سوالات وارده در کانال های ثامن
✅سوال ششم
با توجه به شرایط موجود کشور ، مولفه های حرکت انقلابی چیست؟ ما از نمایندگان و مسئولانی که ادعای انقلابی بودن دارند چه مواردی را باید مطالبه کنیم؟
👈 پاسخ
شش مطالبه صریح از مسئولانی که ادعای انقلابی بودن دارند:
۱) به همان مسئولیتی که دارید قانع باشید و آن را به نحو احسن انجام دهید و فکر کنید این آخرین پست مسولیتی شماست.
۲) کار تیمی انجام دهید، تلاش کنید دیگران موفق شوند، موفقیت تیم را هدف قرار دهید. نظام اسلامی یک تیم کلان است که اعضای آن دولت، مجلس ، قوه قضاییه و ... است. مجلس نیز یک تیم است که نمایندگان آن اعضای آن هستند و ...
۳) تلاش کنید دولت به مردم خدمت کند، اگر رئیس دولت همراهی نکرد با وزرا تعامل کنید، اگر وزرا روی خوش نشان ندادند با معاونان وزرا کار کنید، با استانداران، فرمانداران و خلاصه با هرکس در دولت که بنای کار و خدمت دارند، برای حل مشکلات مردم همکاری کنید.
۴) مجموعه های انقلابی در سطح کلان باید قوه عاقله ای تشکیل دهند که اعضای آن برای خود و نزدیکان خویش چیزی نخواهند، اما همه انقلابی ها خود را ملزم به تبعیت از آن قوه عاقله بدانند.
۵) همه دست به دست هم دهند برای ایجاد گفتمان امیدبخش در جامعه و عدم فرافکنی در حل مشکلات مردم و تبیین منطق ولایت فقیه برای سربلندی و عزت ملت درعین تعالی معنوی جامعه
۶) برای جلوگیری از تشتت در جریان انقلابی، هر کس که درمعرض نامزدی ریاست جمهوری است، عدم ورود خود را اعلام کند تا کلیت جریان انقلابی به جمعبندی واحدی برسند.
✳ تلخیصی از یک جلسه تحلیلی
@habib49
#نشستهای_بصیرتی
#ثامن
#روشنگری
#اربعین
@amariyone_enghelab
Export180.mp3
3.73M
✅سوالات وارده در کانال ثامن
❇️سوال هفتم
💠 چرا رهبری برای حل مشکلات اقتصادی به دولت فشار نمیآورند و علت کمبود اجناس در بازار چیست؟
🎙 کارشناس میثم مهرپور
#نشستهای_بصیرتی
#ثامن
#روشنگری
@amariyone_enghelab
🔷نظر رهبرانقلاب پیرامون یکی از آوازهای شجریان
🔺بنظر من در كار شما 2چيز اساسى وجود دارد:
يكى مايهى كار،
يكى هم جهت گيرى كار است.
در موسيقى هم همينطور است.
البته بحث دربارهى موسيقى،واقعاً يك بحث دشوار و طولانی ست؛
نمىشود با يك كلمه مسألهى موسيقى را حل كرد.
درموسيقى، 2مصداق روشن وجود دارد
؛يك مصداق حرام قطعى،
يك مصداق حلال قطعى؛
بين اين 2 محدوده هم موارد مشتبه است.
حرام قطعى،آن موسيقىيى است كه انسان را از خود بىخود مىكند؛ازحقايق بیخود مىكند؛ازخدا بىخود مىكند و بشهوات سوق مىدهد...
🔺 لهو، يعنى «ما يلهى عن اللَّه»،«ما يلهى عن ذكر اللَّه».آنچيزى كه انسان را ازحقايق عالم غافل مىكند و بعالم توهمات و خيالات مىبرد،يا بشهوات مىكشاند،لهو و حرام است...اين مىتواند موسيقى سنتى باشد،مىتواند موسيقى غربى یا موسيقى محلى يا بقول شماها موسيقى مقامى باشد؛فرقى نمىكند؛هر موسيقىيى كه اينطورى باشد،مصداق بارز حرام است.آن موسيقىيى كه اين خصوصيات را ندارد، حلال است؛مثلاً خوانندهى خوب و خوشصدايى،شعرخوشمضمونى را مىخواند و نوازندهيى هم مىنوازد و آن مضمون شعر، شنونده را بسمت حقايق اسلامى و الهى و عرفانى وحقايق زندگى - ولو خارج از مسائل عرفانى و الهى باشد - نزديك مىكند؛ اين قطعاً اشكال ندارد و حرام نيست.مثلاً در اوايل جنگ صداى #شجريان را مىگذاشتند كه اينطور مىخواند:«بشنويد اى گروه جانبازان / سرنوشت وطن به دست شماست»؛هيچكس نمىگويد اين حرام است؛با اينكه آن نوازنده هم همان سازهاى معمولى را مىزند؛ اما اين مضمون،يك مضمون حلال است و احدى ادعا نمىكند كه اين حرام است؛
95/12/13
⬛️ ربّناهايى كه شجريان خوانده و در ماه رمضان قبل از اذان مغرب میگذارند، يك كار هنرى است.
♦️البته اين نكته يى كه عرض كردم، شامل دعاهايى كه بعد از اذان صبح خوانده میشود، يا دعاى روزها كه قبلًا خوانده می شد و الآن مدتى است آن را قطع كرده اند و ما هم گفتيم كه قطع نكنند نمیشود.
اگر اين دعاها را با سبك قرآن خوانىِ فارسى بخوانند همين سبكى كه در مسجدها میخوانند مطلوبتر است؛ آن آهنگهاى كشيده خيلى مناسب نيست.
البته همين ديروز يا پريروز بود كه ديديم بعد از اذان دعايى با لحن عربى خوانده شد كه خوب و دلنشين بود؛اما اگر بخواهند آن را بكشند، چيز مطلوبى نخواهد شد.
البته استثناهايى هم وجود دارد؛
مثلًا آن ربّناهايى كه شجريان خوانده و در ماه رمضان قبل از اذان مغرب میگذارند، يك كار هنرى است؛ (13/ 12/ 1370)
⭕️
Sedayeenghelab 178 - صدای انقلاب - بحران قراباغ - دکتر یدالله جوانی.mp3
9.23M
🌀 صوتی/
❇️موضوع: سیاست جمهوری اسلامی و بحران قره باغ
🎙 کارشناس: دکتر یدالله جوانی
#نشستهای_بصیرتی
#ثامن
#روشنگری
#قره_باغ
@amariyone_enghelab
✅ یادداشت/
🛑 ابعاد استراتژیک بحران قرهباغ
🔻بحران قرهباغ ابعاد تازهتری پیدا کرده است و تحولات این حوزه در دو سطح در حال رخ دادن است. در سطح تاکتیکی ظواهر امر از درگیری بین دو دولت حکایت دارد، اما رخدادهای مهم و تعیینکننده در سطح استراتژیک در حال صورتبندی است.
🔹1ـ دخالت مستقیم بازیگران منطقهای و فرامنطقهای در کشور آذربایجان، از یک برنامهریزی هدفمند و راهبردی حکایت دارد. اتاق عملیات مشترک آمریکایی، ترکی، صهیونیستی و آذری در صدد تهیه طرحی برای گسترش ناتو در آسیای میانه از طریق پایگاههای نظامی ترکیه در آذربایجان است تا در قالب این طرح ارتباط جغرافیایی و زمینی بین آذربایجان و ترکیه که هم اکنون تحت کنترل نیروهای ارمنی است، برقرار شود.
🔸2ـ تلاش برای ایجاد یک ساختار نظامی برای ناتو با هدف افزایش فشار و تهدید علیه ایران در شمال غرب این کشور از دیگر اهداف رژیم صهیونیستی از مداخله در بحران قرهباغ است. رژیم صهیونیستی با ایجاد یک رقابت کاذب و هدفمند میان آذربایجان و ارمنستان برای افزایش نفوذ در هر دو طرف منازعه، بالاترین نقش را در ایجاد درگیری و دامن زدن به آن را دارد. همچنین ارزیابیهای دقیق نشان میدهد که رژیم صهیونیستی به موازات عادیسازی روابط با امارات و بحرین، در اندیشهبحرانسازیدرمحیطامنیتیجمهوری اسلامی ایران است.
♦️3ـ شواهد میدانی نشان میدهد، استقرار تروریستهای تکفیری در طول نوار مرزی ترکمنستان، آذربایجان، ازبکستان، جنوب شرقی تاجیکستان و شمال شرقی افغانستان در نزدیکی مرزهای چین، به عنوان بخشی از برنامه محاصره استراتژیک چین، روسیه و ایران و دامن زدن به جنگها و تنشهای نیابتی در این مناطق انجام میشود.
🔹نکته راهبردی: جمهوری اسلامی ایران در خصوص بحران قرهباغ نه بیتفاوت است، نه بیطرف. بیتفاوت نیست چون که یک چالش امنیتی در مرزهای شمالی ایران است و خاصه با حضور برخی متغیرهای خارج از منطقه این چالش، ابعاد عمیقتری نیز پیدا کرده است. بیطرف نیست چون که جمهوری اسلامی قرهباغ را بخشی از سرزمین یک کشور مسلمان میبیند. ایران در این زمینه قرهباغ را منطقهای اشغالی و آذربایجان را محق میداند، اما به روش نظامی برای حل مسئله معتقد نیست.
🔺2ـ جمهوری اسلامی ایران صراحتا و قویا به برخی بازیگران منطقه هشدار داده است که پای تکفیریها نباید در مناطق شمالی ایران باز شود و امنیت سرزمینی ایران دچار مخاطره شود. در صورت روی دادن چنین موضوعی ایران در وهله نخست هشدار خواهد داد و چنانچه موثر نیفتاد ایران به واکنش مستقیم روی خواهد آورد.
🔷 نویسنده: عزیز غضنفری
#نشستهای_بصیرتی
#ثامن
#روشنگری
#قره_باغ
@amariyone_enghelab
علی قاسمی - برنامه ۱۸۱.mp3
20.61M
🌀 صوتی/
❇️موضوع: پرسش و پاسخ اقتصادی
🎙 کارشناس: دکتر علی قاسمی
#نشستهای_بصیرتی
#ثامن
#روشنگری
@amariyone_enghelab
❌ شایعه؛ ادای احترام پزشکان به مرحوم شجریان
🔹پس از درگذشت محمدرضا شجریان، یک رسانه اصلاحطلب تصویری با عنوان ادای احترام کادر درمان به پیکر مرحوم شجریان منتشر کرد که در توییتر و اینستاگرامی بازتاب زیادی داشت.
🔹با بررسی های انجام شده مشخص شد ادعای فوق صحت نداشته و این عکس مربوط به سال ۲۰۱۶ بوده و در یکی از بیمارستانهای کشور چین تصویربرداری شده است و مربوط به پرشکیست که اهدای عضو کرده بود.
🔸 جالب اینکه چند ماه پیش در آرژانتین نیز از همین تصویر برای نشان دادن ادای احترام به کادر درمانی به خاطر کرونا استفاده شده است.
@amariyone_enghelab
🔴 به جناب روحانی جفا نکنید‼️
🖌 #حسین_شریعتمداری
🔻 #زمانـه| سخنان رئیسجمهور محترم در جلسه هیئت دولت با واکنشهای منفی و اعتراضهای فراوانی روبهرو شده است که کماکان نیز ادامه دارد. ایشان با تاکید بر ضرورت پیروی از عقل و رعایت پروتکلهای بهداشتی گفتهاند «یک کسی نمیتواند برود وسط مسیل بایستد، صدای سیل را هم میشنود (بعد) بگوید آقا میترسی وسط رودخانه بایستی؟... خُب آب میآد میبردت... یا زلزله دارد سقف را تکان میدهد و بگوید میترسی زیر این سقف باشی؟ و...». در این باره گفتنی است؛
1⃣ در نگاه اول و بدون در نظر گرفتن برخی از ضرورتهای پیرامونی، حق با آقای روحانی است. ولی آیا حضور امدادگران برای نجات سیلزدگان و یا ورود آنان به ساختمانهای ویران از زلزله، در حالی که احتمال ریزش بنا و یا پسلرزههای ویرانگر وجود دارد و... هم خودکشی و بیعقلی است؟! و یا، اوج ایثار و فداکاری؟ آیا کادرهای درمانی بیمارستانها که تعداد قابل توجهی از آنها جان خود را برای بهبود و نجات بیماران کرونایی از دست داده و به شهادت رسیدهاند، دچار کمعقلی بودهاند؟!
2⃣ ظاهراً انتقاد آقای روحانی متوجه آقای قالیباف بوده است . اگر اشاره ضمنی آقای روحانی به اییشان باشد -که انشاءالله نباشد- با عرض پوزش باید گفت جناب ایشان جای ایثار و فداکاری را با خودکشی و کمعقلی اشتباه گرفتهاند! و چنانچه رعایت پروتکلها مورد نظر ایشان بوده است که باید پرسید درباره حضور آقای دکتر زالی رئیس محترم کمیته مبارزه با کرونای تهران در کنار آقای قالیباف چه میفرمایند؟! به یقین اطلاعات و تخصص آقای دکتر زالی در این زمینه به مراتب بیشتر و قابل تکیهتر از جناب روحانی است.
3⃣ و بالاخره آنچه در این میان نگرانکننده است و جای گلایه جدی دارد، سکوت و بیتفاوتی اعضای محترم کابینه در مقابل اظهارات رئیسجمهور محترم است. چرا که اکثریت نزدیک به اتفاق اعضای کابینه از شخصیتهای شناختهشده و قابل احترام هستند و از آنها انتظار میرفت و میرود که وقتی در اظهارات رئیسجمهور محترم خطایی میبینند و یا سخنان ایشان را ابهامآفرین تلقی میکنند، از تذکر خیرخواهانه به جناب ایشان دریغ نورزند و مانند برخی از مشاوران و اطرافیان نباشند که مصلحت رئیسجمهور محترم را درک نمیکنند و با «بله قربان» گویی های خود که از آن تصور دوستی دارند، به جناب ایشان جفا میکنند!
🔴 روسیه از توافق آتش بس در قره باغ خبر داد
🔻 #زمانـه| وزیر امور خارجه روسیه از برقراری آتش بس در جبهههای جنگ میان ارتش باکو و ارمنستان میدهد. سرگئی لاوروف میگوید که این آتشبس از بامداد روز دهم اکتبر ( صبح شنبه) میان طرفین برقرار خواهد شد. صلیب سرخ جهانی نیز ناظر بر این آتش بس است. در زمان این آتشبس اجساد کشتهها و اسرای دو طرف مبادله خواهد شد.
🔹 این آتش بس در حالی برقرار میشود که اردوغان به شدت با آن مخالف است. از سوی دیگر پارلمان ترکیه قول داد به زودی طرحی را بررسی کنند که بر اساس آن اعزام نیروی نظامی به جمهوری باکو شکل قانونی خواهد گرفت!؟
🔹 نکته جالب در مورد زمان این آتشبس به گفته وزیر امور خارجه روسیه این آتش بس است تا زمان حضور نتیجه برقرار خواهد بود این نتیجه یا شکست مذاکرات میان وزیر امور خارجه باکو و ارمنستان خواهد بود یا ایجاد یک راه حل و بین طرفین. مسئله مهم دیگر این است که وزیر امور خارجه روسیه گفت که برای حل بحران قره باغ، بهترین مسیر همان توافق گروه مینسک است.
@amariyone_enghelab
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️شهادت تولدی دیگر است...
شهید سید مرتضی آوینی....
@amariyone_enghelab
hedayat daneshamozi 15-07-99.pdf
588.9K
🛑 نشريه الکترونيکي هدايت/ شماره 18
✅ سياست به سبک دهه هشتاديها
🔸(پنجره شماره3)
❇️ ويژه بسيج دانش آموزي
#نشستهای_بصیرتی
#شهیدکمالی
#ثامن
@amariyone_enghelab
❇️یادداشت/
✅آیا بیکارها رئیسجمهور میشوند؟!
🔻دکتر واعظی، رئیس دفتر آقای روحانی در مورد احتمال کاندیداتوری خود در سال ۱۴۰۰ بیان داشته است: «مگر من بیکارم گزینه کاندیداتوری انتخابات ۱۴۰۰ باشم؟!». اگرچه ممکن است این سخن با شوخی بیان شده باشد، اما باید گفت رئیسجمهور کارهای مهمتری دارد که یکی از آنها ریاستجمهوری است.
🔴گزارههای خبری:
🔹 ۱ـ ورود قطعی ویروس کرونا به ایران از اول اسفند ۹۸ تأیید شد و ۳۷ روز بعد رئیسجمهور برای مهار و مقابله با کرونا از رهبر معظم انقلاب درخواست برداشت یک میلیارد دلار از منابع صندوق توسعه ملی را مطرح کرد که در ۱۸ فروردین ۹۹ معظمله با این درخواست موافقت کردند؛ اما با گذشت ۵ ماه وزیر بهداشت به شهید سلیمانی شکوه میکند: «امروز دلم گرفته بود، به عنوان سربازی که فرماندهی این جنگ نفس گیر را به عهده دارم، احساس تنهایی عجیبی کردم... امروز از سربازانم در جبهه سلامت شرمسارم. مطالباتشان معوق مانده، انبارهایم از سلاح خالی میشود. پاییز سنگینی فرا میرسد. موج حمله جدیدی شکل گرفته، یک میلیارد دلاری که رهبری از صندوق توسعه موافقت کردند ماههاست به جز سهم کوچکی نگرفتهام. نمیدانم برای کدام کار مهمتر گذاشتهاند؟» اطرافیان رئیسجمهور پول را حصر کردهاند و گفته میشود که بخشی را هم به دانشگاه محل تدریس دختر رئیسجمهور دادهاند! کارهای روحانی آنقدر زیاد است که به این موضوعات پیش پا افتاده که گویا مربوط به بیکارهاست، فکری نمیکند.
🔸 ۲ـ رئیسجمهور بیکار نیست که وقت خودش را برای کنترل قیمتها بگذارد، قیمت خودرو، دلار، سکه، طلا و... از ۱۹ اردیبهشت ۹۹ تا کنون دو برابر شده است!
🔹 ۳ـ کسی مگر بیکار است رئیسجمهور شود. اگر رئیسجمهور شود، باید هنگامی که مردم در تعطیلات به کیش و شمال میروند در مقابل سیل پاشنه بالا بزند و سیلزدگان را مدیریت کند.
🔸 4ـ رئیسجمهور ما بیکار نیست، رئیسجمهور فرانسه بیکار است در شرایط کرونایی ۲ سفر به لبنان داشته (لبنان جایی است که فرانسه یک صدم ایران قدرت در آنجا ندارد)، دو سفر به سایر کشورهای منطقه و اکنون در بیخ گوش ما وارد ماجرای قرهباغ شده است. اینگونه مسائل که مهم نیستند رئیسجمهور پرکار ما اعتنایی به آنها داشته باشد! رئیسجمهور ما حتی بیکار نیست که جواب تهدید ترامپ را که در همه رسانههای جهان بازتاب داشته است، بدهد!
🔺نکته پایانی: مردم باید کسانی را برای ریاستجمهوری انتخاب کنند که بیکار باشند و بتوانند به دغدغههای مردم توجه داشته باشند، با مانیتورینگ کشور را اداره نکنند، بلکه در وقت اضافه برای خود مشغولیتی هم درست کنند.
☑️نویسنده: فرهاد مهدوی
#نشستهای_بصیرتی
#ثامن
#روشنگری
@amariyone_enghelab