🔴 اگر انتخابات مهندسیشده بود که شما وزیر نمیشدید!
♦️سخنگوی دولت روحانی و وزیر رفاه وی در اظهارنظری عجیب ادعا کرد: انتخابات مهندسیشده است!
🔸در حالی که بالغ بر ده نفر از طیف مدعیان اعتدال و اصلاحات در انتخابات ثبتنام کردهاند، علی ربیعی نوشت:
🔻«آنچه که این روزها جامعه در صحنه سیاسی انتخابات با تعجب شاهد بود، به نظرم نگرانکننده و موروث انتخابات مهندسیشده، کوچک و کوچکتر شدن مداوم گردش نخبگان، غربالگری مداوم در نظام سیاسی و بیرون ماندن بسیاری از بزرگان، جامعه بیمیانجی و بیسامانی سیاسی است. اهتمام به صندوقها به عنوان میانجیگران سیاسی و اجتماعی، هم وظیفه دولتها و هم وظیفه آحاد جامعه است و اتفاقا نوع کنش دولتهاست که نسبت مردم و رفتار مشارکت را مشخص میکند. انتخابات ۹۸ و ۱۴۰۰ در ایران، نمونه قابل تببین و قابل تفسیر است».
🔸ادعای مهندسیشدگی انتخاباتهای قبلی در حالی است که بارها نامزدهایی از طیفهای مختلف در انتخابات ریاستجمهوری و مجلس و شورای شهر را به دست گرفتهاند. در همین انتخابات اخیر مجلس با وجود همراهی برخی احزاب عضو جبهه اصلاحات با گروهکهای حامی تحریم، طیف دیگری از احزاب اصلاحطلب، فهرستی ۱۶۵ نفره ارائه کردند که بنا بر ادعای رسانههای خودشان ۸۰ تا ۱۰۰ نفر از آنها راهی مجلس شدهاند.
🔸این طیف در انتخابات مجلس یازدهم با سه فهرست حضور داشت اما ناکام در جلب اعتماد مردم بود و در انتخابات سال ۱۴۰۰ نیز در کنار مهرعلیزاده و همتی (با دو میلیون و چهارصد هزار رای)، فهرست جمهور را هم برای انتخابات شورای شهر با امضای خاتمی ارائه کرده بود اما نفر اول آن لیست در تهران، 39هزار رای آورد.
🔸گفتنی است آقای ربیعی عضو ستاد انتخاباتی میرحسین موسوی در انتخابات سال ۱۳۸۸ بود؛ انتخاباتی که با همراهی مدعیان اصلاحطلبی همراه بود اما آنها با ادعای دروغین تقلب زیر میز جمهوریت زدند و به مدت هشت ماه کشور را گرفتار ناامنی و آشوب کردند. در حقیقت برخی اعضای ستاد موسوی، با تغییر کاربری ستاد انتخاباتی، آن را به ستاد فرماندهی آشوب تبدیل کردند
🔴 لیدر فتنه گران برای نظام شرط گذاشت
♦️خاتمی از سران فتنه ۸۸ در بیانیه ای برای مشارکت جریان اصلاحات در انتخابات شرط گذاشت و گفت :در صورتیکه انتخابات سالم و رقابتی باشد و انتخاب کننده مردم باشند نه حاکمان. و ما تا رسیدن به انتخاباتی معیار فاصله داریم.
♦️وی در ادامه نوشت: ضمن تایید راﻫﺒﺮد اﻧﺘﺨﺎﺑﺎﺗﯽ ﺟﺒﻬﻪ اﺻﻼﺣﺎت، اگر پیشنهاد جبهه محقق شود در انتخابات شرکت می کنم.
♦️خاتمی در این بیانیه کوچکترین اشاره ای به نظام و انقلاب و اسلام نکرده است و تنها مبنایش برای دعوت به مشارکت تامین منافع جریان متبوع خودش میباشد. اینکه اصلاحطلبان بیش از ۴۰ سال است از سفره نظام و انقلاب بهره میبرند اما حاضر نیستند بخاطر همین نظام و انقلاب قدمی بردارند جز اینکه منافع شخصی و باندی آنها تامین شود اوج ناجوانمردی و نمک نشناسی است.
♦️جالب است مدام از مردم حرف میزنند اما در چند سال گذشته هیچگاه حاضر نشده اند کوچکترین ارتباط و دیداری با مردم داشته باشند و پیگیر مسائل واقعی مردم باشند.
🇮🇷
5.56M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 ۱۶ خرداد سالروز تدفین تاریخی امام خمینی «ره» گرامی باد. امروز اولین مرتبه ای بود که امام پای نتیجه میراث خودش یعنی جهاد و روحیه جهادی نشست!
♦️خلبان هلیکوپتر حامل پیکر امام: «ساعت ۵ صبح من را به یک بیابانِ گندم زار بردند و گفتند که باید پیکر را به اینجا بیاوری! ظهر که به آنجا برگشتم دیدم که گندم های آن بیابان درو شده و عجیب تر اینکه آسفالت هم شده است و حدود ۱۰۰۰ کامیون و ماشین سنگین آن محل را همانند خیابان های شهر کرده اند!
🇮🇷
🔴دستگیری جاسوس اسرائیل در اردبیل
♦️دادستان عمومی و انقلاب اردبیل:این متهم اهل یکی از استانهای جنوبی کشور بود که با درایت دادستانی مرکز استان و اشرافیت سربازان گمنام امام زمان(عج)، در اردبیل دستگیر شد.
♦️نامبرده از طریق یکی از شبکههای اجتماعی با افسران رده بالای سرویس جاسوسی موساد در ارتباط بوده و تحت پوشش فعالیت ویراستاری اقدام به جمعآوری اطلاعات مورد نیاز موساد از داخل کشور میکرده است.
♦️نامبرده پس از حضور در چندین استان به قصد اختفا و در نهایت خروج از کشور، به محض ورود به اردبیل طی عملیاتی غافلگیرانه دستگیر شد.
🇮🇷
✅تاکید مجدد چین پس از اعتراض ایران: آنچه در بیانیه با امارات درمورد جزایر سه گانه گفتیم، موضع ثابت ماست
🔹رویترز نوشت: چین با وجود خشم تهران از پکن به دلیل اظهارات بی اساس این کشور در خصوص جزایر سه گانه ایرانی، مجددا بر موضع خود تاکید کرد. سخنگوی وزارت خارجه چین روز دوشنبه بار دیگر از ایران و امارات خواست تا «اختلافات» خود را از طریق گفتگو و رایزنی حل کنند و مواضع چین در این مورد را «موضعی ثابت» توصیف کرد.
🔰 آیا هنوز وقتش نرسیده به کسی رای بدیم که محکم پای حقوق ملی بایستد؟
💢درآمدی بر انتخابات پیش رو
🔹انتخابات زودهنگام چهاردهمین دوره ریاستجمهوری در پی شهادت آیتالله رئیسی و همراهان وی قرار است روز جمعه هشتم تیرماه برگزار شود. ۸۰ نفر طی پنج روز برای کاندیداتوری در این انتخابات نامنویسی کردند و روز ۲۲ خردادماه شورای نگهبان قرار است اسامی نهایی کاندیداها را پس از بررسی صلاحیت آنها اعلام کند.
🔸حضور چهرههای گوناگون از همین ابتدای ماجرا، نمایشدهنده رقابتی بودن انتخابات پیش روست. هر چند اضطراری بودن این سری از انتخابات ناخواسته بر بسیاری از وجوه انتخابات تأثیرات مثبت و منفی خود را گذاشته است؛ اما این اقتدار و قدرت حاکمیتی و نظام سیاسی جمهوری اسلامی را بر همگان مشهود کرد که انقلاب اسلامی بر هر نیاز و مسئلهای، پاسخی در خور و مناسب دارد. باید منتظر ماند و دید افرادی که صلاحیتشان تأیید میشود چه کسانی هستند؟ اما در همین دور اول ثبت نامها چند نکته بسیار مهم بیشتر به چشم میآید.
🔹اول اینکه هشتاد نفر ثبتنام کرده، از همین ابتدای کار بر سر اهلیت و شایستگی شورای نگهبان مبنی بر تأیید یا رد صلاحیت ثبتنامکنندهها، ضرورتاً باید اجماع داشته باشند، نه اینکه در صورت رد صلاحیت افراد سعی کنند با بد اخلاقیهای سیاسی، کل روند انتخابات را زیر سؤال ببرند. کما اینکه همین نامنویسی اولیه این افراد هم دقیقاً مؤید اهلیت و شایستگی شورای نگهبان است و بنابراین انتظار این است که در هر حالی از قانون اساسی و رویههای انتخاباتی تمکین محض داشته باشند.
🔸نکته دوم اینکه برخی از افراد با علم بر نداشتن صلاحیتهای کافی مبنی بر نشستن بر کرسی ریاستجمهوری، اما باز هم نامنویسی کردهاند تا شاید از این طریق وجهه خود را تطهیر کنند یا در میان رسانهها دوباره برجسته شوند. در این میان، انتظار آن است که شورای نگهبان به منوال همیشگی خود، به دور از هر گونه ملاحظات خاصی افراد ناشایست را رد صلاحیت کرده و انتخاب از میان شایستگان را برای مردم عرضه بدارد.
🔹نکته آخر اینکه عمدتاً بار اصلی انتخاباتها بر دوش مردم است؛ مردم هستند که با یک انتخاب درست و عقلانی میتوانند زمینهساز حل و رفع بسیاری از گرهها و مشکلات کشور باشند. بنابراین، باید همه ظرفیتهای رسانهای و تبلیغاتی برای همه نامزدهای انتخابات در اختیار آنها قرار بگیرد تا به نحو شایستهای، برنامهها، آرا و اندیشههای نامزدها در مظان قضاوت و انتخاب مردم قرار بگیرد و در نهایت با حضور گسترده مردمی و مشارکت بالا، خرد جمعی جامعه به انتخاب رئیسجمهور تراز انقلاب اسلامی منجر شود تا ادامهدهنده راه رئیسجمهور شهید و فقید، آیتالله رئیسی باشد. انشاءالله
💢دفتر رهبری هیچ گزینهای در انتخابات ندارد
🔹۸۰ نفر طی پنج روز برای نامزدی در انتخابات ریاستجمهوری نامنویسی کردند و روز ۲۲ خردادماه شورای نگهبان قرار است اسامی نهایی کاندیداها را پس از بررسی صلاحیت آنها اعلام کند، اما در میان ثبتنامکنندگان برای انتخابات، حضور برخی افراد البته با تعجب دوستداران نظام و تحلیلهای عجیب و غریب برخی بدخواهان انقلاب روبهرو شد؛ کسانی که زمانی مسئولیتهایی در دفتر رهبر معظم انقلاب داشتند، اما حالا بنا به تشخیص و صلاحدید خود و به صورت کاملاً فردی در انتخابات نامنویسی کردهاند.
🔸سیره آیتاللهالعظمی خامنهای این بوده و هست که هیچگاه در ادوار انتخابات افراد وابسته به دفتر رهبری و بیت ایشان در انتخاباتها نه تنها شرکت نمیکردند، بلکه از هیچ کاندیدایی نیز جانبداری نمیکنند.
🔹در روزهای گذشته، برخی افراد در تیزرهای انتخاباتیشان، نقطه ثقل تبلیغ را وابستگی به دفتر رهبر معظم انقلاب قرار دادند؛ مسئلهای که قطعاً اقدامی غیراخلاقی و به دور از نگه داشتن حرمت این نهاد بسیار والاست.
💢زاکانی: رای میآورم
🗣شهردار تهران:
🔹برای حضور در انتخابات و در صورتی که شورای نگهبان من را تایید صلاحیت کند، مرخصی می گیرم.
🔸هرکس احساس وظیفه کرده است، عزیز است. اوج عقلانیت است که جبهه انقلاب تصمیم جمعی بگیرد.
🔹وی در پاسخ به این پرسش که اگر در انتخابات رای نیاورید به شهرداری تهران بازمی گردید، تصریح کرد: باید همین بشود، ولی رای میآورم.
💢مذاکرات تهران و واشنگتن در جریان است؟
🔹«متیو میلر» سخنگوی وزارت امور خارجه آمریکا در پاسخ به پرسشی مبنی بر اینکه آیا اظهارات «علی باقریکنی» سرپرست وزارت امور خارجه ایران را درباره برقرار بودن روند مذاکرات غیرمستقیم میان ایران و آمریکا و تبادل پیامها را تأیید میکند، گفت: «همیشه به صراحت اعلام کردهایم که وقتی در راستای منافعمان باشد، توانمندی و امکان انتقال پیام به ایران را داریم؛ ولی قرار نیست هیچگونه مکالمه به خصوصی را تأیید یا بیان کنم.»
🔸واکنش میلر در پی این مطرح میشود که باقری، در نشستی خبری در پاسخ به پرسشی در ارتباط با آخرین وضعیت مذاکرات ایران و آمریکا و اخبار منتشر شده در مورد رایزنیهای تهران و واشنگتن در عمان پیش از سقوط بالگرد حامل رئیسجمهور ایران گفت: «ما همواره با طرفهای مذاکراتی، مذاکرات را ادامه دادهایم و هیچگاه انقطاعی در این مسیر صورت نگرفته است، چراکه ایران برای تبیین مواضع خود، رفع سوءتفاهمها و دستیابی به راهحل پایدار همواره در پشت میز مذاکره حاضر بوده است و در راستای تحقق منافع خود قدم برداشته است.»