👶🏻تدابير کلی دوران #شيردهی
📌به طور کلی در دوران شیردهی باید تدابیری رعایت شوند مانند:
⬅️ پرهیز از نزدیکی زیاد، داشتن حسن خلق و دوری از خشم و غضب و غم و اندوه، ورزش، ماساژ و حمام معتدل
📌در مورد شیر دادن نیز باید به نکاتی توجه کرد همانند اینکه بهترین شیر برای کودک شیر مادر میباشد و تجربه شده حتی اگر سینه مادر شیر نداشته باشد مکیدن سینه مادر فوائد زیادی برای کودک خواهد داشت👌
📌برای شیر دادن از مقدار کم شروع کرده و به تدریج زیاد نمایند
📌 تا زمانی که کودک درخواست شیر نکند به او شیر ندهند و علامت درخواست شیر دست و پا زدن و گریه کودک میباشد
📌از پر کردن بیش از حد معده کودک پرهیز نمایند
✅#تقویت_قلب
✍غذاهای بویایی از مهمترین تقویت کنندههای قلب ( هم قلب مادی هم قلب معنوی) انسان هستند.
1⃣عطرهای روایی
2⃣گلاب
3⃣بوی گل و میوه
4⃣روغن های خوشبو
5⃣بوی نوره
6⃣بوی کندر و اسفند
7⃣بَخور
8⃣بوی خشت، گل، چوب و خاک
9⃣بوی دود هیزم و کود
پیامبر اکرمصلی الله علیه وآله فرمود: «افترقت الیهود علی إحدی و سبعین فرقة، فواحدة فی الجنة، و سبعون فی النار. و افترقت النصاری علی ثنتین و سبعین فرقة، فإحدی و سبعون فی النار، و واحدة فی الجنة. و الذی نفس محمد بیده لتفترقنّ أمّتی علی ثلاث و سبعین فرقة، واحدة فی الجنة و ثنتان و سبعون فی النار»؛(61) «یهود بر هفتاد و یک فرقه متفرّق شدند، یک فرقه آنان در بهشت و هفتاد فرقه در آتشاند. و نصارا بر هفتاد و دو فرقه تقسیم شدند، هفتاد و یک فرقه از آنان در آتش و یک فرقه در بهشت است. قسم به کسی که جان محمّد به دست اوست، امّت من به هفتاد و سه فرقه تقسیم میشوند، یک فرقه در بهشت و هفتاد و دو فرقه از آنان در آتشاند.» میدانیم که عمده اختلافات در مسئله امامت است و همین مسئله بود که سرمنشأ بسیاری از فرقهها در جامعه اسلامی شده است. لذا برای آن که به فرقه ناجیه برسیم باید از امامت و رهبری در جامعه اسلامی بحث کنیم.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴فرار بازاریان تهران از از دست وحوش داعشی
🔹این وحوش بازاریان رو با تهدید مجبور به بستن مغازهها کرده بودن
🔻پ.ن.پ
کسانی که پشت میز مغازه و نمایشگاه و مطب خود نشسته و اغتشاشگران را تشویق میکنند بدانند در صورت ادامه این اغتشاشات نوبت به آنها هم خواهد رسید.
آتش تر و خشک را با هم خواهد سوزاند.
🖋️نگهداشتن دین در آخرالزمان مانند نگه داشتن آتش در كف دست است
☀️رسول خدا (صلی الله علیه و آله) فرمود :
زمانی بر مردم می آید كه ماندن بر دین حق مانند نگه داشتن گلوله آتش در دست است».[۱]
در روایت دیگر ایشان در وصف برادران آخرالزمانی خود می فرماید :
هر یک از آنان بر دین خود باقی است با این كه باقی ماندن بر دین سخت تر از زدن تیغ درخت با دست و صاف كردن آن و از نگه داشتن آتش درخت های سخت (كه آتششان دوام زیاد دارد)، در دست است. [۲]
📚[۱]-میرزاحسین نوری، مستدرک الوسائل، بیروت، مؤسسه آلبیت، سال 1388، ج 12 ص 33.
📚[۲]-محمد بن الحسن الصفار، بصائر الدرجات، تهران، اعلمی، 1404 ق، ص 104
---------------------------------------------
همیشه آمـادهے ظـهور باشـید و غـربال دنـیا نـشوید...
---------------------------------------------
✅دیندار آن است ڪہ در ڪشاڪش بلا دیندار بماند،
و گرنہ در هنگام راحتے و فراغت و صلح چہ بسیارند اهل دین!
🖋️شهید سید مرتضے آوینے
---------------------------------------------
---------------------------------------------
الّلهُـــمَّ عَجِّــلْ لِوَلِیِّکَــــ الْفَـــرَج🌤️
5.29M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
*﷽؛*
🔴چقدر زیبا مسائل اخیر و بیان میکنن
درود خدا بر شهید بهشتی
حتما این بیان زیبا را گوش بدهید
•┈┈••✾❀✾🍃💠🍃✾❀✾••┈┈•
🌑🌚🌑 اجتماعی که سر از #سطل_زباله در می آورند!
🔹در بیست و پنج سال گذشته عاقبت تقریبا همه جنبش های اجتماعی در ایران به سطل زباله ختم شده است! هیچکدام از حرکتهای اجتماعی بعد از دوم خرداد به دلایلی که ذکر می شود، نه تنها #ماهیت_اصلاحی پیدا نکردند بلکه به #تخریب و آتش زدن و #فحاشی و #توهین ختم شده اند.
🔹نه #مبارزه_بافساد، نه #مطالبات_ملی گرایانه و نه #طلب_پیشرفت و تعالی در شعارهای آنها دیده نشد. #ته_آرمان این جنبشها عمدتا آزادی #لخت_شدن و رابطه با #جنس_مخالف و زدن و #رقصیدن بوده، حتی مطالبات اقتصادی هم عمدتا محور نبوده است؛ یعنی #نازلترین مطالبه اجتماعی ممکن!
🔹خاستگاه این جنبش ها #طبقه_متوسط_جدیدی است که اصلاح طلبان ایرانی از اوایل دهه 70 باز تولیدش کردند. یک #جریان_اجتماعی که نه شناخت و درک درستی از #مبانی_اندیشه_اسلامی دارد، نه #عرق_ملی و آرمان اجتماعی دارد و نه #دغدغه_پیشرفت و تعالی.
🔹آموزش و پروش، دانشگاه، رسانه، سینما، ورزش و اساسا هرآنچه را که می توانست نسل جدید را تربیت دینی و ملی کند به #قربانگاه یک #سکولاریسم_لیبرال بردند و شد آنچه نباید می شد. این وضعیت علت العلل بود اما با طراحی های خارجی و در کنارش سوءعملکرد جریان به اصطلاح اصولگرا در تصویرسازی نامطلوب این وضعیت تکمیل شد!
حالا جامعه ایرانی گرفتار جنبش هایی است که ته اش سر از سطل زباله درمی آورد..! چه باید کرد!؟
🌚🌑گزارش میدانی باشگاه خبرنگاران از اتفاقات امروز دانشگاه تهران
🔹گروهی از دانشجویان ضمن تجمع در داخل دانشگاه، شعارهای ساختارشکنانه سر دادند/ بخش دیگری از دانشجویان در پاسخ به شعارهای هنجارشکنانه «حیدر حیدر» سر دادند، «ما لشکر امامیم آماده قیامیم» از جمله دیگر شعارهای دانشجویان بود.
🔹این تجمعات از مقابل درب اصلی دانشگاه آغاز شد و تا درب دانشکده ادبیات کشیده شد/ حراست دانشگاه برای عدم ورود عناصر خرابکار خارجی به داخل دانشگاه، دربهای جانبی بغیر از درب شانزده آذر را بست.
🔹یکی از مخالفان صف خود را از شعارهای هنجارشکنانه جدا میکند و میگوید که اعتراضشان باید مسالمتآمیز و بدون خشونت باشد.
🔹همچنین، عدهای سعی کردند تا با ایجاد تنشهای ساختگی و مضاعف، درگیری فیزیکی بین دو طیف را آغاز کنند که نتیجهای در بر نداشت.
🔹صدای بوق ممتد از خیابان انقلاب مشرف به دانشگاه تهران به گوش میرسد/ نیروهای حافظ امنیت به طور کامل در منطقه مستقر هستند تا در برابر هرگونه اغتشاش مقابله کنند.
🌑🌚🌑امروز بازار تهران چه خبر بود؟
🔹 طبق اخبار واصله از خبرنگار میدانی رجانیوز بازار تهران مطابق با روزهای عادی کار خود را آعاز کرده بود. با وجود تحریک بازاریان توسط ضدانقلاب جهت بستن مغازهها، آنها به فعالیت عادی همچون قبل ادامه دادند.
🔹 همین مساله باعث خشم اشوبگران شده بود. امروز درحالی که کسبه و مردم مشغول کار و فعالیت روزانه بودند جمعیتی40 الی 50 نفره با حمله به کانکس ناجا و آتش زدن آن قصد ناامن کردن فعالیت اقتصادی مردم را داشتند.
🔹 این جمعیت کوچک با شکستن شیشههای دادگستری تلاش داشت تا بازار را ناامن کنند که با برخورد نیروهای انتظامی مواجه شده و از بازار به سمت پارک شهر و خیابانهای اطراف پراکنده شدند.
🔹 جمعیتی حدود 20 تا 30 نفر هم در خیابان لاله زار با آتش زدن چند سطل زباله سعی در ملتهب کردن فضا داشتند که با پرتاب گاز اشکآور مجبور به فرار شدند.
🔹 بسیاری از کسبه برای در امان ماندن جان و اموال خود ترجیح دادند تا زودتر از روزهای گذشته به کار خود پایان دهند. بازاریان خواهان برخورد شدید و بدون مماشات با اخلالگران امنیت فیزیکی و اقتصادی در تهران و به خصوص محل کسب و کار مردم هستند.