🔴پنج وصیت بسیار زیبا!
🌸امام محمد باقر (علیه السلام) خطاب به جابر بن یزید جُعفی میفرمایند:
ای جابر! تو را به پنج چیز وصیت میکنم..
💥اگر مورد ستم قرار گرفتی،
👈تو ستم نکن
💥اگر به تو خیانت کردند،
👈تو خیانت نکن
💥اگر تو را تکذیب کردند،
👈تو خشم نگیر
💥اگر تو را ستایش کردند،
👈 تو دلخوش نشو
💥 و اگر تو را سرزنش کردند،
👈 تو دلگیر مشو
🔵بلکه درباره آنچه گفتند فکر کن!
✍اگر دیدی آنچه میگویند راست است،
خود را اصلاح کن.
💠و اگر دیدی درست نیست، پس بدان که خود را مدیون تو کردند و برای جبران این دِین، از ثوابهای او به تو میدهند
♦️از گناهان تو کم کرده، در نامه اعمال او قرار میدهند»
📚بحارالأنوار، جلد۷۵، صفحه۱۶۲
شوک صنعتی دهه ۱۳۵۰
یکی از مهمترین عرصههای استفاده از درآمدهای نفتی افزایش سرمایهگذاری دولتی در بخش صنعت در دهه 1350 بود؛ بهطوریکه سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران که در اواخر دهه 1340، فعالیتش را در این زمینه آغاز کرده بود، در دهه 1350 شدت بیشتری به تأسیس مؤسسات و کارخانههای صنعتی بخشید.
روزنامه «تایمز» لندن در گزارشی به اقدامات و سرمایهگذاریهای کلان دولت ایران در توسعه زیرساختها و صنایع سرمایهبر اشاره کرده که طبق اهداف صنعتیسازی پرشتاب کشور صورت میگرفته است: «دولت مقادیر هنگفتی پول برای جادهها، سدها، و مراکز مولد نیرو و برنامههای تلهکامونیکاسیون (ملی کردن) خرج کرده است و صنایع بزرگی بهوجود آورده و اطراف شهرها را به مراکز فعالیت تبدیل ساخته؛ مثلا اصفهان که در آن کارخانجات ذوب آهن با همکاری روسها و از طریق فروش گاز به شوروی برپا میشود و تبریز که کارخانجات ابزارسازی تراکتورسازی و دیزل بهوجود میآید و اراک که در آن کارخانجات صنعتی عمومی با کمک روسها تأسیس میشود».
این توسعه با سرعت و پرهزینه طرحهای عمرانی و سرمایهبر صنعتی با سرمایهگذاری دولتی، در واقع بدون پیوست و ارتباط منطقی با سایر بخشها و حوزههای اقتصادی به پیش برده میشد که عواقب زیانباری برای اقتصاد کشور داشت. سخنان کارشناسان و مسئولان برنامهریزی و بودجهبندی کشور در جلسات شورای اقتصاد مورخ 24 تیر 1352 (مربوط به زمان آغازِ تخصیص اعتبارات به این بخشها) موجود است که گواهی بر این مدعاست: «مجیدی به اطلاع رساند: اشکال اساسی کار ما عدم هماهنگی در سیستم برنامهریزی کارهاست؛ یعنی بعضی بخشها مثل صنایع خیلی سریع پیش میرود ولی بخشهای دیگر کند؛ مثلا به توسعه بنادر احتیاج شدید داریم و یا مثلا شرکت معادن سرچشمه در حال جلو رفتن است، درحالیکه از جهت ارتباطات و برق لنگی دارد ... در بخشهایی ... مثل کشاورزی و آموزش و پرورش و بهداشت به علت آنکه با مردم سروکار دارند کارها کند پیش میرود، ولی در بخشهایی نظیر صنعت میشود سریع جلو رفت و این عدم تعادلی بهوجود میآورد...».
این تمرکز دولت بر سرمایهگذاریهای کلان و صنایع زیربنایی موجب نادیده گرفتن صنایع کوچک و روستایی، که سهم عمدهای از ارزش افزوده صنایع را به لحاظ ایجاد اشتغال، درآمد و توزیع عادلانهتر منابع به خود اختصاص میداد، شد؛ چرا که در عمل، حمایت صنعتی دولت و اعتبارات و تسهیلات بانکی و بازرگانی و مالیاتی صرفا معطوف به واحدهای بزرگ صنعتی میشد و بهتدریج به دلیل این عدم حمایتها و رقابتی که این صنایع به ناگزیر از یکسو با صنایع بزرگ و از سوی دیگر با کالاهای مصنوع خارجی داشتند آنها را در وضع نامطلوبی قرار داد و با رکود نسبی مواجه گردانید.
ضمن اینکه دولت دائم میبایست با پرداخت سوبسید و حمایتهای مالی و جبران خسارت مانع ورشکستگی این مؤسسات تولیدی و صنعتی میگردید؛ به طور مثال میتوان به کارخانجات قند هگمتان و قهستان اشاره کرد که با ورشکستگی این کارخانجات، تأمین اعتبار زیان این دو کارخانه که سهام عمده آن متعلق به بخش دولتی بود، 643 میلیون ریال برآورد شده بود که دولت میبایست میپرداخت.
در واقع این سرمایهگذاریهای کلان دولتی با وجود ضرر و زیانهای هنگفت آن، صرفا در راستای کارکردهای حیثیتی و نمایشی رژیم با وجود هشدارهای کارشناسان صورت میگرفت. در اسناد دراینباره میخوانیم: «... سرمایهگذاریهای مزبور چون توأم با مطالعات عمیق اقتصادی نبوده، صرفا جنبه نمایشی و حیثیتی داشته است یا اینکه ایجاد اشتغال کرده، ولی مشاغل تولیدی و مولد نبوده است. پرداخت حقوقهای کلان و دستمزدهای چندین هزار تومانی، هزینه سفرهای پرخرج خرید میز و صندلی و مبلمان و ملزومات اداری بدون نیاز واقعی و بدون رعایت مقررات و آییننامههای مناقصه، استخدام سکرتر و منشی و خطوط تلفن متعدد داخلی و خارجی، تزیین اتاقها و ساختمانها و مؤسات و ادارات وابسته و از همه مهمتر مسئولیت را به افرادی سپردن که کوچکترین تخصص را در کاری که انجام میدادند نداشتند همه و همه در افزایش هزینه، کند شدن کارها و بالا رفتن قیمت تمامشده مؤثر بوده است بدون اینکه به موازین علمی و اقتصادی از قبیل ظرفیت، بازدهی، هزینه و قیمت توجه شود...».
در کل باید گفت که بخش صنعت درحالیکه با پروژههای عظیم صنعتی و عمرانی سرمایه زیادی را از دولت میکشید، نمیتوانست کارایی لازم را از خود نشان دهد و مجموعه صنعتی کشور، بافت ناهماهنگ و شدیدا وابستهای را تشکیل میداد که برای ادامه حیات نیازمند واردات کالاهای واسطهای و سرمایهای در ابعاد وسیع بود و این امر بر وابستگی و ناکارآمدی هرچه بیشتر آن میافزود.
باهنر: «ایرانهراسی» جهان را خودمان با «هولوکاست» و «قطعنامهها کاغذپاره است»، راه انداختیم / «فرماندهان نظامی» نباید در سیاست خارجی اعلام موضع کنند
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام:
🔹تا نیمه دهه هشتاد ما حواسمان بود. متأسفانه از آن زمان به بعد حالا دولت وقت مسئله هولوکاست را مطرح کرد بعد هم رئیس دولت گفت که این قطعنامهها کاغذپاره است و از این مسئله غفلت کردیم و ما اندک اندک از این مسئله غفلت کردیم و نتوانستیم توجیه و تبیین کنیم برای دنیایی که از ما میترسانندشان که به آنها بگوییم ما اهل درگیری نیستیم و متأسفانه از دهه هشتاد به بعد بعضی وقتها ما خودمان یعنی بعضی از مسئولان خودمان ایران هراسی را راه انداختیم. عوض اینکه آب بریزیم، بنزین روی آتش ریختیم.
🔹ببینید در خیلی از کشورها مواضع سیاسی و مهم امنیتی کشورها معلوم است توسط چه کسانی مطرح می شود یا وزیر خارجه باید اعلام بکند یا رئیس جمهور، مثلاً حالا فرض کنید در کشور ما رأسش مقام معظم رهبری اعلام می کنند یا رئیس جمهور و وزیر امور خارجه اما فرماندهان نظامی نباید اعلام موضع سیاست خارجی بکنند
🔹اگر ما در آمریکا ۱۰ نفر داشته باشیم که دیپلماسی عمومی ایران را به وجود بیاورند، بسیار تاثیر گذار خواهد بود؛ همین الان روسیه هم در پارلمان آمریکا لابی دارد.
🔹 بعضی از مسئولان فکر میکنند اغتشاشات تمام شده، در صورتی که مسئله هنوز باقی مانده؛ دوباره یک جرقه میخورد و یک عدهای شروع به اغتشاش میکنند
👤 آنتی صهیون: امثال همین باهنرها با همین سیاستهای گلگلی عامل اصلی وادادگی و عقب نشینی در حوزه های سیاسی و نظامی و فرهنگی هستند
یکی از بزرگان غربی گفته:
مردم دنیا تظاهر میکنند که از قانون پیروی میکنند ، در واقع همه مردم فقط از زور پیروی میکنند
حضرت علی نیز فرموده: ضربا ضربا
بنابراین همیشه باید به دشمنان پاسخ محکم بدهیم تا جرات هیچگونه تعرضی( فرهنگی ، نظامی ....) را نداشته باشند
SH S:
✅ تعداد موشک های مورد نیاز برای نابودی کامل اسراییل :
✅ این مقاله با احتساب ساختمانها و اماکن حساس موجود در سرزمین های اشغالی و شعاع و قدرت تخریب موشک های متوسط ایران و همچنین مطالعه ی برخی حملات موشکی مانند وقایع قبل از جنگ دوم خلیج فارس , حمله 2018 به ارامکو و موشکباران عین الاسد تهیه شده است .
✅ عدد تقریبی است و میتواند بیشتر یا حتی با حذف برخی اهداف مانند مناطق صنعتی و علمی به عنوان زیرساخت آینده فلسطین کمتر شود .
⭕️ فلج کردن کردن نیروی هوایی :
🔹تعداد فرودگاه ها : 20 فرودگاه
- هدف قراردادن باندها هر فرودگاه به طور میانگین 20 موشک ( 400 تیره )
- ساختمانهای برج مراقب و سیستم ناوبری هرفرودگاه 5 موشک ( 100 تیره )
⭕️ نابودی ساختمان های مدیریت شهری و استانی ( با درنظرگیری میانگین 5 موشک برای هر ساختمان ) :
- 5 ساختمان استانداری ( 25 تیره )
- 10 ساختمان فرمانداری اصلی ( 50 تیره )
- ساختمانهای شهرداری 50 شهر دیگر ( 250 تیره )
⭕️ نابودی مناطق سیاسی :
- ساختمان کنست یا همان پارلمان اسراییل ( 10 تیره )
- ساختمانهای 28 وزارتخانه ( 280 تیره )
- ساختمان ریاست جمهوری ( 10 تیره )
- ساختمان نخست وزیری ( 10 تیره )
- منزل 30 وزیر ( 30 تیره )
⭕️ مناطق صنعتی , اقتصادی و علمی :
- 1000 واحد صنعتی و اقتصادی هرکدام از 1 تا 5 تیره به احتساب بزرگی ( حدودا 3000 تیره )
- 8 دانشگاه بزرگ هرکدام 20 تیره ( 180 تیره )
- 8 نیروگاه اتمی هرکدام 20 تیره ( 180 تیره )
- 100 نیروگاه و پالایشگاه برق نفت گاز و مشتقات نفتی هرکدام 20 تیره ( 2000 تیره )
⭕️ مناطق نظامی و امنیتی :
- 50 ساختمان اصلی پلیس هر شهر ( 250 تیره )
- 50 پایگاه کوچک نظامی یا امنیتی هر شهر ( 250 تیره )
- 10 پایگاه اصلی نظامی هرکدام 20 تیره برای ساختمانهای فرماندهی و محل دپوی مهمات ( 200 تیره )
⭕️ اهداف دیگر مانند رادار ها آنتن های مرکزی و ساختمانهای رادیو تلویزیون ( 800 تیره )
🟤 جمعا : 8000 تیره موشک اصلی توسط ایران و 100 هزار راکت کوچک و خمپاره برای درگیر کردن پدافند این رژیم توسط حزب الله .
✅ بنا به تجربه ی جنگ دوم خلیج فارس ( تهاجم به عراق ) این عملیات موجب قطع ارتباط صدها هزار سرباز با مرکز فرماندهی شده و عملا شیرازه این ارتش از هم میپاشد , بدین صورت نیروها یا فرار کرده یا بنا به تجربه و اموزش به نبرد های چریکی جسته و گریخته و صد البته محکوم به شکست روی میاوردند .
✅ بنا به تجربه ی اخراج اسراییل از جنوب لبنان ( سال 2000 ) میتوان بعد از این عملیات برق آسا مردم فلسطین ( ساکنین داخل سرزمین های اشغالی و یا اردنی های فلسطینی تبار ) را به راهپیمایی های چند صد هزار نفری به سمت مناطق مهم سرزمین های اشغالی تشویق کرده تا عملا تمام کنترل ها از دست ارتش اشغالگر خارج شود .
✅ همچنین بزرگترین چالش ایران یعنی تسلیحات هسته ای اسراییل را میتوان بااین عملیات برق آسا خنثی نمود .
🔴 تداوم اهانت به قرآن در غرب به بهانه آزادی بیان
🔻این چندمین بار است که در غرب، کتاب مقدس حدود دو میلیارد مسلمان دنیا به آتش کشیده می شود و حاکمان لائیک و ضد دین این کشورها هم با سکوت و یا با تایید این عمل ضد دینی و اعتقادی با نام آزادی بیان، مجوز تداوم اهانت های بعدی را صادر می کنند و بدین سان احساسات اعتقادی مسلمانان جهان را جریحه دار می سازند.
🔸ولی تشکیک و نقد افسانه هولوکاست ( کشتن ۶ میلیون یهودی با گاز در آلمان در یک روز) را با تصویب قانون، ممنوع اعلام نموده و اندیشمندان و پژوهشگران در این موضوع را به جریمه های سنگین از جمله زندان محکوم می کنند. و پروفسور روژه گارودی فرانسوی از جمله آنهاست که به جرم تحقیق و بررسی، به زندان محکوم شد.
🔺و اما بدانید؛ حافظ قرآن، خدای قرآن است.
( إِنّا نَحْنُ نَزَّلْنَا الذِّکْرَ وَ إِنّا لَهُ لَحافِظُونَ )
ما این قرآن را که مایه تذکر است، نازل کردیم و ما به طور قطع آن را حفظ خواهیم کرد ( آیه ۹ سوره حجر)
ایران حرم است امروز قرارگاه حسین ابن علی علیه السلام ایران است وضعیت ما مثل دونده ای مارتنی است که کیلومتر ها رنج دویدن را کشیده و کمی مانده به خط پایان امام و رهبر ما فریاد میزند راهی تا پیروزی نمانده به زودی به قلعه خواهید ایستاد و دشمنان به زانو در خواهند امد امام ما خط پایان را میبیند و ان را وعده میدهد مکتب حاج قاسم ایران قوی پایان سلطه صیونیسم
بصیرت یعنی 🔻🔻🔻
✔️#شناخت_زمان
✔️#شناحت_نیاز
✔️#شناخت_اولویت
✔️#شناخت_دشمن
✔️#شناخت_دوست
✔️#شناخت_وسیله_هایی_که_درمقابل_دشمن_بکاربرد
⬅️ این شناختها بصیرت است
" #امام_خامنه_ای " 🌹