💢یک مقام حماس: برخی کشورها از غرب میخواهند حماس را نابود کند
🗣موسی ابومرزوق در گفتگو با شبکه "الجزیره مباشر" اظهار داشت:
🔸حماس ارتش اسرائیلی را در پنج ساعت در حومه غزه در هم شکست و جنایت اشغالگران علیه غیرنظامیان نبرد نیست.
🔹فرماندهان حماس که برای حمله 7 اکتبر برنامهریزی کرده بودند از در هم شکسته شدن ارتش اسرائیلی ظرف پنج ساعت غافلگیر شدند.
🔸گر فرماندهان حماس میدانستد که ارتش اسرائیلی در اطراف غزه به این سرعت از هم میپاشد، هزاران مبارز را وارد عملیات میکردند که تا تل آویو پیش بروند.
🔹برخی مقامات تشکیلات خودگردان و برخی کشورهای عربی به صورت محرمانه از غرب میخواهند که حماس را از بین ببرد.
┄
https://eitaa.com/joinchat/2102525986Cbab1324731
💢وقتی مقاومت رسانه میشود
🔹با وجود صحنههای بسیار دلخراش از شهادت و جراحت زنان و کودکان بیگناه در بمباران و جنگ هوایی، دریایی و زمینی صهیونیستها علیه فلسطینیها، کسی پیدا نمیشود در هیچ سطحیـ اعم از سطوح راهبردی نظامی تا حوزه رسانهای و تحلیلیـ این رژیم را برنده و طرف برتر درگیریهای اخیر بداند.
🔸این موضوع به دلیل دستاوردها و آثار تعیینکننده این درگیریها و نتیجهدهی خونهای پاک و مظلوم مردم فلسطینی است؛ مردمی که بیدفاع زیر حجم بیسابقه آتش و گلوله هنوز ایستادهاند.
🔹بیدارگری فراگیر جهانی به نفع فلسطین که به مدد رسانه داشت روند فراموشی را طی میکرد و با محکومیت جهانی جنایتگریهای اسرائیلیها از سوی مردم و افکار عمومی همه کشورها حتی کشورهای غربی که در صفبندی جنگی طرف رژیم صهیونیستی ایستادهاند، یکی دیگر از تمایزات و مختصات درگیریهای این دوره است.
🔸گزاف نیست اگر بگوییم وضعیت جاری در غزه، مقاومت فلسطین را از مسئلهای محلی و منطقهای، به مسئلهای جهانی تبدیل کرده است. این در حالی است که صهیونیستها با تسلط بر امپراتوریهای رسانهای جهان، در طول سالهای متمادی، تصویری حق به جانب از خود و تروریست از طرف مقابل ارائه کرده بودند.
🔹در واقع، در کنار دستاوردهای نظامی و سیاسی عملیات طوفانالاقصی، یکی از ابعاد مهم دستاوردهای مقاومت فلسطین در جریان این عملیات و وضعیت جاری در غزه، واژگون کردن حاد واقعیتی است که صهیونیستها درباره فلسطین و مقاومت ساخته بودند. مقاومت از این طریق توانست تا صدای مظلومیت غزه و فلسطین را بهخوبی به جهانیان مخابره کند.
🔸ناگفته پیداست که آنچه در این میان، بیش از همه به کمک مقاومت آمد، اقدامات سبعانه و جنایتهای بیسابقه صهیونیستها در روزهای اخیر در غزه بود.
🔹مبتنی بر این دستاورد، هم اکنون علاوه بر محکومیت رژیم صهیونیستی در مجمع عمومی سازمان ملل با رأی موافق ۱۲۰ کشور جهان، آزادیخواهان در اقصی نقاط جهان، به حمایت از مردم مظلوم غزه برخاستهاند؛ موضوعی که پیش از این، با این حجم و شدت از حمایت برخوردار نبوده است.
🔸درواقع، آنچه رژیم منحوس اکنون در غزه انجام میدهد، اگرچه مسبوق به سابقه است، اما آنچه سبب شده هم اکنون، رژیم صهیونیستی با این حجم مخالفت و اعلام انزجار از سوی جهانیان مواجه شود، به دلیل واژگونه شدن همان حاد واقعیتی است که در ۷۵ سال اخیر به مدد تسلط بر ابزار رسانه به نفع صهیونیستها در جریان بوده است.
🔹بنابراین، مقاومت فلسطین هم اکنون علاوه بر توازنی که در حوزه سیاسی و نظامی در غزه در برابر دشمن صهیونیستی به دست آورده است، به توازن روانی و رسانهای نیز دست یافته است که موفقیتی چشمگیر است.
https://eitaa.com/joinchat/2102525986Cbab1324731
💢چین؛ شریک تجاری یا شریک راهبردی؟
🔹روابط چین با غرب آسیا تاریخچهای طولانی دارد و به حدود ۲۰۰۰ سال پیش بازمیگردد؛ زمانی که چین تحت حکومت سلسله «هان» بود. در قرون بعد، تجارت نقش حیاتی در بهبود این روابط ایفا کرد؛ اما به صورت ویژه در دوران جنگ سرد چین قصد دخالت فعال در امور منطقه را نداشت، اما نگرشی در چارچوب «نظریه سه جهان» دوران مائو اتخاذ کرد. در این دوران روابط چین با خاورمیانه عمدتاً سیاسی بود. اوج ارتباطگیری چین با کشورهای غرب آسیا به سال ۱۹۵۸ و پس از انقلاب عراق برمیگردد که توانست برای اولین بار پایگاهی در منطقه خلیجفارس به دست بیاورد.
🔸امروزه شاهد تغییر رویکرد چین نسبت به منطقه غرب آسیا و تلاش این کشور برای کنشگری فعال در این منطقه هستیم. در دوره معاصر مبادلات اقتصادی و انرژی جایگاه اول در تعاملات چین و غرب آسیا را به خود اختصاص داده است و با افزایش قدرت چین در نظم نوین جهانی، این کشور روند سابق خود را دستخوش تغییر کرده و با حضور و مداخله بیشتر در منطقه، سعی دارد در رقابت با سایر قدرتهای بینالمللی، امتیازاتی به دست آورده و منافع خود را تأمین کند. رد پای این موضوع را میتوان در افزایش سطح همکاریها و مبادلات زیرساختی و تکنولوژیک، موضعگیریهای راهبردی چین در دفاع از فلسطین، امتناع از اجماعسازی علیه ایران و... دنبال کرد؛ به گونهای که صادرات چین به ایران و سایر کشورهای منطقه رشد کمی و کیفی خوبی را تجربه کرده و به تجارت کالاهای استراتژیک ارتقا یافته است؛ قرارداد همکاری اخیر با ایران برای بهرهگیری از سامانه موقعیتیاب «بیدو» نیز شاهد مثال مناسبی بر این مدعاست.
🔹در مسئله فلسطین اشغالی نیز، چین همواره خواهان حفظ ثبات و امنیت منطقه بوده و با حمایت از فلسطین، سعی در کوتاه نگه داشتن دست ایالات متحده آمریکا از منطقه و تأمین منافع خود داشته است. این حمایت در درگیریهای اخیر جبهه مقاومت و رژیم اشغالگر قدس نیز دیده میشود؛ به گونهای که مقامات چینی در سطوح مختلف از فلسطین حمایت و اقدامات تل آویو را محکوم کردهاند. قطعنامه شورای امنیت سازمان ملل علیه فلسطین نیز با وتو نمایندگان چین و روسیه همراه بود.
🔸این مخالفت با طرف غربی درباره ایران نیز اتفاق میافتد تا چین با وجود تحریمهای آمریکا، به مشتری پروپا قرص نفت جمهوری اسلامی ایران تبدیل شود. این تغییر رویکرد چین در کنار دیدگاه جمهوری اسلامی ایران در خصوص کشورهای غرب و رویارویی دیرینه با این کشورها، موجب ایجاد منافع مشترک بین ایران و چین و یک ظرفیت عظیم برای گسترش همکاریها و روابط بین این دو کشور شده است؛ به گونهای که میتوان از چین به عنوان نه شریک تجاری، بلکه شریک راهبردی جمهوری اسلامی ایران نام برد.
https://eitaa.com/joinchat/2102525986Cbab1324731