🍃🌷 هفتم آذرماه ، اولین سالگرد شهادت مظلومانه سردار سرافراز اسلام، دانشمند بزرگ هسته ای کشور، پیشتاز در تولید علم و قدرت دفاعی ، شهید حاج محسن فخری زاده گرامی باد.
🍃🌺 هدیه به روح مطهر این عابد زاهد و دانشمند مومنِ متعهد ، فاتحة مع الصلوات.
🌿 رحِمَ اللهُ مَن یَقرُ الفاتحه مَعَ الصَلَوات🌿 الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم
🌈 @nashriat_siasi 7.9.0.pdf
288.2K
📰 اخبار و تحلیلهای روزانه
🗓 یکشنبه هفتم آذر
🔺تلاش برای مذاکره زیر فشار
🔺مراقب باشیم! شرایط حساس است
🔺نقش شهید فخری زاده در تحول صنعت هستهای کشور
🔺رکوردهای جدید تجارت خارجی ایران در 1400
🔺«کولبری» و «ته لنجی»؛ روشهای جدید قاچاقچیان برای واردات لوازمخانگی به کشور
🔺مدیرعامل شرکت ملی نفت: صادرات نفت نسبت به قبل افزایش یافته است
🔺ژنرال صهیونیستی: راهبردی برای مقابله با ایران وجود ندارد
🔺1401؛ سالی متفاوت برای دولت!
🔺نفتکشهایی که بهموقع به لبنان رسیدند!
🔺اعتراض چین به استاندارد دوگانه غربیها درباره ایران!
🔺آمریکا: حمله سایبری به جایگاه سوخت کار اسرائیل بود
🔺اذعان یک مقام صهیونیست به ضعف در برابر ایران
🔹 متن کامل دفاعیه حمید رسایی
♻️ تبرئه و محکومیت مدیر مسئول ۹ دی در پرونده شکایت ناطقنوری
🔸 قسمت اول
در روزهای اخیر و به دنبال صدور رأی قطعی دادگاه ویژه روحانیت در خصوص شکايت علیاکبر ناطقنوری از سه توییتی که حمید رسایی در سال گذشته همزمان با برگزاری دادگاه اکبر طبری منتشر و چند سئوال در رابطه با ارتباطات وی مطرح کرده بود، خبرسازیهای زیادی صورت گرفت.
شکایت ناطقنوری شامل دو بخش افترا و نشر اکاذیب بود که با صدور حکم قطعی، حمید رسایی از شکایت افترا (انتساب عمل مجرمانه به کسی) تبرئه و در خصوص نشر اکاذیب، فقط به پرداخت جزای نقدی (۳۳/۰۰۰/۰۰۰ ریال به حساب بیتالمال) محکوم شد. البته در مسیر دادگاه و حتی در حکم صادره، هیچ اشارهای نشده به اینکه کدام بخش از توییت رسایی، نشر اکاذیب درباره ناطقنوری بوده است و صرفا قاضی مربوطه در رأی مختصر و کوتاه خود، این عبارت کلی را آورده که "توجیهات متهم بلاوجه و بر اساس شواهد و قرائن و محتویات پرونده، بزه انتسابی محرز است"! اما به اینکه شواهد و قرائن مورد نظر قاضی چیست، چرا دلایل رسایی بلاوجه است، هیچ اشارهای نشده است.
اکنون با انتشار متن توییت و دفاعیه حمید رسایی در خصوص اتهام نشر اکاذیب، قضاوت را به افکار عمومی وامیگذاریم:
بسم الله الرحمن الرحیم
ریاست محترم شعبه سوم دادگاه ویژه روحانیت، سلام علیکم
احتراما در خصوص شکایت جناب آقای ناطق نوری، کلاسه 991110306 بابت سه متن کوتاه اینجانب که در صفحه توییترم منتشر شده به استحضار میرسانم:
مطابق کیفرخواست صادره توسط دادستان محترم ویژه تهران، در این پرونده اتهام نشر اکاذیب متوجه بنده شده و در خصوص اتهام افترا نیز منع تعقیب صادر شده است.
متن توییت رسایی چه بود؟
تحلیل متن کوتاه بنده که به صورت طرح سئوال و در قالب سه توییت در خصوص ارتباط طبری با آقای ناطق نوری منتشر شده است، عبارت است از:
توییت اول: طبری عضو منافقین بوده / وقتی آقای بشارتی وزیر کشور بوده، اکبر طبری بدون استعلام فرماندار نور شده / آقای ناطق بر این انتصاب اصرار داشته / دهه هفتاد با همان لابی وارد قوه قضاییه شده است.
توییت دوم: معاون رییس قوه قضاییه وقت (مرحوم آقای مروی) درباره تخلفات اکبر طبری به رهبر انقلاب نامه ای نوشته است / قاعدتا نامه به بازرسی بیت ارجاع شده / چرا آقای ناطق به عنوان مسئول بازرسی بیت به وظیفه نظارتیاش به خوبی عمل نکرده؟
توییت سوم: آقای ناطق از سمت بازرسی کنار گذاشته شد / لازم است در پرونده طبری، روابط ناطق و طبری بررسی شود / درباره منابع تامین مالی ساخت حوزه علمیه آقای ناطق سئوالاتی در افکار عمومی مطرح است که باید پاسخ داده شود / هشتک: #از_کجا_آورده ای
طبری و بشارتی باید شاکی شوند نه ناطقنوری
متاسفانه در این کیفرخواست (مثل اکثر موارد دیگر) مشخص نشده که چه ادعایی از بنده درباره شاکی نشر اکاذیب بوده و به همین دلیل کیفرخواست به صورت کلی صادر شده است! علاوه بر این وکیل محترم در جا جای متن خود، تلاش کرده تا قرائت بدبینانه خود را روی متن بنده سوار کند و از آن، نتیجه مطلوب را بگیرد.
در پاسخ به مطالب وکیل محترم و کیفرخواست صادره باید گفت:
در توییت اول / اینکه اکبر طبری فرماندار نور نبوده چه ارتباطی به آقای ناطق دارد که وکیل ایشان آن را غلط و نشر اکاذیب در باره ناطقنوری دانسته! قاعدتا آقای طبری باید از بنده شاکی باشد.
🔹 متن کامل دفاعیه حمید رسایی
♻️ تبرئه و محکومیت مدیر مسئول ۹ دی در پرونده شکایت ناطقنوری
🔸 قسمت دوم
استعلام گرفتن در باره صلاحیت فرمانداران، وظیفه وزیر کشور است. اعتراض بنده به صراحت این است که چرا اکبر طبری با سابقه همکاری با سازمان منافقین، بدون استعلام به عنوان فرماندار نور (که در توییت بعدی اصلاح و تصریح شده به عنوان فرماندار محمودآباد) منصوب شده است. این اعتراض هم متوجه آقای بشارتی (وزیر کشور وقت) بوده که وظیفه استعلام بر عهده اوست و نه ناطقنوری! قاعدتا اینجا هم آقای بشارتی باید مدعی باشد نه آقای ناطق.
آیا ناطقنوری هیچ ارتباطی با طبری نداشته؟!
در توییت به اصرار آقای ناطق بر انتصاب طبری به عنوان فرماندار اشاره شده که این ادعا هم غیرواقعی و کذب نیست چرا که دو شهرستان همجوار نور و محمودآباد (که طبری فرماندار محمودآباد میشود) زادگاه آقای ناطقنوری رییس مجلس وقت و در زمان انتصاب وی، حوزه استحفاظی نمایندگی برادر آقای ناطق بوده است.
اکبر طبری در دوره ای که آقای ناطقنوری خود وزیر کشور بودند، به عنوان بخشدار بلده (بخشی که روستای آقای ناطق در آن قرار دارد) منصوب و در دوره ریاست مجلس وی و نمایندگی برادرش، فرماندار شهر محمودآباد (که کنار شهر نور قرار دارد) میشود. آیا این انتصابات معنیدار حکایت از توصیه نمیکند؟ بدیهی است که آقای ناطق به عنوان وزیر کشور وقت، نسبت به انتساب فرماندار شهری که در آن منطقه بزرگ شده است، حساس باشد. وجود توصیه در چنین انتسابی بدیهی و غیرقابل انکار و رد است.
اکبر طبری در ابتدای دهه شصت، مسئول کتابخانه منافقین در روستای متیکلای بابل بوده است که بعد از ترور برخی از فعالان انقلابی شهر توسط منافقین، وقتی خانههای تیمی منافقین مورد بازرسی نیروهای سپاه قرار میگیرد، طبری که در یکی از خانههای تیمی حضور داشته، بازداشت میشود اما به دلیل اینکه مستقیما در اقدام مسلحانهای شرکت نداشته و اظهار توبه و ندامت میکند، پس از مدتی آزاد میشود.
اکبر طبری سال ۶۱ تا ۶۳ دوره سربازی را در پلیس راه نور میگذراند و از همان جا وقتی آقایان (برادران ناطق که یکی وزیر کشور و دیگری نماینده شهرستان بودهاند) به شهرستان نور و محمودآباد تردد داشتهاند به عنوان نیروهای اسکورت پلیس راهنمایی، همراه ایشان شده و باب آشناییاش را باز میکند و چون روابط عمومی قوی و موثری در برقراری ارتباط با افراد داشته بلافاصله پس از سربازی، به عنوان بخشدار منطقه بلده شهرستان نور (روستای محل زادگاه آقای ناطق نوری) منصوب میشود! وی در حالی به این سمت میرسد که آقای اکبر ناطق نوری وزیر کشور و برادر ایشان (احمد) نماینده دور اول و دور سوم به بعد مجلس از حوزه انتخابیه نور و محمود آباد بودند.
طبری بعد از بخشداری در نور، مدتی به وزارت کشور میرود و در دولت دوم هاشمی رفسنجانی در حالی که آقای ناطق نوری رییس مجلس و برادر ایشان، نماینده حوزه انتخابیه نور و محمودآباد بودهاند، فرماندار محمودآباد میشود!
با این حساب آیا این ادعا که ناطق نوری هیچگونه ارتباط شخصی و سازمانی، مستقیم و غیرمستقیم با اکبر طبری نداشته (همانطور که در جوابیه دفتر آقای ناطق آمده) قابل قبول است؟ آیا این ادعا مضحک نیست؟
نامه مهمی که انکار شدنی نیست
در توییت دوم / اینکه مرحوم آقای مروی نامه ای به رهبر انقلاب نوشته یا نه مثل موارد قبل، طبعا نشر اکاذیب در باره آ قای ناطق نیست. در این خصوص نیز اگر قرار بر طرح ادعا باشد، باید از سوی آقای مروی یا بیت رهبر انقلاب مطرح شود که البته از طرف آنها ادعا و شکایتی وجود ندارد! مضافا اینکه تصویر نامه آقای مروی در باره مشکلات اکبر طبری در رسانهها موجود است و انتساب آن نیز تکذیب نشده است و البته قابل استعلام از بازرسی بیت رهبر انقلاب نیز هست.
🔹 متن کامل دفاعیه حمید رسایی
♻️ تبرئه و محکومیت مدیر مسئول ۹ دی در پرونده شکایت ناطقنوری
🔸 قسمت سوم
در ادامه این بخش از توییت نوشته ام که «قاعدتا این نامه باید به بازرسی بیت رهبری ارجاع شده باشد». آیا ادعای ارجاع دادن نامه مرحوم آقای مروی، نشر اکاذیب در باره ناطق نوری است؟! درباره این ادعا اگر کسی صلاحیت برای طرح شکایت داشته باشد، بیت رهبر معظم انقلاب است. ارتباط این موضوع به آقای ناطق نوری چیست که آشفته شده است؟
علاوه بر این در اینجا از واژه «قاعدتا» استفاده شده که حکایت از تردید بنده۹ نسبت به اصل موضوع ارجاع نامه دارد و نه اخبار از یک امر قطعی. در ادامه متن توییت پس از تردید و اما و اگر درباره اصل ارجاع نامه به بازرسی بیت رهبری، این سئوال طرح شده که اگر چنین است چرا بازرسی بیت به وظیفه نظارتی خود به درستی عمل نکرده و در انتهای آن علامت سئوال قرار داده شده است.
جالب اینجاست که وکیل شاکی در متن شکواییه خود به صراحت میگوید: «هرچند کلمه قاعدتا در متن رسایی، خود حاوی بی اساس بودن ادعای مذکور است.» یعنی وکیل شاکی هم از متن بنده جزمیت و خبر دادن قطعی را برداشت نکرده است. بنابر این چگونه آن را نشر اکاذیب دانسته؟!
چرا مخاطرات طبری به آملی لاریجانی یاداوری نشده
آقای ناطقنوری در توجیهات خود با تاکید ادعا کرده اند که مخاطرات طبری را به مرحوم آقای شاهرودی تذکر داده، اگر آقای ناطق نوری در جایگاه حساس مسئولیت بازرسی دفتر رهبری در این خصوص و پس از نامه هشدار آمیز مرحوم آقای مروی، نکاتی را به آیت الله شاهرودی یادآور شده، مستندات آن را منتشر کند. مخاطراتی که آقای ناطق نگرانش بوده و یادآور شده چه اموری بوده؟ در صورت صحت این ادعا چرا وقتی آقای شاهرودی به این مخاطرات توجه نکرده، رییس بازرسی این نهاد مهم، موضوع را رها کرده است؟
علاوه بر این اگر ادعای مذکور را بپذیریم، وی صراحتا به سکوتش درباره مخاطرات اکبر طبری در دوره ریاست آقای آملی لاریجانی اذعان میکند! سئوال این است که چرا ناطق نوری فقط در دوره آقای شاهرودی احساس خطر کرده و درباره طبری تذکر داده ولی با اینکه در دوره آقای آملی لاریجانی هم مسئولیت بازرسی را داشته و طبری هم همچنان در حال رشد بوده، اما ناطقنوری خود اذعان میکند که این مخاطرات را به آملی لاریجانی یادآور نشده؟! چرا سکوت کرده است؟ آیا مخاطراتی که در دوره آقای شاهرودی از حضور اکبر طبری داشته در دوره اقای آملی لاریجانی برطرف شده؟
معلوم نیست چرا دادستان محترم در زمان صدور کیفرخواست به این موارد بیَن و روشن دقت نکرده است؟! خصوصا که دادستان در انتهای کیفرخواست به درستی و به صراحت اعلام کرده که بخشی از متن توییت متهم، طرح سئوال است و نمیتواند مصداق افترا و نشر اکاذیب دانسته شود.
اگر کنار گذاشته نشده پس چه شده؟
در توییت سوم / در اینجا نیز کذبی منتشر نشده است. بنده به هیچ وجه ادعا نکرده ام که آقای ناطق نوری از بازرسی بیت رهبری، «عزل» یا «برکنار» شده است. طبعا این کلمات بار منفی دارند. تعبیر بنده برای جابجایی ایشان از این مسئولیت، «کنار گذاشتن» بوده است که اصطلاح رایجی در زمان استعفا است. بدیهی است که استعفای آقای ناطق میتوانست مورد پذیرش رهبر انقلاب قرار نگیرد و ایشان کنار گذاشته نشود.
آقای ناطق همانطور که در جوابیه دفترش و در متن وکیل نوشته شده است، «به دلایلی» استعفا کردهاند (که ای کاش به این دلایل اشاره میکردند) و رهبری استعفای ایشان را پذیرفته و نتیجه این دو عمل (استعفا و پذیرش) طبعا کنار گذاشتن فرد از مسئولیت است. بدیهی است که اگر رهبری انقلاب با استعفای وی موافقت نمیکرد، وی کنار گذاشته نمیشد.
🔹 متن کامل دفاعیه حمید رسایی
♻️ تبرئه و محکومیت مدیر مسئول ۹ دی در پرونده شکایت ناطقنوری
🔸 قسمت چهارم
در ادامه توییت سوم اینجانب هم خبری نقل نشده تا قابل صدق و کذب باشد بلکه از قوه قضاییه خواسته شده تا با دقت این ابعاد از پرونده رسیدگی شود و در ادامه همانطور که در متن کیفر خواست آمده، فقط سئوالات و ابهامات موجود در رسانهها مبنی بر این ارتباطات مطرح شده تا در مسیر رسیدگی پرونده، مورد توجه قرار گیرد.
ناآشنایی با آداب فضای مجازی
نکته دیگری که در استدلال های وکیل محترم مورد اشاره قرار گرفته استفاده از هشتک #از_کجا_آورده_ای است. وکیل آقای ناطق استفاده از این هشتک را دلیل بر این دانسته که رسایی قصد داشته ناطق را شریک جرم اکبر طبری جلوه دهد. این برداشت غلط وی، به دلیل عدم آشنایی با رسانههای مجازی و مختصات و آداب آن است. استفاده از این هشتک در آن ایام امر رایجی بود تا خبر مبارزه با فساد در جمهوری اسلامی، به یکی از اخبار داغ توییتر تبدیل شود. اساسا متن در باره آقای طبری است و ناطق در آن فرعی بوده.
در هیچ کجا از متن بنده، آقای ناطق نوری به شراکت در مفاسد اقتصادی اکبر طبری متهم نشده است. در پاسخ به توییت بنده که نشانه دغدغهمندی است، اصل مبارزه با فساد و دقت بیشتر در آن مطالبه شده. آقای ناطق نوری در پاسخ به توییت بنده جوابیه داده اند و این جوابیه در بسیاری از رسانههای اصلاحطلب بهعنوان تیتر و عکس اصلی صفحه اول منتشر شده است. بنابر این نیازی به این شکایت نبود. اگر خواص و اصحاب رسانه برای نقد اصحاب قدرت نتوانند سئوال کنند، بهتر است درب رسانه ها را تخته کنیم.
متن جهتدار کیفرخواست
متاسفانه دادستان محترم در کیفرخواست با جمله «رسایی دارای سوابق متعددی راجع به نشر اکاذیب نسبت به مسئولان نظام در این دادسرا است که قصد اضرار به غیر و سوء نیت وی را تقویت و بیانگر دفاعیات بلاوجه وی است» تلاش کرده تا ضعف استدلالهای خود برای اثبات مجرمیت را جبران کند. درحالی که اولا بنده سوابق متعددی ندارم. ثانیا در این سوابق، محکومیت متعددی ندارم. ثالثا اگر هم سوابق متعدد باشد بیانگر دفاعیات بلاوجه نمیتواند باشد. رابعا هر جرمی سه رکن دارد: 1. قانونی 2.مادی 3. معنوی . اینکه بازپرس و دادستان در خصوص رکن معنوی به سوابق اتهامهای دیگر استناد میکنند، امری خلاف اصول حقوقی است چون هر اتهامی باید رکن معنوی مستقل خود را داشته باشد و قرض یا وام گرفتن رکن معنوی از اتهامات دیگر (اگر وجود داشته باشد) خلاف اصول حقوقی است. ضمن اینکه حتی رکن معنوی سابق را نمیتوان به زمان ارتکاب تسری داد. به عنوان مثال تصور کنید که y با x دشمن است و قصد کشتن او را دارد. Y در خیابان تصادف میکند و بعد از تصادف متوجه میشود که مصدوم x است. آیا در اینجا میتوان گفت که y مرتکب قتل عمدی شده است؟
و اما نکته اصلی که همچنان مغفول است
اما نکته اصلی بنده این بوده که چطور در طول این ۴۰ سال، کمترین حد ارتباط و همکاری با منافقین در گزینشهای موشکافانه به درستی مورد توجه قرار میگرفت و مانع از استخدام یک فرد حتی به عنوان آبدارچی یک مجموعه اداری میشده اما اکبر طبری با این سابقه، تا این اندازه در سیستم اداری کشور ارتقا یافته است! چرا و چگونه و با چه انگیزههایی؟!
نکته اصلی این بود که حتما طبریهای دیگری هم در بدنه مدیریتی کشور حضور دارند و تحت حمایت قاصرانه یا مقصرانه افراد با نفوذ و صاحب نامی هستند و توانستهاند در این جایگاهها و حتی ردههای بالای نظام نفوذ کنند که امور کشور گاهی قفل میشود.
بررسی این موضوعات که سئوال اصلی مردم است به ریشهیابی این فساد بزرگ کمک میکند. خصوصا حالا که اراده دستگاه قضا در مبارزه با فساد بویژه آغاز آن از درون قوه قضاییه، سبب افزایش امید مردم به نظام اسلامی شده است، نباید به سادگی از کنار آن گذشت.
🔴 سخنگوی نیروهای مسلح: نابودی اسرائیل بزرگترین هدفی است که دنبال میکنیم
🔻سردار شکارچی: همانطور که بارها گفتم ما حتی یک میلیمتر هم از محو شدن رژیم اشغالگر قدس در جهان عقب نشینی نخواهیم کرد.
🔸جهالت جهان کفر، به نام تمدن به خورد مردم داده میشود. عده معدودی در داخل کشور ما این جهالت را به نام تمدن پذیرفتهاند. آنها تصور میکنند که میشود با یک شیطان بزرگ مثل آمریکا کنار آمد.
🔸شما هیچ رد پایی از جمهوری اسلامی در هیچ کجای دنیا برای ناامنی نمیبینید و هر کجا بوده برای امنیت، دفاع از مردم و دفاع از مظلوم بوده است و آمریکا دقیقاً نقطه مقابل ماست.
🔸بالاترین سطح انتقام خون شهید سلیمانی، خروج آمریکاییها از منطقه است، تا این منطقه روی آرامش و امنیت را به خود ببیند.
🔸جایی که به ما حمله شود، به هیچکدام از این دشمنان رحم نخواهیم کرد. بارها گفتیم ما هیچ وقت آغازکننده یک جنگ نبودیم و نیستیم و دنبال اشغالگری هم نیستیم.
🔰تایید خبر رجانیوز/ آرایش اقتصادی تیم مذاکرهکننده جمهوری اسلامی
اسامی و سوابق اعضای تیم مذاکره کننده کشورمان در مذاکرات وین به شرح زیر اعلام شد:
دکتر علی باقری کنی | معاون سیاسی وزارت امور خارجه
🔹دکترای اقتصاد، معاون اقتصادی شورای عالی امنیت ملی در دولت نهم و دهم، معاون بینالملل قوه قضائیه و عضو تیم سابق مذاکرهکننده
دکتر مهدی صفری | معاون دیپلماسی اقتصادی وزارت امور خارجه
🔹دکترای مهندسی برق مخابرات، سفیر سابق ایران در چین، روسیه و اتریش، معاون اسبق آسیا و اقیانوسیه و اروپا و آمریکای وزارت امور خارجه
دکتر ابراهیم شیبانی | مشاور اقتصادی معاون اول رئیس جمهور
🔹دکترای اقتصاد، رئیس کل اسبق بانک مرکزی، سفیر سابق ایران در اتریش
دکتر علی فکری | معاون وزیر اقتصاد و رئیس کل سازمان سرمایهگذاری
🔹معاون سابق سفارت ایران در چین، رئیس اسبق ادارات برنامههای اقتصادی و مقابله با تحریم وزارت امور خارجه
دکتر احمد اسدزاده | معاون بازرگانی و بینالملل وزارت نفت
🔹دکترای مدیریت راهبردی، دبیر سابق کمیته انرژی شورای عالی امنیت ملی
غلامرضا پناهی | معاون ارزی بانک مرکزی
🔹کارشناسی ارشد مدیریت علوم بانکی، عضو اسبق کمیته عالی اعتباری بانک ملی در دبی، عضو اسبق غیر موظف هیات مدیره بانک پی ال سی لندن، عضو اسبق غیر موظف هیات مدیره میربیزنس بانک مسکو در روسیه
دکتر رضا نجفی | معاون حقوقی وزارت امور خارجه
🔹دکترای حقوق بینالملل، مدیر کل سابق صلح و امنیت بینالملل وزارت خارجه، سفیر سابق ایران در آژانس بینالمللی انرژی اتمی
⬅️ فرار مغزها بیشتر در کدام کشورهای جهان وجود دارد + نمودار
همه کشورها با پدیده فرار مغزها و خروج نیروی انسانی مواجه هستند، فقط میزان آنها فرق دارد.
نمودار بالا از سال 2007 تا 2021 شاخص فرار مغزها را بین 173 کشور جهان و با ضریب 1تا 10 مشخص کرده است.
ساموآ با ضریب 9.90 در جایگاه اول قرار دارد. جامائیکا و فلسطین دوم و سوم هستند.
ایران در بین 173 کشور با ضریب 5.30 در سطح متوسط و در رتبه 96 است.
رتبه برخی از کشورها:
عراق 58، پاکستان 72، اوکراین 80، کرواسی 82، گرجستان 89، هند 90، رومانی 94، لهستان 113، مالزی 114، ترکیه 126، مجارستان 127، یونان 130، کره جنوبی 140، عربستان 143، ژاپن 157، انگلیس 151، اسرائیل 152، هلند 154، امارات فرانسه 156، آلمان 157، امریکا 161، قطر 166، نروژ 171، سوئد 172 و استرالیا 173
⭕️ اسامی اعلام شده اعضای تیم مذاکرهکننده ایران در وین، افراد متخصص در حوزه اقتصادی هستند و این موضوع نشاندهنده عزم جدی ایران برای مذاکره در زمینه لغوِ قابل راستیآزمایی تحریمها است
اسامی👇🏻
مهدی صفری(معاون دیپلماسی اقتصادی وزارت امور خارجه)
رضا نجفی(معاون امور حقوقی و بینالملل وزارت امور خارجه)
ابراهیم شیبانی(عضو شورای راهبردی روابط خارجی)
علی فکری(معاون وزیر اقتصاد)
احمد اسدزاده(سرپرست معاونت بینالملل و بازرگانی وزارت نفت)
غلامرضا پناهی (معاون ارزی بانک مرکزی)
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📛 پلیس کشورهای غربی چگونه با معترضینی که تهاجمی رفتار #نمیکنند برخورد میکنند؟!
امروز جنگ جنگ روایت ها و رسانه ست...
📸 امروز نیروی دریایی «ارتش جمهوری اسلامی ایران» و «سپاه پاسداران انقلاب اسلامی» با همافزایی توان رزم، هماهنگی و برقراری پیوند مستحکم برادری براساس باورهای دینی و حول فرامین مقام معظم فرمانده کل قوا، حضرت آیتالله العظمی امام خامنهای (مدظلهالعالی)، به قدرتی بیبدیل در منطقه تبدیل شدهاند که هر یک از این دو نیرو با ایفای نقشی حساس، در قلمرو مأموریتهای ابلاغی برای از منافع جمهوری اسلامی و جبهه مقاومت اسلامی بهگونهای عمل نمودهاند که موفقیتهای مثالزدنی برای نظام اسلامی به ارمغان آورده و همه مدعیان ابرقدرت در عرصه دریا را به استیصال کشاندهاند.
🌺هفتم آذر ماه روز نیروی دریایی ارتش قهرمان را به دریادلان عرصه دفاع و صیانت از مرز های آبی کشور، تبریک و تهنیت عرض مینماِئیم.🌷
#نیروی_دریایی
💠بسم الله الرحمن الرحیم💠
#تحلیل_1
♨️آسیبهای #بی_حجابی و #بدحجابی
✅امنیت روحی و سلامت اخلاقی اجتماع #ثمره_حجاب است.
#بدحجابی_و_بی_حجابی
از جمله عوامل آسیبزای #فرهنگی و #اجتماعی در کشور است، که یک امر شخصی نیست بلکه آسیبهای آن متوجه #تمام_اقشار جامعه میشود، #حیا و #عفت امری باطنی و قلبی است و اگر کسی از عفت و حیا برخوردار باشد، به طور یقین تاثیر ان در ظاهرش نیز نمایان میشود.
1
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕ حرم امام که چند ده میلیارد برایش خرج شده امروز حتی کارکرد یک نمازخانه را ندارد!
🔺حسن خمینی تولیت آستان حرم امام خمینی(ره) در زمانی که کشور نیاز به فعالیت فرهنگی دارد باید پاسخگو باشد که چرا وضعیت حرم به این شکل تاسف بار است؟