🔻پیشگوییهای سیاسی با نام ۶۱ اقتصاددان؛ تورم سهرقمی دروغ بود
🔹با گذشت ۱۵ماه از بیانیه موسوم به ۶۱ اقتصاددان علیه سیاستهای دولت دکتر رئیسی و هشدار آنها درباره وقوع تورم سهرقمی در اقتصاد ایران، پیشگوییهای آنها خلاف از کار درآمده و اعتبار علمی آنها زیر سوال رفته است.
🔹ادعای وقوع تورم سهرقمی در اقتصاد ایران که توسط این افراد سیاسی و اقتصادی معروف و گمنام مطرح شد، با استقبال گسترده رسانههای ضدانقلاب و جریانات داخلی مخالف مواجه شد که به برجسته کردن این نامه پرداختند.
🔹در میان اسامی این ۶۱ اقتصاددان، تعدادی از مدیران دولتهای رفسنجانی، خاتمی و روحانی و حامیان آن دولتها به چشم میخورد. این افراد تمایل داشتند که بیانیه سیاسی آنها تحت عنوان «نامه ۶۱ اقتصاددان» منتشر شود.
🔹آنها پیشبینی تورم سهرقمی برای اقتصاد ایران کرده بودند اما هماکنون در سه ماه اخیر نرخ تورم سالانه نزولی شده و همچنان کمتر از ۵۰ درصد است.
🔹در حالی که نویسندگان نامه موسوم به ۶۱ اقتصاددان، هرگونه توسعه صادرات نفتی و غیرنفتی کشور را در شرایط تداوم تحریمها محال میدانستند، دولت سیزدهم موفقیت بیسابقهای در این ارتباط داشته است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺تکنیک زیبای بیابان زدایی در صحرا
🔹با استفاده از حفر چاله های نیم دایره و شبیه به هلال ماه که آب را در خود نگه میدارد و به رشد گیاه کمک می کن
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💯 ♨️ فعال اپوزیسیون: آیتالله خامنهای به کشور استقلال داد تا به امروز ایران چنین قدرتی نداشته است
دکتر هوشنگ امیراحمدی، مدیر مرکز مطالعات خاورمیانه در دانشگاه راتگرز آمریکا:
🔹شیوه رهبری آقای خامنهای اینست که اجازه نمیدهد کسی دستش را بخواند، به همین دلیل آمریکاییها گیج و ناتوان شدهاند!
🔹آقای خامنهای معنای عینی به استقلال کشور داد، ایران تا به امروز هیچ وقت این چنین قدرت و استقلالی نداشته است.
🌹امام باقر(ع) به فرزند خود حضرت صادق (ع) فرمود:خداوند سه چیز را در سه چیز پنهان نموده:
1- رضاى خود را در اطاعت خویش پنهان كرده پس هیچ طاعتى را کوچک مشمار شاید رضاى خدا در همان باشد.
2- خشم خود را در معصیت مخفى كرده. پس هیچ معصیتى را كوچك مشمار شاید خشم خدا در همان باشد.
3- و دوستان خود را در میان مردم پنهان كرده. پس هیچ كس را حقیر مشمار شاید همان كس ولى خدا باشد.
🔴امام خمینی (رحمت الله علیه):
♦️"من فيلمى كه ديشب از مرحوم #رجايى گذاشته بودند و منزلش را نشان می دادند- يك دفعه ديگر هم مثل اينكه ديدم اين را- بعضى از اشخاصى كه پيش من بودند، می گفتند: ما رفتيم منزل آقاى رجايى، اين خوب نشان می داد، آنجا به اين اندازه نيست؛ واقع مطلب اين طور نيست. اين يك چيز بزرگى كانّه نشان دارد می دهد و حال آنكه ما كه رفتيم منزلشان ديديم كه، مسأله اين طور هم نيست.
♦️وقتى بنا شد كه يك نفر رئيس جمهور شده يا يك نفر نخست وزير است، آقا منزلش آن طورى است و وضع عادىاش اين طورى است، اين ديگر نمی شود كه از يك قدرت بزرگى بترسد. براى چه بترسد؟ اين را كه از او نمی گيرند. آن بايد بترسد كه می خواهد چپاول كند و مىخواهد يك حكومت كذايى بكند، آن بايد بترسد. اما #رجايى- خدا رحمتش كند- و امثال اينها و باهنر و اينهايى كه ما از دست داديم، كه اين طور نبودند كه زندگيشان جورى باشد كه مبادا يك وقتى از دست ما برود؛ خاضع بشوند پيش ديگران و براى اينكه زندگى را بيشترش بكنند زورگويى كنند به مردم. اين يك عنايتى است كه #خداى_تبارك_و_تعالى به اين ملت كرد."
📚صحیفه امام، ج 16، ص 446
🔴«انقلابی، مؤمن و صادق بودن» دلیل ماندگاری نام شهیدان رجایی و باهنر
♦️رهبرمعظم انقلاب:با اینکه دوران مسئولیت این دو بزرگوار، بسیار کوتاه بود و نمیتوان قضاوتی درباره عملکرد اجرایی آنان داشت، اما همواره از این دو شهید عزیز به نیکی و با تجلیل یاد میشود که علت آن، روحیات شخصیتی و مدیریتی آنان، همچون «انقلابی، مؤمن و صادق بودن» است.
🌹 خاطره رهبرمعظم انقلاب از سخنرانی در مراسم تشیبع شهیدان رجایی و باهنر و شهدای هشتم شهریور
♦️ مواظب بودند مبادا از هیجان بیفتم!
«احساسات من در آن موقع طبیعی است که چه احساساتی بود؛ دو دوست عزیز و قدیمی، دو انقلابی، دو عنصر طراز اوّل جمهوری اسلامی را از دست داده بودیم و من شدیداً احساس خسارت میکردم، احساس ضایعه میکردم، احساس غم میکردم و از طرفی نسبت به آن کسانی که عاملین این حادثه بودند احساس خشم میکردم.
♦️و لذا هم بود که فردا صبح زود با اینکه خیلی بیحال بودم، پاشدم سوار ماشین شدم، آمدم برای تشییع جنازه به مجلس و با اینکه اطبّا همه من را منع میکردند که شرکت نکنم و دخالت نکنم، دیدم طاقت نمیآورم که در مراسم شرکت نکنم؛ آمدم آنجا روی ایوان جلوی مجلس و یک سخنرانیای هم با کمال هیجان کردم که دُوروبر من را دوستان گرفته بودند که نبادا من بیفتم؛ از بس هیجان داشتم.»
https://eitaa.com/joinchat/2102525986Cbab1324731
🔴چمدانی که به جای بیت امام (ره) در دفتر نخست وزیری منفجر شد
♦️براساس شواهد موجود، نفوذی سازمان منافقین درصدد ترور رهبر كبیر انقلاب اسلامی بوده است. چنانچه مرحوم حجتالاسلام احمد خمینی نقل كرده است: «آن شخص كه با منافقین كار میكرد، یعنی كشمیری، بنا بود یك چمدان مواد منفجرا را بیاورد و در كنار حضرت امام(ره) بگذارد؛ در زمانی كه ریاست جمهور، رئیس مجلس و نخستوزیر و وزرا خدمت حضرت امام(ره) آمدند [از محل] سه راه بیت حضرت امام آمدند و گفتند آقای كشمیری با یك ساك هست كه در آن ساك وسایل و چیزهایی كه بناست یادداشت كنند قرار دارد؛ گفتم نه ما اجازه نمیدهیم. كشمیری از ترس اینكه نكند مسئله روشن شود به عنوان اعتراض همراه كیفش برگشت. همان كیف در نخستوزیری جلوی مرحوم رجایی و باهنر گذاشته شد و آنجا را منفجر كرد و این دو شهید بزرگوار را از دست ما گرفت.»
https://eitaa.com/joinchat/2102525986Cbab1324731
🌹#هشتم_شهریور
#سالگرد_شهادت_محمدجواد_باهنر
🔴زندگینامه شهید حجت الاسلام دكتر #محمد_جواد_باهنر
♦️شهید حجت الاسلام دكتر محمد جواد باهنر، درسال ۱۳۱۲ دریك خانواده پیشه ور ساده درشهر كرمان به دنیا آمد و خواندن و نوشتن و قرائت قرآن را در مكتب آموخت وسپس به تحصیل علوم دینی درمدرسه معصومیه آن شهر پرداخت.
♦️همزمان، تحصیلات ابتدایی و متوسطه را نیز ادامه داد و پس از اخذ دیپلم درسال ۱۳۳۲ به قم رفت و سطوح عالی علوم اسلامی را درحوزه علمیه قم طی كرد. وی فقه را در محضر مرحوم آیت الله بروجردی، فقه واصول را در محضر امام خمینی(ره) و تفسیر و فلسفه را نزد علامه طباطبایی فرا گرفت.
♦️شهید باهنر سپس به تحصیلات دانشگاهی رو آورد و حدود سال ۱۳۳۷ موفق به اخذ لیسانس در رشته الهیات و بعد از آن موفق به اخذ فوق لیسانس در رشته علوم تربیتی و سپس دكترای الهیات از دانشگاه تهران شد.
♦️شهید باهنر ضمن تدریس و ایراد خطابه و برنامه ریزی دینی، به تالیف كتب درسی اشتغال ورزید و حدود سی كتا ب وجزوه تعلیمات دینی را برای تدریس(از دوره ابتدایی تا دانشسرا) تالیف كرد، وی همزمان، فعالیتهای اجتماعی خود را نیز ادامه داد و در تاسیس"دفتر نشر و فرهنگ اسلامی" " كانون توحید" و" مدرسه رفاه " نقش موثری داشت.
♦️شهید باهنر درسال ۱۳۴۱، همكاری خود را با نهضت اسلامی و سیاسی روحانیت به رهبری امام خمینی(ره) آغاز كرد و در اسفند ماه ۱۳۴۲ پس از ایراد سخنرانی هایی در مساجد " هدایت " ، " الجواد " و " حسینیه ارشاد" ، به مناسبت سالگرد حادثه " فیضیه " ، دستگیر شد و پس از آن متناوباً " شش بار به زندانهای كوتاه مدت محكوم شد و از سال ۱۳۵۰ ممنوع المنبر گردید و بالاجبار در جلساتی كه به عنوان كلاس درس برپا می شد، سخنرانی و به بیان نقطه نظرات اسلامی، انقلابی خود می پرداخت.
♦️وی در سال ۱۳۵۷ به فرمان امام(ره) و به همراه چند تن از یاران، مامور تنظیم اعتصابات شد و در همان سال نیز با فرمان امام(ره) به عضویت شورای انقلاب اسلامی درآمد.
♦️دیگر مسئولیتهای #شهید_باهنر پس از پیروزی انقلاب اسلامی عبارتند از:
مسئولیت نهضت سواد آموزی، نماینده مردم كرمان در مجلس خبرگان، نماینده شورای انقلاب اسلامی در وزارت آموزش وپرورش، نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی.
♦️شهید باهنر كه به سرنوشت آموزش كشور وآینده نونهالان انقلاب بی اندازه توجه داشت ومدام در فكر بهبود و پیشرفت آن بود، سرانجام در كابینه محمد علی رجایی به سمت وزیر آموزش و پرورش منصوب شد. پس از فاجعه شوم بمب گذاری در دفتر حزب جمهوری اسلامی و شهادت دكتر بهشتی ، شهید باهنر به عنوان دبیركل حزب جمهوری اسلامی انتخاب شد و به دنبال انتخاب شهید رجایی به سمت ریاست جمهوری، به عنوان نخست وزیر جمهوری اسلامی به مجلس معرفی شد كه با رای قاطع مجلس به تشكیل كابینه خود پرداخت.
♦️این شهید فرزانه و سراسر اخلاق و تواضع، كه خود را وقف خدمت به مردم ستمدیده كرده بود، سرانجام پس از سالها مبارزه و تلاش، به همراه یار و یاور دیرینه ا ش #محمد_علی_رجایی رئیس جمهور اسلامی ایران در هشتم شهریور ۱۳۶۰ در انفجار ساختمان نخست وزیری كه به دست منافقین كوردل صورت گرفت، به مقام منیع #شهادت دست یافت.
#روحش_شاد_یادش_گرامی
#صلوات
🗓سالروز رحلت آیةالله العظمی مرعشی
🔴رهبرمعظم انقلاب;مرحوم آیةالله مرعشی نسبت به امام و انقلاب نیز، از ابتدا همراهی داشتند. مرحوم حاج آقا مصطفی یکی از بیوتی که بعد از زندانی شدن امام با آنجا ارتباط داشتند، بیت مرحوم آقای مرعشی بود که با ایشان ارتباط نزدیکی داشتند و میرفتند و میآمدند. ۸۹/۱۱/۱۸
♦️حوزه علمیه، باید در صفِ اولِ حرکتِ عظیمِ جامعه قرار داشته باشد. همچنان که ملاحظه کردید، مراجع بزرگ ما مثل مرحوم آیةالله العظمی گلپایگانی، مرحوم آیةالله العظمی نجفی و... چه در زمان امام رضوان الله علیه و چه بعد از زمان امام تا امروز، در صف اوّل قرار داشتند. در هر حادثه مهمی که در جامعه اتفاق میافتاد، اینها مقدم بودند. روز رأی گیری، اوّل صبح، مرحوم آقای گلپایگانی و مرحوم آقای مرعشی، اولین کسانی بودند که رأی میدادند. کار اینها، یک کار رمزی و نمادین بود. خوب؛ رأی را عصر هم میشود داد. اما اوّلِ صبح رأی دادن، یک کار رمزی است ۷۳/۶/۲۰
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌹شهید رجایی:خداوند در جهنم جایی داره که مساوی است با گناه ۳۶ میلیون انسان اونجا جای منه!
🔴 هشتم شهریور روز مبارزه با تروریسم گرامیباد
https://eitaa.com/joinchat/2102525986Cbab1324731
🇮🇷رتبه ۵۳ جهان و صعود هفت پلهای ایران در شاخص جهانی نوآوری
♦️معاونت تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی از ارتقا رتبه ایران از ۱۶ به ۱۵ از نظر تولید علم در پایگاه علمی scopus و کسب رتبه ۵۳ جهان و صعود هفت پلهای ایران در شاخص جهانی نوآوری G Index Innovation Global طی ١٦ ماه گذشته در سال ۲۰۲۲ خبر داد.
♦️میانگین سرعت رشد سالیانه تولید علم در کشور ۷٫۴۴ و در حوزه علوم پزشکی ۸٫۳۳ است که نشان دهنده استمرار و شتاب فزاینده تولید علم در کشور است.