🔻نشست مالیات بر عایدی سرمایه(بخش دوم)
کارشناسان کارگروههای اقتصادی:
🔹یکی از اصلیترین موانع تولید در کشور، عدم وجود انگیزه کافی برای فعالیت های مولد است و علت آن نیز به وضوح روشن است.
🔹 اخذ مجوز، مالیات، بیمه، تامین مالی، نوسان نرخ ارز، عدم ثبات سیاستهای تجاری و ... هفتخوانی هستند که یک تولیدکننده با زحمت فراوان باید بگذراند و در مقابل دلال ها در بازار املاک، خودرو، سکه و ارز براحتی خرید و فروش میکنند و بدون پرداخت مالیات، عایدی به دست میآورند.
🔹مالیات بر عایدی سرمایه است که در واقع مالیات از افراد ثروتمندی است که اتفاقا تئوریهای جدید اقتصادی میگوید برای آنکه اقتصاد شکوفا شود باید از صاحبان دارایی در برخی حوزه ها مالیات اخذ کرد تا مسیر اقتصادی تصحیح و شکوفا شود.
🔹هدف از اخذ مالیات بر عایدی سرمایه،کنترل آن دسته از فعالیت های اقتصادی غیرمولد و موازی با بخش تولید است که به افزایش تولید ناخالص داخلی نمیانجامد.
🔹تنظیم گری بازار و تعادل بخشی به رفتارهای مختلف اقتصادی، سهم دولت از سود ناشی از خدمات و امکانات عمومی و عدالت اقتصادی از جمله دلائل به کاربردن این قانون در اقتصاد کشورهای مختلف است.
🔹هرگاه سخن از وضع و اجرای این قانون میشود عدهای مخالفت کرده و میگویند فعلا وقت آن نشده و اوضاع اقتصادی خوب نیست؛ در صورتیکه اصلا اعمال این قانون برای اصلاح وضعیت اقتصادی است.
🔹این مالیات طبیعتا درآمد هم برای دولت دارد اما کسب درآمد از این محل نباید منجر به این بشود که ما به فعالیتهای مفید اقتصادی ضربهای بزنیم.تقاضاهای مصرفی مشمول این قانون نخواهند بود.
🔹امروز در کشورهایی مثل آمریکا و کانادا، پایین بودن نرخ مالیات بر عایدی سرمایه مورد انتقاد است و این خواسته مطرح است که باید نرخ به صورت بازدارنده اعمال شود تا نسبت های اقتصادی به تعادل برسد.
🔹شروع این مالیات نیز از بازار مسکن بوده است و سپس در سایر بازارها اعمال شده اما بازار املاک بدلیل ویژگیهای منحصر به فرد، باید در اولویت قرار گیرد؛ چرا که مسکن جز کالای اساسی و بدون ریسک محسوب شده و با طلا در این مورد متفاوت است.
🔹طبق تجربه دنیا انتظار ما این است که با اجرای این قانون نوسانات قیمت کاهش پیدا کند. علاوه بر این انتظار داریم در کشور ما با شروع اجرای قانون مالیات بر عایدی سرمایه، قیمت املاک کاهش یابد.
🔹بحث معافیت ها در این قانون از جملهی مسائل مهمی است که باید به دقت بررسی شود. تعیین نرخ، شاخص سنجش قیمت، زیرساخت و محل مصرف درآمدها از دیگر اصول پایهای در این قانون است.
این عماریون
🔴 نکاتی پیرامون دوستان حزباللهی و فضای مجازی:
۱. یکی از مطالبات مقام معظم رهبری، جنگیدن در فضای مجازی متعلق به دشمن است. اینکه تاکنون نتیجهٔ مطلوب را در زمین دشمن نگرفتهایم، به دلیل آن است که اصول جنگیدن در زمین دشمن را رعایت نکردهایم.
الف) فضای مجازی، مثل توپ و تانک و هواپیما و... نیست. محیطی است که افکارساز است و افکارسوز. وقتی شما با هویت مشخص وارد این بستر میشوید، معلوم است از اول به کنترلکنندگان محیط گرا میدهید که محتوای بنده و خود بنده را مهندسی کن!
من را در فیلترینگ حبابی قرار بده!
قریب به اتفاق کنشگران فضای مجازی متعلق به دشمن، با اصل تقیه در این محیط نامانوسند.
لازمهٔ اینکار، تهیه دستگاه مجزا، بدون وجود کوچکترین نشانه هویتی کاربر و رعایت اصول تقیه، همانند علی بن یقتین در دستگاه خلافت عباسی است (رمز عبور، ادبیاتِ محتوا، مکان استفاده و...) باید متفاوت باشد.
ب) بسیاری از افراد، امکان تولید محتوای موثر، متناسب با محیط را ندارند و صرفاً کپی-پیستکارند. (اعم از توانِ نگارش متن کوتاه، تولید عکسنوشته، کلیپ و... متناسب با محیط، نیاز، زمان و اقتضای مخاطب)
ج) بزرگترین معضل لاینحلِ ما تاکنون، توان توزیع مؤثر محتوا است.
یعنی جریانسازی کنیم واقعاً؛ نه اینکه دلمان را به ترند شدن فلان محتوا خوش کنیم.
د) شرایط فردی مانند تقوا، نبود احتمال وقوع در گناه، آشنایی با معارف دینی و داشتن تخصص حداقل در یک موضوع لازمه حضور در سرویس دشمن است؛ چقدر از فعالان، این خصوصیات را دارند؟
و مواردی از این دست که باید بدان توجه کرد.
۲. برخی دوستان شرایط را طوری ترسیم میکنند که نشان میدهد ما بیش از ۲۰ سال است که در حال اضطراریم (اکل میته و...). باید از خودمان سوال کنیم چرا دائم در حال اضطراریم و برای خروج از وضعیت اضطراری، چه کردهایم؟
۳. اشکال دیگر آن است که نسبت به فرامین حضرت آقا، نومن ببعض و نکفر ببعضیم. خوب! بالا بردن سواد رسانهای دینی عموم مردم (البته نه سواد رسانهای یونسکو که وضعیت غالب فعلی است)، نیز از مطالبات آقا از جبههٔ انقلابی است. برای تولید سواد رسانهای دینی و ممانعت از ترویج سواد رسانهای غربی چه کردهایم؟
مهمترین مطالبهٔ حضرت آقا از جبههٔ انقلابی، تبدیل مطالبات حاکمیتی به گفتمان پذیرفته شدهٔ عموم مردم است. حالا گل سرسبدِ همهٔ اینها، شبکهٔ ملی اطلاعات است. برای تبدیل مطالبات آقا به گفتمان پذیرفته شده عموم مردم، چه کردهایم؟
۴. کتاب ضاله را متخصص متعهد بخواند و رد کند. حال اگر کتاب ضاله دست مردم بود باید چه کرد؟ بگوییم دیگر نمیشود کاری کرد؟ آیا نباید برای محوِ آن و توجیه مردم نسبت به خطرناک بودنِ آن اقدام کرد؟
۵. وظیفهٔ ما در قبال تولید و توزیعکنندگان کتب ضاله چیست؟ اقدام قضایی، روشنگری، تبیین خیانتها و...، جزو بدیهیترین امور است.
۶. برخی دوستانِ ما به تمام معنا در زمین دشمن تنفس میکنند؛ مثلا در واتساپ با دوستان نزدیک و همنظر خود، ارتباط میگیرند و... . این خلاف بدیهیات قاعده اضطرار است.
۷. ایجاد انحصار محتوایی هم از دیگر مصائب است؛ بارها با افرادی برخورد کردهام که میگویند، صرفاً برای دیدن محتوای فلان طلبه، فلان کانال خبری و...، از تلگرام یا اینستاگرام استفاده میکنم.
خب برادر عزیز! شما باید محتوای خود را در سرویس بومی قرار بدهید و به نفع دشمن انحصار محتوایی درست نکنید.
۸. باید دستگاهها و مراکز دولتی و انقلابی موازنهای در تخصیص بودجه نسبت به فضای مجازی موجود ایجاد گردد؛ متاسفانه ۹۹ درصد بودجه برای حضور در زمین دشمن هزینه میشود و برای سایر موارد، با تخفیف، یک درصد.
۹. حضرت آقا در جلسهٔ قرب بقیهالله، اول به دوستان گفتند همت را بر سلب سلطه بگذارید و دشمن را از فضای مجازی بیرون کنید، بعد در ادامه بر حضور در سرویس دشمن با رعایت ضوابط، تصریح کردند. منتها انقلابیون، آن حرف را وانهادند و به این چسبیدند.
۱۰. جنگ در زمین دشمن کَمّی نیست؛ لشکر نمیخواهد. کیفی است. مدیریت واحد میخواهد و رزمندهٔ توانمند و آموزشدیده. مطالبهسازی و گفتمانسازی لشکر میخواهد. اما به عکس، آنطرف لشکری و با تأکید بر کمیت عمل میشود (و واقعاً بدون کیفیت) و اینطرف، عدهای تنها با دستان خالی.
۱۱. اکنون اطلس سیاسی، اقتصادی، فرهنگی، امنیتی و...، بهدلیل حضور بیضابطه در سرویس دشمن و بیتوجهی به سایر مطالبات حضرت اقا، در اختیار دشمن است. این اطلس روزبهروز، کاملتر میشود. چقدر این خطر بزرگ را برای مراجع، مدیران حوزه، مسئولان سپاه، اعزه صداوسیما و... تبیین کردهایم؟
این عماریون
■■■دولت مطلوب شبکههای اجتماعی در پساکرونا/کاربران شبکههای اجتماعی از دولت چه میخواهند؟
🔹انتشار ویروس کرونا در سراسر جهان، رخدادها و تحولات دگرگونکننده و تکاندهندهای را موجب شده که تصور آن هم مضحک و بیپایه به نظر میرسید، چه رسد به ترسیم و پیشبینی آن. اثرات این رخداد جهانگیر که با جنگ جهانی دوم و از هم پاشیدن ژئوپلتیکهای مستحکم نیمه اول بیستم مقایسه میشود، اقتصاد و سیاست و فرهنگ کشورهای مختلف را از ریل و مسیر همیشگی خارج کرده و به وضعی سیال انداخته است.
🔸از کاهش قیمت نفت تا بالا رفتن نرخ بیکاری در عرصه اقتصاد گرفته تا هجوم به فروشگاههای زنجیرهای و صفکشی در برابر خیریهها برای دریافت غذا در حوزه فرهنگ تا آنلاین شدن بسیاری از کسب و کارها و فعالیتهای اجتماعی در عرصه اجتماع، تنها نمونههایی برجسته از اثرات این بحران بهداشتی است.
🔹در ایران، ارزیابی اثرات #کرونا بر مدار دو محور ضعف حکمرانی و تأثیر تحریمها گردش میکند. افکار عمومی به شدت از عملکرد دولت و نهادهای تصمیمگیر در نحوه اداره جامعه گلایهمندند و بروز همزمان احساسات ترس و درخواست نشان میدهد آنان با همه ضدیت با نهادهای رسمی به دنبال پناهجویی از خود این نهادها هستند. اگر تا پیش از این، اعتماد سیاسی در نظر برخی دارای درجاتی قابل اتکاء میبود، امروز به یقین آشکار شده است مردم در برابر دولت بیتصمیم، بدتصمیم و دیرتصمیم گرفتار شدهاند و در اشارات مجازی خود از «نظام» میخواهند به چارهجویی اوضاع اقدام کند.
🔸براساس دادهکاویهای یک شرکت دانشبنیان فعال در این زمینه، نگاهی به رویکرد کاربران شبکههای اجتماعی نسبت به سازمانها و افراد مسؤول در بحران نشان میدهد بیش از دو سوم کاربران شبکههای مختلف اجتماعی نسبت به آنان رویکردی منفی دارند. خشم از دو اقدام به ویژه عدم قرنطینه شهرها و برگزاری انتخابات به رغم ورود کرونا به ایران بسیار بالاست. با این همه، این خشم به دلیل همزاد شدن با ترس کاربران از ابتلا به کرونا و جهل نسبت به سرنوشت خود و خانواده و نزدیکان، به یک باروت برای اعتراض اجتماعی مبدل نمیشود.
🔹از سویی دیگر، به دلیل درگیر شدن کشورهای معارض با جمهوری اسلامی به ویژه ایالات متحده آمریکا، توان بنیادها و مؤسسات ضدایرانی برای طراحی و اجرای عملیات روانی علیه نهادهای درگیر بحران در ایران به شدت کاهش یافته و همین موضوع، دردناک و ظالمانه بودن تحریمها را که پیش از این تا این اندازه محسوس و ملموس نبود، آشکار کرده است.
در نتیجه باید گفت وضعیت کنونی از حیث رسانهای یک #فرصت و از نظر اقتصادی یک #تهدید است.
🔸آنچه میتواند ایران را از نظر رسانهای در این وضعیت یاری رساند، #یکپارچگی_رسانهای و اطلاعرسانهای جامع و واحد است. در بحرانها، افکار عمومی از اقدامات و افراد نمادسازی میکنند و همه مسؤولیت و چارهجویی را از آن نمادها طلب میکنند. در نتیجه، اشاره به نام ایرج حریرچی که در پیشانی مبارزه با فیکنیوز و تحلیلهای مغرضانه از کرونا قرار دارد، به اندازه چشمگیری بالا رفته است. پس از وزارت بهداشت، نام سپاه دومین سازمان یا نهاد رسمی مورد اشاره کاربران است. سپاه پس از شهادت سردار سلیمانی از آن تصویری که نهادها و بنیادها و مؤسسات ضدایرانی به دنبال القای آن بودند، فاصله گرفته و جنبه اجتماعی و خدماترسانیاش تقویت شده. رویکرد به سپاه در بحران کرونا از آن نگاه منفی منفور پس از ماجرای پرغصه سقوط هواپیمای اوکراینی فاصله گرفته است.
🔹همچنین ارتش و نیروهای مسلح به دلیل در اختیار داشتن نیروی انسانی وسیع که در بحرانها میتواند همراه و همدست مردم باشند، در نگاه کاربران رویکردی مثبت پیدا کردهاند. در نتیجه باید گفت کاربران ترجیح میدهند شکایات و گلایههای خود از دولت را به نهادهای نظام و شخص رهبری ببرند.
این عماریون
💠 مزایای حرز امام جواد🤩👇
💜 دفع سحر و جادو
💙 دفع چشم زخم
💜 گشایش در کار ها
💙 رزق وروزی
💜 آرامش اعصاب
💙شفای مریض
این عماریون
📍همصداییِ BBC با یارانِ رسانهای محمد امامی علیه رسول قهرمانی/وقتی دُم خروس بیرون میزند!/چه مناسبات و ارتباط و نسبتی مابین مفسدین کلانِ داخلی با BBC وجود دارد؟!
🔹بیبیسی با ذوق و هیجان مصاحبهای را به نقل از محمدجعفر منتظری (دادستان کل کشور) بر علیه #رسول_قهرمانی (افشاگر پشتپردههای فسادهای کلان اقتصادی) منتشر کرد، که این مصاحبه به سرعت هم از جانب خبرگزاری میزان تکذیب شد هم از جانب شخص منتظری.
🔸سوال اما آنجاست که در این میان، چرا تخریب شدن رسول قهرمانی، به سرعت در #BBC تیتر میشود و BBC را سر ذوق میآورد؟! رسول قهرمانی شخصی است که در دادگاههای مختلفِ مفسدین کلان اقتصادی، تمامقد علیه صاحبانِ پولهای کثیف و مافیاهای اقتصادی قیام کرده است و پردههای فسادشان را برانداخته. تخریبِ چنین کسی، چرا در دستور کار BBC قرار دارد؟!
🔹لازم به ذکر است که باند #محمد_امامی و تیم رسانهای امامی هم چندین ماه است که با همه توان علیه رسول قهرمانی نوشتهاند و مینویسند و اتهامات فراوان و مغشوش و مضحکی را روانه قهرمانی کردهاند. حال همصدایی BBC و یاران محمد امامی علیه رسول قهرمانی را چگونه میتوان تفسیر کرد؟!
🔸چه مناسبات و ارتباط و نسبتی مابین مفسدین کلان داخلی با شبکههای ماهوارهای همچون BBC وجود دارد که هر دو، دست در دست هم، سعی در تخریب کسی دارند که کارش تنها افشای #فسادهای_کلان و رسوا کردن دزدها و مفسدین است.
این عماریون
💠با سلام اینجانب ........... به شماره دفتر کل ۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰
نسبت به عدم افزایش ۵۰٪ درصدی فصل دهم به حقوق بازنشستگان شاکی هستم
به شماره۳۰۰۰۲۹۰ و۱۰۰۰۶۰۰
پیامک کنید
قابل توجه بازنشستگان محترم ☝☝
🔶جهت احقاق حق مُسَلم خود ناشی از عدم اجرای جدول ذیل توسط دولت متن فوق را با شماره کارگزینی خود به شماره های ۳۰۰۰۲۹۰ مجلس شورای اسلامی و ۱۰۰۰۶۰۰ شبکه خبر ارسال نمائید
💠لطفاًحوصله به خرج دهید شاید که جمع اعتراض ما بتواند دفاعی ازحق خانواده ما نماید
🔶با تشکر از استقبال گسترده بازنشستگان گرامی در ارسال پیام ها و در خواست برای ادامه روند ارسال پیام ها وسپاس ازبازنشستگان عزیزی که با پیوستن به شورای عالی بازنشستگان و شاغلین ایران جمفا از طریق لینک گام های موثری برای اجرای این طرح هم برای بازنشستگان شریف و گرامی برداشته شود
🔶همکاران عزیز
لطفا این پیام رابرای همکاران ودیگر گروهها هم ارسال بفرمائید.
با تشکر.
♦️هیچگاه در برابر دشمن سر فرود نمیآوریم
🔹سردار فدوی: مردم ایران مردمی انقلابی هستند. رزمندگان و بسیجیان در اوایل انقلاب در دفاع از انقلاب، دفاع از مقدس و دفاع از حریم اهل بیت(ع) گام برداشتند و بهعنوان پشتوانه بزرگ و اساسی برای کشور هستند. راه رزمندگی راه جان دادن است و این سربلندی به برکت اسلام و انقلاب اسلامی بوده و عظمت و بزرگی شهدا در دل مادران و خانواده آنان قابل مشاهده است.
🔹شهدای ما در دفاع از حرم اهل بیت(ع) به دفاع از حرم و جبهه حق انقلاب اسلامی پرداختند و طبق قاعده حق پیروزی با حزبالله بوده و بدانیم وعده خدا پیروزی از آن حزب الله است. در هشت سال دفاع مقدس کشورها با صدام متحد شدند. رزمندگان اسلام به ندای امامشان لبیک گفتند و به دفاع از خاک کشور پرداختند و طبق فرموده امام راحل، مکلف به انجام تکلیف هستیم و مکلف به نتیجه نیستیم .
🔹در هر عرصه ای با آمریکا روبهرو شدیم آنها را وادار به تمکین کردیم. بیش از 41 سال از پیروزی انقلاب اسلامی میگذرد اگر طبق قاعده قرآن عمل کنیم با همدلی ، هم افزایی و وحدت میتوانیم بر مشکلات و کاستی ها فائق آمده و این انقلاب را بهدست صاحب اصلی آن برسانیم.
🔹پاسداری خدمت صادقانه به مردم است و بازنشستگی ندارد؛ امیدواریم با کمک سپاه، بسیج، مردم و مسئولان در راستای فرمایشات مقام معظم رهبری گام برداریم و ماموریت ها را بهخوبی انجام دهیم.
این عماریون
🔴 #من_عصبانی_ام‼️
🔻عصبانیت جان بولتون از ترامپ بابت عدم حمله به ایران
🔹جان بولتون، مشاور امنیت ملی سابق آمریکا از سرنگونی پهپاد آمریکا توسط ایران به عنوان «نقطه عطفی» در دوران حضورش در دولت ترامپ یاد میکند.
🔹او با خوشحالی منتظر حمله ترامپ به مواضعی در داخل ایران بوده اما بعد از لغو حمله سرخورده شده است.
🔹بولتون در کتابش عصبانیت خودش از ترامپ را بابت لغو این حمله ابراز کرده است.
این عماریون
🔴 #ترس_از_ماکت | پایان دوره عربده کشی آمریکا‼️
🔻 در روزهای گذشته برخی از رسانه های خارجی تصویری ماهواره ای از ماکت ناو هواپیمابر ساخته شده توسط نیروی دریایی سپاه را در سواحل بندرعباس منتشر کرده و هر کدام تفسیری از آن ارائه دادند. ماکت ناو هواپیمابر «نیمیتز» تنها یک نماد برای آشکار ساختن یک واقعیت است.
🔹 آمریکاییها به لطف پروپاگاندای خود عادت داشتهاند قلدری کنند و بگویند ابزارهای شکست ناپذیری برای آن هم در اختیار دارند. از اساس این خصلت ارتش های کلاسیک و دارنده قدرت دریایی است که همواره مدعی اند تنها تجهیزات در صحنه عملیات دریایی تعیین کننده است. برای اهل فن کاملاً روشن است که سطح مقطع بزرگ در دریا آن هم در فواصل نزدیک یک چالش است.
🔹 نیروهای مسلح ایران در دوره تهدید آموخته است بیندیشد و تهدیدات را به فرصت و فرصتها را به راهبرد تبدیل کند. ترکیب نبوغ، خلاقیت، خودکفایی، تحرک، خوداتکایی، شجاعت و آمیختگی همه آنها با ایدئولوژی، دکترین رزم ناهمتراز را برای جمهوری اسلامی آفریده، که ماحصل آن ناتوانی ناوهواپیمابر ۱۰۰ هزار تنی آمریکاست.
🔹 این دکترین با هزینه کم اما با کارآمدی بالا توانسته سازمان رزم آمریکا را ناتوان ساخته، تاجائیکه رونمایی از سلاح های نوین که صرفا برای مقابله با این تهدیدات نامتقارن طراحی شده هم نتوانسته به آنها مصونیت دهد. این ناتوانی آنقدر پرواضح است که هیچ چیزی قادر نبوده بر روی آن سرپوش بگذارد.
✅ ایران به همت این سازمان رزم تحولی عظیم در اندیشه نظامی به وجود آورده و محاسبات قدرت های بین المللی برای ساخت نظم مورد علاقه خود از طریق رویه های نظامی را دگرگون ساخته است. و اما این تازه آغاز ماجراست، دوران عربده کشی آمریکائیها به پایان رسیده و فواصل نزدیک که هیچ، دیگر فواصل دور هم برای آنها امن نخواهد بود.
این عماریون
🔴 #تحلیل | تحریم تسلیحاتی ایران و انتخابات امریکا
🔻 سناریوهای اقدام آمریکا در مورد تمدید تحریمهای تسلیحاتی ایران- که بهموجب برجام در مهرماه امسال به اتمام میرسد- عبارتند از:
1️⃣ صدور قطعنامه جدید در شورای امنیت،
2️⃣ توسل به متحدانِ عضوِ برجام جهت فعالسازی مکانیسم ماشه،
3️⃣ توسل مستقیم به مکانیسم ماشه بر اساس تفسیر خاص آمریکا در مورد عضویت در قطعنامه 2231
4️⃣ ارجاع از طریق پروندهسازی جدید شورای حکام آژانس بینالمللی انرژی اتمی
🔻 برای دولت آمریکا تمدید تحریمهای تسلیحاتی ایران مسئلهای مهم در آستانه انتخابات ریاست جمهوری محسوب میشود؛ ترامپ قصد دارد فشار حداکثری خود علیه ایران را با این اقدام تکمیل و در مناظرات انتخاباتی با بایدن دست برتر را داشته باشد.
🔹 لذا علاوه بر چهار سناریوی فوق بر اساس گزارشها، به دنبال راه میانهای نیز هست و این مسیر را از طریق اروپا تعقیب میکند. برای این منظور پیشنهاد تمدید کوتاهمدت تحریمهای تسلیحاتی ایران به شورای امنیت ارائه خواهد شد تا احتمال وتوی چین و روسیه را از این طریق کاهش داده و اهداف کوتاهمدت خود را نیز تعقیب نماید.
🔹 اروپا قصد دارد ضمن حفظ پوسته برجام، امکان لغو تحریمهای تسلیحاتی را نیز از ایران سلب کند. در این سناریو، درصورتیکه ترامپ مجدداً به ریاست جمهوری انتخاب شود طبعاً تصمیمگیری برای تمدید تحریم در شرایط خاص خود هزینهای برای آنها ندارد و اگر بایدن به ریاست جمهوری انتخاب شود کوتاهمدت بودن تمدید تحریمها این مسئله را به حربهای برای امتیازگیری مجدد از ایران تبدیل خواهد کرد.
این عماریون
آسیب های تک فرزندی!
🔻یکی از آسیبهای تک فرزندی توجه بالاتراز نیاز به فرزند است که فرزندرا پرتوقع بار میآورد که این توقع زیاد چه از پدرومادر وچه از جامعه میتواند باشد. اگر چند فرزند داشته باشیم این توجه و محبت بین چند فرزند تقسیم میشود و محبت، توازن پیدا میکند. پدری که از سرکار به منزل میآید و تنها تک فرزندش را میبیند و از محبتش او را فراوان می بوسد، وقتی محبت و توجه بیش از اندازه به فرزند شد، باید انتظار داشت که فرزند به پدر بگوید بابا برایم کامپیوتر یا تبلت یا...میخری؟
🔻از عوامل بلوغ زودرس،ارتباط کودکان با افراد بزرگتر از خودشان است. تک فرزندها دائما با پدرومادر خود در ارتباطند. بلوغ زودرس آسیب هایی را به دنبال دارد. بلوغ عقلی، بلوغِ جنسی را کنترل میکند؛ اگر بلوغِ جنسی، زودتر از بلوغ عقلی اتفاق بیافتد، آسیبهایی را به دنبال دارد از جمله باعث اختلالات جنسی خواهدشد.در خانواده های تک فرزند کودک به کارهای پدر و مادر نگاه میکند و رفتارهای بزرگترها را تقلید و پیروی میکند که این باعث بلوغ زودرس میشود از اینرو باید تک فرزندها وقت بیشتری با همسالانشان بگذرانند!
این عماریون
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
۳۰ خرداد، اولین سالگرد سرنگونی عقاب جاسوس آمریکاییها در آبهای دریای عمان است. در ساعت چهار صبح ۳۰ خرداد پرندهی رادار گریز و بلند پرواز دویست میلیون دلاری "گلوبال هاوک" مدل Mq4_c (که نیروی دریایی آمریکا فقط چهار فروند از آن را در اختیار داشت) به چنگ رادار ایرانی "مطلع الفجر" گرفتار شد و با شلیک سامانهی پدافندی "سوم خرداد" سرنوشتی جز سرنگونی در آبهای دریای عمان پیدا نکرد.
این عماریون
🔴 تحریم تسلیحاتی ایران و انتخابات امریکا
🔻 سناریوهای اقدام آمریکا در مورد تمدید تحریمهای تسلیحاتی ایران- که بهموجب برجام در مهرماه امسال به اتمام میرسد- عبارتند از:
1️⃣ صدور قطعنامه جدید در شورای امنیت،
2️⃣ توسل به متحدانِ عضوِ برجام جهت فعالسازی مکانیسم ماشه،
3️⃣ توسل مستقیم به مکانیسم ماشه بر اساس تفسیر خاص آمریکا در مورد عضویت در قطعنامه 2231
4️⃣ ارجاع از طریق پروندهسازی جدید شورای حکام آژانس بینالمللی انرژی اتمی
🔻 برای دولت آمریکا تمدید تحریمهای تسلیحاتی ایران مسئلهای مهم در آستانه انتخابات ریاست جمهوری محسوب میشود؛ ترامپ قصد دارد فشار حداکثری خود علیه ایران را با این اقدام تکمیل و در مناظرات انتخاباتی با بایدن دست برتر را داشته باشد.
🔹 لذا علاوه بر چهار سناریوی فوق بر اساس گزارشها، به دنبال راه میانهای نیز هست و این مسیر را از طریق اروپا تعقیب میکند. برای این منظور پیشنهاد تمدید کوتاهمدت تحریمهای تسلیحاتی ایران به شورای امنیت ارائه خواهد شد تا احتمال وتوی چین و روسیه را از این طریق کاهش داده و اهداف کوتاهمدت خود را نیز تعقیب نماید.
🔹 اروپا قصد دارد ضمن حفظ پوسته برجام، امکان لغو تحریمهای تسلیحاتی را نیز از ایران سلب کند. در این سناریو، درصورتیکه ترامپ مجدداً به ریاست جمهوری انتخاب شود طبعاً تصمیمگیری برای تمدید تحریم در شرایط خاص خود هزینهای برای آنها ندارد و اگر بایدن به ریاست جمهوری انتخاب شود کوتاهمدت بودن تمدید تحریمها این مسئله را به حربهای برای امتیازگیری مجدد از ایران تبدیل خواهد کرد.
این عماریون
■■■پیگیری وزارت صنعت برای افزایش دوباره قیمت مصوب خودرو
🔹️گفته میشود مسوولان وزارت صمت با قیمتهای اعلامی شورای رقابت مخالند و این موضوع را عامل زیاندهی هنگفت #خودروسازان میدانند، از همین رو بهدنبال جلب نظر این شورا برای تغییر در قیمت یا فرمول قیمتگذاری هستند.
🔸خودروسازان خواستار رشد ۶۰ درصدی قیمت محصولاتشان هستند. به گفتهی آنان اگر با میزان #افزایش_قیمت موافقت شود، زیان خودروسازی تا حدی جبران خواهد شد، هرچند اختلاف بین قیمت کارخانه و بازار خودرو همچنان وجود خواهد داشت.
🔹️با اینحال برخی منابع تاکید دارند که در صورت موافقت شورای رقابت با افزایش دوباره قیمت، نرخهای جدید در فروش فوق العاده قبلی اعمال نشده و برای فروشهای آتی لحاظ خواهد شد.
این عماریون
⬅️ایدئولوژی مجموعهٔ باورها و اندیشههای ثابت سیاسی و اجتماعیای از جمله سیستمهای فکری، فلسفی و مذهب که فرد، گروه یا جامعه دارد و در تعیین خطمشی، عمل یا موضعگیری معتقدان به آنها در مسائل سیاسی-اجتماعی مؤثر است.
⬅️در مطالعات اجتماعی، یک ایدئولوژی سیاسی یک مجموعه اخلاقی مشخص از ایدهآلها، اصول، دکترینها، اسطورهها و نمادهای یک حرکت اجتماعی، یک بنیاد، طبقه یا گروه بزرگ است که توضیح میدهد اجتماع چگونه باید کار کند؛ و برخی طرحهای کلی سیاسی و فرهنگی را برای یک آرایهٔ مشخص اجتماعی توصیه میدهد.
⬅️وقتی گروهی از ایدئولوژی وآرمانهای خود که بر مبنای آن طرفداران زیادی کسب کرده در نیمه راه مسیرش را تغییر بدهد به آن #فرقه منحرف گفته میشود...
⬅️ما در ادامه اختصاصا به #جریان انحرافی بهاری ها خواهیم پرداخت
۱
⬅️ جریان انحرافی یا جریان خاص اصطلاحی ست که مخالفین محافظهکار محمود احمدینژاد در دوران ریاستجمهوری او برای توصیف حلقهای از نزدیکان و جریانی در دولت وی ابداع کردهاند. از نظر آنها این جنبش فکری تمایلات لیبرالی و ملیگرایانه زیادی دارد و به آن اندازه مذهبگرا نیست که بتواند در درون گروه حاکم محافظهکار ایران طبقهبندی شود همچنین محافظهکاران منتقد احمدینژاد معتقدند اسفندیار رحیم مشایی از یاران نزدیک، خویشاوند و رئیس دفتر او رهبری این جریان را بر عهده دارد
در مقابل افراد منتسب به این گروه نیز ، استفادهکنندگان از این لفظ را جریان تمامیتخواه میخوانند !!!
◀️براستی ماجرا چیست؟؟؟
⬅️ از سال ۱۳۸۹، بحث و جدالی میان گروههای اصولگرا (که تا آن زمان در حمایت از محمود احمدینژاد متحد بودند) آغاز شد که در این میان بخشی از اعضای هیئت دولت و حامیان نزدیک احمدینژاد (بهطور خاص، اسفندیار رحیم مشائی و افراد نزدیک به او) از سوی محافظهکاران در مجلس و نهادهای دیگر متهم به تخلفات گوناگون شدند و از آنها با نام «جریان انحرافی» یاد شد.!!
⬅️ این اتهامات ترکیبی بود از مباحث فکری و انحرافات عقیدتی تا مسائل مربوط به فسادهای اقتصادی اما رسانهها و شخصیتهای وابسته به این جریان، این اتهامات را توطئهای از جانب گروهی موسوم به اقتدارگرایان تندرو میدانند که در رسانههای حامی اسفندیار رحیم مشایی متحدان جریان انحرافی، اصلاح طلبان و اصولگرایان پیشرو خوانده میشوند.!!!!
۲
⬅️ دوستان همواره یکی از مهمترین ادعاهای حلقه انحرافی شکل گرفته در دولت دهم این بوده که انحراف یک برچسب سیاسی است که مخالفین آقای احمدینژاد برای از میدان به در کردن وی و متفرق کردن هوادارانش ساختهاند و اساساً انحرافی در افکار و عقاید این حلقه وجود نداشته و این حلقه بهترین منادیان و معتقدان اسلام ناب، مکتب امام خمینی (ره) و گفتمان اتقلاب اسلامی بوده و هستند.!!!!
⬅️ به تازگی کتابی به نام «روایت انحراف» توسط پژوهشگران «اندیشکده ولاء» و درباره عقاید و افکار حلقه موسوم به «حلقه انحرافی» تألیف شده است که علاقمندان را دعوت به مطالعه آن می کنیم
۴
⬅️«حلقه انحرافی» یکی از حلقههای مرموز در تاریخ انقلاب اسلامی است که تاکنون هزینههای سنگینی بر انقلاب و کشور تحمیل نموده است. این حلقه از سال ۱۳۸۴ تا سال ۱۳۹۲ توانست در ساختار قدرت جایگاهی به دست آورده و برنامههای خود را پیگیری نماید.
⬅️آقای محمود احمدی نژاد در سال ۱۳۸۴ با تکیه بر #گفتمان انقلاب اسلامی و شعارهای انقلابی که طی سالهای منتهی به ۸۴ توسط رهبر معظم انقلاب اسلامی و نیروهای انقلابی و در مبارزه با جریان تجدیدنظرطلب حول دال اصلی ولایت و دالهای فرعی عدالت، استکبارستیزی، استقلال و پیشرفت گفتمانسازی شده بود، توانست به قدرت برسد.
⬅️دولت نهم تا مدتها با ورود نیروهای انقلابی در آن و طنین انداز شدن شعارهای انقلاب در حرف و منعکس شدن روحیه انقلابی در عمل، خوش درخشید، اما به مرور زمان با نقشآفرینی حلقه مرموز و انحرافی فوق و پر رنگ شدن ادبیات و کلیدواژههای آنان مانند #انسانگرایی، جهانیشدن، مکتب ایران، کوروش و ... در سخنان آقای احمدینژاد، درخشندگی دولت کم شده و در نهایت تمامی تلاشها و اقدامات بزرگ صورت گرفته در دولتهای نهم و دهم به حاشیه رفت!!!
۵
⬅️مکتب ایرانی اصطلاحی بود که در همایش ایرانیان مقیم خارج از کشور (اوایل مردادماه ۱۳۸۹) توسط اسفندیار رحیممشایی بکار رفت و با واکنشهای متفاوتی در داخل ایران روبرو شد. این مفهوم، توسط منتقدانِ «جریان انحرافی» به عنوان یکی از بزرگترین بدعتهای جریان مذکور معرفی میگردد.
⬅️ از مخالفان سرشناس آن روزها میتوان به احمد توکلی، علی مطهری،حداد عادل، از نمایندگان مجلس و داوود احمدینژاد، حبیبالله عسگراولادی، سرلشکر فیروزآبادی،و آیت الله مصباح یزدی را میتوان نام برد.
۳
⬅️ حلقه انحرافی اقدامات خود را پس از پایان حضور در دولت متوقف نکرد، بلکه پس از فترتی کوتاه دیگربار اقدامات مخرب خود را شدیدتر از گذشته آغاز نمود.
⬅️حلقه فوق تاکنون برای ترویج دیدگاههای خاصش (به خصوص در میان متدینین و انقلابیها) حداکثر استفاده را از ادبیات انقلابی و اسلامی داشته و با بهرهگیری از انواع روشهای تبلیغاتی و عملیات روانی، خود را در جایگاه مظلوم نشانده و هرگونه نقد و پرسش از خود را فاقد منطق، سیاسی و جناحی جلوه داده است.!!!
⬅️متأسفانه در روشنگری و تبیین مسئلهٔ انحراف، نیروهای انقلابی متوسل به مستندات و قرائنی شدند که هضم و پذیرش آن و نیز امکان اثبات و تبیین آن برای عموم مردم مشکل بود. حال آنکه صرفنظر از درستی و اعتبار این مستندات، انحراف عقیدتی این حلقه، در مواضع و اظهارات و کنشگری رئوس حلقهٔ انحراف مشهود بوده و هست.
۶
⬅️دوستان توجه بفرمایید که طی سالهای اخیر، بخشی از مردم و بدنه انقلابی کشور در موضوع افکار و عقاید حلقه انحرافی فوق، پرسشهایی داشته که متأسفانه تاکنون پاسخ درخوری به آنها داده نشده است. پرسشهایی مانند:
🔺«چرا به لیدرهای جریان موسوم به بهار، حلقه انحرافی گفته میشود؟»،
🔺 «اندیشه حلقه انحرافی چیست؟»
🔺«این حلقه چگونه میاندیشد؟»
🔺«کدام بخش از اندیشه این حلقه، انحرافی است؟»
که تاکنون به صورتی دقیق و مفصل به آنها پرداخته نشده است. کتاب «روایت انحراف» پژوهشی مستند و دقیق است که با هدف پاسخ مستند و متقن به برخی از این پرسشها تهیه شده است که دوستان میتوانند بدان رجوع کنن.
۷
⬅️ برخلاف تصور جامعه و نیروهای انقلابی، کنشهای «حلقه انحراف» در دولتهای نهم و دهم صرفاً یک کنش سیاسی معطوف به کسب قدرت نبوده و ریشه در اندیشهها و عقاید خاص این حلقه دارد !!
⬅️با توجه به تأکید چهرههای اصلی این حلقه بر یک تلقی خاص از خدا و نیز انسان، در این بخش به این موضوع بسیار مهم که بنیانهای سایر مباحث را روشن میسازد پرداخته میشود.
⬅️در آموزههای حلقه انحراف، «انسان» محور اصلی خلقت است. در این نگاه، همه هستی در خدمت انسان است و اگر انسان نباشد، هستی عبث و بیهوده خواهد بود. از نظر این حلقه، بدون وجود انسان این بیهودهگی به حدی است که حتی وجود خدا هم معنایی نداشته و این وجود انسان است که به خدا معنا میبخشد.
۸
⬅️اسفندیار رحیممشایی #انسانگرایی را به عنوان اصل اساسی فکری خود مطرح نموده است.
⬅️از نظر مشایی، انسان محور وحدت بین انسانها است:
«تأکید میکنم که خدا محور وحدت انسانها نیست و حتی امروز هم بشر به وحدت نرسیده است چرا که اگر به وحدت رسیده بود این همه خونریزی و جنگها صورت نمیگرفت ...
چرا خدا، محور وحدت نشده است
و من میگویم مشکل این است که به تعداد انسانها خدا هست ... !!!
ملتها در طول تاریخ همواره یک خدا را نپرستیدهاند چون انسانها خدای متفاوت دارند!!!.»
⬅️بر اساس نگاه مشایی، با این استدلال که به تعداد انسانها خدا وجود دارد، خدا را نمیتوان محور وحدت انسانها قرار داد و به جای خدا باید انسان را محور وحدت قرار داد، چرا که خدا موضوع اختلافها بین انسانها بوده است!!.
⬅️در این منظر به خاطر اختلاف نگاه افراد نسبت به خدا، جایگزین مناسب دیگری برای قرار دادن در محور وحدت بین انسانها وجود دارد. از نظر مشایی به جای تکیه بر خدا که عامل تفرقه و جنگها شده است، بهتر است بر مفهوم «انسان» تکیه کرد.!!!
⬅️گزاره «به تعداد انسانها خدا هست» که به صورت اجمالی توسط مشایی گفته شده، البته نشان از نگرشی خاص در افکار این حلقه دارد که مشایی صرفاً به آن اشاره کرده است.
⬅️ توضیح و تبیین این دیدگاه در یادداشتهای «اکبر جباری» که یکی از افراد نزدیک به مشایی و از چهرههای تئوریک حلقه انحراف است، به صورت مبسوطتر آمده است ...
۹
⬅️ جباری تلاش کرده با مغالطاتی شبهفلسفی و لفاظی و بازی با مفاهیمی مثل «وجود» و «موجود» به رد خدایی که ادیان یکتاپرست درباره آن سخن میگویند پرداخته و به جای آن بحث موهومی چون ایمان به گشودگی به ساحت جهان و وجود بپردازد.!!!
در پاسخ به ادعاهای جباری به دلیل طولانی نشدن بحث فقط به یک سوال بسنده میکنم اینکه اگر خدا ساخته ذهن انسان است، چطور ذهن انسان که متناهی و ناقص است، توانسته مفهوم نامتناهی و کاملی چون خدا را به تصور درآورد؟؟؟؟
۱۲