یه عده از مسلمونا هستن با نفهمیدناشون و کلا با انتخاب دورترین معنی از منظور بقیه، برای یهوودی کردن مسلمون کناریشون کفایتن
ازینا دوری کنید
بالهای پرواز
لایحه جدید رو لطفا به دقت مطالعه بفرمایید خیلی بهتر شده ولی هنوز نکاتی هست که حتما باید رسیدگی شود
اینم لایحه برای اونایی که خواسته بودن
💠 طبق اصل هشتم قانون اساسی 💠
🔺"در جمهوری اسلامی ایران دعوت به خیر، امر به معروف و نهی از منکر وظیفه ای است همگانی و متقابل بر عهده
1⃣ مردم نسبت به یکدیگر
2⃣ دولت نسبت به مردم
3⃣ مردم نسبت دولت
که شرایط و حدود و کیفیت آن را قانون معین میکند."🔺
❇️ در دهه ۱۳۹۰ بعد از گذشت سی و اندی سال از تصویب این اصل مترقی، به برکت خون شهید علی خلیلی - طلبه جوانی که جان خود را در راه انجام امر به معروف و نهی از منکر و دفاع از ناموس و ارزش ها مظلومانه فدا کرد- و به همت جمعی از نمایندگان غیرتمند، طرحی در مجلس نهم شورای اسلامی مطرح شد که علی رغم مخالفت ها و کارشکنی ها نهایتا در فروردین ۱۳۹۴ تحت عنوان "قانون حمایت از آمران به معروف و ناهیان از منکر" تصویب و به تایید شورای محترم نگهبان رسید.
❇️ همچنین در اجرای ماده ۲۴ این قانون، "دستورالعمل اجرایی" و دیگر "شیوه نامه" های لازم الاجرا برای دستگاه ها و نهادها نگاشته و به تصویب رسیده؛ و ♦️ستاد امر به معروف و نهی از منکر♦️ متولی اصلی آن در کشور شناخته شده است.
👈 قانون مذکور، پس از پایان مهلت ۵ روزه رییس جمهور وقت برای ابلاغ، بر اساس تبصره ماده یک قانون مدنی در تاریخ ۱۹ خرداد ۱۳۹۴ توسط رییس وقت مجلس شورای اسلامی ابلاغ رسمی شده و در روزنامه رسمی کشور به شماره ۲۰۴۶۴ مورخ ۹۴/۳/۲۰ انتشار عمومی یافته و از آن تاریخ بر کلیه دستگاه ها، مراکز، نهادها و قوای گوناگون و آحاد عموم جامعه لازم الاجرا و تبعیت است.👉
ماده ۱ـ در این قانون، معروف و منکر عبارتند از هر گونه فعل، قول و یا ترک فعل و قولی که به عنوان احکام اولی و یا ثانوی در شرع مقدس و یا قوانین، مورد امر قرار گرفته و یا منع شده باشد.
👈 تبصره ـ در احکام حکومتی، نظر مقام ولی فقیه ملاک عمل خواهد بود.
🔹 ماده ۲ـ امر به معروف و نهی از منکر، دعوت و واداشتن دیگران به معروف و نهی و بازداشتن از منکر است.
🔸 ماده ۳ـ امر به معروف و نهی از منکر در این قانون ناظر به رفتاری است که علنی بوده و بدون تجسس مشخص باشد.
🔹 ماده ۴ـ مراتب امر به معروف و نهی از منکر، قلبی، زبانی، نوشتاری و عملی است که مراتب زبانی و نوشتاری آن وظیفه آحاد مردم و دولت است و مرتبه عملی آن در موارد و حدودی که قوانین مقرر کرده تنها وظیفه دولت است.
🔸 ماده ۵ـ در اجرای امر به معروف و نهی از منکر نمی توان متعرض حیثیت، جان، مال، مسکن، شغل و حریم خصوصی و حقوق اشخاص گردید، مگر در مواردی که قانون تجویز کند.
👈 تبصره ـ اماکنی که بدون تجسس در معرض دید عموم قرار می گیرند، مانند قسمت های مشترک آپارتمان ها، هتل ها، بیمارستان ها و نیز وسایل نقلیه مشمول حریم خصوصی نیست.
🔹 ماده ۶ـ هیچ شخص یا گروهی حق ندارد به عنوان امر به معروف و نهی از منکر به اعمال مجرمانه از قبیل توهین، افترا، ضرب، جرح و قتل مبادرت نماید. مرتکب طبق قانون مجازات اسلامی، مجازات می شود.
🔸 ماده ۷ـ مجازات اشخاصی که مبادرت به اعمال مجرمانه نسبت به آمر به معروف و ناهی از منکر نمایند، قابل تخفیف و یا تعلیق نیست و صدور حکم مجازات قابل تعویق نمی باشد.
👈 تبصره ـ چنانچه مجنی ٌ علیه یا اولیای دم از حق خود گذشت نمایند، جنبه عمومی جرم حسب مورد مطابق ماده (۶۱۴) قانون مجازات اسلامی (کتاب پنجم ـ تعزیرات و مجازات های بازدارنده مصوب ۲/۳/۱۳۷۵) و تبصره ماده (۲۸۶) از کتاب دوم قانون مجازات اسلامی مصوب ۱/۲/۱۳۹۲ رسیدگی می شود.
🔹 ماده ۸ـ مردم از حق دعوت به خیر، نصیحت، ارشاد در مورد عملکرد دولت برخوردارند و در چارچوب شرع و قوانین می توانند نسبت به مقامات، مسؤولان، مدیران و کارکنان تمامی اجزای حاکمیت و قوای سه گانه اعم از وزارتخانه ها، سازمان ها، مؤسسات، شرکت های دولتی، مؤسسات و نهادهای عمومی غیردولتی، نهادهای انقلاب اسلامی، نیروهای مسلح و کلیه دستگاه هایی که شمول قوانین و مقررات عمومی نسبت به آنها مستلزم ذکر یا تصریح نام است، امر به معروف و نهی از منکر کنند.
🔸 ماده ۹ـ اشخاص حقیقی یا حقوقی حق ندارند در برابر اجرای امر به معروف و نهی از منکر مانع ایجاد کنند. ایجاد هر نوع مانع و مزاحمت که به موجب قانون جرم شناخته شده است؛ علاوه بر مجازات مقرر، موجب محکومیت به حبس تعزیری یا جزای نقدی درجه هفت می گردد. در مورد اشخاص حقوقی، افرادی که با سوء استفاده از قدرت یا اختیارات قانونی و اداری از طریق تهدید، اخطار، توبیخ، کسر حقوق یا مزایا، انفصال موقت یا دائم، تغییرمحل خدمت، تنزل مقام، لغو مجوز فعالیت، محرومیت از سایر حقوق و امتیازات، مانع اقامه امر به معروف و نهی از منکر شوند؛ علاوه بر محکومیت اداری به موجب قانون رسیدگی به تخلفات اداری، حسب مورد به مجازات بند (پ) ماده (۲۰) قانون مجازات اسلامی محکوم می شوند.
👈 تبصره ـ وجوه حاصل از اجرای این ماده پس از واریز به خزانه کل کشور با پیش بینی در بودجه سالانه صددرصد (۱۰۰%) در اختیار ستاد قرار می گیرد.
🔹 ماده ۱۰ـ وزارت آموزش و پرورش، وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، سازمان صدا و سیمای جمهوری اسلامی، وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، سازمان تبلیغات اسلامی، سازمان بسیج مستضعفین، شهرداری ها و سایر نهادها و دستگاه های فرهنگی مکلفند شرایط اقامه امر به معروف و نهی از منکر و بالا بردن سطح آگاهی های عمومی در این خصوص را از طریق آموزش و اطلاع رسانی فراهم کنند.
🔸 ماده ۱۱ـ قوه قضاییه مکلف است به منظور تسریع در رسیدگی به جرائم موضوع این قانون شعب ویژه ای را اختصاص دهد.
👈 تبصره ـ آمران به معروف و ناهیان از منکر مشمول حمایت های قضایی موضوع ماده (۴) قانون حمایت قضایی از بسیج مصوب ۱/۱۰/۱۳۷۱ مجلس شورای اسلامی می گردند.
🔹 ماده ۱۲ـ وزارت امور خارجه، سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری، سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی و سایر دستگاه های ذی ربط موظفـند اتباع خارجی را قبل و حین ورود به کشور نسبت به قوانین و مقررات و رعایت شؤون اسلامی آگاه کنند.
🔸 ماده ۱۳ـ در مواردی که نسبت به آمر به معروف و ناهی از منکر جنایتی واقع شود و جانی شناسایی نشود و یا در صورت شناسایی به علت عدم تمکّن مالی ناتوان از پرداخت دیه در مهلت مقرر باشد، در صورت تقاضای دیه از سوی مجنیٌ علیه یا اولیای دم حسب مورد، پس از صدور حکم قطعی از سوی مرجع صالح قضایی، دیه از محل تبصره ماده (۹) این قانون پرداخت می شود.
👈 تبصره ـ هر گاه جانی شناسایی شود یا تمکّن مالی پیدا کند، ستاد می تواند در صورت اذن مجنیٌ علیه یا ولی وی حسب مورد نسبت به وصول دیه و خسارات مربوطه از طریق محاکم قضایی اقدام نماید.
🔹 ماده ۱۴ـ سازمان های مردم نهادی که اساسنامه آنها در زمینه امر به معروف و نهی از منکر به ثبت رسیده می توانند مطابق ماده (۶۶) قانون آیین دادرسی کیفری و تبصره های آن اقدام کنند.
🔸 ماده ۱۵ـ هر گاه به فردی که در مقام اجرای امر به معروف و نهی از منکر موضوع این قانون اقدام می کند، آسیب جسمی یا جانی وارد شود؛ حسب مورد آسیب جسمی و جانی مزبور منطبق با قانون جامع خدمات رسانی به ایثارگران مصوب ۲/۱۰/۱۳۹۱ مجمع تشخیص مصلحت نظام و آیین نامه اجرایی آن احراز و تعیین می شود.
👈 تبصره ـ احراز شهادت یا جانبازی با پیشنهاد کمیته کشوری متشکل از نمایندگان: قوه قضاییه، نیروی انتظامی، سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، بنیاد شهید و امور ایثارگران و ستاد با تشخیص دادگاه صلاحیتدار صورت می گیرد .
🔹 ماده ۱۶ـ ستاد امر به معروف و نهی از منکر که در این قانون ستاد نامیده می شود؛ عهده دار وظایف زیر است:
۱ـ تعیین سیاست ها و خط مشی های اساسی در زمینه ترویج و اجرای امر به معروف و نهی از منکر و پیشنهاد آن به مبادی ذی ربط.
۲ـ تبادل اطلاعات و نظرات برای شکل گیری سیاست های مربوط به امر به معروف و نهی از منکر
۳ـ آسیب شناسی و ریشه یابی علل ترک معروف و ارتکاب منکر
۴ـ تعیین الگوهای رفتاری
۵ـ زمینه سازی جهت مشارکت همه جانبه آحاد مردم و دستگاه های اداری و رسانه های عمومی در امور مربوط به فریضه امر به معروف و نهی از منکر
۶ـ رصد اقدامات انجام شده در اجرای این قانون و انعکاس آن به مراجع ذی ربط
۷ـ تدوین راهبردهای آموزشی برای سطوح مختلف جامعه
۸ـ آموزش و پژوهش و تحقیق در زمینه امر به معروف و نهی از منکر و ترویج گسترش فرهنگ آن
۹ـ شناسایی ظرفیت ها و کمک به تشکیل جمعیت ها و تشکل های مردمی فعال
۱۰ـ حمایت همه جانبه از اقدامات قانونی آمران به معروف و ناهیان از منکر
۱۱ـ پیگیری مصوبات شورای عالی انقلاب فرهنگی در ارتباط با تکالیف ستاد در خصوص راهکارهای اجرایی فرهنگ عفاف و حجاب
۱۲ـ ارائه گزارش سالانه به مقام معظم رهبری و قوای سه گانه و مردم
👈 تبصره ۱ـ وزارت کشور پس از کسب نظر مشورتی ستاد، نسبت به صدور مجوز برای سازمان های مردم نهادی که در زمینه امر به معروف و نهی از منکر قصد فعالیت دارند، اقدام می نماید.
👈 تبصره ۲ـ ستادهای استانی و شهرستانی می توانند درخواست اشخاص حقیقی و حقوقی برای تجمع و راهپیمایی در موضوعات مرتبط با امر به معروف و نهی از منکر را بررسی و در صورت تأیید، نظر مشورتی خود را جهت صدور مجوز حسب مورد به استانداردی ، فرمانداری یا بخشداری ارسال کنند.
👈 تبصره ۳ـ هر گاه مسؤولان ذی ربط با تشخیص مراجع قضایی بدون عذر موجه از صدور مجوز موضوع تبصره های (۱) و (۲) استنکاف نمایند؛ مستوجب مجازات موضوع ماده (۵۷۰) قانون مجازات اسلامی (کتاب پنجم ـ تعزیرات و مجازات های بازدارنده مصوب ۲/۳/۱۳۷۵) می باشند.
👈 تبصره ۴ـ وظایف ستاد، نافی مسؤولیت های وزرا، مسؤولان دستگاه های اجرایی موضوع ماده (۵) قانون مدیریت خدمات کشوری، رؤسای قوای سه گانه و مراجع قضایی و ضابطان دادگستری در ارتباط با آنچه در این قانون مقرر شده، نمی باشد.
🔸 ماده ۱۷ـ سازمان بسیج مستضعفین موظف است با به کارگیری آحاد بسیجیان در چارچوب قوانین نسبت به فرهنگ سازی و اجرای امر به معروف و نهی از منکر در مرتبه زبانی اقدام کند.
👈 تبصره ۱ـ مفاد این ماده نافی مسؤولیت ضابطان قضایی بسیج در مواردی که در قانون پیش بینی شده است، نمی باشد.
👈 تبصره ۲ـ تبصره (۳) ماده (۱) قانون حمایت قضائی از بسیج مصوب ۱/۱۰/۱۳۷۱ به شرح زیر اصلاح می شود:
👈 تبصره ۳ـ ستاد امر به معروف و نهی از منکر با همکاری سازمان بسیج مستضعفین برای مرتبه عملی امر به معروف و نهی از منکر موضوع ماده (۴) قانون حمایت از آمران به معروف و ناهیان از منکر برای افراد مورد نیاز از سازمان بسیج مستضعفین به عنوان ضابطان امر به معروف و نهی از منکر دوره آموزشی برگزار کند.
🔹 ماده ۱۸ـ دستگاه های اجرایی موضوع ماده (۵) قانون مدیریت خدمات کشوری مصوب ۸/۷/۱۳۸۶ و مؤسسات و شرکت های خصوصی و مراکز خدمات عمومی و اماکن عمومی و واحدهای صنفی موظف به رعایت این قانون می باشند.
🔸 ماده ۱۹ـ اعضای ستاد امر به معروف و نهی از منکر به شرح زیر است:
۱ـ یکی از ائمه جمعه موقت شهر تهران به انتخاب شورای سیاستگذاری ائمه جمعه به عنوان رئیس ستاد
۲ـ وزیر کشور
۳ـ وزیر اطلاعات
۴ـ وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی
۵ـ وزیر آموزش و پرورش
۶ـ وزیر علوم، تحقیقات و فناوری
۷ـ وزیر صنعت، معدن و تجارت
۸ـ دو نفر از نمایندگان مجلس شورای اسلامی به پیشنهاد کمیسیون فرهنگی و انتخاب مجلس به عنوان ناظر
۹ـ نماینده تام الاختیار رئیس قوه قضاییه
۱۰ـ رئیس سازمان صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران
۱۱ـ رئیس سازمان تبلیغات اسلامی
۱۲ـ فرمانده نیروی انتظامی جمهوری اسلامی ایران
۱۳ـ رئیس سازمان بسیج
۱۴ـ دبیر ستاد ائمه جمعه
۱۵ـ دو نفر مجتهد به انتخاب شورای عالی حوزه های علمیه
۱۶ـ یک نفر مجتهده به انتخاب شورای عالی حوزه های علمیه خواهران
۱۷ـ دبیر ستاد به انتخاب رئیس ستاد
👈 تبصره ۱ـ اشخاص دیگر نمی توانند به جای اعضای ستاد در جلسات شرکت کنند.
👈 تبصره ۲ـ مصوبات ستاد توسط رئیس جهت اجراء به مبادی ذی ربط ابلاغ و در چارچوب این قانون لازم الاجرا است.
🔹 ماده ۲۰ـ ستادهای استانی و شهرستانی وظایف محوله در چارچوب این قانون را زیر نظر ستاد انجام می دهند.
اعضای ستاد استان عبارت است از:
۱ـ امام جمعه مرکز استان به عنوان رئیس ستاد
۲ـ استاندار
۳ـ مدیر کل اطلاعات استان
۴ـ مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی
۵ـ مدیر کل آموزش و پرورش
۶ـ رئیس یکی از دانشگاه های استان با انتخاب رئیس ستاد
۷ـ رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان
۸ـ دو نفر از نمایندگان مردم استان در مجلس شورای اسلامی به انتخاب مجمع نمایندگان استان به عنوان ناظر
۹ـ دادستان مرکز استان
۱۰ـ مدیر کل سازمان تبلیغات اسلامی استان
۱۱ـ رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان
۱۲ـ مدیر کل صدا و سیمای استان
۱۳ـ فرمانده ناجا در استان
۱۴ـ فرمانده ارشد سپاه در استان
۱۵ـ دبیر ستاد ائمه جمعه استان
۱۶ـ یک نفر از مدیران مدارس علمیه استان به انتخاب شورای حوزه های علمیه استان
۱۷ـ مدیر مدارس علمیه خواهران در استان
۱۸ـ دبیر ستاد به انتخاب رئیس ستاد
👈 تبصره ـ ستاد استان مسؤولیت ستاد شهرستان مرکز استان را نیز عهده دار است.
اعضای ستاد شهرستان عبارتند از:
۱ـ امام جمعه شهرستان به عنوان رئیس ستاد شهرستان
۲ـ فرماندار
۳ـ رئیس اداره اطلاعات شهرستان
۴ـ مدیر آموزش و پرورش شهرستان
۵ـ رئیس یکی از دانشگاه های شهرستان به انتخاب رئیس ستاد شهرستان در صورت وجود
۶ـ مدیر اداره صنعت، معدن و تجارت شهرستان
۷ـ رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان
۸ـ نماینده یا نمایندگان شهرستان در مجلس شورای اسلامی به عنوان ناظر
۹ـ دادستان شهرستان
۱۰ـ رئیس واحد خبر در شهرستان
۱۱ـ رئیس اداره تبلیغات اسلامی
۱۲ـ فرمانده انتظامی شهرستان
۱۳ـ فرمانده سپاه
۱۴ـ یک نفر از مدیران مدارس علمیه شهرستان به انتخاب ستاد شهرستان در صورت وجود
۱۵ـ مدیر یکی از مدارس علمیه خواهران شهرستان به انتخاب رئیس ستاد شهرستان در صورت وجود
۱۶ـ دبیر ستاد به انتخاب رئیس ستاد
👈 تبصره ۱ـ هر یک از اعضای ستادهای مذکور باید شخصاً در جلسات حضور پیدا کنند.
👈 تبصره ۲ـ مصوبات ستاد در چارچوب اختیارات موضوع این قانون توسط رئیس جهت اجرا به مبادی ذی ربط ابلاغ می شود که برای آنها لازم الاجرا است.
👈 تبصره ۳ـ جلسات ستادهای موضوع این ماده و ماده (۲۰) این قانون با حضور اکثریت مطلق اعضا رسمیت می یابد و مصوبات آن منوط به رأی اکثریت مطلق حاضران است.
🔸 ماده ۲۱ـ دستگاه های اجرایی موضوع این قانون موظفند گزارش عملکرد خود را در مورد چگونگی اجرای این قانون حداقل شش ماه یک بار به ستاد ارائه دهند.
🔹 ماده ۲۲ـ ستاد موظف است گزارش عملکرد سالانه خود را در هفته احیای امر به معروف و نهی از منکر به کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی ارائه نماید.
🔸 ماده ۲۳ـ علاوه بر استفاده از ردیف بودجه ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر جدول شماره (۱۷) ـ «کمک به اشخاص حقوقی غیردولتی موضوع جزء (۳) ردیف ۵۴۰۰۰۰ جدول شماره (۹)» به دولت اجازه داده می شود از بودجه فرهنگی دستگاه های اجرایی ذی ربط موضوع این قانون به امر به معروف و نهی از منکر اختصاص دهد.
🔹 ماده ۲۴ـ دستورالعمل اجرایی این قانون توسط ستاد حداکثر ظرف مدت سه ماه پس از لازم الاجرا شدن این قانون تصویب و ابلاغ می شود.
قانون فوق مشتمل بر بیست و چهار ماده و نوزده تبصره در جلسه علنی روز یکشنبه مورخ بیست و سوم فروردین ماه یکهزار و سیصد و نود و چهار مجلس شورای اسلامی تصویب شد و در تاریخ ۲/۲/۱۳۹۴ به تأیید شورای نگهبان رسید.
بعضی اتفاقا برای شناختن بقیه لازمن
گاهی فک میکنی کسی اهل امربهمعروف ونهیازمنکر باشه
ولی وقت عمل که میرسه شرع براش هیچ جایگاهی نداره
تا وقتی با حرف کارش راه بیفته هست...
وقتی بخواد انجامش بده هزارتا بهانه پیدا میکنه که از زیرش در بره...
هدایت شده از فرهنگسازی حیا
توجه توجه توجه📣📣📣
💞ملت انقلابی بیایید باهم دعا کنیم 💞
❇️❇️❇️
از امشب،شنبه ۱۴ مرداد ۱۴۰۲ برای اتحاد نمایندگان انقلابی مجلس جهت رای ندادن به لایحه پر از اشکال عفاف و حجاب و از بین رفتن کید دشمنان انس و جن برای به سرانجام نیک رسیدن این امر مهم همگی با هم، ساعت ده شب به مدت پنج شب ،حدیث کسا میخوانیم
از امشب،شنبه ۱۴ مرداد ۱۴۰۲
از امشب،شنبه ۱۴ مرداد ۱۴۰۲
به مدت پنج شب 🌻
به مدت پنج شب🌻
به مدت پنج شب🌻
ساعت ده شب 🌹
ساعت ده شب 🌹
ساعت ده شب🌹
حدیث کسا🤲🤲🤲🤲
حدیث کسا🤲🤲🤲🤲
حدیث کسا🤲🤲🤲🤲
___________________________________
شنبه ۱۴ مرداد ۱۴۰۲
یکشنبه ۱۵ مرداد ۱۴۰۲
دوشنبه ۱۶ مرداد ۱۴۰۲
سه شنبه ۱۷ مرداد ۱۴۰۲
چهارشنبه ۱۸ مرداد ۱۴۰۲
____________________________________
مؤمنان را خبر کنید
✅پخش حداکثری
✅پخش حداکثری
✅پخش حداکثری
بگو که اگر دعای شما (و ناله و زاری و توبه شما) نبود خدا به شما چه توجه و اعتنایی داشته باشد؟(77فرقان)
👇🌹👇🌹👇🌹👇🌹👇🌹
به کانال قرائت جمعی حدیث کسا ملحق شوید
خدا با مؤمنان است و توسل به اهل بیت علیهم السلام ، کارگشاست
🌹👇🌹👇🌹👇🌹👇🌹👇
@HadithKasa
اتفاقات تلخ و سخت زیاد توی زندگیم تجربه کردم
ولی
هیچ روز و هیچ لحظه ای توی زندگیم اندازه امروز بهم سخت نگذشت... هیچ روزی
سخته ببینی یه مدت طولانی جلوت دم از مسلمانی زدن
دم به دقیقه شعر آیینی میگن
ولی پای امربهمعروف و نهیازمنکر که میرسه... عملا به شرع هیچ بهایی نمیدن... با تصویب چیزی جز اونی که خدا میخواد هیچ مشکلی ندارن! حتی ناراحتم نمیشن ... تازه مسخره میکنن که تو داری آتیش میگیری
این همه وقت با کیا حرف میزدم؟
چرا من همیشه دیر متوجه میشم مردم چجوری هستن؟!
چندبار دیگه باید فریب بخورم تا زیرک بشم؟!
خب اقلا ادا در نیارید که باورتون نکنیم...
برای اینکه فردا اون اتفاقی بیفته که تو دوست داری نذر کرده بودم...
اگه منو دوست داری
اونی بشه که تو میخوای
از تو عزیزتر نیست...
برای تو درد میکشم فحش میخورم میخندم حرف میزنم سکوت میکنم حتی شاید اشتباه میکنم
ولی تو رو ول نمیکنم
تو بالاتر از همه چیزمی
تو تنها دارایی منی
راستی راستی عاشقت شدم رفتا
بعدش چی میشه؟
تو عاشقم میشی؟
بعدش ...
خلاصه تهش خونبهای من تویی ...
#عاشقانه_های_منو_فرمانروا
🛑سرپرست دادسرای کرمانشاه خبرداد:
دستگیری هتاکان به همسر آمر به معروف شهید مدافع حرم در کرمانشاه
⬅️شاهپور کرمی پورسرپرست دادسرای عمومی و انقلاب استان کرمانشاه از دستگیری عوامل هتک حرمت به همسر آمر به معروف شهید مدافع حرم در کرمانشاه خبر داد.
⬅️وی تاکید کرد: در این راستا، به محض اطلاع دادسرای عمومی و انقلاب استان از این ماجرا، دستورات لازم به ضابطین دستگاه قضایی و نیروهای امنیتی داده شد تا سریعا وارد عمل شده تا عوامل هتاکی به خانواده شهید را شناسایی و دستگیر کنند.
⬅️کرمی پورخاطرنشان کرد: خوشبختانه با انجام رصد اطلاعاتی انجام شده؛ عوامل هتاکی که سه نفر بودند در کوتاه ترین زمان ممکن شناسایی و دستگیر شدند.
⬅️وی تصریح کرد: به اطلاع امت شهید پرور کرمانشاه می رساند که هتاکان به همسر شهید دستگیر شده و اکنون در بازداشت بسر می برند و پرونده آنها در سریعترین زمان و خارج از نوبت در دستگاه قضایی رسیدگی خواهد شد.
⚖اطلاع رسانی معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان کرمانشاه
#پیشگیری_از_وقوع_جرم
#اطلاع_رسانی_پیشگیرانه
❌❌❌❌
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یعنی اگه شهید نمیشدن و نماینده مجلس میشدن چطور قانونی تصویب میکردن؟
یا اگه شهید نمیشدن و مردم معمولی بودن آیا مطالبه تطبیق قانون با شرع رو داشتن؟ یا بیخیال مینشستن؟ یعنی دنیا چه شکلی میشد؟
یا اگه بنا بود جذب کنن چه کارهایی میکردن؟ چه کارهایی نمیکردن؟ چه حرفهایی میزدن؟ چه حرفهایی نمیزدن؟
از چیا ناراحت میشدن؟ از چیا خوشحال میشدن؟
کیا رو جذب میکردن؟ کیا رو دفع میکردن؟
💠 #حسد
🔸 امام هادی علیه السلام:
حسد خوبی ها را نابود می سازد.
📚بحار الانوار/ج69/ص199
✍🏼 حسادت آتش است و آتش نابود کننده و ویرانگر. مواظب باشیم اعمال خوبی را که ذره ذره جمع کرده ایم یکباره با آتش حسد نسوزانیم.
#احادیث_روزانه
عضویت در سرویس های روزانه👇
pay.eitaa.com/v/p/
برای لغو عضویت از لینک بالا اقدام نمایید👆🏼
بچهها نگاه کنید☝️☝️☝️☝️☝️
بیان پیامدهای یه فضیلت یا رذیلت خیلی اثر عمیقتر و ماندگارتری داره
در امربهمعروف ونهیازمنکر شرط نیست حتما فعل امر به کار بره
وادار کردن منظوره و جلوگیری
یعنی واجب توصلی هست
درش نه قصد قربت شرطه نه اینکه فرمول خاصی داره
باید با خلاقیت اون امر و نهی رو برسونی به نتیجه
اینجوری اگه نگاه کنیم(که اساتیدم همینو از قول مراجع میگن ) خیلی راحتتر امربهمعروف و نهیازمنکر میکنیم
هدایت شده از سهیل سلیمی (مرصاد)
فردا ساعت ۱۷/۳۰
کرمانشاه
✅کانال سهیل سلیمی✅
https://eitaa.com/joinchat/1345388748C7b0dc74120
هدایت شده از کاغــذِدل| شَفَــقْ صوفـــي
پخش زنده
فعلا قابلیت پخش زنده در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
هدایت شده از 🚩سربازانقلاب| سیدفخرالدین موسوی
دقیقا چه واژه ای روی ایشون بذاریم که برازنده کسوتش باشه؟!
دقیقا چه اتفاقاتی باید بیافته که یک نفر رو بتونیم فاسدالرأی بخونیم؟
#دولت_انقلابی
#ضرغامی
| يجاهدون في سبيل الله ولا يخافون لومة لائم |
💡شبکه نفوذ | سیدفخرالدین موسوی
🆔@nofoz_shenasi👈عضو شوید
♦️آرشیو پرونده ها (اینجا)
https://eitaa.com/parvandeha
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
معرفی میکنم
مردم! دگراندیشی
دگراندیشی! مردم