📣📣📣
این اعتراف های سران کشورهای شکست خورده قابل تامل است......📌⛔️اعتراف حکامنادان بهعلت شکست
شان در همین قرن معاصر.
⛔️حسنی مبارک گفت نباید به آمریکا
اعتماد میکردم!
⛔️معمر قذافی گفت بزرگتریناشتباه
عمرم اعتماد به آمریکا بود!
⛔️ مــحمد مرسی گـــفته است اشتباه
استراتژیک من و عــامل اصلی شکست
انقلاب مصر اعتماد به آمریکا بود!
⛔️بنعلیگفت:دلیلسقوطمناعتماد
بیجای من به آمریکا بود!
⛔️منصورهادی دریمنگفت:اگرفریب
آمریکا را نمیخوردم،در قدرت باقی می
ماندم!
⛔️تمامتاریخ نگاران معاصر درکشور
معتقدند دلیــل سقــوط دولت مردمی
مصـــدق و کودتای 28 مـرداد 1332 به
دلیل اعتماد بیجای مصدق به آمریکا
بود!
⛔️صدام درلحظه اعدامشگفتهبود:
این طناب دار را آمریکائی ها به گردن
من انداختند!
⛔️رضا شاه میگوید: دلیل فروپاشی
سلطنتمن اعتماد بهآمریکا بود.یعنی
حتی شاه هم بعد از سالها رفاقت و
خدمت به آمریکا، فهمیدهبود که نمی
توان به آمریکا اعتماد کرد!
⛔️جمله معروف محمدرضا شاه: آن
زمـــان که صــاحب قـدرت بودم، تصور
میکردم که اتحاد من باغرب بر مبنای
اتحاد واطمینان دو جانبه برقرار است،
شاید ایناطمینان واعتماد یک اشتباه
بود !
⛔️از برجام واعتمادحسنروحانی به
آمریکا هم که همه مطلعند...!
⛔️ نتیجه اعتماد بشار اسد به غرب
هم دیده شد!!!!
⚠️ حــالا برخـی در کشور همچنان
امیدوارند تا آمریکا ،اینشیطان بزرگ
و اروپایی ها ایــن شـــیاطین کوچـــک،
برایشان آسـتین بالا بزنند و مشکلات
شان را حل کنند!!! چرا ازتاریخ عبرت
نمی گیرند!!
⚠️قرآنکریم میفرماید:یهود ونصارا
هیچگاه ازشما راضی نخواهندشدمگر
اینکه به دین و آیین آنها درآیید. !!!!!
( آیا نمی اندیشید)؟!!!!!
#اَللّهُمَّعَجِّللِوَلیِّکَالفَرَجَوَالْعافِیَةوَالنَّصْرَ
سناریوی سوریه ضعیف چیست؟
منابع خبری گزارش دادند، ارتش اسرائیل ۵۰۰ هدف نظامی در سوریه را با یک هزار و ۸۰۰ بمب منهدم کرده که منجر به نابودی بخش زیادی از توان نظامی سوریه و از دست رفتن زیر ساختهای این کشور شد؛اسرائیل مهمترین پایگاههای نظامی سوریه از جمله فرودگاهها و انبارها، اسکادرانهای هواپیما، رادارها، ایستگاههای سیگنال نظامی و بسیاری از انبارهای تسلیحات و مهمات را در مکانهای مختلف از بین برده است. همچنین بخشهای زیادی از سرزمین سوریه تا نزدیکی دمشق اشغال شد. عجیبتر اما عکسالعمل مسؤلان حاکم بر سوریه بود که گفتند در حال حاضر اولویت ما مقابله با اسرائیل نیست!
سوریه آینده با همه ابهاماتی که دارد،اما یک احتمال جدیتر از سوی کارشناسان درباره آن مطرح هست و آن شکلگیری حکومتی است که در چارچوب ائتلاف غرب عمل میکند. با این حال رژيم صهيونيستي باحمله به تأسیسات زیربنایی و راهبردی سوریه ثابت کرد مشکل مقامات آمریکایی و صهیونیستی صرفا ماهیت نظامهای سیاسی نیست، بلکه آنان اصولا بهدنبال شکلگیری دولتهای ضعیف و حتی دستنشانده در منطقه هستند.
ایران عزیز ما پیشتر این را تجربه کرده و به چشم خویش دیده بود. البته تجربههایی سخت و پرهزینه. دکتر مصدق نمونه خوبی برای بیان یک تجربه است. دکتر مصدق اولا باورهای ایدئولوژیک در او راه پیدا نکرده بود. جدای از این،مصدق از حیث سیاسی نیز متأثر از تحولات زمانه دل از انگلیس بریده و در آغوش آمریکا غلتیده بود. بر این اساس قاعدتا دولت مصدق باید مورد حمایت همهجانبه غرب باشد.
اما آن خصلتی که مصدق داشت و همان هم کافی بود تا آمریکا با کودتا کار دولتش را یکسره کند و سرلشکر زاهدی را به جای او بنشاند،کوشش وی برای ملی کردن صنعت نفت کشور بود. در حقیقت آمریکاییها اصولا با ایران قوی، متحد و بزرگ مخالفند. بنابراین بسیار مهم است که آگاه باشیم آمریکا پیش و بیش از اینکه دشمن نظام جمهوری اسلامی ایران باشد، با ایران قوی دشمنی دارد.
حالا اما به نظر میآید طراحان توطئه علیه سوریه چنین خوابی دیدهاند. آنچه در ذهن آمریکاییها و صهیونیستها میگذرد و بیتردید بخشی از برنامه عمل آنان برای آينده سوریه خواهد بود این هست که نظام سیاسی آينده سوریه فاقد ارتش قوی و مجهز باشد. آنها به یک نیروی نظامی در حد پلیس ملی معتقدند. بر این اساس درک این نکته نیز دشوار نخواهد بود که آمریکا و رژیم صهیونیستی، در سطحی کلانتر اصولا با هر گونه دولت کارآمد و قوی در سوریه مخالف هستند. روند تحولات آتی مشخص میسازد که سیاست طراحان پروژه اخیر در سوریه، به سمت بیثباتی و ناکارآمدی دائمی سوق پیدا خواهد کرد
❌️ ابهامات کنسرت برهنگی!
🔻کاروانسرای دیر گچین، محل اجرای کنسرت، در ٨٠ کیلومتری قم، زیرنظر وزارت گردشگری فعالیت میکند که صرفا برای بازدید آن، هر نفر باید بلیط ۴٠ هزار تومانی بخرد. پرستو احمدی براساس چه روش یا قراردادی توانسته از کاروانسرا بعنوان محل کنسرت استفاده کند؟
👈🏻غیر از آن مهم تر این ست که امروز بعد از پرسش چند سوال آزاد شده است ...
❌ مهار تورم به این ۴ علت اولویت دولت نیست
🔹محمد ایمانی:
رئیس سازمان برنامه و بودجه در دولت روحانی از اینکه مهار تورم به عنوان اولویت از دستور کار دولت خارج شده، ابراز نگرانی کرد.
🔹️محمد باقر نوبخت خطاب به آقای پزشکیان نوشت: "با وجود آگاهی حضرتعالی از سه سال فشار تورم بالای ٤٠ درصدی به مردم (ناشی از همبستگی نرخ تورم با نرخهای ارز آزاد و ترجیحی)، چرا اولویت مهار تورم در چنین شرایطی از دستور کار دولت شما خارج شده است؟".
🔹یادآور می شود بالاترین رکوردهای تورمی در سه سال پایانی دولت روحانی به ثبت رسید و در دولت رئیسی با وجود تداوم روند، چند درصد از نرخ تورم کاسته شد و به ۳۵ درصد رسید.
🔹️اما این که چرا مهار تورم در اولیت دولت نیست، چند علت دارد. اول: آقای پزشکیان چند بار گفته که اقتصاد سر در نمی آورد و کارشناسان باید نظر بدهند.
🔹اما نظر کارشناسان نمی توانند جای مدیران اقتصادی را بگیرند؛ همان گونه که مدیران اقتصادی، نمی توانند رافع مسئولیت رئیس جمهور باشند. رئیس جمهور باید در فرآیند گردش کار درست بتواند نهایتا بر مسائل و موضوعات مسلط شود.
علت دوم، فقدان "ستاد و فرمانده اقتصادی مشخص" در دولت است.
🔹زمانی مطرح شد که علی طیب نیا (وزیر اقتصاد دولت روحانی) معاون اول پزشکیان می شود تا فرماندهی اقتصادی را بر عهده بگیرد؛ که با انتصاب عارف منتفی شد. همچنین گفته شد طیب نیا به عنوان وزیر اقتصاد یا دستیار ارشد پزشکیان، "فرمانده اقتصادی کابینه" و "طبیب تورم خواهد شد". اما این اظهارات هم واقعیت نداشت.
🔹️علت سوم درباره اینکه چرا مهار تورم، اولویت دولت نیست، بلاتکلیفی درباره "برنامه اقتصادی" است کهموجب می شود مثلا وزیر اقتصاد به جای برنامه اقتصادی، درباره فیلترینگ و FATF و ... حرف بزند، و دستگاه های دولتی، خودرو، نان،شیر و لبنیات، دارو، گاز، برق، بلیت قطار و کالاهای اساسی را گران کنند!
🔹علت چهارم، تداوم سیاست بازی و حاشیه سازی است. همان اتاق فکری که در ستاد آقای پزشکیان دوست داشت به جای تدوین و ارائه برنامه اقتصادی، روی دوقطبی سازی متمرکز شود، پس از انتخابات ابتدا در قالب "شورای راهبری کابینه"، ۷۰ درصد وزیران و معاونان را به شکل غالبا سیاسی چید؛ و سپس، با تعبیه پست "معاونت راهبردی" برای آقای ظریف، به این معاونت نقل مکان کرد تا عقل منفصل دولت و رئیس جمهور باشد.
🔹️این تیم که در میان آنها محکومان امنیتی هم حضور دارند، اجازه اولویت بندی درست و دعوت از صاحب نظران دلسوز و بی غرض را نمی دهند؛ همان گونه که در حال حذف نیروهای خدمتگزار هستند.
🔹اولویت دارتر از مهار تورم و مقدمه لازم آن، بازنگری جدی در تیم اقتصادی دولت و تعیین تکلیف فرمانده و برنامه آن است؛ و برای چاره جویی در این باره، ابتدا باید مجرای مشورت های ضد کارشناسی که از اتاق فرمان سیاسی و سیاست زده تزریق می شود، بسته شود.