غریبه در فضای مجازی کیست؟
غریبه در فضای مجازی کسی است که:
هویتش مشخص نیست، اما بهشدت کنجکاوه که دربارهی تو همهچیز رو بدونه.
با حرفهای جذاب، تلاش میکنه اعتماد تو رو به دست بیاره.
پشت پیامهاش ممکنه قصدهایی باشه که حتی فکرش رو هم نمیکنی.
چرا باید مراقب باشی؟
شاید بخواد از اطلاعاتت سوءاستفاده کنه.
شاید اون کسی که میگه نیست و یه نقشه پشت حرفهاشه.
شاید بخواد تو رو وارد بازیای کنه که ازش پشیمون بشی.
چطور از خودت محافظت کنی؟
به هر کسی اعتماد نکن، حتی اگه حرفهاش خیلی قشنگ باشه.
عکسها و اطلاعات شخصیت رو به اشتراک نذار.
اگه حس کردی چیزی مشکوکه، زود به والدین یا کسی که بهش اعتماد داری بگو
آیا جوانِ امروز حق دارد طرفدار پهلوی باشد؟
در دوره ای که تمام دنیا، از قبایل عقب مانده آفریقایی تا حکومتهای_عشیره_ای اعراب به سمت دمکراسی حرکت میکنند، عده ای در فضای رسانه ای و مجازی داخل و خارج ایران با سر و صدای زیاد بدنبال تبلیغ و بازگشت حکومت سلطنتی پهلوی هستند و میگویند پسر فلانی باید حاکم ایران باشد چون از کمر یک شاه بدنیا آمده پس لایق ترین فرد است.
حالا جوان امروزی، متولدین دهه هفتاد و هشتاد که دوران حکومت پنجاه و سه ساله پهلوی را ندیده اند حق دارند از پهلوی حمایت کنند؟
جوان امروزی یادشان نیست و ندیده اند که زمان پهلوی، حمام مانند یک کالای لوکس بود، معمولا خانواده های پولدار حمام داشتند، یادشان نیست مردم هفته به هفته فقط در حمام عمومی به آب گرم دسترسی داشت.
یادشان نیست و ندیده اند که در هر محله یک خانواده خط_تلفن داشت و همسایه ها باهم از آن استفاده میکردند، یادشان نیست، داشتن تلویزیون آرزویمان بود، آن هم سیاه و سفید، یادشان_نیست برای خرید صابون هم باید در صف می ایستادیم، یادشان نیست زمستان ها برای یک پیت_نفت ساعتها باید در صف می ماندیم، گاز که هنوز مال از ما بهترها بود.
جوان امروزی ندیده اند که مادرها در روستاها سر_زایمان بخاطر دوری تنها بیمارستان شهر می مردند.
جوان امروزی یادشان نیست دخترمان را در کاباره ها لخت میکردند تا برای پول برقصد!
یادشان نیست و ندیده اند فساد اشرف و شمس و علیرضای پهلوی را، نسل امروز هویدا و ایادی را نمیشناسد، از فساد جهانبانیان و خانواده انصاری و رشیدیان خبر ندارد، نسل امروز زورگویی های بنیاد پهلوی و خرج های آن را ندیده است.
جوان امروزی یادشان نیست و ندیده اند وقتی را که ایران پر بود از پزشکان هندی و پاکستانی، یادشان نیست که برای کوچکترین درمانها باید به خارج میرفتی آن هم در توان پولدارها بود.
یادشان نیست و ندیده اند روستاها آب و برق نداشتند، جاده نداشتند، خانه بهداشت نداشتند، مدرسه ها کم بود، نرخ بیسوادی بالا بود.
جوان امروزی یادشان نیست ساواک چه غول ترسناکی بود، ندیده اند منوچهری چگونه شکنجه میکرد، نصیری و ثابتی را نمیشناسند.
یادشان نیست اگر یک آمریکایی با ماشینش شهروند ایرانی را زیر میگرفت، دادگاه ایران حق نداشت او را محاکمه کند.
یادشان نیست که دوران پهلوی استان نفت خیز بحرین بدون مقاومت از ایران جدا شد و ارتش ایران حتی نتوانست یک دقیقه بجنگد تا خاک ایران از ایران جدا نشود.
جوان امروزی، پهلوی را از مستندهای شبکه منوتو و صدای آمریکا میشناسد. حق دارد چون منحوس ترین دوره تاریخی ایران را مانند یک حسرت_طلایی ترسیم کرده اند.
راستی زمان پهلوی کل ایران چقدر جمعیت داشت؟ کمتر از نصف الان؟ چقدر کشور درآمد داشت؟
جوان امروزی حق دارد سوال کند که انقلاب برای ما چکار کرده است، اما قبل از هرچیز باید تحقیق کند، مطالعه کند، تاریخ بخواند آن هم مستقل نه از دریچه شبکه ای که وظیفه اش تبلیغ سلطنت است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 رئیس سابق سازمان برنامه و بودجه: رشد امید به زندگی در ایران بیش از میانگین جهانی است
🔹️منظور، رئیس سابق سازمان برنامه و بودجه: امید به زندگی در ایران طی این چند دهه ۱۹ سال افزایش یافت اما در همین مدت میانگین امید به زندگی در جهان ۱۱ سال افزایش یافته است.
🔺️🔻طالبان: سفر عراقچی به کابل فصل جدیدی را در روابط افغانستان و ایران رقم زد
عبداللطیف نظری معاون وزارت اقتصاد دولت سرپرست افغانستان سفر عراقچی به کابل را فصل جدید در روابط کابل و تهران ارزیابی کرد.
🔹️گسترش روابط اقتصادی، توسعه مسیرهای ریلی،گسترش تجارت و ترانزیت، سرمایه گذاری سرمایه گذاران ایرانی در افغانستان، استفاده از ظرفیتهای بندر چابهار، امنیت مرزی و توجه به حقوق مهاجرین از دستاوردهای سفر دکتر عباس عراقچی وزیر خارجه ایران به کابل به شمار میرود
هدف ترامپ از پیشنهاد مذاکره به ایران
🔸️ترامپ امشب کلی ایران را تهدید کرد و بعد گفت حاضر است با رئیس جمهور ایران مذاکره کند.
🔸️این نشان می دهد او می خواهد اهدافش را از مسیر مذاکره به دست آورد.
🔸️در واقع مذاکره ابزاری است برای رسیدن او به اهدافش.
🔸️یعنی اول هویج را نشان می دهد و چماق را نیز بالای سر ما می گیرد تا بگوییم چشم.
👤علیرضا تقوی نیا
❌ترامپ: من اسرائیل را دوست دارم و به زودی از آن بازدید خواهم کرد، همانطور که از نوار غزه و کشورهای خاورمیانه بازدید خواهم کرد.
✍ علت این حرفهای ضد و نقیض ترامپ این است که تلاش میکند اقتدار و نفوذ از دست رفته آمریکا توسط او به ایالات متحده برگردد.
در حالی که نه آمریکا آمریکای ۴۰ سال پیش است و نه کشورهای دنیا حاضرند به نظام ارباب رعیتی دو قطبی یا تک قطبی برگردند...
#شتر_در_خواب_بیند_پنبهدانه
#قیمت_طلا_ارز | ۱۷ بهمن ۱۴۰۳
💰قیمت طلای ۱۸ عیار: ۵.۸۶۸.۴۰۰ تومان
🪙 قیمت سکه طرح جدید: ۶۷.۸۰۰.۰۰۰تومان
قیمت سکه طرح قدیم: ۶۴.۰۰۰.۰۰۰ تومان
💵 قیمت دلار آزاد: ۸۵.۶۵۰ تومان
قیمت دلار صرافی ملی ۴۲.۳۵۷ تومان
💴 قیمت یورو آزاد: ۸۷.۲۰۰ تومان
قیمت یورو صرافی ملی: ۴۶.۰۰۴ تومان
نگاهیدیگر به انقلابی که نشناختیم
✍محمدعلی رامین:
انقلاب اسلامی با طرح شعار «استقلال.آزادی.جمهوری اسلامی» از همان ابتدا با ۵ نوع تفکر و نظامات حاکمیتی مسلط بر جهان روبه رو شد که همگی احساس خطر کرده و ماهیت خود را با چالش بزرگی مواجه دیدند:
۱- دموکراسی لیبرال کاپیتالیسم به سردمداری آمریکا و اروپای غربی که اخلاق و عدالت را در میان ملل بر نمیتابیدند و خود را مرکز جهان پنداشته و دیگران را فقط به عنوان اقمار پیرامون خویش میپذیرفتند.
۲- سوسیال کمونیسم با نگاه فلسفی "ماتریالیستی" به رهبری قدرتهای بزرگی مانند شوروی و چین، با نیمی از جمعیت جهان و مدعیانی چون آلبانی و کوبا که ضدیت با خدا و دین، ستیز با آزادی و اختیار انسان و نفی معنا و معنویت را اولویت فرمانروایی خود کرده بودند.
۳- سکولاریسم به مفهوم "حذف دین از مدیریت جوامع بشری" به رهبری کلیسا که عملاً نفی حاکمیت الهی در زمین را پذیرفته بود.
۴- راسیسم یا نژادپرستی با پرچمداری دو رژیم ضدبشری اسرائیل و آفریقایجنوبی که وجودشان ضد کرامت و ارزش ذاتی انسانها بوده و هست.
۵- سهگونه استبداد و ارتجاع، شامل:
"کودتاچیان نظامی"،
"سلاطین و پادشاهان"
و دهها "پادشاه و سلطان کودتاچی"
مانند: کودتاچیان در ترکیه، پاکستان، افغانستان، سودان، شیلی، مکزیک، پاناما تا فلیپین و لیبی و غیره و پادشاهان عربستان، مراکش... و شاه ایران که یک رژیم کودتایی شاهنشاهی بود (به گفته مادلین آلبرایت وزیرخارجه بیل کلینتون و اقرار مکرر باراک اوباما به نقش آمریکا در کودتای ۲۸مرداد۳۲).
همه انواع این نظامات فکری و سیاسی، "انسان" را جایگزین خدا کرده و او را بینیاز از فرمانروایی خالق هستی میدانستهاند؛
بعضی "حاکم جامعه" را، بعضی "طبقه حاکم" را و بعضی نیز "نفسانیت انسانها" را بینیاز و خوداتکاء و خودبنیان میپنداشتهاند؛
در عینحال، اما همین مکاتب فکری، اشیاء یا اعتباریات، مانند: ثروت، شهرت، شهوت، قدرت و زیبایی را، به مثابه "خودِخدا" قرار داده و انسانها را با "زر.زور.تزویر" به پرستش این خدایان باطل میکشاندهاند.
که ناگهان "انقلاب اسلامی" پدیدار شد و همه این برداشتها، اعم از جهانبینیها و ایدئولوژیها را نفی کرد و انسان را جانشین خدا؛ موجودی آزاد، مختار، متعهد، مسئول و رسالتمدار معرفی کرد.
شعار "نهضت الهی"، یعنی "استقلال.آزادی.جمهوریاسلامی" مفهوماً غلبه بر تمام این مکاتب فکری بود: لِیُظهِرَهُ علىالدين كُلّهِ ولوكره المشركون- و کفی بالله شهیدا
اگر تجلی ولایتمطلقهالهی در زمین، بعثت رسول خداست؛
ظهور بعثت در "بیعت غدیرخم" تثبیت و استمرار آن ولایتمطلقه در ادامه تاریخ بشر است؛
همین تجلی بعثت در کربلا، شد بروز و ظهور برترین صفاتانسانی در قهرمانان جاودانه کربلا [امام حسین، ابوالفضل العباس، زينب کبری، امام سجاد، علی اکبر و...]؛
و ظهور بعثت در روزگارما، شد نهضت توحیدی انقلاب اسلامی که هرگز در مرزهای جغرافیای ایران قابل تحدید نبوده و نیست؛
وقتی رشحهی انقلاب اسلامی به شوروی رسید، آن امپراطوری عظیم خداستیز متلاشی گردید و جمهوری نوین روسیه با پانزده کشور جدید پدید آمدند؛
در چین کمونیست، تغییرات ماهیتی، چهرهی آن را دگرگون کرد؛
در کوبای کمونیست، رهبر بزرگش فیدل کاسترو را به کلیسا و واتیکان روانه کرد؛ یعنی بازگشت رهبران بیخدا، به دین و خدا؛
در کلیساهای کشورهای آمریکای لاتین، نهضت عدالتخواهی و "الهیات آزادی بخش" اوج گرفت و "ارنستو کاردیناله" را در نیکاراگوئه به قیام مردمی واداشت؛
بازتاب انقلاب اسلامی در آفریقای جنوبی، نژادپرستان را به عقبنشینی کشاند تا رهبر شجاع و صبور ملت محروم "بردگان سیاه"، یعنی "نلسون ماندلا" را از زندان سیساله آزاد کردند و او برابری حقوق میان سفیدپوستان نژادپرست با سیاهپوستان برده را اعلام کرد!
وقتی نلسون ماندلا به ایران آمد و امام خامنهای را با عنوان "رهبرم" خطاب کرد، همگان فهمیدند، آزادی آفریقای جنوبی از چنگ آپارتاید، رشحهای از رشحات انقلاب اسلامی بوده است؛
همین ظهور بعثت در دوران معاصر، یعنی تجلیات انقلاب اسلامی،
در لبنان شد «حزب الله»،
در یمن شد «انصار الله»،
در فلسطین شد «حماس» و «جهاد اسلامی»،
در عراق شد «حشدالشعبی»...
و همه این پدیدهها، تازه در نیمقرن اول پیروزی انقلاب اسلامی بر جهانیان ظاهر شده است؛
اینکه نسلکشی جنونآمیز فلسطینیان توسط صهیونیستهای شرور و غاصب، متعاقب عملیات حیرتانگیز «طوفان الاقصى»، وجدانهای بشری را در سراسر گیتی علیه سلطنت جهانی صهیونیستها به حرکت در آورده، شعاعی از انوار بعثت در عصرماست که "طوفانالابرار" را در آینده جوامع بشری مژده میدهد!
فارغ از اینکه قدرتی نپذیرد یا کسی باور نکند، جهان آبستن حوادث غیرقابل پیشبینی در جهت تجلیات بعثت آخرین پیامبرخدا (ص) در راستای طلوع حقیقت و تحقق عدالت در زمین خداست.
🌻۴۷مین فجر انقلاب مبارک🤲
🇮🇷
چرا "محمد جواد ظریف" فردی با سمتی غیرقانونی که از قدرت مخالفان مذاکره با آمریکا در تهران اطلاع کامل دارد باید ریسک پرخطر سفر و مصاحبه پرحاشیه در داووس را بپذیرد؟
درست ترین پاسخ به این سوال فراهم کردن امکان رصد کامل ایالات متحده از دلایل اصلی مخالفت با مذاکره توسط حاکمیت در ایران و کمک ترامپ به مشتاقان مذاکره در تهران است.
در روزهای گذشته در ایران پس از مدتها یک صدای واحد در مورد مذاکره با امریکا شنیده میشد:
تا زمانی که ایالات متحده ایران را کشوری شکست خورده و گرفتار مسائل داخلی بداند ، روی میز مذاکرات قادر است همه عوامل بازدارندگی را از ایران بگیرد و مستقیماً زمینه های فروپاشی حاکمیت در ایران را فراهم کند بنابراین مذاکرات در چنین شرایطی بی فایده و غیر ممکن است.
ترامپ دیشب در مصاحبه مشترک با نتانیاهو با دو دروغ آشکار سعی در برهم زدن این صدای واحد به نفع موافقان مذاکره در تهران شد:
- ایران کشور قدرتمندی ست.(که بی سابقه و هدفمند بود)
- فقط ایرانی فاقد سلاح هسته ای میخواهیم.(که مخالفت وی با برجام که دقیقا روی همین مسئله متمرکز بود خلاف این موضوع را نشان میدهد.)
موضع امروز دکتر عراقچی در امکان مذاکره روی همین موضوع ساده با آمریکا برخلاف موضع صریح ایشان در مخالفت با مذاکره در روزهای گذشته نشان میدهد سناریوی "ساده سازی صورت مسئله " توسط ترامپ توانسته ترک های لازم را مورد عدم تصمیم به مذاکره در بین نخبگان سیاسی کشور فراهم کند.
ادامه سناریوی آمریکا روی میز مذاکره در صورتی که موفق به غلبه فضای تجدید مذاکرات در تهران شود همچنان تصاحب همه عوامل بازدارندگی ایران و در صورت شکست مذاکرات مشروعیت بخشیدن به حمله نظامی به ایران به کمک نتنیاهو خواهد بود.
اجازه دهیم صورت مسئله در تهران ساده شود.
اگر واقعاً مشکل ترامپ فقط تولید بمب هسته ای در تهران است ایران میتواند مانند گذشته این تعهد را به نهادهای معتبر بین المللی یا اجماعی از کشورهای مورد قبول دو طرف بصورت یک معاهده جدید بدهد و از هرگونه مذاکره مستقیم با آمریکا بپرهیزد.
چرا از دروغهای ترامپ علیه خودش استفاده نکنیم؟
از سیطره خارجی تا هجرت دائمی؛ چرا کشورهای عربی مخالف پیشنهاد ترامپ درباره فلسطینیان غزه هستند؟
طرح پیشنهادی دونالد ترامپ مبنی بر اینکه ایالات متحده میبایست باریکه جنگزده و ویرانشده غزه را تحت کنترل خودش بگیرد و آن را از نظر اقتصادی توسعه دهد، دقیقا بر روی یکی از حساسترین مسائل در منازعه عربی-اسرائیلی دست گذاشته است.
طرح آقای ترامپ احتمالاً نگرانی و ترس را در میان فلسطینیهای غزه تشدید خواهد کرد. جمعیت غزه پیش از جنگ حدود ۲ میلیون و ۳۰۰ هزار نفر بود و حالا آنها از اخراج از این منطقه میترسند. کشورهای عربی نیز که سالها نگران تاثیرات بیثباتکننده هرگونه کوچ گسترده مردم فلسطینی هستند نیز از این بابت نگران هستند.
دلیل نگرانیها چیست؟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴واکنش قوه قضاییه به انتصابات غیرقانونی دولت پزشکیان:قانون تجزیهپذیر نیست و برای همه یکسان است
♦️سخنگوی قوه قضاییه در نشست خبری: در مورد قانونی و یا غیر قانونی بودن انتصاب در مشاغل حساس مانند معاونت راهبردی ریاست جمهوری باید ابتدا بررسی صورت گیرد و بعد نظر داده شود.
♦️قوه قضاییه معتقد است ضوابط قانونی فصلالخطاب برای همه از جمله مسئولان است و مسئولان لازم است نسبت به احترام به قانون و اجرای آن بیشتر از مردم عمل کنند و نباید قانون به صورت سلیقهای اجرا شود و هر جایی که به نفع ما بود به آن عمل کنیم.
♦️طبق گفته رئیس قوه قضاییه، قانون تجزیهپذیر نیست و هر جایی که به نفع ما بود نسبت به پذیرش آن اقدام کنیم.
♦️دستگاه قضایی در رابطه با این موضوع نیز به وظایف خود عمل میکند و در جای خودش اطلاعرسانی میشود و در این خصوص قوه قضاییه هیچ اهمالی انجام نداده است.