🔴 مناظره حجت الاسلام خسروپناه با علوی بروجردی (کرجی) پیرامون اقتصاد اسلامی پُشت درهای بسته!
◾️دیشب سه شنبه شب مناظره ای بین حجت الاسلام خسرو پناه و علوی کرجی معروف به بروجردی، در دفتر وی پیرامون «اقتصاد اسلامی» برگزار شد.
◻️این مناظره، پشت درهای بسته و بدون حضور اهالی رسانه و با مجری گری «ا.ن» برگزار شده است و قرار است فیلم این جلسه به صورت تقطیع شده و بیشتر به نفع علوی کرجی منتشر شود.
◾️گفته می شود این کار با هدف رونمایی جدی #علوی_کرجی و مرجع سازی این عنصر انجام گرفته است که ضروری است نهاد های امنیتی پشت پرده برگزار کنندگان این جلسه مرموز را بررسی کنند.
◻️گفتنی است مرحوم آیت الله یزدی رییس سابق جامعه مدرسین بارها با اشاره به علوی کرجی، نسبت به خطر بزرگ مرجع سازی جریان سکولار در حوزه هشدار داده بودند.
🚨 جزئیات تازهتری از دستگیری عامل انتحاری؛ از همکاری راننده تاکسی با پلیس تا تجهیزات کشفشده+عکس
📌سردار حسین رحیمی رئیس پلیس پایتخت در جمع خبرنگاران درباره جزئیات دستگیری عامل انتحاری از سوی پلیس در عوارضی قم- تهران اظهار داشت: همکاران من در خروجی و ورودی شهرها به طور مستمر حضوری فعال دارند؛ عامل انتحاری قصد داشت با یک تاکسی، خود را به تهران برساند، اما راننده تاکسی از قصد این شخص مطلع میشود و در پی این موضوع، شخص تروریست با تهدید از راننده میخواهد که با وی همدست شود؛ ولی راننده به نوعی این موضوع را به پلیس اطلاع میدهد.
📌فرمانده انتظامی تهران بزرگ گفت: پلیس در عوارضی قم- تهران اشخاص (راننده و عامل انتحاری) را از خودرو خارج میکند و پلیس چک و خنثی که به محل اعزام شده بود جهت اقناعسازی فرد تروریست با وی اقدام به گفتوگو میکند؛ اما عامل انتحاری که قانع نشده بود خواهان صحبت با یکی از مسوولان کشوری میشود.
📌سردار رحیمی افزود: یکی از مأموران پلیس با تظاهر به اینکه میخواهد موبایل را به شخص انتحاری تحویل دهد، در یک حرکت ایثارگرانه و شجاعانه خود را به روی عامل انتحاری میاندازد؛ پس از خلع عامل انتحاری، تیم چک و خنثی موفق میشود که جلیقه انتحاری و مواد منفجرهای را که همراه داشت، خنثی کند.
📌رئیس پلیس پایتخت با بیان اینکه این شخص در اختیار مراجع قضایی قرار دارد، گفت: فرد مذکور دارای سابقه است و معاندین در شش ماه گذشته با وی در ارتباط بوده و او را کنترل و هدایت می کردند
🔴 غرب به دنبال بربریت ماست
🔹 «سر گر اوزلی» (Sir Gore Ouseley) نخستین سفیر بریتانیا در ایران و اولین مؤسس لژ فراماسونری در کشورمان است. اسماعیل رائین، در صفحهی ۲۳ از کتاب مشهور خود با عنوان «فراماسونری يا فراموشخانه» مینویسد:
🔸«این فراماسون بزرگ (سر گر اوزلی) که استاد اعظم لژ فراماسونی لندن بوده در نامهای که بتاریخ ۱۵ اکتبر سال ۱۸۴۴ میلادی از پطرزبورگ بوزارت خارجه انگلستان نوشته است درباره ایرانیان و روش برادران ماسونش چنین می نویسد:
«عقیده صریح و صادقانه من اینست که چون مقصود نهايی ما فقط صیانت هندوستان می باشد در اینصورت بهترین سیاست اين خواهد بود که کشور ايران را در همین حال ضعف و توحش و بربریت نگاهداریم و سیاست دیگری مخالف آن تعقیب نکنیم.» (مجله پادشاهی آسیائی ژانویه ۱۹۴۴).»
🔺 بربریت: بیفرهنگی، نافرهیختگی، وحشیگری
*همگامبا انتخابات ۱۴۰۰ ریاست جمهوری*
*آخرین تحرکات انتخاباتی جریانهای سیاسی*
با نزدیک شدن به موعد انتخابات ریاست جمهوری در خرداد ماه سال ۱۴۰۰، بحث از تحرکات جریانهای سیاسی و معرفی گزینههای ممکن و محتمل توسط آنها برای کاندیدا شدن از هماکنون در فضای عمومی، رسانهای و سیاسی کشور مطرح است. در نوشتار حاضر تلاش میشود تا با بررسی مختصر وضعیت جریانهای سیاسی، به گزینههای مطرح آنها برای کاندیدا شدن هم اشاره شود.
*وضعیتشناسی اصلاحطلبان:*
اصلاحطلبان که بعد از فتنه ۸۸ در یک وضعیت مبهم قرار داشتند و تقریباً فاقد امید برای بازگشت سریع به عرصه سیاست رسمی کشور بودند، در سال ۹۲ مجبور به حمایت از گزینه نیابتی اصلاحات؛ یعنی آقای روحانی شدند که البته در سال ۹۶ نیز حمایت از وی را تکرار کردند. با این وجود، به دلیل ضعفهای متعددی که در کارنامه عملکرد دولت روحانی وجود دارد و اینکه ضعفها و ناکارآمدیهای دولت به پای حامیان آن؛ یعنی اصلاحطلبان هم نوشته شده است. آنها در انتخابات اسفند ماه سال گذشته تقریباً به طور کامل نتیجه انتخابات مجلس را به رقیب خود واگذار کردند. در شرایط امروز نیز که وضعیت در مقایسه با اسفند ۹۸ هیچ تفاوتی نکرده و بلکه وخیمتر هم شده است، طبیعی است که اصلاحطلبان هماکنون همچون سال گذشته، نومیدانه به صحنه انتخابات ۱۴۰۰ مینگرند.
با این حال، تنها نقطهی قوت و امید آنها به مسائل و موضوعات سیاست و روابط خارجی مربوط میشود که بویژه باتوجه به روی کار آمدن جو بایدن در آمریکا و شعار وی برای بازگشت به برجام و احتمال ایجاد برخی گشایشهای تحریمی توسط تیم جدید حاکم بر کاخ سفید، آنها میتوانند امیدوار شوند که مجدد شعار «تعامل و مذاکره» را علم کنند.
در واقع، اگرچه هماکنون باتوجه به ناکامی برجام، تعامل و مذاکره ایدهی معتبری برای حل مشکلات محسوب نمیشود و قطعاً جذابیت سابق را ندارد، اما چنانچه آمریکا به برجام برگردد و از قبل بازگشت وی به برجام، معافیتهای تحریمی به نفع ایران ایجاد شود، باز زمینههای لازم برای معتبر جلوه دادن شعار تعامل و مذاکره با دنیا برای حل مشکلات فراهم میشود.
در این صورت، اصلاحطلبان امیدوار میشوند تا در انتخابات به صورت جدیتر و با امیدواری شرکت کنند. مبتنی بر همین قضیه، به احتمال زیاد آنها به سمت معرفی گزینهای خواهند رفت که بیش از سایرین بتواند گفتمان یا راهبرد و یا شعار تعامل و مذاکره را نمایندگی کند و او کسی نیست جز محمدجواد ظریف. در عین حال، تاکنون برخی چهرههای اصلاحطلب مانند آقایان کواکبیان و محسن رهامی آمادگی خود برای کاندیدا شدن در انتخابات ۱۴۰۰ را اعلام کردهاند و همچنین از افرادی چون اسحاق جهانگیری، محسن هاشمی و حتی علی لاریجانی به عنوان کاندیدای اصلاحطلبان یا موردحمایت آنها نام برده میشود که در صورت وقوع تحولی که در بالا اشاره شد، هیچکدام آنها گزینه جدیای نخواهند بود.
*وضعیتشناسی اصولگرایان:*
شاید بتوان گفت که مهمترین نکته در وضعیتشناسی اصولگرایان، عدم وجود درک واحد نزد شاخههای مختلف این جریان از وضعیت کنونی خود و کشور و بنابراین نبود وحدت میان آنها برای کیفیت ورود به انتخابات است. در این میان، جبهه پایداری همچنان بر برخی مفروضات یا پیشفرضهایی که تعیینکننده رفتار سیاسی و انتخاباتی آن در انتخابات ریاست جمهوری سال ۹۲ بود، اصرار دارد.
از مهمترین این پیشفرضها، مفروض گرفتن تضعیف جدی جریان رقیب(باتوجه به ضعف کارنامه عملکرد دولت) و اذعان به این نکته است که در انتخابات سال ۱۴۰۰، رقابت در درون جریان اصولگرا خواهد بود. برهمین اساس، آنها همچنان اعتقاد چندانی بر لزوم وحدت درونجریانی ندارند. گزینه آنها برای کاندیدا شدن نیز سعید جلیلی است.
با این حال، در میان جریان اصولگرا، این روزها خبرهایی از تلاش برخی اصولگرایان برای مجاب کردن آیتالله رئیسی برای ورود به انتخابات و کاندیدا شدن مطرح میشود. در تحلیل این موضوع باید گفت که آمدن و کاندیدا شدن آیتالله رئیسی در انتخابات سال ۱۴۰۰، علیرغم عدمتمایل شخص وی، باتوجه به دو متغیر تعیین میشود:
۱- تداوم وضعیت عدموحدت در میان اصولگرایان: اگر این وضعیت تشتت و تفرقه در میان اصولگرایان ادامه یابد، که معنا و پیامدی جز تکرار مدل سال ۹۲ و شکست این جریان ندارد، در نهایت ممکن است بزرگان این جریان، به این نتیجه برسند که آیتالله رئیسی را مجاب کنند تا در انتخابات به عنوان کاندیدای اصولگرایان وارد عرصه شود؛ زیرا با کاندیدا شدن وی، می توان با اطمینان نسبی گفت که تمام کاندیداهای ممکن و محتمل اصولگرایی، به نفع وی کنار میروند.
۲- وضعیت جریان رقیب: تأثیر این متغیر شاید بیش از متغیر پیشین باشد. براین اساس، چنانچه گشایشی در وضعیت تحریمهای ضدایرانی ایجاد شود و اصلاحطلبان با کاندیداتوری آقای ظریف وارد عرصه رقابتهای انتخاباتی شوند، به نظر میرسد که اص