eitaa logo
این عماریون
384 دنبال‌کننده
230.4هزار عکس
62.3هزار ویدیو
1.4هزار فایل
کانال تحلیلی درباب مسائل سیاسی واجتماعی https://eitaa.com/joinchat/2102525986Cbab1324731
مشاهده در ایتا
دانلود
نصب پرچم مشکی درمحرم 💚امام صادق(علیه السلام‌): 👌هرکس در ایام عزای جد ما حسین(علیه السلام) بر سر در خانه ی خود پرچم مشکی نصب نماید مادرم حضرت زهرا(سلام الله علیها) هر روز او و اهل خانه را دعا میکند.
سلام علیکم تهاجم فرهنگی چیست؟ به هجوم ایرانیان به فرهنگ غربی و اجرای تمامی آداب و رسوم آن، تهاجم فرهنگی می گویند؛ مانند: کریسمس، هالوین، بلک فرایدی، ولنتاین و ... مسئله مهم در زمینه دفاع مقدس امروزی این است که برای جوانان تبیین کنیم، دشمنی ای که از سوی استعمار بعد از پیروزی  انقلاب اسلامی،  علیه ملت ایران به وجود آمده نه تنها پایان نیافته است بلکه به👈 تهاجم فرهنگی همه جانبه ای تبدیل شده که مقام معظم رهبری به درستی از آن به " شبیخون فرهنگی" یاد کرده اند و امروز در شرایطی هستیم که در تقابل با این پدیده نامبارک راهی جز  اجرای شرایط " آتش به اختیار " نداریم. تعمیق باورهای دینی و بصیرت افزایی لازمه ورود به میدان جنگ نرم است
تهاجم فرهنگی از شاخصه های مهم جنگ نرم است، در این تهاجم آداب و رسوم، بایدها و نبایدها، زندگی عفیفانه، حجاب و مطالبات.. مورد اصابت ضدفرهنگ ها قرار می گیرد. از مصادیق جنگ نرم علیه ملت ها استحاله فرهنگی، ترساندن آنها از جنگ و فقر، اشاعه فحشا و ولنگاری اقتصادی و فرهنگی و در نهایت از خودگریختگی فرهنگی برشمرد.
تلفات و تخریب مهیب جنگ نرم فرهنگی به مراتب سخت تر و نامبارک تر از جنگ سخت است. وقتی سرمنشاء فحشا و کارناوال 200 هزارنفری همجنسگرایان در تل آویو را پی می گیریم به صهیونیسم و شرکت هایی که رئسای آنها را یهودیان تشکیل می دهند می رسیم که به دلیل تجارت پرسود این نوع فیلم ها و انواع و اقسام تیوب هایی که برای همجنسگراها و ..  ایجاد کرده اند به راحتی فیلم ها ی مبتذل آنها را جمع آوری کرده در در اختیار عموم مردم قرار می دهند!
حال سؤال اینجاست که این اقدامات دقیقا چه چیزی را هدف قرار داده است ؟ بله! بنیان خانواده که تزلزل و تخریب، فروپاشی جامعه و ملتی را در پی خواهد داشت.   اشاعه فرهنگ فمینیسم که جنگی علنی علیه خانواده است را از مصادیق جنگ نرمی دانست که دست های یهودیان صهیونیسم در آن به خوبی مشخص است، چیزی که در کنار همجنس گرایی خانواده هایی را تشکیل می دهد که پدر و مادر از یک جنس هستند.
‏عکس از Khalili
گشادبازی در فدراسیون فوتبال! 🔻گشادبازی در فدراسیون فوتبال! امام خمینی(ره):  ✅ این ها و اختلاس ها و هایى که به حساب مردم و از خزانه عمومى می شود مملکت را بیچاره کرده است.  👈 اگر اینها نبود، احتیاج پیدا نمی کرد که از اینجا راه بیفتد برود ، در برابر میز آن مردک (رئیس جمهور آمریکا) گردن کج کند که مثلًا به ما کمک کنید! کتاب ولایت فقیه،صفحه ۴۷ 🔸پروپیچ، بویان، شفر، استراماچونی، برانکو، کالدرون،منشا،پادوانی و ویلموتس و ... تنها تعدادی از بازیکنان یا مربیانی هستند که از باشگاه‌های ایرانی و یا فدراسیون فوتبال شکایت کرده اند. متاسفانه برای چندمین بار شاهد جریمه‌ی فیفا علیه باشگاه های ورزشی و یا فدراسیون فوتبال هستیم. چندین بازیکن و مربی فوتبال عموما بخاطر ضعف قرارداد و یا زدوبند احتمالی با شکایت از فیفا مبالغ میلیاردی طلبکار شده و آن مبالغ از حساب مردم و بیت المال به آنها پرداخت شد. این عماریون این گشادبازی‌ها و رریخت و پاش ها از حساب کیست؟ فقط با یک رقم جریمه‌ی ویلموتس قریب به ۱۶۰میلیارد طلب‌کار شده است! ۱۶۵ میلیارد برای ۶بازی!! براستی با این پول مشکل چند کارخانه مثل هفت تپه و هپکو را میشد حل کرد؟ آیا مشکل مملکت پول است یا مدیران نالایقی که با رانت و وابستگی جایگاه‌های خطیر کشور را تصاحب کرده اند؟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مطلبی قابل تامل درباره ی منشا کرونا .....🤔🤔🤔🤔🤔
🔵 ‼️ | به بهانه ی سالگرد کودتای ۲۸ مرداد 🔷رهبرانقلاب(۱۴ خرداد۹۸) : "باید آمریکایی‌ها نزدیک نشوند. هر جا آمریکایی‌ها پا گذاشتند، یا جنگ شد، یا برادرکشی شد، یا فتنه شد، یا استثمار شد، یا استعمار شد، یا تحقیر شد؛ قدم آمریکایی‌ها قدم نامبارکی است." 🔷 برخی از هزینه های سازش: 1⃣ : 🔹کودتا علیه مصدق پاسخ اعتماد به آمریکا 🔹 توبیخ و تحریم ملت ایران به جرم تعلیق و پلمپ داوطلبانه! 🔹 تداوم و تشدید تحریم ها در پسابرجام 🔹 خروج ترامپ از برجام 🔹 تحریم ناجوانمردانه اقتصادی علیه مردم ایران 2⃣ : نفس های خسته محمد مرسی در زندان 3⃣ : رویاهایی که عرفات با خود به گور برد 4⃣ : بساط قذافی با بساط هسته ای جمع شد 5⃣ : فروپاشی ابرقدرت قطب شرق 6⃣ :مثل گوشت قربانی تقسیم میشود! 7⃣ : پاره کردن قراردادبین المللی پاریس 8⃣ : پادشاه گاو شیرده می شود 9⃣ : خیانت به ادواردشواردنازه و انقلاب مخملی براندازی دولت منتخب 🔟 : وعده های پوشالی و خیانت ترامپ به مذاکرات با کیم اون 🔷 : استثمار؛ استعمار؛ برادرکشی؛ فتنه؛ خونریزی؛ حمایت و دخالت آمریکا در ۶۲ کودتای علیه کشورهای مستقل: شیلی، کوبا و..... 🔷مشهور است اندکی پس از کودتای سال ۲۰۰۴ آمریکا در هائیتی، « آیرا کورزبان » وکیل «ژان برتراند آریستاید» رئیس‌جمهور این کشور در میامی آمریکا طی سخنرانی خود یک سؤال و جواب جالب را مطرح کرد: چرا تا کنون در واشنگتن کودتا شکل نگرفته است؟ چون در واشنگتن «سفارت آمریکا» وجود ندارد./این عماریون
این عماریون
قدرت‌های جدید غربی كه برای استحكام و گسترش نظام سرمایه‌داری خود به‌منابع دست‌نخورده نیاز داشتند، به استعمار سرزمین‌های جهان دست زدند و كشورهای مختلف آفریقایی و آسیایی را زیر سلطه خود گرفتند؛ این استعمارگران برای تثبیت سلطه خود بر سرزمین‌های جدید، به زدودن موانع فرهنگی در كشورهای زیر سلطه خود پرداختند. ساختن مدارس به سبك غربی، وارد كردن كالاهای غربی و راه انداختن جریان‌های سیاسی و مذهبی بر اساس مبانی خودشان، از جمله اقدامات آن‌ها برای مقابله با فرهنگ بومی بود.
⬅️تهاجم فرهنگی یا به‌عبارت دیگر، نبرد فرهنگی كه می‌توان آن‌را نوعی از سلطه دانست، پدیده‌ای نو و تازه تولد یافته نیست؛ كه در قرن بیستم به منصّه ظهور رسیده باشد؛ بلكه سابقه‌ای به بلندای تاریخ دارد. این پدیده از ابتدای تاریخ زندگی اجتماعی انسان مطرح و موجود بوده است؛ چراكه از همان هنگام تقسیم شدن انسان‌ها به حق و باطل و مسأله استكبار و سلطه‌طلبی در بین آن‌ها رواج داشته است.اما اگر بخواهیم تاریخ این نوع از هجوم را در كارنامه‌ی اخیر مغرب‌زمین به‌عنوان چهره شناخته‌شده استعمارگری و سلطه‌جویی بررسی كنیم؛ باید دانست كه از زمان تجدید حیات فرهنگی(رنسانس) در غرب و ظهور اندیشه و فرهنگ جدید، ملاكها و ارزش‌هایی توسط مغرب‌زمین عرضه شد، كه با فرهنگ و ارزش جوامع دیگر، تفاوت اساسی داشت. این فرهنگ جدید، زمینه را برای ظهور قدرت‌های سرمایه‌داری و نظام كاپیتالیستی فراهم آورد. 
نظام سلطه‌جوی غرب بعد از استقلال‌یابی كشورهای تحت سلطه خود، به‌ویژه در كشورهای اسلامی كه بعد از تجزیه امپراتوری عثمانی اتفاق افتاد و بسیاری از سرزمین‌های اسلامی به‌صورت كشورهای جدید و براساس ناسیونالیسم شكل گرفتند؛ به‌طور غیرمستقیم به گسترش فرهنگ خود و جایگزین كردن آن در كشورها پرداخت و تهاجم فرهنگی را به‌طور غیرمستقیم به گسترش فرهنگ خود و جایگزین كردن آن در كشورها پرداخت و تهاجم فرهنگی را به‌طور غیرمستقیم دنبال كرد.
فرهنگ، مجموعه پیچیده‌ای است دربردارنده اطلاعات، باورها، هنرها، اخلاق، قوانین، آداب و رسوم، گرایشات گوناگون، قابلیت‌ها و عادات روزانه كه آدمی با عضویت در یك اجتماع به‌دست می‌آورد. باید توجه داشت فرهنگ از یك مقوله متجانس نبوده و بر یك واقعیت مفرد دلالت نمی‌كند؛ بلكه همانگونه كه گذشت، تعداد زیادی از عناصر را در سطوح مختلف دربرمی‌گیرد.
حال با این فهم از فرهنگ، می‌توان گفت زمانی كه جامعه‌ای تلاش می‌كند فرهنگ خود را بر جامعه دیگری كه طبعاً دارای فرهنگی خاص می‌باشد، تحمیل كند و یا لااقل نوعی دگرگونی در فرهنگ آن جامعه به‌وجود آورد هجوم فرهنگی اتفاق می‌افتد. در تهاجم فرهنگی، دشمن ابزارهای ظاهراً غیرنظامی و غیر اقتصادی و غیر سیاسی و به‌عبارت دیگر شیوه‌ها و ابزارهایی را كه لازمه‌ی ایجاد و گسترش یا كاهش و امحای فكر و فرهنگ و بینش و عقیده در میان ملت است به‌نحوی مورد استفاده قرار می‌دهد؛ تا افكار و آرای مردم را برای پذیرش هجوم ناگهانی یا نفوذ تدریجی، به‌منظور تصرّف و تملّك منابع و منافع مادی و معنوی آنان به‌طور طبیعی مهیا كند
تهاجم فرهنگی كه می‌كوشد سه عنصر اساسی فرهنگ؛ یعنی شناخت‌ها و باورها، ارزشها و گرایش‌ها و رفتارها و كردارهای جامعه مورد هجوم را با دگرگونی روبرو سازد، همیشه به‌دنبال جایگزین كردن فرهنگ مهاجم، به‌جای فرهنگ بومی نبوده، بلكه ممكن است بیگانه كردن مردم آن جامعه از فرهنگ خودی و نابود كردن هویت فرهنگی یك جامعه را در نظر داشته باشد. البته غالباً در تهاجمات فرهنگی، از یك فرهنگ به‌عنوان حربه ابزاری برای تهاجم مورد استفاده قرار می‌گیرد و مهاجم سعی می‌كند، با استفاده از روش‌های روان‌شناسی، مردم‌شناسی، جامعه‌شناسی و بهره‌گیری از نمادها و فولكلور جامعه مورد نظر، نوعی همدلی و هم‌سویی با دولت استفاده‌كننده از حربه‌ی فرهنگ در بین ملت‌های مورد خطاب، به‌وجود آورد.
باید در نظر داشت كه می‌توان برای هجوم فرهنگی دو بعد مثبت و منفی در نظر گرفت؛ كه در بعد منفی آن كه جریان غالب حاكم بر آن بوده و آن‌چه بیان شد نیز ناظر به همین بعد می‌باشد، مهاجم، به‌دنبال تغییر نامطلوب در جوامع بوده و می‌كوشد تا ارزش‌ها را به‌ضد ارزش تبدیل كرده و باورهای صحیح را از مردم بگیرد و تردید، وسوسه، وانهادگی و پوچ‌گرایی را در آن‌ها ایجاد نماید. در نتیجه تغییر در ارزش‌ها و باورها، رفتار آن‌ها را نیز به‌سمت انحطاط بكشاند. اما در بعد مثبت آن كه معمولاً مورد نظر مباحث مربوط به تهاجم فرهنگی نمی‌باشد، هجوم فرهنگی، به انگیزه‌ی اصلاح خطاها و انحرافات جامعه‌ای صورت می‌پذیرد و می‌كوشد تا انسان‌ها را به‌فطرت خویش برگرداند. در این نوع از هجمه فرهنگی دیگر انگیزه استعمار و استثمار جوامع كه در هجوم منفی رایج است، مدنظر نخواهد بود. اقدامات ادیان ناب الهی در جریان گسترش فرهنگ الهی را می‌توان از قبیل هجوم فرهنگی مثبت دانست
در تبادل فرهنگی، فرهنگ مفید و سازنده كه همان حقایق و واقعیت مربوط به ضرورت‌ها، ارزش‌ها و زیبایی‌ها و دیگر شیوه‌های شایسته‌ی حیات معقول انسان‌ها است، به‌طور آگاهانه منتقل می‌شود