فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 ۱۰۰ هزار تومان و اینهمه سر و صدا!
🔹️مجری تلویزیون: ۱۰۰ هزار تومن پولی نیست که این همه سرو صدا برای پرداختش به مردم راه انداختهاید که شما نمیتوانید و ما میتوانیم...
خصوصی در بخش بازرگانی خارجی و صنایع بزرگ تسری یافت.
گروهی حتی کوپنی شدن کالاهای اساسی را چپ گرایانه و کمونیستی تلقی میکردند و گروهی دیگر فعالیت سرمایه داران بخش خصوصی در صادرات و واردات کالاها را نشانه تفکر راست گرایانه و طرفداری از سرمایهداری قلمداد مینمودند.
این امر در ابتدا در قالب اختلاف شورای نگهبان و اکثریت مجلس اول بروز کرده بود اما دامنه آن ابتدا به تدریج به داخل دولت میرحسین موسوی و دو گروه عمده خط امامی، یعنی ”حزب جمهوری اسلامی” و ”مجاهدین انقلاب” و نیز درون جامعه روحانیت مبارز کشیده شد.
🔸بدین ترتیب در دولت موسوی گروهی شامل آقایان عسگراولادی (وزیر بازرگانی)، احمد توکلی (وزیر کار و سخنگوی دولت)، علیاکبر پرورش (وزیر آموزش و پرورش)، ناطقنوری (وزیر کشور)، مرتضی نبوی (وزیر پست و تلگراف و تلفن) و ولایتی (وزیر امورخارجه) در جایگاه منتقد دیدگاه اقتصادی تمرکزگرای حاکم بر این دولت قرار گرفتند.
افرادی مثل محمدتقی بانکی (رئیس سازمان برنامه و بودجه)، محسن نوربخش (رئیس بانک مرکزی)، حسین نمازی (وزیر اقتصاد)، بهزاد نبوی (وزیر صنایع سنگین) و محمد سلامتی (وزیر کشاورزی) برخلاف دیدگاههای اقتصادی فعلی، اغلب آنها در حمایت شدید از اقتصاد بازار، در آن زمانها حامی افزایش تصدیگری دولت در همه ابعاد اقتصادی از مالکیت زمین کشاورزی و شهری گرفته تا صنایع و تجارت و توزیع کالاها بودند.
🔸امام براساس مقابله با سرمایهداری و حمایت از مستضعفین و نیز اعلام کارشناسان دولتی مبنی بر انطباق حضور دولت در بسیاری از این عرصهها با مصلحت اقتصاد کشور، از این جریان حمایت میکردند. لذا این جریان خود را «خط امام» مینامید. هرچند امام در بسیاری از مواقع نیز عدم واگذاری امور اقتصادی به مردم را مورد انتقاد قرار میدادند.
🔸اختلاف اعضای دولت موسوی صرفاً اختلاف بین دو گروه سیاسی نبود. تدریجاً اعضایی از شورای مرکزی حزب جمهوری اسلامی مثل عسگراولادی، ناطقنوری، پرورش و ولایتی در دولت موسوی عمدتاً بر سر نحوه برخورد با موضوعات اقتصادی رو در روی دولتمردانِ همحزبی خود قرار گرفتند.
.
#ادامــــــه...
🔸در نتیجهی اختلافات درون حـزبِ جمهوری اسلامی، سـه جنـاح در این حزب شکل گرفته بود:
+ جناح اکثریت (منتقدان دولت مهندس موسوی) شامل افرادی همچون: ناطق نوری، عسگراولادی، بادامچیان، ولایتی، پرورش، محمدرضا باهنر، مؤتلفهای ها، اعضای مشترک روحانیت مبارز و...
+ جناح طرفداران دولت شامل: مهندس موسوی، مسیح مهاجری، سیدمحمدرضا بهشتی، فرشاد مؤمنی، محسن دعاگو، حسین کمالی، محجوب، محمدحسن زورق و...
+ جناح میانه شامل افرادی همچون: هاشم رهبری، میرمحمدی، محمدخان، میرسلیـم و...
🔸رفتهرفته انتقادهای تلویحی و تصریحی حضرت امام از حزب افزایش یافت. برای حضرت امام این نحوه فعالیت سیاسیِ تنشآلود حزب در شرایط نفسگیرِ جنگ تحمیلی و تنگتر شدن محاصره نظامی و اقتصادی در کشور قابل توجیه نبود. به گونهای که ایشان حمایتهای مالی از فعالیتهای حزبی را نیز قطع کردند.
بخشی از دلگیـریِ امام به تضعیف دولت در شرایط دفاع مقدس و نیز بیتوجهی به مقتضیات زمان در نگاه به موضوعات اقتصادی مربوط میشد.
🔸سرانجام اختلافات پیشآمده موجب شد تا آقایان خامنـهای و رفسنجانی از بنیانگذاران حزب در سال ۱۳۶۶ طی نامهای، ادامهی شرایط کار حزب را در آن شرایط بهانهای برای ایجاد اختلاف و دو دستگی و موجب خدشه در وحدت و انسجام ملت دانسته و خواهان موافقت امام با تعطیلی حزب شدند و با موافقت امام کارنامه بزرگترین و فراگیرترین حزب سیاسی پس از انقلاب اسلامی بسته شد.
خب حالا باید ببینیم #دولت_محترم ...
دیگه چه بهانه ای برای عدم اجرای #طرح_مجلس داره ⁉️‼
⭕️نامه قالیباف به رهبری درباره نقش مجلس در ستاد ملی مبارزه با کرونا
🔸امیرآبادی فراهانی، عضو هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی در گفتوگو با باشگاه خبرنگاران جوان:
🔹قالیباف، رئیس مجلس برای پیگیری این موضوع که حتی یک نفر از نمایندگان مجلس در ستاد ملی مقابله با کرونا حضور ندارند، نامهای به مقام معظم رهبری نوشته است تا رئیسهای دو کمیسیون «بهداشتودرمان» و «اجتماعی» عضو این ستاد شوند.
🆔 @YjcNewsChannel