✔️ در برنامه با مردم ، آقای ##جلیلی با مردم گفتگو کرد:
۱. از نقش مردم سخن گفت. نقش مردم در انتخابهایشان.
۲. او گفت با مطالعه شب امتحانی نمیشود برنامه ریزی کرد و بنده و عده زیادی ذهنمان را روی حاشیه ها و لابیها بستیم تا بدون مناسبات جناحی، در دولت سایه با هزار نفر نشستیم و برنامه نوشتیم.
۳. گفت انواع مدیران در سطوح مختلف در جمع ما بودند. با این حال، ۱۴۰ بار به نقاط مختلف سفر کردم.
۴. گفت رئیس جمهور بعد حتی یک روز هم وقت تلف کردن ندارد. من بیشتر از این که نگران تهدیدات داخلی باشم، نگران عدم استفاده از ظرفیت های داخلی هستم.
۵. در حالی که از روی متن میخواند و کاغذ به کاغذ ورق میزد از اهمیت جریان حاکمیت ریال و ضرورت رعایت ضوابط در تسهیلات بانکها سخن گفت.
۶. او اولویت دوم دولتش را مشارکت فراگیر همه آحاد در پیشرفت کشور عنوان کرد. گفت رشد ۸ درصد به همین شرط میتواند محقق شود.
۷. دانشگاهها باید ماموریت داشته باشند که در رشد اقتصادی ۸ درصد مشارکته داشته باشند.
۸. وقتی دوربین را نزدیک میبرند، دکتر جلیلی عزیز در هر ثانیه یک پلک میزنند و زیر چشمشان تیره شده است. و وقتی در انتخاب کلمات میمانند، چشمشان را به طور کامل میبندند. نگران سلامتیشان شدم. انشاءالله سلامت و تندرست باشند.
۹. به روستاها اشاره کردند. به روستایی اشاره کردند که ۲۰۰ کارگاه دارد.
۱۰. جلیلی از لزوم تعامل سازنده با اکثر کشورها سخن گفت. که حتی در شرایط تحریم، با اکثر کشورها کار کرده ایم و اجازه نگاه جزئی نگر در این خصوص به کسی نمیدهند تا همچنان عمیق به این موضوع نگاه شود.
۱۱. گفت ما نه تنها باید غفلتهای تاریخی را جبران کنیم بلکه باید نگاه تحولی داشته باشیم. و به نقش تمدنی خودمان اهتمام بورزیم.
🔺این برنامه با بسم الله زیبایی که جلیلی در پایان متنش گفت، تمام شد.
جناب دکتر جلیلی بیشتر از این که از #برنامهها و یا #کارنامه و سوابقشان سخن بگویند ترجیح دادند که از #رویکردها سخن بگویند. و اول و آخر مقالهای که آن را به زیبایی خواندند ، از نقش مردم سخن گفتند و فرصتها و جهشها.
برایشان آرزوی موفقیت و بهروزی و سلامتی داریم.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🗳دکتر جلیلی: کسانی که درآمدهای نجومی دارند باید همانند کارگر و کارمند مالیات بدهنپ
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 جلیلی: قبل از دولت شهید رئیسی ادعا میشد: نفت فروخته نمیشود! ما راهکارهای فروش را به آن دولت ارائه دادیم و از همان زمان فروش نفت شروع شد.
🔹در دولت شهید رئیسی این برنامه جدی گرفته شد و به جایی رسید که روزانه ۱.۵ میلیون بشکه نفت فروختیم.
آنروز که ابوبکر رای آورد ، علی (ع) شکست نخورد، مردم سرنوشت خود را به تباهی سپردند...
آنروز که عمر بر مسند خلافت نشست، علی (ع) کوچک نشد، مردم اشتباهشان را تکرار کردند...
آنروز که شورای شش نفره،عثمان را برعلی (ع) ترجیح داد، علی (ع) شکست نخورد، خواص به مردم خیانت کردند..
ولی آنروز که علی (ع) به خواست مردم بر مسند خلافت نشست، خود را پیروز نمی دانست بلکه مسئول می دانست، آنروز فقط مردم پیروز شدند....
آنروز هم که شمشیر اشقی الاشقیا فرق علی (ع) را شکافت، باز هم علی (ع) شکست نخورد، که فرمود: فزت و رب الکعبه..
و این بزرگترین پیروزیست که رستگار شوی... ولی آنروز باز هم مردم شکست خوردند...
و آنروز که در کربلا، سر حسین (ع) و هفتادودو تن از یارانش به نیزه رفت و زینب (س) واسرا را به نام خارج شدگان از دین! درخرابه های شام گرداندند ومردم هلهله کنان به دورشان جمع شدند ..باز هم این مردم بودند که شکست خوردند....
شاید تمام روزهایی که مردم شکست خوردند نفهمیدند که شکست خورده اند وبرطبل شادی کوبیدند..و این قصه شکست مردم چیز عجیبی نیست، که تاریخ همچنان ادامه دارد...
این بحث امامت و ولایت از صدر اسلام خاری شده در چشم خیلی از دشمنان واقعی این دین؛ دردی که بعد از ۱۴۰۰ سال هنوز براشون تازگی داره و حتی دیده میشه بعضی از درون اسلام با این مسئله مشکل دارن!حتی بعضی از اونایی که ملبّس هستند به لباس پیغمبر!!!
سیاسیون در مقام_حرف معتقدند، از همه حتی امام زمان هم، می شود انتقاد کرد.امادر مقام_عمل، از نزدیکان آنان اگرانتقاد کنی تاب نمی آورند
از شهید نواب پرسیدن :
چرا آرام نمی نشینی؟ ببین آیت الله بروجردی ساکت است.
نواب گفت:
آقای بروجردی سرهنگ است، من سربازم!
سربازاگرکوتاهی کند، سرهنگ مجبور میشودبیاید وسط!!...
هر بار که رهبری دارد می آید وسط میدان،یعنی ما سربازها کم گذاشته ایم..
اللهم اجعل عواقب امورناخیر
اگر نماز قضا بشه میشه جبران کرد.
اگر روزه قضا بشه میشه جبران کرد.*
ولی اگر دفاع از "ولایت" قضا بشه، تاریخ به ما میگه نمیشه جبران کرد.*
یکبار در سقیفه قضا شد، حضرت زهرا "سلام الله علیها" را شهید کردند.
یکبار در صفین قضا شد، حضرت علی "علیه السلام" را شهید کردند.
یکبار در کوفه قضا شد، تابوت امام حسن "علیه السلام" تیرباران شد.
یکبار در کربلا قضا شد، بر پیکر امام حسین "علیه السلام" اسب تازاندند.
مواظب باشیم "ولایتمان" قضا نشود.
بصیرت چیست؟ به زبان ساده و روان یعنی تشخیص حق از باطل در زمان خاص خودش
منتظران و یاوران مهدی "عجل الله" همانند حاج قاسم مطیع رهبری هستند
ان شاءالله
#انتخابات #اصلح
#هوشیار_باشیم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
.
♻️ تقطیع و تحریف گفتگوی رسایی
حتما شما هم این فیلم تقطیع شده از گفتگوی رسایی را دیدهاید. در ایام انتخابات مجلس دهم و ریاست جمهوری ۹۶ این کلیپ تقطیع شده در کانالهای اصلاحطلب، اعتدالی و ضدانقلاب میلیونها بازدید کننده داشت. بعدها کانال (مملکته) به تحریف آن اعتراف کرد. هرچند اصل اینکه هاشمی رفسنجانی چنین اعتقادی داشته را انکار میکردند.
در آستانه هر انتخابات هم مجددا آن را منتشر میکنند از جمله در روزهای اخیر. در حالی که موسوی خویینیها در گفتگو با ایرنا پلاس (خبرگزاری ایرنا ۲۵ دی ۹۷) میگويد:
"در انتخابات سال ۷۶ متوجه شدیم میخواهند بازی انتخابات را به هم بزنند و کسی را که میخواهند، روی کار بیاورند. من و آقای کروبی رفتیم خدمت آقای هاشمی، گفتیم ظاهرا آنچه میفهمیم بنا نیست انتخابات روال عادی و طبیعی خود را طی کند...
آقای هاشمی در پاسخ گفت: اتفاقا من با آقای خامنهای اینجا اختلافنظر دارم. ایشان نظرش این است که باید انتخابات خیلی پرشور باشد و مردم همه بیایند و هرچه مردم بیشتر بیایند بیشتر تأیید نظام است. اما من میگویم آقا شما بگویید نظرتان چه کسی است، ما همه میرویم کار میکنیم که همان بشود.
آقای هاشمی معتقد بود بالاخره یک رئیسجمهور لازم داریم، آقای خامنهای بگوید چه کسی بشود یا با هم توافق کنیم که چه کسی بشود. ما تلاش میکنیم که همان بشود."
تاجزاده، لاریجانی و روحانی ادعا میکردند که منتقدان آنها از مشارکت بالا واهمه دارند! در حالی که پدرخوانده این جریان، معتقد به مهندسی آرا با مشارکت حداقلی بوده است.
651_44256273246950.pdf
620.3K
🔰محور های گفتمان سازی تبیین شخصیت مغتنم شهید رئیسی و خدمات ایشان
♦️ انعکاس رقابتهای انتخاباتی ایران در اندیشکدهها و خبرگزاریهای خارجی
1️⃣ «موسسه کشورهای عربی خلیج (فارس) در واشنگتن (AGSIW)»: اگر مشارکت در انتخابات همانند سال ۱۴۰۰ کم باشد جلیلی احتمالا با حدود ۳۰ درصد آرا انتخاب خواهد شد.
2️⃣ «پایگاه ریسپانسیبل استیت کرافت»: پیشبینی میشود که در صورت انتخاب مسعود پزشکیان، سیاست خارجی ایران لحن معتدلتری به خود گیرد. این تغییر میتواند بهبود روابط با اتحادیه اروپا و همکاری سازندهتر با آژانس بینالمللی انرژی اتمی را در پی داشته باشد.
3️⃣ «موسسه امریکن اینترپرایز»: رئیسجمهور بعدی ایران به دلیل نقشی که احتمالاً در تعیین رهبر بعدی خواهد داشت از اهمیت ویژهای برخوردار است.
4️⃣ «انبیسی نیوز»: مسعود پزشکیان تنها کاندیدای اصلاحطلب در میان اصولگرایان است و به نظر نمیرسد شانس زیادی داشته باشد.
5️⃣ «نشنال نیوز»: هیچیک از کاندیداها جزئیات برنامههای خود را ارائه نکردهاند، اما همه آنها وعده بهبود وضعیت اقتصادی را دادهاند.
6️⃣ «فرانس ۲۴»: انتخابات این ماه در شرایط بحرانی برگزار میشود، زیرا جنگ غزه بین اسرائیل و حماس و همچنین تنشها بر سر برنامه هستهای ایران ادامه دارد.
7️⃣ «الجزیره»: لیست نامزدهای تأیید شده و جناحهای سیاسی مرتبط نشان میدهند که ایران احتمالاً بعد از انتخابات به سیاست فعلی خود ادامه خواهد داد. انتخابات در شرایطی برگزار میشود که جنگ اسرائیل در غزه، ایران را در معرض درگیری مستقیم قرار داده است.
8️⃣ «نیویورک تایمز»: رئیسجمهور بعدی ایران باید تصمیمات مهمی درباره وضعیت هستهای کشور بگیرد. انتخابات در شرایطی برگزار میشود که تنشها با غرب بر سر کمک ایران به روسیه در جنگ اوکراین و برنامه هستهای ایران بالا گرفته است.
9️⃣ «شبکه CNN» : انتظار می رود رقابت شدیدی بین قالیباف و جلیلی که هر دو در انتخابات ریاست جمهوری 2021 از رئیسی حمایت کردند، وجود داشته باشد.
🔟 «بلومبرگ»: انتخابات ایران در بحبوحه شرایط بحرانی غرب آسیا برای واشنگتن مهم است و آمریکا با دقت، انتخابات ایران را زیر نظر گرفته است.