- یکی دیگر از عواملی که باعث حضور فعال و پرشور مردم در انتخابات میشود، حضور نامزدهای انتخاباتی از گروه ها و طبقات و احزاب فعال و ریشه دار در جامعه است. آشنایی مردم با تجربه، اقدامات و خدمات نامزدها در طول سال های گذشته و اهداف و انگیزه های آنان و رقابت و مباحثه صادقانه (به دور از تهمت، توهین و تحقیر و...) از طریق فضای گفتگو فراهم میشود و این فضا میتواند منجر به مشارکت پرشور و باانگیزه در انتخابات گردد.
- در جامعه، افراد و طبقات مختلف مردم و به خصوص جوانان، گرایش های سیاسی متفاوتی دارند. حضور نامزدها که انگیزه های سیاسی متفاوتی دارند، این اقشار را به سوی صندوق های رأی و انتخاب فرد مورد نظر میکشاند.
- مردم باید به طرق مختلف از جریان انتخابات، اهداف و نتایج آن در جامعه آشنایی لازم را داشته باشند. رسانه ها و مطبوعات عمومی باید این اطلاع رسانی و آگاهی را بین مردم بسط دهند و مردم را با اهداف مشارکت و پیامدهای مثبت آن در کشور آشنا سازند.
- مطبوعات و رسانه های عمومی میتوانند مردم را با اهداف و انگیزه و خدمات اجتماعی نامزدهای مختلف آشنا سازند و با ایجاد فضای رقابتی عادلانه، در انتخاب فرد اصلح و شایسته در انتخابات نقش داشته باشند.
- شفاف سازی و ایجاد فضای صادقانه برای گفتگو در کشور، حضور چهره های مطرح و خوش نام به عنوان نامزد انتخاباتی، تنوع نامزدها از نظر گرایش سیاسی، تبیین اهداف مشارکت در انتخابات، نقش مطبوعات و رسانه های عمومی در انتخابات و فضای رقابتی، عملکرد صحیح و قانونی روابط عمومی دستگاه های اجرایی از طریق اطلاع رسانی دقیق و شفاف و اصلاح قانون انتخابات (خصوصا در مورد عدم احراز صلاحیت ها).
- ایجاد اعتماد، همبستگی و تعهد سیاسی و اجتماعی (اعتمادسازی) بین اقوام، مذهب و گروه های مختلف در کشور، آگاه سازی (شرح اهمیت جایگاه مجلس شورای اسلامی در نظام، عملکرد صحیح و ایجابی احزاب و خودداری از انجام اعمال سلبی و تخریب گرایانه، وجود کاندیداها از طیف ها و سلایق گوناگون فکری، سیاسی و معتقد و ملزم به چارچوب فکری و عملی جمهوری اسلامی ایران، برخورد بیطرفانه رسانه ملی با کاندیداها و جناح ها و نداشتن جهت گیری به نفع شخص یا جناح خاص، اقناع آحاد جامعه در خصوص تأثیر این دوره از انتخابات و نیز مؤثربودن رأی آن ها و ایجاد فضای رقابتی سالم توسط مطبوعات از عوامل مؤثر در افزایش مشارکت در انتخابات می باشند.
💢قدیری ابیانه: حضور در پای صندوق رای چونان جهاد در برابر دشمن است
🔹کارشناس مسائل سیاسی و رسانه:وقتی دشمن شاهد مشارکت حداکثری مردم در پای صندوق رای باشد دیگر برای ضربه زدن به کشور برنامه ریزی نمیکند و به تبع این وضعیت، هزینههای ما برای خنثی کردن توطئههای دشمن کاهش مییابد، پس باید بدانیم کسی که پای صندوق رای میرود تا به نماینده خود رای بدهد چونان کسی است که برای دفاع از کشور عازم جبهه حق علیه باطل میشود.
حضور معجزه آسای مردم ایران در ۴۵ امین جشن تولد انقلاب اسلامی ایران ، نشانه ای است از بلوغ آخر الزمانی و تکمیل کننده ی حرکت جهانی ملت ها در حمایت از مردم غزه بود.
همه آمده بودند هر چند گله ها داشتند.
با این تجمعات باید بیش از پیش منتظر ظهور منجی عالم بشریت باشیم.
كَلَمْحِ الْبَصَرِ أَوْ هُوَ أَقْرَبُ
عقلانیت یعنی
در ۴۵ سال هیچگاه گلوله اول را شلیک نکردیم
اما به هر تعرضی پاسخ محکم دادیم
😡 لعنت بر چه کسانی؟ (شماره 65)
🌷 امام صادق (ع) فرمود:
هر گاه سه نفر يا بيشتر از شیعیان جمع شوند، به همان تعداد از فرشتگان حاضر می شوند، تا اگر آنها دعاى خيرى كنند، فرشتگان آمين بگويند و اگر از شرى پناه جويند، فرشتگان دعا كنند تا خدا آن شر را از آنها برگرداند و اگر حاجتى بخواهند، نزد خدا شفاعت كنند و قضاى آن را از خدا بخواهند.
و هر گاه سه نفر از منكرين (ولايت) يا بيشتر جمع شوند، ده برابر آنها از شياطين حاضر می شوند تا اگر سخنى بگويند، شياطين هم مانند سخن آنها را بگويند و اگر بخندند، شياطين هم بخندند، و هر گاه از اولياء خدا بدگوئى كنند، شياطين هم بدگوئى كنند.
پس هر كدام از شیعیان كه گرفتار آنها شود، وقتی در اين مطالب وارد شدند، بايد برخيزد و شريك و همنشين شيطان نشود، زيرا در برابر غضب خدا چيزى ياراى مقاومت ندارد و #لعنت خدا را چيزى برنمی گرداند.
سپس امام صادق (ع) فرمود: و اگر نتواند برخیزد، بايد در دلش حرفهای آنها را انكار كند و بعد برخيزد هر چند به اندازه زمان کوتاه دوشيدن گوسفند و يا شترى باشد.
📖 ما اِجْتَمَعَ ثَلاَثَةٌ مِنَ اَلْمُؤْمِنِينَ فَصَاعِداً إِلاَّ حَضَرَ مِنَ اَلْمَلاَئِكَةِ مِثْلُهُمْ فَإِنْ دَعَوْا بِخَيْرٍ أَمَّنُوا وَ إِنِ اِسْتَعَاذُوا مِنْ شَرٍّ دَعَوُا اَللَّهَ لِيَصْرِفَهُ عَنْهُمْ وَ إِنْ سَأَلُوا حَاجَةً تَشَفَّعُوا إِلَى اَللَّهِ وَ سَأَلُوهُ قَضَاءَهَا وَ مَا اِجْتَمَعَ ثَلاَثَةٌ مِنَ اَلْجَاحِدِينَ إِلاَّ حَضَرَهُمْ عَشَرَةُ أَضْعَافِهِمْ مِنَ اَلشَّيَاطِينِ فَإِنْ تَكَلَّمُوا تَكَلَّمَ اَلشَّيْطَانُ بِنَحْوِ كَلاَمِهِمْ وَ إِذَا ضَحِكُوا ضَحِكُوا مَعَهُمْ وَ إِذَا نَالُوا مِنْ أَوْلِيَاءِ اَللَّهِ نَالُوا مَعَهُمْ فَمَنِ اُبْتُلِيَ مِنَ اَلْمُؤْمِنِينَ بِهِمْ فَإِذَا خَاضُوا فِي ذَلِكَ فَلْيَقُمْ وَ لاَ يَكُنْ شِرْكَ شَيْطَانٍ وَ لاَ جَلِيسَهُ فَإِنَّ غَضَبَ اَللَّهِ عَزَّ وَ جَلَّ لاَ يَقُومُ لَهُ شَيْءٌ وَ لَعْنَتَهُ لاَ يَرُدُّهَا شَيْءٌ ثُمَّ قَالَ صَلَوَاتُ اَللَّهِ عَلَيْهِ فَإِنْ لَمْ يَسْتَطِعْ فَلْيُنْكِرْ بِقَلْبِهِ وَ لْيَقُمْ وَ لَوْ حَلْبَ شَاةٍ أَوْ فُوَاقَ نَاقَةٍ .
📚 الکافي , جلد۲ , صفحه۱۸۷
✅ آیا دولت در قبال #تقوای مردم تکلیفی دارد؟
🌺 امام خامنه ای:
مسئله نيازهاى مادى مردم با نيازهاى معنوى مردم، بايد با هم ديده شود؛ يعنى دولت اسلامى فقط به شكم و مسكن و آسايش و آرامش ظاهرى زندگى مردم اكتفا نمى كند؛ به اخلاق آنها، به دين آنها، به صراط مستقيمى كه جوانهاى آنها بايد بروند، به آموزش و پرورش آنها، به رشد علمى آنها، به رشد دينى و #تقوائى آنها هم اهميت مى دهد. اين جور نيست كه ما بگوئيم آن ديگر كار دولت نيست؛ نه، دولت #بايد بسترهاى لازم را براى سريان و جريان انديشه ى درست و اخلاق فاضله در كشور به وجود بياورد. اين خود در عين اينكه يك كار فرهنگى است، يك كار سياسى هم هست. (09/ 04/ 1386)
✍️ شرح: تقوا یعنی انجام #واجبات و ترک #محرمات
╭━━⊰✨﷽✨⊱━
نکات تفسیری سوره مبارکه «نور» صفحه ۳۵۲ قرآن مجید [۱] و [۲]
✨🌸✧🌸🌸✧🌸✨
1️⃣ سیاست شیطان، نفوذ تدریجی و گام به گام است.
«خُطُوٰاتِ الشَّیْطٰانِ» (از همان گام اوّل مواظب باشیم.)
«لا تَتّبعوا خُطوات الشیطان»
🌸✨
2️⃣ در مسیر زندگی انسان، فریب و فحشا وجود دارد؛ ولی راه توبه و نجات نیز باز است.
«وَ لَوْلاٰ فَضْلُ اللّٰهِ»
✨🌸
3️⃣ خداوند حکیم، به مقدار لیاقت و ظرفیّت افراد، خیر و سعادت نازل میکند.
«یُزَکِّی مَنْ یَشٰاءُ»
🌸✨
4️⃣ در کمک کردن، بستگان اولویّت دارند.
«أُولِی الْقُرْبیٰ»
✨🌸
5️⃣ در پیمودن مراحل کمال، بلند همّت باشید و به حداقل اکتفا نکنید.
ابتدا کلمه «عفو» آمده، در مرحله بالاتر «صفح» آمده است.
«وَ لْیَعْفُوا وَ لْیَصْفَحُوا»
🌸✨
6️⃣ کسی که دیگران را ببخشد؛ به بخشش الهی نزدیکتر است. (عفو و گذشت وسیله ی جلب مغفرت الهی است)
«أَلاٰ تُحِبُّونَ أَنْ یَغْفِرَ اللّٰهُ لَکُمْ»
✨🌸
7️⃣ مسألهی گواهی دادن اعضای بدن در قیامت، بارها در قرآن مطرح شده است.
در سورهی فصّلت میخوانیم:
«حَتّٰی إِذٰا مٰا جٰاؤُهٰا شَهِدَ عَلَیْهِمْ سَمْعُهُمْ وَ أَبْصٰارُهُمْ وَ جُلُودُهُمْ بِمٰا کٰانُوا یَعْمَلُونَ»
هنگامی که به دوزخ رسند؛ گوش و چشم و پوست بدن آنان به گناهانی که انجام داده اند؛ گواهی دهند.
در سورهی یس میخوانیم:
«الْیَوْمَ نَخْتِمُ عَلیٰ أَفْوٰاهِهِمْ وَ تُکَلِّمُنٰا أَیْدِیهِمْ وَ تَشْهَدُ أَرْجُلُهُمْ بِمٰا کٰانُوا یَکْسِبُونَ»
در آن روز بر دهان کافران مهر خموشی زنیم و دستهایشان با ما سخن گویند و پاهایشان به آنچه کردهاند گواهی دهند.
🌸✨
8️⃣ گواهی دادن، به درک و شعور نیاز دارد.
بنابراین اعضای بدن آنچه را انجام میدهند درک میکنند؛ گرچه ما نفهمیم.
«تَشْهَدُ عَلَیْهِمْ أَلْسِنَتُهُمْ وَ أَیْدِیهِمْ وَ أَرْجُلُهُمْ»
✨🌸
9️⃣ در قیامت، بر تمامی گفتار و رفتار گواه آورده میشود.
«بِمٰا کٰانُوا یَعْمَلُونَ»
🌸✨
🔟 آیه ۲۶ یک اصل کلّی را مطرح میکند؛ که در انتخاب همسر باید دقّت کرد و اصل را بر ایمان و پاکدامنی گذاشت؛ نه زیبایی و ثروت.
بنابراین معنای آیه این نیست که اگر مردی یا زنی خوب بود حتماً همسرش نیز خوب بوده و مشمول مغفرت و رزق کریم شود؛ زیرا قرآن، ملاک ورود در بهشت را ایمان و تقوا و عمل صالح میداند و لذا با اینکه حضرت نوح و لوط، طیّب بودند؛ امّا همسرانشان از خبیثات و دوزخیاند.
✨🌸
1️⃣1️⃣ در روایات میخوانیم:
اجازه گرفتن برای ورود به خانه دیگران سه مرتبه باشد تا اهل خانه فرصت جمع و جور کردن خود را داشته باشند و برای نجات غریق و مظلوم و مورد آتش سوزی، اجازه لازم نیست.
🌸✨
2️⃣1️⃣ پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله هرگاه میخواست وارد منزلی شود؛ برای اجازه گرفتن، روبروی در خانه نمیایستاد تا نگاه مبارکشان به داخل خانه نیفتد.
✨🌸
3️⃣1️⃣ از مواضع تهمت دوری کنید.
«لاٰ تَدْخُلُوا... ذٰلِکُمْ خَیْرٌ »
🌸✨
1️⃣4️⃣ باز بودن در خانه، دلیل جواز ورود نیست.
«لاٰ تَدْخُلُوا»
✨🌸
1️⃣5️⃣ از هر کاری که موجب شکستن حریم حیا و حجاب میشود؛ دوری کنید.
«تَسْتَأْنِسُوا»
🌸✨
1️⃣6️⃣ وارد شونده باید سلام کند؛ هر که باشد.
«تُسَلِّمُوا عَلیٰ أَهْلِهٰا» (سلام کردن لازم نیست از کوچکتر به بزرگتر باشد. )
پاورقی __________________________
۱. تفسیر نور، تالیف استاد محسن قرائتی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ پیگیری رهبر معظم انقلاب از پروژه انتقال آب دریا به اصفهان
حضرت آقا
۳ بار میگویند اصفهان؛
حتی صحبتها را قطع میکنند که اصفهان رو بگین ...
به گمانم حجت تمام است،
البته خیلی سال است؛
برای گوشهایی که عادتشان نشنیدن است ...
🌹🌴🌹🌴🌹🌴🌹
توجه. توجه. توجه
آیا می شود فساد را از دامن این نظام مقدس که حاصل خون هزاران شهید است پاک کرد؟
بله حتما حتما
مقدمه ریشه کنی کل فساد در جامعه اسلامی ایران در این ایام می تواند رقم بخورد مشروط به این که من و شما ،مخصوصا هیئت امنا مساجد و امام جماعت و روسای دانشگاه ها و دانشجویان همه در سراسر ایران همت کنیم و با توجه به ایام انتخابات و حضور نامزدهای نمایندگی مجلس در مساجد و محافل که جهت معرفی خود و برنامه های خود تشریف می آوردند.
این چند مورد خواسته مهم مردمی که در ذیل آمده را در راس در خواست ها از نمایندگان مجلس به طور جد مطالبه کنیم و پیگیر باشیم.
این چند مورد اگر به قانون تبدیل شود یک گام جدی در جهت ریشه کنی فساد در جامعه برداشته می شود و نا امیدی ایجادشده بخشی از مردم نسبت به نظام ترمیم خواهد شد ان شاءالله.
۱ )تصویب قانون تعارض منافع .
دوستان این قانون در اکثر کشورها وجود دارد و به جد اجرا می شود.
خلاء این قانون باعث گسترش فساد در ادارات شده و تصویب درست آن مساوی است با پایان رانت خواری، اختلاص، دزدی، رشوه ، پارتی بازی ، فامیل بازی و ....
با تصویب این قانون مسئول خاطی مجرم است و به دادگاه معرفی می شود، لذا هیچ مسئولی جرات کمترین خطا را ندارد .
۲ ) قانونمند شدن فضای مجازی .
چرا این فضا بی در و پیکر و رها شده؟؟؟!!!
این فضا مثل شمشیر دو لبه است باید بر لبه مخرب آن، قانون و محدودیت اعمال شود
اکنون اثر تخریبی این فضا، غالب است بر اثر تربیتی خانواده ها!!!
منشأ فساد در خانواده و جوانان ریشه در همین فضای رها شده دارد.
کاهش جمعیت و نیروی جوان داریم ، با این دست فرمان ادامه دهیم ، همین جوانان کم را هم از دست خواهیم داد.
۳) تصویب قانون منع ساکن بودن و ساکن شدن خانواده درجه یک مسولین در خارج کشور.
فقدان این قانون طی این چهار دهه، بستر مناسبی شده برای جاسوسی از ارکان مهم کشور توسط خانواده مسئولینی که در خارج از کشور ساکن هستند.
تجربه ثابت کرده مسئولی که دغدغه خانواده آن طرف آب را دارد در مواقع حساس اگر خیانت نکند کمکار است .
۴) اصلاح قانون منع دو تابیعیتی تا سطح وزیر و استاندار و حتی نماینده مجلس.
نباید این قانون منحصر به سران سه قوه باشد.
توجه دارید هر شخص دو تابیعیتی الزام به رعایت منافع کشور ثانی را دارد!!
چطور می شود از کسی که دل در گرو کشور ثانی دارد توقع خدمت داشت!
۵ ) تصویب قانون دائم ( نه داوطلبانه و موقت) بر شفافیت رای نمایندگان مجلس ، اصل بر شفافیت گذاشته شود. (مگر در موارد خاص امنیتی)
مردم حق دارند بدانند رای نماینده آنها در شرایط خاص و سرنوشت ساز ،مثبت بوده یا منفی و ...
۶) با توجه به افزایش هر ساله حقوق کارمندان و کارگران و متاسفانه شکاف طبقاتی موجود در جامعه ،اصلاح قانون افزایش پلکانی حقوق ، همانطور که در کسر مالیات از حقوق پلکانی اجرا می شود در افزایش حقوق هم پلکانی اجرا شود تا این فاصله طبقاتی کم شود ، این حد فاصله طبقاتی فاحش زیبنده این نظام نیست
افزایش ۲۰ درصد برای همه یعنی افراد چاق ، چاقتر و قشر ضعیف، ضعیفتر و فاصله بیشتر و بیشتر و...
از نمایندگان قول و تعهد گرفته شود که این موارد را باید پیگیری و دنبال کنند و گفته شود ما شما را رصد می کنیم باید در طول سال گزارش این امور را به مردم بدهید. نمایندگی دوره بعد شما منوط به پیگیری و اجرای این موارد است .
🌴🌹🌴🌹🌴🌹🌴
سلام و ارادت
دوستان دو نکته مهم انتخاباتی.
هستند کسانی که به هر علت با صندوق رای قهر کردند و ما آنها را می شناسیم.
دو راهکار پیشنهاد می شود برای آشتی دادن این افراد با صندوق رای، ما وظیفه داریم آنها را با این دو استدلال توجیح و آشنا کنیم.
۱) این افراد متاسفانه از نقش و تاثیر رای خود بی اطلاع هستند و نمی دانند کشوری امنیت دارد که حاکیمت آن با قدرت باشد.
این افراد نمی دانند که یکی از مهمترین عوامل تولید قدرت برای حاکمیت حضور مردم در صحنه های رسمی کشور مثل انتخابات و راهپیمایی ۲۲ بمهمن می باشد.
این افراد نمی دانند دشمن چه حساب ویژه ای روی این عدم حضور باز کرده.
وظیفه ماست که این افراد را نسبت به اهمیت موضوع حضور در صحنه آگاه کنیم و آنها را قانع کنیم که حضور در انتخابات و راهپیمایی ۲۲ بهمن و روز قدس اولا از شعائر انقلاب است و در ثانی تولید قدرت می کند برای حاکمیت،
حاکمیت با قدرت امنیت را به دنبال دارد.
و امنیت در جامعه مثل اکسیژن در بدن واجب است همه برای ادامه حیات به امنیت نیازمندم و در سایه امنیت است که عزت ، افتخار، اقتدار و سربلندی و استقلال و زندگی تداوم پیدا می کند.
۲) ما وظیفه داریم آدرس غلطی که دشمن در ایام انتخابات به مردم می دهد را اصلاح و درست آن را به مردم بگوییم.
آدرس غلط این است که دشمن در رسانه و فضای مجازی به مردم می گوید ، گرانی و فساد اداری را می بینید ، پس رای ندهید!!
در حالی که آدرس درست این است،
اولا کسی منکر گرانی و ایراد و اشکال نیست
ثانیا رای ندادن رفع مشکل نمی کند.
اتفاقا کسانی که ناراضی هستند یا در اموری مورد بی مهری قرار گرفته اند ، این افراد باید جدی تر در صحنه حضور پیدا کنند و مثلا اگر کسی در امور شهری مورد بی مهری قرار گرفتنه او باید حضور پیدا کند و نماینده شواری شهر را به چالش بکشد
و اگر دید و احساس کرد در جایی خلاء قانون هست و یا قانونی بد اجرا می شود، در این ایام باید حضور پیدا کند و نماینده مجلس را به چالش بکشد.
آدرس درست این است که با حضور رفع ایراد و اشکال کنیم، نه با غیبت و عدم حضور.