🔴معیشت ۶۰۰ کارمند کارخانه با قطعیهای اخیر برق در حال تهدید شدن است/ افت ۵۰ درصدی تولیدات کارخانه ما در اثر خاموشیهای اخیر برق
🔹مدیرعامل شرکت تاکنوگاز تولید کننده گاز خانگی و آشپزخانه با ابراز نارضایتی از قطعیهای مکرر برق گفته است که این قطعیها صددرصد روی تولیدات این شرکت تولیدی تاثیرگذاربوده است.
🔹امیر نصرالهزاده در گفتگو با «نود اقتصادی» تصریح کرد که قطعیهای مکرر برق ۶۰۰ کارمند این کارخانه را تهدید میکند به گفته وی، با قطعیهای برق در مدت زمان اخیر، ۵۰ درصد از تولیدات این شرکت تولیدی افت کرده است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 چه چیزی جلوی ساخت نیروگاه های برق را گرفته است؟
شریعتی، نماینده مجلس شورای اسلامی:
🔹طبق قانون برنامه، باید ۲۵۰۰۰مگاوات ظرفیت نیروگاهی افزایش می یافت که حداکثر ۱۱۰۰۰ مگاوات محقق شده است
🔹 برای برق تجدیدپذیر باید بالغ بر ۴۰۰۰ مگاوات ظرفیت جدید اضافه میشد که زیر ۱۰۰۰ مگاوات محقق شده است
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 صفر...؛ میزان دریافت مالیات از خانههای خالی و گرانقیمت و خودروهای لوکس در سال ۱۴۰۰!
مشاور رئیس دیوان محاسبات:
🔹سال ۹۹ هم میزان درآمد دولت از این سه منبع صفر بود.
🔴 اخطار دادستان اصفهان در خصوص رعایت ادبیات مقاومت در نامگذاری معابر و میادین شهری اصفهان/ اولتیماتوم یک هفته ای اصفهانی به نوروزی
♦️ علی اصفهانی دادستان عمومی و انقلاب اصفهان طی نامهای به شهردار اصفهان نسبت به عدم درج نام شهدا در نامگذاری تابلوهای شهری تذکر و دستور به اصلاح موارد ظرف یک هفته داد
♦️علی اصفهانی با عنوان این مطلب که سابق بر این راجع به اعمال دقت در این خصوص به شهرداری اصفهان تذکر داده شده بود افزود، علی رغم مصاحبه و اعلام موضع عضو شورای شهر اصفهان مبنی بر رعایت ادبیات مقاومت در نامگذاری معابر و میادین شهر، مشاهدات میدانی حاکی از عدم اصلاح و درج عبارت «شهید» در موارد متعددی از تابلوهای شهری من جمله خیابان «شهید» نیکبخت شرقی، شهرک و اتوبان «شهید» کشوری، اتوبان و پل «شهید» چمران، بیمارستان «شهید» چمران، تابلوهای اعلان مسیر خیابان «شهید» صمدیه لباف، اعلان مسیر بزرگراه «شهید» اقارب پرست و عدم ذکر عبارت «امام» در تابلوی اعلان مسیر خیابان امام سجاد(علیه السلام) دارد
🔴این ریاست ها می گذرد برای مردم کار کنید
♦️این ریاست ها می گذرد،شما هر چه هم بخواهید چیز بکنید از محمد رضا توانید بالاتر بروید،هر چه هم دست و پا بکنید،آنها را پیدا نمی کنید و انشاء الله نخواهید پیدا کرد و نخواهید که بخواهید.
♦️ او رفت تمام شد به فکر این باشید که اصلاح کنید خودتان را، به فکر این باشید که برای این مملکت کار بکنید، ننشینید باز تو وزارتخانه ها و هی همان حرف های سابق باشد و همان کاغذ بازی ها و یک بودجه ای که برای یک جائی می خواهند، اینقدراین طرف و آن طرف برود که منسی بشود. برای مردم کار کنید.
#امام_سید_روح_الله_موسوی_خمینی
#صحیفه_امام
#امام_خمینی
📚صحیفه نور ، جلد ۱۳ ، صفحه ۷۹
🔴 درصد میزان تولید برق از نیروگاههای هسته ای در تعدادی از کشورها:
فرانسه ۵۸ راکتور فعال ۷۱ درصد
اوکراین ۱۵ راکتور فعال ۵۱ درصد
بلژیک ۳۳ راکتور فعال ۴۸ درصد
روسیه ۳۹ راکتور فعال ۲۰ درصد
آمریکا ۹۶ راکتور فعال ۱۹ درصد
ایران ۱ راکتور فعال ۱.۷ درصد
🔹کشور ما هم وقتی گرفتار نفوذیها یا مدیران نادانی باشد انرژی هستهای را نیاز کشور نمیداند! به نام استاد دانشگاه و فیزیکدان و سیاستمدار و کارشناس و فعال محیط زیست و چه و چه، دستی دستی کشور تا #لبه_پرتگاه پیش رفته!
🔸در هر استان و شهرستان و هر دانشگاهی این جماعت را دیدید آمار تولید برق از نیروگاههای هستهای را بزنید توی صورتشان! اکثریتی بیسواد و اقلیتی خائن، سالها این حرف را در کشور ترویج کردند که کشور به هستهای نیاز ندارد! در دانشگاهها و رسانهها مشتی استادنما مقاله نوشتند و سخنرانی کردند که کشور به هستهای نیازی ندارد همهشان هم در همین دولت ورشکسته و بیعرضه روحانی مسئولیت گرفتند! از وزارت گرفته تا معاون وزیر و مدیرکل و استاندار و فرماندار و رئیس دانشگاه و دانشکده و چه و چه!
✴️ امریکاییها دوباره دست به دامان وین شدند
🔸دو هفته پس از آنکه وزیر امور خارجه امریکا در سخنانی از بنبست در مذاکرات وین خبر داد و اعلام کرد که به زعم او ایران برای توافق جدی نیست، حالا از واشنگتن خبر میرسد که آنها دنبال راهی برای بازگردان ایران به میز مذاکره هستند.
🔸سخنگوی وزارت امور خارجه امریکا شامگاه سهشنبه به وقت امریکا در کنفرانس خبری در پاسخ به این سوال که چه نظری درباره گزارشهای حاکی از قصد ایران برای به کارگیری اورانیوم با غنای ۲۰ درصد دارد، گفت: تا جایی که میدانم، این گزارش تا زمان انتشار آن توسط شورای حکام آژانس بینالمللی انرژی اتمی محرمانه باقی میماند، اما در گزارشهای رسانهها توصیفاتی از این سند آمده است. نگرانکننده است که ایران انتخاب میکند عدم اجرای تعهدات برجامیاش را گسترش دهد، به ویژه با آزمایشهایی که در تحقیقات تسلیحات هستهای حائز اهمیت هستند. این یک گام رو به عقب تاسف بار برای ایران است، مخصوصا این که ما به سهم خود قصد جدی و آمادگیمان را برای بازگشت به برجام [توافق هستهای] و رسیدن به راهکارهایی مفیدتر و ماندگارتر برای کنار آمدن با مسائل هستهای نشان دادهایم.
🔸 ند پرایس که تا همین هفته گذشته حرفهای دیگری میزد که توضیحش میشود: «امریکا نیازی به مذاکره ندارد و اصلا هم عجلهای ندارد» اما حالا گفته است: ما به وضوح گفتهایم که این اقدامات تحریکآمیز هیچ اهرم فشاری برای ایران در مذاکرات [احیای توافق هستهای در وین] فراهم نخواهد کرد. در عوض، آنها فقط نگرانی ما را راجع به فعالیتهای ایران افزایش خواهند داد و ما همچنان از ایران میخواهیم که این سیاست قبول مخاطره را متوقف کرده و آماده برای مذاکرت به وین بازگردد، در وضعی که آماده پایان دادن به کاری باشد که در آوریل آغاز کردیم و تا کنون شش دور ادامه داشته است.
🔸اما اصل ماجرا جایی بود که این سخنگوی امریکایی نتوانست ارتباط پدیدههای میدانی و دیپلماتیک را از هم جدا کند. او که پیش از حمله سنگین به پایگاه غیرقانونی اشغالگران امریکایی در الحریر و حمله روز چهارشنبه به عین الاسد سخن گفته بود و فقط چند حمله پیش از آن را دیده بود، در پاسخ به این که آیا با توجه به تحولات اخیر در امور ایران و منطقه، آمریکا تصمیم دارد رویکردش را تغییر دهد یا نه، با مطرح کردن ادعاهایی علیه ایران توضیح داد:
🔸 مذاکرات در وین شش دور را کامل کردهاند و فقط و فقط راجع به یک موضوع هستند و آن بازگشت به پایبندی دوجانبه به برجام است. برای ما، پیامد مهمش برقراری دوباره سختترین راستیآزمایی و بازرسیای است که تاکنون دربارهاش مذاکره شده. شما درست میگویید، نگرانیهای دیگری هم وجود دارند، نگرانیهایی عمیق، نگرانی ما درباره رفتار ایران در منطقه اما ما میدانیم مادامی که ایران از تعهدات برجامیاش فاصله گرفته باشد، تا زمانی که ایران در موقعیتی باشد که باعث این تحریکها شود، از جمله این تحریکهای هستهای، تمام چالشهای دیگری که به خاطر ایران با آن ها مواجهیم، از جمله حمایتش از گروههای تروریستی، کنترل کردن تمامشان سختتر خواهد شد.
🔸پرایس بدون اشاره به اینکه این امریکا است که حاضر نیست برجام مورد توافق را به صورت کامل اجرا کند و میخواهد بخشی از تحریمها را همچنان حفظ کند اما از ایران انتظار دارد تا به هر شکل ممکن همه محدودیتها را بپذیرد، بازرسیهای بیسابقه را قبول کند و به قول او در بوته راستیآزمایی قرار بگیرد گفت: در حال حاضر در وین بر این متمرکزیم که ببینیم آیا میتوانیم بر پایبندی دوجانبه اثری بگذاریم یا نه. دریچه دیپلماسی باز است. خود وزیر امور خارجه[آمریکا] گفته است که این روند همیشه ادامه نخواهد داشت اما در حال حاضر برای اطمینان یافتن از این که ایران هیچگاه نمیتواند به یک سلاح هستهای دست بیابد، مسیر دیپلماتیک را بهترین و موثرترین راه میدانیم. این کاری است که برجام انجام داد. کاری است که اگر ما بتوانیم به پایبندی دوجانبه بازگردیم، برجام باز هم می تواند انجام دهد.
🔸پرایس در ادامه در پاسخ به درخواستی برای ارائه توضیحات بیشتر درباره این که روند مذاکرات وین به طور نامحدود ادامه نخواهد داشت و این که چه عواملی از نظر آمریکا این مذاکرات را متوقف خواهد کرد، با تکرار ادعاهایی راجع به برنامه هستهای ایران تکرار کرد: وقتی برجام کاملا اجرا میشد، زمان گشایش را طولانیتر کرده بود، که مدت زمان لازم برای ایران است تا مواد شکافتپذیر کافی برای تولید یک سلاح هستهای را به دست بیاورد، البته اگر بخواهد این کار را کند و اگر روند کاربری تسلیحاتی را با موفقیت طی کند. در حال حاضر، با فاصله گرفتن ایران از برجام، از طریق اقداماتی مانند نصب سانتریفیوژهای پیشرفتهتر و انجام دادن کارهای تحریکآمیز دیگر از جمله غنیسازی در سطحی بالاتر، میدانیم که این مدت زمان گشایش کاهش یافته است.