🔰بدترین خواب روزانه، خواب صبح و بهترین خواب، خواب قیلوله و خواب عصرانه در حد متوسط است. میتوانید آزمایش کنید، هنگامی که صبحها میخوابید، بعد از سه روز خوابیدن خود را در آینه ببینید و هنگامی که خواب عصرانه میکنید نیز، بعد از سه روز خوابیدن باز خود را ببینید و هنگامی هم که خواب قیلوله میکنید نیز، بعد از سه روز خوابیدن به صورت خود نگاه کنید، متوجه خواهید شد که کدام بهتر است.
🔴" افراد دخیل در معضل سگهای ولگرد را محاکمه کنید "
🔹 همانطور که میدانید صورت پنهان معضل سگهای ولگرد افرادی هستند که به اسم حمایت از حیوانات منحصرا شرایط را برای افزایش جمعیت این گونه خطرناک محیا میکنند . این نوع افراد همچنین در عملیات جمع آوری سگهای ولگرد دخالت کرده و با زورگویی مانع از حل و فصل میدانی این معضل میگردند.
🔹 از آنطرف نیز فعالین فضای مجازی بر اینگونه عملیاتها هجمه وارد کرده و با فرافکنی آنرا به مسایل مذهبی ربط میدهند. همانطور که میدانید پدیده سگهای ولگرد معضلیست که اگر فکری برای آن نشود فشار اجتماعی به مراتب سختتر از هجمههای مجازی به همراه خواهد داشت.
🔹 بنابرین پیشنهاد ما به عنوان امضا کنندگان این پویش برای تدوین چنین قوانینی به شرح زیر است:
۱ . طرح جمع آوری سگها و اسکان این گونه در کمپ نگهداری با قاطعیت و تامین امنیت مامورین اجرا گرد .
۲ . هزینه نگهداری از این سگها نیز به عنوان جریمه از افرادی که در روند جمع آوری سگهای ولگرد اخلال ایجاد میکنند اخذ شود.
۳ . غذا رسانی به حیوانات ولگرد جرم تلقی گردد و افراد خاطی دوره حبس خود را به عنوان کارگر در کمپ نگهداری از این حیوانات سپری کنند.
همچنین میتوان با درنظر گیری جوایزی مردم را نیز در امر جمع آوری این حیوانات دخیل کرد.
🏴ماجرای ورود امام حسین(ع) به کربلای معلّی
🔳بيشتر منابع، در گزارشهای خود از روز پنج شنبه دوم محرّم سال 61 هجرى، به عنوان روز ورود امام حسين(ع) و يارانش به كربلا یاد كرده اند.
◾️پس از توقفی کوتاه در منزلگاه «البِیضة»،امام(ع) و همراهانش سوار بر مرکب شدند و با شتاب حرکت کردند تا اینکه نزدیک ظهر به سرزمین «نینوا» رسیدند، در این زمان سواری مسلح از دور پدیدار شد که کمانی بر شانه داشت و از کوفه می آمد؛ همه آمدن آن مرد را به نظاره نشستند تا اینکه نزدیک شد. سوار بی آنکه به امام حسین(ع) و اصحابش سلام کند، به حر و همراهانش سلام کرد و بعد نامه ای را به دست حر داد. در این نامه ابن زیاد خطاب به حر نوشته بود که: «چون نامه من به تو رسید و فرستاده من نزد تو آمد، بر حسین(ع) سخت گیر، و او را فرود نیاور مگر در بیابان بی حصار و بدون آب! به فرستاده ام دستور داده ام از تو جدا نگردد تا خبر انجام دادن فرمان مرا بیاورد، والسلام.»
◾️حر خدمت امام حسین(ع) آمد و نامه ابن زیاد را برای آن حضرت(ع) قرائت کرد، امام(ع) به او فرمود: "بگذار در «نینوا» و یا «غاضریه» و یا در شُفَیّه فرود آییم." حر گفت: "ممکن نیست، زیرا عبیدالله، این آورنده نامه را بر من جاسوس گمارده است!"
◾️زهیر گفت: "به خدا سوگند چنان می بینم که پس از این، کار بر ما سخت تر گردد، یابن رسول الله(ص)! اکنون جنگ با این گروه(حر و یارانش) برای ما آسان تر است از جنگ با آنهایی که از پی این گروه می آیند، به جان خودم سوگند که در پی اینان کسانی می آیند که ما را طاقت مبارزه با آنها نیست."
🌷امام(ع) فرمود: «درست می گويي اي زهير، ولي من آغاز كننده جنگ نخواهم بود.»
◾️زهیر گفت: "در این نزدیکی و در کنار فرات آبادی است که دارای استحکامات طبیعی است به گونه ای که فرات از همه طرف به آن احاطه دارد مگر از یک طرف."
🌷امام حسین(ع) فرمود: "نام این آبادی چیست؟" عرض کرد: «عقر». امام(ع) فرمود: "پناه می برم به خدا از "عقر!"
◾️آنگاه، حضرت(ع) متوجه حر شدند و فرمودند: «با ما اندكي بيا. سپس، فرود می آييم.» پس با هم حركت كردند تا به كربلا رسيدند. حُر و يارانش، جلوي کاروان امام حسين(ع) ايستادند و آنان را از ادامه مسير، باز داشتند. حُر گفت: "همين جا فرود آی كه فرات، نزديك است."
🌷امام(ع) فرمود: «نام اينجا چيست؟» گفتند: كربلا فرمود: اين جا، جايگاه كَرْب(رنج) و بَلاست. پدرم هنگام حركتش به سوي صِفّين، از اين جا گذشت و من با او بودم. ايستاد و از نام آن پرسيد. نامش را به او گفتند. پس فرمود: «اينجا، جايگاه فرود آمدن مَركب هايشان، و اينجا، جايگاه ريخته شدن خون هايشان است.» موضوع را پرسيدند. فرمود: «كارواني از خاندان محمّد(ص)، اين جا فرود می آيند.» سپس امام حسين(ع) فرمود: «اينجا، جايگاه مَركبها و بار و بُنه ماست و اينجا قتلگاه مردانمان و جاى ريخته شدن خونمان است.». آنگاه فرمان داد كه بارهايش را در آن جا، فرود آوردند. آن روز مصادف بود با پنج شنبه، دوم محرّم و به نقلی دیگر مصادف با روز چهارشنبه، اوّل محرّم سال 61 بود.
◾️نقل شده که پس از منزل گرفتن در کربلا، امام حسین(ع) فرزندان و برادران و اهل بیتش را جمع کرد و به آنان نگاهی کرد و گریست سپس فرمود:
«أللّهُمَّ إنّا عِترَهٌ نَبِيِّكَ مُحَمّدٍ(ص) و قَد اُخرِجنا و اُزعِجنا عَن حَرَمِ جَدِّنا و تَعَدَّت بَنُو اُمَيَّهَ عَلَينا، أللّهُمَّ فَخُذ لَنا بِحَقِّنا وانصُرنا عَلَي القَومِ الظّالِمينَ»
خداوندا بدرستی که ما عترت پیامبرت محمد(ص) هستیم حال آنکه از دیارمان اخراج و از حرم جدمان بیرون رانده شدیم و بنی امیه به ما تعدّی کردند. خدایا پس حقمان را از آنان بگیر و ما را در برابر ظالمان یاری فرما.»
بعد رو به اصحاب کرده فرمودند:
«النّاسُ عَبيدُ الدُّنْيا وَالدِّينُ لَعِقٌ عَلي اَلْسِنَتِهِمْ يَحُوطُونَهُ مادَرَّتْ مَعايِشُهُمْ فَاِذا مُحِّصوا بِالْبَلاءِ قَلَّ الدَّيّانُونَ»
این مردم برده ی دنیا هستند و دین یک چیز لیسیدنی است بر زبانشان(متاعی است برای چرب و شیرین زندگی ایشان)، مادامی دور دین حلقه می زنند(طرفداری از دین میکنند) که زندگی ایشان در خوشی و رفاه باشد، پس هنگامی که به بلا آزموده شوند، دينداران قلیل میشوند.»
◾️در تاریخ آمده که امام حسین (ع) قبل از شهادتش، همه زمین کربلا را از ساکنین غاضریه و نینوی به مبلغ شصت هزار درهم خریداری کرد و به خود آنان هبه داد و با آنها شرط کرد که مردم را به محل قبر آن حضرت راهنمایی کنند و از آن زائران به مدت سه روز پذیرایی نمایند.
#رهبری_آقا
الهے چشات پرازغم نشہ آقا
سفره ے حسینیہ ات جمع نشہ آقا🏴
خدا بہت سلامتے بده ڪہ سایَت🌸🍃
از سرڪشور ما ڪم نشه آقا✋🏻
#لبیک_یا_خامنه_ای
✨﷽✨
✍توصیه های ناب بزرگان در مورد مجلس روضه و اشک بر حضرت امام حسین عليه السلام
؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛
1⃣ﺁﯾﺖ ﺍﻟﻠﻪ ﻗﺎﺿﯽ (رحمة الله عليه):
ﺩﺭ ﻋﺰﺍﺩﺍﺭﯼ ﻭ ﺯﯾﺎﺭﺕ ﺣﻀﺮﺕ ﺳﯿﺪﺍﻟﺸﻬﺪﺍ علیه السلام ﻣﺴﺎﻣﺤﻪ ﻧﻨﻤﺎﯾﯿﺪ ، #ﺭﻭﺿﻪ_ﻫﻔﺘﮕﯽ ﻭﻟﻮ ﺩﻭ ﺳﻪ ﻧﻔﺮ ﺑﺎﺷﺪ، ﺍﺳﺒﺎﺏ ﮔﺸﺎﯾﺶ ﺍﻣﻮﺭ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﮔﺮ ﻫﻔﺘﮕﯽ ﻫﻢ ﻧﺸﺪ ﺩﻫﻪ ﺍﻭﻝ ﻣﺤﺮﻡ ﺗﺮﮎ ﻧﺸﻮﺩ.
؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛
2⃣ ﺁﯾﺖ ﺍﻟﻪ ﺑﻬﺠﺖ (رحمة الله عليه) :
ﮔﺮﯾﻪ ﺑﺮ ﺳﯿﺪ ﺍﻟﺸﻬﺪﺍ علیه السلام ﺍﺯ ﻧﻤﺎﺯﺷﺐ ﺑﺎﻻﺗﺮ ﺍﺳﺖ .
؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛
3⃣ ﺁﯾﺖ ﺍﻟﻠﻪ ﻋﻼﻣﻪ ﻃﺒﺎﻃﺒﺎﯾﯽ (رحمة الله عليه) :
برای رسیدن به عرفان کامل دو راه و دو مکان بیشتر وجود ندارد ؛ یا در حرم اباعبدالله یا در #مجلس ابا عبدالله…
؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛
4⃣ شیخ جعفر شوشتری(رحمة الله عليه) :
کسانی که نام این بزرگوار را می شنوند و تغییر حالی در خود نمی بینند، جداً نگران ایمان خود باشند! نام آقا امام حسین علیه السلام #محک ایمان است.
؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛
5⃣ آیت الله علامه امینی (رحمة الله عليه) :
به هنگام شنیدن مدایح و مراثی آل محمد چنان بی قرار می شد که بر اثر شادی یا اندوه، زمان و مکان را از یاد میبرد و روحش چنان به پرواز در می آمد که گویی هم اکنون در همان صحنه ای است که اشعار و مدایح و مراثی از آن سخن می گوید.
؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛
6⃣ آیت الله آشیخ عبدالکریم حائری (رحمة الله عليه) :
روضه خوانی و #گریه بر سیدالشهدا علیه السلام عمل مستحبی است که هزار واجب در آن است.
؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛
7⃣ حاج میرزا اسماعیل دولابی (رحمة الله عليه) :
محبت و عزاداری برای امام حسین علیه السلام انسان را زود به مقصد می رساند. کلنا سفن النجاه و سفینه الحسین اسرع. همه ی ما اهلبیت کشتی نجاتیم ولی کشتی امام حسین علیه السلام سریعتر است . هنگام عزاداری انسان در دلش را باز میکند و امام حسین علیه السلام داخل میشوند
؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛
8⃣ آﯾﺖ ﺍﻟﻠﻪ ﻋﻼﻣﻪ ﻃﺒﺎﻃﺒﺎﯾﯽ (رحمة الله عليه) :
ﻫﯿﭻ ﮐﺲ ﺑﻪ ﻫﯿﭻ ﻣﺮﺣﻠﻪ ﺍﯼ ﺍﺯ ﻣﻌﻨﻮﯾﺖ ﻧﺮﺳﯿﺪ، ﻣﮕﺮ ﺩﺭ ﺣﺮﻡ ﻣﻄﻬﺮ ﺍﻣﺎﻡ ﺣﺴﯿﻦ علیه السلام ﻭ ﯾﺎ ﺩﺭﺗﻮﺳﻞ ﺑﻪ ﺁﻥ ، «این کتیبه های سیاه که بر در و دیوار حسینیه و محل عزاداری نصب کرده اند، ما را #شفاعت می کنند».
؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛
9⃣ ﺁﯾﺖ ﺍﻟﻠﻪ ﮔﻠﭙﺎﯾﮕﺎﻧﯽ (رحمة الله عليه) :
ﺩﻟﻢ ﻣﯽ ﺧﻮﺍﻫﺪ ﻧﺎﻡ ﻣﺮﺍ ﻫﻢ ﺟﺰﺀ ﺭﻭﺿﻪ ﺧﻮﺍﻥ ﻫﺎﯼﺣﻀﺮﺕ ﺳﯿﺪ ﺍﻟﺸﻬﺪﺍﺀ علیه السلام ﺛﺒﺖ ﻧﻤﺎﯾﻨﺪ .
؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛
🔟 آیت الله بهاءالدینی (رحمة الله عليه) : دستگاه امام حسین علیه السلام فوق فقه است… نباید به دستگاه امام حسین علیه السلام اهانت شود، این عزاداری ها احیا کننده نماز و مساجد است.
5.39M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مسیر آب در امام زاده داوود دستکاری شده بود
تاجبخش رئیس سازمان هواشناسی:
🔹سیلاب در محدوده امام زاده داوود همانند سیل در شیراز در سال ۹۷ بود. مسیر آب در سال های گذشته دستکاری شده چرا که توپوگرافی این مسیر به گونه ای است که نباید با بارش های ۲۰ تا ۳۰ میلی متری چنین حادثه ای رخ دهد بنابراین به طور قطع مسیر آب در این بخش دستکاری شده بود.
🔴وقتی میفهمی انقلابی هم شده!!!
🔶حال و هوای عموم جلسات سخنرانی حتی در ایام محرم و صفر در مساجد و هیئات و تکایا اینگونه است که اگر بخش آخر در ضمن دعاها، دعا برای سلامتی رهبر و شادی ارواح مطهر شهداء و امام را حذف کنی، تقریباً هیچ اثری از انقلاب اسلامی جهانی نمیبینی، نمیشنوی، نمیفهمی!!!
🔷یعنی تازه آخر سخنرانی و مداحی متوجه میشوی که انقلابی هم شده و رهبری هم هست!!!
🔸اما اینکه
🔻اهداف و آرمانهای این انقلاب چیست؟
🔻تهدیدات و مشکلات پیشروی این انقلاب از چه جنس و در چه سطحی هستند؟
🔻موضوعات و مسائل امروز انقلاب کدامند و چگونه بدانیم؟
🔻دشمنان و بدخواهان انقلاب چه کسانی و چند قسم هستند؟
🔻اهداف شوم #نظام_سلطه و دشمنان قسم خورده در چه راستا و چه حوزههایی است؟
🔻تکلیف ما در مقابل اهداف، آرمانها، مشکلات و تهدیدها، حل مسائل و موضوعات چیست و چگونه؟
🔻دستاوردهای این انقلاب و روشهای حفظ و نشر آنها کدامند؟
🔻 اولویتها و ضرورتهای نظام اسلامی در نگاه امام جامعه کدامند؟
🔶و دهها سوال مهم و کلان دیگر و صدها سوال فرعی دیگر که از ضروریات اذهان جامعه امروز بدنه نظام اسلامی است و در عمده تریبونها تقریباً هیچ اشاره و پاسخی برای آنها نمییابی!!!
🔷جالب اینکه تمام شبکه هیئت امنای مساجد و حسینیهها و نهادهای مسئول طوری هماهنگ عمل میکنند که تقریباً پای هیچ سخنران انقلابی مستقل به منبرها و تریبونها نرسد و اگر هم اتفاقی رسید، به هیچوجه تکرار نشود هر چند میان هیاهوی جماعت #محافظهکاران چیزی نیست!!!
#جدال_دو_اسلام
#اسلام_ناب
#اسلام_آمریکایی
🔴 پاسخ حمید رسایی به اراجیف گویی مهدی نصیری
🔰 آقای مهدی نصیری در کانال تلگرامی خود سخنی از امیرالمؤمنین علیه السلام را نقل کرده که در آن حضرت خطاب به خوارج می فرمایند: «ما آغازگر هیچ جنگی با شما نخواهیم بود، مگر آنکه شما جنگی را آغاز کنید.»
و سپس بیانات رهبرانقلاب خطاب به پوتین که پیش دستی روسیه در شروع جنگ اوکراین را تأیید فرموده اند و این را در تضاد با فرمایش امیرالمؤمنین علیه السلام دانسته است!
✅ پاسخ
🔰 آقای نصیری! جمله ای که شما به آن استناد جسته اید، مربوط به روش برخورد با مخالفان داخلی حکومت است که تا وقتی دست به سلاح نبردند و تهدیدات امنیتی ایجاد نکردند، حکومت اسلامی با آنها مدارا می کند؛ اما نحوه مواجهه با دشمن خارجی بگونه دیگری است. بعید است شما، که ظاهراً با قرآن و نهج البلاغه آشنا هستید، این جمله معروف امیرالمؤمنین(ع) در خطبه 27 نهج البلاغه خطاب به کوفیان را نشنیده باشید:
🔸«وَ قُلْتُ لَكُمُ اغْزُوهُمْ قَبْلَ أَنْ يَغْزُوكُمْ فَوَاللَّهِ مَا غُزِيَ قَوْمٌ قَطُّ فِي عُقْرِ دَارِهِمْ إِلَّا ذَلُّوا؛ و به شما گفتم به دشمن حمله کنید قبل از آنکه آنان به شما حمله کنند؛ پس به خدا سوگند هیچ قومی نیست که در درون خانهاش مورد تهاجم دشمن واقع شدند، مگر آنکه آن قوم ذلیل شدند» (نهج البلاغه؛ خطبه 27)
🔰 آقای نصیری! هیچ حکومت عاقلی(چه مسلمان و چه غیرمسلمان) اجازه نمی دهد دشمن خارجی اش تا نزدیکی مرزهای کشورش نفوذ کند و پایگاه بزند و آنگاه منتظر حمله دشمن بماند، و او هیچ اقدامی نکند.
🔰 الحمدلله که مدیریت کلان کشور در دست حکیم عاقل و زیرکی مثل آیت الله خامنه ای است، نه ساده اندیشانی همچون شما..!
*🇮🇷 چرا برخی از حضور میدانی مسئولان در سیل عصبانی شدند؟*
*🔻بعد از سیل امامزاده داوود، در همان ساعات اولیه مسئولان مختلف عازم منطقه شد. این حضورها برای مشاهده میدانی اوضاع و پیگیری سریع بهمنظور گسیل امکانات و حل مشکلات بود.*
*🔹واکنش مردم منطقه به حضور مسئولان در وسط حادثه، مثبت بود اما پیگیری میدانی مشکلات مردم به مذاق برخی اصلاحطلبان خوش نیامد و تخریبها شروع شد. آنها حضور مسئولان را نمایش نامیدند.*
*🔸اما افکار عمومی هنوز نحوه مدیریت دولت مطبوع این جریان را در سیل سالهای ۹۷ و ۹۸ فراموش نکرده است. اواخر سال ۹۷ خوزستانیها درگیر سیل شدند. روزها گذشت و دولت اقدامی نکرد. تا اینکه خبر آمد «رفیع» به طور کامل زیر آب رفت. فرمانده کل سپاه دستور ارسال تمام تجهیزات سپاه به خوزستان را صادر کرده بود اما دولت همچنان نظارهگر بود.*
*🔹اکنون رقیب این جریان سیاسی با مدیرانی پای کار در صحنه حاضر شدند. حالا مردم بهجای آنکه رئیسجمهور و مدیران را فقط از تلویزیون ببینند، آنها را وسط میدان و درکنار خود میبینند. این تصویری است که برای اصلاحطلبان دردناک است.*