🔰 گفتمان «وفاق»؛ ساده لوحی، کم سوادی یا شیطنت؟
🖋عبدالله محمدی
عضو هیئت علمی موسسه حکمت و فلسفه ایران
🔸از جمله آسیبهای جامعه ما کم اطلاعی از بار معنایی اصطلاحات و مفاهیم است. همین امر سبب سوء استفاده فراوان سیاستمداران میشود. روزگاری اصطلاح «جامعه مدنی» گفتمان حاکم سیاستمداران گردید. بدون آنکه اشاره شود در ادبیات سیاسی جان لاک، جامعه مدنی بار معنایی خاصی دارد و نوعا در تقابل با جامعه دینی به کار میرود.
🔸جذابیت اصطلاح «حریم خصوصی» نیز سبب شد کسی دنبال خاستگاه و مدلول التزامی آن نگردد. لاک وظیفه دولتها را محدود به نیازهای عمومی جامعه معرفی کرد و امور خصوصی از شرح وظایف دولتها خارج گردید. از مصادیق حریم خصوصی که دولت حق ورود به آن ندارد، «دین» بود. این تفسیر از حریم خصوصی آشکارا به تئوریزه کردن سکولاریسم منتهی میشود.
🔸خلط بین معنای لغوی و اصطلاحی «تساهل و تسامح» نیز عده زیادی را فریفت؛ دامنه این فریب تا جلسه رأی اعتماد وزیر ارشاد دولت اصلاحات نیز ادامه یافت و وی با زیرکی تساهل و تسامح را با تفسیر لغوی و فقهی از شریعت سمحه و سهله یکسان تعریف کرد و موفق به کسب رای اعتماد شد. مفهوم «اعتدال» نیز هشت سال تعمداً مبهم رها شد تا بتوانند از چماق «افراطی گری» برای هر مخالفی استفاده کنند.
🔸مفهوم «وفاق» نیز از همین ابهام رنج میبرد. تکرار فراوان این اصطلاح به انضمام زیبایی آن سبب شده بسیاری جرأت نکنند بپرسند وفاق با چه کسانی و در چه شرایطی مطلوب است؟ وفاق نمیتواند ابزاری برای تطهیر کسانی باشد که منشأ اصلی اختلاف و فتنه در جامعه بوده اند.
کسی که نخستین کتابهای درسی فلسفه اخلاق را خوانده باشد میداند «وفاق» حسن ذاتی ندارد و به همین دلیل همیشه مطلوب نیست، بلکه ارزش آن مقید به قیودی است که انسان را به سعادت میرسانند.
🔸بعید است مدعیان این شعار سواد یا حوصله توضیح این چارچوبها را داشته باشند. حتی شاید برایشان بهتر است که این مفهوم مانند مفهوم «اعتدال» مبهم بماند تا هر مخالفی را به نام تفرقه افکن از میدان خارج کنند.
🔸اما وظیفه دلسوزان جامعه آن است که ایضاح این مفهوم و شرایط آن را مطالبه کنند؛ به جای برخورد احساسی و کورکورانه با این واژه، حدود و ثغور آن را تبیین کنند تا دوباره شعار وفاق، همچون شعارهای پیشین ابزاری برای سوء استفاده نباشد. طبیعتاً نباید از ترفند برچسب مخالفت با وفاق ترسید که این روش تکراری است و باید پیش دستانه آن را خنثی کرد.
✨ ﴾﷽﴿✨
🌿اَلسَّلامُ عَلَيْكَ يا اَبا عَبْدِاللهِ وَعَلَى الاَْرْواحِ الَّتي حَلَّتْ بِفِنائِكَ عَلَيْكَ مِنّي سَلامُ اللهِ اَبَداً ما بَقيتُ وَبَقِيَ اللَّيْلُ وَالنَّهارُ وَلا جَعَلَهُ اللهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّي لِزِيارَتِكُمْ، اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَيْنِ وَعَلى عَلِيِّ بْنِ الْحُسَيْنِ وَعَلى اَوْلادِ الْحُسَيْنِ وَعَلى اَصْحابِ الْحُسَيْن🌿
#هفت_شهر_عشق
⭕️دعای سلامتی اقا صاحب الزمان
عجل الله تعالی فرجه الشریف
✨﴾﷽﴿✨
اَللّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الْحُجَّهِ بْنِ الْحَسَنِ صَلَواتُکَ عَلَیْهِ وَعَلى آبائِهِ فی هذِهِ السّاعَهِ وَفی کُلِّ ساعَهٍ وَلِیّاً وَحافِظاً وَقائِداً وَناصِراً وَدَلیلاً وَعَیْناً حَتّى تُسْکِنَهُ أَرْضَکَ طَوْعاً وَتُمَتِّعَهُ فیها طَویلاً
#سلام_امام_زمانم
#اللهم_عجل_لولیک_الفرج
#نذر_گل_نرجس_صلوات
#التماس_دعای_فرج 🤲
توتالیتاریسم «شبهعلم»
✍ دکتر حبیب الله بابایی
اخیرا وزیر محترم علوم در جلسه معارفه، ضمن تأکید بر شعار وفاق ملی و ضرورت گفتگو بین انظار مختلف، ناخواسته به طرح یک طبقهبندی دوگانۀ «علم» و «شبه علم» پرداخته و در یک رویکرد «تنبیهی» طیفی از دانشها و دانشمندان را اساسا از جرگۀ علم خارج نموده است. وقتی این جملات جناب وزیر را در بارۀ «شبه علم» خواندم به یاد جملۀ رمون گراسفوگل افتادم آنجا که شکلگیری «خشونت معرفتی» در نهادهای آموزشی مدرن را مطرح نموده و میگوید: «خشونت معرفتی در این محافل دائما دانشهای بومی را سرکوب میکند، و «جبر معرفتیِ اروپامحوری» دانش های غیراروپایی نظیر دانشهای سیاهان و نیز دانشهای بومی مناطق غیراوپایی را خرافه میپندارد و آن را از اساس انکار میکند.»
شاید وزیر محترم علوم مدتهاست فضای حوزههای علمیه را در قم و مشهد و اصفهان از نزدیک ندیده باشند. واقعیت این است که مدتهای مدیدی است که جریان روشنفکری حوزوی در فهم علم جدید و مدرنیتۀ غرب، اعتماد خود را به روشنفکران سکولار و مترجمان ایدئولوژیک از دست داده، و دیگر برای علمی بودناش معطل اجازۀ آنها نمیماند. امروزه سطح پژوهشهای آکادمیک در حوزه در عرصههای علوم انسانی بسیار جلوتر از دانشگاههای علوم انسانی در ایران و بلکه دانشگاههای متعدد در کشورهای اسلامی است. امروزه در مراکزی همچون دانشگاه ادیان مذاهب، دانشگاه مفید، موسسه امام خمینی ره، دانشگاه باقرالعلوم و نیز پژوهشگاههای مختلف حوزوی متون انگلیسی، آلمانی و گاه فرانسوی به خوبی خوانده میشود. مطمئن هستم که این مقدار از سطح آشنایی به زبان در برخی از دانشگاهها حتی دانشگاه تهران وجود ندارد. بخش منابع لاتین در کتابخانه موسسه امام خمینی و دانشگاه ادیان مذاهب از جمله کتابخانههای فاخر در ایران به حساب میآید. بسیاری از فضلای حوزه در مجلات معتبر دنیا به زبان اصلی مینویسند و درعین حال برای گوشهای شنوایی که بحمدالله در دنیای غرب فراوان وجود دارد، به آنچه که «علم واقعی» خوانده می شود، نقدهای روششناختی مهمی مطرح میکنند.
وزیر محترم علوم اگر میخواستند تعریضی به علما داشته باشند، شاید بهتر بود از کرونا شروع نمیکردند. مثال کرونا مثال خوبی برای اثباتِ واقعی بودن علوم جدید و شبهعلم بودن علوم سنتی نیست. در باره کرونا هنوز آنچه در پستوی وزارتخانهها و بیمارستانها مانده، هنوز برملا نشده است. همه میدانیم که دست کم در مورد کرونا، فناوریهای مدرن به تعبیر نوربرت الیاس، مرگ نزدیکان و عزیزان ما (که هنوز در سوگشان میسوزیم) را آسانتر و البته غیرانسانیتر ساخت (مرگی بهداشتی ولی غیراخلاقی). در همان ایامی که دوستداران علم اصیل در وزارت بهداشت ایران، آموزههای سنتی را توهم و خرافه قلمداد میکردند و حتی اجازه استفاده از عسل را در بیمارستانهای ما نمیدادند، چینیها به اذعان ناظران در یک «رقابت ستودنی و تمدنی با آمریکاییها» با استفاده از طب چینی و غذاهای مکمل سنتی، دورههای درمانی در بیمارستان ووهان را از 10 روز به 6 روز تقلیل میدادند و از بسیاری از مرگهای بیرویه جلوگیری میکردند.
البته میدانم که نباید در برابر مقدورات علم جدید، مقاومت کرد و از همان مقدار از پیشرفتهای غیرقابل انکار هم صرف نظر کرد، لیکن نباید کسی که قرار است مدیریت علم (البته نه مرجعیّت علمی) را در میانۀ انبوهی از دانشمندان و متفکران در حوزه و دانشگاه به دست بگیرد، از علم مدرن و نیز از فلسفۀ علم، چوب و چماقی برای حاشیه راندن دیگر علوم و دیگر عالمان درست کند، در حالی که در همان فلسفه علم در الگوهای تفسیری و همینطور پارادایم انتقادی مرزهای میان علم و فرهنگ و نیز مرزهای بین علم و ایدئولوژی درهم ریخته شده و پایههای طبقهبندیهای پوزیتویستی را بر هم زده است. ادامه 👇👇
ادامه «توتالیتاریسم «شبه علم» 👆👆
علاوه اینکه، آن علم واقعی و اصیلی که جناب آقای وزیر آن را آرزو میکنند از کجا میآید؟ منابع این علم چیست؟ داور نهایی این علم چه کسی و متعلق به کدامین دستگاه شناختی است؟ آقای وزیر حتما وضعیت آشفتۀ ترجمههای بی رویه در ایران در عرصههای علمی از جمله علوم انسانی را میداند و میدانند آنچه از ترجمهها به محافل علمی ما سرریز میشود برآمده از اولویتهای بازار، ناشران، و مترجمان است و نه متفکران. محافل علمی و دانشگاهی ما مرکزی برای«مطالعات ترجمه» ندارند، و نیز سیاستگذاریهای روشنی در باب ترجمههای شده و مهمتر ترجمههای نشده (lost translations) ندارند. آنگاه ترجمههایی که هیچ مرکز مطالعات ترجمه، اصول و فرایند آن را بررسی نمیکند (چیزی به نام «فلسفۀ ترجمه» و نیز «اخلاق ترجمه» نداریم)، پیامدهای فکری و فرهنگی آن را تحلیل نمیکند (چیزی به نام «جامعهشناسی ترجمه» نداریم)، و صرفا از برخی محفلهای علمی در اروپای غربی و آمریکای شمالی آنهم فقط از زبان هژمون انگلیسی به نظام مفهومی ما انتقال مییابد، نمیتواند معیار و ملاکی برای تشخیص علم واقعی از شبه علم باشد.
باید بدین نکته تأکید کرد آنچه که امروز وزیر محترم در ایران آن را شبه علم مینامد در دنیای غرب دستکم سابقهای بیش از 60 سال دارد. برخی از این شبهعلمها مانند «سلامت معنوی»، «مراقبت معنوی»، «مددکاری دینپایه»، و نیز «الهیات عملی» (که بر پایه آموزههای معنوی و دینی در حوزههای علمیه مسیحی است) از نظریه عبور کرده و امروزه در برخی کشورهای اروپایی تبدیل به کلینیک شده است. ما نباید واقعیت و ماهیت علم به ظاهر مدرن خودمان را پنهان کنیم. حقیقت آن است که ما شتابزده و سادهلوحانه تسلیم تکصدایی و تکگوییها در علوم جدید شدهایم و خود را در تاریخ قدیم مدرنیتۀ غربی محبوس کردهایم و از این رو همیشه حتی در تقلید از غرب نیز دچار عقبماندگیهای بسیاری شدهایم.
بدینسان به نظر میرسد رویکرد سختِ حقوقی در امر سیاستگزاری علوم میتواند دلالتهای خطرناکی داشته باشد و نوعی از انسداد علمی را در رقابت های علمی دانشگاهی بوجود آورد. جایی که رهبری امت اسلام در پی سیاستها و استراتژیهای تمدنی در عرصههای مختلف زندگی از جمله عرصههای مهم علمی میرود اولا باید به تنوع رویکردها و آزادی اندیشه و بیان در عرصه های علمی اعتنا کرد، و ثانیا باید به سامانههای جدید در خلق دانشهای بومی، پژوهشهای بومی، و علوم اسلامی بیش از پیش تأکید نمود. تقلیل تمام علم به دنیای حس و تجربه آنهم در نسخههای غربیِ قدیم، مسیر رشد علمی کشور را دشوارتر خواهد کرد.
برای عبور از این تناقض، باید بر همان فراز نخست از سخنان وزیر محترم مبنی بر گفتگو پافشاری کرد. باید به گفتگوهای واقعی و متواضعانه تن داد، از سخنرانیها و داوریهای یک طرفه در مهمترین مسئلههای علمی و معرفتی پرهیز نمود، تا بتوان توأمان از علم جدید و علم سنتی در بازسازی گفتمانهای جدید و پاسخهای نوآمد به نیازهای دنیای معاصر استفاده کرد.
دو ماه قبل گفتند به نمایندگان تهران خانه سازمانی داده نمیشود اما اگر خانه ای که در آن زندگی میکنم به اسم خودم یا همسرم نباشد میتوانم از طریق مجلس "وام ۵۰۰ میلیونی" تحت عنوان "ودیعه مسکن" بگیرم.
با اینکه همین سال گذشته برای گرفتن وام ۹۰ میلیونی فرزند سوم، از این بانک به آن بانک رفته بودم و در نهایت به خاطر اینکه نتوانستم ضامن جور کنم، بی خیالش شدم گرفتن وام ۵۰۰ میلیونی آن هم ۴٪ برایم بسیار جذاب بود و هیچ منع قانونی هم نداشت، اما این وام را به دو علت نگرفتم؛
۱. با خودم عهد کردم به جذابیتهای مسئولیت عادت نکنم تا بعدا که در این جایگاه نیستم، پست و مقام نداشتن برایم مثل بازی مرگ و زندگی نباشد.
۲. اگر صبح تا شب مسئولان بانک مرکزی و وزارت اقتصاد و... میگویند پول نیست تا به مردم عادی یک وام ۵۰ میلیونی بدهیم، یک راهش سخت گرفتن به خود مسئولین و جلوگیری از ریخت و پاش هاست. اما نمیدانستم همزمان رئیس و سایر اعضای بورس وام های میلیاردی برای خودشان گرفته اند! البته در این مسیر مصمم تر خواهم شد و همانطور که در نطق اولم نیز گفتم معتقدم اگر به مسئولان سخت گرفته نشود، به مردم آسان نخواهد گذشت.
👈 تصویر بالا
ورزشگاه فولادشهر اصفهان
بازی ایران و قرقیزستان | دیروز
بازیهای مقدماتی جام جهانی
👈 تصویر پایین
ورزشگاه بصره در عراق
بازی عراق و عمان | دیروز
بازیهای مقدماتی جام جهانی
استادیوم فولادشهر برای بازی تیم ملی انتخاب شده. بازیای که از آنتنهای بینالمللی پخش میشود و برای جوان امروزی نمادی از یک #وضعیت شناخته میشود. وضعیتی که کشور دارای ظرفیت و امکانات متعدد است اما عدهای یا بلد نیستند از آن استفاده کنند یا نمیخواهند!!
همین الان ورزشگاههای یادگار امام تبریز، امام رضای مشهد و فولادآرنای اهواز وضعیت بسیار بهتری دارند.
دقت کنیم؛
این کجسلیقگی مخصوص یک بازی نیست! نشان از یک وضعیت است ...
#امید کجا میرود؟!
.
🖌دم خروس زد بیرون❗️
آقای پزشکیان! جوهر تنفیذ حکم ریاست جمهوری تان خشک نشده، حامیان نان به نرخ روزخور شما ـ مشخصا اصلاح طلبان دست به تحریف گفتمان شما یعنی وفاق ملی می زنند و شما هم سکوت می کنید.
از باب نمونه زهرا نژادبهرام اصلاح طلب گفته:
« شاید گام نخست برداشتن فیلترینگ باشد که نشان دهد تمایل به وفاق و آشتی ملی در حاکمیت وجود دارد. گام دوم بازپسگیری لایحه عفاف و حجاب است که ناامنی اجتماعی را به زنان ما تحمیل میکند.»
آقای پزشکیان❗️
آنچه ما از وفاق ملی میفهمیم این است:
وفاق ملی یعنی کنار گذاشتن اختلافات بر اساس مبانی شرع و قانون و همدلی و همکاری قوا و مردم در راستای منافع ملی ♦️
اگر منظور شما همین است؛ پس چرا در برابر تحریف گفتمان تان سکوت می کنید؟ هر تالی فاسدی این تحریف بی شرمانه برای جامعه داشته باشد یقینا طبق اصول مسلم نهجالبلاغه ؛ نه تنها شما در آن سهیم هستید بلکه گناه شما دو برابر است.
آقای پزشکیان❗️
مگر نهجالبلاغه نخوانده اید که فرمود:« اَلرَّاضِي بِفِعْلِ قَوْمٍ كَالدَّاخِلِ فِيهِ مَعَهُمْ وَ عَلَى كُلِّ دَاخِلٍ فِي بَاطِلٍ إِثْمَانِ إِثْمُ اَلْعَمَلِ بِهِ وَ إِثْمُ اَلرِّضَى بِهِ» یعنی:
كسى به عمل مردمى راضى باشد شريك آنها محسوب مىشود و هر كه در باطلى وارد شد دو گناه مرتكب شده، يكى بجا آوردن آن گناه و ديگرى، راضى بودن به آن
( نهجالبلاغه ؛ حکمت ۱۵۴)
و اگر منظورتان چیزی است که این افساد طلبان بدسابقه می گویند پس علی الاسلام السلام.
مسایل مثل فیلترینگ منطقی و قانون عفاف و حجاب که صیانت از خانواده و ارزشهاست، چگونه مورد بغض اصلاح طلبان است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⚠واقعا متاسفم برای اصلاح طلب هایی که الان مدعی شدند در دولت روحانی چه بود و شهید رئیسی چکار کرد و پزشکیان چه تحویل می گیرد!
🎞این کلیپ رو ببینید!
‼صحبت های رزم حسینی(وزیر صمت روحانی)، نهاوندیان(مشاور اقتصادی روحانی)، خاوازی(وزیر کشاورزی روحانی) و بالاخره اسحاق جهانگیری(معاون اول روحانی) در اولین جلسه دولت با حضور شهید رئیسی، رو ببینید!
⛔اعتراف جهانگیری: آقای رئیسی در بدترین دوران چهل سال اخیر دولت را تحویل گرفته و منابع کشور ته کشیده!!
💡شهید رئیسی همچین دولتی را تحویل گرفت! کمی انصاف داشته باشید میبینید شهید رئیسی چه چیزی تحویل داده است!
۱-رکوردشکنی کاهش نرخ بیکاری در بهار امسال با نرخ ۷,۷%
۲-کاهش ۵۲,۹% تورم تولید کننده و ۱۱,۸% تورم مصرف کننده
۳-رشد اقتصادی ۴,۶% براساس گزارش صندوق بینالمللی پول
۴-کاهش شکاف طبقاتی به کمترین مقدار ۹ سال اخیر
۵-میزان تجارت غیرنفتی در سال پایانی دولت روحانی(۹۹) به ۷۴ میلیارد دلار سقوط کرد، دولت شهید رئیسی تجارت خارجی کشور ۴۰% جهش داد و به ۱۱۶ میلیارددلار رساند.
۶-در ابتدای دولت شهید رئیسی خزانه با ۵۰ هزار میلیارد تومان بدهی و تنخواه بانک مرکزی تحویل داده شد، اکنون بدون تنخواه بانک مرکزی تحویل داده می شود.
۷-رشد ۸۹ درصدی خالص اشتغال در دولت رئیسی نسبت به روحانی
۸-متوسط رشد سرمایهگذاری در دولت یازدهم و دوازدهم منفی ۴.۳ و منفی ۴.۱ درصد بوده. در دولت شهید رئیسی این عدد ۶.۴ درصد مثبت بوده.
۹-رشد نقدینگی در دولت سیزدهم به پایینترین میزان ۶۲ سال گذشته رسید. از ۴۰.۵ به ۲۴.۳
و...
🔴چرا تصویر نقاط فعال #استارلینک در ایران قابل استناد نیست؟
جریان اصلاح طلب به بهانه یک تصویر جعلی که با دلایل بسیار قابل استناد نیست در حال ایجاد اختلال محاسباتی در مسئولان در خصوص اینترنت ماهوارهای استارلینک است.
این نقشه از طریق یک سایت که افراد بر اساس خوداظهاری اعلام میکنند دسترسی به اینترنت استارلینک دارند یک نقطه به نقاط داخل کشور اضافه میکند.
این سایت هیچ ارتباطی با دیتا بیس فروشنده اصلی این خدمات(شرکت اصلی استارلینک) ندارد. سایتی که تنها کافی است در آنجا اطلاعات تان را وارد کنید و بعد رجیستر کنید. به همین سادگی اطلاعات می گیرد و نقطه ای روی نقشه اضافه می کند!
نکته مهم حفظ حریم خصوصی و اطلاعات محرمانه مشترکان استارلینک توسط شرکت اصلی است و نشت این دادهها به هر حالتی منتج به مشکلات حقوقی فراوان برای آنان میشود.
کاربرد اپلیکیشن استارلینک نیز صرفا کالیبره شدن با دیشهای استارلینک است. از همین رو درشرایطی که زیرساختهای استارلینک و اینترنت ماهوارهای در کشور وجود ندارد، نصب اپلیکیشن امکان دسترسی به اینترنت ماهوارهای را ممکن نخواهد کرد.
همچنین چندی قبل وزیر ارتباطات گفت: در آخرین جلسه هیئت مقررات رادیویی اتحادیه بینالمللی مخابرات یا همان RRB، شرکت اسپیس ایکس مکلف به همکاری با جمهوری اسلامی ایران برای ارائه خدمات اینترنت ماهوارهای خود شد.
این جریانسازی مشکوک برای استارلینک از روی یک فیلم وایرال شده و مصاحبههای خیالی با برج سازان در تهران برای فعالسازی استارلینک، بیشتر نقش ایجاد اختلال محاسباتی برای مردم و مسئولان توسط جریان نفوذ را دارد.
🔴اقتصاد آنلاین در پاسخ به انتقادات علیه سود شرکت فولاد مبارکه نوشت:
🔹سودآوری فولاد مبارکه یک افتخار است
🔹«سود ۱۲۲ هزار میلیارد تومانی یک شرکت فولادی» زیر ذرهبین رفته است، ذرهبینی که با ناآگاهی و عدم شناخت از صورتهای مالی و همچنین ماهیت این کسبوکار همراه شده است.
🔹سودی که فولاد مبارکه ایجاد میکند به سهامدارانی میرسد که ۴۰ میلیون نفر آن سهامداران عدالت هستند. در نتیجه سود فولاد مبارکه به صورت مستقیم و غیر مستقیم میان ۷۰ میلیون نفر در کشور توزیع میشود.
✍برفرض که حرف شما درست و سود 122 همت فولاد مبارکه بین 70 میلیون ایرانی سهامدار عدالت و مابقی سهامداران تقسیم میشود!
به عبارتی به ازای هر نفر میانگین حداقل 1٬742٬857 تومان!
آیا مردم چنین مبلغی دریافت کرده اند؟
پاسخ با مردم...
(آنچه از سهام عدالت دریافت شد حدود 400 هزارتومن بوده است)
بر فرض که پرداخت شده آیا ارزش این مبلغ به اندازه ایجاد تورم ناشی از محاسبات ناعادلانه و تورم زای قیمت گذاری محصولات این شرکت خواهد بود یا این رقم در تورم ایجاد شده ذوب است؟
آقایان فروش فولاد به داخل به قیمت جهانی ضربدر نرخ دلار را با پرداخت 400 هزار تومان سود سهام عدالت به 40 میلیون نفر و مابقی سهامداران جزء توجیه میکنند!
لطف کنید این مبلغ سود سهام عدالت را پرداخت نکنید اما قیمت گذاری تولیدات را بدون وارد کردن قیمت جهانی و دلار اصلاح بفرمایید قطعا مردم راضی تر خواهند بود!
تنها هنر شما از سفره مردم برداشتن و بخش کوچکی به جیب مردم برگرداندن است!
شما بفرمائید حقوق و پاداش سال 1402 اعضای هیئت مدیره مبارکه بابت سود 122 هزار میلیاردی چقدر بوده است؟
دنیا و آخرت مردم و اعتماد شان به نظام را دستمایه خودتان کرده اید!
نکنید...
🔴 بقیه هم حق شهروندی دارند؟
🔹 مسعود پزشکیان شخصا پیگیر مرگ فردی سابقه دار و شرور در یکی از پاسگاههای پلیس استان گیلان شد و دستور پیگیری و بازرسی ویژه در این رابطه را صادر کرد.
🔹جناب پزشکیان !
در همین روزهایی که شما مشغول پیگیری درباره مرگ"شرور سرشناس لاهیجان"بودید ،اتفاقات دیگری هم رخ داد . به عنوان نمونه :
▪️فوت امام جماعت یکی از مساجد لاهیجان بر اثر ضربات متعدد قمه !
▪️حمله با قمه و سنگ به امام جماعت مسجدعلی بن ابی طالب (ع) رشت و همسر و منزل ایشان که منجر به مجروحیت ایشان و شکستن شیشه های منزل شان گردید.
▪️مرگ دختری در باشگاه ورزشی مختلط در مشهد(وی با ضربه مشت یک پسر دانشجو کشته شد!)
🔹آقای رئیس جمهور!
آیا شما به برابری انسانها در حق حیات اعتقاد دارید؟ اگر معتقدید پس چرا درباره علت مرگ یک شرور دستور بازرسی صادر کرده و مسئله را به رسانه ها می کشی و به خبر اول تبدیل می کنی اما در موارد دیگر اصلا واکنشی نشان نمی دهی؟
آیا شما خون افراد شرور را رنگین تر و ارزش جان آنها را بیشتر از شهروندان قانونمند و محترم( مثلا امام جماعت فقید لاهیجان)می دانید؟
🔹شما که از اولین کسانی بودی که در سال ۱۴۰۱ برای مرگ م.امینی جنجال به راه انداخته و نظام و پلیس را به قتل متهم کردی،چرا در برابر مرگ فجیع یک دختر جوان با ضربات مشت پسردانشجو، آن هم در باشگاه ورزشی مختلط سکوت کردی؟ نکند اینجا هم معتقدی "دانشجو کار بد نمی کند؟" به نظر شما ارزش جان دخترها متفاوت است؟ یعنی برای مرگ طبیعی یک دختر در ساختمان پلیس باید مملکتی را به آشوب کشید و در برابر قتل دختری دیگر در باشگاه ورزشی مختلط باید سکوت کرد؟
🔹دکتر جان!
نکند مرگ آدمها وقتی برای شما اهمیت پیدا می کند که در محلی متعلق به پلیس رخ بدهد؟ نکند به پلیس حساسیت داری؟ نکند توقع داری مردم باور کنند که جان مردم (فارغ از قومیت و مذهب و ...)برای شما مهم است؟
لطفا نشان بدهید همان گونه که به حقوق ویژه و اختصاصی برای اشرار سابقه دار معتقدید، حق حیات و شهروندی مردم قانونمند و شریف ایران را هم به رسمیت می شناسید!
26.76M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 خاطره تنها عکاس حاضر در میدان ژاله از کشتار شاه در ۱۷ شهریور
♨️خاطره ویژه مقام معظم رهبری از فاجعه ۱۷شهریور
🔴سالگرد واقعه خونین ۱۷ شهریور
▪️من از روز هفدهم شهریور سال ۱۳۵۷ خاطرهای در ذهن دارم. قبل از آن که این حادثه خونبار در تهران اتّفاق بیفتد، سیاست رژیم ستمشاهی به دنبال این بود که مبارزان و به تبع آن ملت ایران را، به تندرو و کندرو، افراطی و معتدل تقسیم کند. این، نکته خیلی قابل توجّهی است که امروز مثل آیینهای، همه عبرتها را به ما درس میدهد... عدّهای را که طرفداران و علاقهمندان مخلص امام بودند و راه امام را علناً اظهار میکردند، به عنوان تندرو و افراطی و متعصّب معرفی میکردند.
▪️در مقابل اینها هم، بعضی از کسانی را که علاقهمند به مبارزه بودند، ولی خیلی جدّی در آن راه نبودند، یا جدّی بودند، ولی دستگاه آنطور خیال میکرد اینها جدیّتی ندارند، به عنوان افرادی که معتدلند و با اینها میشود مذاکره و صحبت کرد، معرفی میکردند. من در آن روز این احساس خطر را کردم. آن زمان من در جیرفت تبعید بودم. شاید روز چهاردهم یا پانزدهم شهریور بود. به یکی از آقایان معروف که در قم بود، نامهای نوشتم و این سیاست رژیم را برای آن آقا تشریح کردم و گفتم اینها با این تدبیرِ خباثتآمیز میخواهند بهانهای برای سختگیری بر مخلصان و عشّاق امام بزرگوار به دست آورند و شما را بدون اینکه خودتان بخواهید، در مقابل آنها قرار دهند.
▪️این نامه را نوشته بودم؛ اما هنوز نفرستاده بودم. روز شنبه هجدهم شهریور بود که رادیو و روزنامهها، خبر کشتار هفده شهریور را پخش کردند. فردای آن روز، ما در جیرفت از این قضیه مطّلع شدیم. من برداشتم در حاشیه آن نامه برای آن آقا نوشتم که: «باش تا صبح دولتش بدمد، کاین هنوز از نتایج سحر است». آن نامه را به وسیله مسافر، برای آن آقای محترم فرستادم. آنها شروع کردند سختگیریها را علیه مبارزان و انقلابیون حقیقی راه انداختن که نمونهاش کشتار هفدهم شهریور بود.
۱۹ شهریور ۱۳۷۶
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بسم الله الرحمن الرحیم
[ قطببندی از منظر اسلامونفی دوقطبیهای #نامطلوب]
🌾یارب به شکرانه یطلوع مجددآفتابفرحبخش،
فروزان کن جانمان رابرایسپاسگزاری،
و دیگر تلاش من و مصلحت ورضایتو ؛
☀️سلام…
صبح زیباتون سرشارازالطاف بیکرانه الهی ونگاه پرمهرخدا…🌷
⚡️یا أَیُّهَا النَّاسُ إِنَّا خَلَقْناکُمْ مِنْ ذَکَرٍ وَ أُنْثی وَ جَعَلْناکُمْ شُعُوباً وَ قَبائِلَ لِتَعارَفُوا إِنَّ أَکْرَمَکُمْ عِنْدَ اللَّهِ أَتْقاکُمْ إِنَّ اللَّهَ عَلیمٌ خَبیرٌ،حجرات۱۳
پس دوقطبی مبتنی بر نژاد، جغرافیا، تفاوت ظاهری و... از سوی اسلام نفی و تقبیح شده است.
❗️دوقطبیخوبوبد!
#بدانیمکه؛🍃
برخی دستهبندیها، در قرآن به رسمیت شناخته شده و توصیه به مرزبندی و در برخی موارد حتی مقابله و مبارزه با گروه دیگری شده است.
در کنار این موضوع، در جامعهی اسلامی، #حفظوحدت نیز بهعنوان اصلی مبنایی در این منابع مطرح شده است.
27.52M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
افشاگری حجتالاسلام دکتر نبویان از
جریان رأی اعتماد مجلس به وزرای دولت چهاردهم!
📌این چند دقیقه را گوش بدین تا بدانید درباره رای اعتماد به وزرای حامی فتنه و دروغی که به رهبری نسبت داده شد.
یادداشت تحلیلی روز
❇️در آستانه بیست و سومین سالگرد حملات تروریستی ١١ سپتامبر؛
دادگاه آمریکایی ایران را در پرونده انفجار برج های دوقلو محکوم کرد
🔸🔸🔸
⁉️ چرا اسرائیل محکوم نشد؟!
👈 رسانه ها و شخصیت های آمریکایی و غربی بعد از این حادثه، به نقش اسرائیل در انفجار این حادثه پرداخته بودند و از نظر آنها، در زمان انفجار، انبوه کارکنان صهیونیستی در ساختمان حضور نداشتند و از ۳ هزار کشته شده در این حادثه نیز، هیچ یهودی صهیونیست در میان آنها نبوده است!
👈 فلذا می توان گفت؛ بازیگردان این حادثه، رژیم صهیونیستی بود تا بهانه ای برای حضور آمریکایی ها در منطقه خصوصا عراق و افغانستان و بعدها سوریه و ... بتراشد تا از این طریق هم از جنگ و کشتار مسلمانان منتفع شود و نیز با این جنگها مسلمانان را به خود مشغول نموده تا به اشغالگری همه سرزمین فلسطین و قدس شریف بپردازد.
🔺كتاب "11 سپتامبر، توطئه صهیونیستها علیه آمریكا" به تشریح نقش صهیونیستها در حادثه 11 سپتامبر میپردازد.
👈 تفاوت جنگ سخت و نرم این هست که
آثار جنگ سخت را در قالب اغتشاشات می شود در تخریب بانک و مغازه ها و اماکن عمومی براحتی مشاهده کرد
ولی آثار جنگ نرم
👈 که محصولی بی تفاوتی در برابر کشف حجاب هشت را
آثار آن تو خیابون نیست
تو دادگاه و کلانتری و دفاتر حقوقی و محضر ...جایی که خانواده ها دارند متلاشی می شوند
👈 چون مردان تنوع طلب شدند
دیگه بدلیل اینکه در روز صدهادختر و زن زیباتر از همسرشان را می بینند
دیگه میلی ندارند به خانواده
👈 باز بگو خوبه هیچ خبری نیست
همه چی آرومه
🔴قائمپناه مسئول ادارۀ امور گزینش کشور شد!
❓قائم پناه کیست؟
#قائم_پناه همان فردی است که به عنوان مدافع فتنهگران ۱۴۰۱ و در حمایت از آنها ( و ازطریق تلویزیون صدای آمریکا) نطق فرموده و هماهنگ با رضا پهلوی، کومله، نتانیاهو و ...نیروهای مدافع امنیت را به سرکوبگری و خشونت طلبی متهم کرده است!
🔴الان قائمپناه بصورت هم زمان در سه منصب مهم منصوب شده است:
🔺معاون اجرایی رئیسجمهور
🔺سرپرست نهاد ریاستجمهوری
🔺مسئول ادارۀ امور گزینش کشور
⁉️اگر شما بجای قائمپناه بودید چیکار میکردید؟
هر چی فتنه گر و برانداز هست قراره وارد سیستم کنترل کشور بشن🙃
#نفاق ملی
#وقتی که جای جلاد و شهید عوض میشود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📛پرده برداری از چهره مشکوک ظریف‼️
🔹لطفاً بدون حب و بغض آلوده جناحی این کلیپ ۴ دقیقهای را ببینید و درباره ابهامات فراوان درباره ظریف تأمل و تفکر کنید.‼️
خصوصیسازی ، عامل انحطاط جامعه
قسمت هفدهم
قرار شد در آخرین قسمتهایی که در رابطه با مسئله آثار ناگوار خصوصی سازی خدمت شما ارسال میکنم ، راههای رفع این بلیّه اقتصادی ، اجتماعی ، سیاسی و فرهنگی را خدمت شما عرض نمایم.
اولا خصوصیسازی فینفسه مذموم نیست. حمایت دولت از بخش خصوصی یک موتور پیشران برای بهبود اوضاع اقتصادی است.
اما اولا واگذاری اموال و صنایع ملی و دولتی به افراد و شرکتها و به عبارتی خروج اموال دولتی از مالکیت دولت ، راهکار خطایی است. خصوصا اینکه در این راهکار اشتباه ، دو موضوع غلط گنجانده شود یکی واگذاری اینها به ثمن بخس و دیگری واگذاری آنها به افراد و شرکتهای خاص. حال در نظر بگیرید فاجعهای را که در اثر خلط این دو موضوع بوجود میآید یعنی هم واگذاری به ثمن بخس و هم واگذاری به افراد و شرکتهای خاص.
در این چندسالهء خصوصیسازی ، چند درصد شرکتهای دولتی که واگذار شدند ، تبدیل به سهامی عام گردیدند و یا چند درصد از سهام آنها، سهامی عام شد؟ آیا جز این بود که سهام اصلی و عمده آنها به بانکها و شرکتهای خصوصی تعلق گرفت ؟
جلو این فاجعه کی باید گرفته شود ؟
این یعنی چوب حراج به اموال بیتالمال زدن. این یعنی اقتصاد کشور را فلج کردن. این یعنی نظام اقتصادی را عوض کردن و به تبع آن تولید یک قشر سوپر ثروتمند که اقتصاد و معیشت مردم را در دست گرفته و به شرحی که در قسمتهای قبلی عرض کردم بر تمام شؤون زندگی آنها مسلط میشوند.
حمایت دولت از بخش خصوصی به این معنا نیست که یک فرد با آورده صفر ، با رانت و رابطه ، تحت حمایت دولت قرار بگیرد و تمام امکانات دولتی به ثمن بخس به او واگذار شود و ره صدساله را یک شبه طی کند.
متاسفانه تفکر و تصور غالب از خصوصیسازی در کشور ما ، مساوی با واگذاری است.
در حالیکه حمایت از بخش خصوصی یعنی اینکه بخش خصوصی با وامهای اجاره به شرط تملیک ، به شرحی که گفته شد ، حمایت شوند. یعنی اینکه شرایط صادرات برای آنها فراهم شود . یعنی اینکه در تهیه مواد اولیه و یا واردات این مواد به آنها کمک شود. یعنی اینکه امنیت لازم برای سرمایهگذاری صاحبان سرمایه فراهم شود . یعنی اینکه زیرساختها مثل راه و حمل و نقل و بنادر و امنیت دریایی برای آنها فراهم شود و .....
ثانیا اگر کارخانجات و صنایع دولتی زیان ده بودهاند ، تحقیقات کامل در مورد علت زیاندهی انجام شود و در صورت صلاحدید حسب تحقیقات ، عملیات برونسپاری صورت گیرد . یعنی مالکیت از دست دولت خارج نشود بلکه مدیریت کارخانه بر طبق قانون در اختیار بخش خصوصی قرار بگیرد. آنهایی که مالکیت را از دست دولت خارج کردند با چه انگیزه و چه توجیهی این خیانت بزرگ را مرتکب گردیدند؟
مگر مالکیت دولت ، ارث پدرشان بود که اینطور تصمیم گرفتند؟
اقتصاد چین بعنوان یک اقتصاد نسبتا موفق با همین روش برونسپاری، که از حدود ۴۰ سال پیش شروع کرد ، به این مرحله از رشد رسید.
چین در این زمینه میتواند الگوی موفقی برای ما باشد.
ثالثا مدعی العموم بر واگذاریهای غیرقانونی اقامه دعوا کند. متاسفانه اغلب این واگذاریها از مجاری قانونی و با اطلاع سازمانهای نظارتی ، همچون سازمان بازرسی و وزارتخانهها و دیوان عدالت اداری و.... انجام شده و در بسیاری از موارد پیگیری لازم برای اثبات خلا قانونی یا مسیر اشتباه قانونی و یا به عبارت بهتر اصلاح قانونِ غلط ، انجام نشده است.
خریدن مسئولین و تطمیع آنها مخصوصا در قوه قضاییه بیداد میکند و رسیدگی و اجرای مُرّ قانون ، مضحکهای بیش نیست.
آقای روحانی و دار و دسته ایشان به عنوان اصلیترین عوامل ایجاد وضع موجود که خیانتهای آنها سابقه بیش از ۴۰ سال دارد و بنده تاریخچه این خیانتها را در قسمتهای قبلی عرض کردم ، با چه برخوردی از سوی قوه قضائیه و مدعیالعموم مواجه شدند؟
جنبههای مختلف خیانتهای ایشان چه در بُعد سیاسی ، چه اقتصادی ، چه فرهنگی و چه اجتماعی ، کی باید رسیدگی شود ؟ توییتهای اسرارآمیز ایشان کی باید بررسی شود؟ وقتی که ادعای رابطه و ملاقات ایشان با عوامل دست اول اسرائیل ، اثبات میشود و حتی عدهای در داخل کشور مشغول به ساختن فیلم مستند این ملاقات میشوند، این خیانتها کی باید رسیدگی شود؟
متاسفانه برخی از تحلیلگران سیاسی به ظاهر انقلابی هم ، چنان در سخنان خود از ایشان دفاع میکنند و ایشان را بیگناه جلوه میدهند که آدم در نفوذی بودن یا نبودن آنها شک میکند.
باما باشید....
🇮🇷🇵🇸
✴️ مجلس سکوت نخواهد کرد
🔸ابوالفضل ابوترابی عضو کمیسیون امور داخلی در مصاحبه با پایگاه خبری دیدهبان ایران در واکنش به صحبتهای رئیس جمهور در مورد بازگشت اساتید و دانشجویان اخراجی گفت که بازگشت اساتیدی که در فتنه نقش داشته و حکم قضایی داشته یا پرونده امنیتی دارند به این راحتیها هم نیست. این گونه ادعا ها بیشتر سیاسی است.
🔸او اضافه کرده که اگر این اظهارات درباره بازگشت اساتید تعلیق یا اخراج شده ادامه پیدا کند قطعاً مجلس موضع خواهد گرفت.
امیدواریم #حقیقت و #انقلاب فدای مصلحت اندیشی و وفاق نشود.