💢راز آن موضع حکیمانه
🔹روز پدید آمدن سانحه برای بالگرد رئیسجمهور و شهادت ایشان، رهبر معظم انقلاب فرمودند: «هیچ اختلالی در کار کشور به وجود نمیآید.» موضعی چنین قاطعانه و حکیمانه از سوی بالاترین سطح نظام را مبتنی بر ۵ اصل میتوان تبیین کرد:
🔸اول اینکه آنقدر ساخت نظام قوی بوده و هست که بالاترین تنشها هم در عزم و حرکت نظام اخلال و اختلالی ایجاد نکرده است. این ساخت قوی مرهون تیزبینی و فراست امام راحل است که بنیانی قوی گذاشتند و پایهگذار آرامش امروز شدند.
🔹نکته دوم که مکمل نکته اول است، رهبری داهیانه و حکیمانه رهبر معظم انقلاب است که توانسته است نظام را از بزنگاههای مهم چند دهه گذشته عبور دهد.
🔸نکته سوم و ضلع دیگر این موضع حکیمانه، مردم هستند. مردم در بزنگاهها نشان دادهاند که با وجود گلایه یا ناراحتی احتمالی از معیشتشان، وحدت و صلابت خود را حفظ و دشمن را مأیوس میکنند. همین موضوع سبب شده است برای هر انسان دغدغهمندی این تجربه تاریخی پدید بیاید که رفتن رجایی، باهنر، بهشتی، رئیسی و هر فرد خدوم دیگری خدشهای به امور وارد نمیکند؛ لذا اصل چهارم همان تجربه تاریخی و ذی قیمت ۴۵ ساله جامعه است.
🔹راز پنجم در این موضع حکیمانه قانون مترقی اساسی جمهوری اسلامی است که هیچ خلأیی ندارد. اصل ۱۳۱ قانون اساسی اظهار میدارد: «در صورت فوت، عزل، استعفاء، غیبت یا بیماری بیش از دو ماه رئیسجمهور یا در موردی که مدت ریاستجمهوری پایان یافته و رئیسجمهور جدید بر اثر موانعی هنوز انتخاب نشده یا امور دیگری از این قبیل، معاون اول رئیسجمهور با موافقت رهبری اختیارات و مسئولیتهای وی را بر عهده میگیرد و شورایی متشکل از رئیس مجلس و رئیس قوه قضائیه و معاون اول رئیسجمهور موظف است ترتیبی دهد که حداکثر ظرف مدت پنجاه روز رئیسجمهور جدید انتخاب شود، در صورت فوت معاون اول یا امور دیگری که مانع انجام وظایف وی گردد و نیز در صورتی که رئیسجمهور معاون اول نداشته باشد، مقام رهبری فرد دیگری را به جای او منصوب میکند.»
🔸یک هفته از شهادت رئیس جمهور و موضع حکیمانه رهبر معظم انقلاب میگذرد. آرامش امروز و شروع فعالیتهای انتخاباتی از چشم دشمن دور نخواهد ماند و برای آنها ثابت کرده و خواهد کرد نظام اسلامی بیدی نیست که به باد جوجهبراندازهایی، مانند مصی علینژادها، ربع پهلویها و... بلرزد. آرامش امروز و مشارکت ماه آینده بسیاری از محاسبات آینده دشمنان بیرونی و بعضاً جاهلان داخلی را که در خواب غفلت به سر میبرند، متحول و به کلی عوض خواهد کرد.
💢تجهیز سپاه به پهپادهای امدادرسان
🗣فرمانده نیروی زمینی سپاه:
🔹در بخش بهداشت و درمان نیروی زمینی سپاه به پیشرفتهای خوبی رسیدهایم و اکثر تجهیزات بومی و داخلی بوده و نیروهای بهداری رزمی بر حسب نیازهای میدان، تجهیزات مورد نظر را طراحی و ساختهاند.
🔸در بهداری رزمی نیروی زمینی سپاه همه تخصصها فراهم شده و در حادثه تروریستی چابهار و راسک اقدامات امدادی و اولیه پزشکی در صحنه درگیری توسط یگانهای نیروی زمینی انجام شد.
🔹به زودی نیروی زمینی سپاه به پهپادهای در صحنه رزم مجهز خواهد شد؛ البته استفاده از توان بالگردی هوانیروز سپاه در حوزه جابهجایی مجروح نیز در دستور کار قرار دارد.
💢اعتراف به قدرت دیپلماسی دولت سیزدهم!
🔹روزنامه «شرق» با نگاهی به ترکیب و تعداد میهمانان خارجی که در مراسم یادبود سیدابراهیم رئیسی شرکت کردند، نوشت: «باید شاهد صفحه جدیدی در سیاست خارجی جمهوری اسلامی ایران باشیم. خاصه آنکه در بین میهمانان، انتظاری برای حضور مقامات برخی کشورها وجود نداشت، اما حضور آنان که برای اولین بار روی داد، حکایت از آن دارد که سیاست خارجی ایران مشخصاً به نقطهای رسیده که گزاره انزوای دیپلماتیک ایران را غیرواقعی جلوه میدهد.»
🔸این روزنامه اصلاحطلب در عین حال تأکید کرد: «این مسئله به واسطه عملکرد دولت سیزدهم و تحرکات شهید حسین امیرعبداللهیان بوده است.»
🔹گفتنی است، کیفیت و حجم همدردی کشورها با ایران، چیزی بسیار فراتر از پروتکلهای جاری در آداب کنسولی بوده است؛ به گونهای که میتوان گفت، مهمترین معنای فرامتنی این حضور و همدردی بینالمللی، زوال افسانه انزوای ایران و نادیده گرفتنش در معادلات جهانی است
🔰«حسین جلالی» نماینده دور یازدهم مجلس در زمینه ریاست مجلس دوازدهم و گمانهزنیها درباره کاندیداهای احتمالی گفت: «انتظار مردم این است که دولت رئیسی استمرار پیدا کند و توقع دارند شخصی از جنس رئیسی انتخاب شود. تا آنجایی که اطلاع دارم مسئولان این حرکت را عمدتاً در آقای فتاح دیدهاند. آنان احساس کردهاند نزدیکترین فرد برای امتداد دولت رئیسی جناب آقای سید پرویز فتاح است. به نظر میآید کاندیدای جریان انقلابی فتاح خواهد بود.» وی درباره حضور مخبر در انتخابات ریاستجمهوری، افزود: «طبق اعلام شخص آقای مخبر، ایشان در انتخابات حضور پیدا نمیکند.»
🔰«مسعود پزشکیان» با بیان اینکه قطعاً در انتخابات نامنویسی میکند، گفت: «قصدم از شرکت در انتخابات افزایش مشارکت مردمی و آوردن برخی افراد پای صندوقهای رأی در شرایطی است که این تصور در سطح داخلی و بینالمللی درباره ایران وجود دارد که مردم با صندوقها قهر هستند. با حضور سلایق و افراد مختلف در شرایط دشوار کنونی میتوان این مشارکت را افزایش داد، آن هم در وضعیت دشوار کنونی که به دلیل فاجعه فقدان رئیسجمهور به اجبار باید انتخابات برگزار شود.»
🔰برخی از نزدیکان «علی لاریجانی» میگویند که او تصمیم جدی برای کاندیداتوری در انتخابات ریاستجمهوری دارد. با این حال، اخبار رسیده به خبرنگاران حاکی از آن است که لاریجانی با وجود عزم شخصی برای نامزدی، اما نسبت به حمایت جریانهای سیاسی از خود دچار تردید است و به همین دلیل اعلام نامزدی خود را به تعویق انداخته است. برخی احزاب اصلاحطلب مثل سازندگی اعلام کردهاند که علی لاریجانی یکی از گزینههایی است که درباره او تأمل میکنند.
🔰«مصطفی فقیهی» چهره اصلاحطلب درباره حضور محمدرضا عارف در انتخابات نوشت: «او میآید! با تابلوی «معترض به وضع موجود» با برند اصلاحات، تأیید صلاحیت میشود! خاتمی و جبهه اصلاحات هم، زیر بار حمایت از او نمیرود! «او» شکست سنگینی متحمل میشود! و در رسانههای دولتی جار میزنند که تعداد رأی «معترضین به وضع موجود» همین اندازه اندک است!»
🔰پس از آنکه گمانهزنیهای زیادی درباره احتمال نامزدی سعید جلیلی در انتخابات ریاستجمهوری مطرح شده بود، دفتر این عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام به اخبار منتشر شده واکنش نشان داد و تأیید کرد: «سعید قصد حضور در انتخابات ریاستجمهوری را دارد و قطعا در انتخابات ثبت نام میکند.»
🔰پس از آنکه رئیس دولت نهم و دهم اعلام کرد در حال بررسی امکان نامزدی در انتخابات است، برخی رسانهها اعلام کردند، ستادهای انتخاباتی احمدینژاد به سرعت در حال تشکیل است و اگر اتفاق خاصی رخ ندهد، احمدینژاد بهزودی اعلام کاندیداتوری خواهد کرد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 تجدید میثاق منتخبان مجلس با امام راحل
🔹نمایندگان منتخب مردم در دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی با حضور در مرقد مطهر امام راحل ، با آرمانهای بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران تجدید پیمان و بر ادامه راه شهیدان گرانقدر انقلاب اسلامی تاکید کردند.
💢فقط از نامزد اختصاصی حمایت میکنیم
🔹«صفر اسلامی» عضو جبهه اصلاحات گفت: «جبهه اصلاحات روز یکشنبه در جلسهای کم و کیف ورود به انتخابات ریاستجمهوری را به بحث گذاشت و چندین نظر بیشتر از بقیه نظرات مطرح بود.»
🔸وی در ادامه گفت: «یک نظر مهم این بود که جبهه اصلاحات به صورت مشروط وارد انتخابات شده و نظر مهم دوم این بود که نامزدهای اصلاحطلب برای ثبتنام در انتخابات اقدام کنند و بعد در رابطه با جزئیات حضور، نتیجهگیری و نظر قطعی جبهه اصلاحات اعلام شود.»
🔹این عضو جبهه اصلاحات در پایان گفت: «یکی دیگر از تحلیلها و نظراتی که در این جلسه مطرح شد، امکان رقابت سه ضلعی در انتخابات پیشرو بود و اعضا معتقد بودند در صورت تأیید صلاحیت برخی چهرههای اعتدالی و اصلاحطلب مردم شاهد رقابت بین اصولگرایان، اعتدالیون و اصلاحطلبان خواهند بود و جبهه اصلاحات صرفاً در صورت تأیید از کاندیدای شناسنامهدار اصلاحطلب حمایت خواهد کرد.»
💢نه فرصت بازسازی داریم، نه شانس پیروزی!
🔹یک روزنامه اصلاحطلب نوشت: «اصلاحطلبان فرصت کافی برای بازسازی داخلی خود ندارند؛ بنابراین اصلاحطلبان شانسی ندارند، مگر اینکه معتدلان اصلاحطلبان به سوی نیروهای میانهرو بیایند؛ اما اینکه کاندیدای ائتلافی اصلاحطلبان و میانهروها تأیید صلاحیت شود، هنوز مشخص نیست.»
🔸روزنامه «شرق» همچنین در ادامه مینویسد: «جواد امام، سخنگوی جبهه اصلاحات در پاسخ به این پرسش که آیا حضور اصلاحطلبان در انتخابات ریاستجمهوری منوط به شرایط خاصی خواهد بود؟، جواب منفی داد و در تشریح شرایط حضور به این نکته اشاره کرد که جبهه اصلاحات باید امکان معرفی و تأیید صلاحیت شدن کاندیداهای خود را داشته باشد. اصلاحطلبان با هم درگیر نمیشوند، چون ظرفیت درگیرشدن هم ندارند و نهایتاً مثل انتخابات ۱۴۰۲ بعضی از آنها در قالب روزنهگشا وارد میشوند و بخشی از کادرهایشان هم تندرو هستند و اصلاً شرکت نخواهند کرد!»
#اطلاعیه
♨️ جذب افسر دانش آموخته سپاه پاسداران انقلاب اسلامی (شهرستان فلاورجان)
جذب افسر دانش آموخته با مدرک تحصیلی فوق دیپلم و لیسانس فارغ التحصیل از دانشگاههای دولتی -آزاد-پیام نور و غیر انتفاعی سن برای فوق دیپلم ۲۰ و حداکثر ۲۳ و برای لیسانس حداقل ۲۲ وحداکثر ۲۷ با احتساب سوابق بسیجی --معدل۱۴
😳 حقوق ۲۱ هزار کارگر ایرانی، هدیه شاه و هویدا برای احداث ساختمان فراماسونری
🔻گزارش ساواک در خصوص هدیه ۶ میلیون تومانی شاه و هویدا برای احداث ساختمان فراماسونری در شهریار تهران در سال ۱۳۵۱
این مبلغ در آن سال معادل حقوق ماهانه ۲۱ هزار کارگر ایرانی بود.
🗞 سند ساواک، ۱۷ مهر ۱۳۵۱
#پهلوی_بدون_روتوش
_______
ایران قوی
عرصه ی علمی 🏆🏅
ایران با انتشار ۱۲ هزار و ۱۹۹ مقاله در سال ۲۰۲۱ در جایگاه چهارم دنیا در تولید علم در حوزه نانو فناوری قرار گرفته، رتبه ایران در پتنتهای (سند ثبت اختراع) ثبت شده در USPTO در سال ۲۰۲۱ بیست و چهارم است.
⭐️دکتر اعظم ایرجی زاد (ملقب به بانوی نانو تکنولوژی ایران)،دانشآموخته دکتری فیزیک از دانشگاه ساسکس انگلستان و دارای بیش از ۱۵۰ مقاله علمی پژوهشی بینالمللی است.وی عضو هیئت علمی دانشگاه و رئیس پژوهشکده فناوری نانو دانشگاه صنعتی شریف، استاد نمونه، عضو کمیسیون جهانی اخلاق در علم و فناوری یونسکو و هم اکنون ریاست پژوهشکده جامع علوم و فناوریهای همگرای دانشگاه صنعتی شریف را در کارنامه علمی خود دارد.
20 سال پیش نانوتکنولوژی ایران توسط خانم ایرجیزاده پایهگذاری شده است.
10.33M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 اظهارات طوفانی دکتر هوشنگ امیراحمدی در تلویزیون وزارت خارجه آمریکا علیه پهلوی که منجر به قطع سخنان وی شد!
🔸دکتر امیراحمدی، استاد دانشگاه راتگرز آمریکا: رضا پهلوی از نظر اخلاقی سقوط کرده است