فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 ماجرای «به شما ناهار دادند؟» چه بود
🔹اهل نمایشبودن، تهمت ناروایی بود که برخی به شهید رئیسی زده بودند. هر رفتاری که از رئیسجمهور در سفرهای استانی سر میزد، بهانهای میشد که بعضی رسانهها دست به یک فضاسازی جدید علیه او بزنند.
🔹اینها را رئیس مرکز ارتباطات مردمی نهاد ریاستجمهوری میگوید و از میان مصادیق مختلف کملطفیهایی که در در حق شهید جمهور شد، دست میگذارد روی ۲ نمونه که بیشتر در رسانهها دستبهدست شد.
🔹صالحی میگوید: «ما در هر سفر استانی، برای پاسخگویی بهتر به تماسهای مردمی، ۸۰۰ نفر را آموزش میدادیم تا در ۳ روز در ۲ نوبت کاری، تماسهای مردم با سامانهٔ ۱۱۱ مرکز سامَد (سامانهٔ الکترونیکی ارتباط مردم و دولت) را ثبت کنند.
🔹اتفاقی که در بهمن ۱۴۰۰ افتاد این بود که آقای رئیسی در جریان دور اول سفر استانی به گیلان، از مرکز سامد این استان هم بازدید کرد. رئیسجمهور به آنجا رفت و با نیروهای نوبت بعدازظهر که مشغول کار بودند، احوالپرسی و صحبت کرد. در همان بین از یکی از آن نیروها سؤال کرد: «به شما ناهار هم دادند؟»
🔹اما در برخی رسانهها این موضوع را اینطور نشان دادند که آن فرد، کارگر یک کارخانه یا یک کارآفرین بوده و داشته دغدغه و مشکلش را مطرح میکرده اما آقای رئیسی به جای اینکه اجازه بدهد او حرف بزند یا به مشکلش اهمیت بدهد، از او درباره ناهار سؤال کرده.
🔹در حالی که واقعیت ماجرا این بود که او یکی از کارشناسان سامد بود و داشت دربارهٔ موضوعات و مشکلاتی که مردم با این سامانه در میان گذاشتهاند صحبت میکرد.»
48.82M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴شروع تحریم با خیانت دوستان آقای #پزشکیان در مجلس بود و در ادامه با فریب دادن مردم برای برداشتن آن تحریم خود ساخته دولت تشکیل دادن تحریم را بر نداشتن و با خیانت ها و بحران سازی، هر روز یک کمبود و قحطی را به مردم می چشاندند و میگفتند با تحریم ما نمیتوانیم کار کنیم
🔻 تشکیل #دولت_سوم_روحانی یعنی تکرار دوباره این چرخه ، یعنی ما نمیتوانیم کار کنیم ، یعنی نمیگذارند ما کار کنیم ، یعنی دو باره قحطی پوشک ، شیر خشک ، قائله بنزین ، چاپ نکردن کارت ملی به خاطر تحریم، کمبود گوشت ،کمبود مرغ ، نبود دارو ، نبود واکسن به بهانه fatf، نبود قوطی رب گوجه ، دوباره ذلت دادن مردم با قضیه نفت در مقابل غذا و اینستکس ظریف ، کشته شدن مردم در صف های سبد کالا ، ربط آب خوردن به تحریم ، تعطیلی فناوری های فضایی و های تک کشور ، و ... خلاصه شکنجه دادن مردم برای پذیرش شکست و اجبار حاکمیت به مفت فروختن سرمایه های ملت به غربی ها
💬سخنان استاد حسن عباسی سال ۹۷
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📌سعید جلیلی: فیلترینگ توییتر و اینستاگرام باید برداشته شود
🔴مناظره اول فرهنگی سیاسی و مناظره دوم اقتصادی است
♦️در این دو مناظره تلاش بر این است فرصتها کوتاهتر و سؤالات مستقیمتر شوند.
♦️در مناظرههای دونفره نامزدها روبروی هم قرار میگیرند و در خصوص یک موضوع با هم صحبت میکنند و به سؤالات پاسخ میدهند و امکان مقایسهای دو نامزد فراهم میشود.
♦️بخش پرسش و پاسخ نامزدها حداکثر ۹۰ دقیقه خواهد بود و از نامزدها ۱۰ سوال پرسیده میشود. در این مناظره از دو نامزد خواسته میشود به سؤالات با صراحت پاسخ دهند.
15.69M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 سعید جلیلی: از صبح شنبه با قدرت کار را شروع می کنیم
🔹جلیلی در دیدار با نمایندگان ادوار مجلس:
اینکه مردم را میهراسانانند فرار به جلوست و خود را نگران این بحثها نکنید. انتخاب شعار یک جهان فرصت یک ایران جهش، به خاطر قشنگ بودن این جمله نبوده است بلکه برای استفاده از حداکثری از ظرفیتها فرصت کم است.
🔹باید برای برنامه داشت، ما فرصت گذراندن مصرفانهای برای اوقات نداریم و نمیتوانیم که تازه برویم مسائل را بفهمیم، بعد به دنبال سوالات باشیم بعد کارشناس را انتخاب کنیم و مرحله بعد به دنبال یافتن راه حلها باشیم.
🔹از صبح شنبه در نقطه رهایی هستیم، اگر انتخاب ملت و تقدیر الهی بر این قرار گرفت که مارا انتخاب کنند، باید با قدرت از صبح شنبه کار را شروع کنیم.
🔰درس های روز جمعه
🔻روز جمعه انتخابات چهاردهمین دوره ریاستجمهوری برگزار شد و از آنجا که هیچکدام از کاندیداها به نیمی از آراء مردم دست پیدا نکردند، جمعه این هفته نیز انتخابات برگزار میشود. حدود
25 میلیون نفر در این انتخابات شرکت کردند و همان نصاب انتخابات قبل را به ثبت رساندند و ترکیب آراء شهروندان در حد فاصل انتخابات قبل تا این انتخابات تفاوت عمدهای را نشان نمیدهد. مشارکت در انتخابات ایران به معنای دقیق کلمه «داوطلبانه» است و هیچ مشوق یا معاقبی در این میان وجود ندارد کما اینکه هیچ ساختار و تشکیلات واقعی و فراگیری برای آوردن مردم به پای صندوق رأی وجود ندارد، مردم واقعاً بر پایه علاقهای که به دین، ایران و جمهوری اسلامی دارند در انتخاباتها، راهپیماییها و مراسم مذهبی شرکت میکنند. وجود دستکم 25 میلیون نفر از مردمی با این اوصاف بسیار ذیقیمت و ارزشمند است. درخصوص انتخابات جمعهای که گذشت و جمعهای که در پیش است، نکات زیر اهمیت دارد:
1ـ انتخابات روز جمعه گذشته در فضائی برگزار شد که نظام جمهوری اسلامی با سماحت تمام و با در اختیار گذاشتن مجانی امکانات رسمی خودش از جمله صدا و سیما ـ که در میان انواع دیگری از رسانهها بیرقیب محسوب میشودـ اجازه داد هر ادعایی از زبان کاندیداهایی که در مظان ریاستجمهوری قرار داشتند، بیان شود این در دنیا کمنظیر است. در جریان تبلیغات تلویزیونی این انتخابات حتی آنگاه که بعضی موضوعات اساسی به چالش کشیده میشد، نظام با سماحت برخورد کرد. البته این از یک منظر نقص است و جای افتخار ندارد ولی آنچه اتفاق افتاد از نُرم آزادی بیان در دنیا بالاتر است و جالب این است که بعضیها که حداکثر سوءاستفاده را از این نقیصه میکنند، بیشترین انتقاد را به وضع آزادیها در ایران دارند! کاندیداها و ستادها و هواداران آنان بدون آنکه هیچ هزینهای برای استفاده از ظرفیت فراگیر صدا و سیما بپردازند یا تعهد خاصی نسبت به استفاده بیدریغی که از دستگاه عریض و طویل تبلیغی نظام ـ یعنی دهها شبکه تلویزیونی، رادیویی و اینترنتی ـ داشته باشند، برای معرفی خود و برنامههایشان از آن استفاده کردند.
2ـ یکی از مسائل مهم تاثیرگذار در مشارکت مردم، وضع اقتصادی کشور و بخصوص آنچه در عرصه معیشت جاری است، میباشد.
در نگاه اول، آنچه به نظر غیرقابل انکار و اغماض میآید این است که انتظارات تودههای مردم که گرفتار مشکلات معیشتی میباشند از دولتها برآورده نشده است. البته کارشناسهای اقتصادی و نهادهای تخصصی داخلی و بینالمللی، اقدامات دولت شهید رئیسی در عبور دادن کشور از شرایط سخت اقتصادی را بسیار مهم و اثرگذار ارزیابی کردهاند. انتقال از «دولتی ورشکسته» به دولتی با رشد اقتصادی متوسط 6 درصد، فاصله قبل و بعد دولت شهید رئیسی را نشان میدهد و بسیار ارزشمند است و حتماً در خاطره ملت ایران میماند.
اما آنچه مردم در دورههای گذشته در روزمره زندگی با آن مواجه بودند با آنچه در تلاش دولتها بود، فاصله داشت. در این میان دولت شهید رئیسی تلاش زیادی کرد تا این فاصله را بردارد اما دوره آن کوتاه شد و بسیاری از نیات اقتصادی و اقدامات آن توسط مردم لمس نشد.
مردم اقتصاد را نه از منظر تئوریهای اقتصادی، نه از منظر افقها و نه از منظر پیشرفت در امور اساسی کشور بلکه از منظر آنچه در هنگام خرید روزانه با آن مواجه هستند، میبینند.
3ـ در این انتخابات یک بار دیگر موضوع ضرورت کار منسجم سیاسی و در طول سال و نه موسمی و یا انتخاباتی، خود را نشان داد. تشکلها و اقدامات تشکلگرایانه نقش بسیار مهمی در توضیح آنچه یک شهروند بهطور واقعی با آن مواجه است، دارد و میتواند جمعیتها را در یک سامانه محاسبهگرایانهتر قرار دهد و به دولت اجازه دهد سیاستهایی که برای کشور ضرورت دارد و در عین حال زخمها و دردهایی دارد، با تنش کمتر به اجرا درآورد.
در این انتخابات دو کاندیدا رأی بسیار بیشتری از سایر رقبا داشتند؛ دکتر پزشکیان و دکتر جلیلی که خود این جای مطالعه دارد. اگر در مقام مقایسه برآئیم میبینیم که این دو به یک
بدنه مطمئن متکی بودهاند. جریان اصلاحات بالاخره در طول زمان «بدنه ویژه» خود را پیدا کرده که شامل دو بخش مستقر و سیار میشود که میتواند در فاصله کوتاهی به خط شود و به مدد
یک کاندیدا ولو پیش از آن چندان شهرتی نداشته بیاید. دکتر سعید جلیلی هم در طول نزدیک به 15 سال گذشته از طریق مداومت در ارتباط با طیفهای خاص به یک «شبهتشکل» رسیده و آن را به مدد بعضی همگنان سیاسی ـ مثل جبهه پایداری ـ فراگیر کرده است. این به اصطلاح «دولت سایه» به دکتر جلیلی کمک کرد تا به بخشهای کارشناسی حکومت هم وصل شود و با آنان در
یک تعامل مثبت قرار گیرد. این دو را وقتی با وضع حضور دکتر قالیباف مقایسه میکنیم، میبینیم او با آنکه سابقه اجرائی بسیار بیشتری از این دو داشته و از این دو بسیار موفقتر بوده است، ولی فاقد تشکل و شبهتشکل میباشد و از اینرو از «واسطه»ای که منطق و نیت او را از رسانه به توده برساند و به باور تبدیل کند و از آنان «یاورانی پا به کار» بسازد، بیبهره میباشد.
4ـ جمعه آینده، اقدام ناتمام 8 تیر ماه تکمیل میشود و کافی است یکی از دو کاندیدای باقیمانده، یک رأی بیش از دیگری به دست آورد. بنابراین این صحنه با حضور پرشور یا حضور کمرمق برگزار میشود. واقعیت این است که کشور ایران اینک با دو مدل اداره مواجه است. این دو مدل هر کدام تأثیر خاصی بر سرنوشت مردم و آینده کشور برجای میگذارد. از این رو جای بیتفاوتی
و رها کردن صحنه نیست. اگر ایران در قاب اکثریت دیده نشود آسیب میبیند. از این رو مردم باید با حضور حداکثری خود،
یک اتفاق نیروبخش شکل بدهند تا دولت برآمده از آن با انرژی بیشتری در جهت رفع مشکلات و ساخت درست آینده گام بردارد.
♦️جزئیات نتایج انتخابات ریاست جمهوری به تفکیک استانها؛ خراسان رضوی
▫️سعید جلیلی ۵٠/٢ درصد
🔹مسعود پزشکیان ٢٧/۴ درصد
🔸محمدباقر قالیباف ١٧/٨ درصد
▪️مصطفی پورمحمدی ٠/٠٨ درصد
➕جلیلی: یک میلیون ٢٢٠ رای
➕پزشکیان: ۶۶١ هزار رای
➕قالیباف: ۴٣٠ هزار رای
➕پورمحمدی: ١٩ هزار رای
♦️جزئیات نتایج انتخابات ریاست جمهوری به تفکیک استانها؛ آذربایجان شرقی
🔹مسعود پزشکیان ٧۶/١ درصد
▫️سعید جلیلی ١٧/۴ درصد
🔸محمدباقر قالیباف ۴/١ درصد
▪️مصطفی پورمحمدی ٠/٠۵ درصد
➕پزشکیان: یک میلیون ۶٧ هزار رای
➕جلیلی: ٢۴٣ هزار رای
➕قالیباف: ۵٧ هزار رای
➕پورمحمدی: ٧ هزار رای
♦️جزئیات نتایج انتخابات ریاست جمهوری به تفکیک استانها؛ خوزستان
▫️سعید جلیلی ۴۵/٨ درصد
🔹مسعود پزشکیان ٣٧/٩ درصد
🔸محمدباقر قالیباف ١۵/٣ درصد
▪️مصطفی پورمحمدی ١/١ درصد
➕جلیلی: ۵٢۴ هزار رای
➕پزشکیان: ۴٣٣ هزار رای
➕قالیباف: ١٧۵ هزار رای
➕پورمحمدی: ١٢ هزار رای
♦️جزئیات نتایج انتخابات ریاست جمهوری به تفکیک استانها؛ فارس
▫️سعید جلیلی ۴٧/٩ درصد
🔹مسعود پزشکیان ۴١/٢ درصد
🔸محمدباقر قالیباف ١٠/٢ درصد
▪️مصطفی پورمحمدی ٠/٨ درصد
➕جلیلی: ۶٣۴ هزار رای
➕پزشکیان: ۵٣٣ هزار رای
➕قالیباف: ١٣٣ هزار رای
➕پورمحمدی: ١٠ هزار رای
♦️جزئیات نتایج انتخابات ریاست جمهوری به تفکیک استانها؛ گیلان
🔹مسعود پزشکیان ۴٨ درصد
▫️سعید جلیلی ٣٣ درصد
🔸محمدباقر قالیباف ١۴ درصد
▪️مصطفی پورمحمدی ١ درصد
➕پزشکیان: ٣١٧ هزار رای
➕جلیلی: ٢١۶ هزار رای
➕قالیباف: ٩٠ هزار رای
➕پورمحمدی: ٧ هزار رای
♦️جزئیات نتایج انتخابات ریاست جمهوری به تفکیک استانها؛ کرمان
▫️سعید جلیلی ۴۵ درصد
🔹مسعود پزشکیان ٣١ درصد
🔸محمدباقر قالیباف ١٩/۶ درصد
▪️مصطفی پورمحمدی ٠/٠٨ درصد
➕جلیلی: ۴٧٧ هزار رای
➕پزشکیان: ٣٢٩ هزار رای
➕قالیباف: ٢١۵ هزار رای
➕پورمحمدی: ٨ هزار رای
♦️جزئیات نتایج انتخابات ریاست جمهوری به تفکیک استانها؛ یزد
▫️سعید جلیلی ۴٩ درصد
🔹مسعود پزشکیان ٣٨ درصد
🔸محمدباقر قالیباف ٨ درصد
▪️مصطفی پورمحمدی ٠/٠٩ درصد
➕جلیلی: ٢١٣ هزار رای
➕پزشکیان: ١۶۵ هزار رای
➕قالیباف: ٣۵ هزار رای
➕پورمحمدی: ٣ هزار رای
♦️جزئیات نتایج انتخابات ریاست جمهوری به تفکیک استانها؛ اردبیل
🔹مسعود پزشکیان ٧٧/٣ درصد
▫️سعید جلیلی ١۴/٧ درصد
🔸محمدباقر قالیباف ٧/٣ درصد
▪️مصطفی پورمحمدی ٠/٠۵ درصد
➕پزشکیان: ٣٨٢ هزار رای
➕جلیلی: ٧٣ هزار رای
➕قالیباف: ٣۶ هزار رای
➕پورمحمدی: ٣ هزار رای
♦️جزئیات نتایج انتخابات ریاست جمهوری به تفکیک استانها؛ اصفهان
▫️سعید جلیلی ۵۶/٧ درصد
🔹مسعود پزشکیان ٢٧/٩ درصد
🔸محمدباقر قالیباف ٩/١ درصد
▪️مصطفی پورمحمدی ١/٠٨ درصد
➕جلیلی: ٨۶٨ هزار رای
➕پزشکیان: ۴٢٨ هزار رای
➕قالیباف: ١٣٩ هزار رای
➕پورمحمدی: ١۶ هزار رای
┄
🔰 گزیده بیانات رهبر انقلاب در دیدار اعضای ستاد برگزاری کنگره بینالمللی شهدای مقاومت و مدافع حرم که در تاریخ ۳۰ خردادماه ۱۴۰۳ برگزار شده بود، صبح امروز (شنبه، ۱۴۰۳/۰۴/۰۹) در محل برگزاری این کنگره در حرم مطهر رضوی منتشر شد.
🔸 حضور جوانانی با ملیتهای مختلف در قالب مدافعان حرم نشان داد انقلاب اسلامی بعد از گذشت بیش از چهار دهه، قدرت بازآفرینی همان شور و حماسه اول انقلاب را دارد.
🔹 آرمانهای بلند مکتب اهلبیت(ع) همچون عدالت، آزادی، مبارزه با قدرتهای ظالم و «ایثار و فداکاری در راه حق»، همواره در میان وجدانهای پاک طالب دارند.
🔸حضرت آیتالله خامنهای حرکت دانشجویان دانشگاههای آمریکا در دفاع از مردم غزه را نمونهای از وجود وجدانهای پاک در دنیا برشمردند و افزودند: مهم این است این پیام دفاع از حرم که در واقع دفاع از آرمانهای انسانیت است، به گوش وجدانهای پاک در دنیا رسانده شود.
🔹 هر حرکت و نهضت و انقلابی که از محیط بینالمللی و منطقهای خود غافل شود، قطعاً ضربه خواهد خورد، همانگونه که حرکت ملت ایران در قضیه مشروطه و در قضیه ملی شدن صنعت نفت به دلیل سرگرم شدن به مسائل داخلی و غفلت از دخالتگران خارجی آسیب دید و به سرانجام نرسید.
🔸 امام بزرگوار(ره) از همان روزهای آغازین نهضت اسلامی و همچنین از ابتدای پیروزی انقلاب اسلامی همواره متوجه دخالت بیگانگان و نگرش جهانی و منطقهای و سرگرم نشدن به مسائل داخلی بود و در بیانات خود در این زمینه تذکر و هشدار لازم را میداد.
🔹 دشمن در طراحی خود قصد داشت با تصرف منطقه و همزمان با وارد کردن فشارهای اقتصادی و سیاسی و همچنین «عقیدتی و مذهبی» به ایران، نظام اسلامی را از بین ببرد اما جمعی از جوانان با ایمان، با مرکزیت جمهوری اسلامی، این نقشه پرخرج استکبار را به شکست کشاندند.
🔸 با چنین نگاهی باید گفت حرکت مدافعان حرم ایران و منطقه را نجات داد.
🔹 رهبر انقلاب اسلامی با اشاره به ماهیت خشن و بیرحم و غیرانسانی تشکیلات داعش و گروههای همسو با آن که با حمایتهای تسلیحاتی و تبلیغاتی آمریکا و غرب شکل گرفته بودند، افزودند: هدف از این تشکیلات، ناامن کردن منطقه و بهویژه ایران بود اما مدافعان حرم این خطر بزرگ را نیز خنثی کردند.
🔸صفا، شجاعت، ایثار، اخلاص و «اعتقاد عمیق به مبانی دینی» در جوانان مدافع حرم، پدیدهای شگفتانگیز و بینظیر است که غلط بودن تحلیلهای غربگرایان را نشان داد و این موضوع جز با لطف و عنایت الهی و اهلبیت(ع) نمیتوانست شکل بگیرد.
🔰 انتخابات ایران به قیمت گوشت بستگی دارد نه به ایدئولوژی!
🔻 «اندیشکدۀ کوئینسی» آمریکا (Quincy Institute for Responsible Statecraft) در مطلبی با عنوانِ «[نتیجۀ] انتخابات در ایران به قیمت گوشت بستگی دارد نه به ایدئولوژی»، آورده است که با *کاندیداتوری مسعود پزشکیان* در انتخابات ریاستجمهوری ایران این احتمال وجود دارد که امید و انگیزه به جوانان ایرانی بازگردد و *باعث شود که نسل Z، از ایدۀ انقلاب ازطریق خیابان به ایدۀ تغییر و اصلاح ازطریق صندوق رأی، تغییرِ رویکرد بدهد.* نویسندۀ گزارش اضافه میکند که نسل Z پس از مرگ مهسا امینی به این نتیجه رسیده بود که تنها راهکار ممکن، انقلاب خیابانی و سرنگونی نظام است؛ اما ازآنجاکه از این راه طَرفی برنبست، ممکن است شانس خود را از مسیر صندوق رأی و حمایت از مسعود پزشکیان امتحان کند؛ چراکه او از *تعامل با کشورهای غربی (رفع تحریمها)* و آزادی در داخل صحبت کرده است.
⬅️ در ادامۀ این مطلب آمده است که بسیاری از رأیدهندگان ایرانی، دغدغۀ ایدئولوژی و مشروع بودن یا مشروع نبودن نظام جمهوری اسلامی را ندارند. برعکس، اولویت آنها، بهبود اوضاع اقتصادی وخیمی است که سالها است رنجشان میدهد. بنابراین، *ایرانیان بهدنبال فردی هستند که بتواند قیمت گوشت را کاهش بدهد تا از ایدئولوژی و مشروعیت و آرمان و... سخن بگوید!*
🌏 نویسنده به سیاستهای منطقهای ایران نیز اشاره میکند و یادآور میشود که صرفنظر از اینکه چه کسی برندۀ انتخابات شود، *سیاستهای منطقهای تهران تغییر قابلتوجهی نخواهد کرد؛* چراکه ایران بهعنوان رهبر محور مقاومت، به حمایت از گروههای مقاومت در سراسر خاورمیانه ادامه خواهد داد و سیاستِ بهبود روابط با همسایگان عرب را با هدف کمک به خنثیسازی تحریمهای غرب، دنبال خواهد کرد.
🇮🇷🇺🇸 تاثیر نتیجۀ انتخابات بر سیاست ایران در قبال آمریکا نیز از جمله موضوعاتی است که در گزارش کوئینسی به آن پرداخته شده است. نویسندۀ گزارش دراینخصوص مینویسد: *«برخلافِ سعید جلیلی که آمریکاستیز و مخالف توافق هستهای است، مسعود پزشکیان، به تعامل با آمریکا و مذاکرۀ مستقیم با واشنگتن برای حل چالشها و احیای توافق هستهای اعتقاد دارد.»* بااینحال، نویسنده معتقد است که اگرچه پیروزی پزشکیان میتواند گشایشهایی را در روابط ایران و آمریکا ایجاد کند، نباید انتظارات زیادی دراینخصوص داشت؛ چراکه *مشکلات بین ایران و آمریکا عمیقتر از سال 2013 شده است؛* شکاف بیاعتمادی بین دوکشور بیشتر شده است؛ معکوس کردنِ پیشرفتهای هستهای ایران دشوارتر و ازنظر سیاسی پرهزینهتر شده است و مهمتر از همۀ اینها، در جهانِ چندقطبیِ امروزی، ایران گزینههای بیشتری پیشِ رو دارد.
┄
28.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔰تحلیل ویژه جهت تشویق مشارکت حداکثری
🎙استاد عالی
#انتخابات
#مشارکت_حداکثری
گزارش اقتصادی سه ساله دولت رئیسی در مقایسه با سه سال آخر روحانی.pdf
6.35M
🔺گزارش اقتصادی سه ساله دولت شهید رئیسی در مقایسه با سه سال آخر دولت دوازدهم
📎 #انتخابات
📎 #انتخاب_درست
📎 #حماسه_جمهور
📊 پزشکیان و جلیلی در دور اول در کدام استانها رأی بیشتری آوردهاند؟!
🔹 پزشکیان بهترین وضعیت را در سه استان آذری زبان شمالغربی دارد. او در هر یک از این استانها حائز بیش از ۷۵ درصد آرا شده است.
🔹 او همچنین در بیشتر اقوام(کرد، آذری، لر و ترک) و اقلیتها(سیستان و بلوچستان و گلستان) وضعیت بهتری دارد.
🔹 جلیلی بهترین وضعیت را در سه استان قم، اصفهان و خراسان جنوبی دارد. او در این استانها ۶۰ درصد یا قدری بیش از آن را به دست آورده است.
🔹 اختلاف بین دو نامزد در ۶ استان تهران، چهارمحال و بختیاری، خراسان شمالی، قزوین، مازندران و هرمزگان حداکثر ۵ درصد است.
┄
.
♨️ خیانت کرسنت و خائنینی که هنوز مجازات نشدند
در سال ۱۳۸۱ که آقای زنگنه وزیر نفت بود قراردادی با شرکت کرسنت پترولیوم منعقد کرد که قرار شد گاز خام ایران از طریق این شرکت به مدت ۲۵ سال به امارات صادر بشه، اما در ادامه حکومت ایران به ۲ دلیل مانع اجرای این قرارداد شد.
دلیل اول:
تحویل گاز در جزیره بوموسی:
امضای این قرارداد با قرار تحویل گاز در جزیره بوموسی به امارات در واقع به نوعی تایید ادعای امارات بر مالکیت جزایر سه گانه تلقی میشد، چرا که طبق قاعده، تحویل باید در مرز آبی دو کشور ایران و امارات انجام میشد و بعدها امارات میتونست همینو دستاویز خودش برای ادعای مالکیتش به این جزایر قرار بده و بگه اونجا متعلق به امارات بود که من گاز رو تحویل میگرفتم.( این نکته با اهمیت هست اما موضوع امروز من نیست)
دلیل دوم:
کشف فساد گسترده در این قرارداد
۱_وجود دو شرکت دلال توی این قرارداد نشان از فساد داشت در حالی که دولت مستقیم میتونست خودش اقدام به عقد قرارداد با امارات داشته باشه!
۲_در کمال تعجب این قرارداد طوری نوشته شده بود که با افزایش قیمت نفت ضرر ایران بیشتر میشد و این در حالی بود که همه میدونستن قیمت نفت در حال افزایشه و این مسئله اتفاقی نبود و بعضیها مدعی شدن که رد پای فساد و رشوه و تبانی افرادی مثل زنگنه و مهدی هاشمی و فردی به نام یزدانپناه در این قرارداد مشاهده شد.
(اینکه چطور یزدانپناه سربه نیست شد و مابقی مسئله هم به کنار و موضوع بحث ما نیست!)
قسمت مهم از اینجا شروع میشه!
به هر حال این قرارداد عملی نشد و
امارات بدلیل انجام ندادن تعهدات از طرف ایران به دادگاه لاهه شکایت کرد.
طبق قاعده اگه ثابت بشه که در قراردادی فساد و تبانی اتفاق افتاده باشه اساسا اون قرارداد باطل اعلام میشه و همینطور هم شد و قرارداد در آستانه ابطال بود که ناگهان مردم ایران به روحانی رای دادن!
بعضی نمایندگان مجلس وقت به روحانی و زنگنه تذکر دادن که اگه زنگنه وزیر نفت بشه امارات میتونه به همین موضوع استناد کنه و وجود فساد در پرونده کرسنت رو در دادگاه لاهه رد کنه ولی روحانی بدون توجه به این تذکرات زنگنه رو به مجلس معرفی کرد و توی مجلس هم علی رغم تذکرات مجدد با حمایت علی لاریجانی رئیس مجلس وقت، زنگنه رای اعتماد گرفت و وزیر نفت شد!
حالا دیگه همه چی عوض شد و به ضرر ایران ورق خورد!
همین اتفاق باعث شد امارات به دادگاه لاهه اعلام کنه که فسادی در این قرارداد وجود نداره چون زنگنه به عنوان متهم فساد نه تنها در ایران محاکمه نشد بلکه وزیر هم شد!
دادگاه هم این دلیل رو پذیرفت و ایران در نهایت یه پرونده برده رو باخت.
با همین استدلال و به خاطر لجاجت یا تبانی یا خیانت روحانی ایران به مبلغ حدود ۱۴/۵ میلیارد دلار غرامت به امارات محکوم شد.
ضمن اینکه به دلیل اینکه در طول مدت پیگیری پرونده ایران اجازه استحصال گاز رو از این میدان نداشته برآورد شد که حدود ۳۸ میلیارد دلار هم به همین شکل خسارت دیدیم و مجموعا ۵۲/۵ میلیارد دلار ضرر ما بابت کرسنت رقم خورد که علتش اصرار روحانی به وزارت زنگنه علیرغم همه تذکرات بود!
حالا شما ماشین حساب بردارید و ۵۲/۵ میلیارد دلار رو در دلاری ۵۲۰۰۰ تومنی ضرب کن ببین ضرر ایران از این اقدام روحانی چقدر بوده! ماشین حساب من نتونست حساب کنه...
.
♨️ خیانت کرسنت و خائنینی که هنوز مجازات نشدند
در سال ۱۳۸۱ که آقای زنگنه وزیر نفت بود قراردادی با شرکت کرسنت پترولیوم منعقد کرد که قرار شد گاز خام ایران از طریق این شرکت به مدت ۲۵ سال به امارات صادر بشه، اما در ادامه حکومت ایران به ۲ دلیل مانع اجرای این قرارداد شد.
دلیل اول:
تحویل گاز در جزیره بوموسی:
امضای این قرارداد با قرار تحویل گاز در جزیره بوموسی به امارات در واقع به نوعی تایید ادعای امارات بر مالکیت جزایر سه گانه تلقی میشد، چرا که طبق قاعده، تحویل باید در مرز آبی دو کشور ایران و امارات انجام میشد و بعدها امارات میتونست همینو دستاویز خودش برای ادعای مالکیتش به این جزایر قرار بده و بگه اونجا متعلق به امارات بود که من گاز رو تحویل میگرفتم.( این نکته با اهمیت هست اما موضوع امروز من نیست)
دلیل دوم:
کشف فساد گسترده در این قرارداد
۱_وجود دو شرکت دلال توی این قرارداد نشان از فساد داشت در حالی که دولت مستقیم میتونست خودش اقدام به عقد قرارداد با امارات داشته باشه!
۲_در کمال تعجب این قرارداد طوری نوشته شده بود که با افزایش قیمت نفت ضرر ایران بیشتر میشد و این در حالی بود که همه میدونستن قیمت نفت در حال افزایشه و این مسئله اتفاقی نبود و بعضیها مدعی شدن که رد پای فساد و رشوه و تبانی افرادی مثل زنگنه و مهدی هاشمی و فردی به نام یزدانپناه در این قرارداد مشاهده شد.
(اینکه چطور یزدانپناه سربه نیست شد و مابقی مسئله هم به کنار و موضوع بحث ما نیست!)
قسمت مهم از اینجا شروع میشه!
به هر حال این قرارداد عملی نشد و
امارات بدلیل انجام ندادن تعهدات از طرف ایران به دادگاه لاهه شکایت کرد.
طبق قاعده اگه ثابت بشه که در قراردادی فساد و تبانی اتفاق افتاده باشه اساسا اون قرارداد باطل اعلام میشه و همینطور هم شد و قرارداد در آستانه ابطال بود که ناگهان مردم ایران به روحانی رای دادن!
بعضی نمایندگان مجلس وقت به روحانی و زنگنه تذکر دادن که اگه زنگنه وزیر نفت بشه امارات میتونه به همین موضوع استناد کنه و وجود فساد در پرونده کرسنت رو در دادگاه لاهه رد کنه ولی روحانی بدون توجه به این تذکرات زنگنه رو به مجلس معرفی کرد و توی مجلس هم علی رغم تذکرات مجدد با حمایت علی لاریجانی رئیس مجلس وقت، زنگنه رای اعتماد گرفت و وزیر نفت شد!
حالا دیگه همه چی عوض شد و به ضرر ایران ورق خورد!
همین اتفاق باعث شد امارات به دادگاه لاهه اعلام کنه که فسادی در این قرارداد وجود نداره چون زنگنه به عنوان متهم فساد نه تنها در ایران محاکمه نشد بلکه وزیر هم شد!
دادگاه هم این دلیل رو پذیرفت و ایران در نهایت یه پرونده برده رو باخت.
با همین استدلال و به خاطر لجاجت یا تبانی یا خیانت روحانی ایران به مبلغ حدود ۱۴/۵ میلیارد دلار غرامت به امارات محکوم شد.
ضمن اینکه به دلیل اینکه در طول مدت پیگیری پرونده ایران اجازه استحصال گاز رو از این میدان نداشته برآورد شد که حدود ۳۸ میلیارد دلار هم به همین شکل خسارت دیدیم و مجموعا ۵۲/۵ میلیارد دلار ضرر ما بابت کرسنت رقم خورد که علتش اصرار روحانی به وزارت زنگنه علیرغم همه تذکرات بود!
حالا شما ماشین حساب بردارید و ۵۲/۵ میلیارد دلار رو در دلاری ۵۲۰۰۰ تومنی ضرب کن ببین ضرر ایران از این اقدام روحانی چقدر بوده! ماشین حساب من نتونست حساب کنه...
مسئول ستاد پزشکیان،فائزه هاشمی: آقای خامنهای اگر دیر بجنبد باید مثل شاه برود
13.69M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مسئول ستاد پزشکیان؛فائزه میگه دشمن مردم ما #امام_خامنه_ای جای دیگه دنبال دشمن نگردین
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
توهین حسن روحانی به آیت الله خامنه ای
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ایشون کارشناس #فرهنگی مسعود پزشکیان
#سرطان_اصلاحات