#محرمانه_فوری
📍دستور فوری رئیس ستاد اجرایی فرمان امام برای مقابله با کرونا
🔹در پی انتشار بیانات رهبر انقلاب در خصوص تغییر آرایش دفاعی کشور در مقابله با کرونا، رئیس ستاد اجرایی فرمان امام به بخشهای مختلف این مجموعه دستور داد اقدامات ویژهای را در دستور کار خود قرار دهند و به فعاليتهاي خود شتاب بدهند.
🔹ارسال ۱۰ هزار کیت تشخیص فوری کرونا به مناطق بحرانی، ارسال یک میلیون ماسک و ۲۰۰ هزار بسته بهداشتی به مناطق محروم، حمایت و اعزام گروههای جهادی برای غربالگری محله محور و افزایش بیمارستانهای سیار احسان برای کمک به کادر سلامت از جمله اقدامات این ستاد خواهد بود.
جناب آیت الله رئیسی
رئیس جمهور انقلابی ایران
با سلام و آرزوی موفقیت در جهت به کار گیری نیروهای مخلص و انقلابی و کارآمد.
🔹شنیده ها حاکی است که برای وزارت مهم و کلیدی اطلاعات فردی به نام آقای سید اسماعیل خطیب در نظر گرفته اید از آن جایی که وزارت اطلاعات بسیار مهم و استراتژیک است و در موفقیت و عدم موفقیت دولت شما می تواند نقش بسزايي ایفا کند به دلیل سابقه طولانی وی در مدیریت اداره اطلاعات قم و شناختی که جریان انقلابی قم از کارنامه ایشان دارنذ وی را برای این جایگاه مهم مناسب نمی دانیم.
همچنین برخی از احتمال عبداللهی دادستان سابق ویژه روحانیت که از نیروهای ایشان می باشد برای وزارت اطلاعات سخن می گویند.
✍با توجه به توصیه اخیر امام خامنه ای مبنی بر مشورت با نخبگان، اگر اجازه بفرمایید قبل از معرفی، جمعی از دوستان خدمت برسیم مطالبی که در این راستا وجود دارد مطرح کنیم. بی تردید می تواند در انتخاب این پست مهم و در جهت موفقیت شما در خدمت خالصانه به مردم مؤثر باشد.
#قاسم_روانبخش
🔴 خطیب گزینه نامطلوب برای #وزارت_اطلاعات!
🔹یکی از گزینه های احتمالی وزارت اطلاعات دولت آقای #رئیسی، حجت الاسلام #سیداسماعیل_خطیب است. در سوابق وی، مدیرکلی اطلاعات قم در دوره هاشمی و خاتمی و چهار سال اول احمدی نژاد به چشم می خورد.
🔸وی قریب 7، 8 سال رئیس مرکز حفاظت و اطلاعات قوه قضائیه در دوران آیت الله صادق آملی لاریجانی بود و در دوران رئیسی برکنار و به دلیل قرابت با آقای مروی به آستان قدس رضوی منتقل شد. حالا اما عجیب است که برخی از منابع احتمال می دهند برای وزارت اطلاعات معرفی شود!
🔹خطیب چهره نزدیک به مرحوم هاشمی و علی لاریجانی است. او قم را خوب می شناسد و بچه های انقلابی قم هم او را خوب می شناسند!
🔸عملکرد وی در ماجرای اختلاف بیوت برخی مراجع با دولت اول آقای احمدی نژاد مبهم و مورد سؤال است. خطیب یکی از موانع جدی جریان انقلابی قم بوده و حتی در فتنه 88 عملکرد غیرقابل قبولی را از خود در قم نمایش گذاشت. در حالیکه مردم شریف و جریان انقلابی قم در فتنه88 محکم پای کار انقلاب بودند اما خطیب ساز دیگری می زد!
🔹عملکرد نامطلوب وی در مدیرکلی اطلاعات قم در دوره اول احمدی نژاد منجر به برکناری وی در سال 88 شد در کمال ناباوری سال 90، 91 به مرکز حفاظت و اطلاعات قوه قضائیه منصوب می شود. میتوان او را یکی از عوامل جدی اختلاف بین قوه قضائیه لاریجانی و دولت احمدی نژاد دانست.
🔸عملکرد خطیب همچنین در دوران حفاظت قوه قضائیه چندان چشم گیر نیست. در این دوران قوه قضائیه گرفتار برخی باندهای فساد و مافیا در داخل شد که یکی از آنها اکبر طبری است. اما خبری از عملکرد حفاظت قوه در مبارزه با این مفاسد و باندها دیده نمی شود!
🔹حالا خطیب مورد حمایت برخی از شخصیت های با نفوذ است و از او بعنوان یکی از گزینه های وزارت اطلاعات یاد می شود! باید دید چنانچه جناب آقای رئیسی به هر دلیلی، او را به مجلس انقلابی معرفی کرد آیا مجلسی که با 221 امضا از نامزدی آیت الله رئیسی حمایت می کند دربست به همه وزرا حتی به چنین فردی رای می دهد یا با بررسی سوابق این فرد او را از رسیدن به وزارت باز می دارند؟
✅ #داود_مدرسی_یان:
http://eitaa.com/joinchat/3604742157Cf3fa1341d3
سوابق اجرایی و تحصیلی جواد اوجی نشان می دهد که بعد از سالها، یک گزینه نفتی به عنوان وزیر نفت به مجلس شورای اسلامی معرفی شد.
جواد اوجی، مدیرعامل اسبق شرکت ملی گاز ایران، به عنوان وزیر پیشنهادی نفت در دولت سیزدهم به مجلس شورای اسلامی معرفی شد.
مشخصات فردی:
نام و نام خانوادگی: جواد اوجی
تاریخ تولد: 1345
محل صدور: شیراز
سابقه کار: 31 سال
سوابق تحصیلی:
فارغالتحصیل رشته مهندسی نفت از دانشگاه صنعت نفت (رتبه سوم در رشته مهندسی نفت دانشکده نفت آبادان در سال 1366)
اهم سوابق اجرایی:
مدیرعامل هلدینگ انرژی گستر سینا (زیرمجموعه بنیاد مستضعفان) که این هلدینگ دارای 11 شرکت بوده و در حوزه های بالادستی و پایین دستی صنعت نفت فعال می باشد، اعم از شرکت نفت بهران، شرکت حفاری شمال، ... از سال 1398 تاکنون.
مدیرعامل گروه اقتصاد مفید (زیرمجموعه ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره)) که این گروه دارای 4 هلدینگ بوده و در حوزه های صنعت نفت، نیروگاهی، صنعت معدن و سرمایه گذاری فعالیت می نمود، از سال 1396 تا 1398. (هلدینگهای زیرمجموعه: حوزه صنعت نفت، نیروگاهی، صنعت معدن و همچنین سرمایه گذاری)
مدیرعامل و نایبرئیس هیأت مدیره هلدینگ نفت و گازی توسعه پترو مفید (زیرمجموعه ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره)) از سال 1392 تا 1396.
پیشبرد طرحهای زنجیره ارزش افزوده در حوزه صنایع تکمیلی پتروشیمی هلدینگ نفت و گازی توسعه پترو مفید
عضو هیئتمدیره شرکت نفت و گاز رضوی (متعلق به آستان قدس رضوی) از سال 1398 تاکنون.
رئیس هیأت مدیره شرکت سرمایهگذاری صنایع پتروشیمی (زیرمجموعه هلدینگ تاپیکو (شستا)) از سال 1393 تا 1396 (هلدینگی با دارا بودن طرحها و پروژههای مهم و راهبردی در بخش پالایشگاهی و پتروشیمی(
رئیس هیأت مدیره شرکت مهندسی توسعه گاز ایران به مدت 4 سال
عضو هیأت رئیسه صندوق بازنشستگی صنعت نفت از سال 1388 تا 1392
معاون وزیر و مدیرعامل شرکت ملی گاز ایران از سال 1388 تا شهریور سال 1392
رئیس هیأت مدیره نظارت بر تولید و پالایشگاههای گازی (رئیس هیأت مدیره پالایشگاههای گازی شرکت ملی گاز)
عضو هیأت امنای دانشگاه صنعت نفت از سال 1389 تا 1392
مدیرعامل و نایبرئیس هیأت مدیره شرکت بهرهبرداری نفت و گاز زاگرس جنوبی از سال 1383 تا 1388
معاونت فنی شرکت بهره برداری نفت و گاز زاگرس جنوبی از سال 1381 تا 1383
رئیس مهندسی نفت شرکت بهرهبرداری نفت و گاز زاگرس جنوبی از سال 1379 تا 1381
سرپرست اداره ارزیابی مخازن نفت و گاز نفت مناطق مرکزی از سال 1377 تا 1379
کارشناس ارشد اداره مهندسی پتروفیزیک مناطق نفتخیز جنوب اهواز از سال 1373 تا 1377.
کارشناس ارشد مخازن نفت و گاز اداره مهندسی نفت مناطق نفتخیز جنوب اهواز و کارشناس مهندسی حفاری از سال 1369 تا 1373.
افتخارات، اهم فعالیتها و توانمندیها
قرارگرفتن نام اینجانب در لیست تحریمهای ظالمانه ایالات متحده آمریکا در ماههای پایانی دوران ریاستجمهوری ترامپ.
مدیر نمونه وزارت نفت در سال 1391
مدیر نمونه ملی وزارت نفت در سال 1390
مدیرعامل ارشد نمونه وزارت نفت در سال 1387
اخذ لوح تقدیر جشنواره خوارزمی بابت اثبات توان تولید از سازند دشتک و افزایش ظرفیت ذخائر گازی کشور به میزان 800 میلیارد مترمکعب در سال 1382
کارمند نمونه وزارت نفت در سال 1381
عقد قرارداد صادرات گاز با کشور عراق در خردادماه 1392 و امضای قرارداد صادرات گاز با کشور پاکستان در پاییز 1389
عقد دومین قرارداد واردات گاز از کشور ترکمنستان از منطقه سرخس در زمستان 1388.
حضور در دو داوری بینالمللی (داوری سوئیس) از طرف شرکت ملی گاز ایران در خصوص قراردادهای صادرات و واردات گاز به ترتیب با کشورهای ترکیه و ترکمنستان در دولتهای یازدهم و دوازدهم
انجام تهاتر کالا به کشور ترکمنستان بابت پرداخت هزینه گاز وارداتی از ترکمنستان بهمنظور دورزدن تحریمها.
اجرای برنامه هدفمندی یارانهها در حوزه حاملهای انرژی (گاز) در شرکت ملی گاز ایران در آذر سال 1389
داشتن روحیه تعامل بسیار خوب با نمایندگان محترم مجلس شورای اسلامی.
تلاش در جهت محرومیتزدایی و کسب رضایتمندی کتبی با امضای بیش از 220 نماینده محترم مجلس مبنی بر توسعه گازرسانی به شهرها و روستاهای عمدتاً محروم در سال 1389
کسب رتبه اول سودآوری هلدینگ انرژی گستر سینا در میان هلدینگهای گروه بنیاد مربوط به صورتهای مالی سال 1399 با توجه به اجرای پروژهها و طرحهای نفتی
وجود نگاه کلان و استراتژیک و آیندهنگر به صنعت نفت در بخشهای بالادستی و پایین دستی با توجه به سابقه فعالیت در حوزه های مدیریتی بالادست و پایین دستی صنعت نفت و همچنین آشنایی کامل با بنگاههای اقتصادی در حوزه انرژی
🔴تخلف روحانی و جهانگیری با ارز دولتی
سیدمحسن دهنوی عضو هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی:
🔹 زمانی که مسئولان ما در مسند کار هستند، با اِعمال فشار اجازه نمیدهند که پاسخگو باشند و زمانی هم که از مسئولیت خود کنار میروند، با مظلومنمایی در حاشیه امن قرار میگیرند و پاسخ عملکرد خود را نمیدهند.
🔹 این رویه کاملاً غلط است و مسئولان باید پاسخگوی عملکرد خود باشند
🔹 حتماً باید روحانی و جهانگیری در موضوعاتی مانند تخصیص ارز ۴۲۰۰ تومانی و توزیع رانتی که از این طریق انجام دادند، پاسخگو باشند، اما در بسیاری از دادگاهها و محاکم، رئیس بانک مرکزی وقت را به عنوان مقصر معرفی میکنند.
🔹 مجلس شورای اسلامی حتماً به تخلفات دولت روحانی رسیدگی میکند، چرا که ما معتقدیم حتی اگر دوران مسئولیت فردی به پایان رسیده باشد، باید در صورت تخلف، در دادگاه حاضر شود و پاسخگوی عملکردش باشد.