💠🔻۱۰ فرمان دشمن برای تحقق اهداف جنگ ترکیبی شناختی در ایران
🔹ده فرماني كه رسانههاي دشمن روي آن متمركز هستند و همه روزه از سوي آلبانی نشینان، اصلاح طلبان، ارتش رسانهاي انگلیس در داخل کشور و خارج، واشنگتن، پاريس و ۸۲۰۰ تلآويو و ... روي آن كار ميشود، دقت كنيم:
۱- پيشرفتهاي ايران را مخفي كنيد.
۲- به مشكلات و نارساييها و موضوعات یاس آور ضريب بدهيد.
۳- پيشرفت كشورهايي كه خصم ايران درجهان و منطقه هستند بزرگ كنيد.
۴- اگر حکومت ايران رفت به سمت مبارزه با فساد، آنرا به همه مسئولين نظام تسري دهيد و روي اين مسئله مدام تمركز كنيد، حتی اگر با فساد برخورد کرد آنرا وارونه جلوه دهید.
۵- مردم را از بهتر شدن اوضاع نااميد كنيد.
۶- هر اعتراض و شورشي به هر دليل رخ داد به دنبال كشتهسازي باشيد.
۷- از هر بهانهاي براي مسخره كردن آخوندها و نهادهای انقلابی استفاده كنيد.
۸- دنبال ترويج و تبليغ آدم ناكارآمد و بيعرضه در انتخابات باشيد، تا ثابت شود نظام ناكارآمد است.
۹- فساد مسئول منتخب مردم را به حساب نظام بگذاريد، نگذاريد مردم بفهمند اگر اشكالي هست بالاخره خودشان رأي دادند.
۱۰- به چهره قهرمانان ، پاكان و پهلوانان عرصه سياست وخدمت به كشور لجن بپاشيد نگذاريد آنها به عنوان اسوه به جامعه معرفي شوند.
🔹فضای مجازی رها شده و پلتفرمهای آمریکایی بستر اجرای تمام دستورات بالا است، وضعیت ترکیه در حکمرانی رسانهای سایبری بسیار مثال بروز و قابل توجهی است.
🔹اجازه ندهیم دشمنان داخلی و خارجی آینده نظام و ملت بزرگ ایران اسلامی را با تحقق اهداف بالا تحت الشعاع قرار دهند. ما باید دنبال ایجاد تمدن نوین اسلامی باشیم.
🍃🇵🇸🇮🇷🍃
🟣انتخابات آمریکا؛ دو حزبی یا چندحزبی؟!
🔺باید گفت: اینطور نیست که در انتخابات آمریکا فقط دو حزب دموکرات و جمهوریخواه وجود داره در واقع احزاب کوچکتر، از نوع سوسیالیستی و کمونیستی هم در این کشور فعالیت دارن ولی خب باید گفت این حزبها شانسی برای پیروزی در انتخابات ندارن چرا؟!
🔺اگه بررسی اجمالی در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا داشته باشیم فقط نامزدهای دو حزب جمهوریخواه و دموکرات برای تصاحب کرسی این سمت باهم به رقابت میپردازن. دلیل رقابت این دوحزب، دارا بودن ساختار و قدرت هست. ولی این دلیل نمیشه که سایر احزاب نمیتونن فعالیت بکنن.
👈 این دو حزب دهه ها دارای قدرت هستن که به شکل فعلی وجود دارن، اعضای زیادی دارن، در همه ایالت ها و شهرهای بزرگ و کوچک دفتر دارن. پول زیادی هم دارن و البته ساختار منسجم. همین قدرت و انسجام بالای دو حزب هست که موجب میشه اینها بیشترین شانس رو برای پیروزی در انتخابات ریاست جمهوری داشته باشن. اما در واقع عمده قدرت این دو حزب داشتن پول زیاد هست. اینها حامیان مالی زیادی دارن و با تامین بودجه شان می تونن به فعالیت هاشون ادامه بدن. اما احزاب کوچک توانایی مالی محدودی دارن و نمی تونن خودشون رو به مردم معرفی کنن.
🔺نکته مهم در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا تعیین رییس جمهور بر اساس آراء موسوم به الکتراله.
📑 وقتی قانون اساسی آمریکا در سال ۱۷۸۷ نوشته میشد، بنیانگذاران ایالات متحده برای پیدا کردن روش انتخاب رئیس جمهور دچار شک و تردید بودن. اونها دو نگرانی داشتن:
⬅️ رئیس جمهور قدرت بیاندازه کسب کنه.
⬅️ ممکنه که اکثریت، الزاماً نامزد مناسب را انتخاب نکنن.
🔺در نهایت تصمیم بر این شد که هر ایالت از طریق هیات انتخاب کنندگان، در مورد انتخاب رئیس جمهور تصمیم بگیره.
⏪ بگذریم
🔺در طول دوره های مختلف انتخابات ریاست جمهوری آمریکا، همیشه نامزدهای احزاب دیگه ای هم به جز نامزدهای دموکرات و جمهوریخواه حضور داشتن که بهشون میگن نامزد سوم. از احزاب مهمی که در چندین دوره انتخابات اخیر ریاست جمهوری، نامزد معرفی کردن میشه به حزب آزادی خواه، سبز، اصلاح، قانون اساسی و عدالت اشاره کرد. در بعضی از دوره ها این نامزدهای احزاب تونستن در انتخابات تاثیرگذار باشن. به طور مثال راس پرو در انتخابات سال ۱۹۹۲ با رای بالایی که به دست آورد تونست موجب پیروزی بیل کلینتون در انتخابات بشه. از این نمونه ها زیاد هست.
📌خلاصه با این اوصاف، احزابی غیر از جمهوریخواه و دموکرات ، بعیده که در انتخابات ریاست جمهوری پیش رو هم موفق بشن که اگرم نامزد سوم از این احزاب کوچک با انتخاب مردم پیروز بشه مرحله بعدی برای پیروزی قطعیش آراء الکترال هست
مبادرت کنندگان به تبلیغات غیرقانونیِ «پیشا»انتخاباتی، معامله گرانِ «پسا»رأی آوری و متخلفان از جایگاه نمایندگی!*
*✔️مقدمه)-* آغاز تبلیغات و ترتیباتِ زودهنگام و مخالف با روح قوانین انتخاباتی و ضوابط مصرحه ی انضباطاتی، آنهم چندین ماه و سال مانده تا ایام اعلام صلاحیت و حضور داوطلبانِ رقابتی. راه اندازی کاروان های ماشینی با همراهیِ قافله ای از مشهورین، معروفین و حتی برخی مجرمین و مردودینِ شهری، روستایی و استانی با هدف «خود بزرگنشانیِ» شخصی و «انگشت نمایی» شخصیتی. اعزام نمایندگانی جهت اعلام تبریک و یا ارسال پیام عرض تسلیت برای مُردگان همشهری و قرائت متناوب این رونوشت های چاپی توسط معدود مجریان و مداحان پولی. ایجاد پایگاه های رسانه ای و مجازی و رهن یا خرید خانه های حقیقتا گرانقیمتِ میلیاردی! و ویلایی در حوزه های رأی دهی و متناسبا گسترانیدنِ سُفره های پذیرایی در باغ ویلاهای دام گستران و یا تالارهای دِنج و مشهور «چلوکبابی» و خوراک هایی با گوشتِ «برّه» و «بریانی»!. نشست و برخاستِ شُبهه ناک با شرکت های واسطه ای، پیمانکاری، شهرک های«صنعتی» و دانه پاشان جلوی سلسله مقامات اجرایی و اداری. بعضا تعیین نرخ برای آرای فردی و جمعی در مقیاس قومی و قبیله ای. قول و قرار با غول های سرمایه ای و برجستگانِ جِسمی! و ورزیدگانِ همیشه حاضر در عرصه های «زد و بندِ»محله ای. بی اعتنایی به بخشنامه های رسمی و عدم رعایت حلال و حرام شرعی و الهی و.. تنها بخشی از انحرافات و ابتلائاتی است که با کمال شرمندگی توسط برخی نامزدان «قانون شکن» و اطرافیانی از جنس مرد و زن!، به انجام رسیده و موجبات بُهت و تعجب اکثریت هموطنان انقلابی و ناظران عامی و مردمی را فراهم نموده است. در همین رابطه گفتنی هایی وجود دارد که به تعدادی از آن ها اشاره می شوند.
*۱)-* راه اندازی آن همه دستگاه های عریض و طویل اجرایی، نظارتی و نگهبانی و همچنین تلاش های مامورین و مسئولین پُر تعداد و بیشمار امنیتی، سیاسی و کیفیت سنجی!، از ابتدای اعلام آمادگی فردی و جمعی تا آخرین مرحله ی تایید یا ردّ صلاحیتی، تنها و تنها با هدف تشکیل مجالس قدرتمند و قویِ شورایی، قانونگذاری و خُبرگانی و نهایتا تصویب قوانین و قواعد حقوقی، جزایی و..در حدود و اختیارات تصریح شده ی قانون اساسی، آنهم زیر سایه و لِوای احکام شرع مقدس و نظام بر آمده از شعور و شعارهای انقلاب اسلامی صورت گرفته و تنظیم گردیده و طبیعی است حضور کسانی که خود و اطرافیان شان هیچ گونه شأن و جایگاهی برای اصل همین قانون قائل نبوده و احترامی نیز به ضوابط تدوینیِ گذشتگان نمی گذارند، برای قرار گرفتن در مسیر داوطلبی شرعا، اخلاقا، عُرفا و قانونا «حرام» بوده و به هر طریق ممکن بایستی از ورودشان به این رُکنِ اساسیِ نظام حکومتی و حُکمرانی جلوگیری بعمل آورد.
*۲)-* طبق «قوانین» مدونه ی انضباطاتی، انجام هر گونه فعالیت تبلیغاتی و اقدامات زودهنگام و خارج از چارچوب های مقرره ی رقابتی، توسط شخص داوطلبان و یا حامیان آنان «مطلقا» ممنوع بوده و حتی صراحتا به احتمال ردّ صلاحیت قطعی و اخراج این قبیل نامزدان بی پروا از گردونه ی انتخاباتی تاکید و اصل موضوع، بارها در جلسات توجیهی و فضاهای رسانه ای و مجازی به سمع و نظر ایشان و همگان رسانیده شده است. در این صورت چگونه ممکن است این همه تعرضات به حقوق ملت توسط برخی از همین پیمان شکنان و قانون گریزان صورت گیرد، همچنان اما مامورین و ناظرین چشم شان را تعمدا روی هم گذاشته و از حضور این نارقیبان در صحنه و میدان ممانعت بعمل نیاورند آیا!؟.
*۳)-* بررسی های اطلاعاتی در مراحل متعدد رقابت های گذشته تا فعلی نشان داده، بلااستثنا تمام کسانی که عدم پایبندی خود و حامیان شان را به ضوابط تبلیغاتی به اثبات رسانیده و اهمیتی به حق و حقوق مردمان حوزه های انتخابی و سایر داوطلبان و رقیبان شهرستانی و استانی نمی دهند، از قبل هم دارای تخلفات عدیده بوده و قطعا پس از پوشیدن لباس نمایندگی نیز همچنان به تخلفاتشان ادامه داده و صحن مجلس و شورا را به میدان بازیگری و معامله گری تبدیل خواهند نمود.
*☑️از یاد نبریم)-* آنانیکه با استفاده از ظواهر و قیافه های مُوجهِ اسلامی، آدرس مراکز انقلابی، سر دادن شعارهای حمایت از ساکنان حوزه های انتخابی و دفاع از ارزش های مورد علاقه ی توده های مردمی و «رزمندگی» وارد عرصه های رقابتی گردیده در عین حال اما از مدت ها قبل بصورت کاملا عریان با همراهی مجموعه ایی از آدم هایی بعضا اجاره ای به تشکیل جلسات پُر تعداد شهری و روستایی و راه اندازی کاروان های متشکل از مال اندوزان، سهم خواهان و معلوم الحالانِ فجاری و رسانه ای می پردازند، فیلم و تصاویرِ اظهارات شان را در گروه و کانال پیام رسان های داخلی و خارجی منتشر می نمایند و در عینحال نیز خود را «صالح» و اِی بسا «اصلح» برای نشستن بر کرسیِ قرار گرفته
بر صدها هزار دست و پایِ فدا شده ی جانبازان و جوی های جاری از خون شهیدانِ مدافع آب و خاک اهورایی و عاشوراییِ «ایران جان» جا می زنند، نه تنها شایستگی برای این امر خطیر را ندارند بلکه قطعا خود و تمام کسانی که در تخلفات آنان دست دارند، مخالفان راه و مسیر کشور امام زمان عج، توصیه های بنیانگذارِ راحل انقلاب ره، بیانات حکیم و رهبرِ جمهوریت و اسلامیت نظام، حفظه الله، خواهند بود. حتی اگر با بهره گیری از سخنان بزرگان و معصومان سعی در معرفیِ چهره ای دینی از خود داشته، پروفایلشان را به تصاویر شهدای ملی، قهرمانان کشوری و لشکری مزین فرموده و گاها لباس های مورد اعتماد و اعتنای متدینان، معتقدان و متواضعان را به تَن نموده باشند.
*👈🏿ضمنا،* مؤکدا تاکید می کنیم مخاطب این مطالب لزوما «فرد خاص» و یا «منطقه ی بخصوصی» نبوده و بصورت کلی و عمومی تنظیم گردیده. گر چه به تعبیر علمای علم ادبیات، «ضمیر» در هر جایی بکار روَد، معمولا و بلافاصله «مرجَعِ» خودش را پیدا می کند!.
*فاعتبروا..*
در جنگ چالدران ۴۲هزار نفر از عثمانی ها کشته شدند و نزدیک به ۲۹هزار نفر از مردم ایران کشته شدند و ورق به سود سلطان سلیم برگشت
بعد از جنگ چالدران، شاه اسماعیل مبتلا به بیماری افسردگی شد و دیگر در جنگ رهبری لشکریانش را بر عهده نگرفت. پیوند میان شاه اسماعیل به عنوان روح هدایتگر نیمه خدایی و قزلباش، بطور جبران ناپذیری شکسته شد.
در حدود یک سال بعد از شکست صفویان از عثمانیان در جنگ چالدران، عناصر قبایل قزلباش با اقتدار اسماعیل برای مدیریت امور کشور، کم کم ضعیف گشت. نتیجه ی جنگ چالدران سبب جدا شدن مناطق کردستان باختری شامل کردستان ترکیه، کردستان عراق و کردستان سوریه کنونی از ایران شد. در جریان جنگ چالدران، منطقه های دیگری که شامل آذربایجان و تمام کردستان تا همدان بود از ایران جدا شد و بدست عثمانی افتاد ولی شاه عباس صفوی چند سال بعد توانست با جنگ قسمتی از مناطق کردستان را پس بگیرد. سپاه عثمانی شهر تبریز را نیز تصاحب کرد ولی به علت کمبود آذوقه ناگزیر به بازگشت شد و حکومت نوپای صفوی از فروپاشی حتمی نجات یافت.
یکی از زیباترین آثار به جا مانده از دوران قاجار در شهر ایلام و در میان بافت مدرن شهر واقع شده که با نام کاخ فلاحتی شناخته می شود و در دهه اخیر کاربری خود را به موزه تغییر داده است
کاخ فلاحتی به دستور والی ایلام غلامرضاخان ابوقداره ساخته شده که در دوران قاجار خاندان قدرتمندی به حساب می آمدند و کاخ های ییلاقی متعددی را برای سکونت خود ساخته بودند. در واقع این کاخ در واپسین سال های قاجاری و در فضای باصفای باغی ساخته شد که امروزه اثری از آن باغ نمانده و با بافت مدرن امروزی محاصره شده است. اگر نام کاخ کشاورزی یا موزه کشاورزی شنیدید، منظور همین کاخ فلاحتی است. یافته های باستان شناسی در تپه علی کش استان ایلام نشان داد که قدمت کشاورزی در این منطقه به ۱۰ هزار سال پیش برمی گردد و به همین خاطر این اشیا به کاخ فلاحتی منتقل شدند تا برای عموم به نمایش گذاشته شوند و در سال ۱۳۹۰ موزه افتتاح شد.
💠🔸💑🔹💠
در زمان نزدیکی،
چشمان زنان باید به کجا باشد⁉️
مردان میخواهند در چشمان زنان ببینند که زن کنجکاو بدن مرد است، و به بدن مرد نگاه میکند.
اما اگر متوجه شود که زن سرش را پایین انداخته و نگران چگونه دیده شدن بدن خودش است و یا به در و دیوار مینگرند، احساس خوبی پیدا نمیکند.
خانمها؛ شاید خودتان ندانید، ولی پرهیز نگاه تان، مرد را از حس و حرارتی که میخواهد همراه با شما ایجاد شود دور میسازد.
مرد شدیدا میخواهد از حالت نگاه زن به شوق و هیجان جنسی او پی ببرد.
💠🔸💑🔹💠
👈 تعداد روابط جنسی بسته به سن افراد ، وضعیت سلامت جسمی و حالت های روحی فرد متغییر است. اساسا با گذر زمان و افزایش سن منحنی فعالیت های جنسی به طرف پایین حرکت می کند
👈 به عنوان مثال یک فرد در سن ۱۸ سالگی ممکن است هر شب تمایل به فعالیت های جنسی داشته باشد در حالیکه یک مرد ۵۰ ساله ممکن است ۲-۱ بار در هفته و یا در سن بالای ۶۰ سال یک بار در یک هفته یا دو هفته مقاربت جنسی انجام شود
👈 اصولاً هر چه فاصله بین مقاربت ها بیشتر باشد آستانه تحریک پذیری کم شده و باعث انزال زودرس می شود.
36.96M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
اینجا مازندران، رامسر، دریاچهی سد میجران
سد میجران، سدی خاکی با هسته قیری است که در دل کوه، مابین اربه کله و دالخانی قرار دارد و زیبایی خارق العادهای به منطقه هدیه داده است. وقتی از فراز جاده این سد را تماشا کنید، درست به این میماند که تکهای از بهشت از آسمان، درست وسط جنگلهای سرسبز و انبوه رامسر به زمین افتاده است.
پس از ورود به جاده جنت رودبار، پس از طی حدود ۱۰ کیلومتر، در سمت راست جاده، جادهای آسفالته به طرف جنوب مارکوه قرار دارد که به نزدیکی سد میجران منتهی میشود. پس از اینکه کمی از این جاده را طی کنید، چشمانداز زیبا و باورنکردنی دریاچه پشت سد در پیش چشمان شما ظاهر میشود.
هر فصل بیشک زیباییها و جاذبههای خود را دارد، بهار با سرسبزی و طراوت، تابستان با خنکای سایههای درختان، پاییز با رنگهای رویایی و زمستان برفپوش. با این همه بهترین زمان سفر به سد میجران فصل بهار و اوایل پاییز است. در این بازههای زمانی هوا مطبوع است و از آفتاب تند و سوز و سرما در امان خواهید بود.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اینجا دره رغز، شهر داراب
عروس تنگههای ایران، لقب یکی از اعجابانگیزترین درهها به نام «رغز» است. برای رسیدن به این تنگه خارقالعاده، باید سفری ماجراجویانه و هیجانانگیز را آغاز کنید و رهسپار استان فارس شوید تا در نزدیکی شهر تماشایی داراب، این تنگ زیبا و اسرارآمیز را ببیند
دره رغز، شهر داراب، استان فارس
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
طبیعت بهاریِ کوچه باغ هایِ سنگان
روستای سنگان، از توابع بخش کن در ناحیه شمال غربی تهران و در میان کوههای البرز میانی قرار گرفته است. ارتفاع روستای سنگان از سطح دریا ۲۱۰۰ متر است.
سنگان مشتمل بر شش محله به نامهای ده پایین یا سنگان پایین، ده میان یا سنگان میانی، ده سر یا سنگان بالا، باغدره، درهتک و سنگان نو است. قدیمیترین محله روستای سنگان، سنگان پائین نام دارد که ورود به سنگان نیز از طریق همین روستا است.
به دلیل قرار گرفتن در میان کوههای البرز میانی، روستای سنگان نسبت به شهر تهران و سایر نقاط اطراف آبوهوای خنک و مطبوعی دارد. بنابراین از فصل بهار تا اوایل پاییز سفر به این روستا لذت دیگری دارد.
از طریق خیابان کوهسار به سمت امامزاده داوود و پس از حدود ۱۰ کیلومتر در سه راهی به سمت چپ جاده که تابلو جهت سنگان را نشان میدهد حرکت کرده و با طی این مسیر به روستای سنگان پایین و پس از آن به روستای سنگان بالا میرسید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دره زرانگوش، بدره _ ایلام
روستای زرانگوش در شهرستان بدره در ۱۱۰ کیلومتری مرکز استان ایلام قرار دارد. این روستا دارای دره ای به همین نام است. جاذبههای تاریخی و طبیعی واقع در دره زرانگوش از طریق جاده ای خاکی در روستا قابل دسترسی است و گردشگران میتوانند این آثار را مشاهده کنند.
در همان آغاز جاده، دره ای پر رمز و راز شروع میشود و تا آخر آن پر از عجایب طبیعی است که آثاری تاریخی نیز در آن قرار گرفته است. طول این دره حدود ٢ کیلومتر و ارتفاع آن بالغ بر ۵۰۰ متر است.
در تمام فصل ها آب در درون دره جاری است. کوه و درههای عمیق و شگفت انگیز، آب و انواع سنگ به اشکال مختلف باعث شده این دره بسیار زیبا به یکی از آثار و مجموعههای تاریخی و طبیعی استان ایلام تبدیل شود. در دره زرانگوش در ایام پاییز و زمستان آبشارهای بی نظیری خلق میشود که دیدن آن خالی از لطف نیست.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ترکمن صحرا _ گلستان
ترکمن صحرا یکی از رویاییترین مناطق ایران است. دشتی که نامش با چابکسواران و اسبهای تیزروی ترکمن، آلاچیقهای حصیری، لباسهای رنگارنگ و گلههای پرجمعیت شتر گره خورده است.
این منطقه بسیار تماشایی است؛ مخصوصا وقتی دشتهای وسیع ترکمننشین سرسبز میشود و پیوند قوی فرهنگ ترکمن و طبیعت بیشتر از همیشه به چشم میآید.
برای گشت و گذار در این منطقه تماشایی و شناخت فرهنگ ترکمنهای ایران یکی از بهترین مسیرها را به شما معرفی میکنیم. این مسیر اگرچه از جادههای اصلی نمیگذرد و باید در آنها با احتیاط برانید، اما پر است از زیباییهای طبیعی و زیباییهای فرهنگ ترکمن.
این مسیر از بندرترکمن و جادهای معروف به «خط آلمان» شروع میشود و بعد از عبور از شهرهای آققلا و گنبد کاووس به خالد نبی میرسد و البته از مسیری متفاوت از حاشیه سدهای گلستان و وشمگیر، در نهایت دوباره شما را به بندرترکمن میرساند.
19.97M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آرامگاه و موزه نادرشاه، مشهد
در همان ابتدای ورود تنديس برنزی با ابهت نادر شاه سوار بر اسب رو ميبينيد كه خيلي زيباست. طراحی بنای اصلی آرامگاه نادری در زمان پهلوی توسط هوشنگ سیحون انجام شد و مقبره آن در 2 متر بالاتر از کف زمین بر روی سکوی دوازده پلهای ساخته شده . آرامگاه دو تالار دارد. در تالار اول موزهی نادری مشهد انواع سلاحها، البسه و پوشاک نظامی، وسایل سوارکاری، تابلوهای نقاشی و صحنههای جنگی نادر، چند نسخه خطی نفیس از جمله تاریخ جهانگشای نادری و دو شمشیر متعلق به نادر که روی آن طلاکوب شده نگهداری میشود. در تالار دوم برخی تصاویر و اطلاعات تاریخی از زندگی نادر و کلنل محمدعلی پسیان وجود دارد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
جاده زیبای چالوس، مازندران
از جاذبـههای گردشگری این جاده میتوان نام برد:
باغ لالههای گچسر ؛ پل گلشن باغ گلشن ؛ سد امیرکبیر ؛ تونل کندوان ؛ رود کرج ؛ رود چالوس ؛ پیست اسکی دیزین ؛ دهکده یوش؛ سیاهبیشه
همچنین در مسیر این جاده، پخت و فروش انواع آش همانند آش رشته، آش دوغ، آش هیزمی و عدسی در حاشیه جاده چالوس - کرج مخصوصاً در نزدیکی تونل کندوان توسط دستفروشها و رستورانها رواج دارد و یکی از جاذبههای گردشگری این جاده محسوب میشود...
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
صدای طبیعت
گیلان، ارتفاعات رودبار
اولاً، براساس ماده ۳ آییننامه اداری و استخدامی کارمندان غیر هیأت علمی دانشگاه های علوم پزشکی مصوب سال ۱۳۹۱، استخدام عبارت است از به کارگیری شخص حقیقی به صورت رسمی یا پیمانی یا قراردادی طبق ضوابط و مقررات مندرج در این آییننامه به منظور خدمت در مؤسسه و در نتیجه انتشار آگهی پذیرش نیروی انسانی در قالب خرید خدمت از طریق بخش خصوصی (شرکتی) توسط دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی اردبیل خارج از حدود اختیار دانشگاه مذکور است و ماده ۲۳ آییننامه مزبور نیز تصریح نموده است که: «نیروی انسانی بخش های غیردولتی که براساس مفاد این آییننامه، تمام و یا قسمتی از وظایف و تصدی امور مؤسسه را عهدهدار میگردند، تحت پوشش کارفرمای غیردولتی هستند و مؤسسه هیچ گونه تعهد و یا مسئولیتی در قبال این افراد ندارد» و مفاد ماده مذکور نیز مؤید این امر است که انتشار آگهی پذیرش نیروی انسانی در قالب خرید خدمات از طریق بخش خصوصی (شرکتی) توسط دانشگاه های علوم پزشکی خارج از حدود اختیار این دانشگاه ها است.
ثانیاً، در صورتی که دانشگاه های علوم پزشکی در اجرای ماده ۲۳ آییننامه اداری و استخدامی کارمندان غیر هیأت علمی دانشگاه های علوم پزشکی بخواهند قسمتی از وظایف و تصدی امور خود را به بخش غیردولتی واگذار کنند، طبعاً مجاز به انتشار آگهی جذب نیرو به این منظور نبوده و این دانشگاه ها میتوانند در قراردادی که با بخش غیردولتی منعقد مینمایند شرایط لازم را مشخص کنند و این امر مجوزی برای انتشار آگهی درخصوص جذب نیروی شرکتی توسط دانشگاه های مزبور نیست.
با عنایت به مراتب فوق، بند ۸/۶ آگهی استخدام شرکتی مورخ ۱۳۹۶/۵/۷ دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی اردبیل در ارتباط با مدرک تحصیلی بالاتر یا پایین تر از مقاطع تحصیلی و سایر رشتههای اعلام شده، خارج از حدود اختیار است و مستند به بند ۱ ماده ۱۲ و ماده ۸۸ قانون دیوان عدالت اداری مصوب سال ۱۳۹۲ ابطال میشود. این رای براساس ماده ۹۳ قانون دیوان عدالت اداری (اصلاحی مصوب ۱۴۰۲/۲/۱۰) در رسیدگی و تصمیم گیری مراجع قضایی و اداری معتبر و ملاک عمل است.
حکمتعلی مظفری- رئیس هیأت عمومی دیوان عدالت اداری
👈 به این نمونهها توجه کنید:
🔸حسن روحانی درباره جایگاه زن و خانواده: «گذشت آن زمان که زنها در خانه بمانند و خانهداری کنند.»
🔹امام خامنهای چند هفته پس از این نظر روحانی: « یکی از شئون و مشاغل حضرت فاطمهزهرا، نقش "مادری، همسری و خانهداری" است. برخی افراد با به رُخ کشیدن حرفهای ناقص و پوچ غرب در خصوص نگاه اسلام به زن، خدشه وارد میکنند. این فریفتگان غافل، خانهداریِ زن را تحقیر میکنند. خانهداری یعنی تربیتِ انسان و تولید والاترین محصول و متاع عالم وجود یعنی بشر.»
🔹ﺍﻣﺎﻡ ﺧﺎﻣﻨﻪﺍﯼ: ﺑﻪ این ﻣﺬﺍﮐﺮﺍﺕ (مذاکرات هستهای برجام) ﺑﺪﺑﯿﻨﻢ
🔸ﺣﺴﻦ ﺭﻭﺣﺎﻧﯽ: در سیاست خارجی، خوش بینی و بدبینی معنا ندارد
🔹امام خامنهای: ﻋﻠﻮﻡ ﺍﻧﺴﺎﻧﯽ ﺑﺎﯾﺪ ﺍﺳﻼﻣﯽ ﺷﻮﺩ
🔸حسن ﺭﻭﺣﺎﻧﯽ: اسلامی شدن علوم انسانی معنی ندارد. ﮐﺠﺎﯼ ﻋﻠﻮﻡ ﺑﺎﯾﺪ ﺍﺳﻼﻣﯽ ﺷﻮد.
🔸حسن روحانی: ما از عاشورا درس مذاکره میگیریم
🔹امام خامنهای: آیا تاریخ را اینطور میفهمید که امام حسین با دشمنان خدا مذاکره کرد!
🔹امام خامنهای: مسئولان فرهنگی ﻧﮕﺬﺍﺭند ﺑﺎ ﻣﻄﺎﻟﺐ ﻧﺎﺻﺤﯿﺢ، ﺩﯾﻦ ﻣﺮﺩﻡ ﺭﺍ ﻟﺠﻦ ﻣﺎﻝ ﮐﻨﻨﺪ
🔸حسن ﺭﻭﺣﺎﻧﯽ: ﺑﺎﯾﺪ ﺳﺎﻧﺴﻮﺭ ﻭ ﻣﻤﯿﺰﯼ ﺭﺍ ﺑﺮﺩﺍﺭﯾﻢ، ﻣﺮﺩﻡ ﺧﻮﺩﺷﺎﻥ میفهمند.
🔹امام خامنهای: اگر آمریکاییها برجام را پاره کنند، ما آن را آتش میزنیم
🔸حسن ﺭﻭﺣﺎﻧﯽ: برخیها تصور میکنند منقلی وجود دارد که میتوانند قطعنامهها را روی آن بیندازند و آتش بزنند
🔸حسن ﺭﻭﺣﺎﻧﯽ: ﺑﮕﺬﺍﺭﯾﻢ ﻣﺮﺩﻡ ﺧﻮﺩﺷﺎﻥ ﺭﺍﻩ ﺑﻬﺸﺖ ﺭﺍ ﺍﻧﺘﺨﺎﺏ ﮐﻨﻨﺪ، ﻧﻤﯽﺗﻮﺍﻥ ﺑﺎ ﺯﻭﺭ ﻭ ﺷﻼﻕ ﻣﺮﺩﻡ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺑﻬﺸﺖ ﺑﺮﺩ
🔹امام خامنهای: ﮔﺎﻫﻰ ﺷﻨﯿﺪﻩ می شود ﮐﺴﺎﻧﻰ ﺩﺭ ﮔﻮﺷﻪ ﻭ ﮐﻨﺎﺭ میگویند، ﺁﻗﺎ ﻣﮕﺮ ﻣﺎ ﻣﻮﻇّﻔﯿﻢ ﻣﺮﺩﻡ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺑﻬﺸﺖ ﺑﺮﺳﺎﻧﯿﻢ؟ ﺧﺐ ﺑﻠﻪ؛ ﻓﺮﻕ ﺣﺎﮐﻢ ﺍﺳﻼﻣﻰ ﺑﺎ ﺣﮑّﺎﻡ ﺩﯾﮕﺮ ﺩﺭﻫﻤﯿﻦ ﺍﺳﺖ، ﺍﯾﻦ ﻭﻇﯿﻔﻪ ﻣﺎ ﺍﺳﺖ.
🔹امام خامنهای: ﺍﻳﻦ ﻣﻨﺒﺮﻫﺎ ﻳﻚ ﻭﺳﻴﻠﻪ ﻣﻨﺤﺼﺮ ﺑﻪ ﻓﺮﺩ ﺍﺳﺖ، ﺍﮔﺮ ﻣﺤﺘﻮﺍ ﻭ ﻣﻀﻤﻮﻥ ﻣﻨﺒﺮﻫﺎی ﻣﺎ ﺷﺎﻳﺴﺘﻪ ﺑﺎﺷﺪ، ﻫﻴﭻ ﻭﺳﻴﻠﻪای نمیتواند ﺑﺎ ﺁﻧﻬﺎ ﻣﻮﺍﺟﻬﻪ ﻭ ﻣﻘﺎﺑﻠﻪ ﺑﻜﻨﺪ
🔸حسن ﺭﻭﺣﺎنی: ﺩﻭﺭﺍﻥ ﭘﻴﺎمهای یکطرفه ﺑﻪ ﺳﺮ ﺁﻣﺪﻩ، ﺩﻭﺭﺍﻥ ﺭﺳﺎﻧﺪﻥ ﭘﻴﺎﻡ ﺍﺯ ﻃﺮﻳﻖ ﺑﻠﻨﺪﮔﻮﻫﺎی یکطرفه، ﻣﻨﺒﺮﻫﺎی یکطرفه ﻭ ﺳﻨﺘﻲ ﺑﻪ ﺳﺮ ﺁﻣﺪﻩ.
🔹امام خامنهای: کسانی که ﺑﺮﺍﯼ ﺗﺌﻮﺭﯾﺰﻩ ﮐﺮﺩﻥ ﺳﺎﺯﺵ، ﺗﺴﻠﯿﻢ ﻭ ﺍﻃﺎﻋﺖ ﻣﻘﺎﺑﻞ ﺯﻭﺭﮔﻮﯾﺎﻥ، ﻧﻈﺎﻡ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺟﻨﮓﻃﻠﺒﯽ ﻣﺘﻬﻢ میکنند ﺧﯿﺎﻧﺖ میکنند ﻭ ﺩﺭﻭﻍ میگویند. ﻧﻈﺎﻡ ﺍﺳﻼﻣﯽ، ﻧﻈﺎﻡ ﺍﻧﺴﺎﻧﯽ، ﻧﻈﺎﻡ ﺷﺮﻑ ﻭ ﺳﻼﻣﺖ ﻭ ﺗﮑﺮﯾﻢ ﺑﺸﺮ ﺍﺳﺖ
🔸حسن ﺭﻭﺣﺎﻧﯽ: ﻣﺎ ﻧﺒﺎﯾﺪ ﺑﺮ ﺭﻭﯼ ﺩﻧﯿﺎ ﭘﻨﺠﻪ ﺑﮑﺸﯿﻢ ﻭ ﺩﺍئما ﺳﺮ ﺟﻨﮓ ﺩﺍﺷﺘﻪ ﺑﺎﺷﯿﻢ. ﻋﺪﻩﺍﯼ ﺣﯿﺎﺕ ﺳﯿﺎﺳﯽﺷﺎﻥ ﺩﺭ ﺩﺭﮔﯿﺮیها ﻭ ﺁﺷﻮبهاﺳﺖ.
🔹امام خامنه ای: ﻣﺎ ﻧﺒﺎﯾﺪ ﺍﺯ ﻟﻔﻆ "ﺟﺎﻣﻌﻪ ﺟﻬﺎﻧﯽ" ﺑﺮﺍﯼ ﭼﻨﺪ ﺩﻭﻟﺖ ﻣﺴﺘﮑﺒﺮ ﻭ ﺯﻭﺭﮔﻮ ﺍﺳﺘﻔﺎﺩﻩ ﮐﻨﯿﻢ. ﺑﻨﺪﻩ ﻣﺨﺎﻟﻔﻢ ﺍﯾﻨﻬﺎ ﺭﺍ ﺟﺎﻣﻌﻪ ﺟﻬﺎﻧﯽ ﺑﺪﺍﻧﯿﻢ
🔸حسن ﺭﻭﺣﺎﻧﯽ: ﻣﺎ ﺑﺎﯾﺪ ﺑﺎ ﺟﺎﻣﻌﻪ ﺟﻬﺎﻧﯽ ( ۱+۵ ) ﺗﻌﺎﻣﻞ ﻭ ﻣﺬﺍﮐﺮﻩ ﮐﻨیم
آیا همین موارد کافی نیست که ایشان ضد ولایت فقیه است؟