ويروس ويرانگر❗️
⏺ قرار گرفتن آمريكا در صدر فهرست كشورهاي جهان از نظر شمار مبتلايان به ويروس مرگبار كوئيد ١٩ و ناتواني آشكار دولت ترامپ در مواجهه با اين اپيدمي رو به گسترش در جهان و بويژه در آمريكا و بالأخص شهر نيويورك كه تحولات آن مستمرا در كانون توجهات جهاني قرار دارد و همچنين شمار فزاينده قربانيان كرونا كه روز گذشته منجر به گريستن ترامپ شد، موقعيت ابرقدرتي اين كشور از جنبه هاي گوناگون و از همه مهمتر، برتري مطلق علمي و فن آوري و پزشكي و درماني آن را با چالشي جدي و تلخ براي سردمداران آمريكا و حتي مردم اين كشور مواجه ساخته است.
◀️ در واقع دولت آمريكا بيش از آنكه نگران آثار مرگبار ويروس كرونا بر شهروندانش باشد، بايد اين واقعيت دردناك را بپذيرد كه ويروس كوئيد ١٩ بي اعتبار سازي نظام تك قطبي و فروپاشي ابرقدرتي ايالات متحده آمريكا را نشانه رفته استويروس کرونا، شوک سنگینی به نظم ظالمانه حاكم بر جهان وارد کرده و همه بنیانهای آن را فرو ريخته است.
◀️ سيطره و يكه تازي آيالات متحده آمريكا در عرصه بين المللي و ادعاي دولت اين كشور در سكان داري نظام تك قطبي حاكم بر جهان، بيش از هرچيز متاثر از هيمنه و أبهتي بوده است كه بسياري از كشورهاي جهان بويژه آنهايي كه در مدار نظام سرمايه داري قرار دارند، بر آن گردن نهاده و رفتار خود را با اراده و خواست آمريكا همساز و همسو كرده بودند
◀️ بيشترين تلاش سردمداران آمريكا در طول ٧٥ سال پس از بمباران اتمي دو شهر ژاپني هيروشيما و ناكازاكي، مراقبت مستمر از خدشه دار نشدن هيمنه و ابهت ابرقدتي اين كشور به عنوان پيروز مطلق جنگ جهاني بوده است.
◀️ به اين ترتيب مي توان گفت كه تمامي مداخلات نظامي ارتش آمريكا در نقاط مختلف جهان بر همين امر استوار بوده است.
◀️ اينك يك ويروس كشنده كه منشاء پيدايش و انتشار آن در سطح جهان هنوز در هاله اي از ابهام قرار دارد و البته انگشت اتهام نيز بيش از همه، به سوي دولت ترامپ و آزمايشگاه هاي بيولوژيك اين كشور نشانه رفته است، هيمنه و أبهت ايالات متحده آمريكا را فروريخته و ناتواني و ناكارامدي اين ابرقدرت پر مدعاي جهان را در مواجهه با اين ويروس نمايان ساخته است.
◀️ تاريخ آكنده از حوادث و تجربه هاي تكرار شونده و صد البته حكيمانه و همراه با پند و آندرز براي بشريت است. خداوند قهار، نمرود ستمگر و جبار را كه تصور مي كرد هيچ قدرتي برتر از او وجود ندارد با مامور كردن يك پشه از پاي درآورد. تاريخ نويسان معاصر به زودي خواهند نوشت كه يك ويروس، طومار ابرقدرتي دولت مستكبر آمريكا و يكه تاز عرصه بين المللي را در هم پيچيد!
◀️ تحركات گسترده ارتش آمريكا در عراق و منطقه خاورميانه را مي توان آخرين تلاش در جهت احياي هيمنه و أبهت فروريخته اين كشور به ظاهر ابرقدرت جهان تلقي كرد.
◀️ اشتباه بزرگ دولت آمريكا آن است كه تصور كند اكنون فصل ميوه چيني در منطقه خاورميانه است، غافل از آنكه ويروس كوئيد ١٩ ماموريت خود را در نقاط مختلف جهان و بويژه در آمريكا، تازه شروع كرده است، مأموريتي كه حامل درس عبرت و پند و اندرزهاي فراوان براي نسل هاي امروز و فرداي كره خاكيست !
این عماریون
⭕️یک راه حل و چالش انقلابی برای بحران کرونا
🔘بررسی آمار کرونائی در کشور بعد از تعطیلات مرسوم نوروزی نشان می دهد متاسفانه همچنان روزانه با بیش از ۲۵۰۰ نفر مبتلای جدید و حدود ۱۵۰ نفر فوتی قطعی روبرو هستیم.
☄قطعا آمار واقعی بیشتر از این اعداد است ، زیرا این اعداد صرفا بر مبنای تست های استاندارد و انجام شده به دست می آید.
☄هرچند تولید و تهیه کیت تست ، عدم مراجعه کمتر مردم به بیمارستان ها (بعد از آن نگرانی های اولیه که با کوچکترین علائم حتی سرماخوردگی ساده ، مردم با نگرانی به بیمارستان ها مراجعه می کردند و از همین طریق حتی مبتلا می شدند.) اکنون نرخ مبتلایان تقریبا ثابت مانده است یا بقول وزیر بهداشت ، در مرحله مدیریت بیماری هستیم و نه کنترل آن، باید زندگی عادی را همراه با این ویروس هم آغاز کنیم.
☄اما چگونه می توان در این شرایط کسب و کارهای عادی را آغاز کرد؟
☄تجربه سیزده بدر و رعایت جدی مردم ، نشان می دهد بستر مناسبی برای اجرای یک پویش مردمی وجود دارد.
☄اگر می گوئیم در خانه بمانیم ، توجه داریم که این کار بیشترین صدمه اش را به ضعیف ترین قشر شهری می زند. اقشاری که با دستفروشی ، روزمزدی ، کارگری در مراکز خدمات شهری و ... زندگی خود را می گذراندند .
☄دولت نیز با کمبود منابع و بودجه روبروست و در شرایط عادی حتی در تامین همان یارانه جزئی ثابت ۴۵ هزارتومانی هم مشکل داشت و با گرانی سه برابری بنزین هم نتوانست بسته کمک معیشتی به همه نیازمندان برساند.
با کاهش مصرف بنزین ، حتی درآمدهای دولت از این ماخذ هم کم شده است و ممکن است تعادل قبلی را هم نداشته باشد.
💥پس چاره چیست؟ تا کشف دارو و واکسن ویروس هم بنظر می رسد باید در کنار این ویروس زندگی کنیم.
🌀پیشنهاد من اولا ایجاد سریع بانک اطلاعاتی جامع از وضعیت درآمد و اشتغال همه مردم و بخصوص اقشاری که در هیچ آماری نمی آیند(نه در لیست مددجویان امداد ، نه در لیست بیمه تامین اجتماعی، نه در هیچ لیست و بانک اطلاعاتی ...) است
🌀اینکار می تواند به سرعت مانند طرح سرشماری انجام شود و نوعی آی دی کارت سلامت ، دارائی و درآمد تهیه شود یا در کارت های ملی هوشمند فعال شود.
🌀ثانیا، دولت با کاهش درصدی از حقوق مدیران ارشد ، اعم از سازمان ها و نهادهای دولتی و عمومی ، از مدیران شرکت های دولتی یا وابسته به دولت که از بودجه عمومی هم استفاده نمی کنند (و اتفاقا بخش قابل توجهی هم هستند) بودجه لازم برای کمک معیشتی کرونائی اقشار مستضعف را فراهم نماید.
🌀این موضوع را می توان بصورت یک پویش انقلابی و عمومی و یک ضرورت اجتماعی مطرح و اجرای آن را درخواست نمود.
🌀با وجود ستاد سران سه قوه، امکان تصویب موقت و سریع چنین موضوعی وجود دارد و از یک حمایت عمومی برخوردار بوده و با مخالفت بخشی از مدیران ارشد فقط روبرو خواهد بود که می توان با ایجاد یک مکانیزم شفافیت از فشار این قشر از مخالفان کم کرد.
☄این کار در کنار قوانین مصوب قبلی از جمله برنامه ششم توسعه ، و ایجاد سامانه حقوق و مزایای دولتمردان و مدیران کاملا عملیاتی است و در صورت تبدیل به یک پویش اجتماعی می توان آن را عملیاتی کرد.
این عماریون
✅ ده خطا در #دهه_اول انقلاب
🗓خردادماه۱۳۹۷
۱-انقلاب ما در زمانی پیروز شد که اندیشههای سوسیالیستی مقبول انقلابیون جهان بود و دموکراسی و حقوق بشر منسوب به غرب و سرمایهداری و بورژوازی میشد.
۲-تروریزم کور و گسترده فرقه رجوی همراه با جنگ تحمیلی از عوامل تاثیرگذار حرکت به سوی تکصدایی بودند.
۳-به رای گذاشتن قانون اساسی یکی از بدیعترین حرکتهای انقلاب بود. متاسفانه بزرگترین خطا گنجاندن ولایت فقیه در قانون اساسی بود.
۴-من با فرض درستی نظریه ولایت فقیه با گنجاندن آن در قانون اساسی مخالفم زیرا مسیر انقلاب را از جمهوریت به سمت سیستمی یک نفره، مادامالعمر و با اختیارات گسترده، بدون پاسخگویی هدایت کرد.
۵-چه نهادی قرار است بر ولی فقیه نظارت کند؟مجلس خبرگان. حال صلاحیت نمایندگان آن مجلس را چهکسی تعیین میکند؟ فقهای شوراینگهبان که همگی منصوب ولیفقیه هستند.
۶-قلع و قمع شورای نگهبان در انتخابات مجلس خبرگان در انتخابات دیگر دیده نمیشود. تقریبا ۸۵٪ کرسیهای خبرگان رهبری قبل از انتخابات مشخص میشوند.
۷-همین مجلس خبرگان پالایش و تصفیهشده نیز اجازه سوال کردن از نهادهای زیر نظر رهبری را ندارد.
۸-مجلس شورای اسلامی نیز از حق تصویب قانون یا انجام تحقیق و تفحص درباره نهادهای زیر نظر رهبری بدون اجازه ایشان محروم شده است.
۹-مطبوعات و احزاب از ترس توقیف و انحلال جرات نقد عملکرد رهبر را ندارند و صداوسیما نیز وظیفهای جز مجیزگویی از رهبر رسالتی برای خود نمیبیند.
۱۰-جایگاه رهبری بهقدری تضعیفشده که وقتی اعلام کوچ از تلگرام کرد، اتفاق ویژهای در این شبکه اجتماعی رخ نداد.
۱۱-حکومتیکردن صداوسیما از خطاهای بزرگ نسل انقلاب بود.
۱۲-بزرگترین دلیل اقبال به رسانههای فارسی زبان خارجی، ناکارآمدی و تکصدایی رسانه به اصطلاح ملی است.
۱۳-تداوم اشغال سفارت امریکا دیگر خطای ما بود که یک اقدام اعتراضی چند ساعته ۴۴۴ روز ادامه یافت و آثار بسیار نامطلوبی بجاگذاشت.
۱۴-با اشغال سفارت امریکا، گفتمان رهبری از "همه با هم" به "همه علیه امریکا" تغییر پیدا کرد، یعنی انقلاب از شعار اثباتی و جذبی خود به شعاری سلبی و حذفی استحاله یافت.
۱۵-نباید از ظرفیت قانونی تحمیل نخستوزیر به بنیصدر استفاده میکردیم و باید به گزینه مرضیالطرفینی رضایت میدادیم. در آن صورت شاید خرداد ۶۰ رخ نمیداد و سرنوشت کشور جور دیگری رقم میخورد.
۱۶-ادامه جنگ بعد از فتح خرمشهر اشتباهی بسیار بزرگ و فرصتسوزی گستردهای بود. اگر جنگ در سال۶۱ پایان مییافت شاید فرصت مییافتیم به تکثر آرا و دموکراسی توافقی برسیم.
۱۷-اعدامهای سال۶۷ که بدون هیچگونه توجیه قانونی صورت گرفت یکی از بزرگترین خطاها بود. درست است که با یک سازمان تروریستی رودررو بودیم اما زندانیان محاکمه شده بودند.
۱۸-به نظر من حکم یک سازمان سیاسی که رسما به دشمن در حال جنگ با کشور میپیوندد و علنا برای او جاسوسی میکند و همسوی با او سربازان میهن را خاک و خون میکشد، با حکم یک سازمان تروریستی اما مستقل از بیگانه که برای دستیابی به آرمانهایش نبرد مسلحانه میکند، متفاوت است.
۱۹-در تجدید نظر قانون اساسی مرتکب اشتباه شدیم و اختیارات بیشتری را به رهبر بعدی دادیم که نباید میدادیم.
این عماریون
ایران قرارگاه حسین بن علی
وصیت نامه سردار دلها: امروز قرارگاه حسینبن علی، ایران است. بدانید جمهوری اسلامی حرم است و این حرم اگر ماند، دیگر حرمها میمانند. ا گر دشمن، این حرم را از بین برد، حرمی باقی نمیماند، نه حرم ابراهیمی و نه حرم محمّدی(ص).
والله والله والله این خیمه اگر آسیب دید، بیت الله الحرام و مدینه حرم رسول الله و نجف، کربلا، کاظمین، سامرا و مشهد باقی نمیماند؛ قرآن آسیب میبیند
این عماریون
رکورد بیکاری در آمریکا شکسته شد؛ ۶.۶ میلیون نفر طی یک هفته
🔹ای بی سی نیوز در گرافی که بر اساس اطلاعات وزارت کار این کشور تهیه کرده نشان داده طی هفته اخیر ۶.۶ میلیون و در هفته پیش از آن ۳.۳ میلیون نفر فرم از دست دادن شغل(اخراج شدن) را پرکردهاند.
🔹این منبع نشان میدهد که پیش از این بیشترین تعداد بیکار در هفته در سال ۱۹۸۲ با ثبت ۶۹۵ هزار مورد در این کشور اتفاق افتاده است.
این عماریون
🔻ترامپ: ایران درخواستی برای کاهش تحریمها نداده است
رئیس جمهور آمریکا:
🔹جمهوری اسلامی درخواستی برای کاهش تحریمها نداشته تا اجازه داده شود تجهیزات پزشکی به این کشور برود. ضربه بسیار سختی به اقتصاد و ارتش ایران وارد شده است و از ویروس کرونا نیز بسیار آسیب دیدند. جمهوری اسلامی درخواستی برای کاهش تحریمها مطرح نکرده تا اجازه داده شود تجهیزات پزشکی به این کشور ارسال شود.
🔹هیچ مانعی برای دیدار با ایرانیها در راستای حل موضوع تحریمها ندارم. اگر نیازمند کمک هستند توانایی پزشکی برای کمک به آنها را داریم.
این عماریون
🔴 رمزگشایی از خلافگویی روحانی
🔹چرا #پرزیدنت خلافگویی میکند و به افکار عمومی آدرس غلط میدهد؟
🔹آقای روحانی با اشاره به اینکه اجرای قرنطینه چینی در ایران امکان پذیر نبود، گفت: "از روز اولی که این ویروس شروع شد برخیها میگفتند قرنطینه چینی را اجرا کنید. عدهای فشار میآوردند که دولت مدل چینی را اجرا کند، اما ما این کار را نکردیم." ادعای #پرزیدنت مبنی بر فشار برای اجرای قرنطینه چینی در ایران، خلاف گویی و دروغ بزرگ است. به این دلیل که با آغاز شیوع ویروس کرونا در ایران، مسئولین و متخصصان حوزه سلامت، خواستار اجرای راهبردِ بهداشتیِ قطع زنجیرهی انتقال ویروس کرونا شدند و ستاد کل نیروهای مسلح نیز با تشکیل قرارگاه بهداشتی درمانی، درصدد برآمد تا با اِعمال محدویت (خلوت سازی خیانها و جادهها) به اجرای موفقیت آمیز راهبرد مذکور کمک و از گسترش ویروس کرونا پیشگیری نماید. اما در مقابل، روحانی به دنبال تئوری انگلیسی "مصونیت جمعی" و عادی سازی رفت و در نتیجه تعداد مبتلایان از حدود ۲۰۰ نفر در ۶ اسفند به بیش از ۸۰۰۰ نفر در ۲۰ اسفند و ۲۷۰۰۰ نفر و مرگ بیش از ۲۰۰۰ نفر در ۶ فروردین رسید. اکنون روحانی خود را در برابر چند مطالبهی اساسی مردم و نخبگان میبیند. از جمله؛ چرا با اجرای راهبرد قطع زنجیره انتقال ویروس کرونا مخالفت کرده؟ چرا از اِعمال محدویت توسط نیروهای مسلح ممانعت کرده؟ چرا بیجهت بر اجرای تئوری غلط انگلیسی "مصونیت جمعی" اصرار ورزیده؟ چرا پروژهی "بحران- مذاکره" را کلید زده و برای مذاکره مجدد با امریکا، سلامت جامعه را بحرانی نموده؟ جرا #پرزیدنت در بازهی۶ اسفند تا ۶ فروردین، تعلل داشته؟ و...
🔹با این تفاسیر #پرزیدنت برای رها ساختن خود از مطالبات جامعه، به توصیه مشاورانش، چاره را در خلاف گویی، دادن آدرس غلط به افکار عمومی و عوض کردن جای شاکی و متهم دیده است.
این عماریون
اگر خدا(☝️)را دوست داری بخوان♥
✿ اگر خدا را دوست داری، خدا گفته است:
لا یسخر قوم من قوم↯
↻همدیگر را مسخره نکنید
✿ اگر خدا را دوست داری، خدا گفته است:
ولا تلمزوا انفسکم↯
↻از همدیگر عیب جویی نکنید
✿ اگر خدا را دوست داری ،خدا گفته است:
ولا تنابزوا بالالقاب↯
↻لقب زشت به هم ندهید
✿ اگر خدا را دوست داری، خدا گفته است:
و انفقوا فی سبیل الله↯
↻در راه خدا انفاق کنید
✿ اگر خدا را دوست داری ،خدا گفته است:
و بالوالدین احسانا↯
↻و به پدرو مادر نیکی کنید
✿ اگر خدا را دوست داری، خدا گفته است:
اجتنبوا کثیرا من الظن↯
↻از بسیاری از گمان ها دوری کنید
این عماریون
✅ بازی ارمنستان در پازل آمریکایی-اسرائیلی و لزوم واکنش ایران
تصمیم ارمنستان برای افتتاح سفارت در اراضی اشغالی بازی ایروان در پازل آمریکایی- صهیونیستی است که نیازمند واکنش به موقع و مقتضی ایران است.
به گزارش خبرگزاری تسنیم ، اعتراضات آوریل 2018 ارمنستان که در پاسخ به تغییر نظام حکومتی از پارلمانی به ریاستی و برای تثبیت موقعیت سرژ سارکیسیان، نخست وزیر پیشین ارمنستان صورت گرفت سبب حضور سیاستمدار جوانی در عرصه قدرت شد که کار خود را از روزنامه نگاری آغاز کرده بود. شخصیتی به ظاهر مردمی و برخاسته از میان توده مردم که قرار بود با پیاده روی چند صد کیلومتری از گیومری تا ایروان به قهرمان ملی ارمنستان شود. او قرار بود رهایی بخش از منجلابی شود که طی دو دهه ناسیونالیست های داشناک را در آن گرفتار کرده و موجبات انزوای اقتصادی ارمنستان از سوی دو همسایه غربی و شرقی خود را فراهم کرده بود. از جمله تبعات آن می توان به افزایش بیکاری، موج مهاجرت به خارج از کشور، افزایش فساد و اشاره کرد.
هر چند این اعتراضات و متعاقب آن روی کار آمدن پاشینیان در ارمنستان موجی از امیدها را در دل ارمنی ها زنده کرد اما واقعیت امر چیز دیگری بود و خود پاشینیان نیز پس از زمان کوتاهی از تکیه زدن بر مسند قدرت با فوجی از مشکلات روبرو شد که به گفته خود میراث دولت های قبلی و از جمله حزب جمهوریت و داشناک های ناسیونالیست بوده است. اما برای واضح تر شدن نحوه روی کار آمدن پاشینیان، تحلیل قدرت گرفتن او از دید طرفداران ارمنی اش در داخل ارمنستان که برای بهبود وضعیت معیشتی، اجتماعی و سیاسی خود به او امید بسته بودند کفایت نمی کند. برای شکافتن این مساله باید موضوع را از دید کلان تر و به عبارتی با در نظر گرفتن برنامه های کلان ژئوپلیتیک حامیان وی در خارج از مرزهای ارمنستان بررسی کرد.
نیروهای دخیل در روی کار آمدن پاشینیان
با نگاهی دقیق به تحولات صورت گرفته می توان سه نیروی تاثیرگذار در این موج اعتراضی را برشمرد:
1. نیروهای رادیکال و مردمی ناراضی از وضعیت موجود که در واقع می توان از آن ها به عنوان موتور محرکه تمامی حرکت های میدانی و خیابانی یاد کرد.
2. نیروی سیاسی لابی ارمنی که در خارج از کشور حضور داشته و از عملکرد حکومت سرژ سارکیسیان در قبال روسیه ناراضی بوده و حمایت خود از نیروهای مخالف داخلی را در برابر حکومت سارکیسیان افزایش دادند.
3.اما نیروی سوم که در این حوادث نقش حائز اهمیتی داشت و از دید مخاطبین به نحوی غایب بود، دست های پنهان سناریونویسان آمریکایی و صهیونیستی بود. در ادامه گزارش، اهداف رژیم صهیونیستی و آمریکا از حمایت از پاشینیان و دولت غربگرا در ارمنستان و اقداماتی که این دولت از زمان روی کار آمدن در راستای ضربه زدن به ایران و حرکت های اسلامی منطقه، گام به گام در حال اجرا کردن است اشاره خواهد شد.
شراکت ارمنستان در راهبرد امنیتی اسرائیل
غربی ها در راستای اهداف استعماری خود، صهیونیسم را به زور و به ضرب گلوله در بیت المقدس یعنی شاهراه جهان اسلام جای دادند. آنها هدف سازماندهی خاورمیانه و جهان اسلام براساس منافع غرب و دولت خود خوانده اسرائیل را برای صهیونیسم جهانی تعریف کردند. رژیم صهیونیستی مأموریت یافت تا از طریق راهبرد اساسی یعنی "قدرت یابی فزاینده" این وظیفه را بجا آورد اما مقاومت جنبش های اسلامی منطقه کار را برای صهیونیست ها سخت کرد و به نوعی در انزوای نسبی قرار داد.
صهیونیست ها برای شکستن محاصره و انزوای منطقه ای خود به سیاست پیرامونی روی آوردند. یعنی آنها برای عبور از حلقه مقاومت، راهبرد ارتباط با دولت های غیرعرب سکولار و گروه های قومی و مذهبی مخالف با وحدت اسلامی.
این عماربون
ماموریت جدید در عرصه دیپلماسی است. البته وی در ژانویه سال جاری در مصاحبهای با روزنامه جروزالم پست اظهار کرده بود که ارمنستان به گسترش روابط خود با اسرائیل بهویژه در حوزه نظامی بسیار علاقهمند است.
به نظر می رسد ارمنستان برای خروج از انزوای اقتصادی و سیاسی، سعی دارد تا با برقراری ارتباط دیپلماتیک و نظامی با نیروهای فرامنطقه ای خود را از زیر بار فشارهای اقتصادی و سیاسی رها کند. در این میان نباید فراموش کرد که وعده های آمریکا، رژیم صهیونیستی و لابی ارمنی خارج نشین، در این خصوص بی تاثیر نبوده است. در ارتباط با این موضوع که واکنش جمهوری اسلامی ایران چه خواهد بود و آیا ارمنستان از واکنش ایران در این موضوع هراس ندارد، باید اشاره کرد که تحلیلگران آمریکایی و صهیونیستی به نحوی پاشینیان و دولت متبوع وی را با این توهم اقناع کرده اند که کار جمهوری اسلامی ایران زیر با سنگین تحریم های اعمال شده از سوی آمریکا طی چند ماه آینده تمام است و نقش ژاندارمی قفقاز را با حل یکجانبه مساله قره باغ به نفع این کشور همچون اقدام یکجانبه در موضوع فلسطین و معامله قرن، به دولت ارمنستان پیشنهاد داده اند. و دولت پاشینیان نیز با اتکا به این تصور در حال زمینه چینی برای حضور خود به عنوان بازوی واشنگتن برای دوره پسا جمهوری اسلامی در قفقاز است.
ضرورت واکنش قاطع ایران در قبال اقدامات ارمنستان
ارمنستان در شرایط فعلی از سوی جمهوری آذربایجان و ترکیه در محاصره اقتصادی قرار گرفته و تنها مرز زمینی برای ارتباط با جهان خارج از طریق ایران و گرجستان امکانپذیر است که میتواند تنها راه برونرفت ارمنستان از محاصره باشد. مرزهای شمالی آن کشور با گرجستان به دلایل ادعاهای ارضی ارامنه بسیار مشکلزاست و مسیر ترانزیت ایران تنها راه دائمی حملونقل و تجارت برای ارمنستان محسوب میشود. علاوه براین ارمنستان بخش عمده نیازمندی به گاز طبیعی را از ایران تامین کرده و تنها 10 درصد از گاز مورد نیازش را از طریق مرز گرجستان از روسیه خریداری میکند. همچنین ارمنستان براساس قرارداد تهاتر انرژی منعقد شده در سال 2004 که اعتبار 20 ساله دارد علاوه بر گاز طبیعی نیازمندی خود به برق را از طریق ایران فراهم میکند. بهطوریکه انتقال برق به ارمنستان به 400 مگاوات میرسد. با توجه به نقشی که دولت کنونی ارمنستان با کارت های ارائه شده از سوی واشنگتن علیه ایران برعهده گرفته است، ایران در اسرع وقت باید واکنش ضروری را به این اقدامات نشان دهد.
جمع بندی
ارمنستان به زمین بازی وارد شده است که بقول خودشان بازیگر اصلی آن صهیونیست ها هستند؛ بازی که در آن صهیونیستها اهداف زیر را در راستای قدرت یابی فزاینده تعقیب می کنند.
1. نزدیک شده به کشورهای غیرعرب و غیرمسلمان
2.نزدیک شده به کشورهای حاشیه امنیتی ایران مانند ارمنستان و گرجستان
3. محدود کردن حوزه نفوذ ایران و دولت های اسلامگرا در قفقاز
4. به دست گرفتن زیرساخت های اقتصادی کشورهای مسلمان قفقاز
5. مهار اسلامگرایی در قفقاز، جلوگیری از ائتلاف حرکت های اسلامی
6. همکاری اطلاعاتی و امنیتی با دولت های سکولار قفقاز و جلوگیری از قدرت یابی جنبش های اسلامی
7. نفوذ در ارتش کشورهای مسلمان از طریق فروش تسلیحات و غیر مردمی کردن آن
8. حمایت و شکل دهی به حرکت های قومی و مذهبی ضداسلامی
9. منزوی کردن ایران
10. به بن بست کشیدن آرمان های نئو-اوراسیاگرایی روسیه
ایران می تواند برای جلوگیری از نفوذ صهیونیست ها به حاشیه امنیتش، واکنش لازم به اقدامات ارمنستان را بکار گرفته و همچنین مناسبات خود را با کشورهای مسلمان منطقه را تقویت کند تا بدین ترتیب حصار امنیتی قدرتمندی مقابل ائتلاف راهبردی ایروان- تل آویو-واشنگتن ایجاد شود.
این عماریون
را در پیش گرفتند.
فروپاشی اتحاد جماهیر شوروی در شمال ایران، فضای جدیدی را برای تنفس صهیونیست ها در ورای سرزمین های اشغالی فراهم کرد تا با حضور در قفقاز و آسیای مرکزی راهبردهای خود در قبال حرکت های اسلامی و ایران را جامه عمل بپوشانند.
صهیونیست ها همانند غربی ها در مرحله اول سریعا دولت های جدید سکولار و نسبتاً ناسیونالیست قفقاز را به رسمیت شناختند تا مبادا حرکت های اسلامی قدرت را در این کشورها بدست گیرند. سپس به اتفاق غربی ها از طریق همکاری های اطلاعاتی و امنیتی با همین دولت ها، موجب سرکوبی جنبش های اسلامی شدند. در حوزه اقتصادی نیز با همکاری در زیرساخت های اقتصادی، بخش های زیربنایی کشاورزی و صنعتی را در اختیار گرفته و برنامه های مربوط به منابع معدنی و انرژی را به سمت منافع خود و غرب هدایت کردند.
متأسفانه حساسیت به حضور صهیونیست ها در مرزهای شمالی با لطایف الحیل برخی جریان ها، بجای حساسیت کلی و راهبردی در منطقه قفقاز تنها بر روی مصادیق مربوط به یک کشور مانند جمهوری آذربایجان منوط و محدود شدند و به همین خاطر فعالیت های راهبردی و اساسی اسرائیل در گرجستان، قزاقستان، قیرقیزستان، ترکمنستان، تاجیکستان و علی الخصوص ارمنستان از دیده ها پنهان مانده است.
اوج حضور و نفوذ اسرائیل و البته آمریکا در ارمنستان را به راحتی می توان در اعتراضات خیابانی علیه سرژ سارکیسیان مشاهده کرد. که با بسیج توده های مردمی و حمایت رسانه ای به راحتی موفق شدند یک دولت غربگرا را در بازه زمانی دو هفته ای در برابر چشم جهانیان در ارمنستان روی کار آورده و طومار جریان قبلی را که حمایت تمام قد روسیه را در تمامی وجوه احساس می کرد در هم بپیچند.
بیشتر بخوانید
دام رژیم صهیونیستی برای ارمنستان
واکنش ایران به تصمیم ارمنستان برای افتتاح سفارت در تلآویو
ماموریت پاشینیان و دولت غربگرای وی علیه ایران
دولت پاشینیان دقیقا در راستای راهبرد پیرامونی اسرائیل و آمریکا علیه کشورهای مستقل، حرکت های اسلامی و انقلاب اسلامی اقدام و فعالیت می کند که در ذیل به مواردی از آن اشاره می شود.
همچنین باید به این نکته توجه داشت که صهیونیست ها و آمریکایی ها در کشورهای مسلمان قفقاز هر چند به دولت های سکولار نزدیک شده و سعی در پیشبرد اهداف استعماری و ضد اسلامی خود دارند اما از امکان زیادی برای مقابله با جمهوری اسلامی برخوردار نیستند زیرا حرکت های اسلامی در این کشورها، مانع جدی استعمارگران است به همین خاطر در راهبرد پیرامونی، انتخاب کشورهای غیر انقلابی و غیراسلامی برای چنین اهدافی از اولویت بالایی برخوردار است.
1. حضور پاشینیان در باشگاه آرارات با بنر معروف "قره باغ متعلق به ارمنستان است والسلام" تاکتیکی برای ایجاد واگرایی اسلام گرایان، خصوصا حسینیون جمهوری آذربایجان با انقلاب اسلامی بود.
2. بستن تمامی مبادی ورودی ارز به کشور از مبدا ارمنستان و مسدود کردن تمامی حساب های ایرانیان و حتی ارامنه ایران در سیستم بانکی ارمنستان برای جلوگیری از ورود ارز به کشور، در راستای اهداف سیاسی تحریم آمریکا برای اعمال فشار حداکثری به جمهوری اسلامی ایران و ممانعت از دور زدن تحریم ها بود.
3. پیش دستی در بستن مرزهای خود با ایران به محض اعلام وجود ویروس کرونا.
افتتاح سفارت، آخرین پرده تئاتر ایروان-تل آویو-واشنگتن
موضوع تاسیس سفارت ارمنستان در اراضی اشغالی فلسطین که طی چندین ماه گذشته به صورت جسته و گریخته در رسانه ها دیده می شد در روزهای اخیر بیش از پیش جدی تر شده است. زهراب مناتسکانیان، وزیر امورخارجه ارمنستان اعلام کرده است که هدف ایروان از توسعه روابط دیپلماتیک با اسرائیل آغاز
......
ایم عماریون
💕💕گفتگو با خالق هستی
خدای مهربانم
شکرت که در خانه هستم نه در بیمارستان.
شکرت که روی مبل نشستم نه در بستر بیماری.
شکرت که راحت نفس میکشم نه با مشقت و درد.
شکرت که طعم غذاها را میچشم و لذت میبرم نه اینکه با بیمیلی و به زور غذا بخورم.
شکرت که دلتنگ عزیزانم هستم که یک ماهه ندیدمشون اما امیدوارم بزودی در آغوش بگیرمشون نه اینکه امیدی به دیدار دوبارهشون نداشته باشم.
شکرت که صدای عزیزان راه دوری که یک سال انتظار کشیدم تا نوروز ملاقاتشان کنم را میشنوم هر چند نبینمشان.
شکرت که بهار را دوباره میبینم و زمستان پایان عمرم نبود.
شکرت که دوباره درختان سبز شدند و شکوفه دادند.
شکرت که خورشید با مهر و بیمنت بر سرمان می تابد.
شکرت که طبیعت بیمار نشده و دوباره با جمالش چشمهایمان را نوازش میدهد.
شکرت که امروز قدر همه داشتههایم رو بیشتر از قبل میدانم و شکرت که شکرگزارم.
خدای مهربانم همه بیماران را شفا ببخش و به دست توانایت سایه ی این بیماری را از سر تمام دنیا بردار .
خدای مهربان پزشکان و پرستارانی راکه دراین ایام دور از خانواده ، با دشمن نامرئی(کرونا) میجنگند واز مبتلایان به این بیماری محافظت میکنند را حفظ کن و برکت بی پایانی را در ادامه زندگیشان جاری ساز.
این عماریون
🔻 فوری: ایران رسما آمادگی صادرات کیتهای تشخیص #کرونا را اعلام کرد!
🔹️بانهایت تاسف این شوک بزرگ را به تمام خانواده اصلاحطلب و لیسندگان غربگرا، بالاخص محمودصادقی و صادق زیباکلام و مصطفیتاجزاده تسلیت عرض میکنیم!
این عماریون
✅صله رحم
✨﷽✨
✍هيچ كس، غربت و تنهايى و ناتوانى و بى كسى را دوست ندارد. همه خواستار قدرت و موقعيت و نفوذ و اعتبارند. اين بال و پر «پرواز» و بازوى «توانايى» براى انسان، اقوام و خويشاوندانند كه بودنشان قوّت قلب مى آورد و حمايتشان دلگرم مى سازد.
هر چه به تحكيم رابطه هاى فاميلى بپردازيم و «صله رحم» و رفت و آمد و حرمت نهادن و نيكى كردن و بال و پر دادن به يكديگر در ميان مجموعه يك خانواده و فاميل بيشتر باشد، اعتبار و قدرت و شوكت آنان افزوده مى شود. نيكى به بستگان، جاى دورى نمى رود. ثمره احسان و اكرام نسبت به اقوام و عشيره، به خود انسان برمى گردد و آنان را بعنوان يك «پشتوانه» و «تكيه گاه» در هنگامه خطر و مواقع نياز براى ما نگاه مى دارد.
اگر از «خويشان»، خير به همديگر نرسد و همه بازوى يكديگر نباشند، از بيگانگان و «اغيار» چه انتظارى است؟!... بال پرواز هم باشيم، نه قيچى بريدن و چيدن بال و پر!
📚راه زندگی ، جواد محدثی
【 الّلهُــمَّ عَجِّــلْ لِوَلِیِّکَــــ الْفَــرَج 】
این عماریون