🔺️آمار سالانه مهاجرت پرستاران به ۳۰۰۰ نفر رسیده/ «به جرات میگویم بیماران به دلیل کمبود پرستار میمیرند»
شریفیمقدم ،دبیرکل خانه پرستار:
🔹کمبود پرستار در حال حاضر آنقدر جدی است که به دلیل این کمبود بیماران جان خود را از دست میدهند، اگر شما از بیماران و مراجعان چنین چیزی را نمیشنوید دو دلیل دارد یا آگاه نیستند و یا اینکه مظلوم هستند و کمبودها را میپذیرند. به جرات میگویم بیماران به دلیل کمبود پرستار میمیرند.
🔹مهاجرت کادر درمان براساس هشدارهایی که از سوی دستاندرکاران این حرفه داده میشود، در حال نزدیک شدن به وضعیت بحرانی است.سالانه بیش از ۳ هزار پرستار از کشور مهاجرت میکنند اما وزارت بهداشت حتی اندازه همین آمار به کادر درمان اضافه نمیکند.
#از_خاک_تا_افلاک
معروف بود به محمد شرمنده...
آخه همش می گفت: شرمنده ام
پ.ن:
#شهید_محمد_کوشکینژاد
عملیات بیت المقدس ۷
محور عملیات: کانال پرورش ماهی
تاریخ شهادت: ۲۳ خرداد
محل شهادت: شلمچه
کاش یاد بگیریم خاکی باشیم مثل شهداء
جمهوریت و حجاب
[۱]. یکی از چالشهایی که ما با آن روبرو هستیم تلقیِ "تقابل بین جمهوریت و اسلامیت" در الزام به حجاب در حکومت اسلامیست. به اینترتیب که برخی معتقدند؛ اگر حاکمیت بخواهد با آمریت و ابزار پلیسی، پوشش رسمی را بر زنان تحمیل کند آن وقت خواهیم دید که «جمهوریت» نظام به شدت خدشه دار خواهد شد زیرا جمهوریت و اسلامیت در کنار هم معنا دارد و نمیتوان یکی را به نفع دیگری تعدیل و یا نادیده انگاشت.
حال بر عکس اگر مولفههای حجاب را به زور حذف کنیم، اسلامیت نظام دچار بحران خواهد شد لذا تنها گزینهای که میتوان جمهوری اسلامی را بدون هرگونه تفسیرهای پارادوکسیکال پابرجا نگه داشت، آزادي انتخاب است، در این چارچوب نظری کسی با اجبار و اکراه محجبه نمیشود و از سوی دیگر کسی حق ندارد حرمت حجاب را زیر سؤال ببرد، لذا همه در انتخاب نمادها و مناسک مذهبی آزادند. در واقع آنها میخواهند با نگاهی بینابینی که حقوق و آزادیهای دو طرف محترم شناخته میشود بین جمهوریت و اسلامیت را آشتی دهند.
[۲]. ابتدا باید بدانیم دربارهی چه چیزی سخن میرانیم. تا مادامی که جمهوری را دموکراسی و اسلامیت نظام را اجرای یکسری احکام فردی میپنداریم هرگز به معنای دقیقِ جمهوری اسلامی نخواهیم رسید. بلکه در پندار ما این نظام چیزی شبیه به حاکمیت اسلامِ سکولار با چاشنی دموکراسی غربی خواهد بود. یعنی، حکومتی که نه دموکراسی به معنی حقیقی آن تحقق یافته و نه اسلام آن اسلام واقعیست. از اینرو شبهات زیادی در اذهان شکل میگیرد و اینچنین میپندارند اگر رأی مردم اهمیت دارد پس نمیتوان ادعای اجرای اسلام را داشت زیرا در خیلی مواقع خواست مردم و اسلام همپوشانی ندارد. از سوی دیگر اگر قرار باشد اسلام محقق شود، پس رأی و نظر مردم اعتباری ندارد.
[۳]. برای ارائه بهترین پاسخ، باید به شناخت دقیقی از این ابتکار امام خمینی(رحمةاللّه عليه) در نظامسازی دست یافت. ابتکاری که جهوری اسلامی نام گرفت.
"جمهوری اسلامی که از انقلاب اسلامی برخاسته است یک واحدی است که دارای دو بعد است. اسلامی بودن و مردمی بودن. بنابراین جمهوری اسلامی یک منظومه است یک مجموعه است یا بگوییم واحدِ دارای ابعادی است که این ابعاد باید با همدیگر مورد ملاحظه قرار بگیرد و با هم باشد. این در همتنیدگی باید حفظ شود. هر کدام از این جهات تضعیف بشود کل و مجموعه تضعیف شده است." (۲ مهر ۱۳۸۸،دیدار اعضای مجلس خبرگان رهبری )
نکتهی حائز اهمیت این است که این مردمیبودن در جمهوری اسلامی به اسلام ضمیمه نشده است. یعنی؛ اینطور نبوده که مردمیبودن در اسلام نباشد و ما این مدل حکمرانی را از غرب وام گرفته باشیم، بلکه از دل اسلام برآمده است. چراکه اسلام دین "مسئولیت همگانی" است و تا "مسئولیت عمومی" شکل نگیرد نمیتوان به تحقق اسلام در جامعه امید داشت. بر اساس همین رهبر انقلاب معنای دیگر جمهوری اسلامی را مردمسالاریديني نام نهاد. ایشان در باب جایگاه مردم در این اندیشه میفرمایند: "جمهوریت ما از اسلام گرفتهشده و اسلام ما اجازه نمیدهد در این کشور مردمسالاری نباشد. ما نخواستیم جمهوریت را از کسی یاد بگیریم؛ اسلام این را به ما تعلیم داد و املا کرد. این ملت، متمسک به اسلام و معتقد به جمهوریت است. در ذهن این ملت و در این نظام، خدا و مردم در طول هم قرار دارند و خدای متعال این توفیق را داده است که مردم این راه را طی کنند.(۲۴ بهمن ۱۳۸۲، بیانات در خطبههای نمازجمعه)
[۴]. بدینترتیب جمهوری اسلامی یعنی؛ نظامی که مردم زیر سایهی اسلام حرکت کنند. اسلامی که حقیقتش روشن است و با تمسک به قرآن و اهل بیت پیامبر میتوان تمام آنچه در فردسازی و جامعهسازی نیاز داریم از آن استخراج کنیم که البته متولیان امر در این مهم، حوزههای علمیه هستند و وظیفهی آنها به استخراج حقایق ناب اسلام ختم نمیشود بلکه ملزم به تعلیم و توزیع و بسترسازی آن نیز هستد.
اما برای بُعد دیگر آن یعنی مردم، نیاز به تربیت این سرمایه ملی داریم تا خود مردم، اسلامیتِ این جمهوریت را تحقق بخشند. این نیز نیازمند التزامها و الزامهای دولت اسلامیست. نگارنده التزام را در بُعد فرهنگ و الزام را در بُعد تدوین قانون همراه با ضمانت اجرایی معنا میکند. هر دو بازوی، فرهنگ سازی و قانونمندی همراه و ملازم با هم هستند که میتوانند نتیجه دهند.
[۵]. حال که ابعاد قضیه به روشنی آشکار شد به سؤال اول باز میگردیم. آیا قانونی مانند قانون حجاب و الزامآوری آن به جمهوریت نظام ضربه میزند یا جمهوریت آن را نفی میکند؟
ادامه دارد...
https://eitaa.com/joinchat/2102525986Cbab1324731
1) در طول روز مراقب چشم و زبانتان باشید تا گناهی نکنید. (تا توفیق اللهی از تو گرفته نشود).
مردی حضور حضرت علی (ع) مشرّف شد و عرض کرد:
«یا أمیرَالْمُؤْمِنینَ، اِنّی قَدْ حُرِمْتُ الصَّلاةُ بِاللَّیْلِ؟ قالَ: فَقال أمیرُالمؤمنینَ (ع): أنْتَ رَجُلٌ قَدْ قَیَّدَتْکَ ذُنُوبُک».
ای امیرالمؤمنین، چرا من از فیض نماز شب محروم میشوم؟ آن حضرت (ع) فرمود: تو مردی هستی که گناهانت تو را در بند و [زنجیر] کشیدهاند».
امام صادق (ع) فرمود: «اِنَّ الرَجُلَ یَذْنِبُ الذَّنْبَ فَیَحْرُمُ صَلاة َاللَّیْلِ وَ اِنَّ الْعَمَلَ السَّیّیءَ اَسْرَعُ فی صَاحِبِهِ مِنَ السِّکِین فِی اللَّحْمِ».
کسی که مرتکب گناهی شود از نماز شب محروم میگردد و به درستی که نفوذ اثر کار ناپسند در انجام دهنده آن از نفوذ چاقو در گوشت سریعتر است».
2) شبها غذای سبک و مختصری بخورید.
حضرت امیر المؤمنین علی (ع) فرمودند: «در سه چیز با سه چیز طمع مکن:
1- در بیداری شب با پرخوردن.
2- در نور صورت با خوابیدن در جمیع شب.
3- در امان ماندن در دنیا با همنشینی با فاسقان و فاجران».
3) در طول روز، تقوا پیشه کنیم، از گناهان صغیره و کبیره پرهیز کنیم، تا توفیق بلند شدن برای نماز شب را بیابیم.
4) هنگام خوابیدن با وضو باشیم، از تلاوت قرآن، دعا و تسبیحات حضرت زهرا (س) و خواندن آیة الکرسی و سوره توحید غافل نشویم و از خدا و ائمه اطهار (ع) بخواهیم به ما توفیق بیدار شدن را بدهد.
5) سعی کنید تمام کارهایتان را قبل از خواب انجام داده باشید و زود بخوابید. قبل از خواب حتماً با وضو باشید. و در رختخواب خود، از خداوند مهربان بخواهید که توفیق بیدار شدن برای نماز شب را به شما عنایت کند.
نتانیاهو: من به رهبران عرب می گویم، اگر می خواهید منافع خود را حفظ کنید، باید یک کار انجام دهید... ساکت بمانید!
😡کو غیرت جمال عبدالناصر ها و سید جمالالدین اسدآبادی و حاج قاسم سلیمانی ها ...تا درسی به یزید و یزیدیان زمان بدهند که دیگر از غلط های گنده تر از دهان نجسشان نکنند و برای همیشه فلسطین را به فلسطینیان واگذار. کنند
https://eitaa.com/joinchat/2102525986Cbab1324731
💢ایران معتقد به دولت فلسطین از نهر تا بحر است
🗣سخنگوی وزارت خارجه:
🔸ایران در ارتباط با مسئله فلسطین به تشکیل دولت واحد فلسطینی از بحر تا نهر اعتقاد دارد.
🔹رئیسجمهور هم در ریاض این موضوع را مورد تاکید قرار دادند و راهکار دیپلماتیک ایران را که در سازمان ملل به ثبت رسیده مبنی بر برگزاری همه پرسی فراگیر از همه شهروندان فلسطین، یاد آوری کردند.
🔸آمریکاییها پیام میدادند که ما به دنبال گسترش جنگ نیستیم و شما هم از نفوذ خود برای جلوگیری از تشدید جنگ استفاده کنید. پاسخ ما هم این بود که گروه های مقاومت، مستقل تصمیم می گیرند.
🔹این پیامهای آمریکا با آنچه که در عمل است تناقض دارد. آمریکا مسئول جنگ است و در کنار رژیم صهیونیستی ایستاده و همچنین مانع تصویب قطعنامهای برای پایان بخشیدن به حملات رژیم شده است.
https://eitaa.com/joinchat/2102525986Cbab1324731
💢این جنگ حماس را قدرتمندتر میکند
✍🏻«پل پیلار» عضو ارشد غیر مقیم در مرکز مطالعات امنیتی دانشگاه جورج تاون درباره هدفگذاری نابودی حماس از سوی رژیم صهیونیستی نوشت:
🔸حماس بسیار فراتر از شاخه نظامی است که ماجرای ۷ اکتبر را مرتکب شد. حماس هم اداره بالفعل قلمرو حدود دو میلیون نفری در غزه را برعهده دارد و هم یک جنبش ملی گرایانه است که هدف آن همیشه ایجاد یک کشور فلسطینی بوده است.
🔹اگر واقعاً بتوان حماس را به عنوان یک سازمان ویران کرد، اما نابودی آن به عنوان یک جنبش و یک آرمان ملی گرایانه غیرممکن است. مهم نیست که اسرائیل چقدر تلاش میکند تا حماس را ویران کند، شهروندان اسرائیلی از خشونتهای مرتبط با غزه در امان نخواهند بود. مهم نیست که چقدر اقدام حماس در ۷ اکتبر را محکوم کنیم؛ چرا که آنچه انجام شد ناگهان از خلأ بیرون نیامد؛ بلکه فوران خشمی بود که ناشی از دههها اشغال طولانیمدت و محاصره و تحقیر یک ملت توسط دیگری است. به ازای هر جنگجو و هر غیرنظامی کشته شده، هواداران و اعضای جدیدی جذب حماس خواهند شد.
https://eitaa.com/joinchat/2102525986Cbab1324731
🇮🇷🇵🇸
🖼 گل به خودی های ظریف
🍃🌹🍃
#فلسطین | #طوفان_الاقصی
https://eitaa.com/joinchat/2102525986Cbab1324731
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 سخنرانی شهید کافی
موضوع خوف و رجاء (1)
💠بزرگترین اشتباهات زنان بعد از سن 30 سالگی
▫️عدم توجه به فشار خون و کلسترول
▫️عدم غربالگری سرطانهای زنانه
▫️عدم استفاده از ضدآفتاب
▫️سیگار کشیدن
▫️ورزش نکردن
https://eitaa.com/joinchat/2102525986Cbab1324731
💠حقوق کارمندان در سال آینده چه تغییری میکند؟
🔹در حالی یکی از نمایندگان مجلس از افزایش حقوق در سال آینده صحبت کرده که پیشتر بخشنامه بودجه ۱۴۰۳ خبر از افزایش ۲۰ درصدی حقوق در سال آینده میداد. با توجه به حداقل دریافتی هفت میلیون تومانی هر کارمند در سال جاری، به نظر میرسد در سال آینده این قشر به حقوق ۹ میلیون تومانی برسد که رقم بسیار ناچیزی است، آن هم با توجه به پیشبینی ادامه تورم بالای 40 درصد برای اقتصاد ایران.
▫️افزون بر این، با انتشار خبر افزایش ۲۰ درصدی حقوق کارمندان، این نگرانی برای کارگران نیز به وجود آمد که دستمزد آنها نیز به همین میزان بالا رود. این در حالیست که افزایش حدود ۲۰ درصدی دستمزدشان در سال جاری با توجه به نرخ تورم بالای ۴۰ درصد و سبد معیشت ۲۳ میلیون تومانی، با انتقادات فراوانی همراه شد. هنوز هم صدای این انتقادات بلند است اما هیچ نتیجهای از جلسه شورای عالی کار بیرون نیامده. البته شنیدهها حاکی از این است که بار دیگر در روزهای پایانی آبان ماه، جلسه شورای عالی کار با محوریت بررسی و ترمیم دستمزد برگزار شود.
▫️ناگفته نماند که تنها نتیجهای که جلسه هشتم آبان ماه به دنبال داشت این بود که درباره مسکن کارگری و اختصاص بن الکترونیکی صحبت به میان آمد که تصمیمگیری نهایی درباره آنها هم به زمان نامعلومی موکول شد. حالا بسیاری از کارگران منتظر تشکیل جلسه در روزهای آخر آبان هستند تا آنها را از این بلاتکلیفی خارج کند.
🌷همسر شهید چمران میگوید:
«نیمه های شب که مصطفی برای #نمازشب بیدار می شد، من طاقت نمی آوردم و به او اصرار می کردم که کمی استراحت کند، وگرنه بیمار می شود؛ چون در طول روز فعالیتش زیاد بود ولی او در جواب میگفت: تاجر اگر از سرمایهاش را خرج کند، بالاخره ورشکست می شود، باید سود در بیاورد تا زندگی اش بگذرد ما اگر قرار باشد نماز شب نخوانیم، ورشکست می شویم»
شهید مصطفی چمران🕊•
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
جمهوری آذربایجان با ۸۵ درصد مردم شیعه چه بلایی سرشون اومد
چرا با اینکه اکثریت شیعه بودن و بعد از ایران دومین کشور شیعه جهان هستند ولی نتوانستند هیچ کاری بکنند!
حجابشون به زور از سرشون برداشته شد
مساجدشون را تخریب کردن
شبکه های تلویزیون ممنوع شد که مطالب مذهبی پخش کنند
برگزاری مراسم ها و هیئت ها ممنوع شد
همجنسگرایی آزاد و علنی شد
کاباره ها و مجالس لهو و لعب علنی شد
حتی صدور شناسنامه با حجاب را ممنوع کردن هم نابودشان کردن دقیقا همان خوابی که برای ایران و ایرانی دیده اند
#بیتفاوتنباشیم
#امربهمعروف_نهیازمنکر
#حجاب
https://eitaa.com/joinchat/2102525986Cbab1324731
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢آیا از دیدگاه قرآن به قلّه نزدیک شدهایم؟
🔹حجتالاسلام والمسلمین محمّدمهدی ماندگاری:
مراد از قلّه چیست که حضرت آقا میفرمایند ما به قلّه نزدیک شدهایم؟
آیا مراد یک قلّه سیاسی است؟
آیا مراد قلّه اقتصادی است؟
آیا مراد قلّه نظامی است؟
آیا مراد قلّه تربیتی و معرفتی است؟
مراد این است که ما فقط یک نظامی بشویم که مقبولیت منطقهای و جهانی دارد؟
https://eitaa.com/joinchat/2102525986Cbab1324731
16.44M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 سخنرانی شهید کافی
موضوع خوف و رجاء (2)