eitaa logo
این عماریون
376 دنبال‌کننده
237.8هزار عکس
64.5هزار ویدیو
1.4هزار فایل
کانال تحلیلی درباب مسائل سیاسی واجتماعی https://eitaa.com/joinchat/2102525986Cbab1324731
مشاهده در ایتا
دانلود
🎊 جشن پیروزی ملت ایران 🎊 🇮🇷✌
در دوره های مختلف
به رشد بخش مسکن در دوره رئیسی خوش بینم رئیس اتحادیه مشاوران املاک: 🔻آیت‌الله رئیسی، مسکن را در اولویت برنامه‌های خود قرار داده و اعلام کرده که از روز اول مساله مسکن را پیگیری می‌کند. 🔻این نشان می‌دهد که منتخب مردم، درک صحیحی از تاثیر بخش مسکن بر معیشت مردم و همچنین رونق اقتصادی دارد. 🔻به هر حال مسکن یک حوزه کلیدی و صنعت مادر است که دست کم ۱۸۴ شغل کلیدی را در بر می‌گیرد. یعنی اگر مسکن به رونق برسد اقتصاد کشور راه می‌افتد. 🔻به دلیل آنکه نگرش آقای رئیسی به ساخت و ساز است بسیار خوشبین هستیم که با افزایش عرضه، قیمتها در بازار مسکن کنترل شود. 🔻پیش‌بینی بنده این است که در آینده متغیرهایی که منجر به کاهش قیمت مسکن می‌شود، بر متغیرهای افزایشی غلبه می‌کند. بدین ترتیب انتظار داریم قیمتها به ثبات برسد. همچنین از رکود فعلی خارج خواهیم شد. 🔹جدول رشد قیمت مسکن در ۸ سال دولت روحانی را مشاهده می‌کنید.
افرایش ۴۰۰ درصدی قیمت پراید در دولت روحانی! مقایسه آمارهای رسمی نشان می دهد دولت دهم در دوره اول تحریم‌ها نسبت به دولت دوازدهم در دوره دوم تحریم‌ها عملکرد موفق تری در مدیریت بازار خودرو داشته است. به عنوان مثال قیمت خودروی پراید در فروردین ماه ۸۹، از حدود ۸ میلیون تومان تحت تاثیر تحریم‌ها در فروردین ۹۲ به ۱۸ میلیون تومان رسیده و با افزایش ۸۸ درصدی کمتر از دو برابر افزایش قیمت داشته است. این در حالی است که همین خودروی پراید در بازه دوره دوم تحریم‌ها از ۲۲ میلیون تومان به ۱۱۰ میلیون تومان رسیده و با افزایش بیش از ۵ برابری، تقریبا ۴۰۰ درصد رشد قیمت داشته است.
♦️ آخرین گمانه زنی(فهرست ۵ برابر ظرفیت) از کابینه پیشنهادی دولت آیت الله سید ابراهیم رئیسی 🔹معاون اول رئیس جمهور: فرهاد رهبر، مخبر، فتاح، جلیلی، لنکرانی 🔹دبیر شورای عالی امنیت ملی: جلیلی، باقری کنی، وحیدی، فدوی، حسین زاده 🔹رییس دفتر و سرپرست نهاد ریاست جمهوری: سید مرتضی بختیاری، علی نیکزاد، مقداد نیلی، میثم نیلی،قدمی 🔹وزارت ورزش و جوانان: امیرحسین قاضی‌زاده‌هاشمی، محسن منصوری،حسین زاده،سجادی، خادم، بذرپاش 🔹وزارت صمت: فاطمی امین، مخبر، صالحی، غضنفری، محرابیان 🔹وزارت خارجه: جلیلی، امیرعبدالهیان، باقری کنی، زاکانی ،غریب آبادی 🔹معاونت امور پارلمانی: امیرآبادی، احمد حیدری، حسین زاده، میثم نیلی، حسینی 🔹سازمان برنامه و بودجه: فاطمی امین، فرهاد رهبر، زنگنه، عبدالملکی، خاندوزی 🔹وزارت علوم: فرهاد رهبر، تهرانچی، ثقفی، مهدی نژاد نوری،قاضی زاده هاشمی 🔹سازمان انرژی اتمی: زاکانی، تهرانچی، آقامیری، کفایتی، شیرازی 🔹وزارت اقتصاد: فاطمی امین، فرهاد رهبر، عبدالملکی، خاندوزی، زنگنه 🔹معاونت امور زنان: خانم ها وحید دستجردی، خزعلی، علم الهدی، افتخاری، الهیان 🔹وزارت بهداشت: امیرحسین قاضی زاده هاشمی، عین اللهی، خانم وحید دستجردی، مسجدی، محققی 🔹وزارت دفاع: فدوی، حاجی زاده، سیاری، وحیدی، سعید محمد 🔹وزارت راه و شهرسازی: نیکزاد، رستم قاسمی، سعید محمد، فتاح، بذرپاش 🔹وزارت آموزش و پرورش: حاجی بابایی،حاج علی اکبری، حسین زاده، میثم نیلی، خانم علم الهدی 🔹وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی: خرمشاد، یامین پور، میثم نیلی،خواجه سروی،حاج علی اکبری 🔹وزارت کشور: نیکزاد، محصولی، صولت مرتضوی ، قاضی زاده هاشمی، شفقت 🔹معاونت علمی و فناوری: صاحب کار خراسانی، حسین زاده، ستاری، تهرانچی، مهدی نژاد نوری 🔹وزارت کشاورزی: سادات، نقدعلی، فلسفی، عسگری، رهبر 🔹وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی: فاطمی امین، ولی اسماعیلی، احسان ارکانی، بذرپاش، عبدالملکی، مخبر، صالحی، کاوه اشتهاردی 🔹وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات: هاشمی تشکری، اخوان بهابادی، زارع پور، قدمیاری، انتظاری 🔹معاونت حقوقی ریس جمهور: بهادری جهرمی، خانم پاد، طحان نظیف، دهقان،سید حجت الله علم الهدی 🔹وزارت دادگستری: بهادرجهرمی، بختیاری ، دهقان، ره پیک، طحان نظیف 🔹وزارت نفت: فرهاد رهبر، میرکاظمی، قاسمی، شاه میرزایی، فاطمی امین 🔹وزارت نیرو: سعید محمد، دوستی، فتاح، قاسمی، نیکزاد 🔹میراث فرهنگی و گردشگری: ضرغامی، منصوری،میثم نیلی،پژمانفر، حسین زاده 🔹وزارت اطلاعات: نبویان، عبدالهی، محسنی اژه ای، محمدی سیرت، ذوالنوری 🔹سازمان امور اداری و استخدامی: فروزنده، علی احمدی، رضوی پور، الهام،بهادر جهرمی 🔹بانک مرکزی: فرهاد رهبر، پرویز داودی، صمصامی، عبدالملکی، پیغامی 🔹دبیرخانه مناطق ویژه اقتصادی: امیرآبادی، سعید محمد، محمود زاده، قاسمی، عبدالملکی سازمان حفاظت محیط زیست: سادات، فلسفی، رفیعی، نقدی، شفقت
📸 / مشارکت ۵۰ درصدی در انتخابات با وجود چه عواملی شکل گرفت؟
🚩 محمود احمدی‌نژاد در سال ۱۳۸۴، آنقدر وزن و مقبولیت نزد ملت نداشت (۱۹.۴۳ درصد، معادل ۵ میلیون و ۷۰۰ هزار) که بتواند بیش از ۵۰ درصد آرا را در دور اول کسب نماید. لذا انتخابات به دور دوم رفت و در دور دوم هم ۱۷ میلیون و ۲۰۰ هزار رای (۶۱.۶۹ درصد) در دوقطبی سازی با هاشمی کسب کرد! 🚩 این آمار کمتر از آرای آیت اللّه رئیسی است که با ۱۷ میلیون و ۹۰۰ هزار (۶۱.۹۰ درصد) در همان مرحله اول انتخابات در شرایط کرونایی و بدون رقیب جدی دوقطبی ساز به عنوان رئیس‌جمهور منتخب مردم برگزیده شد!
اعتراض 🔻تعجب میکنم یک عده میخواهند تلاش کنند بگویند آن درصدی که شرکت نکرده اند معترض بوده اند و آنانکه آمده اند معترض نبودند. این دروغ است. همه معترض بودند. 🔻حتی همتی هم میخواست بزند زیر میز، چهار تا انتقاد هم به دولت کرد که بگوید من هم معترضم و نماینده این وضع نیستم. رای آوردن رییسی هم معنایش همین بود. 🔻صحنه را درست ببینیم. آنها که رای ندادند معنای رفتارشان چه بود؟ اعتراض بود. اما سبک رفتارشان به ضرر نظام اسلامی بود و به نفع دشمن. من و شما البته میدانیم بخش قابل توجهی از این مردم اساسا چنین منظوری هم نداشتند اما بالاخره چنین برداشتی از این رفتار میشد. البته در بین کسانی که رای ندادند حساب ریزش آرا را باید از حساب جماعتی که اساسا معمولا رای نمیدهند جدا کرد. 🔻ریزش آرا حدود هجده درصد بود نسبت به متوسط ۶۶٫۸ درصد حضور در انتخابات های ریاست جمهوری. من از آن جماعت بی خیال ۳۳٫۲ درصد بیشتر نگرانم آنها بی خیالها هستند که حدود ده پانزده درصدشان با دو قطبی ها میایند و بدون دو قطبی ها هم نیستند ما بقی هم اساسا نیستند. جامعه ایران حتی سال ۵۸ هم که رای به جمهوری اسلامی داده شد، در انتخابات ریاست جمهوری بعد آن همین مقدار ریزش داشتند حضور ۶۷ درصدی مردم. در اوج جنگ و دهه شصت هم همینطور. یعنی برایش خیلی اعمال اراده در ریاست جمهوری مهم نیست. اما این هجده درصد اعتراض داشتند و رای ندادند. این هجده درصد رفتارشان معنا دار است. 🔻جماعت آرای باطله اما روش دیگری انتخاب کرده بودند. اینها میخواستند رفتارشان به ضرر نظام تمام نشود ولی اعتراض هم نشان دهند. شخصا سه چهار مبلغ و مروج از جریانات مختلف را دیدم که با همین استدلال ترغیب به رای سفید میکردند. برخیشان با رفتار این بار شورای نگهبان کدورت داشتند برخیشان هم با دولت برخیشان هم کسی را مفید نمیدیدند. اما حاضر نبودند پازل احمدی نژاد و بی بی سی را پر کنند. نگاه نکنید اگر بی بی سی و احمدی نژاد اینها را به نفع خود فاکتور میکنند دلیلش این است که میخواهند شکست خوردن پروژه شان را ماست مالی کنند. بله اینها هم معترضند اما رایشان به سبد شما که نخواهد رفت. 🔻آرای آقای رضایی هم برایم جالب است و آن اینکه خیلی ها فکر میکردند مشکل این مردم فقط گرسنگی است. اشتباه کردند. فهم مردم ایران کار هر کسی نیست. حقوق دادن به زنان خانه دار و یارانه فلان مقداری هم مردم را نمیتواند همراه کند. البته یقین دارم رای به رضایی هم حتی به دلیل این موارد نبود صرفا. ولی به هر حال شعارهای اقتصادی رفاهی صرف هم شکست خورد. 🔻خلاصه محاسبه انتزاعی و دور از واقعیت نباید کرد. همه فشارها برای رای ندادن شکست خورد. هجده درصد ریزش آرا که آنهم انصافا با کارشکنی دولت روحانی رخ داد و الا قطعا چند درصد آرا بیشتر از این میبود. بازی بی بی سی و احمدی نژاد و میرحسین شکست خورد. بد هم شکست خورد. نظام اسلامی سربلند شد و منشا و رهبر تغییر و تحول شد و این ارزشمند است. ایران نیز هم اراده مقاومتش را به رخ کشاند چه با اصل حضور چه با نوع انتخابش، و هم صدای اعتراضش را به اعلی صوت فریاد زد. اینها زیبایی رفتار جامعه ایران است.
📍موافقت رهبر انقلاب با پیشنهاد تشکیل کمیته بررسی متن توافق ایران و گروه ۱+۴ 🔹شورای عالی امنیت ملی پیشنهاد داده تا کمیته ای با عنوان تطبیق متن نهایی توافق احتمالی ایران و گروه 4+1 راه اندازی شود و قبل از این که متن نهایی توافق در وین امضا شود، این کمیته متن توافق را بازبینی و بررسی کرده و نظر نهایی خود را به تیم ایرانی اعلام کند. 🔻رهبر انقلاب با این پیشنهاد موافقت کرده اند و مقرر شده که این کمیته با ترکیبی از نمایندگان دولت، مجلس و شورای عالی امنیت ملی شکل گیرد.