🌹🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🌹
*قسمت اول*
*🇮🇷زندگینامه دکتر محسن رضایی🇮🇷*
*محسن رضایی دبیر کنونی مجمع تشخیص مصلحت نظام در تاریخ ۱۰ شهریور سال ۱۳۳۳ و به هنگام کوچ ایل بختیاری به سوی قشلاق در روستای بنه وار بابا احمد شهرستان مسجدسلیمان متولد شد.*
*رضایی اکنون علاوه بر دبیری مجمع تشخیص مصلحت نظام، استاد دانشگاه امام حسین (ع) است.*
او در سال ۱۳۴۹ به هنرستان فنی صنعت نفت در اهواز که وابسته به شرکت ملی نفت بود، وارد شد و در این دوره، فعالیتهای مذهبی و سیاسی را با همراهی اسماعیل دقایقی، عبدالله ساکیه، فریدون مرتضایی و غلامرضا قمیشی، آغاز کرد.
رضایی برای نخستین بار در سال ۱۳۵۰ به اتهام اقدام علیه امنیت کشور، توسط ساواک دستگیر و پس از تحمل ۳ ماه زندان انفرادی و ۳ ماه حبس در بند عمومی، از زندان آزاد شد. او در زندان با مبارزانی از خرمشهر و دزفول آشنا شد، که حاصل ائتلاف این سه هسته، شکلگیری گروه منصورون بود.
وی در سال ۱۳۵۲ در رشته مهندسی مکانیک در دانشگاه علم و صنعت پذیرفته و راهی تهران شد و در سالهای نخست حضور در تهران، وارد مبارزات چریکی علیه سلطنت پهلوی شد.
همسر محسن رضایی، معصومه خدنگ نام دارد که رضایی از طریق امام جماعت مسجد جامع احمدیه نارمک، به عنوان عضوی از خانوادهای انقلابی با او آشنا شد و ازدواج کرد. فرزندانش به ترتیب احمد، سارا، علی، زهرا و مهدیه نام دارند.
*🇮🇷فرماندهی سپاه و مبارزات سیاسی🇮🇷*
رضایی که در فاصله سالهای ۱۳۶۰ تا ۱۳۷۶ و در یک بازه زمانی ۱۶ ساله فرماندهی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی را بر عهده داشت، موسس دانشگاه امام حسین (ع)، موسس قرارگاه سازندگی خاتم الانبیاء (ص) و موسس دانشگاه علوم پزشکی بقیه الله (عج) است که شکل گیری نیروی زمینی، هوایی و دریایی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی نیز توسط او پی ریزی شد.
رضایی از فعالان و مبارزان سیاسی قبل از انقلاب اسلامی ایران است که در اوایل دهه ۱۳۵۰ به اتفاق تنی چند از دوستان گروه مبارزاتی منصورون را شکل داد و پس از پیروزی انقلاب اسلامی نیز با پیشنهاد شهید مرتضی مطهری اقدام به پایه گذاری سازمان مجاهدین انقلاب اسلامی کرد.
*رضایی یکی از اعضای هیئت ۱۲ نفره تدوین اساسنامه سپاه پاسداران در زمستان ۵۷ بود و در اردیبهشت سال ۱۳۵۸ با نظر امام خمینی (ره) واحد اطلاعات سپاه را تأسیس کرد و اولین فرمانده این واحد، در فاصله سالهای ۱۳۵۸ تا ۱۳۶۳ بود.*
او درباره تأسیس اطلاعات سپاه میگوید: *شروع ترورهای گروه فرقان و به شهادت رساندن آیتالله مطهری، سپس ترور ناموفق هاشمی رفسنجانی نشان داد که ما از حوادث عقب هستیم و در حالی که تشکیل واحد اطلاعاتی با مخالفت جدّی روبرو بود و اطلاعات در نظام پس از انقلاب یادآور ساواک بود، واحد اطلاعات با کمترین امکانات و در واقع با هیچ راهاندازی شد و به قضیه گروه فرقان ورود کرد و گودرزی رهبر گروه و تعداد دیگری از کادرهای این گروه که نشان تحجر دینی به ذهن و زبان داشتند، دستگیر شدند.*
محسن رضایی در سال ۱۳۶۰ با حکم امام خمینی (ره) به فرماندهی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی منصوب شد و در ۱۳۷۶ پس از استعفا از فرماندهی سپاه، از سوی مقام معظم رهبری به عنوان عضو و دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام منصوب شد.
*ادامه دارد....*
این عماریون
🗓 رویداد نگار؛ یکشنبه
☀️ 1399/06/09«شمسی»
🌙 1441/01/10 «قمری»
🎄 2020/08/30 «میلادی»
┅❅❈❅🌹❅❈❅┅
🌙 رویدادهای مهم قمری
- عاشوراي حسيني و شهادت "امام حسين"(ع) به همراه ياران وفادارش در صحراي كربلا توسط سپاه يزيد(61ق)
- پیوستن حربن یزید ریاحی به اباعبدالله الحسین علیه السلام و شهادت وی.
- آتش زدن خیمه ها و غارت اموال حرم حسینی توسط لشکریان ابن زیاد.
- فرستادن سر مطهر امام حسین علیه السلام به کوفه در عصر عاشورا، توسط خولی ملعون
- جنایات سپاه عمر بن سعد در عصر عاشورا
- اخراج آدم و حوا از بهشت
- هلاكت "عبيداللَّه بن زياد" توسط سپاهيان مختار (67 ق)
- انفجار بمب در حرم امام رضا(ع) در عاشوراي حسيني توسط منافقين (1415 ق)
┅❅❈❅🌹❅❈❅┅
✨ذکر روز:
یا ذَالْجَلالِ وَالْاِکْرام؛ ای صاحب جلال و بزرگواری
این عماریون
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🏴به لبهای تشنهات سلام الله...
▪️شهادت امام حسین(ع) و یاران باوفایش تسلیت باد/ این عماریون
🍏🍈🍏
💚✨ ده نکته از زیارت عاشورا ✨
🔸 آیا به هنگام خواندن زیارت عاشورا به نکات زیر توجه می کنیم
۱. زیارت عاشورا به دو قسمت تولی ( سلام بر افراد جبهه ی حق ) و تبری ( لعن بر افراد جبهه ی باطل ) تقسیم می شود.
۲. در زیارت عاشورا می آموزیم عبادتی که با اطاعت نباشد فریبی بیش نیست زیرا انسان به وسیله عبادت توام با اطاعت است که میتواند به درجه عبد (بندگی) برسد.
۳. در زیارت عاشورا یزید و شمر متهمان ردیف اول نیستند بلکه لعن اول متوجه پایه گذاران ظلم می باشد. پس یاد بگیریم که هرکاری که خواستیم انجام دهیم آینده آن را تصور کنیم و بدون بصیرت هیچ اقدامی نکنیم. زیرا که می تواند موجب لعن خدا بر خود و خاندانمان شود.
۴. در زیارت عاشورا آخرین نفرین بر «تابعین» است؛یعنی کسانی که به کشته شدن یاران خدا رضایت دارند. پس مواظب اعمالمان و مواظب تایید کردن ها و رد کردن های زبانی خود باشیم. بدانیم که هر رای و نظر ما در نهایت یا به یاری ولی خدا می انجامد یا به کشته شدن ولی خدا.
۵. در زیارت عاشورا کسانی که برای جبهه ی باطل اسب آماده کردند لعنت شده اند. پس مواظب کمک های مادی خود به این و آن باشیم؛ زیرا یاری ما نیز در نهایت یا به یاری ولی خدا می انجامد یا به کشته شدن ولی خدا.
۶. در زیارت عاشورا می آموزیم که گفتن یک مرگ بر دشمنان ولایت اهل بيت و یا یک درود بر پیروان ولایت اهل بيت، کافی نیست، بلکه باید صد مرتبه بگوییم تا تمام دوستان خدا و دشمنان خدا بفهمندکه خط و مرام ما چیست؟ پس با قدرت ؛ "موضع" خود را مشخص کنیم.
۷. در زیارت عاشورا می آموزیم فدا شدن در راه خدا کافی نیست، بلکه باید فدا شدن ما بر محور ولیّ معصوم خدا باشد. (حَلَّت_بِفَنَائِک)
۸. در زیارت عاشورا می خوانیم که باید خانواده خود را آل رسول الله کنیم که اگر نکردیم جزء آل امیه وآل مروان و آل زیاد خواهیم شد.
۹. در زیارت عاشورا هیچ سخنی از گروه سومی نیست (یا حق ؛ یا باطل) پس ما هر چه زودتر خط خود را مشخص کنیم (حسینی یا یزیدی) (مهدوی یا دجّالی)؟
۱۰. از زیارت عاشورا می آموزیم که باید سه توانایی خود را ارزیابی کنیم:
• توانایی در تشخیص دوست و دشمن (جبهه ی حق و باطل)
• توانایی در یاری کردن دوستان خدا (تولی به جبهه ی حق)
• توانایی در مبارزه کردن با دشمنان خدا (تبری از جبهه باطل)
⚫⚫
(بایدبدانیم زیارت عاشورا زیارت تنهانیست، بلکه درس بصیرت، آماده باش، بیعت با شهیدان، و میدان رزم باجبهه باطل است)این عماریون
🔹تبیین جهاد کبیر در نهضت امام حسین (ع) از نگاه حجت الاسلام والمسلمین تویسرکانی
🔸ماه محرم، ماه بازخوانی نهضت سید الشهدا(ع) است. هر سال مسلمان، شعیان، آزادگان جهان، در ماه محرم یک بار دیگر نهضت امام حسین (ع) را مورد بررسی قرار می دهند. حقایق ماه محرم و داستان کربلا تبیین می شود و با سخنرانی، با شعر، با روضه، با گریه، با مداحی، عزاداری به سبک های مختلف، حادثه و حماسه سید الشهدا(ع) زنده نگه داشته می شود و از دل همه این تلاش ها، درس ها و عبرت ها گرفته می شود. ما در این دقایق می خواهیم مراحل نهضت سید الشهدا(ع) را بررسی کنیم، هدف نهضت را عرض کنیم، نتیجه نهضت سید الشهدا(ع) را مطرح کنیم و درس ها و عبرت هایی که برای امروز ما، زندگی ما، زندگی فردی، خانوادگی، سیاسی، اجتماعی و مذهبی ما مورد نیاز است بگیریم.
🔸نهضت سید الشهدا و حماسه امام حسین(ع) هفت مرحله دارد. مرحله اول یا گام اول از نهضت امام حسین(ع) موضوع عدم اطاعت از ظالمان، مستکبران و طاغوت عصر بوده است. یعنی حرکت اول این نهضت از عدم اطاعت از یزید شروع می شود. بارها شنیدیم زمانی که معاویه از دنیا رفت، یزید به خلافت رسید و دستور بیعت گرفتن از امام حسین(ع) را صادر کرد و فرماندار مدینه با کمک دیگران مانند مروان بن حکم آمدند که دستور و فرمان یزید (لعنت الله علیه) را پیاده کنند. گام اول شروع شد، گام اول عدم اطاعت بود. سید الشهدا(ع) زیر بار حکومت و حاکمیت چنین طاغوتی نرفت، بیعت نکرد، اطاعت نکرد، تبعیت نکرد و تسلیم نشد. خود این تسلیم نشدن، خود این اطاعت نکردن، خود این تبیعت نکردن، از ظالم، از طاغوت، از کافر، از مستکبر، قرآن مجید اسم این عدم اطاعت را "جهاد کبیر" می گذارد. یعنی در حقیقت نهضت سید الشهدا(ع) با جهاد کبیر شروع شد. که در آیه 52 سوره فرقان می فرماید: " فَلَا تُطِعِ الْكَافِرِينَ وَجَاهِدْهُمْ بِهِ جِهَادًا كَبِيرًا " یعنی جهاد و نهضت امام حسین(ع) با عدم اطاعت از یزید، از ظالم شروع شد. این مرحله اول نهضت امام حسین(ع) بود.این عماریون
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مکن ای صبح طلوع
این عماریون
🖤اینجا ایران است
♥️به وقت شب دهم محرم
🖤بوکن
♥️بوی اشک و دعا
🖤بوی فریاد یاحسین(ع)
♥️با هم فریاد بزنیم
🖤ای اهل حرم میرو علمدارنیامد
♥️شب عاشورای حسیـنی
🖤بر همه تسلیت باد
📸 تصویری از رهبر انقلاب، در لحظات دعای پایانی مراسم عزاداری شب عاشورای حسینی علیهالسلام. ۹۹/۶/۸
#عاشوراء
🔶عناوین اتفاقات مهم روز عاشورا عبارتند از:
الف – قبل از شهادت امام حسین علیهالسلام:
1⃣ تنظیم سپاه:
2⃣ اندرزهاى پیش از نبرد
3⃣ پشیمانى حر بن یزید
4⃣ هجوم سراسرى
5⃣ نبرد انفرادى
6⃣ نماز ظهر عاشورا
7⃣ شهادت سایر یاران
8⃣ مبارزه و شهادت امام حسین علیه السلام
ب – پس از شهادت امام حسین علیه السلام:
1⃣ غارت خیمه ها
2⃣ آتش زدن خیمه ها
3⃣ تاختن اسب بر پیکر شهیدان
4⃣ ارسال سر مقدس امام حسین علیه السلام به کوفه.
🖤🖤🖤🖤
🏴عاشورای ۸۸؛ اوج هتاکی فتنهگران/ لکه ننگی که عاشورائیان هرگز فراموش نخواهند کرد
▪️در حالی که میلیون ها عزادار ایرانی در عاشورای حسینی (۷/۱۰/۱۳۸۸) مشغول عزاداری بودند، تعدادی از پیادهنظام خیابانی جریان فتنه قبل از ظهر عاشورا با برگزاری تجمعهای غیرقانونی در برخی خیابانهای تهران که هیچ شباهتی با عزاداری اباعبدالله الحسین نداشت، به طرح شعارهای ضد انقلابی و ساختار شکنانه و تخریب اموال عمومی پرداختند.
▪️آشوبگران که با پشتیبانی و دعوت رسمی اصحاب داخلی فتنه از جمله موسوی، خاتمی و کروبی در اغتشاشات حضور پیدا کرده بودند در عاشورای ۸۸ با سر دادن سوت، کف، هلهله و شعارهای بسیار اهانت آمیز و حمله به نمادهای عاشورایی عمق بی اعتقادی خود به ارزشهای اسلامی به نمایش گذاشتند.
▪️یکی از سخیفترین و هتاکانهترین اقدامات فتنهگران در این روز تعرض و سنگ پرانی به عزاداران حسینی بود که در حال اقامه نمازظهر عاشورا بودند.
▪️اوج سقوط سران فتنه و آشکار شدن چهره واقعی آنجا برای مردم انقلابی ایران آنجا بود که میرحسین موسوی در اقدامی نانجیبانه عاملان بیحرمتیهای روز عاشورا را مردان خداجو نامید و به حمایت از آنها پرداخت!
▪️گرچه فتنهگران کوشیدند که از عزاداری های محرم نیز به مثابه ابزاری برای پیشبردن مقاصد سیاه سیاسی خود استفاده کنند کما اینکه پیش از این با رای مردم در انتخابات، عکس امام (ره)، روز قدس، روز دانشجو هم اینچنین کرده بودند، اما در این کار ناکام ماندند.
▪️پس از ماه ها فتنه پیچیده که حتی خواص را هم درگیر خود کرده بود،خباثت فتنه گران در عاشورای ۸۸ و آشکار شدن ماهیت ضد دینی-ایرانی آنها، غیرت حسینی(ع) را در رگهای مردم به جوشش انداخت و طومار ۸ ماهه فتنه گری با حماسه مردمی ۹ دی به پایان رسید.
▪️نکته اینجاست، پس مانده های فتنه ۸۸ که همکاری آنها با دشمنان ملت ایران در ائتلاف غربی-عربی برهمگان آشکار شده، می خواهند با گذشت زمان چهره کریه و پلید فتنهگران را بزک کنند و با پررویی در مقام مدعی هم برآیند(!) اما عاشورای حسینی(ع) و حافظه تاریخی ملت ایران از وقایع تلخ و ناگوار سال ۸۸ که با خیانت این افراد به وقع پیوست، هیچگاه به آنها این اجازه را نخواهد داد عرض اندامی کنند و باید بپذیرند همچون یزیدها و ابن زیادها و ابن سعدها به زباله دان تاریخ پرتاب شده اند.
🌴☫﷽☫🌴
روزشماردفاع مقدس (نهم شهریور)
🌞
🔥 ناپدید شدن «امام موسی صدر» رهبر شیعیان لبنان (۱۳۵۷) 🔥
🌴 ولادت شهید سیدمحمدعلی جهانآرا ( خرمشهر) (۱۳۳۳ ه.ش)
🌴ولادت شهید قاسم آذر ارجمند (استان گیلان، لنگرود) (۱۳۳۵ ه.ش)
🍀 ولادت شهید احمد تشکری (استان مرکزی، اراک) (۱۳۳۶)
🌹شهادت شهید احمد جمالی (استان تهران) (۱۳۵۹ ه.ش)
🌷شهادت شهید رحمت سلطان آهی ( تهران، دماوند) (۱۳۶۰ ه.ش)
🌺 شهادت شهید خدابخش رستمی ( کهگیلویه و بویراحمد، یاسوج، روستای تل زالی) (۱۳۶۲)
💐شهادت شهید حسین علی خوانچه سپهر 🌱 شهید حبیبالله سیفیمقدم 🌱 (استان مازندران) (۱۳۶۵)
🌷شهادت شهید ابراهیم اسماعیلیان ( گیلان، بندر کیاشهر) (۱۳۶۵ ه.ش)
🌺 شهادت شهید روحالله رنجبر لاهوتی ( مازندران، چالوس) (۱۳۷۸)
🌷شهادت شهید محمد ابراهیمی چهار طاقی ( مشهد) (۱۳۹۲ ه.ش)
🌺شهادت #شهید_مدافع_حرم داریوش درستی (۱۳۹۵ ه.ش)
🌷 شهادت شهید سجاد محمدی (استان کردستان، کامیاران) (۱۳۹۶ ه.ش)
🌴🌷🌴🌹🌴
⁉️سوال
فلسفه و اهداف قیام امام حسین را بیان فرمایید ؟
💭پاسخ:
❗️اهداف قیام حسین علیه السلام:
💎احیای آیین خدا ونجات از چنگال بدعت ها و امر به معروف و نهی از منکر و تشکیل حکومت اسلامی و مبارزه با ظالمان بوده است:
💭امام حسین خود فرمودند:
"زمانی که اسلام گرفتار زمامداری مثل یزید شود باید فاتحه اسلام را خواند"
📚لهوف، ص99-
📚بحار الانوار،ج44 ص326-
📚 فتوح ابن اعثم،ج5 ص24
❗️وفرمود:
"من شما را به کتاب خدا وسنت پیامبرش فرا می خوانم چرا که این گروه سنت پیغمبر را از بین برده است و بدعت را احیا کرده است. اگر سخنانم را بشنوید وفرمانم را اطاعت کنید شما را به راه راست هدایت می کنم"
📚تاریخ طبری،ج4 ص266-
📚بحار الانوار ج44 ص340
❗️وفرمود:
"اینان گروهی هستند که پیروی شیطان را پذیرفتند و اطاعت خدا را رها کرده اند و در زمین فساد را آشکار کرده اند و حدود الهی را از بین برده اند، شراب ها نوشیده اند، من از هرکس که به یاری دین خدا و جهاد در راهش سزاوارترم تا آیین خدا پیروز و برتر باشد"
📚تذکره الخواص ص117
❗️وفرمود:
"آیا نمی بینید به حق عمل نمی شود و از باطل جلوگیری نمی گردد در چنین شرایطی بر مومن لازم است که راغب دیدار پروردگارش باشد"
📚تاریخ طبری،ج4 ص305-
📚بحار الانوار،ج44 ص381
❗️یعقوبی در تاریخش می آورد:
"یزید به ولید فرماندار مدینه نامه نوشت و دستور داد:
نامه من به دستت رسید حسین و ابن زبیر را احضار کن و از آن دو برای من بیعت بگیر و اگر نپذیرفتند گردن آن دو را زده و سرهایشان را نزد من بفرست"
📚تاریخ یعقوبی،ج2 ص241
❗️ذهبی می نویسد:
"یزید به عبیدالله نامه نوشت که حسین به سوی کوفه عازم است خودرا برای مقابله با او آماده کن. از این رو بود که ابن زیاد حسین را کشت و سر او را برای یزید فرستاد"
📚تاریخ الاسلام،ج5 ص10
🗯امام حسین فرمود:
"من تنها برای اصلاح امت جدم قیام کردم، می خواهم امر به معروف و نهی از منکر کنم و به روش جدم و پدرم علی بن ابی طالب رفتار نمایم"
📚فتوح ابن اعثم،ج5 ص33-
📚بحار الانوار،ج44 ص329
❗️وفرمود:
"پیامبر در زمان حیاتش گفت هر کس سلطان ظالمی را ببیند که حرام خدا را حلال شمرده و پیمان خدا را شکسته و با سنت پیامبر مخالفت می ورزد و به بندگان ظلم می کند اما با او مبارزه نکند شایسته است خدا او را در جایگاه آن سلطان در جهنم قرار دهد"
📚فتوح،ج5 ص143-
📚بحار الانوار،ج44 ص381
❗️وفرمود:
"خدایا هدف ما از قیام آن است که نشانه های دین تو را آشکار سازیم و درستی را در همه بلاد بر ملا کنیم تا بندگان مظلومت آسوده باشند و فرایض و سنت و احکامت مورد عمل قرار گیرد"
📚بحار الانوار،ج97 ص79
💭روی این حساب اهل بیت دستور داده اند با برپایی مراسم عزاداری و گریه بر اوحسین یاد او را همیشه زنده نگه دارند تا اهداف او از قیام همواره مورد توجه شیعیان باشد و در راستای تحقق آن حرکت کنند.
📚وسایل الشیعه،ج14 ص500 باب 66
❗ومصیبت حسین علیه السلام را بزرگترین مصیبت معرفی کرده اند که مصیبتی بالاتر از آن نیست
📚بحار الانوار ج44 ص269 باب 32
#اهداف_قیام_عاشورا
#امر_به_معروف
#نهی_از_منکر
#اصلاح_امت_جدم
این عماریون
⚫️ چرا خود را به گریهزدن (تباکی) هم برای امام حسین(ع) ثواب دارد؟
◾️عزاداری امام حسین(ع) که به حق دربارهاش گفته شده: «مَنْ بَکی اوْ ابْکی اوْ تَباکی وَجَبَتْ لَهُ الْجَنَّةُ» که حتی برای تباکی (خود را شبیه گریهکن ساختن) هم ارزش فراوان قائل شده، در اصل، فلسفهاش تهییج احساسات علیه یزیدها و ابنزیادها و به سود حسینها و حسینیها بوده. در شرایطی که حسین به صورت یک مکتب در یک زمان حضور دارد و سمبل راه و روش اجتماعی معین و نفیکننده راه و روش موجود معین دیگری است، یک قطره اشک برایش ریختن واقعاً نوعی سربازی است.
◾️ در شرایط خشن یزیدی، در حزب حسینیها شرکت کردن و تظاهر به گریه کردن بر شهدا نوعی اعلام وابسته بودن به گروه اهل حق و اعلان جنگ با گروه اهل باطل و در حقیقت نوعی از خود گذشتگی است. اینجاست که عزاداری حسین بن علی(ع) یک حرکت است، یک موج است، یک مبارزه اجتماعی است.
◾️ اما تدریجاً روح و فلسفه این دستور فراموش میشود و مسئله شکل یک عادت به خود میگیرد که مردمی دور هم جمع بشوند و به مراسم عزاداری مشغول شوند، بدون اینکه نمایانگر یک جهتگیری خاص اجتماعی باشد و بدون آنکه از نظر اجتماعی عمل معنیداری به شمار رود، فقط برای کسب ثواب (که البته دیگر ثوابی هم در کار نخواهد بود) مراسمی را مجرّد از وظایف اجتماعی و بیرابطه با حسینهای زمان و بیرابطه با یزیدها و عبیداللههای زمان به پا دارند.
◾️ در چنین مراسمی است که اگر شخص یزید بن معاویه هم از گور به در آید حاضر است که شرکت کند، بلکه بزرگترین مراسم را به پا دارد. در چنین مراسم است که نه تنها «تباکی» اثر ندارد، اگر یک من اشک هم نثار کنیم به جایی برنمیخورد.
📕 استاد مطهری، بررسی اجمالی نهضتهای اسلامی در صدساله اخیر، ص۸۳
این عماریون