⭕️آشنایی با نحوه مواجهه مسعود پزشکیان با مقوله FATF و موضوع شفافیت:
(شهریور۹۵) در دفاع ازFATF: چرخش مالی در کشور ما شفاف نیست؛ اساس FATF شفافسازی است.
(شهریور۹۵): کسی خائن است که از شفافیت میترسد.
(آبان۹۸): هنوز لیست اموالم را در سامانه قوهقضائیه ثبت نکردم.
(آبان۹۹): گرانی دلار و اختلاسها به خاطر عدم تصویب لوایح FATF است!
(آبان۹۹): از FATF سر درنمیآورم!
(فروردین۱۴۰۰): شفافیت یعنی FATF.
(فروردین۱۴۰۰): چون شفافیت نداریم یک عده راحت میتوانند بخورند و ببرند.
(فروردین۱۴۰۰): با شفافیت مجلس مخالفم.
(خرداد۱۴۰۰): از شورای نگهبان انتظار شفافیت دارم.
(آبان ۱۴۰۰):اموال و دارایی مسئولان شخصی است و نباید رسانهای شود.
(دی ۱۴۰۲): باید FATF داخلی را راهاندازی کنیم
🔴 اگر صهیونیستها برای بیثبات کردن منطقه تلاش کنند، ایران از قدرت خود برای نشاندن آنها سر جایشان استفاده خواهد کرد.
🔹سرپرست وزارت خارجه در گفتگو با CNN ترک: اوضاع غزه مهمترین مسئله در زمان کنونی است. همهٔ دولتها باید تلاش کنند که جنایت و نسلکشیِ صهیونیستها را متوقف کنند.
🔹کشورهای اسلامی در این مقطع حساس مسئولیت سنگینی بر دوش دارند. برگزاری شورای وزیران دی۸ نشانگر ارادهٔ جدیِ آنها برای انجام اقدامات مؤثر بهمنظور توقف این جنایات و کمک و امدادرسانی به مردم غزه است.
🔹صهیونیستها به خوبی میدانند که اگر ثبات و امنیت منطقه بهخطر بیفتد و برای بیثباتکردن منطقه تلاش کنند، ایران از قدرت خود بهصورت مؤثر و هوشمندانه برای بازدارندگی و نشاندن آنها سر جایشان استفاده خواهد کرد.
#بخشدوم
🌍 درخواست خانواده شهدا و ایثارگران از شورای نگهبان مبنی بر عدم تأیید صلاحیت دکتر قاضی زاده هاشمی / بخش دوم
1. بدلیل بی تفاوتی، بی تعهدی، فقدان شناخت شأن و جایگاه ایثارگران و نیز مسئولیت سپرده شده، در لایحه برنامه هفتم توسعه کشور که قوانین مربوط به ایثارگران مشابه برنامه های قبلی می بایست در آن لحاظ می شد، با کمال ناباوری هیچ اشاره ای به ایثارگران نشده بود و در نتیجه ایثارگران به یکباره از حقوق مکتسبه و حمایت های قانونی که سال ها از آن برخوردار بودند(مانند درمان، صعب العلاج ها، اشتغال و...) محروم می شدند. اما با ورود به موقع فعالین ایثارگری، علیرغم مقابله جدی دکتر قاضی زاده هاشمی و تیم مدیریتیش، با درایت مجلس این قوانین به برنامه هفتم برگردانده و اضافه شد.
2. زیر سوال رفتن شأن و جایگاه خانواده شهدا و ایثارگران در دوره مدیریتی دکتر قاضی زاده هاشمی با کشانده شدن درخواست ها و اعتراضات ایثارگران به کف خیابان و عدم برخورد منطقی، صحیح، دلسوزانه و مدبرانه با آنها
3. انتخاب مدیران ناکارآمد و بعضا دارای سوء سابقه مالی و سیاسی از میان حلقه دوستان و آشنایان و اقوام، علیرغم تذکرات مقامات مسئول
4. توقف و تعطیلی غالب برنامه های فرهنگی و آموزشی بنیاد بدلیل عدم اعتقاد و التزام و تعهد کافی(از جمله پرداخت هزینه تحصیل دانشجویان شاهد و ایثارگر بعد از سی سال متوقف گردید)
5. تعارض در رفتار سیاسی و ادعای سیاسی آقای قاضی زاده هاشمی با عمل سیاسی ایشان به ادعای اصولگرایی با بکارگیری افراد اصلاح طلب شناخته شده در بسیاری از پست های حساس
6. سوء رفتار و عملکرد در مواجه شخصی نسبت به موضوعات عمومی ایثارگران که شائبه عدم توانایی مدیریتی و حتی فراهم شدن فضا برای جریان نفوذ با هدف ایجاد نارضایتی در میان ایثارگران(به عنوان آخرین و مستحکم ترین سنگر نظام) را به شدت تقویت نمود
7. شائبه جدی درخصوص فساد و سوء مدیریت در زیر مجموعه های اقتصادی بنیاد که علیرغم گزارشات، از حمایت جدی ریاست بنیاد برخوردار بودند
8. عدم توانایی در مدیریت کلان و عدم ثبات مدیران انتصابی به گونه ای که تا کنون معاونین ایشان در بنیاد بالاترین بی ثباتی را در طول تاریخ بنیاد شهید داشته اند و اکنون سه معاونت بنیاد (حقوقی ، درمان ، آموزش و اداری مالی) پس از عزل و نصبهای عجولانه و استعفاهای عجیب با سرپرست اداره می شود
9. در سوابق مدیریتی وی در پیش از انتصاب به ریاست بنیاد شهید و امور ایثارگران، هیچ جایگاه مدیریتی مهمی مشاهده نمی شود
10. استفاده ابزاری مکرر از جایگاه ریاست بنیاد شهید با ارائه گزارش عملکرد غیر واقع از خدمات به خانواده شهدا و ایثارگران با هدف استفاده ابزاری در انتخابات که نه تنها برخلاف رعایت اصل کتمان می باشد بلکه در بسیاری از موارد اساسا فاقد اصالت و صحت می باشد
11. برای اولین بار در دوران ریاست آقای قاضی زاده هاشمی وام مسکن خانواده شهدا و ایثارگران دستخوش تغییرات اساسی شد و در سال اول پرداخت نشد و در سال بعد نیز با بهانه دهک بندی خانواده معظم شهدا و ایثارگران مجدد پرداخت آن با مشکل مواجه گردید.
🔴 منبع نزدیک به محسن رضایی: رضایی به دنبال اجماع است؛ او از نامزد خاصی حمایت نخواهد کرد
🔹یک منبع نزدیک به محسن رضایی دبیر شورای عالی هماهنگی اقتصادی سران قوا گفت: همانگونه که مکرراً اعلام شد، آقای رضایی تکلیف خود را اجماع در میان نیروهای انقلاب میداند و اجماع را در صدر اولویتهای انتخاباتی خود قرار داده و حمایت از یک کاندیدا، فرع بر مسئله اجماع است. لذا اخبار و شایعات بی اساس مبنی بر حمایت ایشان از یک نامزد خاص تکذیب میشود.
🔴 بیانیه اسماعیلی درباره انتخابات ریاست جمهوری/ تاکید بر صیانت از آرمانهای بلند رئیسجمهور شهید
🔹بخشی از متن بیانیه به این شرح است: انگیزه اصلی بنده، تببین و دفاعی گفتمان عزتآفرین انقلاب اسلامی برای تداوم راه نورانی این شهید عالیمقام و استمرار خدمت بود که در سیره و سلوک و مشی عملی استاد عزیزمان، رییسجمهور شهید، کارآمدی و کفایت خود را در کاملترین صورت به منصه ظهور رسانده بود.
🔹اینک با احترام به نظر شورای محترم نگهبان و با تقدیر از عزیزانی که در این مدت کوتاه بذل محبت و توجه داشتند، بهیژه همکاران خدوم در دولت مردمی که با اعلام حسن ظن خود، مرا ممنون فرمودند، از همه گروهها و اقشار انقلابی و متدین که حمایت و پایمردی خود در صیانت از آرمانهای بلند رئیسجمهور شهید و جامعالاطراف را نشان دادند، سپاسگزاری میکنم.
🔴 با نامزدهای ریاست جهموری آشنا شوید
🔹صلاحیت ۶ نفر از داوطلبان انتخابات ریاست جمهوری توسط شورای نگهبان احراز شد که شامل آقایان مسعود پزشکیان، مصطفی پورمحمدی، سعید جلیلی، علیرضا زاکانی، امیرحسین قاضیزاده هاشمی و محمد باقر قالیباف می شود.
#انتخابات۱۴۰۳
48.21M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ده دلیل قانع کننده برای شرکت در انتخابات
کاندیداها را بیشتر بشناسیم
👈 محمدباقر قالیباف
▫️رئیس مجلس شورای اسلامی
▫️شهردار تهران
▫️عضو حقیقی مجمع تشخیص مصلحت نظام
▫️فرمانده نیروی انتظامی
▫️فرمانده نیروی هوایی سپاه
▫️رئیس ستاد مرکزی مبارزه با قاچاق کالا و ارز
👈 سعید جلیلی
▫️عضو شورای راهبردی و روابط خارجی
▫️عضو حقیقی مجمع تشخیص مصلحت نظام
▫️دبیر شورای عالی امنیت ملی
▫️رئیس تیم مذاکره کننده هستهای ۸۶ تا ۹۲
▫️معاون اروپا و آمریکای وزارت امور خارجه
👈 مسعود پزشکیان
▫️وزیر بهداشت دولت هشتم
▫️نایب رئیس اول مجلس در دوره دهم
▫️نماینده مردم تبریز در ۵ دروه مجلس
👈 علیرضا زاکانی
▫️شهردار تهران
▫️دستیار رئیس جمهور
▫️نماینده ۴ دوره مجلس شورای اسلامی
▫️رئیس سازمان بسیج دانشجویی ۷۹ تا ۸۲
👈 امیرحسین قاضی زاده هاشمی
▫️معاون رئیس جمهور
▫️رئیس بنیاد شهید دولت سیزدهم
▫️نایب رئیس اول مجلس شورای اسلامی
▫️نماینده ۴ دوره مجلس شورای اسلامی
👈 مصطفی پور محمدی
▫️دبیر کل جامعه روحانیت مبارز
▫️رئیس سازمان بازرسی کل کشور
▫️وزیر کشور دولت نهم ۸۴ تا ۸۷
▫️رئیس هیئت امنای مرکز اسناد انقلاب اسلامی
▫️وزیر دادگستری دولت یازدهم
🔺️ مهرداد محمدی: عصبانی و تحت فشار بودم
بازیکن استقلال:
🔹بعد از بازی با پیکان واقعاً تحت فشار بودم. اصلاً قصدی برای مصاحبه نداشتم. اما خبرنگاران محترمی که آنجا حضور داشتند اصرار کردند و من هم از سر عصبانیت و به خاطر فشارهای روانی که رویم وجود داشت، آن حرفها را زدم که کاملاً اشتباه بود.
🔹سابقه من پاک پاک است و همه میدانند که همیشه اخلاق و ادب را رعایت میکنم اما متأسفانه اتفاقاتی که آن شب رخ داد، باعث شد چنین واکنشی نشان دهم که اصلاً درست نبود و از این بابت، از فدراسیون فوتبال، کمیته انضباطی و هواداران فوتبال عذرخواهی میکنم.
🔹 امیدوارم همیشه عدالت رعایت شود و تلاشهای یک تیم اینگونه هدر نرود. ما مستحق قهرمانی بودیم.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺 پزشکیان: وزیر خارجه من محمد جواد ظریف خواهد بود
🔹مسعود پزشکیان: کسانی که تجربه، علم و آگاهی دارند منتشان را میکشم تا در دولت من حضور داشته باشند/ انتصابات ما جناحی و طیفی بوده است که وضعیت کشور اینچنین شده.
🔺️انتشار نخستین اطلاعیه ستاد انتخاباتی سعید جلیلی
🔹️در این بیانیه اعلام شده که هواداران این نامزد میتوانند کمکهای مالی خود را به شماره حساب اعلام شده واریز کنند و مجموع واریزیها نیز در ادامه به صورت شفاف و علنی اعلام خواهد شد.
در این باره ملاحظات زیر را به استحضار ملت شریف ایران می رساند:
🔹️۱. تمامی مخارج مربوط به هزینه تبلیغات از محل جمع آوری کمکهای مردمی خواهد بود.
🔹️۲. این کمکها هیچ حق ویژه یا امتیاز خاصی برای کمک کنندگان ایجاد نخواهد کرد.
🔹️۳. اکنون تا آخرین روز قانونی تبلیغات، به صورت منظم مجموع مبالغ جمع آوری شده به طور شفاف و عمومی از طریق صفحات و کانالهای رسمی در پیام رسانهای داخلی منتشر میشود و پس از برگزاری انتخابات نیز ریز مخارج هزینه ها اعلام خواهد شد.
🔹️۴. برخی از فرهنگهای غلط سیاسی و انتخاباتی، از طریق شفافیت و اداره صحیح ستادهای انتخاباتی نامزدها در سراسر کشور شکل میگیرد و اگر ریشه برخی فسادها و رفتارهای مافیایی از طریق شفافیت در ستادها خشکانده شود، میتوان به تشکیل دولتی فسادستیز در آینده نیز امیدوار بود./ایرنا
#انتخابات