه حنظله اتفاق افتاد
🔰 بزرگترین هک تاریخ رژیم صهیونیستی اطلاعات حساس و مهم مقامات صهیونیست لو رفت
🔸گروه هکری «حنظله» بزرگترین و مهمترین عملیات هکری تاریخ رژیم صهیونیستی را علیه رژیم آپارتاید اسرائیل انجام داد و بخشی از اطلاعات حساس و تصاویر مهم از عناصر ارشد رژیم صهیونیستی را در میان اطلاعات دیگر منتشر کرد.
🔸گروه هکری «حنظله» این روزها به شدت برای این رژیم مشکلساز شده و با حملات مؤثر توانسته است اطلاعات محرمانه زیادی را افشا کند. طبق گزارشهایی که تا دیروز منتشر شده است، بر اثر حملات این گروه هکری، سیستمهای شهرداری، خدمات عمومی و... از کار افتادهاند.
🔸اعضای گروه هکری حنظله موفق شدهاند به حساب شخصی مدیرکل سابق وزارت امنیت داخلی رژیم صهیونیستی نیز نفوذ و اطلاعات و تصاویری از وی را منتشر کنند. آنها همچنین به اطلاعات و تصاویری درخصوص سفیر کنونی رژیم صهیونیستی در واشنگتن و وابسته سابق ارتش رژیم اسرائیل در آمریکا دست پیدا کردهاند.
🔰 پرونده فسادهای اخلاقی وزرای پیشنهادی ترامپ همه حتی جمهوریخواهان را شوکه کرد
🔸پرونده قطور فسادهای اخلاقی گزینههای معرفیشده ترامپ برای دولت جدیدش در آمریکا همه و از جمله خود جمهوریخواهان و اطرافیان ترامپ را نیز شوکه کرده است.
🔸اما پروندههای فساد اخلاقی گزینههای معرفیشده از سوی ترامپ- در کنار افراطی بودن و ضدایرانی بودنشان- به شدت به موضوع بحث رسانههای آمریکا تبدیل شده است.
🔸گزارشها حاکی است اطرافیان ترامپ نیز از حجم فسادهای موجود در این پروندهها و گستردگی این اتهامات شوکه شدهاند. پلیس آمریکا روز جمعه اعلام کرد که گزینه ترامپ برای تصدی وزارت دفاع آمریکا به دلیل داشتن پرونده «تجاوز جنسی» در کالیفرنیا در سال ۲۰۱۷ مورد بازجویی قرار گرفته اما این کهنهسرباز آمریکایی که در جنگهای افغانستان و عراق حضور داشته، هرگز دستگیر نشده و چنین اتهامی را هم گردن نگرفته است.
🔸«سیانان» هم به نقل از دو منبع آگاه گزارش داد تیم انتقالی ترامپ زمانی که هفته گذشته در میانه اعلام گزینههای خود برای کابینه دولت آتی بود، از ادعاهای تجاوز جنسی در ارتباط با گزینه خود برای ریاست پنتاگون «پیت هگست» مطلع و شگفتزده شد. طبق این گزارش، ترامپ تنها چند روز بعد از در نظر گرفتن این مجری فاکسنیوز برای این سمت، او را بهعنوان گزینه خود معرفی کرد و در عرض ۴۸ساعت بعد مسئولان تیم انتقالیاش شکایتی درباره اتهامات آزار جنسی از سوی هگست را دریافت کردند. طبق تصاویری که در فیسبوک منتشر شده، هگست سخنران کنفرانسی بود که فدراسیون زنان جمهوریخواه کالیفرنیا در یک هتل برگزار کرده بودند و گفته میشود اقدام غیراخلاقی او در همین بازه زمانی رخ داده است.
🔰 برخلاف پروژه ترامپهراسی رویترز
ایران تحریم صادرات میعانات گازی را خنثی کرده است
🔸برخلاف پروژه ترامپ هراسی رویترز ایران دیگر نیازی به صادرات میعانات گازی ندارد چرا که مصرف این ماده در پتروشیمیها و پالایشگاههای ایران افزایش یافته است.
🔸رسانه انگلیسی رویترز مدعی شد: «اگر دونالد ترامپ تحریمها علیه تهران را تشدید کند صادرات میعانات گازی ایران به چین و امارات احتمالا کاهش خواهد یافت اما عرضه به ونزوئلا ادامه دارد. بنابر ادعای مؤسسه FGE، ایران در حال حاضر ۱۰۰ تا ۱۵۰ هزار بشکه در روز میعانات گازی صادر میکند که عمدتاً به چین، ونزوئلا و امارات متحده عربی میرود».
🔸گفتنی است، هر چند نباید بازگشت ترامپ را کوچکانگاری کرد اما بزرگنمایی آن نیز کار درستی نیست که ظاهراً تبدیل به پروژهای برای فشار به ایران و امتیازدهی به ترامپ شده. طبق اعلام وزارت نفت در مرداد امسال، تحریم میعانات گازی ایران خنثی شده و اکنون حتی تقاضای داخلی مازاد بر عرضه نیز وجود دارد. در نتیجه، با توجه به افزایش ظرفیت تولید در پتروشیمیها، پالایشگاهها و تکمیل ۳۷ پروژه پالایشگاههای کوچکمقیاس، ایران دیگر به صادرات میعانات گازی نیازی ندارد.
🔸ترامپ هراسی در حالی به دستور کار برخی رسانههای غربی و داخلی تبدیل شده که «وحید عبدالمجید»؛ نویسنده برجسته مصری در یادداشتی در روزنامه رسمی امارات تأکید کرد: «با توجه به جایگاه و ظرفیت گروه متشکل از قدرتهای نوظهور اقتصادی بریکس، دولت ترامپ وادار به همکاری با آن خواهد شد.
🔰تقابل با حاکمیت و رادیکالیسم با وفاق سازگاری ندارد و جواب نمیدهد
▪️ماجرای پیام اخیر عبدی به مهدی کروبی چه بود؟
🔹عباس عبدی در گفتگوی مفصل با خبرگزاری تسنیم نکات متعددی را درباره شعار «وفاق»، تعریف و تحدید آن و همچنین مسائل سیاسی روز مطرح کرده است.
برخی از تیترهای این گفتگو به شرح ذیل است:
🔹وفاق نیازی به تعریف با منطق ارسطویی توسط آقای پزشکیان ندارد
🔹قبول ندارم که به بیبیسی و ایران اینترنشنال اقبال میشود؛ آنها در بلندمدت بازنده هستند/ این رسانهها فقط وجه تخریبی دارند/ مشکل در رسانههای داخل است
🔹آقای پزشکیان حلقه فکری ندارد
🔹سال ۱۴۰۰ مخالف نامزدی آقای تاجزاده بودم و به او این مسئله را اعلام کردم
🔹اگر یک اصلاحطلب رادیکال در ۱۴۰۳ نامزد میشد به هیچوجه حمایت نمیکردم
🔹رادیکالیسم روحانی در انتخابات ۹۶ مضر بود
🔹«خروج از حاکمیت» که در دهه هشتاد مطرح کردم در مقابله با رویکرد تقابلی بود.
🔹تحولات دستگاه قضائی انصافاً مثبت بوده است
🔹نظرات پزشکیان در حوزه سیاست خارجی کاملاً نظرات خودش است و نظر مشاورانش نیست
🔹بحران رسانه و بویژه صداوسیما را باید جدی بگیریم
🔹با کسانی که وفاق را نفاق میگویند و با براندازان، وفاق معنایی ندارد
🔹موضوعاتی مانند فیلترینگ، زنان، روابط خارجی، گزینشها و رسانه موضوعاتی هستند که باید در امر وفاق و با وفاق حل شوند
🔹موضوعاتی مانند فیلترینگ، زنان، روابط خارجی، گزینشها و رسانه موضوعاتی هستند که باید در امر وفاق و با وفاق حل شوند
🔹در ماجراهای اخیر مربوط به رفع حصر آقای کروبی و واکنش ایشان، پیام دادم و گفتم که کاملاً مخالف کار شما هستم. این اصلاً چه معنایی دارد که یکی بگوید حصر من به شرطی برداشته شود که حصر دیگری را هم بردارند؟!
🔹اگر سیستم نمیخواهد مسالهای را حل کند نمیخواهد دیگر، مسئولیتش پای خودش است و قرار نیست ما دعوا کنیم.