گزارش خبری کیهان
🔰 مجلس به همه وزرای پزشکیان رأی اعتماد داد
🔸پس از پنج روز کاری و ۱۰ نوبت جلسه علنی نمایندگان مجلس شورای اسلامی برای بررسی سوابق، صلاحیت و برنامههای وزیران پیشنهادی، با رای اعتماد کامل نمایندگان مجلس، ۱۹ وزیر کابینه دولت چهاردهم مشخص شدند.
🔸همچنین مسعود پزشکیان، رئیسجمهور در مجلس شورای اسلامی، در دفاع نهائی از وزرای پیشنهادی دولت چهاردهم، بیان کرد: از نمایندگان تشکر میکنم در این مدت زحمات زیادی کشیدید. آنچه که ما امروز در این برهه نیازمند آن هستیم وفاق و انسجام داخلی است. قطعا معنای وحدت و انسجام این نیست که از سلایق و باورهای خود برگردیم.
🔸پزشکیان تصریح کرد: هر طرف خطا رفتیم برادرانه بگویید؛ بخدا میخواهیم به مردم خدمت کنیم. برادران و خواهران عاجزانه میخواهم این وفاق و وحدت را در تیم ما به هم نزنید. من نمیگویم عیب ندارم؛ مگر میشود آدم عیب نداشته باشد. ما به این نقطه رسیدیم. شما با همه نقصها و عیبها وفاق ما را با هم نزنید. ما قول میدهیم در خدمت شما و خدمت به مردم هرچه از دستمان برمیآید انجام دهیم.
🔰 مقام سایبری صهیونیست: ایرانیها بیش از ما درباره اسرائیل میدانند
🔸«حملات سایبری ایران علیه اسرائیل سه برابر بیشتر شده است».
🔸نشریه اکونومیست در ارزیابی جنگ الکترونیک پیشرفته ایران با اسرائیل نوشت: دو طرف درگیر نبرد سایبری شدیدی هستند. بیمارستان زیو در پایین صفد، نه چندان دور از مرز سوریه و لبنان واقع شده است. در ماه نوامبر، مدیریت بیمارستان اذعان کرد که هکرها به سیستمهای کامپیوتری آن نفوذ کردهاند. که یک گروه هکری تحت حمایت ایران در اقدامی سخت و غیرمعمول بعداً اعلام کرد که به ۵۰۰ گیگابایت اطلاعات، از جمله ۱۰۰۰۰۰ پرونده پزشکی مرتبط با سربازان اسرائیل دسترسی پیدا کرده است.
با این حال، حمله دیجیتال به Ziv، تجسم جنگ سایبری بین اسرائیل و دشمنانش پس از ۷ اکتبر بوده است.
🔸گابی پورتنوی، رئیس اداره سایبری اسرائیل به اکونومیست میگوید این حمله از چند جنبه جدید بود. این یک عملیات مشترک توسط ایران و متحدش حزبالله لبنان بود: «آنها تا ۷ اکتبر چندان با هم کار نمیکردند. ما اکنون آنها را در حال تبادل اهداف و تبادل قابلیتها میبینیم. آنها تقریباً یکسان هستند.»
🔸انتخاب هدف نیز با گذشته تفاوت پیدا کرده است. پورتنوی که یک سرتیپ بازنشسته است میگوید ایران و حزبالله، قبلاً به بیمارستانهای اسرائیل حمله نکرده بودند. او به نقل از اطلاعات اسرائیل میگوید: پس از ۱۶ مهر، مقامات ایران دستور دادند عملیات سایبری علیه اسرائیل گسترش یابد. نتیجه، حملات رگباری شدیدتر و دقیقتر بوده است.
🔸سطح حملات سایبری علیه اسرائیل پس از ۷ اکتبر سه برابر افزایش یافته است. ایرانیها پیچیدهتر شدهاند، با سرریز کمتر، اما فراتر از هدف مورد نظر. پورتنوی میگوید: «آنها دقیقتر شدهاند، اطلاعات بهتری جمعآوری میکنند و به مکانهای مناسب میروند. آنها گاهی بیشتر از ما درباره اسرائیل میدانند.» او اضافه میکند که قبلاً هفتهها طول میکشید تا ایران از آسیبپذیریهای نرمافزاری، بهرهبرداری کند.
سالگرد شهادت سید اسدالله لاجوردی
🔰 از سیاهچالهای شاه تا آموزشگاه انقلاب
🔻«انسانی سالم به زندان آمدم و کلکسیونی از مرض را با خودم خواهم برد»
🔸این جمله بخشی از پرسشنامهای است که شهید سید اسدالله لاجوردی هنگام آزادی از زندان شاه، تکمیل کرد.
🔸سید اسدالله لاجوردی از سالهای آغازین نهضت امام خمینی (رضوان الله علیه) در هیئتهای موتلفه اسلامی فعالیت کرد و همرزم شهیدانی همچون محمد بخارایی و سید علی اندرزگو بود. او پس از ترور حسنعلی منصور، نخستین زندان و شکنجههای رژیم شاه را تحمل کرد و از آن پس، بازداشت و زندان بود که برایش مکرّر از پس یکدیگر میآمد و حبس پشت حبس شامل حالش میشد.
🔸شهید لاجوردی باز هم تحت فشار و با سعایت برخی از مسئولین، از مسئولیت فوق کنارهگیری کرد و به قول خودش سبکبال و آسوده خاطر به همان مغازه کوچکی بازگشت که از سالهای پیش از انقلاب واقع در بازار در اختیار داشت و با همان دوچرخه قدیمیاش رفت و آمد میکرد. اما شهریور 1377، در حالی که در مغازه کوچکش مشغول گپ و گفت با دو نفر از دوستانش بود، هدف منافقین تروریست قرار گرفت.
🔰 هشدار اوباما درباره خطرات بازگشت ترامپ؛ اگر به قدرت برسد، هرج و مرج کشور را فرا میگیرد
🔸«باراک اوباما» رئیسجمهور پیشین آمریکا هشدار داد اگر دونالد ترامپ دوباره به قدرت برسد هرج و مرج آمریکا را فرا میگیرد.
🔸هر چه زمان به انتخابات ریاست جمهوری آبان ماه آمریکا نزدیک میشود فضای سیاسی این کشور متشنجتر میشود. پیش از این بارها رسانهها و کارشناسان هشدار دادهاند که آمریکا به دلیل تشدید فضای دو قطبی به شدت مستعد خشونت سیاسی و حتی جنگ داخلی است. طی روزهای اخیر نیز حملات دو طرف علیه یکدیگر افزایش چشمگیری پیدا کرده است.
🔸ترامپ گفته است: «هریس یک مارکسیست است و آمریکا با او نابود خواهد شد.» در نقطه مقابل نیز بایدن، هریس و اوباما یک فضای آخرالزمانی ترسیم میکنند و میگویند در صورت پیروزی ترامپ آمریکا را هرج و مرج فرا خواهد گرفت.
🔸رویترز در این باره نوشته است که، باراک اوباما، در نطق خود در روز دوم کنگره حزب دموکرات در شیکاگو ضمن حمایت از کاملا هریس، به عنوان نامزد دموکراتها در انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۲۴، دونالد ترامپ را هدف انتقادات تندی قرار داد.
🔸آن طورکه مهر نقل قول کرده است، «اوباما» با اشاره به نخستین دوره ریاست جمهوری ترامپ، خطاب به نمایندگان حاضر در کنگره گفت:
🔻«به چهار سال دیگر قیل و قال، سهلانگاری و آشوب نیازی نداریم. این فیلم را قبلاً دیدهایم و همه میدانیم که دنباله فیلمها معمولاً بدتر است... حالا که ترسِ باختن به هریس به جان ترامپ افتاده است، غرولندهایش هم بدتر خواهد شد... ترامپ قدرت را فقط وسیلهای در جهت اهداف خود میداند.» وی به رای دهندگان درباره رقابت تنگاتنگ بین هریس و ترامپ در کشوری که دچار تفرقه شده است، هشدار داد و گفت که باید هوشیار باشند.چ
🔰 علوم پایه ایران کجای جهان ایستاده است؟
🔸علوم پایه، اساس توسعه هرچه بیشتر فناوریهای آینده و حل مسائل پیچیده در انواع صنایع و حوزههای علمی به شمار میرود. ایسکانیوز به بررسی جایگاه دانشگاههای ایران در حوزه علوم پایه پرداخته است.
🔸به گزارش ایسکانیوز، علوم پایه به عنوان پایه و اساس علمی هر جامعهای، نقش بسیار حیاتی در پیشرفت و توسعه آن دارد. این علوم، به عنوان ستونهای اصلی فرهنگ علمی یک کشور، نه تنها در تولید دانش و نوآوری، بلکه در حل مسائل پیچیده و ارتقای فناوریهای پیشرفته نیز نقش بسزایی دارند. بنابراین، اهمیت توجه به علوم پایه و تأمین منابع لازم برای پشتیبانی از تحقیقات و توسعه این علوم، امری ضروری است.
🔸رتبهبندی کیو اس یکی از معتبرترین نظامهای رتبهبندی بینالمللی است که توسط مؤسسه کاکارلی سیموندز انگلستان انجام میشود. این دانشگاه از سال ۲۰۱۰ به صورت مستقل دانشگاههای دنیا را مورد ارزیابی قرار داده و برترینهای آنها را معرفی میکند.
🔻از جمله رتبهبندیهای مختلف این نظام ارزیابی میتوان به رتبهبندی جهانی، قارهای، موضوعی، پایداری، کسب و کار، تجارت بینالمللی، اشتغال فارغالتحصیلان و غیره اشاره کرد.
🔸بررسیها از کاهش رتبه دانشگاه علوم پزشکی تهران در حوزه علوم زیستی در سه سال اخیر حکایت دارند. دانشگاه تهران در سال ۲۰۲۲ نتوانسته در بین برترین دانشگاههای علوم زیستی جهان حضور یابد اما رتبه این دانشگاه در مقایسه با سال ۲۰۲۱ کاهش یافته است.
🔻دانشگاه تهران و دانشگاه صنعتی شریف ۲ دانشگاهی هستند که توانستهاند در ۴ سال اخیر در رتبهبندی برترین دانشگاههای شیمی جهان کیواس شرکت کنند.
#
مرکز آمار اعلام کرد
🔰 کاهش نرخ تورم تولیدکننده در تیرماه
🔸نرخ تورم تولیدکننده تیرماه نسبت به ماه قبل کاهش یافته که نشاندهنده کاهش نرخ تورم مصرفکننده در ماههای آتی است؛ البته اگر روند فعلی ادامه یابد.
🔸مرکز آمار ایران در گزارشی اعلام کرد، در تیر ماه ۱۴۰۳، شاخص قیمت تولیدکننده بخش صنعت ۱۲۳۵ محاسبه شده که نسبت به ماه قبل (تورم ماهانه) یک و چهار دهم درصد افزایش، نسبت به ماه مشابه سال قبل (تورم نقطه به نقطه) ۱۹ و نیم درصد افزایش و در ۱۲ ماه منتهی به ماه جاری نسبت به دوره مشابه سال قبل (تورم سالانه) ۲۷ و سه دهم درصد افزایش داشته است.
🔸بر اساس این گزارش، در تیر ماه ۱۴۰۳، درصد تغییرات شاخص قیمت تولیدکننده بخش صنعت نسبت به ماه قبل (تورم ماهانه) یک و چهار دهم درصد است که در مقایسه با همین اطلاع در ماه قبل (دو و شش دهم درصد)، یک و دو دهم واحد درصد کاهش داشته است. به عبارتی، میانگین قیمت دریافتی توسط تولیدکنندگان محصولات صنعتی به ازای تولید کالاهای خود در داخل کشور، در تیر ماه ۱۴۰۳ نسبت به ماه قبل، ۱.۴ درصد افزایش دارد.
🔸در این ماه بیشترین تورم ماهانه با دو و هشت دهم درصد افزایش مربوط به گروه «ساخت مبلمان» و گروه «ساخت ماشینآلات و تجهیزات طبقهبندی نشده درجای دیگر» و کمترین تورم ماهانه با دو دهم درصد افزایش مربوط به گروه «ساخت وسایل نقلیه موتوری، تریلر و نیمتریلر» است.
🔸همچنین در این ماه تورم ماهانه گروه «ساخت فرآوردههای توتون و تنباکو» صفر، گروه «ساخت کُک و فرآوردههای حاصل از پالایش نفت» منفی چهار دهم درصد و گروه «ساخت چرم و محصولات وابسته» منفی یک دهم درصد بوده است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دلخوشیمان وجود سید علی است
#لبیک_یا_خامنه_ای
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴چرا میگوییم رهبری هرگز در انتصابات دستگاه های دولتی دخالت نمی کنند!
حدیث روز
امام علی علیه السلام
اعْقِلوا الخَبرَ إذا سَمِعْتموهُ عَقلَ رِعايَةٍ لا عَقلَ رِوايَةٍ، فإنَّ رُواةَ العِلمِ كَثيرٌ و رُعاتَهُ قَليلٌ.
هرگاه خبرى را شنيديد آن را براى پايبندى فرا گيريد نه براى بازگويى؛ زيرا راويان علم بسيارند و پايبندان آن اندك.
نهج البلاغه حكمت ۹۸
🔺️شروط ایران برای بازسازی روابط با کشورهای اروپایی
عراقچی، وزیر امور خارجه ایران:
🔹️وزارت امور خارجه ایران به دنبال مدیریت تنشها با واشنگتن و بازسازی روابط با کشورهای اروپایی خواهد بود، اما به شرط کنار گذاشتن "رویکرد خصمانه" آنها و تلاش برای احیای توافق هستهای ۲۰۱۵ و رفع تحریمها.
🔹️با توکیو برای رسیدگی مشترک به بحران منطقه همکاری خواهیم کرد
🔹️ژاپن میتواند به میادین نفتی ایران بازگردد و به توسعه تولید نفت خود کمک کند.
توضيحات حجتالاسلام نبویان منتخب اول مردم تهران و نایب رییس کمیسیون امنیت ملی مجلس در مورد رأی اعتماد وزرای دولت چهاردهم
۱. به چند وزیر پیشنهادی که در سوابقشان، فتنه گری علیه مردم و نظام بوده است، رای مخالف دادم.
۲.گرچه برخی وزرای پیشنهادی که #سابقه_فتنهگری داشتند، در روزهای اخیر به #مراکز_امنیتی کشور #تعهد_دادند که دست از فتنه گری و تقابل با مردم و نظام در حوادث بردارند اما در جریان باشند که #نیروهای_انقلابی رفتارهای انها را رصد خواهد کرد.
۳. نمایندگان مجلس آزمون سختی را در مقابل چشمان تیزبین مردم عزیز ایران، پس دادند.
۴.شاید در کمتر دوره ای کل کابینه رای آورده باشند، مثلاً مجلس به همه وزرای پیشنهادی شهید رئیسی رای نداده است.
۵.سراغ ندارم هیچ رئیسجمهوری برای پیشبرد کارهایش، تا این اندازه از رهبری هزینه کرده باشد.
۶. مردم عزیز باید توجه کنند که #ناتوانی_وزرای_دولت آقای پزشکیان نباید به پای نهج البلاغه یا رهبری نوشته شود!
۷. با رأی اعتماد مجلس به همه وزرای پیشنهادی، بهانه همیشگی این طیف که «نمی گذارند کار کنیم» از بین رفته است.
۸. مردم به وظیفه خود عمل کردند و به آقای پزشکیان رأی دادند، مجلس نیز با همراهی بیش از حد متعارف، وظیفه خود را عمل کرده است، حالا نوبت دولت پزشکیان است تا با این پشتوانه ها صرفا به فکر خدمت به مردم باشد، و از حاشیهها بپرهیزد.
شفاف سازی آرای نماینده شیراز دکتر روح الله نجابت.ایکاش نماینده شهرستان ونمایندگان استان هم. همانند آقای دکتر نجابت آرای خود به وزرا را ،در دید مردم قرار بدهند.آفرین به شجاعت دکتر نجابت.آیا دیگر نمایندگان اینگونه خواهند بود.👆
🔰 هشدار اوباما درباره خطرات بازگشت ترامپ؛ اگر به قدرت برسد، هرج و مرج کشور را فرا میگیرد
🔸«باراک اوباما» رئیسجمهور پیشین آمریکا هشدار داد اگر دونالد ترامپ دوباره به قدرت برسد هرج و مرج آمریکا را فرا میگیرد.
🔸هر چه زمان به انتخابات ریاست جمهوری آبان ماه آمریکا نزدیک میشود فضای سیاسی این کشور متشنجتر میشود. پیش از این بارها رسانهها و کارشناسان هشدار دادهاند که آمریکا به دلیل تشدید فضای دو قطبی به شدت مستعد خشونت سیاسی و حتی جنگ داخلی است. طی روزهای اخیر نیز حملات دو طرف علیه یکدیگر افزایش چشمگیری پیدا کرده است.
🔸ترامپ گفته است: «هریس یک مارکسیست است و آمریکا با او نابود خواهد شد.» در نقطه مقابل نیز بایدن، هریس و اوباما یک فضای آخرالزمانی ترسیم میکنند و میگویند در صورت پیروزی ترامپ آمریکا را هرج و مرج فرا خواهد گرفت.
🔸رویترز در این باره نوشته است که، باراک اوباما، در نطق خود در روز دوم کنگره حزب دموکرات در شیکاگو ضمن حمایت از کاملا هریس، به عنوان نامزد دموکراتها در انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۲۴، دونالد ترامپ را هدف انتقادات تندی قرار داد.
🔸آن طورکه مهر نقل قول کرده است، «اوباما» با اشاره به نخستین دوره ریاست جمهوری ترامپ، خطاب به نمایندگان حاضر در کنگره گفت:
🔻«به چهار سال دیگر قیل و قال، سهلانگاری و آشوب نیازی نداریم. این فیلم را قبلاً دیدهایم و همه میدانیم که دنباله فیلمها معمولاً بدتر است... حالا که ترسِ باختن به هریس به جان ترامپ افتاده است، غرولندهایش هم بدتر خواهد شد... ترامپ قدرت را فقط وسیلهای در جهت اهداف خود میداند.» وی به رای دهندگان درباره رقابت تنگاتنگ بین هریس و ترامپ در کشوری که دچار تفرقه شده است، هشدار داد و گفت که باید هوشیار باشند.
بدو شک استفاده آقای پوزیده از ظرفیت مقام معظم رهبری در بررسی صلاحیت نمایندگان و از سوی دیگر سکوت دفتر معظم له در این خصوص، نیروهای وفادار به انقلاب را با این پرسش ذهنی مواجه ساخته،
آیا این سناریو نقشه ای طراحی شده برای انتصاب برخی از رویدادهای آتی به ایشان خواهد شد،
بر اساس قانون جایگاه هر کدام از نهادها مشخص شده، مسئله به نقطه تنش زا و یا بحرانی نرسیده که رهبری ورود کنند؟
نقش آقای قالیباف و نیروهای همراه ایشان، علی رغم ادعاهایی که در بحبوحه انتخابات درباره نظر رهبری نسبت به ایشان بود چیست
و......این داستان ادامه دارد.
مگر قرار نبود این بار فرق کند؟ مگر مجلس را به دست نگرفته بودید؟ مگر نفرات اول و دوم و سوم تهران از شما نبودند؟ صبح ایران و امنا دقیقا کجا بودند؟ در مجلسی که شما ادعای قدرت میکنید چرا تاجگردون رئیس کمیسیون شد و وزرای پزشکیان تمام و کمال رای گرفتند؟ چرا از لیست خودتان بعضی ها به عراقچی و ظفرقندی رای دادند؟ جایگاه شما دقیقا کجاست؟ این احیانا اسمش انزوا نیست؟!
اقایان سینه چاک جواب بدهند مگر مجلس و لیست آن دست شما نبود؟
مگر قرار نبود به مجلسی که لیست انتخابی اش همه از شما بود؛ قالیباف را کنار بگذارید؟و رئیس مجلس نشود؟
چه شد لیست شما ها درمجلس انتخاب شد قالیباف رئیس مجلس شد!!!
یادم هست می فرمودید نیاز به حمایت هیچکسی نداریم و بدون پشتوانه نیروهای دیگر آقای جلیلی را رئیس جمهور ایران می کنیم چه شد؟
حال که مجلسی که بیشترین لیست را طرفداران اقای جلیلی آوردبه تمام #کابینه پزشکیان رأی دادند، مقصر شد آقای #دکتر قالیباف و لابی ایشان.
اتفاقا اتفاقا ما باید بگوییم به شما چرا لیست منتخب شما که با اعتماد به شما رأی دادیم اینگونه برخورد کردند.
فکر کنم جای شاکی و متشاکی عوض شده.
یک توصیه دیگر به تمام دوستان
کمی بدون تعصب تحلیل کنید
چون هرچه تحلیل کردید در این مدت با کمال احترام برعکس ازآب درآمد.
❌اطلاعیه نهاد رهبری در دانشگاهها در توضیح یک عکس:
برگزاری جلسه با وزرای پیشنهادی دولت جدید رویه معمولی در آغاز فعالیت همه دولتها بوده/
مسئولیت تأیید یا رد وزرای پیشنهادی، با نمایندگان مجلس بوده که بر اساس سوابق و برنامههای افراد صورت میگیرد
🔹روابطعمومی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاهها با صدور اطلاعیهای درخصوص خبر منتشر شده از یک دیدار اعلام کرد:
برگزاری جلسه با وزرای پیشنهادی دولت جدید رویه معمولی در آغاز فعالیت همه دولتها بوده و تصویر منتشرشده درخصوص دیدار هفته گذشته رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاهها و برخی از اعضای شورای نمایندگان نهاد با دکتر ظفرقندی با همین رویکرد بهمنظور استماع برنامههای ایشان در چهارچوب مأموریتها و وظایف این مجموعه بوده است.
🔹این اطلاعیه میافزاید:
به جز وزیر پیشنهادی بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، دکتر سیمایی صراف وزیر پیشنهادی علوم، تحقیقات و فناوری و دکتر کاظمی وزیر پیشنهادی آموزشوپرورش نیز هفته گذشته در جلسات جداگانهای به ارائه برنامههای خود پرداختند.
در این جلسات مهمترین اولویتها و دغدغههای حوزه آموزش عالی و آموزش پزشکی مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.
🔹در این بیانیه تصریح شده است: رویه دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاهها در فرایند انتصاب مدیران، رؤسا و کاندیدهای تصدی مسئولیت ثابت بوده و هیچگونه نظر سلبی یا ایجابی نسبت به وزرای معرفی شده نداشته است.
🔹بدیهی است مسئولیت تأیید یا رد وزرای پیشنهادی، با نمایندگان مجلس شورای اسلامی بوده که بر اساس سوابق و برنامههای افراد صورت میگیرد.