بسم الله الرحمن الرحیم
" إِنَّما یَعْمُرُ مَساجِدَ اللَّهِ مَنْ آمَنَ بِاللَّهِ وَالْیَوْمِ الْآخِرِ وَأَقامَ الصَّلاةَ وَآتَى الزَّکاةَ وَلَمْ یَخْشَ إِلاَّ اللَّهَ "
۳۰ مرداد یادآور به آتش کشیدن مسجدالاقصی در سال ۱۳۴۸ به دست صهیونیستها است که سالها بعد این روز به پیشنهاد جمهوری اسلامی ایران در سی امین نشست سازمان کنفرانس اسلامی به نام روز جهانی مسجد نامگذاری شد.
بی تردید مسجد مهمترین سرمایه ملی، مذهبی و اصلیترین پایگاه دین، اخلاق و معنویت و برترین جایگاه پرورش انسانهای وارسته است.
براین اساس روز جهانی مسجد فرصتی است برای بازگویی دوباره جنایتهای صهیونیسم و بیان نقشههای خبیث دشمنان اسلام. همچنین این روز فرصتی برای پرداختن به نقش و جایگاه مساجد و پایگاههای مقاومت بسیج و اهتمام ویژه به کارکردهای متعدد آن است.
ضمن گرامیداشت ۳۰ مرداد روز جهانی مساجد، این روز را به تمام مسلمانان جهان، ملت شریف ایران، مردم دیندار و دار المؤمنین شهرستان بویین میاندشت و به ویژه فعالان مساجد تبریک گفته و رشد جایگاه و کارکرد بیش از پیش مساجد در پیشبرد اهداف مقدس نظام جمهوری اسلامی ایران را آرزومندیم.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅الگوی سوم زن
زن مسلمان دراندیشه رهبر انقلاب و ماموریت مهم امروز او
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴🎥 سوال عروس شهید مختاربند از رهبر انقلاب:
🌹 آقا وظیفهی من چیه؟ من دارم درس میخونم و هنوز بچهدار نشدم؟!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌀 چرا با منظومه فکری مقام معظم رهبری آشنا شویم❓
📣 حاج قاسم سلیمانی پاسخ می دهد...
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♦️ رهبر انقلاب : از ارتباطات فضای مجازی در تبیین مسئله زن و جنسیت استفاده کنید
🛑 ویژه
عکس نوشت | ✅ #مادرِ خوب بودن از #ریاست_جمهوری هم بالاتر است!
https://eitaa.com/joinchat/2102525986Cbab1324731
فرض کنید دختر یک خانوادهی ثروتمند هستید در تبریز، با یک طلبه ساده ازدواج میکنید و بخاطر ادامه تحصیل همان طلبه ی ساده راهی نجف می شوید. گرما وغربت شهر نجف را درنظر بگیرید، خدا به شما فرزندی میدهد. بعد این فرزند میمیرد!
بعد دوباره فرزند میدهد، دوباره در همان بچگی میمیرد.. دوباره فرزند میدهد دوباره…
این در حالیست که فقر گریبانتان را گرفته، در حدی که یکی یکی، اسباب خانه را میفروشید. حتی رختخواب!
همسر علامه طباطبایی همیشه مرا به فکر می برد،علامه درباره ایشان گفته بودند: من نوشتن المیزان را مدیون ایشانم! و نیز گفتهاند: اگر صبر حیرتانگیز همسرم نبود من نمی توانستم ادامه تحصیل بدهم..
علامه در جایی فرموده بودند: ایشان وقتی در قم رو به حضرت معصومه سلام میدادند من جواب خانوم را میشنیدم! و همچین هنگامی که زیارت عاشورا میخواندند من جواب سلام امام حسین را میشنیدم!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 رهبرانقلاب: مرحوم موسی کلانتری میگفت در نماز جمعه نشسته بودم، صف جلو شهیدعباسپور که جزو وزرا بود نشسته بود کسی که کنار من بود گفت آقا نگاه کن ببین وزیر آمده نشسته در صف نماز جماعت، بهش گفتم من عجیب ترش را به تو بگویم من هم وزیرم
https://eitaa.com/joinchat/2102525986Cbab1324731
▪️در کنفرانس قبل پیرامون سواد رسانهای و دیپلماسی عزتمندانه دولت سیزدهم و همچنین کلیاتی درباره فعالیتهای دولت و قیاس آن با دولت روحانی مباحثی رو مطرح کردیم
▪️عرض کردیم که درحوزه تقویت #دیپلماسی_اقتصادی و تشریح زمینههای افزایش ارتباطات با کشورهای دیگر در دولت سیزدهم، باید عرض کنیم که #سیاست_خارجی امتداد سیاست داخلی و مبتنی بر #اهداف_داخلی در حوزههای فرهنگی، اقتصادی و سیاسی است و #دولت_سیزدهم بر این اساس نفع مردم را در ارتباط با همه کشورها را میبیند.
▪️اما کنفرانس امشب را با طرح سه سوالی و پرداخت به آنان شروع خواهیم کرد:
⛔️چرا رابطه ما با ترکمنستان چند سال در دولت روحانی قطع بوده؟
⛔️ چرا پرداخت مطالبات این کشور پنج سال تأخیر و منجر به جریمه علیه ما شده بود ؟
⛔️ نگاه دیپلماسی دولت سیزدهم به این قضیه چه بوده است؟؟
۱
▪️#ترکمنستان به عنوان چهارمین کشور بزرگ دارنده ذخایر گازی که دسترسی به آبهای آزاد ندارد به عنوان یک فرصت در اختیار ایران است تا با #تجارت_گاز این کشور از مسیر خود با کشورهای طرف تقاضا در همسایگی خود علاوه بر منافع اقتصادی نقش خود را در بازار تجارت گاز منطقه پررنگتر کند.
▪️#قرارداد_واردات_گاز از ترکمنستان در سال 1375 برای مدت 25 سال منعقد شد.
➖طبق این قرارداد ایران سالانه تا 12 میلیارد مترمکعب گاز طبیعی از این کشور وارد کرد.
➖قیمت پایین گاز ترکمنستان این فرصت را برای ایران فراهم کرده بود تا با خرید گاز از این کشور و افزایش صادرات گاز با قیمتهای بالاتر به سایر کشورها، سود خوبی نصیب ایران شود.
۲
▪️در اواخر دولت دهم با وجود اعمال تحریمهای بانکی و عدم امکان تسویه ارزی بهای گاز ترکمنستان، با این کشور توافق شد که مابهازای گازبها، ایران به این کشور تجهیزات و کالاهای خود را صادر و تسویه کند و قرارداد واردات گاز از ترکمنستان ادامه پیدا کند.
➖اما با روی کار آمدن دولت یازدهم، وزارت نفت در اقدام عجیب توافق تسویه گازبها با تجهیزات را باطل کرد و متعهد شد که تسویه گازبها را به صورت ارزی انجام میدهد.
➖ این رفتار دولتمردان سابق ناشی از خوشبینی غیرواقعی به تعهدات آمریکا برای رفع تحریم بانکی بود، اتفاقی که حتی در زمان اجرای برجام نیز رخ نداد و منجر به تجمیع بدهی حدود 2 میلیارد دلاری ایران به ترکمنستان شد.
➖سپس با بهرهبرداری از فازهای پارس جنوبی و افزایش تولید گاز ایران، وزارت نفت دولت قبل بدون توجه به اهمیت واردات گاز ترکمنستان و نقش آن در بازصادرات و تبدیل ایران به هاب گازی منطقه، در واکنش به اعتراض ترکمنها به عدم پرداخت گازبها شروع به کریخوانی کرد و نهایتا در دیماه سال 1395 پس از 20 سال به دلیل اختلافات مالی، ترکمنستان صادرات گاز به ایران را متوقف نمود.
➖ #توقف_صادرات_گاز_ترکمنستان به ایران در سال 95 نه تنها در حوزه انرژی بلکه در تمامی حوزههای سیاسی و اقتصادی روابط دو کشور را قطع کرد و ایران در شرایط تحریم یکی از بزرگترین فرصتهای خود در کشور همسایه را از دست داد.
۳
▪️با روی کار آمدن #دولت_سیزدهم، #احیای_روابط_با_ترکمنستان در دستور کار وزارت نفت قرار گرفت و اولین سفر خارجی جواد اوجی وزیر نفت به ترکمنستان بود.
➖تلاشهای دولت فعلی برای آب کردن یخ روابط ایران و ترکمنستان خیلی زود نتیجه داد و در آذرماه 1400 #قرارداد_سوآپ_گاز_ترکمنستان از مسیر ایران به حجم روزانه 5 میلیون متر مکعب به امضا رسید.
➖این قرارداد به معنای احیای روابط ایران و ترکمنستان بعد از 5 سال تیرگی روابط بود که در زمینه توسعه صادرات غیرنفتی به این کشور نیز گرهگشایی کرد.
➖امضای قرارداد سوآپ گاز ترکمنستان به آذربایجان در چارچوب تضعیف خطوط لوله ترانس کاسپین و تاپی به عنوان رقبای ایران نیز تعریف میشود که در گزارشی با عنوان «تغییر معادلات بازار گاز منطقه با سوآپ سهجانبه» به آن پرداخته شده است.
➖پایداری شبکه گاز شمال و شمال شرق کشور نیز از دیگر مزایای این توافق بوده است.
۴
#سواپ_گاز_ترکمنستان_دو_برابر_شد
▪️بعد از امضای #قرارداد_سوآپ_گاز، ایران در راستای دو برابر کردن حجم سوآپ گاز ترکمنستان قدم برداشت و در خرداد ماه سال 1401 تفاهمنامه آن در همایش انرژی باکو و در جریان بازدید وزیر نفت از نمایشگاه نفت و گاز جمهوری آذربایجان بین طرفین امضا شد.
➖مجید چگنی مدیرعامل شرکت ملی گاز ایران عنوان کرد:
«واردات و سوآپ گاز از ترکمنستان به آذربایجان طبق توافق ۲ برابر شده و به ۱۰ میلیون متر مکعب در روز رسیده است».
۵
#اصل_بدهی_گازی_به_ترکمنستان #تسویه_شد
▪️ایران برای پرداخت بدهی 2 میلیارد دلاری خود به ترکمنستان نیز اقدام کرد و در 20 ماه گذشته، در سه قسط حدود 1.6 میلیارد دلار معادل اصل بدهی ترکمنستان را پرداخته است و هماکنون مذاکره بر سر #کاهش_مبلغ_جریمه_دیرکرد است.
(بخوانید دست گل دولت برجامیان )
➖به نظر میرسد بخش عمده بدهی ترکمنستان از طریق طلب ایران از عراق تسویه شده است که این موضوع سبب رضایت ترکمنها و جلب اعتماد آنها شده است.
▪️جواد اوجی وزیر نفت در خرداد 1401 پرداخت بدهی گاز وارداتی از ترکمنستان را یکی از محورهای مذاکرات با معاون رئیس کابینه وزرا در امور نفت و گاز ترکمنستان اعلام و تصریح کرد:
بر اساس مذاکرات انجام شده، مطالبات حاصل از صادرات گاز به کشور عراق بابت بدهی گازی، از طرف عراق به حساب طرف ترکمنستانی واریز می شود.
➖ وزیر نفت با اشاره به تسویه بدهی ترکمنستان عنوان کرده:
هماکنون اصل بدهی یک میلیون و ۶۵۰ میلیون دلاری که مربوط به دولت گذشته بوده است از سوی دولت سیزدهم با مشارکت بانک مرکزی ایران بهصورت کامل پرداخت شد.
این موضوع یکی از اصلیترین محورهای بین دو کشور در حوزه انرژی بود
۶
🔺 #قرارداد_واردات_گاز از ترکمنستان،
#فرصت_ایران برای تبدیل به #هاب_گازی
▪️وزارت نفت دولت سیزدهم از ابتدای آغاز به کار خود، #پیشنهاد_احیای_واردات گاز از ترکمنستان را به این کشور ارائه کرد و حال بعد از نزدیکی و جلب اعتماد گام به گام دو طرف، جواد اوجی وزیر نفت روز گذشته از امضای قرارداد واردات روزانه 10 میلیون متر مکعب گاز ترکمنستان به ایران و اجرای آن در ماه جاری خبر داد.
▪️ایران میتواند با واردات گاز ترکمنستان با قیمت ارزانتر، میزان بیشتری از گاز خود را با قیمت بالاتر به کشورهای همسایه صادر کند و سهم خود را از تجارت گاز منطقه افزایش دهد و یک قدم به سمت تبدیل شدن به هاب گازی منطقه بردارد.
▪️درسال گذشته با وجود محدودیتهای ناترازی گاز، صادرات گاز ایران 15 درصد افزایش یافت و حال با واردات گاز از ترکمنستان امکان افزایش صادرات گاز ایران نیز بیشتر از گذشته خواهد شد.
▪️تقریبا حدود 20 ماه طول کشید که بعد از روی کار آمدن دولت سیزدهم، وزارت نفت بتواند #روابط_گازی_ایران و #ترکمنستان را به حالت عادی و همانند سابق بازگرداند.
این موضوع نشان میدهد که #جبران خطاهای گذشته در حوزه #دیپلماسی_انرژی چه خسارت بزرگی به کشور زده و اصلاح آن چقدر دشوار است ولی به هر حال گامهای رو به جلو در حال برداشته شدن است.
۷
▪️در یک دیپلماسی عزتمندانه ارتباط با هر کشوری که خواهان روابطی براساس احترام متقابل باشد ضروری است، ما هم در یک چهارچوب درست با همه کشورها براساس احترام متقابل همکاری خواهیم کرد و اگر کشورهای نادری چون آمریکا با ما دشمنی کنند،کما اینکه در چهار دهه گذشته بوده ؛در برابرشان مقاومت میکنیم.
▪️دوستان توجه داشته باشید که بخش مهمی از #تولید_قدرت برای کشور مربوط به #اقتصاد و تولید است.
▪️ #حضور_مردم در راهپیمایی ۲۲ بهمن و روز قدس و دیگر روزهای خاص از عوامل مهم و موثر #قدرتآفرینی است که باید برای پیشبرد اهداف کشور از آنها استفاده کرد که مردم شریف ایران همیشه بر عهدشان با ولی جامعه بوده اند و ان شاءالله با یکپارچگی و اتحاد همه مشکلات رو هم از سر راه برداشته و به قلههای مهم رشد و توسعه و پیشرفت خواهیم رسید
۸
▪️هموطنان گرامی توجه داشته باشید که معطل نگه داشتن ظرفیتهای داخلی برای جلب نگاه مثبت چند کشور محدود نگاهی ناصحیح در دولت روحانی بوده و ایران دولت سیزدهم برخلاف دولت قبل در آمریکای لاتین سرمایهگذاریهای زیادی انجام داده است که آینده بسیار درخشانی بر دو طرف خواهد داشت که برای آینده ایران مهم است؛ حال باید از دست اندرکاران دولت روحانی پرسید که چرا کارخانه تراکتورسازی ۷ سال و کارخانه خودروسازی ۹ سال در این کشورها تعطیل شده و چرا بازارهای ایجاد شده در این کشورها نیمه تعطیل بوده است؟؟
در حالی که کشورهای آمریکای لاتین از ابتدای پیروزی انقلاب، به جمهوری اسلامی اتکا و اعتماد داشتهاند و نباید از این کشورها غفلت شد
➖برای نمونه ونزوئلا از سویی کشور بسیار نفت خیزی است و از طرفی به عنوان بهشت معادن معروف است و میتوانیم بسیاری از مواد مورد نیاز کشور را با قیمت مناسب از طریق این کشور تامین کنیم که الحمدالله دولت سیزدهم این مسیر درست در ساختار دیپلماسی کشور را به درستی بررسی و انتخاب کرد
۹
▪️#صدور_خدمات_فنی و مهندسی به کشورهای همسایه در دولت سیزدهم نسبت به دولت قبل تفاوت بسیاری داشته است.
▪️در حوزه انرژی و فروش نفت؛کشور ظرفیتهای زیادی دارد ولی برخی از مسئولین قبل میگفتند در روز بیش از۳۰۰ هزار بشکه نفت، نمیتوان فروخت.
این در حالی است که در ماههای اول دولت سیزدهم مشخص شد میتوان روزانه بیش از یک میلیون بشکه نفت هم فروخت و پول آن را نیز دریافت کرد و ۴۸۰ هزار میلیارد تومان کسری بودجه سال ۱۴۰۰ از این مسیر جبران شد.🧐
▪️در سال اول دولت سیزدهم دو میلیون نفر به مودیان مالیاتی افزوده شد که از جمله کسانی بودند که فرار مالیاتی داشتند و حق مردم را نمیدادند ؛ که در این حوزه هم نسبت به دولت قبل بسیار خوب عمل شده است
۱۰