🌟 امیرالمومنین امام علی (علیهالسلام) :
✍ چهارچيز است كه به هركه داده شود خير دنيا و آخرت به او داده شده :
1⃣ راستگــــويــــى
2⃣ امــــانتـــــدارى
3⃣ حــــلال خـــــورى
4⃣ خـوش اخـلاقـى
📚 غررالحكم ، ح۲۱۴۲
✍ بـه خدا سـوگند ، بنده بـا تقوايى را نمىشناسم كه تقوايش او را سود دهد مگر آن كه زبانش را نگه دارد.
📚 خطبه ۱۷۶
9.06M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
این ویروس جدیده که تو پاییز همه رو از پا درآورده با دیفن هیدرامین و قرص سرماخوردگی خوب نمیشه
این جوشانده تو سه روز سرحالتون میکنه
حتما بعد از دیدن، ویدئو رو برای دوستان و عزیزان خود بفرستید ...
🎥استفاده گسترده از بمبهای فسفر سفید در بمباران غزه🔞
🔹این بلاییِ که فسفر سفید سر پوست و گوشت و استخوان میاره...
9.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥پوتین و مسئله فلسطین
ولادیمیر پوتین رییس فدراسیون روسیه دیروز در نشستی با گروهی از علمای مسلمان در روسیه از وحشت آفرینی اسراییل و حملات به غیرنظامیان در غزه انتقاد کرد.
وقتی به کودکان رنج کشیده و خون آلود غزه نگاه می کنید، مشت هایتان گره می شود و اشک در چشمان شما جاری می شود. تنها آدم هایی با قلب سنگی می توانند بی تفاوت این تصاویر را تماشا کنند.
✳️ انسان باید عمل را نگهبانی کند تا خالص شود
🔻 «اخلاص» یعنی کاری که انسان انجام میدهد، دنبال مدح و ذم مردم نباشد؛ مردم مدحش کنند یا نکنند؛ مذمت کنند یا نکنند؛ تعریف کنند یا تکذیب کنند. اگر دل انسان دنبال تعریف و تکذیب مردم است، هنوز نمیتواند خالصانه عمل بکند.
🔶 فرمودهاند «الْإِبْقَاءُ عَلَى الْعَمَل حَتَّى يَخْلُصَ أَشَدُّ مِنَ الْعَمَل»، ابقاء در عمل که این عمل خالص بشود، از خود عمل دشوارتر است. اینکه انسان نماز شب بخواند، ده سال، بیست سال یا چهل سال نماز اول وقت بخواند، یا مطالعه بکند و شبها نخوابد، مشغول تحقیق باشد و باسواد شود، کار آسانی نیست؛ ولی دشوارتر این است که انسان نگهبانی عمل را بکند که عمل برای خدا باشد و از دست نرود؛ اگر عمل برای خدا انجام داده است، بعدش ریا نیاید.
https://eitaa.com/joinchat/2102525986Cbab1324731
﷽ 🎇 🧠 عقل و تعقل (۲۳):
🧠 آثار کمال و تکامل عقل:
● از امام موسى بن جعفر (ع) روایت شده که به هشام بن حکم فرمود: اى هشام! كسى كه ثروت بدون مال و دل آسودگى از حسد و سلامتى «دين» خواهد بايد با تضرع و زارى از خدا بخواهد كه عقلش را كامل كند
زيرا عاقل بقدر احتياج قناعت كند و آنكه به قدر احتياج قناعت كند بىنياز گردد و كسى كه بقدر احتياج قناعت نكند هرگز بىنيازى نيابد.
● اى هشام! خدا از مردمى شايسته حكايت كند كه آنها گفتند: "پروردگارا بعد از آنكه ما را هدايت فرمودى دلهايمان را منحرف نساز و ما را از نزد خويش رحمتى بخشاى كه تو بخشايندهاى»؛ «رَبَّنا لا تُزِغْ قُلُوبَنا بَعْدَ إِذْ هَدَيْتَنا وَ هَبْ لَنا مِنْ لَدُنْكَ رَحْمَةً إِنَّكَ أَنْتَ الْوَهَّابُ». (آل عمران، 8) چون آنها دانستند كه دلها منحرف شوند و به كورى و سرنگونى گرايند.
همانا از خدا نترسد كسى كه از جانب خدا خردمند نگردد و كسى كه از جانب خدا خرد نيابد دلش بر معرفت ثابتى كه به آن بينا باشد و حقيقتش را دريابد بسته نگردد و كسى به اين سعادت رسد كه گفتار و كردارش يكى شود و درونش با برونش موافق باشد زيرا خدائى كه اسمش مبارك است، بر جنبۀ درونى پنهان از عقل جز به ظاهرى كه از باطن حكايت كند دليلى نگماشته است.
● اى هشام! امير المؤمنين (ع) ميفرمود: خدا با چيزى بهتر از عقل پرستش نشود و تا چند صفت در انسان نباشد عقلش كامل نشده است:
مردم از كفر و شرارتش در امان و به نيكى و هدايتش اميدوار باشند، زيادى مالش بخشيده، زيادى گفتارش بازداشت شده باشد، بهره او از دنيا مقدار قوت و غذایش باشد، تا زنده است از دانش سير نشود، ذلت با خدا را از عزت با غير خدا دوستتر دارد، تواضع را از شرافت دوستتر دارد، نيكى اندك ديگران را زياد و نيكى بسيار خود را اندك شمارد، همه مردم را از خود بهتر داند و خود را از همه بدتر و اين تمام مطلب است.
■ (أصول الكافي، ترجمه مصطفوى، ج1 ، ص 21)
..................................
💥《وَ مَا الْحَيَاةُ الدُّنْيَا إِلَّا لَعِبٌ وَ لَهْوٌ وَ لَلدَّارُ الْآخِرَةُ خَيْرٌ لِّلَّذِينَ يَتَّقُونَ أَفَلَا تَعْقِلُونَ》. (انعام/۳۲)
زندگی دنیا، چیزی جز بازی و سرگرمی نیست! و سرای آخرت، برای آنها که پرهیزگارند، بهتر است! آیا نمیاندیشید؟!