به مناسبت سالروز رحلت عارف واصل مرحوم حاج محمداسماعیل دولابی:
*خاطره ای از اسبسواری آن مرحوم*
*حاج اسماعیل دولابی نقل میکند: در جوانی اسبی داشتم. وقتی از کنار دیواری عبور میکرد و سایهاش به دیوار میافتاد، اسبم به آن نگاه و خیال میکرد اسب دیگری است. به همین خاطر خرناس میکشید و سعی میکرد از آن جلو بزند و، چون هرچه تند میرفت، میدید هنوز از سایهاش جلو نیفتاده است؛ باز هم به سرعتش اضافه میکرد تا حدی که اگر این جریان ادامه پیدا میکرد مرا به کشتن میداد. اما دیوار تمام میشد و سایهاش از بین میرفت، آرام میگرفت. در دنیا وقتی به دیگران نگاه کنی، بدنت که مرکب توست میخواهد در جنبههای دنیوی از آنها جلو بزند و اگر از چشم و همچشمی با دیگران باز نگهش نداری، تو را به نابودی میکشد*.
*محمداسماعیل دولابی معروف به حاج اسماعیل دولابی (۱۲۸۲–۱۳۸۱ش)، عارف و استاد اخلاق شیعی قرن چهاردهم شمسی. وی جلساتی در تهران و... برگزار میکرد و مفاهیم عرفانی و اخلاقی را به زبان ساده بیان مینمود. او در ۹ بهمن ۱۳۸۱ش درجواررحمت حق مأوا گرفته و در حرم حضرت معصومه(س) دفن شد
⚠️مضرات #یخ #آبیخ #بستنی #یخمک
🔺با توجه به سفارشات مکرر در خصوص عدم مصرف آب یخ متاسفانه هنوز سرانه مصرف این ماده مضر در کشور بالاست.
🔴 عزیزان عزم خود را جزم کنند تا از مصرف این مواد یعنی یخ وهرچه با آن مخلوط میشود خودداری کنند. چه آنکه موجب بیماریهای بسیار #صعبالعلاج و #لاعلاج خواهد گشت.
🔹جناب بوعلی سینا در این خصوص میفرماید کسی که مصرف یخ داشته باشد اگر در جوانی به علت قوت طبیعت بدن عوارض آن مشخص نشود, وقتی سنش کمی بالا رفت عوارض زیانبارش مشهود میشود.
✅از جمله این بیماریها:
🔸نازایی وعقیمی
🔸زود انزالی
🔸تاخیر انزال
🔸ام اس
🔸پارکینسون
🔸درد وورم معده
🔸مشکلات کبدی
🔸عوارض شدید کلیوی مانند ورم کلیه
🔸انواع کیست ها
🔸تکرر ادرار
🔸بزرگی مثانه
🔸ابتلاء به انواع سرطانها
🔸روماتیسم ودردهای شدید مفصلی واستخوانی
🔸تورم لوزه ها
و...
7.42M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌹مصاحبه با رزمنده۱۴ساله دفاع مقدس شهید مهرداد عزیزالهی🌹
🌹#شهیدحسن_باقری:
🔸اگر خسته شدیم ،
باید بدانیم کجای کار اشکال دارد
وگرنه #کار_برای_خدا خستگی ندارد.
#سالروز_شهادت
شادی روحش فاتحه مع الصلوات
📝 یادداشت | «مصطفی» چگونه سنگربانی می کرد؟
✍️ مرتضی فیروزآبادی
🔺 این یادداشت جزئیاتی از الگوی فعالیت جهادی یک جوان انقلابی در حل مسائل نظام را ارائه می کند. تقریبا همه کارهای مهم و موثر کشور حاصل ایثار و از خودگذشتگی عدهای و تمرکز ایشان بر آن مساله است. اگر کشور به انرژی هستهای دست یافته است، چند عنصر بسیجی همچون شهید «مصطفی احمدی روشن» - که ۲۱ دی ماه سالگرد شهادت او بود- در متن آن کار بودهاند. اگر کشور امروز به دستاوردهای نانو افتخار میکند، دو سه جوان انقلابی یک دهه از عمرشان را برای این کار گذاشتهاند. اگر مسکن مهر در کشور طراحی و اجرا میشود، سه چهار جوان انقلابی پای کار آن بودهاند. اگر «برنامه ثریا» چهار سال تمام بدون وقفه روی آنتن رفته است، چند جوان زندگیشان را پای این کار گذاشتند و هر دستاورد دیگری از کشور هم چنین است. این الگوی کار چند ویژگی لازم دارد:
۱- سنگر داشتن: مصطفی ها سنگر دارند. یعنی مسالهای را برای کار کردن انتخاب کردند و ذهن شان درگیر آن مساله است و برایش دغدغه دارند؛ ممکن است حتی شب خواب آن مساله را ببینند. مهمترین ویژگی سنگر داشتن این است که همه کارهای افراد با آن تنظیم میشود. آن سنگر است که تعیین میکند چه درسی خوانده شود؟ چگونه همسری گزیده شود؟ چه شغلی انتخاب شود و...
۲- تمرکز: بدون تمرکز هیچ کاری به نتیجه نمیرسد. لیکن بخشی از جامعه حزباللهی دوست دارند بهسرعت نتیجه بگیرند، حال آنکه کارهای ماندگار کشور لااقل یک دهه عمر لازم دارند. باید تمرین کنیم برای «سنگرهای بی مصطفی» عمرمان را وقف کنیم.
۳- استقامت: آغاز هر کاری آسان است و در ادامه هر کاری مشکلات پدیدار می شود. هنر امثال «مصطفی» این است که بواسطه مشکلات کار را تعطیل نکرده و سراغ کار دیگری نرفتند، بلکه استقامت ورزیدند و بر مشکلات غلبه کردند.
۴- گمنام بودن: شهید عزیز آوینی فرمودند همه اجرها در گمنامی است؛ ولی به نظر می رسد علاقهمندی به مطرحشدن و مشهورشدن در میان برخی از افراد جامعه حزباللهی جامعه حزباللهی ما زیاد شده است و این علاقهمندی نیتها و افعال را خراب میکند. اما مصطفیها معمولا در گمنامی کار میکنند و بعد از شهادت مشهور میشوند.
۵- کیفیت: مصطفیها کار را درست و با کیفیت انجام میدهند و اثر کارشان ناشی از کیفیت کارشان است. کیفیت یعنی همان برکت وقت و انرژیای که گذاشته میشود. کیفیت، تفاوت تیتر دو روزنامه خوب است، تفاوت برگزاری دو برنامه دانشجویی، تفاوت نوشتن دو مقاله و...
۶- درونزایی: مصطفیها با تکیه بر توان درونیشان کار میکنند و اثر میگذارند و نه با تکیه بر جایگاههای بیرونی. اول کار میکنند و بعدا به خاطر آن کار جایگاه به دست می آورند. غیر مصطفی ها اول منتظرند تا جایگاه را بگیرند تا بعدا با تکیه بر جایگاه کار کنند و معمولا این بعدا پیش نمی آید. به عبارت دیگر میخواهند اثرگذاری برونزا داشته باشند که در عمل شدنی نیست. کار متکی بر توان درونی و با کیفیت جای خودش را باز میکند حتی اگر متکی به منصب حکومتی نباشد.
۷- جهاد: مصطفیها مجاهده می کنند. یعنی تلاش جدی و شبانهروزی برای هدف مشخص انقلابی که دشمن از پیگیری آن ناراحت و افسرده میشود. بنابراین میزان کارشان را ساعات کاری و یا حقوق و... تعیین نمیکند. پیشرفت کار تعیین میکند که مصطفیها چقدر کار کنند. کار بطلبد چند شبانه روز نمیخوابند!
۸- عمل و اثر: مصطفیها اقدام و عمل میکنند. حتی اگر در کار مطالعاتی باشند میدانند که زمان محدود است و باید کشور پیش برود، مثل رسانهای که وقت مشخصی برای انتشار دارد؛ اگر منتشر نشود گویی نیست. شاخص اهل عمل بودن خاصیت داشتن است. یعنی اگر مصطفیها نباشند خالی بودن سنگر احساس میشود. غیر مصطفیها باشند یا نباشند خیلی فرقی به حال کشور نمیکند ولو اینکه در ظاهر زیاد کار کنند و زیاد بخوانند، زیاد بنویسند و...
برای اینکه ببینیم واقعا «مصطفی گونه» کار میکنیم باید به این سوال پاسخ بدهیم که اگر ما نباشیم چه میشود؟
.
زیاد پخش کنید!
🔹این که رجوی به هلاکت رسیده، یا زنده و گم گور است، هیچ اهمیتی ندارد.
♦️او همان زمان مُرد که وطنش را به آمریکا و اسرائیل فروخت و یوغ مزدوری صدام را به گردن انداخت.
🔹آقای صدا و سیما! تصاویر خیانت های منافقین را باز پخش کنید! زیاد هم پخش کنید!
♦️مردم فریبی، جنایت و ترور، گرا دادن به دشمن و جاسوسی؛ و ... باتلاق مرصاد!