✅از بلاها و مشکلات ناراحت نشوید
✍شیخ رجبعلی خیاط را بعد فوتش در خواب دید. شیخ گفت که ضرر کردهام. با تعجب گفت شما ضرر کردهاید!؟ شیخ گفت: خیلی از بلاهای دنیا را با توسل دفع میکردم، اما اینجا میبینم آنهایی که بلاهای دنیوی را تحمل میکنند، چه پاداش بزرگی میگیرند. بلا سراغتان آمد بدانید خدا همچنان دوستتان دارد.
*علی لاریجانی؛ انسانِ «مو...ی» و «مرموز»*
1️⃣ علی لاریجانی، تازه به میدان پا نهاده، امّا گویا *«یک چمدانِ تاکتیکِ روانی»* در دست دارد! فقط در نطقِ انتخاباتیاش، دهها تاکتیکِ تبلیغی بهکار برد تا بتواند از حضورِ خود، یک *«اتّفاق»* بسازد؛ یک *«اتّفاقِ خاص و منحصربهفرد»*!
2️⃣ او در همین ابتدا، *«همهچیز»* را به پای خود *«هزینه»* کرد: اشاراتش به *«رهبرِ انقلاب»* و *«مراجعِ تقلید»*، بهگونهای بود که گویا حضورش در امتدادِ خواستِ آنهاست. او کسی است که میتواند از همهچیز *«به نفعِ خود»* خرج کند! همه کس، این هنر را ندارند! و وقتی خرج از کیسۀ خودش نیست، حدّی هم نخواهد داشت!
3️⃣ سخنانِ او، چقدرِ شبیهِ احمدینژاد بود، ازاینجهت که او بهصورتی سخن گفت که گویا تا به حال در جمهوریِ اسلامی، هیچ مسئولیّتی نداشته است! از همه، *«برائت»* جُست تا سیئات و خطایای هیچ شخص و جریان و دولتی، *«دامنِ پاکِ او»* را آلوده نکند! نه *«پادگانی»* است، نه *«دادگاهی»*! نه *«پوپولیست»* است، نه *«کلیدِ جادویی»* دارد!
4️⃣ او هیچکدام نیست، امّا *«چه»* هست؟!
او به این سئوال پاسخ نداد؛ چراکه هستیِ سیاسیِ علی لاریجانی، *«سیّال/ ژلهای/ لغزنده/ متحرّک»* است! با همه هست و با همه نیست! ردِ پایش در همهجا هست، امّا هیچکاره هم هست! نه موافق است و نه مخالف، امّا تعیینکننده است! از چنین انسانِ *«مو....ی»* و *«مرموز»ی* باید هراسید! ما با یک سیاستمدارِ *«نامتعیّن/ بیشخصیّت/ بیهویّت/ هرجایی/ موقعیّتی»* روبرو هستیم.
5️⃣ امّا علی لاریجانی بهخوبی میداند که اکنون باید برای خود، *«جایی»* و *«موقعیّتی»* تعریف کند تا مردم، امکانِ انتخاب بیابند، و چه جایی بهتر از *«بیجایی»*! سخنانِ *«لامکانِ»* او به مخاطب این را القاء میکرد که گویا او مدّتهاست در سیاست، *«حاشیهنشین/ منزوی/ بیاختیار»* است و تازه به عرصه آمده است! فردِ مظلوم و مهجوری که به اندیشههایش اعتنا نشده و از همه طرف، طرد گردیده است!
6️⃣ این *«تصویرسازیِ تحریفآلود»،* یک *«دروغِ بزرگ»* است و دروغ، هر اندازه بزرگتر باشد، چهبسا کاراتر هم باشد! امّا با *«واقعیّت»* چه میکند که خلافِ این ادّعاهای فریبنده و دروغین است!
چندین دوره ریاستِ وی بر مجلس، چه میشود؟!⁉️
خدماتش به حسن روحانی در تصویبِ بیست دقیقهای برجام چه میشود؟!⁉️
مسلوبالاختیار کردنِ مجلس در مقابلِ زیادهخواهیهای حسن روحانی چه میشود؟!⁉️
آنهمه *«لابیگری»* و *«اعمالِ نفوذ»* و *«سیاسیکاری»* برای تضییعِ حقوقِ مردم و تقویّتِ دولتِ حسن روحانی چه میشود؟!⁉️
7️⃣ او از نظرِ اجتماعی، فاقدِ *«بدنۀ مردمی»* و *«پایگاهِ تودهای»* است؛ نه جذابیّتی داشته و نه دارد. پس باید آنچنان *«هنرنمایی»* و *«دلبری»* کند که وضع را به نفعِ خود دگرگون سازد. دراینباره، او *«راهِ دشوار»ی* را پیشِ رو دارد؛ چراکه باید از *«قعرِ جدولِ مقبولیّتِ مردمی»*، خود را برهاند و بالا بکِشد. جنگِ روانیِ گستردهای در راه است.
8️⃣ شک نکنید که او با *لابیگری و سیاسیکاری،* حسن روحانی را با خود همراه کرده است، حتّی اگر در ظاهر، دولتِ روحانی را *«نقد»* کند، به این دلیل است که نیازِ اجتماعی به *«فاصلهگیریِ از دولتِ روحانی»* دارد، امّا پشتِ پرده، او حاصلِ *«ائتلافِ نامشروعِ»* دولتِ روحانی با جریانِ اصلاحات است. او همیشه *«برآیندِ چند بازیِ سیاسی»* بوده است و اینبار نیز هست. *«خودِ»* او، حاصلِ جمعِ جبریِ همین *«ارادههای معطوف به قدرت»* است. پس فریبِ *«موضعِ بهظاهر نقادانه و مستقلِ»* او را نسبت به دولتِ روحانی نخورید! او آمده است تا این *«نقشِ ساختگی و دروغین»* را ایفا کند!
او یک *«بازیگرِ سیاسی»* است که در تمامِ وجودش، کمترین اثری از صداقت در میان نیست؛ *«الیگارشیِ بیهویّت»، «اشرافیّتِ مذبذب»! «لابیگرِ هرجایی»! «جادّهصافکنِ دولتِ تنبلها»*!
👌 تردید نکنید که *«لاریجانی»*، همان *«روحانی»* است!
9️⃣ ورودِ او به بازیِ انتخابات، از جهتی مبارک است؛ فرصتی در اختیارِ نیروهای انقلابی قرار گرفته تا او را بر *«جا»ی* خویش بنشانند و ماهیّتش را به مردم بنمایانند. نشان خواهیم داد که او تاکنون، در کجا نشسته بود و چه کرد. فصل، فصلِ *«گفتن»* و *«روشنگری»* است.
🔟 مارهای عالَمِ سیاست به هوای طعمۀ شیرین، از لانههای خویش، بیرون خزیدهاند، غافل از اینکه اینبار، خودشان طعمه خواهند شد و *«مرگِ سیاسی»*، گریبانشان را خواهد گرفت. افعیهای قدرتطلب به *«بازیِ مرگ»* پا نهادهاند؛ جمجمههایشان را خُرد خواهیم کرد...
🔴 عطوان: اسرائیلیها چمدانهای خود را بستهاند تا بهمحض بازشدن فرودگاهها بروند/ هرروز جنگ با غافلگیری جدید از سوی مقاومت فلسطین همراه است
سردبیر روزنامه رای الیوم در واکنش به اتفاقات جدید در فلسطین نوشت:
🔹این تحلیلگر ادامه داد: سههزار موشک تاکنون به اهداف و شهرهای بزرگ اسرائیل شلیک شده است که با موشکهایی که در جنگ قبلی بهکار گرفته شد، از حیث کلاهک جنگی و دقت، کاملاً متفاوت است.
🔹انتفاضه موشکی قدس برای کشورهای سازشکار و امضاکننده توافقات «آبراهام» دهها میلیارد دلار صرفهجویی بهدنبال داشت زیرا آنها در آستانه خرید دهها سامانه گنبد آهنین و موشکهای آن پس از شکست سامانه آمریکایی پاتریوت در برابر موشکهای انصارالله یمن بودند
🔹ارتش اسرائیل در هفت روز اول جنگ دستاوردی نداشته است بهجز کشتن افراد بیگناه و ویرانی برجهای مسکونی از جمله «برج الجلاء» مقر استقرار خبرنگاران و یا ترور دو فرمانده حماس و جهاد اسلامی
🔸 اگر موشک «عیاش250» که فرودگاه «رامون» در «النقب» را لحظاتی پس از بازگشایی آن بست یکی از غافلگیریهای هفته اول جنگ بود، زیردریایی و غواصان فلسطینی میتواند که غافلگیری هفته دوم جنگ باشد و شاید حمله به سکوی استخراج گاز در ساحل «اسدود» در دریای مدیترانه گواه مهمی در این زمینه است.
🔹اوضاع در فلسطین اشغالی کاملاً فلج شده است و این ضربه مهلک به اقتصاد اسرائیل که از تبعات ناشی از کرونا هنوز بهبود نیافته است، محسوب میشود
🔹در انتفاضه مسلحانه دوم در سال 2001 حدود «نود» شرکت از اسرائیل به لندن و نیویورک رفتند و صنعت گردشگری اسرائیل بهشکل کامل فروپاشید و تیمهای ورزشی با بازی در تلآویو بهعلت عدم امنیت مخالفت کردند و این سناریو در مرحله پس از آتشبس، اگر آتشبسی برقرار شود، تکرار خواهد شد. هزاران نفر چمدانهای خود را بستهاند که بهمحض باز شدن فرودگاهها اسرائیل را ترک کنند.
🔹آتشبسی برقرار نخواهد شد مگر با شروط مقاومت و در زمانی که خودش تشخیص دهد و هرآنچه از زبان آمریکاییها بیان میشود مبنی بر مخالفت سران اسرائیل با تلاشهای آتشبس دروغ است، آنها شدیداً بهدنبال آتشبس هستند
🔴 روحانی/ خاتمی/ لاریجانی؛ میراث اقتصادی یک ائتلاف
✍️ محمد ایمانی
🔹هیجان رقابت نامزد ها، یک ماه مانده تا انتخابات به تدریج بالا می گیرد. فارغ از تنوع نامزدها، جهت گیری دولت سیزدهم، یک موضوع کلیدی در ارزیابی نامزدهاست. این که ادامه همین دولت فعلی هستند، یا اراده تغییر ریل دولت را دارند.
♦️یک موضوع راهبردی دیگر، شفاف سازی و جمع بندی کارنامه هشت ساله دولت آقای روحانی است. این که در مرداد ماه، مثلا کدام وضعیت اقتصادی را تحویل دولت جدید می دهند؟
🔹آیا شرایط را تثبیت و زیر ساخت ها را توسعه داده و یک "فرصت فراهم" را تحویل می دهند؛ یا دولت آینده، با انواعی از گرفتاری ها دست به گریبان خواهد بود؟
♦️پاسخ، از دو جهت مهم است: نخست این که اگر اقتصاد دچار پسرفت شده، نمایندگان و متهمان آن، در انتخابات طلبکاری نکنند؛ ثانیا در صورت شکست قریب الوقوع، بلافاصله طلبکار نشوند که چرا دولت جدید ظرف دو سه ماه، اقتصاد را رونق نمی دهد؟(!)
🔹برای این که مردم گرفتار کلی گویی طرفین نشوند، باید شاخص های اقتصادی قابل اندازه گیری را فهرست کرد و پرسید: دولت روحانی هر کدام از این شاخص ها را در چه شرایطی تحویل گرفت و چه میراثی بر جای گذاشت؟از جمله شاخص های مهم، که دولت در نوع آنها پسرفت شدید داشته، عبارتند از:
🔻سهولت یا سختی کسب و کار
🔻رشد (رونق) یا رکود اقتصادی. نرخ رشد تولید ناخالص ملی
🔻میزان سرمایه گذاری مولد داخلی و جذب سرماگذاری خارجی
🔻تراز مثبت یا منفی تجاری
🔻کاهش یا افزایش حیف و میل منابع عمومی و فساد اقتصادی
🔻نرخ سالانه و نقطه به نقطه تورم
🔻نرخ بیکاری و میزان ایجاد اشتغال خالص
🔻حجم نقدینگی سرگردان
🔻میزان رشد یا رکود تولید در بخش مسکن و سایر پیشران ها
🔻ضریب جینی (شکاف طبقاتی)
🔻ارزش پول ملی و قدرت خرید مردم
🔻نوسانات درآمد سرانه و خط فقر
🔻تعهدات انباشته و بدهی های دولت
🔻وضعیت بورس
🔻کسری بودجه یا تناسب دخل و خرج دولت
🔹دولت ائتلافی روحانی، در نوع این شاخص ها عقبگرد شدید و بعضا رکورد گونه داشته. از جمله؛ شش رتبه عقبگرد در رتبه بندی جهانی، تحویل دولت در مرداد با پیش بینی تورم 45 درصدی (پیش بینی دستگاه های دولتی)، ایجاد هفتصد هزار شغل کمتر نسبت به دولت نهم و دهم، دست کم بیست درصد کوچک شدن اقتصاد، رساندن نقدینگی از 470 هزار میلیارد به 3700 هزار میلیارد تومان؛
♦️همچنین افزایش تقریبا یک درصدی ضریب جینی (از زیر چهار درصد به بالای چهار درصد)، حداقل هفت برابر شدن قیمت ارز خارجی و کاهش متقابل ارزش پول ملی، کاهش یک میلیون تومانی درآمد سرانه، رکود مفرط بخش مسکن و تورم 680 درصدی آن، تشدید کسری بودجه، بالا رفتن محسوس خط فقر، التهابات کم سابقه بورس، و برجا گذاشتن بدهی های سنگین و بعضا با سررسید چند ماهه، که تا 250 هزار میلیارد تومان برآورد می شود.
🔹این کارنامه ای نیست که امثال سید محمد خاتمی به عنوان دعوت کننده به تکرار دولت و همچنین نامزد های دولتی (جهانگیری، لاریجانی، شریعتمداری، آخوندی، همتی، محسن هاشمی، پزشکیان، تاج زاده، مهر علیزاده، و...) بتوانند بدان افتخار، یا آن را لاپوشانی کنند. این طیف به جای فرار به جلو، باید پاسخگوی تخریب گسترده اقتصاد کشور بر خلاف وعده های عوام فریبانه باشند.
🔴 عزیزانی که میگویند برای مبارزه با فساد قوه قضاییه بهترین جاست! توجه کنند که👇
اعدام امیر مسعود آریا از اختلاس جلوگیری نکرد.
اعدام سلطان سکه از افزایش قیمت سکه جلوگیری نکرد
دستگیری جمشید بسم الله بحران ارز را مرتفع نکرد
حکم زندان رئیس سازمان خصوصی سازی واگذاریهای مفت و مجانی را نگرفت بازداشت بابک زنجانی مانع فساد را نشد
چرا؟
👈چون کانون تولید فساد در دست بانیان وضع موجود است!
اینها میوههای آن اند.
یکی از شگردهای #کلاهبرداران سایبری راهاندازی گروههایی در #شبکههای اجتماعی و دعوت از کاربران برای افزودن مخاطب به آنهاست. در این گروهها این طور به کاربران خود القاء میشود که در ازای دعوت تعداد مشخصی کاربر به گروه، مبالغی به حساب آنان واریز میشود.فعالیت برخی از این گروهها تحت عنوان حمایت از برخی از جریانات سیاسی و کاندیداهای احتمالی #انتخابات در شبکههای اجتماعی هستیم.
احتمال ارسال درگاههای بانکی #فیشینگ برای کاربران نیز وجود دارد که در صورت کلیک بر روی لینک آن و انجام عملیاتی بانکی برای واریز وجه، اطلاعات بانکی آنها به #سرقت رفته و گرفتار یک #کلاهبرداری مالی شوند.