.
♻️ ریاست رییسی بر دولت روحانی!
رییس جمهور این انتقاد را وارد دانسته بود
🔹بخش اول یادداشت
9دی- شش ماه از آغاز به کار رئیس جمهور جدید و حدود پنج ماه از آغاز به کار کابینه جدید میگذرد؛ رئیسی در همین مدت کوتاه درستی این جمله را در عمل به اثبات رسانده که «فرق میکند به چه کسی رای بدهیم». پانزده سفر استانی در همین مدت کوتاه، افزایش قابل توجه فروش نفت، افزایش صادرات غیرنفتی، عملیاتی شدن توافق راهبردی با چین، پیگیری توافق راهبردی 20 ساله با روسیه و از همه مهمتر افزایش چشمگیر واکسیناسیون و کاهش شدید درگیری مردم با کرونا و میزان فوتیهای کرونا، در شرایطی طی این مدت اتفاق افتاده که نه کنوانسیونهای مرتبط با FATF تصویب شده، نه تحریمی کاهش پیدا کرده و نه توافقی با غربیها و آمریکا صورت گرفته است.
بگذریم از تفاوت محسوس در منش و سلوک مدیریتی رئیس جمهور که هر هفته در میان مردم است؛ با آنها سخن میگوید؛ پایش از پلههای هواپیمای مسکو تهران به زمین نرسیده راهی کرمان می شود تا به اوضاع مردم سیل زده رسیدگی کند!
نگرانی درباره روند انتصابات در دولت
اما در کنار همه این محسنات و اقدامات مثبت دولت، برخی رویهها و روندها نگران کننده است؛ از مهمترین این نگرانیها وضعیت انتصابات در دولت جدید است که در دو بخش میتوان به آن اشاره کرد؛ بخش اول انتصابات غلط و بخش فراگیرتر و جدیتر، کندی زیاد روند انتصابات و تغییر مدیران دولت قبلی است. این دو روند در زمینه انتصابات اگر به سرعت چارهاندیشی نشود، منجر به شکاف، تنش، بحث علنی و نزاع میان لایه بروکرات- تکنوکرات- محافظهکار و لایه انقلابی- رادیکالِ جریان انقلابی دربارۀ انتصابها در دولت خواهد شد. انتصابات فاقد صلاحیت و بعضا عجیب، انتصابات ناهماهنگ در تیم اقتصادی دولت و انتصاب افراد واگرا از ایده های سیاسی و فرهنگی دولت در مناصب حساس به ویژه انتصاب مدیران دولت روحانی با تفکرات و گرایشات دولت قبل، موجب میشود بدنه مدیریتی دولت رئیسی با گفتمان عدالت و مردم، هرچه بیشتر به بدنه مدیریتی دولت روحانی با گفتمان ضد عدالت، دور از مردم و نزدیک به غرب گرایش و نزدیکی داشته باشد.
مدیران دولت روحانی در دولتی با ریاست رئیسی
بیش از سه هزار پست مدیریتی ارشد دولتی (وزارتخانهها، معاونین، سازمانها، شرکتها در ستاد و استانها) در کشور وجود دارد اما تا امروز تنها حدود 500 مدیر از میان این تعداد در دولت رئیسی جایگزین شده است. این یک مساله بدیهی است که مصوبات، دستورات، لوایح و همه سیاستهای اجرایی دولت و رئیس جمهور توسط همین مدیران میانی و ارشد، اجرایی و انجام خواهد شد.
در بسیاری از ساختارهای اداری و اجرایی کشور، گلوگاهها و نقاط حساس ولی دور از چشم رسانهها و مردم، وجود دارد که مهمترین تصمیمات و سرنوشت سازترین اقدامات آن ساختار و دستگاه، در آن نقاط مدیریتی انجام می گیرد. به همین دلیل از جمله مطالبات رهبر انقلاب در همان روزهای نخست شروع به کار دولت، سرعت در جابجایی و تغییر دولت بود.
تغییر روند دولت تنها با تغییر وزرا یا استانداران اتفاق نمیافتد. در مرحله اجرا تاثیرگذارتر از وزیر و معاونین وزیر و وستانداران، مدیران کل در استانها، فرمانداران، مدیران کل در وزارتخانهها و حتی بسیاری از پستهای مدیریتی ذیل ادارات کل، روسای بانکها و روسای دانشگاهها از جمله نقاط مهم و کلیدی در دولت هستند. دولتهای اصلاحات، سازندگی و دولت روحانی در این زمینه توجه جدیتری داشتند؛ به طوری که در همان روزهای ابتدایی دولت خود مدیران و مسئولین تمامی این پستهای مهم و کلیدی را با نیروهای همفکر و همراستا با سیاستهایشان جایگزین کردند. اتفاقی که اکنون در دولت رئیسی نیفتاده است.
در عمل شاهدیم که بدنه دولت، همان دولت روحانی است. مثلا بخش قابل توجهی از انتقاداتی که به دولت در زمینه جزئیات بودجه سال آینده میشود، چه بسا ناشی از تاثیرگذاری همین بدنه واگرا با دولت در بودجهریزی بوده است. از میان بانکهای مهم کشور که برخی از آنها در سطح یک وزارتخانه اهمیت ساختاری و اجرایی دارند، تنها مدیر بانک ملی تغییر کرده و بقیه همان مدیران دولت روحانی هستند.
وزارت خارجه ظریف همچنان فعال است!
یا به عنوان یک مثال دیگر، بعید نیست موضع عجیب وزیر امور خارجه در خصوص مذاکره با آمریکا که با انتقاد جریان انقلابی روبرو شد، ناشی از حضور بدنه کارشناسی و مدیران وزارت خارجه ظریف در وزارت خارجه امیرعبداللهیان باشد. از همین رو وزیر امور خارجه پس از دریافت انتقادات و تذکرات، در توئیتی موضع قبلی خود را اصلاح کرد تا سوء برداشت و سوء تفاهمی پیش نیاید. تقریبا 90 درصد مدیران وزارت امور خارجه، همان مدیران دوران ظریف و روحانی هستند یعنی همان نگاه کدخدامحوری به آمریکا و ذوقزدگی از برجام خسارت محض همچنان در وزارت امور خارجه در حال حکمرانی است.
ادامه یادداشت در بخش دوم
♻️ ریاست رییسی بر دولت روحانی!
رییس جمهور این انتقاد را وارد دانسته بود
🔹بخش دوم یادداشت
نصیری قیداری، مجری سند ۲۰۳۰ در نظام آموزش عالی کشور، همچنان بر ریاست خود در دانشگاه مهم و راهبردی شهید بهشتی ادامه میدهد. وی در سال۹۵ در سمت دبیر کمیسیون ملی یونسکو در ایران، در مصاحبه رسمی خود با یکی از رسانه ها؛ از قانونی شدن سند ۲۰۳۰ در کشور گفته وعنوان کرده بود: "سند ملی آموزش به هیچوجه محرمانه نبوده و ۳۰ کارگروه در تدوین این سند مشارکت داشتهاند". او حتی پیشگفتاری نیز بر روی این سند نوشته بود. نصیری پس از تمجید از بخشهای مختلف سند ۲۰۳۰ چنین مینویسد: «کمیسیون ملی یونسکو در ایران از طریق گروههای پنجگانه فعالیت تخصصی خود، گامهای اولیه را برای عملیاتیکردن اهداف توسعه پایدار ۲۰۳۰ با رویکرد فرابخشی و مشارکت همه نهادهای ملی اعم از دولتی و غیردولتی وبخش خصوصی آغاز کرده است.»
وضعیت مدیران استانی و شهرستانی
در استانها و شهرستانها هم وضعیت به همین شکل است. سفرهای استانی از نقاط قوت دولت رئیسی است که دوباره موج امید را در دل مردم زنده کرده است. اما بزرگترین مسأله در این سفرها این است که مجری مصوبات این سفرها که به سرعت هم در حال شکل گرفتن است، کیست؟ پاسخ به این سوال در اکثر استانهای مقصد، همان مدیران دولت روحانی است. کندی دولت سیزدهم در معرفی استانداران و مدیران میانی وزارتخانه که مجریان اصلی مصوبات سفرها هستند، موجب شده این نگرانی و بیم در دل دوستان و دلسوزان دولت ایجاد شود که مصوبات این سفرها راه به جایی نبرده و با پیگیری جدی از سوی مدیران همراه نشود؛ اگر چنین شود پس از گذشت مدت زمان اندکی، وقتی مردم امیدوار شده به این سفرها، تغییر محسوسی در وضعیت مشکلات خود و رفع آنها علیرغم دستورات رئیس جمهور، احساس نکنند سرشکستگی و ناامیدی آنها بیشتر خواهد شد و همین سفرها که میتواند نقطه تمایز و قوت رئیسی باشد، به نقطه ضعف دولت او تبدیل شود.
اخیرا مردم کرمان گرفتار سیل شدند اما استاندار کرمان و فرمانداران و مدیران کل استان که باید همراه و همگام با دولت مردمی، پیگیر حل مشکلات باشند، همان مدیران قبلی با همان روحیه حاکم بر دولت قبل هستند و این سبب بروز مشکلاتی و اعتراض مردم شد.
مخاطب این بایدها شما هستید آقای رئیسی
مساله تاخیر در انتصابات به قدری مشکل آفرین شده که صدای خود رئیس جمهور را هم درآورده است. هفته گذشته آیت الله رئیسی در گفتگوی زنده تلویزیونی خود برای سومین بار به همین موضوع اشاره کرد و گفت: «دولت استقبال میکند از اینکه مثلاً بگویید چرا انتصابات با کندی انجام میشود، میگویم بله این انتقاد را قبول دارم، در دولت تأکید کردم که حتماً با سرعت انتصابات صورت گیرد و گفتم هر کس شایسته است و کارآمده است باید به کار گرفته شود، هر کس هم بانی وضع موجود است، حتماً نباید از آن استفاده شود. در دولت ما کسانی هستند که در دولت گذشته نیز حضور داشتند، کارآمدی داشتند و با هم کار میکنیم. در استانها هم همینطور است. من در مورد کندی در انتصابات یکی دو بار در جلسات دولت به دوستان تأکید کردم.»
اما دلسوزانه باید گفت که مخاطب این «تاکید» در سرعت بخشی انتصابات و این «باید» به کارگیری شایستگان و «نباید» استفاده از بانیان وضع موجود در درجه اول خود رئیس جمهور محترم است. پیگیری مجدانه، سرعت در تصمیمات و بازخواست شما از مسئولین مستقیم این انتصابات می تواند کار را به سرانجام برساند.
روحانی مدیر موفقی بود!
در همین رابطه حمید رسایی، مدیرمسئول ۹ دی در مطلبی در صفحه شخصیاش نوشت: «همه میدانیم که روحانی نجات کشور را در سازش با آمریکا و اروپا و عبور از ارزشهای انقلاب اسلامی میدید (البته با نگاه خوشبینانه و الا بدبینانه که ...) در همین راستا هم تمام مواضع و انتصاباتش را انجام میداد. تیم روحانی، بیش او به این نگاه غلط اعتقاد داشتند...
باید گفت که حسن روحانی مدیر موفقی بود البته در مسیر باطلی که داشت. اما سئوال از آقای رییسی این است که شما چطور؟ آیا انتصابات دولت شما نیز در راستای جهتگیری درستی است که شعارش را دادهاید و در ان مسیر قدم نهادهاید؟ ایا ابقای اکثر مدیران دولت روحانی آن هم شش ماه پس از تشکیل دولت، با جهتگیری شما تطبیق دارد؟
آقای رییسی! شما در گفتگوی تلویزیونی، صادقانه، انتقادات نسبت به تأخير در انتصابات و جابجایی مدیران دولت قبل را پذیرفتید و برسرعت بخشیدن به آن تاکید کردید. سئوال اما اینجاست: مخاطب این انتقاد آیا غیر از شخص رییس جمهور است؟ چه کسی باید این توقع به حق مردم را اجرایی و از مدیران عالی دولت، مطالبه تغییر و تحول در مدیریت را داشته باشد؟»
۹ دی از آنجا که این تغییرات را مطالبه مردم و سبب چابکسازی دولت مردمی آقای رییسی میداند، مجدانه این مطالبهگری را ادامه خواهد داد.
انّا لله وانّا اليه راجعون
آيت الله صافی گلپايگانی مرجع عاليقدر شيعيان به لقاءالله پيوست
إِذَا مَاتَ الْعَالِمُ ثُلِمَ فِي الْإِسْلَامِ ثُلْمَةٌ لَا يَسُدُّهَا شَيْءٌ إِلَى يَوْمِ الْقِيَامَةِ
هرگاه عالمی بمیرد رخنه ای جبران ناپذیر در اسلام ایجاد میشود كه تا روز قيامت هيچ چيز آن را فرو نمیپوشد
🏴🏴🏴🏴🏴
با سلام و عرض ارادت؛
با توجه به فصل زمستان و لزوم عملکرد صحیح *پروستات*، لطفاً توضیحات زیر را، با دقت مطالعه بفرمایید.
متشکرم
💥 راه جلوگیری از ابتلا بهبیماری پروستات
⚘آقایان حتما" بخوانند.
این مطلب ساده و مفید را استاد اعتمادی، ازآشنایان (که بیش از دهسال پیرامون مجاری ادار، پروستات، کلیه و . . . دردانشگاه تدریسنمودهاند)، بهاشتراک نهادهاند. ⚘
💦پروستات و تأثیر آن برمردان:
✍️آیا بیماری پروستات برای آقایان سخت است؟
✍️بله، مردان ۵۰ ساله و بالاتر، دارای اختلال پروستات هستند؛ اما روشنگری مراقبتهای بهداشتی برای همه لازم است.
کار کلیه، حذف زباله است. کلیه، شرکت مدیریت پسماند بدن شما است. هرروز خون شما چندینبار از طریق کلیه عبورمیکند تا فیلتر شود. با فیلترشدن خون، ادرار در مخزن ذخیرهی موقت (بهنام مثانه)، تشکیل و ذخیره میشود.
اگر مجاری ادراری وجود نداشتهباشد، همانطور که یکمرد، در جاده قدم میزند، ادرار او درحال ریزش خارجمیشود.
غدهی پروستات، به اندازهی یکگردو و وزن آن، حدود ۲۰ گرم است. کار آن، تهیهی مایعات منی است که در مجاری منی ذخیرهمیشود.
درحین مقاربت جنسی، مایع منی از مجرای ادراری پایینمیآید و با اسپرمهای تولیدشده در بیضهها مخلوطمیشود تا مایع منی تشکیل شود.
بنابراین منی، از نظر فنی، اسپرم نیست. این، اسپرم + مایع منی است. مایع منی، اسپرم را روغنکاریمیکند.
✍️بعداز ۵۰ سالگی، بهدلایل هورمونی ناشی از کاهش شدید فعالیتهای جنسی، بزرگشدن غدهی پروستات آغازمیشود. بهطوری که ممکن است وزن پروستات، از ۲۰ گرم، بهحدود ۱۰۰ گرم برسد. با بزرگشدن پروستات، مجرای ادرار فشردهمیشود و مرد، تغییراتی در شیوهی ادرارکردن را، مشاهدهمیکند.
✍️ ۲دریچه وجوددارد که برای خروج ادرار انسان عملمیکنند: اسفنکترهای داخلی و خارجی.
هردو دریچه باز هستند اما درصورت انسداد در مجرای ادراری، شخص، برای شروع جریان ادرار، باید بیشتر انتظاربکشد.
در آنحالت، شخص، بلافاصله پس از ادرار کردن، ایناحساس را دارد که هنوز چیزی باقیمانده است.
با وقوع همهی اینموارد، مثانه برای جبران انسداد در مجرای ادرار، سختتر کارمیکند. تعداد اوقات دفع ادرار بالامیرود. فوریتها واردمیشوند. بعضی اوقات، مرد مجبورمیشود درعمل بهسمت توالت بدود. شبانه بیش از ۲ بار برای ادرارکردن از خواب بیدارمیشود.
✍️مردان ممکن است در اینمرحله باکسی صحبتنکنند. سپس عوارض جدیتر شروع میشود:
ادرار ذخیرهشده آلوده میشود و هنگام دفع ادرار، ممکن است احساس سوزش ایجادشود.
ادرار ذخیرهشده کریستالها را تشکیلمیدهد. وقتی کریستالها در مثانه یا در کلیه جمعمیشوند، بهتشکیل سنگ میانجامد. ممکن است سنگها مجرای ادرار را مسدودکند.
حبس ادرار، مزمن میشود. مثانه، مقادیر بیشتر و بیشتر ادرار را ذخیره میکند. اندازهی مثانه، درحالت عادی، ۴۰ تا ۶۰ درجه است.
درحالتیکه مثانه ادرار بیشتری را ذخیره میکند، ممکن است تا ۳۰۰ درجه بزرگشود. مثانهی بیش از حد پرشده، ممکن است نشتکند و اینامر به خیسشدن و بیاختیاری ادرار منجرشود. همچنین حجم بالای ادرار، ممکن است بهکلیه فشار واردکند و ممکن است
در اثر اینفشار، بهکلیه آسیب واردشود.
✍️آنچه ممکن است مرد را بهبیمارستان منتقلکند، حبس حاد ادرار است.
آنچه در بالا توضیح دادهشد ، با بزرگشدن پروستات همراه است که ازنظر فنی، بهعنوان هیپرپلازی خوشخیم پروستات شناختهمیشود.
از نشانههای دیگربیماریهای پروستات مانند:
۱. التهاب پروستات
۲. سرطان پروستات
بزرگشدن پروستات است.
👈خبرهای بد، و خبرهای خوب:
✍️یکخبر بد این است که هرمرد، اگر بهاندازهی کافی طولانی زندگیکند، از دورهای که با تغییر ناگهانی در دفعات رابطهی جنسی مواجهشود، بزرگشدن پروستات خواهدداشت.
✍️خبر خوب دیگر، اینکه با تغییر در شیوهی زندگی، میتوان بهمردان بالای ۵۰ سال کمک کرد تا سلامت مطلوب پروستات را حفظکنند. پس:
👈غدهی پروستات خود را با فعالیت مرتب جنسی، بهترتیب معمول تخلیهکنید.
👈خوردن هرروز گوشت قرمز، احتمال ابتلا بهبیماری پروستات را سهبرابر میکند.
👈 مصرف هرروزهی شیر، خطر بروز بیماری پروستات را دوچندان میکند.
👈مصرف روزانهی میوه و سبزی، چهاربرابر خطر بیماری پروستات را کاهشمیدهد.
👈خوردن گوجهفرنگی برای آقایان بسیارمناسب است. گوجهفرنگی را با شادی بخورید؛ که دارای لیکوپن زیادی است. لیکوپن، قویترین آنتی اکسیدان طبیعی است.
👈غذاهای سرشار از روی، نیز برای آقایان مفید هستند.
تخم کدو را توصیهمیکنیم.👎
👌"روی" اساسیترین عنصر، در تمایلات جنسی و باروری مردان است.
مردان نسبت بهزنان، بهمقدار بیشتری روی احتیاجدارند. هر بار که مرد دچار انزال میشود، ۱۵ میلیگرم روی ازدستمیدهد.
✍️هنگامیکه مردان علائم ادراری مرتبط با بزرگش
دن پروستات را احساسمیکنند، مهم است که بهکاهش مصرف الکل توجهکنند.👎 👈مصرف مایعات را افزایشدهید.
👈مایعات را بهآرامی بنوشید.
👈ورزش بهفعالیت منظم ماهیچهها کمکمیکند.
👈مردان بالای ۵۰ سال باید از تمرینات پرفشار، مانند دویدن، بپرهیزند.
اینفشار بهزانوها واردمیشود.
👈دوچرخهسواری خبر بدی برای پروستات است.
👈 پیادهروی سریع را توصیهمیکنیم.
👈مردانی که مدت طولانیتر مینشینند، بیشتر درمعرض علائم پروستات هستند.
👈 ساعتهای طولانی ننشینید. تا جاییکه می توانید قدمبزنید.
👈 روی صندلیهای راحت بنشینید.
👈اگر لازم است ساعتهای طولانی بنشینید، یکصندلی زین تقسیمشده توصیهمیکنیم.
✍️مردان باید از پوشیدن لباسزیر تنگ
جداً خودداریکنند. ایننوع لباسها گردش خون را در اطراف
کشالهی ران تأثیرمیگذارد و کمی آن را گرمتر میکند.
👈 لباس قابل تنفس بدن بپوشید.
🤔از کشیدن سیگار خودداریکنید. 🤔سیگار رگها را تحت تأثیر قرارمیدهد و گردش خون در اطراف کشالهی ران را تحت تأثیر قرارمیدهد.
👎👈 رابطهی جنسی منظم، برای پروستات خوب است.
👎👈 تاکیدمیشود:
👈 مقاربت جنسی، برای بهبود بیماری پروستات بسیاراهمیت دارد.
👈
غدهی پروستات مردان بهگونهای طراحیشده، که باید محتوای آن بهطور مرتب خالیشود.
👌توصیه:🤏
✍️پروفسور چن هورین، مدیر اجرایی بیمارستان نظامی، میگوید: "تکههای لیموترش در یکلیوان آب گرم، ممکن است تا آخر عمر شما را نجاتدهد."
👈 خوردن لیموهای گرم میتواند سلولهای سرطانی را ازبینببرد!
👈لیمو را بهسه قسمت برشدهید و در یکگیلاس قراردهید، سپس آب داغ برآن اضافهکنید ، تا آنرا به "آب قلیایی" تبدیلکند، هرروز آنرا بنوشید. مطمئناً برای همه مفید خواهدبود.
لیموهای داغ میتوانند یکبار دیگر داروی ضد سرطان را آزادکنند.
آب لیموی داغ بر روی تومورهای سرطانی،
درمان همهی انواع سرطان را نشاندادهاست.
یکم. درمان با اینعصاره، فقط سلولهای بدخیم را ازبینمیبرد و سلولهای سالم را تحت تأثیر قرارنمیدهد.
دوم. اسیدها و مونو کربوکسیلیک اسید موجود در آب و لیمو میتواند فشار خون بالا را تنظیمکند، و از شریانهای باریک محافظتکنند؛ گردش خون را تنظیممیکند و
خطر لختهشدن خون را کاهشمیدهد.
🌺 شعار محوری دهه فجر انقلاب اسلامی ایران؛
"جشن ملی ۱۴۰۰"
🌺عناوین روزهای دهه مبارک فجر ۱۴۰۰:
🌸سه شنبه ۱۲ بهمن، سالروز بازگشت امام خمینی (ره) به میهن اسلامی، روز انقلاب اسلامی، امام خمینی (ره)، مستضعفان، پیشگامان انقلاب
🌸چهارشنبه ۱۳ بهمن، روز انقلاب اسلامی، خودباوری، جوان ایرانی
🌸پنجشنبه ۱۴ بهمن، میهمانی لالهها و سالروز میلاد امام باقر (ع)، روز انقلاب اسلامی، جهاد و مقاومت، ایثار و شهادت
🌸جمعه ۱۵ بهمن، روز انقلاب اسلامی، معنویت و بصیرت، خدمت صادقانه
🌸شنبه ۱۶ بهمن، سالروز شهادت امام هادی (ع)، روز انقلاب اسلامی، قرآن، عترت، غیرت دینی
🌸یکشنبه ۱۷ بهمن، روز انقلاب اسلامی، عدالت محوری، فسادستیزی
🌸دوشنبه ۱۸ بهمن، روز انقلاب اسلامی، تکریم مقام زن، تحکیم بنیان خانواده
🌸سه شنبه ۱۹ بهمن، مصادف با روز نیروی هوایی، روز انقلاب اسلامی، ثبات، امنیت و اقتدار نظامی
🌸چهارشنبه ۲۰ بهمن، روز انقلاب اسلامی، اقتصاد مقاومتی، تولید ملی، کارآفرینی
🌸پنجشنبه ۲۱ بهمن، روز انقلاب اسلامی، جهش علمی، نخبه پروری، تمدن اسلامی
🌸جمعه ۲۲ بهمن، سالروز پیروزی انقلاب اسلامی، روز انقلاب اسلامی، عزت، عقلانیت، تجلی وحدت ملی
🌹 تفحص پیکر مطهر بیسیم چی گردان کمیل شهید سید مرتضی رضاقدیری به همراه بی سیمش، بعد از ۳۹ سال🌹😭
👈🏻 آخرین جملهای که این شهید پشت همین بی سیمی که پیدا شده، خطاب به شهید حاج محمد ابراهیم همت فرمانده لشکر ۲۷، *«آب نیست، غذا نیست، مهماتمان تمام شده، بعثیها داخل کانال شدند و به همه تیر خلاص میزنند. من باید بروم، سلام ما را به امام برسانید بگویید حسینوار جنگیدیم و حسینوار شهید شدیم.»🌹😭
🏴 پیام تسلیت رهبر انقلاب به مناسبت رحلت آیتالله حاج شیخ لطفالله صافی گلپایگانی
بسم الله الرحمن الرحیم
با تاسف خبر درگذشت فقیه عالیمقام و مرجع بصیر، حضرت آیة الله آقای حاج شیخ لطف الله صافی گلپایگانی رضوان الله علیه را دریافت کردم. ایشان از استوانههای حوزهی علمیه قم و از برجستگان علمی و عملی و پر سابقهترین عالم دینی در آن حوزهی مبارک بودند. در دوران مرحوم آیة الله بروجردی در شمار برترین تلامذهی آن استاد بزرگ، در زمان مرحوم آیة الله سید محمدرضا گلپایگانی همراه و مشاور علمی و عملی ایشان، و در دوران انقلاب، امین و مورد اعتماد حضرت امام خمینی رحمة الله علیهم به شمار میرفتند. سالها در شورای نگهبان رکن اصلی آن شورا محسوب میشدند و پس از آن هم همواره دربارهی مسائل انقلاب و کشور، دلسوزانه و مسئولانه ورود میکردند و بارها اینجانب را از نظرات و مشورتهای خود مطلع و بهرهمند میساختند. قریحهی شعری، حافظهی تاریخی، پرداختن به مسائل اجتماعی از دیگر ابعاد شخصیت این عالم کهنسال و بزرگوار بود. رحلت ایشان برای جامعهی علمیِ دینیِ کشور مایهی تأسف است. اینجانب به خاندان مکرّم و فرزندان گرامی ایشان و نیز به مراجع معظم و علمای اعلام حوزهی علمیه و مقلدان و ارادتمندان ایشان بویژه در قم و گلپایگان تسلیت عرض میکنم و رحمت و مغفرت الهی را برای ایشان مسألت مینمایم.
سیّدعلی خامنهای
۱۴۰۰/۱۱/۱۲
♦️«مهرشاد سهیلی» بازداشت شد
🔹نیازی فر، رئیس حوزه قضایی بخش موسیان و دشت عباس: در راستای نیابت قضایی صادره از استان قم مهرشاد سهیلی بازداشت شده است.
🔹در راستای نیابت قضایی دستگاه قضایی استان قم و با همکاری سربازان گمنام امام زمان (عج) صبح امروز مهرشاد سهیلی بازداشت و با قرار قانونی روانه زندان شده است.
🔹این حوزه قضایی مجری اجرای دستور نیابت قضایی بوده و از محتوای پرونده مهتم بازداشت شده مطلع نیست./مهر
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#عفافگرایی
#ترویج_عفاف_یا_بی_عفافی؟!
🎥ترک اعتراضی برنامه «جهان آرا»
❇️ بخشی از گفتگوی خانمها فاطمه شجاعی و شهیندخت مولاوردی که منجر به ترک خانمها مولاوردی و زهرا شجاعی از برنامه زنده شد:
💥پروژه عقیم سازی زنان تن فروش برای ارائه خدمت به مردان متأهل!
💥در کنار هم قرار دادن ازدواج موقت و تن فروشی در کنار یکدیگر!
💥تلاش برای انگ نزدن به زنان تن فروش و عدم تلاش برای تغییر شغل آنها!
💥و...
✅ فیلم کامل این برنامه، امروز سه شنبه 12 بهمن ساعت 14:30 از شبکه افق بازپخش میشود.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥زندگی نامه یارامام و رهبری؛ آیت الله صافی گلپایگانی
🔸آیت الله العظمی لطف الله صافی گلپایگانی از یاران امام و رهبری، در سال ۱۲۹۷ در گلپایگان به دنیا آمد، پدرش محمدجواد صافی گلپایگانی از علمای عصر خود بود، ایشان فقیه، مجتهد و از مراجع تقلید بود که از وی به عنوان شیخالمراجع یاد میشود.