فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 ١٦ هزار فوتی در سال بهدلیل تصادفات رانندگی
🔹جانشین رئیس پلیس راهور فراجا: در طول سال ۱۶ هزار نفر در سوانح رانندگی جان خود را از دست میدهند و بیش از ۳۰۰ هزار نفر نیز مصدوم میشوند.
🔸اگر ۱۰ درصد این ۳۰۰ هزار نفر دچار معلولیتهای جسمی شوند یعنی در طول سال بالغ بر ۳۰ هزار نفر معلول جسمی و حرکتی روی دست کشور و خانوادههای آنها تحمیل میشود
💢ماجرای فرخنژاد و لزوم بازسازی فرهنگی
🔹ماجرای اخیر حمید فرخنژاد هر چند داستان تلخی به نظر میآید، اما یک نشانه آشکار برای شناخت افراد و گروههایی است که این روزها مانند آب خوردن وطنفروشی میکنند. ماجرای حیرتآور و تأسفآمیز برخی از چهرههای اجتماعی که حدود انسانیت و اخلاق را پشت سر گذاشتهاند جای تأمل فراوان دارد. البته فرخنژاد پیشتر از این گفته بود 80 میلیون نفر جمعیت ایران برای من اهمیتی ندارد، اگر خم به ابروی بچهام بیاید! یکی از نشانههای سقوط اخلاق در هنر نیز همان هنگام اتفاق افتاد اما از سوی جامعه چندان جدی گرفته نشد.
🔸حالا همین بازیگر در ایام اغتشاشات اخیر در نقش مأمور امنیتی جمهوری اسلامی در یک فیلم تحت حمایت بنیاد فارابی ایفای نقش میکند؛ فیلمی که در آن نشان داده میشود موصل چگونه توسط نیروهای نظامی ایران از چنگال داعش رهایی مییابد. با اتمام آخرین سکانس، حمید فرخنژاد دستمزد میلیاردی خود را دریافت میکند، سپس بار سفر را میبندد و از کشور خارج میشود. اما بخش دردناک ماجرا آن جایی است که این بازیگر همه مرزهای شرافت و انسانیت را زیر پاگذاشته، پس از خروج از ایران در آغوش دشمنان ایران میغلتد و در مذمت دیکتاتوری نیز در صفحه شخصی خودش خزعبلات میبافد!
🔹اصلا خروج حمید فرخنژاد از ایران به خودی خود چندان مهم نیست؛ او نیز میتواند به مشابه بسیاری از کسانی باشد که به دلایل گوناگون قصد مهاجرت موقت و دائم میگیرند. مهم آن است که همه کسانی که برای هنر و فرهنگ این کشور دل میسوزانند به فکر راه چاره بیفتند و اجازه ندهند چنین افراد وطنفروشی به ثمن بخس آبرو و حیثیت مردم بزرگ ایران و نیز فرهنگ اسلامی و ایرانی را پیش چشم افکار عمومی دنیا و به خصوص مردم و نسلهای جدید جامعه خودمان ببرند. این اتفاقات صرفا تفسیر و معنای سیاسی ندارد؛ اگر علاقهمندان به فرهنگ دیر بجنبند و چنانچه این روند ادامه یابد چنین موجوداتی فرهنگ و هویت اصیل جامعه ایرانی را به تاراج میبرند.
🔸قضیه عجیب و غریب حمید فرخنژاد هر چند صرفا یک علامت و رخداد است، اما نشانه آن است که نبض فرهنگ جامعه مطلوب کار نمیکند. به خاطر همین است که رهبر حکیم انقلاب در دیدار با دولت سیزدهم فرمودند: «در مسئله فرهنگ و رسانه، به گمان بنده، ساختار فرهنگی کشور نیاز به یک بازسازی انقلابی دارد. ما مشکل داریم در ساختار فرهنگی کشور؛ و یک حرکت انقلابی لازم است. البته «حرکت انقلابی» یعنی خردمندانه و عاقلانه. معنای «انقلابی بودن» بیهوا حرکت کردن و بیحساب حرکت کردن نیست».
💢۶ توافق وزارت صمت و بورس کالا برای تعادل بازار خودرو
🔸۱- جدول کف عرضه خودرو و برنامه تولید ماهانه به تفکیک مدل توسط وزارت صمت به بورس کالا اعلام شود و مبنای تایید عرضهها و معاملات قرار گیرد.
🔹۲- بورس کالا میزان عرضهها را به صورت هفتگی، دوهفتهای و ماهانه به گونهای تایید کند تا کف عرضههای ماهانه رعایت شود.
🔸۳- در خصوص نحوه عرضهها نیز قرار شد تجمیع عرضهها براساس کلاس خودروها، پرتیراژها و کم تیراژها و خودروهای تجاری انجام شود.
🔹۴- تعیین پیش دریافت خرید خودرو به گونهای متناسب با شرایط بازار باشد تا تقاضای خودرو متعادلتر شود.
🔸۵- آن دسته از کدهای ملی در بورس کالا امکان خرید خودرو دارند که از ابتدای سال ۹۸ از بورس کالا یا سامانههای وزارت صمت خرید نداشته اند.
🔹۶- مقرر شد شرایط ضمانت خودروسازان برای عرضه در بورس به منظور رشد عرضهها تسهیل شود.
💢مهمترین راهکارها برای مقابله با سیاستهای «تحدید نسل»
🔹در دنیای امروز روند افزایش جمعیت به هر میزانی که باشد بهخودیخود واجد هیچگونه بار ارزشی خوب یا بد نیست و تنها در تعامل با هدفهای توسعه جامعه است که وجهی منفی، مثبت، بد، خوب، مخرب یا سازنده میگیرد.
🔸در کشور ما، زنگ خطر کاهش جمعیت به صدا درآمده و کارشناسان اوضاعی بحرانی را برای جمعیت ایران پیشبینی میکنند.
🔹در سال ۹۹ جمعیت کشور از مرز ۸۴ میلیون نفر گذشت اما این رقم همچنان حاوی وضعیت هشداردهندهای برای آینده کشور است.