eitaa logo
این عماریون
385 دنبال‌کننده
230.6هزار عکس
62.3هزار ویدیو
1.4هزار فایل
کانال تحلیلی درباب مسائل سیاسی واجتماعی https://eitaa.com/joinchat/2102525986Cbab1324731
مشاهده در ایتا
دانلود
🔰 چهار دکترین دفاعی و امنیتی رژیم صهیونیستی که دچار فروپاشی شد: ۱. بازدارندگی: مفهوم بازدارندگی یک طرفه‌ای که توسط ارتش اسرائیل شکست ناپذیر اسرائیل در گذشته تحمیل می‌شد به یک بازدارندگی متقابل با حزب الله در لبنان و مقاومت فلسطین در غزه و همچنین ایران در مناطق دیگر تبدیل شد. ۲. پیش اخطار: رژیم در پیش‌بینی و آمادگی برای خنثی سازی عملیات طوفان الاقصی ناکام ماندند و نه تنها در برابر حماس بلکه در خصوص واکنش حزب الله به پشتیبانی از غزه و حتی جبهه‌های پشتیبانی در عراق و یمن نیز هیچ پیش اخطاری مشاهده نکردند ۳. نبرد در سرزمین دشمن: این دکترین امنیتی رژیم که درگیری در سرزمین دشمن مربوط می‌شود در ۷ اکتبر  به طور بی‌سابقه نقض شد و درگیری به داخل اراضی اشغالی گسترش پیدا کرد ۴. قاطعیت: در خصوص دکترین قاطعیت که به لزوم خاتمه سریع هر جنگ مربوط می‌شود پس از گذشت بیش از یک سال علیرغم ویرانی و کشتار بی‌رحمانه، این امر در غزه به طرز شگفت‌انگیزی با شکست روبرو شده است.
🔰 بازیگران و اهداف آنها در صحنه سوریه: ۱. آمریکایی ها با اهدافی احتمالی مانند : - تامین و ارتقای امنیت رژیم صهیونیستی. - بازیابی جایگاه منطقه ای با تولید بحران و راهبرد برافروختن آتش و مدیریت صحنه به زبان ساده «آتش بکش و مدیریت بکن». - آمادگی برای ورود دولت جدید ترامپ و سیاست های منطقه ای این دولت. ۲. رژیم صهیونیستی با اهداف احتمالی مانند: - فشار به سوریه و بشار اسد با هدف جداسازی از محور مقاومت. - تمرکز زدایی از ذهن مقاومت بر رژیم صهیونیستی به سوریه. - بستن مسیر پشتیبانی و خطوط لجستیکی حزب الله لبنان و محور مقاومت. - شروع آتش بس نیازمند بازسازی توان رزم حزب الله لبنان و محور مقاومت برای نزاع مجدد احتمالی است که رژیم صهیونیستی به دنبال این است تا مانع از بازسازی حزب الله و مقاومت گردد. ۳. ناتو با هدف احتمالی: - تاثیر بر جبهه اوکراین و درگیر کردن روسیه در چند جبهه. ۴. ترکیه با اهدافی مانند: - پیگیری سیاست نوعثمانی گری. - ایجاد خط حائل در شمال سوریه. - همگرایی و کمک به سیاست های آمریکایی ها و صهیونیست ها. - رای آوری ترامپ و تلاش سران ترکیه و همگرایی با دولت جدی آمریکا. ۵‌. نیروهای تکفیری که می توان آن ها را به نوعی بازیگر وابسته و مزدور نامید و صرفا به عنوان یک نیروی اجیر و نیابتی عمل می کنند.
🔰 زلنسکی از خیر سرزمین‌های اوکراین گذشت! 🔸«ولودیمیر زلنسکی» رئیس‌جمهوری اوکراین در مصاحبه با خبرگزاری «کیودو» ژاپن به ناتوانی ارتش این کشور در بازپس‌گیری مناطق اشغالی از روسیه اذعان، و «دیپلماسی» را تنها راه‌حل باقی مانده عنوان کرد. 🔸این روزها به نظر می‌رسد که «زلنسکی» سیاست خود را در قبال سرنوشت جنگ اوکراین تغییر داده است چرا که بر خلاف گذشته، هر روز از ضرورت مذاکره دم می‌زند. 🔸پیش از این وی بارها اعلام کرده بود که تا خروج روسیه از سرزمین‌های اشغالیِ اوکراین، از مذاکره خبری نخواهد بود اما با پیروزی ترامپ، دلسرد شدن از اروپا درباره تداوم کمک‌ها و پیروزی‌های گسترده روسیه در میادین جنگ و صد البته نا امیدی از پیروزی و فرار گسترده سربازان از جبهه‌های جنگ، او به این نتیجه رسید که، دیگر نمی‌تواند وحدت سرزمینی اوکراین را بازگرداند و به سرزمین‌های از دست رفته دسترسی یابد.
🔰روزنامه شرق ادعا کرد: مازوت‌سوزی امروز، امتداد آتش‌زدن قرارداد کرسنت است و البته ادامه‌اش مانده است(!) 🔸این روزنامه به بهانه بررسی «سیاست‌گذاری‌های نادرست صنعت انرژی و برق» نوشت: چندی پیش، وزیر نیرو به مجلس رفت و گفت: «مصرف مازوت در نیروگاه‌ها با بهینه‌سازی سوخت آنها از ترکیب گاز و مازوت کپسول خوب در دستور کار قرار گرفته است که به این ترتیب می‌توان از ظرفیت نیروگاه‌های مازوت نیز حداکثر استفاده را کرد، بدون اینکه نگرانی برای شهروندان عزیز وجود داشته باشد». 🔻این گزاره در‌حالی مطرح می‌شود که راه‌های زیادی برای استفاده‌ نکردن از مازوت وجود داشت که با بی‌تدبیری و سهل‌انگاری نادیده انگاشته شد. امروز وضعیت صنعت برق کشور به جایی رسیده که در تولید برق هزینه و فایده در نظر گرفته نشده است و گاهی صادرات سوخت خام نیروگاه‌ها می‌تواند مقرون به‌صرفه‌تر باشد یا سوزاندن فلر سرمایه عظیمی را به باد می‌دهد که می‌توانست به‌جای گاز شیرین به عنوان ماده خام صنایع استفاده شود یا بهینه‌سازی مصرف سوخت یا نگهداشت ذخایر آب پشت سدها از جمله روش‌هایی است که می‌توانست نیاز به مازوت در نیروگاه‌ها را به حداقل برساند. 🔻گاز مصرفی نیروگاه‌ها در سه‌ماهه شهریور تا آبان در سال ۱۴۰۲، 7.9، 6.6 و 3.3 میلیارد مترمکعب بوده و برای سال ۱۴۰۳ این اعداد به ترتیب 7.8، 4.7 و 2.2 میلیارد متر‌مکعب بوده است. سؤال اینجاست که اگر سازمان محیط‌زیست ادعا می‌کند مازوت‌سوزی ندارد، دود زرد نیروگاه‌ها که نشانه مازوت‌سوزی است چیست؟ یا به این سؤال پاسخ بدهند که حتی اگر در بهترین حالت، روزانه ۱۸۰ میلیون مترمکعب گاز و ۵۰ میلیون لیتر گازوئیل تأمین شود که با توجه به سرمای پیش‌رو این غیر‌ممکن خواهد شد، وزارت نیرو ۲۰۰ میلیون کیلووات ساعت دیگر را از چه راهی به‌جز مازوت‌سوزی می‌تواند تأمین کند؟ طبعاً در شرایط کنونی کشور چاره‌ای جز مازوت‌سوزی وجود ندارد، اما پنهان‌کردن مازوت‌سوزی و تحریف واقعیات چاره حل مشکل نیست. 🔸درباره تحلیل شرق چند نکته بایسته یادآوری است. نخست این که دولت ادعا می‌کرد به خاطر مقابله با آلودگی هوا اقدام به توقف مازوت‌سوزی کرده است اما مدتی بعد معلوم شد نیروگاه‌ها در مناطق مختلف همچنان مازوت‌سوزی می‌کنند؛ ضمن این که مازوت، سوخت حداکثر ۵ درصد نیروگاه‌ها بوده است! به تدریج معلوم شد دولت درباره ذخیره‌سازی سوخت زمستانی کوتاهی کرده و حالا که کار به قطعی برق و خاموشی رسیده بود، تلاش می‌شد تا این قطع به نام توقف مازوت‌سوزی و مقابله با آلودگی هوا، به مردم فاکتور شود! 🔻نکته دوم در ناترازی تولید برق، نگرش نوک‌دماغی شرق و کتمان مدیریت فشلی است که پالایشگاه را کثافتکاری می‌نامید و در موضوع ساخت نیروگاه می‌گفت به خاطر ۲۰۰ مگاوات برق زیر بار مافیای نیروگاه‌سازی نمی‌رویم! همین مدیریت منفعل، از یک‌سو به غرب تعهد داده بود ۹۵ درصد برنامه هسته‌ای را متوقف کند و بنابراین ساخت نیروگاه هسته‌ای را عملاً منتفی کرده بود؛ از طرف دیگر توافق آب و هوائی پاریس را پذیرفته و متعهد به کاهش استفاده از سوخت‌های فسیلی از جمله در نیروگاه‌ها شده بود! 🔻سوم این که نویسنده شرق گویا روی کم‌حافظگی مخاطبان حساب ویژه باز کرده است وگرنه فساد و فاجعه پنهان در قرارداد گازی کرسنت را به عنوان موفقیت فاکتور نمی‌کرد. به غیر از فسادهای پدید آمده در قراردادهای مانند توتال و استات اویل در دولت‌های ‌هاشمی و خاتمی، فساد و تخلف بزرگی هم در دولت خاتمی درباره قرارداد کرسنت پدید آمد و به خسارت ۱۸ میلیاردی ایران انجامید.
🔰 بودجه ۶ ماه اول ۱۴۰۳ شهرداری تهران صد درصد محقق شد 🔸سخنگوی شهرداری تهران درباره میزان تحقق بودجه سال جاری مدیریت شهری تهران گفت: شهرداری در زمینه تحقق بودجه نه‌تنها مشکلی نداشته بلکه بیش از ۱۰۰درصد آن را محقق کرده است 🔸به گزارش کیهان، عبدالمطهر محمدخانی در نشست خبری دیروز خود با خبرنگاران درخصوص زمان ورود وسایل حمل‌ونقل عمومی به ناوگان، اعلام کرد: در یک یا دو ماه آینده شاهد ورود اتوبوس‌ها و تاکسی‌های جدید به پایتخت هستیم. ما مسیر جدیدی را برای واردات در نظر گرفتیم که از مسیر مورد علاقه مافیای خودرو عبور نمی‌کند و به نفع شهروندان است و با قیمت پایین خریداری شده است. 🔸محمدخانی با بیان اینکه شهرداری با حمایت بانک‌شهر این اقدام را به صورت مستقیم انجام می‌دهد، افزود: به همین دلیل سرعت واردات شاید کندتر باشد اما به‌صرفه‌تر است و هزینه‌ای که از جیب مردم برای خرید تاکسی‌ها و اتوبوس‌ها صرف می‌شود، کمتر است و تعداد بیشتری وسایل نقلیه با این رقم وارد می‌شود. 🔸سخنگوی شهرداری تهران در ادامه و در پاسخ به سؤال خبرنگار کیهان درباره میزان تحقق بودجه امسال شهرداری تهران اظهار داشت: 🔻بودجه شهرداری تهران از سال ۱۴۰۰ افزایش و از ۳۷هزار میلیارد تومان به بودجه ۱۵۰هزار میلیارد تومانی در سال ۱۴۰۳ رسیده است. شهرداری در زمینه تحقق بودجه نه‌تنها مشکلی نداشته بلکه بیش از ۱۰۰درصد آن را محقق کرده است. 🔻روال دهه‌های گذشته این است که میزان تحقق بودجه در ۶ ماه اول نسبت به ۶ماهه دوم عدد کمتری است اما یکی از ویژگی‌ها در دوره اخیر که در گزارش ۶ماهه طبق تایید خزانه‌دار شورا وجود دارد، این است که تحقق بودجه در ۶ ماه اول سال صددرصدی بود. 🔻بررسی سال‌های قبل در ۶ ماه اول سال بعضاً عدد تحقق حدود ۶۰درصد بود و تحقق این بودجه کمک می‌کند که کار عمرانی سریع‌تر و پروژه‌ها بهتر پیگیری شود.
🔰 تهدید به اعتراضات خیابانی در مقابله با قانون حجاب توسط برخی سلبریتیهای معلوم الحال کتایون ریاحی و پانته‌آ بهرام با استوری کردن پستی نسبت به قانون عفاف و حجاب، علاوه بر قرون‌ وسطایی خواندن لایحه حجاب و غیرقانونی خواندن سکان داران سیاسی کشور ، حکومت را تهدید به اعتراضات عمومی کردند
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰 دکتر بانکی‌پور: قانون حجاب صرفا برای حمایت از خانواده است 🔺عضو شورای‌عالی انقلاب فرهنگی: 🔹ملاحظات رئیس‌جمهور در متن قانون حجاب لحاظ شده است.
🔰 بخش هایی از قانون ارزشمند عفاف و حجاب 🔹مطابق آنچه آقای قالیباف اعلام کرد، این قانون در چند روز آینده ابلاغ می‌شود. بعد از ابلاغ قانون، دولت و دستگاه قضایی ملزم به اجرای قانون هستند. این قانون را بخوانید و از آن دفاع کنید و در فضای جامعه منتشر کنید.
🔰به بچه باج ندهید! 🔸سؤال: نحوۀ تعامل با فرزندانی که با داد و فریاد می‌خواهند به مقصود خود برسند، چگونه باید باشد؟ پاسخ: وقتی بچه با داد و فریاد درخواستی داشته باشد، پدر و مادر با او همکاری نکنند؛ چون اگر به این نتیجه برسد که کلید درِ بسته شده، داد و بیداد است، شیوه‌ای غلط در او نهادینه خواهد شد. پدر و مادر زمانی به درخواست کودک ترتیب اثر دهند که با حرف منطقی پیش بیاد تا بفهمد آن‌ چیزی که می‌تواند این قفل را باز کند، منطق است نه احساسات!
🔰 آمار تکان‌دهنده قتل زنان در جهان ♦️به گزارش دفتر مقابله با جرم سازمان ملل، 51000 زن و دختر توسط خانواده یا شریک زندگی در سال 2023 کشته شده‌اند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 روز محشر که خلائق همه محتاج شوند؛ چشم امید همه بر کرم فاطمه(س) است 🔸 روضه‌خوانی در اولین شب مراسم عزاداری فاطمیه ۱۴۴۶ در حسینیه امام خمینی(ره)
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
متفاوتی از اولین شب مراسم عزاداری ایام شهادت حضرت فاطمه‌زهرا سلام‌الله‌علیها در حسینیه امام خمینی(ره). ۱۴۰۳/۹/۱۲